Új privát üzeneted érkezett!

Vicky!
Ez akkor izgalmasan hangzik. Remélem hamar és spontán sikerül a kistesó! Drukkolok!

Beze!
Igen, Marcus még elég kicsi, ahogy írod is, szép lassan kezd majd ismerkedni a kistesóval. FB-on sajnos nem vagyok fent, igazából szeretnék regisztrálni lassan, csak nehezen kezdek bele...

Edi!
Hú,ez elég durván hangzik. Nagyon nem irigyellek. De örülök, hogy végül nem kellett újra égetni. Pihenj sokat! Gyógyulást!

Lányok!
Hétvégén barátokkal kirándultunk. Jó volt, csak egy megfázás miatt hulla fáradt voltam, tele volt a fejem (orrom, arcüregem ... stb) trutyival. És vasárnap estére belázasodtam. Gondolhatjátok, hogy bepánikoltam. Hideg zuhany, borogatás, gyógyszer. Szerencsére hamar sikerült lenyomni hőemelkedésre, ami azóta is kitart. Aztán este kicsit barnáztam. Ettől teljesen kész lettem, hogy meg fog jönni és nem sikerült. Szerintem ilyen nyugodtan még nem aludtam teszt előtt (az esélytelenek nyugalma). Reggel ellőttem egy tesztet, ami szerintem elég halvány ugyan, de két csíkos, férjem szerint viszont nem nagyon látszik a másik csík. Még jó, hogy mentünk vérvételre is, ahol gratuláltak, hogy jó a hcg eredményünk és ez alapján koraterhes vagyok! Hihetetlen, hogy ez mennyire váratlanul ért minket, miközben évek óta erre várunk és most is ezért mentünk oda!
A barnázás maradt, remélem, csak a kimaradó mensire emlékezünk kicsit ezzel.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


kiseddi: Jobbulást!

kikinda: Halk gratula. Nekem is halványan lett annó pozitív a teszt, pedig akkor még ketten voltak.

Barbussal itthon vagyunk, tüdőgyulladása van. Szerencsére nincs rosszul, nem lázas. A fújókának hála már a köhögése sem olyan vészes, mint a hétvégén. a röntgen azért elég gáz volt, Barbusom rettegett. Annyira remegett és sírt, hogy azt hittem megszakad a szívem. Hiába mondtam neki, hogy nem fáj. De túl vagyunk rajta és szépen szedi a gyógyszert. Csütörtökön kell visszavinni.



vicky79
 
 


Hírek Babicsekről és a pici lányról:
Augusztus 17-én megszületett Lara Viktória, Babicsek kislánya!!!

Babicsek!
Itt is hatalmas gratula!!!! Sok tejcsit és gyors összeszokást kívánok!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 

 
 

Vicky!
Köszi. Sajnálom a tüdőgyulladást, meg a rettegő kislányt! Örülök, hogy jobban van már! Megértem, hogy megijesztette az egész röntgen, tényleg nem egy szokásos vizsgálat és nem is lehetsz a közelben, mikor csinálják.

Beze!
Alakul az összeszokás? :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kikinda!!!!! Halk gratula!!!! Nagyon szorítok továbbra is, mint ahogy eddig is a háttérből csendben követtem a történéseket!!!++++++++++++++++++++++++++++
Mit szedsz? Utrót? Mennyit? Doki nem akarta megemeltetni?
Mikor lesz a legközelebbi kontroll?
Csuriban mindenem értetek!!! :D :D :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Szia Lucuzs!
De jó, hogy jöttél! Köszi!
Te hogy vagy? Kisfiú vagy kislány túlsúly lesz a családban?
Hát, progreszteronból jól el vagyok látva. Reggelente Crinone hüvelygélt használok, Bp-en ez az egy reggeli használat kiváltotta a háromszori utrot. Itt még esténként 3 utro is van, ezt már nincs hova emelni. :)
A HCG-nk sokkal jobb, mint múltkor volt, így próbálok megnyugodni, nem aggódni. Bízom benne, sőt, hiszek benne :), hogy most minden jól alakul. :)
Ultrahang 3 hét múlva lesz, 25-én.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Babicseknek gratulálok, jó egészséget a pici lánynak.

Kikinda: Bent lehettem vele, de még így is nagyon félt és sírt. Mindegy, túl vagyunk rajta.

Lucuzs: Remélem minden rendben van veled. Hogy vagytok?



vicky79
 
 


BEZE! Még nem gratuláltam nektek a nagycsaládhoz!!! Sok boldogságot Manu érkezéséhez!!!! :D :D :D

Babicsek! Nektek is nagy-nagy gratula a kis hercegnőhöz!


Vicky! Jobbulást Barbusnak!
Tüdőgyulladás Boginál már 2x volt, és sajnos mi is kórházban kötöttünk ki. :cry:

Kiki! Mi jól vagyunk! 29. hétben már, de 39. hetesnek megfelelő pocakmérettel. :wink: :D Úgy tűnik kislány érkezik hozzánk november végén!!!! :lol: :lol: :lol: Fruzsit vár az egész családunk. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Kiki, halk gratula és nagyon szorítok továbbra is!!! :wink:
Lexivel sokat barnáztam, Mánuval is egy keveset, szóval nem gond, csak élénkpiros vér ne legyen.

Babicsek, Lucuzs, nektek is gratulálok a kislányotokhoz! :D

Lucuzs, köszönjük szépen! Hamarosan ti is nagycsaládosok lesztek. :wink:

Vicky, jobbulást Barbusnak, remélem, hamar meggyógyul!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


KIKI! Megkönnyeztem a soraid! Gratulálok! Ez nagyon jó hír! Nagyon szorítok, hogy minden jó legyen! Megérdemelnétek már amennyit szenvedtetek!
Én még mindig nem dolgozok, ugyanis kedden délután elkezdtem picit vérezni. Irány a doki. Megvizsgált és mondta, hogy szte nem a seb, de ha megpiszkálja akkor elindul. (hát ne piszkálja:twisted: ) Azt mondta ha nem jön meg és lesz piros vérzés akkor pénteken újra éget. Aztán szerda reggel megjött, hát remélem hogy most már eláll minden vér ami létezik, mert már egy csepp látványától idegrohamot kapok :!: Jövőhéten már mennék dolgozni.
Lucuzs már biztos szép nagy a pocid! Nagyon szép nevet választottatok, nekem is nagyon tetszik a Fruzsina.
Babicsek itt is gratulálok!

Kép
kissedi
 
 


lucuzs: Hát remélem kórház nem lesz belőle. Ma voltunk dokinál, javul a dolog. Ma még beadtuk az antibiotikumot, a pipa még megy esténként. Hétfőn kontroll.

beze: Köszi, javul a helyzet.

kissedi: Nekem is volt esélyem ilyen műtétre, de szerencsére megúsztam.



vicky79
 
 


Sziasztok!
Köszönöm, nagyon kedvesek vagytok. Hétfőn még nem érződött az írásomon, de nagyon boldogok és bizakodóak vagyunk! :)

Vicky!
Örülök, hogy jobban van Barbus! Remélem, hétfőre teljesen rendben lesz.

Lucuzs!
Igen, emlékszem, hogy a te pocakodban tánctér van a kicsiknek! :) Hogy bírod a nagy pocakkal? És még egy kislány? Jaj, de jó!

Beze!
Köszi! Hogy vagytok?

Edi!
Aranyos vagy, köszi!
Szegénykém, megszenveded ezt a hpv vírust rendesen. Remélem a menzesz most rendet tesz.

Vius?
Rég jártál erre. Minden rendben?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Vicky hát már én is bánom néha, hogy egyáltalán belevágtam. P2 volt mindig a rákszűrésem, de a doki javasolta, hogy csináljuk meg, mert decemberben csak 1, most meg már 2 ilyen "szemölcs" vagy mi volt.
Jobbulást kisfiadnak!
Kiki!Hát remélem helyretesz a menszi. Bizakodj is! Csak pozitívan, nagyon sok +++++++++++++++++++++++

Kép
kissedi
 
 


kissedi: Nekem p3 volt, akkor kaptam gyógyszert és haladékot. Utána kétszer is p1 lett. Ez tökéletes, úgyhogy így nem nyúlt hozzá a dokim. Én úgy tudtam a p2 is jó még. Remélem most sem kell majd hozzányúlni. Barbus a Barbara becézése, de egyébként köszi, jobban van. Ma nem is köhögött egyáltalán. Remélem kedden már bölcsizhet.



vicky79
 
 


Vicky :oops: bocsika, nem akarok magyarázkodni, csak közben egy másik topicon épp Barnusról olvastam. Remélem már minden rendben lesz vele!Igen a P2 is jó, de mivel december óta szaporodott így gondolta a doki, hogy megműt. hát az biztos, hogy én még egyszer nem mennék, ha tudnám, hogy ezt élem át.De majd csak túl leszek már rajta! :roll:

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors jelentkezés. Jöttem életjelet adni magunkról. Bocsi, de nem tudtam visszaolvasni eddig, ma még megpróbálok jönni, ha Larácskám engedi. Egymást érik az etetéseink, hA éppen nem etetek, akkor fejek, vagy próbálok pihenni, napirendünk még elég össze-vissza van. Szegény Marcimra is elég kevés idő jut még.

Puszi Nektek!

Kép
babicsek
 
 


Babicsek!
Nagyon tetszik az idézet a vonalzódon! És örülök, hogy jössz a nehézségek ellenére! Szép lassan biztos kialakul egy rendszer, és remélem könnyebb lesz. (Mondom én ezt naívan... :), hisz még nincs ilyen irányú tapasztalatom.)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


kissedi: Dehogy is, nem te lettél volna az első, aki azt hiszi, hogy elírtam. Nem Barbis a drágám, viszont ezt a becézett alakot kevesen ismerik. Talán a tesó lehetne Barnabás. :-)

babicsek: Larácskáról hozol majd képet? Biztosan nehéz több gyerekkel egyszerre.



vicky79
 
 


Kikinda: Szorítok neked nagyon! Annyira örülök neki!

Mné
mné
 
 


Képzeljétek! Pont 5 éve, 2007. szeptember 11-én indult el ez a topik Kicsimálna jóvoltából. Ugyan őrá nem nagyon emlékszek, de sok embert megismertem itt. És mennyi nőnek lett "itt" kisbabája az idők folyamán!!! :)

Mné!
Köszi! Jártok néha Magyarországon?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kikinda: Hogy érzed magad? Hogy bírod a várakozást? Igen, szoktunk hazamenni, pont múlt héten voltunk otthon, mert szülinapi buli volt nálunk, és még esküvő is volt a baráti körünkben, így muszáj volt menni. :) Legközelebb majd csak Karácsonykor látogatunk haza, de szerencsére anyumék jönnek hozzánk októberben, így van mit várni. Igaz, csak 4 napra jönnek, de jó lesz ismét személyesen látni őket, megölelni, és nem csak webkamerán keresztül, virtuálisan.
Sokat gondolok rád, és nagyon várom már a 25-i UH-ot! :)

Sok puszi,

Mné
mné
 
 


Vicky!
Barbus meggyógyult, újra járhat bölcsibe?

Beze!
Már rég meg akartam kérdezni, hogy honnan jött a Mánuel név? Annyira szép, és nincs ilyen nevű ismerősöm.

Babicsek!
Gyere, ha tudsz, mesélj! Olyan kíváncsi vagyok rátok!

Edi!
Rendben vagy? Remélem minden helyreállt!

Mné!
Nem lehet jó ilyen ritkán találkozni, de belegondolva, lehet én sem látom gyakrabban a szüleim. Pedig azért csak közelebb vannak. :(

Hogy vagyok? Ma épp határtalan boldogság lett urrá rajtam, nem is tudom. Épp ebben a hűvös, sötét, esős időben. Nagyon jó. Pedig épp tegnap jöttem rá, hogy annyi féle hormont kapok, hogy simán lehet, hogy barbázás és megjövetel nélkül szép csendben elmennek a babák. De ez nem fordulhat elő, olyan nyugodt, békés vagyok. Nagyon bízom benne, hogy minden rendben lesz. Már félidőben vagyunk a két vizsgálat közt... :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


kikinda: Persze, csak hétfőn vissza kellett még vinnem és kedden már mehetett is bölcsibe. Te meg csak maradj továbbra is ilyen pozitív, nem lesz ott semmi gond.



vicky79
 
 


Hát, Lányok!

A csütörtöki határtalan boldogságom egy pillanat alatt kétségbe esésbe ment át. Este tévéztünk, és fura érzésem támadt, mintha valami forró csuranna be. Elszaladtam megnézni, élénk vörös vér. Legközelebb meg jókora vérröggel találkoztam a WC-ben. :(
Gyorsan elmentünk egy kórházba, ahol van sürgősségi nőgyógyászati ellátás. A doki ultrahanggal talált egy kis, ép petezsákot, ami azért megnyugtató, de este folytatódott a rögös vérezgetés. Péntek reggelre viszont elmúlt és azóta visszaállt a rend. Csak azt a nagy békességet és nyugalmat nehéz megtalálni, ami eddig uralkodott rajtam. Bízom benne, hogy a kis petezsákban lapuló baba jól van. És életemben nem örültem még ennyire fekete pontnak, mint most, ott az ultrahangon. :)
Na, most érzem, hogy nagyon messze van még 25-e...

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok gyors bekukk mert Darcsi beteg.

Kiki próbálj nyugodt lenni tudom könnyű mondani de nem tesz jót ha idegeskedsz!!!

Mi jól vagyunk azt leszámítva hogy Darcsi most beteg szájfertőzése van neki ...Lázas és teli van hólyagokkal a szája.
Voltam vele allergia teszten ott is sok minden +++ illetve ++++ lett
Ovi még mindig nincs sajna majd jövőhéten kiderül.
Ma van az 5. házassági évfordulónk kicsit ünnepeltünk:)
Majd jövök még !!!!
Sziasztok és mindenki nagyon vigyázzon magára!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


kikinda: Elhiszem, hogy nem tudsz nyugodt maradni, de ez a vérzés többször fordul elő, mint gondolnánk. Remélem, most már minden rendben lesz.

vius: Drágádnak jobbulást, nem hangzik jól ez a betegség. Remélem ovit is sikerül szerezni.



vicky79
 
 


Isten éltessen sokáig, Vius! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Kiki, én is megijedtem volna,m de tényleg próbálj meg nem idegeskedni, az nagyon nem tesz jót! Drukkolok!!!!!!!!+++++
Mánu nevét interneten találtam, különlegeset, ritkát, rövidet és olyat szeretem volna, ami külföldön is ismert. Anyának és Zolinak sem tetszett, de nem érdekelt, én külön büszke vagyok nemcsak a fiamra, hanem a nevére is. 8) ű

Vius, oviról tudsz valamit?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok !!!

Kiki köszönöm szépen !!!!


Kiki hogy vagytok???


Beze nekem tetszik a kicsikéd neve.
Sajna ovi nincs még mindig de bizakodó vagyok.
Ma hívtak a melohelyemről hogy megyek e vissza de mondtam nem mert nem lakunk Baján.

Darinak elmúlt a szájfertőzése most meg köhög.
Hétvége mozgalmas volt minden nap lent voltunk a szüreti mulatságon minden nap lufibeszerzés volt (Végeredmény 34 db lufi) meg körhinta.Tegnap pedig itt voltak a minimaxból a nagy plüssök Darinak egy élmény volt egész nap velük volt vagyis körülöttük rajzolt nekik puszilgatta szeretgette őket.
Azt mondta hogy anya nézd kijöttek a tvből és van rajtuk cipő:)

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Vius, köszönjük szépen!
Nagyon jó a kép Dariról! :D Lexi sajnos lemaradt róla.
Jobbulást a nagylánynak, Lexi is beteg, hasmenése van. :(

Kiki, gyere majd gyorsan a szuper hírekkel!!! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kiki: Nagyon izgulok már! Várunk nagyon a hírekkel!

Mné
mné
 
 


Kiki: Merre vagy? Már nagyon aggódom miattad!

Mné
mné
 
 


Sziasztok!

Én is... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok Lányok!
Igen, jól sejtitek, a jó hírrel már aznap jelentkeztem volna.
Ugyan látott a doki 2 petezsákot is egy nagy hematóma ölelésében, de embriót egyikben sem talált, pedig vagy 10 percig kereste. Már szívhangnak is kellet volna lennie, másnap töltöttük volna a 7 hetet. Az egyik petezsák az lényegesen kisebb is, mint a másik. Kaptunk egy hét haladékot, hogy hétfőn menjünk el valahova ultrahangra, hogy még egyszer ránézzenek, de a doki nem sok jóval kecsegtetett. Azt kívánta, hogy ne neki legyen igaza. Hát, nem tudom. Nagyon belefáradtam már a küzdelembe. 10. beavatkozás, 5. lombik, a 2. alkalom, mikor úgy tűnik.. és aztán üres a petezsák.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok,én is szeretnék csatlakozni.Nekem első inszemem volt múlt héten,és szerdán fog kiderülni az igazság :)
fdomi81
 
 


Kiki: Kívánom én is, hogy ne legyen a dokidnak igaza, és hétfőn ott legyen az embrió a petezsákban! Szorítok neked/érted nagyon!

Mné
mné
 
 


Sziasztok!

Kiki, gondoltam, hogy ezért nem jelentkezel. :cry: Én azért még drukkolok! Haematoma nagy? Hétfőn azért írsz majd?

Fdomi, első baba lenne? Miért volt szükség a beavatkozásra?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


kikinda: Drukkolok, hogy legyen valami a petezsákocskákban.

fdomi: Üdv a csapatban. Mennek a drukkok. Hogy élted meg az inszemet és az előtte lévő szurizásokat? Nem könnyű belátni, hogy segítségre van szükségünk.



vicky79
 
 


Szia Vicky!

Hát,elég nehezen.A férjem adta be,de mindegyik egyre szarabb lett,mármint fájdalom szempontjából.Nálam mellékhatás volt a fejfájás,hányinger és gyomorfájás.Nem volt kellemes.Ja és a tüszők miatt a pocifeszülés.Aztán jött a tüszőrepesztő,az valami kegyetlen volt.Az fájt eléggé,még a helye is utána 2 napig.Az inszem azt hittem rosszabb érzés,de a rákszűrés rosszabb szerintem.Tegnap óta annyira nem érzem már a petefészkeimet,de a melleim fájnak (a duphastontól biztosan) és 2 napja falási rohamaim vannak.És még hol van a szerda....Pedig lefogytam szépen,és most kajcsizok ezerrel.Pont ezzel kapcsolatban kérdeznék:létezik,hogy a duphaston vizet tart vissza a szervezetben?a hasam kicsit nagyobb lett.és nem tudom,hogy mitől.tegnap reggel vettem észre és eléggé zavar..(a mellet írta,hogy nagyobb lehet a gyógyszer szedéstől,azt tudom..)
Mindenkinek hatalmas drukk.(csak nincs annyi dőm,hogy mindenkit végigolvassak,de felzárkózom,ígérem) :D
fdomi81
 
 


Szia Beze!igen,első baba lenne...Hát,sajnos 3 műtétem is volt nőgyógyászatilag.A forgácsba járunk most,remélem jövő szerdán tesztelek egy pozitívat. :P
fdomi81
 
 


Válaszoltam,csak nem nyomtam meg a válasz gembot,de így is megtalálod,amit írtam úgyis :lol:
fdomi81
 
 


Sziasztok!!!

Kiki szurkolok én is hogy legyen valami abban a petezsákban.

Én Most hagytam abba a gyógyit várom hogy megjöjjön a mensim (utoljára februárban mensiztem.)
Holnap megyünk Pécsre a nagypapámat meglátogatni komoly szív műtétje volt
Mennem kell mert üvöltés van majd irok még

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


vius: Tesót szeretnétek ti is?



vicky79
 
 


Kiki: Nagyon szorítok és drukkolok neked / érted holnap!

Mné
mné
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok, nem váratlak titeket sokáig. Ennyi volt. A petezsákok megvannak, de baba most sincs. Még nem tudom, kell-e műtét, nem sok erőm van intézni. Nagyon nem vágynék rá, de azt sem tudom, mi van ilyenkor, mikor különbözik a Rh, és az apa a pozitív. Kellene egy szurit is kapnom. Valamikor.
Még van egy pár hetünk eldönteni, de nagyon úgy néz ki, hogy ezt mi most itt befejezzük. Úgy látszik, nem adatik meg nekem a terhesség és szülés csodája. Hát ez van. Van, amikor már nincs miért tovább küzdeni.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


kiki: Nagyon sajnálom, olyan rossz ezt olvasni. :-( Nekem felszívódott a petezsák, de nekem ott volt mellette Barbus. Kitartás, remélem legalább a műtét nem fog kelleni.



vicky79
 
 


Sziasztok!

Kiki, elmondani nem tudom, mennyire sajnálom. :cry: :cry: :cry: Hatalmas ölelést küldök neked a távolból!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Kiki: Neeeee, ezt nem hiszem el! :( :( :( :cry: :cry: :cry:
Igaz hogy nem tudtam jönni, de nagyon sokszor voltál az eszemben hogy mi lehet veled. NAgyon sajnálom, bár ez nem segít tudom. Kemény dolog amin már ti keresztül mentetek. De nem akarom elhinni, hogy nincs megoldás. :shock:
Én is egy nagy ölelést küldök neked a távolból. Fel a fejjel!

Kép
babicsek
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: