Sziasztok újra!
Kika!
Remélem, jól viselitek az oltást
Mi otthon kaptuk meg az 1. agyhártya-gyuszi ellenit, és nem volt semmi utózmánya
Szegény gyerekem, nem rég tudtuk le a kötelező szurikat, én meg megszúratom megint, de a mi dokinénink is nagyon ajánlotta, így nem ellenkeztünk.
Ja, nem is mondtam, a doktornénink 2 hónaposan látta utoljára Eszterkét, hát dobott egy hátast, amikor most meglátta
De azt mondta, hogy egyáltalán nem dagi, csak nagy. A méretei alapján 1 évesnek felel meg
Szóval egyelőre nem az anyja törpeségét örökölte
Ildi!
Jól jegyezd meg, az Andi mindent lát
Web-kami nélkül is
Az én szüleim (meg augusztusig mi is) Dunaharasztin laknak. Nem tudom, mondták-e a többiek, de mi most kint élünk Berlinben immár 5. hónapja, és most voltunk először otthon 2 hétre.
Eszterkém 4 kg-val és kb. 59 cm-rel született.
Eve!
Tündér lehet a hercegnőd
Szívesen megnézném én is
Füstölt csülök
Hát ahogy a régi képen láttam, apa nem lakna jól vele
Bezzeg az enyémmel
Bár képzeljétek, otthon fogytam 3 kg-t, most olyan boldog vagyok, már "csak" egy tizessel kell megküzdenem
Andi!
Az én lánykám egy angyal volt a repülőn (mint mindig). Vigyorgott mindenkire, felszállásnál megivott egy üveg teát (kajaidő volt, de nem volt a gépen mikro, így kénytelen voltam szegényt teáztatni, de szerencsére nem viselte meg, na meg ugye vannak tartalékaink
), aludt egy kicsit, aztán dumcsiztunk
, aztán szálltunk is le. Állítom, én rosszabbul viseltem, mert a hülye náthám miatt bedugult a bal fülem, aztán elkezdett fájni is, és egy jó fél óra után hatalmas pukkanással dugult ki. Aztán leszállásnál megint bedugult, és azóta is süket vagyok egy kicsit
Na szóval, a lányom már rutinos repülő
Neked aztán lesz programod a jövő héten
Nálunk apának sajnos beindul a nagyüzem, így elég sokat fogjuk egymást szórakoztatni a lányommal
Na megyek, házimunkázok még egy kicsit
Pusz
K.