Csajszik!
Akkor hol is kezdjem?!
Lánybúcsú: nem volt kedvem hozzá mert olyan erőltetettnek éreztem, hogy a barátnőm kedvéért nekem kell hülyét csinálnom magamból. De végül is valamennyire tudtam oldódni a végére. az volt igazán a bajom, hogy tényleg mindent a netről leszedett dolgok alapján csináltak. Ha ismernének (én azt hittem, hogy igen) akkor egy sokkal lazább dolgot csináltak volna. Viseltem a 3 rózsaszín fütyikés hajráfot, kértem telefonszámokat válaszoltam a kérdésekre. Volt limozás és aztán meg tánci egy helyen ahol kb mi voltunk.
Esküvő: csütörtökön kezdtünk reggel a kozmetikusnál, próbasmink. Egész szolid szépet találtunk szerintem és még talán szép is voltam. Du körmös mert a géllakktól teljesen szétment a körmöm. Az király lett mert a csajszinak is tetszett aki csinálta. Este közölte az Uram hogy neki valami gáz van ingével mert foltos. Előtte kimostuk és a teraszon lett vele valami. Még kerestünk inget, de végül csak folttisztítót vettünk. Pénteken reggel mentünk a mézeskalács ültetőkártyákért meg anyós mézeskalácstortájáért. Aznap volt 70. éves.
Kimentük feldíszíteni az eskövő autónkat ami az egyik 12 tonnás Dakar kamion volt. Ezután mentem a fodrászhoz. Elmentünk a gyűrűkért mert végre azok is készen lettek. Az Uram tanúja csinálta Carbonból.
Szombaton már korán felkeltem. Virágokért mentünk ahol közölték, hogy ők úgy emlékeznek, hogy délre lesz meg, de mondtuk, hogy mi 8ra kértük. Kicsit várni kellett de meglett. Haza, kicsi takarítás,zuhanyzás. 9,30 körül jött a kozmetikus, megint kikent. Fodrász jött 10,30 körül összerakta a laza kontyom. A többiek addig díszítették a személyautókat. Aztán 12 után kicsit késve, de elindultunk itthonról. Mentünk fotózni. A kamion volt a meglepi, mert előre mentek a személyautók a házasságkötő teremhez és a kamionnal mi később érkeztünk. Sikerült a meglepi.
A szertartás elég hamar megvolt. Igen-igen, gyűrű, szülők, pezsgő, gratuláció. Kb ennyi.
Az étteremben egész jól érezték magukat. Nem volt lagzi igazán inkább csak falatozás. 8 körül már talán mentek el az elsők. A torta után, ez ajándék volt. Aztán szépen szivárgott el a banda. De volt egy kicsi tánci is, de nem mennyasszony tánc meg ilyenek. Csak olyan lötyögés. Éjfél után értünk haza nem sokkal.
Összességében a barátaink azt mondták, hogy az eddigi legjobb esküvőn voltak és, hogy azóta is fel vannak pörögve.
Lehet hogy túl sokat írtam így is, de igyekeztem röviden leírni.
Remélem nem tűnők nagyon önteltnek így leírva?!