Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Etna :

Nem is hiszem, hogy jöhet még valami, amin nem mentél keresztül!
Az inzulint nagyon sajnálom, de biztosan nem lesz gond a szülés után, eddig minden ismerősömnél, akik szintén inzulinra szorultak, szülés után teljesen helyreállt minden! És mit javasoltak a vérzés miatt? Feküdnöd kell? Ezt azért is érdekel, mert hasonló helyzetbe kerültem én is, bár én még csak holnap töltöm be a 6. hetet.

Tegnap este nagy ijedelem volt nálunk is, mert teljesen váratlanul volt pecsételő vérzésem. Semmi hasgörcs vagy más előzmény, csak pár csepp vér. Teljesen kétségbe estünk ezért rögtön berohantunk itt Fehérváron az ügyeletre. A doki csinált kézi nőgyógyászati vizsgálatot, mire közölte, hogy a méhszáj zárva, csak egy kis barnás váladékot lát, és fingja sincs, hogy mitől volt a vérzés. Majd még csinált egy hasi UH-ot, ahol látta a petezsákot, azt mondta, hogy 9 mm-es, de a papírra 8 mm-t írt. (Sz. doki kedden az első UH-on szintén 9mm-es petezsákot látott, ezért nagyon megijedtem.) Megkérdezte a doki, hogy be akarok e feküdni az osztályra, mondtam, hogy inkább nem. Azt mondta Konzultáljak Sz. dokival és szigorú fekvést írt elő. Totál kivoltunk, nem kívánom ezt az éjszakát senkinek. Ma reggel rögtön felmentünk a BMC-be, Sz. doki nem látott semmi jelet a vérzésre (azóta nem is volt), de 11 mm-es volt a petezsák, így megnyugtatott, hogy minden oké. Letiltotta a MagneB6-ot, merthogy az ellazítja a méhet és mivel nyomom magamba a Fraxiparine-t, így elősegítheti a méhben hajszálerek elpattanást. Hát itt tartunk. Tudom, hogy teljesen meg kellett volna nyugodnom, de még mindig nem sikerült felengednem, még mindig bennem van a félsz!
sziszozozo
Székesfehérvár
 
 


sziszo, a fraxiparine neked mért kell? Ha még kéne venned, akkor ne vegyél, mert nekem van itthon még asszem 8db a tavalyi csigolyatöréses fekvésem idejéről, szívesen neked adom.
minekaza
Budapest
 
 


ja, bocsi, clexane van, a fraxiparine lejárt és kidobtam..
minekaza
Budapest
 
 

 
 

etna: Hát tényleg nem semmi a heted. Én is inzulinoztam, tudod. Nekem is elmúlt szülés után, pedig én kétszer-háromszor szúrtam naponra. Én 4-2-3-at adtam be magamnak, a délit csak akkor, ha sok lett a cukrom egy ételtől.

sziszo: Feküdj sokat, remélem most már rendben leszel.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziszozo, teljesen érthető az ijedelem és a félelem, de azért gondolj arra, hogy nagyon jó jel, hogy a petezsák Sz mérése szerint nőtt, és ez a lényeg!! Szerintem tuti nekem is volt az elején vmi apro vérzés szerüség csak nekem a crinone-t színezhette meg, vér konkrétan nem volt semmi. De ilyenkor nagy lent a vérbőség és a méh növekedése következtében simán pattanhatnak el hajszálerek. Mindenesetre feltétlen pihenjél, feküdjél, most ez a legjobb és legtöbb amit tehetsz. Én is szedtem vérhigítót, igaz én Astrixot, mert különösebb indok nálam erre nem volt, csak az esetleges mikrotrombozisok elkerülése végett, ami szintén korai vetélést okozhat.
SZiszozo nagyon nagyon szorítok, hogy több ijedelem már ne legyen, és amikor legközelebb mentek, lássátok minimanokát!!
ann74
 
 


<A><IMG SRC="http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/1-5-1-2013_01_09-Eperke.jpg"></A>
tanita74
Szigetszentmiklós
 
 


Donoka, nem válaszoltam még rá, de igen, mi nemrég kezdtük az új stimulációs kezelést.

Ez lesz a második próbánk, de az is biztosnak tûnik, hogy ez lesz az utolsó.

Elõször úgy terveztem, hogy végigvisszük az 5 próbát és az egyik csak összejön, de rájöttem, hogy ez képtelenség.
Anyagilag ez a 2. kezelés tönkrevág bennünket, plusz az utazások, üzemanyag, munkahelyi szervezés, szabadságok, stb. Ezt a két próbát bírtuk, aztán vége. Vagyis úgy gondolom, hogy most vagy soha.

Remélem, hogy Nektek sikerülni fog a következõ. Az a 3 hónap gyorsabban eltelik, mint az ember gondolná. Ha az embernek van sok munkája vagy egyéb dolgokkal el tudja foglalni magát, akkor hipp-hopp, itt lesz a január.
redy22
Szolnok
 
 


redy: Azt tudtad, hogy az üzemanyag költséget vissza lehet igényelni azt hiszem az oep-től? Legalábbis így tudom, majd biztosan jön valaki, aki vissza is kapott már ilyen pénzt.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


András: utazási papírt kell kérni a háziorvostól, és pecsételtetni a BMC-ben minden alkalommal 21Ft/km-t térit az OEP. Mi kértünk és jól is jött!!!
nyulacs82
Szolnok
 
 


Hát, ez úgy néz ki, nekünk sem jött össze most:(((
Szombaton is és ma (DPO 18 ) is negatívat teszteltem, megjönni még nem jött meg. Az Utrogestant tegnap abba is hagytam inkább.

Pedig 13-án volt az inszem, és a házassági évfordulónkra szép ajándék lett volna...igazságtalanság.
minekaza
Budapest
 
 


Minekaza! Nagyon sajnálom hogy ilyen rossz hírrel jöttél. De most nem értem hogy miért hagytad abba az utrot? Nem kell dokihoz menned? Nem ő állapítja meg a sikerességet vagy az ellenkezőjét?
Bocsi ha hülyeséget írok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Zsuzsa, nekem Szűcs annyit mondott, hogy okt 1-én teszteljek, ha sikerült, menjek vissza, ha nem, akkor 1 ciklus szünet, utána lévő 3. napján meg lehet újra kezdeni.
Hiába volt a vizeletteszt ráírva zárójelentésemre, külön felhívta rá a figyelmem, hogy az nem, gondolom, az utóbbi időben még inkább futószalagosították a dolgokat, és inszemeseknek már nincs benti eredmény csekkolás...
minekaza
Budapest
 
 


Minekaza: nem tudom mit gondoljak... amikor nekem nem sikerült az ovuláció indukció utáni terminált együttlét nekem megjött utro mellett (3x) !!! Ezt orvosa válogatja, hogy visszahívják-e az embert tesztre. Z visszahív. Aki velem volt inszemen Sz páciense neki pl nem kellett visszamenni, hanem otthon tesztelni, mint neked!! Nem tudom... :S addig reménykednék amíg nem jön meg... remélem,hogy csak később fogant meg! És én sem értem miért nem nézi meg uhun a tüszőrepedést. Z ezt is nézte amikor nekem csinálta, még mondta is hogy szépen reped...
nyulacs82
Szolnok
 
 


Sziasztok Lányok!

Nem tudom még, hogy álmodom-e vagy igaz, ami velem történt pár perccel ezelőtt.

5 napja késik, úgy voltam vele, hogy bekavartak a hormonok. Tegnap, tegnapelőtt a WC papíron láttam csak borsónyi barna foltot.

Csináltam egy tesztet, ami POZITÍV lett. Nem hiszem el! Alig voltunk együtt ebben a hónapban, ezerrel tornáztam, cigiztem stb.

Nem merek másikat csinálni, nehogy csalódjak.

Lia, Szilu: ha olvassátok ezt, kérlek titeket ne áruljátok el Lacinak. Személyesen akarom, ha majd itthon lesz.

Szerintetek nyomjak egy kis progeszteront a biztonság kedvvért? Orvos még most úgy sem foglalkozna velem, rátok hallgatok.( a minimális barna miatt)

Minekaza: ne add fel! Látod, vannak csodák, habár majd én is csak olyan 7 hét múlva fogom elhinni, ha majd meglesz a 12 hetes uh.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Mégis csináltam egy 25-öset is. Bizony pozitív :P :P :P :P :P

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Sziasztok Csajok!

Jó rég néztem rátok.
Etna!Mennek a drukkok.
Sziszo!Pihizz sokat!
Andi!Sok-sok puszi Neked :) Nagyon örülök :)
nicky1983
Nagyút
 
 


Andi, tiszta libabőr lettem. Annyira jól le írtad az érzéseid hogy teljesen beleéltem magam! Még nem gratulálok, de borzasztóan örülök. Várom a fejleményeket. Én nem tudom hogy adagolj-e sárgatest hormont. Szerintem azzal nem ártasz, de ezt mindenképp dokival kéne megbeszélni. Ez csúúúúcs!!!!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Nikky: örülök, hogy hallok felőled! Mi újság? Semmit nem írsz magadról? Jobb már a helyzet otthon?

Zsuzsa: köszönöm, aranyos vagy nagyon!
Most úgy döntöttem, h egyelőre nem nyomok sárgatestet. Holnap az itteni sztk-ba megpróbálok kicsikarni egy fizetős HCG és progeszteron tesztet. Ha alacsony lesz a szintem, vagy ha esetleg elkezdenék úgy igazán barnázni, akkor majd nyomatom. Igazad van, nem lehet ezt csak úgy elkezdeni.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


andi: Nem semmi, nekem is libabőrös lett ám a hátam. :-)

minekaza: Hát nem tudim, nálam mindig csinált Z uh-t is, ott derült ki, hogy maradt cisztám. De a Kaáliban is csak otthoni tedzt van, legalábbis így volt régebben. Szerintem a vizeletes tesztet mindegy hol csinálja az ember. Szerintem spórolás van a dologban.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Andi: jipppiiiijéééééééééééé!!!!! VANNAK MÉG CSODÁK!!!! :) örülök, de többet nem írok most! :) ;)
nyulacs82
Szolnok
 
 


Vicky: te mikor tesztelsz? Tudod, ez a mi közös spontán hónapunk!

Nyulacs: köszi. persze, én sem élem bele magam.

Ki ismeri dr Komlósy Hajnalkát? Itt rendel Budaörsön. Nem sok nőgyógyászt találok rajta kívül.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Lányok, köszönöm a bátorító szavakat.
Andi, nektek meg hihetetlenül örülök, az ilyen hírek tartják a lelket az emberben:)
Bárcsak én is ilyen "csoda" lennék! Amúgy a torna és súlyvesztés biztos segített.
minekaza
Budapest
 
 


Andi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ann74
 
 


Ann: édes vagy :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Minekaza: én sem hittem el, hogy velem megtörténhet a csoda.

Nem bírtam ki. Kerestem egy magánorvost a közelben. Ma este már megyek uh-ra!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


andi!
komolyan mondom, én annyira éreztem, h neked be fog jönni a spontánkodás, azért is írtam olyan részletesen, h mikor hol merre meddig. az első teendőd szerintem az legyen, h sprint a bmc-be!!!!!!! ugyanis ott ilyenkor is kezelésbe vesznek. magadtól nehogy elkezdj progit szúrni. orvosi felügyelet és ne sztk, hanem meddőségi specialista!!!!!!!!!!!!menj be a recire mond meg mi a szitu és szerintem a dokid biztos fog fogadni. sztk orvos nem tud mit kezdeni a barnázással. de szerintem olyan mindenkinek van!!!!!

minekeza!
az első keveseknek sikerül, kitatártás, a másodiknál jó hírekkel fogsz jönni. addig sok-sok erőt kívánok

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Sziszo
Örülök, hogy semmi komoly baj nincs! Vigyázz nagyon magatokra! :) Korábban úgy hallottam, hogy ha görcs van, de más, pl. vérzés nincs, illetve fordítva, ha vérzés van, de görcs nem kíséri, akkor "nem kell annyira megijedni". Ez tényleg így van?

András
Kívánom, hogy most sikerrel járjatok, és ne is kelljen már több kezelésben gondolkodni. A költségtérítést tényleg kérdezzétek meg, ilyenkor minden forint számít!

Minekaza
Sajnálom, hogy nem sikerült! A vizelettesztet csak pozitív eredmény után nézik (tehát a reggelit viszed ilyenkor magaddal). Az egy hónap gyorsan eltelik, hidd el! Aztán hajrá újra!
Én mindig érzem a tüszőrepedést - majd kiesik az oldalam. És a gyógyszerrel annyira be tudják lőni az időpontját, hogy ez mindig az inszem előtti várakozás, illetve az azt követő egy-két órában van.

Andi
Hát ez szuper! És csodák pedig igenis vannak! Szerintem én is a BMC-be mennék egy vizitre!

Nekem lassan ugyan, de csak telnek a napok. Tüneteket igyekszem nem figyelni - annyiszor becsaptak már. Úgyhogy marad a várakozás a hétfői tesztig.
thimmy
Gárdony
 
 


Andi, tudod uh-val az ég világon nem fognak látni semmit, meg fogja mondani hogy mikor menj majd vissza. Szerintem is jó ötlet lenne a bmc-be menni, mert ott tuti néznek egy hcg-t és jobban figyelnek rád szerintem, hidd el.
ann74
 
 


andi: Elfelejtettem írni, hogy nekem megjött, de nem keseredtem el, mert a gyógyszer abbahagyása után nem számítottam 29 napos ciklusra, pláne hogy nekem sosem volt rendes ciklusom.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok,

Szükségem lenne progi injekcióra. Ha valakinek van felesleg akkor kérem küldjön emailt nekem. Nagyon sürgõs lenne. SOS legkésõbb csütörtökre!

BUdapesten bárhová el tudok menni érte, vagy ha közel van Budapesthez még az is belefér.


Köszönöm.
lululi1
 
 


Sziasztok!

Voltam uh-n. Van petezsák, persze nagyon pici. Újjal kitapintotta és hasi uh-val is látta a babát, aztán a hüvelyin is megmutatta. Egy biztos van, a többi fekete pontba nem biztos...

Örültem nagyon, de aztán jött a fekete leves. Van valami gyulladás
a méhnyak körül. Ő szerinte, ez már rég ott lapul. Csodálkozott, h szex után nem véreztem soha, mert most a kenetnél igen. Fasza, h senki nem vette ezt eddig észre, és nem is kezelte, pedig decemberben a Róbert Károlyba voltam.
Próbált megnyugtatni, hogy ha meg tudott így fogani a pici, akkor vetélést már nem okozhat, de én nem vagyok ebbe biztos. Szerinte, nagy valószínűséggel ez volt a meddőség egyik fő oka is.
3 hét múlva megyek szívhangra. Addigra már meglesz a rákszűrés és a mostani levett minták eredménye is. Addig is reménykedek.

Vicky: na, majd a kövi hónapban!

Thimmy: most már én is tudom, h kár figyelni a tüneteket. Semmi különös tünete nincs a legtöbb embernek, ha tényleg terhes. Drukkolok hétfőre!

Etna: nem szedek be semmit, mivel nem barnázok. Csak egy borsónyi barna volt a wc papíron tegnapelőtt, azóta szerencsére semmi nincs és nem is lesz!
Felhívtam ma a BMC-t, h közöljem a hírt. Nagyon örültek és várják az uh beszámolót. Egy szóval sem mondták, h menjek be.

Ann: szóval nem fogadtak volna a BMC-ben, maradt ez a doki. Nem baj, nem bánom, főleg hogy felfedezte ezt a gyulladást.

Köszönöm nektek a sok segítséget!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


andi565
Gratulálok :D :D :D
Örülök, úgy sikerült teherbe esned, mint nekem. Én most 26 hetes terhes vagyok már, kislányom lesz és nagyon-nagyon várom már, hogy szeretgessem :D :D :D
Kitartást és vigyázz magadra!!!!
tanita74
Szigetszentmiklós
 
 


Andi, ez borzasztó! Látod, ez van ha futószalagon néznek meg mindenkit. Még az a szerencse hogy ilyen jó orvost találtál.
Még mindig libabőrödzök :) elképesztő hogy mik vannak. Nemsokára szívhang!!!! Istenem, de jóóóó!!!!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Tanita:

Jaj, de jó, hogy jöttél! Mindig is a te utadat akartam követni. Tudod, nálam is sikertelen volt az inszemből átkonvertált lombik, majd a kövi hónapban spontán terhes lettem. Jaj, nagyon remélem, hogy megmarad a baba!
Gratulálok a 26 héthez! Hogy vagytok?

Zsuzsa: igen, ez szomorú. A baj az, hogy nagyon megijedtem, jobb lett volna nem elmenni és várni.
Rettegek wc-re menni. Örülök, ha picit hányingerem van.
Most ráz a hideg és leesett a hőm. Nagyon félek.
Ma reggel viszont 2 bombaerős csíkom volt. A férjem kedvéért csinálnom kellett tesztet és emailben el kellett küldenem neki felülvizsgálatra. Végre nagyon meg volt vele elégedve. :P

Ugye velem marad a baba? Kérek mindenkit, hogy drukkoljon nekem. Nagy szükségem van most erre!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Szerintetek normális a hőingadózás? Előbb rázott a hideg és megmértem a hőmet: 36.4. Gyors befeküdtem az ágyba felmelegedni. Kicsit később 36.6-ra ment fel, most meg már megint 37 mint tegnap.

Kikészülök ettől!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


andi!
a bmc-ben azért nem mondták, h menj be, mivel azt hitték van saját orvosod, h mondtad, h mész uhra. én úgy tudom,h ilyen esetben is odatartozol, egész a szívhanging. én csak bemennék a helyedbe a gyulladásra nem kaptál semmit?én soha nem néztem a hőmet, csak folyton anélkül idegeskedtem. szerintem szedj egy kis magne b6-ot az lenyugtat és menj be a bmc-be, nagyon fontos a kora terhességnél, h szakember kezébe legyél. vitamin, magne b6 az kötelező az elején. szerintem a bmc-be fel fognak írni utrót is, ha megnézték a progi szinted. veszteni valód most nagyon sok van, úgyhogy legyél pofátlan, kezdj anyatigris lenni, mert szükség lesz rá az életben egypárszor. hisz már anya vagy, fog az menni és ne otthon hőmérőzz, hanem vezesd le a feszkót mondjuk recepciósokon ;)

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Etna: imádnivaló vagy!
Most olvastam pár hozzászólást és kiderült, hogy elég sok mindenkit ráz a hideg a terhesség elején.
Egyébként bejelentkeztem a tanár úr magánrendelésére. Igazad van, csakis meddőségi szakember kezeire kell magam bízni.
A gyulladása nem adhat semmit ebben a fázisban, majd csak a 12. hét után. Veszélyes dolog ez a méhnyakgyulladás. Remélem túléljük a picivel együtt!
Eddig csak Femibiont meg C vitamint szedtem, de előveszem a Magne B6-ot is.
Nem vérzek, nem barnázok, tehát nem lehet sárgatest hiányom.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Én csak úgy tudlak megnyugtatni hogy rádszólok!!!!!! NE MÉRD A HŐDET!!!!! Én soha nem mértem hőt. Ott van veled a kis drága és nemsokára meg is láthatjátok! Ez így van, hidd el. :wink:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Zsuzsa: csak azért mértem, mert nagyon rázott a hideg. Nem akarok én plusz gondot magamnak.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Andi nagyon szorítok Nektek!!!
De én is csak ismételni tudom a többieket, hogy NE MÉRD A HŐŐŐŐŐD!!! Én is anélkül izgultam folyamatosan. Pihenj sokat, kapcsolódj ki, menj sétálni ebben a szép időben. Ott van veled a pici és ott is lesz!
Én holnapután leszek 19 hetes, akkor megyek genetikai uh-ra, kérem szorítani :) Az afp-m úgy néz ki rendben van, a vedőnéni ma ezt mondta a telóban.
ann74
 
 


Sziasztok!

andi, ne aggódj, inkább örülj:) Ez csudaklassz, pláne, hogy már látszik is. Az a kis gyulladás meg majd elmúlik, látod, hogy így is megfogant:)

Én sajnos már tuti nem szolgálok jó hírrel, ugyanis ma megjött Piroska, jó kis hasfájással kísérve:( Most lefoglalom magam azzal, hogy kitalálom, mi lesz a jövőt illetően, mert van mit kitalálni, megoldani...

Viszont egy valamit nagyon elbaltáztam sztem: túl sok embert avattam be a dologba, akik nyomon követték a dolgokat...és persze most nekiállnak kérdezgetni, hogy mi a helyzet? Meg lesik a mozdulataimat....én meg ugye nem is akarok róla beszélni, meg azt sem akarom, hogy sajnáljanak...ti ezt hogy kezeltétek? Van javaslatotok? Meg mert hát ugye azt meg nem lehet, hogy pl. a családom ne tudjanak róla...
minekaza
Budapest
 
 


Sziasztok!

Először is mindenkinek nagyon szoriitok! :)
Már jártam a fórumon, lassan 3 éve... Azóta szombaton a kislányom második szülinapját ünnepeltük, a kistesóért pedig elkezdtük hétfőn az antagonista protokollt.

Amiért hozzátok fordulok hirtelen, hogy egy ismerősömnek gyűjtsek pár infót. Ő mild protokollon van. Esetleg van köztetek olyan, aki ilyen protokollal esett teherbe?ELőre is köszi!

Kitartás mindenkinek és persze sok sok ++++++++++++!!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi
 
 


Jaj, akinek van fölös Duphaston, Merional, Pregnyl, Utrogestan, szóljon privát üziben.
minekaza
Budapest
 
 


Andi, a hőmérséklet napközben össze-vissza ingadozik, nagyon függ attól is, hogy épp mit csinálsz, ezért mérnek egyébként mindig ébredési hőt. Egyébként a többiek már megmondták: NE MÉRICSKÉLD MAGAD!!! teljesen felesleges, viszont menj már be végre a BMC-be! :wink:
dorkabab
 
 


szeretem mikor nekem adnak igazat :D irány a tanárúr!!!!

kismamik, az egyik barátnőm árulja a kiságyat kókuszmatraccal együtt, itt találtok róla képeket, segítek neki egy picit, mert neki nincs fényképező gépe és nem is nagyon tudja, h kell ezt csinálni. akit érdekel az írjon nekem, majd továbbítom.

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 734&type=1

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


aki nem fb tag, annak ide is rakok fel képet!!!

Kép Eladó kiságy és kókuszmatrac. Az ágy 120x60-as. Ára matraccal együtt: 10.000 Ft!!!!! Budapesten, a 16. kerületben nézhető meg!!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Minekaza, nem tudja elküldeni az üzenetet ez a vacak... Duphastonból van 2 teljes dobozom, 2016-os szavidővel.

Andi! Ez óriási! :) Szépen csendben drukkolunk! Imádom a tündérmeséket :)

Nálunk fejenpörgés van.... A srácok nem csak a pocakban voltak frontérzékenyek... Megyek is.

Vigyázzatok magatokra, drukkolok a sikerekért!

Puszi: Mi

Lilypie First Birthday tickers
szaboevi27
Biatorbágy
 
 


minekaza! Én is így voltam lombiknál hogy túl sok embert avattam be a dologba és tp után vissza mentem dolgozni és mindenki letámadott. Még a barátaim és a rokonaim sajnálatát úgy ahogy elviseltem, de a munkahelyemen nem bírtam. Remegve mentem be minden nap. Egy dolog segít ilyenkor hogy minden csoda 3 napig tart (még ha nem is igaz) Ennyi. Mást nem tehetsz. Tudom milyen szar lesz hogy sajnálnak majd, de ki kell bírnod. Sajnos nekünk ezen is túl kell esni. :(

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


minekaza: Mond, hogy semmi gond, ez most ugyan nem sikerült, de a következő már biztosan fog. Nálunk is be voltak sokan avatva és tényleg alig várták, hogy jó hírrel menjek. Azt viszont nem mondtam el rögtön, amikor dikerült. Csak a szívhang után. Na az sem volt könnyű. Akkor keményen mellébeszéltem. Hogy még nem tudunk semmi biztosat, de ha ez nem sikerült, akkor most kihagyunk egy pár hónapot.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Zsuzsa, vicky, köszönöm, hogy megosztottátok velem a tapasztalataitokat.
Vicky csak, az a baj, hogy hazudni nem tudok, meg minden kiül az arcomra. így azt sem tudom mondani, hogy semmi gond...majd biztos 2hét múlva kb. már így is fogom gondolni, akkor menne.
minekaza
Budapest
 
 


Nálam is az volt a baj mindig hogy látszott az arcomon, de a legdurvább hogy minden alkalommal elbőgtem magam. Nem bírtam vissza tartani. Na, akkor még jobban sajnáltak és én még jobban bőgtem. Szóval, szar volt. De nézd a példámat, túl vagyok ezen. Most csak a rengeteg dicséretet kell bezsebelnem és erre jobban füllik a fogam.... :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?