Új privát üzeneted érkezett!

moro75:
Az endo ultrahangon derült ki,már régen-csak sajnos túl sokáig vártunk(mert az orvos is reménykedett,hogy ha teherbe esem,akkor nem kell műteni mert felszívódik) DE ez nem így lett-SŐT.Panaszokat okozott és elkerülhetetlen volt a műtét.Kár volt halogatni,mert a szövettan igazolta az endot-ami viszont jogosít lombikra....
Az inszemek a Magzati Diagnosztikai Központban voltak.
Többen is novemberben kezdik a lombikot,úgyhogy sok sikert Neked is:-)))

Kisbuddha:
Sok sikert a továbbiakban akár a Dévaiban,akár itt,akár egy másik intézményben,mert csak az eredmény számít!!!Soha sem szabad feladni-csak átértékelni:-)
sheil
Budapest I. kerület

Kisbuddha: nagyon sajnálom tudom mit érzel, csak azt tudom mondani hogy sikeres voltál végig tudtad csinálni!!!

Mirrmurrka
mirrmurrka

Sziasztok Lányok!

Kisbuddha:Jaj ne sírj!!!!A fertőzés,gyulladás csak kiderült volna.Nekem is el van záródva az egyik petevezetékem,ugyan termel a petefészek,de kisebb méretű mint az egészséges oldal,és ez most derült ki a Dévai doki bácsinál.Szóval akkor zsugorodhat az elzáródott oldal?ezt sem tudtam.Nekem volt régebben spirálom és ez okozott gyulladásokat folyamatosan,amit nem mindig vettem észre.Lehet hogy ennek a levét iszom most :( Már én sem tudom mi lehet az ok,ami miatt nem sikerül a baba!Most hormonok,ami remélem hó végére meglesz és nagyon remélem rendben lesz, aztán hajrá!Mondjuk 2009-ben volt már hormon vizsgálatom,akkor rendben volt,annyi hogy a prolaktinom magas volt egy kicsit amire bromokriptint szedtem.Tudniillik jött még a mellemből a tej nyomásra,pedig már kicsit rég szültem.(18 a fiam)Szóval vettek mintát is a váladékból,és tényleg tej volt!!Erre azt mondták van akinek egész életébe megmarad,ne nyomkodjam,viszont a szervezet úgy veszi hogy termelődik a tej,tehát terhesség van ami miatt lehet hogy nem esek teherbe.Szóval én sem vagyok egy egyszerű eset :o Ez van!Köszönöm a biztatást én is :) De azért nem tünsz el a fórumról,ugye? :)

Sheil:Az nem jó.Nekem meg miómáim vannak.De állitólag terhességnél az is felszívódhat.Bárcsak már ott tartanák :) Köszönöm a drukkot,remélem jók lesznek a fránya hormonjaim :) Aztán indulhat a menet!Nagyon sok sikert neked is és Mindenkinek!!!! :)
moro75
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Kisbudhha
Köszönöm,aranyos tőled,de nekem nagyon messze lenne. :(
Dévai bele egyezik,hogy le lehet fagyasztani petesejteket? :shock: Sajnos erről még nem hallottam,de kérdezzél rá,talán minden megoldható. :wink: Ne szomorkodjál,majd össze jön,csak hát nem olyan könnyű,sajnos. :(
Moro75
Dévai doki bácsi :D engedni fogja,hogy induljál,egy kettő vizsgálathoz ragaszkodik az indulásnál,de van amikor azt mondja induljál,és majd menet közben jön az eredmény.Sok sikerült hozzá!
Mirrmurrka
Hogy vagy? :lol: :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!
Azért írok, mert van eladó Sinlac (650gr) rizs- és szentjánoskenyérmag-alapú allergén-szegény pépem, ha valakit érdekel írjon privát üzenetet. Ára 700 ft/doboz.
Valamint Milumil HA-pép vanília ízű rizspép 500 gr-os!!! (gluténmentes) Ára: 1000 ft/doboz

Mindenkinek kívánok sok sikert, látom nagyon sok új fórumozó van, higgyétek el, hogy mindenkinek lesz babája, az oda vezető úthoz pedig nagyon nagy kitartást kívánok!!!

Csuti
Kép
csuti83

Szia Kagyló :lol: 8) : kösznöm szépen jól ma voltam Dévainál jelentem roborálódott ha még emlékszel mit pletyiztünk Róla! :lol:
Kicsit mogorván kezdte de utána jó kedve lett, közölte hogy Ő már azt hitte hogy az 5. lombikra készülünk annyit járok hozzá...mondtam hogy az a 6 inszem mély benyomást tett mindkettőnkre :roll: :lol: hát tényleg majdnem 2 éve járok hozzá...
Mondta Ő is a Cirist! Győri Kálit dícsérik Kőrös doki ott az ász

Zsuzsi: hogy van a kedves kismama:D

Moro75: nem semmi ez a tej dolog

Mirrmurrka
mirrmurrka

Mirrmurrka
Veszek már egy repülő jegyet,olyan távoli orvosokat mondtok nekem. :lol: Lassan a családhoz fogsz tartozni. :lol: :wink:
Szóval végre macikás lett. Na azért! :wink: :lol: :lol:
Gyorsan szárnyra kapnak a hírek. :lol:

kagyló

Sziasztok!

Mirrmurrka:Én is ezt mondtam amikor észrevettem és főleg amikor megjött az eredmény hogy ez tényleg tej,és nem gennyes váladék.Nem is hallottam ilyenről!!!!Úgy látszik velem minden megtörténik.

Kagyló:Most voltam a hormon első felén,még van a progeszteron amit ugye 19.,20.,vagy 21. napon mondott Dévai doki bácsi,szóval arra 18.-án kell mennem.Nagyon elszomorodtam,mert én a Semmelweis Klinikán csináltatom ezeket(van egy nagyon rendes doki bácsim) ,és november 20.-ára kaptam a dokihoz időpontot,ami ugye azt jelenti hogy novemberbe nem tudjuk kezdeni a lombikot :cry:Előbb nem is lesznek kész az eredmények. Írtóra kikészültem!!!Ráadásul hogy ne legyen egyszerű,addigra lejár a rákszűrésem is :cry: A hormont meg kell várnom mindenképp nem?

Miért megy ez ilyen nehezen?Annyira rákészültem a novemberre!El vagyok kenődve :cry:
moro75
Budapest IX. kerület

Csajok!
Most beszéltem a győri Kaálival.
Kaáli dr bácsi kitalált egy olyan akciót, hogy aki megfelel bizonyos feltételeknek és benne van az első ezer jelentkező között akkor 95000Ft ért csinál egy nem TB-s lombikot.
Hátha valakit érdekel.
Én a korom miatt megfeleltem. Okt 11 re kaptam is időpontot
Egyszeri alkalom, egyszeri plusz lehetőség!
kisbuddha
Budapest III. kerület

Kisbuddha az tök jó!!!!
Ilyen hamar kaptál is időpontot?
moro75
Budapest IX. kerület

Először nem akartak időpontot adni, de nagyon segítőkész volt a hölgy aki felvette és kérdezgetett. Biztos megszánt:( Telefonálgatott párat, aztán mondta, hogy menjek 11-én ha nem túl korai:)
kisbuddha
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Moro75
Azért a hormon értékek fontosak,sokat látnak ám belőle.Egy hónap ide vagy oda,gyorsan le telik. :wink: Aztán jönnek a baba(babák). Ne szomorkodjál,pihenjél rá még egy kicsit. :D
Kisbudhha
Dévai doktor bácsi nagyon boldog lesz,hogy reklámozod a győri intézetet! :lol: :wink: Milyen feltételeknek kell megfelelni?Na és az oda utazást fizetik?A lényeg,neked sikerült!Már csak a babát kell várni!!! :wink:

kagyló

Sziasztok!

Kagyló:Köszi a vígaszt :) Gondolkoztam hogy felhívom a Dévai doki bácsit ahogy irtad lehet vele alkudozni,de szerintem a hormonnál nem enged ,mert tényleg sok minden kiderülhet belőle és addig semmi értelme belekezdeni a projektbe.Olyan lassan telnek a napok :(
Reméljük utána tényleg jön-jönnek a babák!Szavadon foglak ám :lol:

Kisbuddha:Nem hiszem hogy szánalomból kaptál időpontot,úgy látszik itt emberséges a hozzáállás? :wink:
Pesti vagy különben?Hogy fogsz lejárni oda?Dévainál maradsz azért ,vagy teljesen át pártolsz a győri káliba?Azért kérdezem, mert amikor én átjöttem a Dévai doki bácsihoz,akkor a káliból ki kellett kérnem a papirjaimat.Kiváncsi leszek mi lesz 11-én :)
moro75
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Mirrmurrka:Ment a privi!!!

Moro75 :Ne keseredj el!!!Minden csak azért történik,hogy egészséges babák legyenek.DE Nekem engedte úgy kezdeni,hogy nem vittem a hormont és mondta,hogy a lombikos tájékoztatóra már legyen meg-szóval alkuképes!!!:-) Kérdezz rá sztem.

Kisbuddha:Hajrá-A győri az egyik legjobb eredményeket mutató intézet,bár nyilván mindenki arra esküszik,ahol összejön a bébi:-)
HA nem Dévainál kötünk ki,akkor én is a győri Kaálira voksolok:-)))
Okt. 11-én gondolok Rád:-)
sheil
Budapest I. kerület

Én többek között ez alapján választottam a Dévait, meg sok helyen olvastam pozitívumokat róla.Remélem hamarosan mi is a "százalékgyarapítók" közé lépünk. :-)

http://bertengo.com/39/meddosegi-kozpon ... alasszunk/
sheil
Budapest I. kerület

Sziasztok!

Segítenétek pár kérdésben?

Az már biztos, hogy lombikom lesz, de a kezdés még kérdéses.

Dévai doki elkezdi a lombikot, ha a párom andrológiai vizsgálata elhúzodik?

Ha decemberre esik a kezdés akkor elkezdi a lombikot vagy áttolja januárra?
Mik a tapasztalatotok erről?

Köszönöm!
kat-kat
Budapest IV. kerület

kat-kat:
Szerintem csináltassátok ott a Dévainál az andrológiát,hamar megvan az eredmény,pár nap múlva kell telefonálni.Mi is így csináltuk.Mikor mentek konzultációra?
sheil
Budapest I. kerület

Kisbuddha: Mondjuk ha valaki azt mondta volna nekem a sikertelen lombik után hogy van lehetőségem azonnal kezdeni csak 90 Ftért:) én is mentem volna, de azért nézzetek utána ennek az árnak nekem ez egy kicsit kevésnek tűnik(az OEP-nel csak az AHA kerül ennyibe)... én nem merném elmondani D.nek bár az is igaz hogy minden lelet nála van szóval nem lehet kihagyni, fogja forgatni a szemét egyet értek Kagylóval, de szerintem Ő nem fog Téged gátolni.
Saját tapasztalatom az hogy azért nem is olyan rossz ez a 3 hónap pihenő 2 hét múlva Te is máshogy fogod látni a dolgokat! Sok sikert kívánok!!!!Majd meséld el mi volt ott!!!!

Moro 75: én a original nőgyógyászhoz bemennék ügyeletbe kisírnám hogy vegye le a rákszűrést meg adjon beutalókat és adnék neki egy boritékot! Vagy annyira el vagy csúszva h semmi képpen nem készülne el időben?????hormon nélkül nem enged az az egyik legfontosabb vizsgálat. Nekem csak EKG-t meg belgyógyászati igazolást engedett indulni de vinnem kellet mindent punkció előtt!
KIit-Kat: a párod miatt kell a lombik???

Sheil: köszi a privit:) meglátjuk novemberben:)

Mirrmurrka
mirrmurrka

Sheil:
Október 19-én megyünk a Dévaihoz újra.
Andrológián kértek az első spermavizsgálat után egy citogenetikát, ami okt. 23-ra lesz kész utána csinálnak nov. 6-án még ismételt spermavizsgálatra, ami rá egy hétre lesz kész és csak ez után ad szakvéleményt. Dévai azt mondta csináljuk ott végig. Dévainál már voltunk az után, hogy megvolt az első spermavizsgálat.
kat-kat
Budapest IV. kerület

mirrmurrka:
Miattam is, mert kevés a tüszőm és a korom miatt is. (38 éves vagyok)
kat-kat
Budapest IV. kerület

Kat-kat!

Szerintem ez sok mindentől függ,hogy engedi-e vagy sem...ciklustól, egyéb problémáktól.De biztos,hogy amint lehet,engedni fog Benneteket. A decemberi munkarendjüket nem tudom,ünnepek stb....Kérdezzetek rá,hogy mi a legkorábbi időpont amikor indulhattok!?Illetve,hogy mikor lesz szóbeli lombikos konzultáció?Ez nagyon fontos,mert mi egy nappal pont lecsúsztunk róla és 2 hetente van csak!
Sok sikert!:-)
sheil
Budapest I. kerület

Nem volt szándékomban reklámozni sem a győri kaálit sem bármelyik másikat. Egyszerűen azért írtam az akciójukról mert ma hallottam róla és gondolom lehetnek páran akiknek már lassan kifutóban az 5 próbálkozása (vagy idősebb, mint ahogy én is és az idővel kell versenyt futni) és nem mindegy hogy 400 vagy 95 ezer forintot fizet egy próbálkozásért. Szerintem ilyen esetben baromira mindegy hogy ki ad esélyt és egy újabb lehetőséget. A lényeg, hogy egy + lehetőség orvostól, intézettől függetlenül.
A sikertelen lombik ellenére nekem az égvilágon semmi problémám nincs Dévai dokival. A papírjaimat sincs szándékomban kikérni egyelőre. Egy olyan nőgyógyász ismerősöm ajánlotta a győrieket aki nőgyógyász létére átutazta az országot, hogy a győri orvosokkal csinálja végig a lombikot. Egyébként hármas ikrei vannak és mind lányok:) Orvosként csak tudja hogy miért volt érdemesebb oda mennie. Egyébként Dévairól sem mondott semmi rosszat.
Azt gondoltam érdemes elmenni egy konzultációra megérdeklődni, hogy ők mit gondolnak és hogy ők hogy kutyulják a hormonokat, esetleg van e vmi más vizsgálat...stb.
A pontos feltételekt nem ismerem, gondolom az idősebb kor az egyik, ezt a feltett kérdésekből gondolom csak.

Moro: tudom milyen idegesítő amikor a leletekre való várakozás miatt csúszhat a dolog egy hónapot, vagy akár többet. Ezen én is átmentem. Gyorsíthatsz a dolgon ha több helyet megkérdezel, hol mi mennyi idő. Nekem volt hogy kenetet a Róbert Károlyban 3 nap alatt megcsináltak, volt ahol másfél hét után sem volt még eredmény.
A centrum laborban pedig szinte minden vizsgálatot megcsinálnak beutaló nélkül (vérvizsgálatra gondoltam) csak hát az nem olcsó.
Azt hiszem erre mondják az idő pénz:) vagy inkább :(
kisbuddha
Budapest III. kerület

Mirrmurrka
Gondolj bele valaki telefonál: Jó napot kívánok!
Csókolom,mit segíthetek.-Azért hívtam mert hallottam 95 000-ért lombik bébi beavatkozáson vehetek részt.Még benne vagyok az 1000-be?Természetesen hölgyem!Meg is csinálom és már csődbe is mentem.Szóval ez nem a tesco akció van. :lol: :lol:
Ennyire nem teszik magukat a padló alá,haszon nem lenne belőle.
Sőt még saját magukat uh val is meg nézhetik.Nálam főzhetik az ebédet,egy kerti partira is hivatalosak,el is megyek otthonról. :lol: :lol:
Na,ez van. :wink: :lol: :lol:

kagyló

Kisbudhha
Nem bántani akartalak,csak soha nem tudhatod ki jár erre.Talán olyanok is olvassák a fórumot,akire te nem is gondolhatsz.Én meg értem,hogy a pénz sokat számít.Idővel is hadi lábon állunk,de én inkább ki hagyom.Nálam a statisztika is olyan,hogy ha nem vagyok benne,lehet bármilyen jó,ha nekem nem jött össze.Nagyon sok mindenen múlik,hogy kinek sikerül és kinek nem.Rengeteg mindennek kell passzolni.Persze az orvoson is múlik a sikerül,de leginkább a te (én) szervezetünkön.

kagyló

Kisbudhha
Nem bántani akartalak,csak soha nem tudhatod ki jár erre.Talán olyanok is olvassák a fórumot,akire te nem is gondolhatsz.Én meg értem,hogy a pénz sokat számít.Idővel is hadi lábon állunk,de én inkább ki hagyom.Nálam a statisztika is olyan,hogy ha nem vagyok benne,lehet bármilyen jó,ha nekem nem jött össze.Nagyon sok mindenen múlik,hogy kinek sikerül és kinek nem.Rengeteg mindennek kell passzolni.Persze az orvoson is múlik a sikerül,de leginkább a te (én) szervezetünkön.

Nagyon összetett dolog,hogy kinek mikor jön össze,vagy mi használ neki.Ha azt nézem győrbe utazni,nekem nem érné meg.Idővel hajnalban indulni,kapkodni a munkába be érjél.De ezt neked kell tudni sok sikerült,és remélem sikerülni is fog!!!

kagyló

Több magyar gyermek születhet

Egyedülálló támogatást kapnak azok a hazai gyermektelen párok, akik nem képesek kifizetni a magas árakat, amelyeket egyes magánintézetekben elkérnek.

A világ egyik legkeresettebb és legnagyobb tapasztalatokkal rendelkező lombikbébi intézményrendszerének, a magyar Kaáli Intézetnek névadó vezetője, Kaáli Géza szülész-nőgyógyász professzor példamutató vállalást jelentett be.

Egy évig - drasztikusan csökkentett árakon - ezer lombikbébi kezelést végeznek el olyan pároknál, akiknek anyagi okok miatt nem lehet gyermeke.

Miközben vészesen fogy a magyar, még azok a babák sem születhetnek meg, akiknek szülei mindent megtennének az utódért. Hazánkban jelenleg 86 ezer gyermek születik évente, míg, a rendszerváltásig a születésszám ennek közel duplája volt.

A meddő betegek öt alkalommal jogosultak ugyanis TB finanszírozás keretében lombikbébi kezelésre, azonban az un. "teljesítmény volumen korlát” miatt a meddőségi centrumok évente mindössze 6500 OEP által támogatott kezelést végezhetnek. Az úgynevezett teljesítmény volumen korlát (TVK) gátat szab a lehetőségeknek: sokan kimaradnak, mert nem tudnak fizetni.

A TVK eltörlése és a finanszírozás hatékonyabbá tétele gyakorlatilag megduplázná az évente születő lombikbébik számát. A kívánatos körülmények alapján értékelhető a Kaáli intézetek vállalása, mivel nemzetgazdasági érdek is, hogy a jelenleginél sokkal intenzívebb legyen a támogatás, és kiemelt nemzeti ügy legyen a hazai lombikbébi program. Ezáltal minden olyan baba megszülethessen, ahol a leendő szülők a gyermekvállalás mellett döntenek.

A program keretében további 300-400 gyermek fog születni, többek között azoknak a gyermekei, akik kétségbeesetten várakoznak, mert életkoruk miatt kifuthatnak az időből. Akik hiába várják, hogy gyermekük természetes úton végre megfoganjon és világra jöjjön- mondta Kaáli professzor.

A világszerte elismert Kaáli Intézetet, édesapja emléke előtt tisztelegve, 1992-ben alapította Budapesten Kaáli Géza orvosprofesszor, aki több, mint négy évtizedet töltött az Amerikai Egyesült Államokban. A magyarországi Kaáli Intézeteknek az alakulás óta az eltelt húsz év alatt több mint 20 000 gyermek köszönhette életét, ami nemzetközi összehasonlításban is kiemelkedő teljesítmény. A programnak - a születendő gyermekek számának növekedésével - demográfiai értékeket befolyásoló hatása lesz.

Dátum: 2012.09.03. 17:30
kisbuddha
Budapest III. kerület

Ez nem reklám volt:)
kisbuddha
Budapest III. kerület

Ez mind szépen és jól hangzik.De mi a haszon ebből nekik?Ennyire jól megy a Kaáli Intézeteknek,hogy szinte ingyen oda dobják a beavatkozásokat? Nem tudom,hogy más intézet tudja e ezt a szuper hírt,de akkor mindenki győrbe fog leutazni,és Bp mindenhol üres lesz a váró terem.Netán ott is akció lesz,hogy a népesség szaporodjon? Bár úgy lenne,hogy ne kellene fél millót kiperkálni mindenhol...

kagyló

Kagyló Kisbuddha: jaj Lányok bárcsak igaz lenne ez a 95 eFt de tényleg kevésnek tűnik:(
sajnos az én idegrendszeremet nem is a pénz hanem mint korábban említettem a sok várakozás kiszámíthatatlanság viselte meg és úgy érzem ez nem megfizethető...legalábbis nekem de mindenki más helyzetben van én is tudtam volna azt a nagyon szép kerek összeget másra költeni de a pénz az csak pénz:( a kudarcok a rengeteg fizikai fájdalom mert bár erről nem írok de én nem vagyok bizonyos szempontból sima ügy:(

Kisbuddha: én megértem hogy tenni akarsz valamit bármit amivel megállíthatod az idő múlását én nemrég augusztus közepén éreztem mindazt amit Te most :( tűzzel vassal kutattam a lehetőséget megértelek, tegyél egy próbát! Csontomig átérzem amit most Te:((((

Kagyló: túl jól hangzik vagy csak én vagyok már kiégve????

Mirrmurrka
mirrmurrka

Mirrmurrka
Ha az én kis hamum újra lángolni fog,egész nap a madarakat fogom kergetni. :wink: :lol: :lol:

kagyló

szerintem ez nem csak győrben érvényes, hanem bármelyik kaáliban
kisbuddha
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Én még új vagyok,de egy valamit nem értek.Mi kerül 95.000,-Ft-ba?Mert ha benne vagy az 5-be akkor ígyis-úgyis csak a gyógyszer árak vannak és ha mész akkor mindenféleképen az Oep finanszírozza.Ha az ötödiken túl vagy,akkor az az összeg lenne 95.000,-Ft amit elötte az íOep állt?Csak mert egy ilynnek az összege majdnem 300.000,-Ft.Szóval el lehet gondolkozni.Szépen hangzik,meg az ember mindent megtesz a babáért,de mi a garancia?A statisztika meg olyan,hogy azt írok be amit akarok.Nekik ebből mi a haszon?Meg az ezer ember rengeteg.Mi lesz akkor a többi úgy mond nem akciós beteggel?Hol van az orvosi kapacitás....stb.És a másik,hogy ez a cikk miért pont a Dévai neve alatt fut?Azért ezeken el lehet gondolkozni. :o
kcalb
Kecskemét

Kagylo annyira faj nekem ez a hamu amiről írtál én is írok Neked valamit:Felszaradnak majd a konnyek, ha a babák sorra jönnek! A multat majd elfeledjuk regi eletunk eltemetjuk! Eljo a mi napunk is egyszer, Isten veled sok injekcio gyógyszer. Az út végén ott az áldás csak türelem legyen és kitartás! Kedves Kagyló ne légy hamu rád is vár egy pici babu. :D

Mirrmurrka
mirrmurrka

Mirrmurrka

Hát ez gyönyörű volt! :cry: :oops:
Neked is ezt kívánom,már szikrázok. :wink: :lol:

kagyló

Kagyló:Hát ez van :cry: most de lesz ez még máshogy :wink:

Lányok én a Karácsonyt kivéve (de csak azért mert abban a hónapban nem indultam el)minden féle piros betűs ünnepen voltam már a D. intézetben D. robotból van:D

Mirrmurrka
mirrmurrka

Csajok köszi a tanácsokat,meg a vígaszt :) Már megvan minden leletem,csak ugye a hormont most tudtam elkezdeni,mert most jött meg,és sajnos előbb nem lesznek meg az eredmények.Dévai doki bácsi viszont azt mondta hogyha minden megvan akkor hivjam :( Nem is nagyon merek nála bepróbálkozni,hiszen ti is irtátok hogy enélkül szinte esélytelen neki kezdeni.
Igen mondták hogy magánba megcsinálják pl.a hormont,aminek darabja kb.7 ezer forint,doki bácsink pedig 7 hormont kér,szóval anyagilag azért nem vagyunk el engedve ennyire :( Azt hiszem marad a várakozás. :( Csak bírjam ki :)
Elmentem én a nőgyógyászomhoz,húzta a száját hogy miért neki kell ezeket a vizsgálatokat megcsinálni,mert az egészségügy milyen sz.........-ba van,végighallgattam,helyeseltem mindenre,és azt mondta hogy mivel ilyen szimpatikus beteg vagyok,megírja nekem a beutalókat :wink: Jó mi?
A rákszűrésbe nem hiszem hogy majd beleköt a Dévai doki.
Ha megvan a hormonom,és felhívom a dokit,mennyi időre rá ad időpontot?
Tájékoztató nélkül nem kezdi el a lombikot?Csak ugye mert nov.20.-án kell mennem a leletért,és nem igazán szeretném ha emiatt megint csúsznánk :wink:

Tényleg olcsó ez a Káli :wink: A Pesti nem reklámozta ezt az akciót.De tényleg megér egy próbát,mindent el kell követni a sikerért! :)
moro75
Budapest IX. kerület

Moro: Nekem a 3. lombikom sikerült. Sajnos, most már egyre nehezebb cipelni a pocakot, de nem cserélném el senkivel. :D Néhány hét és már kisebb lesz a pocakom, bár az elmúlt 2 napban, inkább csak órákat adtam volna magamnak. :D Nem akarlak elkeseríteni, de ha novemberben nem tudtok kezdeni, akkor a decemberetek nagyon húzos lesz, mert karácsonykor és a 2 ünnep között nincsenek a dokik ezért december elején nagyon sokan vannak. :(

Kisbuddha: Még 1 hét. :D Kétlem, hogy Dévai rossz néven venné a "reklámozást". Ő nagyon segítőkész ember és mindenkinek kisbabát szeretne adni. Ha valakinek más intézetet is megpróbál, attól még (sajnos) neki is marad elég betege.

Kcalb: Azért mert még nem volt meg az 5 OEP-es, attól még lehet menni fizetősre is. Például, ha valaki nem akarja kivárni a 90 napot a 2 lombik között, még lombikozhat, de azt nem fedezi a OEP. Sajnos nem 300e Ft egy lombik, hanem közel 600e. Szerintem a Győri Kaálinak nincsen ebből haszna, ez egy akció, szeretnék "megmutatni" magukat, hogy ők is vannak és milyen szolgáltatást nyújtanak. Vagy egyszerűen csak segíteni akarnak.

Mirrmurka: A karácsony az szent az intézetben. :D

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Moro,

Nekem is ez volt és a normál körzeti doki adott beutalót, akit még sose láttam előtte mert persze én is priváthoz járok. Ha már fizetjük ezt a rengeteg TB-t, ennyi vizsgálat legyen benne ! Azonkívűl a centrumlabnál kb. max 1800 FT/hormon a vizsgálat nem hétezer, nézd meg a honlapjukon.

Hát lehet hogy jó a győri Kaáli, de azt gondolom ez akkor is egy nagy marketingfogás, mert vsz. fogytán az OEP keretük és a jelenlegi általános gazdasági helyzet miatt, kevesen tudnak menni fizetős lombikra, a Ciris sem véletlenül zárt be. Mert lehet-e tudni a győri Kaálinál hogy mi van benne ebben az akciós árban, kérnek-e külön pénzt az UH vizsgálatokért, az AHA benne van-e, stb ? Arról nem is beszélve hogy a gyógyszerek támogatás nélküli ára kb. 300 ezer. Ez az iparág egy nagy business, tudjuk mindannyian.
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Mirrmurrka,

Továbbra is odavagyok a nickedért :) megkérdeztem Dévait 2 hete és azt mondta karácsonyra bezárnak, és Marianntól (tudod az aneszt-es nővér) tudom, ő azt mondta, megvan a dátum decemberben Dévainál amikoról kezdve már nem kezd újabb stimulációkba, a karácsonyi, újévi szünet miatt.

Zafír, kitartás hanyadik hétben vannak a lányok ? Novemberre vagy kiirva ha jól emlékszem.
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Amaryllis: Ma töltöttem be a 33. hetet. Hivatalosan november 22-re vagyok kiírva, de az a 40. hét, amit ikerterhesen nem fogunk elérni. Szerintem 3 héten belül eljön a nagy nap. :D

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Sziasztok!
kismamiknak szeretnék eladásra kínálni: Kép Eladó kiságy és kókuszmatrac. Az ágy 120x60-as. Ára matraccal együtt: 10.000 Ft!!!!! Budapesten, a 16. kerületben nézhető meg!!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Zafír: bármikor megérkezhetnek a Lányok!!!!!!!!!!!

Zsuzsi: mi újság??? lassan eljön a Te időd:DDDDD+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amarillys: :D köszi, Te mikor indulsz újra?Igen a válság miatt egyre több minden megy tönkre...Mariann nővér nagyon rendes volt velem mindig tök jó hogy tudjuk ezt az infót!!!!Nekem 2011ben kimaradt a karácsonyi időszak mert kidőltem az utoló inszem után:( köszi az infót a Karácsonyról:)

Mirrmurrka
mirrmurrka

Sziasztok

Zafír:Szóval a 3. sikerült :) Annyira jó neked!!!!Tudod azelőtt amikor a lányom megszületett hasfájós volt,és nem sokat tudtam aludni éjszakánként,nyavajogtam hogy mikor lesz már ennek vége,de most azt mondom, bárcsak hallanám megint azt a sírást :D
Nem dondoltam hogy egyszer még így fogok erről nyilatkozni :)
Biztos hogy már a vége felé jársz és hamarosan jönnek a cseppek :lol:
Sajnos én is sejtettem hogy húzós lesz az idönk,és most ettől még jobban pánikolok :cry: Drukkolok nektek :lol:

amaryllis:Nekem pont a nőgyógyász mondta ezt a 7ezer forintot,igazából nem néztem utána.Már elintéztem a vizsgálatokat,mikor kiderült hogy apti-t nem csinálnak,csak magánba.Akkor rátaláltam a centumlab-ra(ők vannak az alle-ba is ugye),ahol 1540-ért megcsinálták 1 munkanap alatt,de már a többi vizsgálatot nem is néztem,mert már folyamatban volt minden.Csak tényleg röhej ,hogy fizeted a tb-t ,és még neked kell könyörögni,meghunyászkodni na és persze fizetni ha nem tetszik a rendszer!!!!!
moro75
Budapest IX. kerület

Zafír, nagyon szorítok hogy minden rendben menjen :)

Moro, elnézést hogy ezt mondom, de a nődokid csak vissza akart rettenteni hogy neki add a pénzt és akkor felírja neked TB-re a vizsgálatokat. Szóval szerintem nem feltétlenül a rendszer a hibás, hanem az ilyen számító orvosok. Én amióta tudom hogy meg lehet mindent privát csináltatni, megoldom valahogy hogy legyen rá pénz, inkább másra nem költök, de ezt az orvosoknál kuncsorgást, hogy felírják ami neked egyszer az életben kellene, nem bírom. A Dévai által kért hepatitis,rubeola, HIV stb vizsgálatokat nálunk például csak a TB-s bőrgyógyászat irhatja fel, ahol anno 3 hét volt az előjegyzés, és akkor még nem biztos hogy felírják ugye. Az idő meg megy....

Ezt a Kaális dolgot még mindig nem értem, ha igaz ez a statisztika amit valaki belinkelt akkor ez az 1000 db a Kaáli által végzett beavatkozások két éves mennyisége. Most akkor két évig ilyen nyomott áron dolgoznak ? Vagy csak beveszik azokat, akiktől siker remélhető ?
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Mirrmurka,

Lemaradt amit kérdeztél, mi decemberben indulnánk újra, de én igazából a fenti okok miatt a januárt szeretném. A december az egy nagyon zilált hónap, szóval én kihagynám.
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Gondolkozom szüntelenül,és megpróbálom a Dévai doki bácsit felhívni holnap,hogy nov.20-ra meglesz az összes hormon eredményem,adna-e időpontot?Szerintetek?
Én szeretném ha decemberbe meglenne az első(nála),hiszen a Káliból azért jöttem el hogy haladjunk,csak ugye egy csomó vizsgálatom nem volt meg amit ott nem kértek :(

Amaryllis:Na igen,de azért egy sztk-ás dokinak nehogy már pénzt kelljen nyomni a zsebébe?!Vagy igen? :( Igen az idő itt a legnagyobb probléma+pénz!!!Próbálunk mi is a párommal mindent megtenni,de akárhogy is spórolunk,azért minden nem fér bele!!!Most csak a párom dolgozik sajnos,szóval ezért sem mindegy!
Hányadik lombikod lesz majd?
moro75
Budapest IX. kerület

A pénz a legkevesebb... az a legegyszerűbb amit Amaryllis javasolt! A végén úgy is ott köt ki mindenki...

Igaz egy teljes kivizsgálás a téli ruhakollekció árát fedezi:O de a kuncsorgás magyarázkodás a mi helyzetünkben hát nem tesz hozzá a jókedvhez.... a csudába is

Mirrmurrka
mirrmurrka

Igazatok van,de én nem is tudtam hogy mindent meglehet magán úton csináltatni,mivel a kális doki nem nagyon kért semmit,ami meg kellett ő megcsinálta.Szóval igazából csak most néztem utána az apti vizsgálatnál,hogy lehet már rég meglett volna minden.Nem igazán vagyok járatos még ilyesmikben :)Sőt a nőgyogyi még el is ijesztett a hormon árakkal! Tényleg a pénz a legkevesebb én is igy gondolom, és az a legfontosabb hogy sikerrel járjunk!!! :) Az biztos én többet nem könyörgök egy dokinak sem :wink:
Na de már vége a vizsgálatoknak,remélem jó lesz a hormon eredmény,és legközelebb okosabban csinálom,hiszen sok időt veszitettem az ide-oda szaladgálással.
moro75
Budapest IX. kerület

Moro75:
Képzeld,én is így jártam...nyár elején egyeztettem időpontot először a Dévaiba (szept. 4-re)és ráment több, mint egy 2 hónapom,hogy minden vizsgálat meglegyen. Egy csomót magán úton kellett elintézni, de nagyon nehéz volt és persze sokba került,mert ha csak TB-s rendelésekre,vérvételekre megyek,még most sem lenne meg jó pár leletem.Mire meg meglenne,az elsők lejárnának...ördögi kör.
De aki nincs benne,fogalma sincs,hogy mire egy lombikig eljut az ember érzelmileg,anyagilag, idegileg teljesen kimerül...
Ennyit az 5 "ingyenes" lombikról.
Szorítok majd Neked :-)
sheil
Budapest I. kerület

Sheil:Jaj ne is mondd,már teljesen kimerültem az orvoshoz járástól :wink: De már a végén vagyok,csak nehogy kiderüljön a hormonnál valami,és akkor mrgint húzodjon!!Áhhhhh megőrülök ettől a várakozástól :) Tényleg egy ördögi kör :)

Viszont most beszéltem Dévai doki bácsival,mondtam neki hogy nov.20-ára meglesz a hormon,és aznapra adott is időpontot 12-re.
Kicsit passzos lesz,mert 9.40-re megyek a leletért,utána meg hozzá :wink:
Na de ennyivel is előrébb vagyok,mert lehet hogyha csak akkor kérek időpontot hozzá,ki tudja mikorra lehetett volna menni.
Így talán decemberbe el tudjuk kezdeni,de majd meglátjuk mit mondd.
Köszi a drukkot,aranyos vagy :lol:
Te mikor is kezdessz?
Nagy nagy drukk Neked is :P
moro75
Budapest IX. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?