Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést, még élek.
Tegnap megint hullámvölgyben voltam. Tegnap a Crinone világosbarna színben távozott belőlem (bocsi!) és a hasam is fájt egész este, ezért nagyon elkeseredtem, hogy megint úgy járunk, mint már annyiszor. Természetesen egész éjjel nem aludtam.
Ma pedig semmi. Már ott tartok, hogy ha fáj a hasam, akkor is parázok, meg ha nem fáj, akkor is.
A fáradékonyságon és a gyakori wc látogatáson kívül más tünetem nem nagyon van.
Jobban parázok a jövő hét keddi UH-tól, mint a hcg vérvételtől.
A székrekedésem javulni látszik, nagyon köszönöm nektek a sok segítséget és tippet, bejöttek. :D

Vensza :

Holnapra extra adag drukkot küldök!
sziszozozo
Székesfehérvár
 
 


Megjöttem! :)
És igen, két nap alatt úgy belehúzott a tüszőm, hogy mára 20 mm lett, így este tüszőrepi és pénteken inszem! :) Nagyon bizakodó vagyok, hogy beköltözik a picur a pocakomba és most bent is marad még 9 hónapig! :D
thimmy
Gárdony
 
 


Sziasztok!

Vensza: merre vagy? Mi újság? Milyen magas a HCG szinted?

Thimmy: drukkolok neked a pénteki inszemhez és ahhoz is, hogy veletek maradjon most már a baba!

Sziszo: nagyon örülök én is, hogy sokszor nem vagy jól :wink:
Ez már csak a babák miatt lehet. Rosszalkodnak odabent. Kitartás! Kedden lesz az első uh?

Donoka: látom neked is már csak 6 napod van a vérvételig! Küldöm a babaragacsokat++++++++++++++++++++++++++++++++!

Arwen: én is Koncz tanár úr betege vagyok. Nekem augusztusban volt lombikom.
Az én AMH-m 1,4. 9 petét tudtak leszívni, ebből 6 volt érett. Tehát ne aggódj az eredmény miatt. Tanár úr nekem javasolta a Q10 szedését az AMH javítására( szigorúan 200 mg-os legyen, én neten rendeltem Amerikából, mert így olcsóbb volt)
A lombikom nekem 150.000-be került. Én Menopurt kaptam, ami nem volt drága( olcsóbb lombikra, mint inszemre). Ami nagyon drága volt, az a Cetrotide. Biztos neked is ezt írja fel. 10.000 egy adag, nekem 7 kellett. Sajnos erre nincs állami támogatás. Sok sikert!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 

 
 

Nagyon szépen köszönöm a megnyugtató gondolatokat az AMHval és a lombikköltséggel kapcsolatosan. Csendes drukkoló és figyelő leszek csak ezután:-) Nem szeretnék bepofátlankodni a beszélgetésetekbe. Andi, köszönöm!

Szép estét!
Arwen
arwen82
Budapest XXI. kerület
 
 


arwen: Szerintem nyugodtan jöhetsz, a lányok sokat tudnak segíteni. Én inszemes voltam, de drukkolni nagyon jól tudok.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziszozo, nyugi az útálatos crinone miatt. Nekem rendszeresen jött vissza sötét színben, hol mintha alvadt vér színű lett volna, hol szürke,barna, fekete...ilyenkor azt hittem ott ájulok el. Aztán néhány napig semmi, és amikor már kicsit megnyugodtam, újból. Szóval ez egy agyrém, de túl fogod élni és rendben lesz minden. Én a 12. hétig napi szinten görcsöltem, minden nap legalább fél órát. Ilyenkor feküdj le, és vegyél be magne b6-ot. Ebből tudod max napi 6 db szedhető be.
Vigyázz magadra. Annyira tudom mit érzel és azt is hogy ez mennyire piszokul nehéz. De mostmár egyre kevesebb van hátra. Szorítok nagyon, ezúttal mindennek rendben kell lennie.

Arwen, gyer bármikor bármilyen kérdéssel, panasszal, ezért vagyunk.


Thimmy, nagyon szorítok!!!
ann74
 
 


ann: Nem értem miért csak 6-ot lehet a magne b6-ból bevenni. Én úgye magnerotot szedtem és abból napi 6-ot. Oké, az lórugásnyi adag volt, de abban a magne b6-hoz képest ha jól tudom 10*-es mennyiségű magnézium van. Én napi 3000mg-ot toltam. Mondjuk olyan voltam, mint a Zombi Nyuszi a meséből (ha még emlékszik valaki a Rémségek kicsiny boltja című mesére). Még a reklámok megértése is gondot okozott. :-) Rá lehet kérdezni a dokinál.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


igen, a magnerot sokkal jobb, mint a magne b6, én is azt tolom. 500 mg magnézium van egy tablettában és gyorsabban szívódik fel, mint a magne b6. én mai napig azt szedem, igaz már csak napi 1 megy szerencsére. de van egy megnezi citrici nevű cucc, nagyon olcsó, annak is jók a hatásai, de azt csak doki írhatja ki. én most azt fogom szedni, mert a magnerot elég húzós.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Sziasztok!

Jelentkezem már én is. Örülök a magas HCG-seknek! És szurkolok mindenkinek, hogy magas legyen mielőbb. ;)

Mi egy kicsit csavarogtunk mostanában, és emiatt Zéti megkavarodott. Nagyon anyás lett hirtelen, nem játszott el szinte egy percig sem a járókában. Se főzés se semmi nem volt, ha Apa távol volt. Abból is sok volt mostanság, így én 1-1 hétre felmentem anyukámékhoz. Na, ennek lett az eredménye az, hogy Zéti nincs el egyedül. Per pillanat megint kettesben vagyunk 1 hétig, de inkább maradtunk itthon. És lám! Újra el-el játszik a járókában! Tudok főzni, takarítani... Most egy kicsit lazábbak vagyunk. :) Veszettül gyorsan telik az idő! Már lassan 9 hónapos! Feláll,kúszik és araszol. Mászni ugyan nem szokott, csak az ágyban, de szerintem csak azért mert nem halad úgy olyan gyorsan.

Etna: veletek is rohan az idő! Mindjárt szülsz! :) Boti várja már a kistesót? Én is a magnesii citrici-t szedtem! Határozottan jó anyag volt!!! Minden görcsölésem elmúlt! Pedig nagyon fájt olykor-olykor!!! És tényleg receptköteles! Szerintem a terhes gondozáson is kellene hogy írjon a doki!

Évi: sokat gondolok rád, amikor Zéti hisztizik! Milyen lehet egyszerre 2 gyerkőctől hallgatni...??!!? Persze tudom, hogy minden pénzt megér, még akkor is ha ordítanak! Mondjuk dupla szeretetet és dupla puszit is fogsz majd kapni, ha már nagyok lesznek! És ketten húzzák a hajad, ha fel akarnak rajtad állni! :) :O


Vicky: hogy vagytok? Barbus? Jártok oviba?

Ann: hányadik hétnél jársz már? Olyan rossz, hogy nincs vonalzód! Jól vagytok?

Puszi mindenkinek!!!!
nyulacs82
Szolnok
 
 


Veszna
Mi újság veled, gyere máááár!

Nyulacs
De jó hallani rólad! Hihetetlen, hogy már mindjárt 9 hónapos az úrfi! Tényleg a gyerekeken látszik igazán, hogy hogy rohan az idő!
:D

Donoka
Úgy tűnik nekem, hogy visszakaptad a rosszcsontodat, mert mintha kevesebbet lennél itt :D

Mi beadtuk este a tüszőrepit, és holnap reggel irány a BMC! Úgy izgulok, mintha előszőr mennék :lol:
thimmy
Gárdony
 
 


nyulacs: Örülök, hogy jelentkeztél. Zéti majd csak visszaszokik, Barbust is megkavarta a nyaralás meg a nagyizás. Sajnos most megint beteg Barbus. Folyik az orra, köhög és ma többször hányt is. Apa van vele itthon, legutóbb én voltam. Egyébként még bölcsibe jár, mert nem is szobatiszta még meg csak januárban lesz 3 éves. De remélem jövő szeptemberre már szobatiszta lesz és mehet oviba.

thimmy: Mennek a drukkok holnapra.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Nyulacs, holnap leszek 17 hetes.

Vensza?????????????

Sziszozo, hogy vagy??

Nyulacs klassz hogy tudtatok csavarogni:)))
ann74
 
 


Bocsi Vicky! Már olyan nagy lány Barbus! azt hittem ovis! :) Jobbulást Nektek!!!!! Remélem ti Apával nem estek bele!

Ann: húúú, hogy telik az idő!! :) Csak azt vesszük észre, hogy Te is szülsz!!! Szerencsére mehetünk Zétivel minden felé! Csak a hetes kirándulások zavarták meg!

Thimmy: drukk megy ezerrel!!!!!!! :) és rengeteg babaragacs!!!! :) :) :)
nyulacs82
Szolnok
 
 


Ann: gratulálok a 17 héthez! Megnyugodtál már? Mekkora a pocid?

Vicky: Jobbulást Barbusnak! Nagyon dolgozzatok a kistesóra!

Thimmy: ügyes légy holnap!

Vensza: hol vagy már?

Csajok! Nektek a sikertelen lombik utáni hónapban hogy alakult a ciklusotok? Rendszeres volt továbbra is, vagy bekavartak a hormonok? Nekem olyan hasgörcseim voltak pár napja, hogy csak na. Pár másodpercig tartottak, de többször előjöttek 2 napon keresztül. Még nem vagyok mensi közelében, kb egy hét múlva kéne megjöjjön.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


nyulacs: Nincs semmi gond, csak pár hónapot tévedtél. Ha már szobatiszta lenne Barbus, akkor talán ünnepek után átvette volna az ovi, de mivel ott egyébként is vannak vagy 25-en egy csoportban, így nem is bánom, ha még bölcsis marad.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!
Nem akartam a feszültséget kelteni, nem akarok bánatot okozni. Tegnap a vihar elvitte a netünket, meg nem is voltam jól.
Nem maradtak velem a mieink.
Szomorúság, könny, fájdalom, kattogás, kérdések, szív szakad... Helyre kell tennem magam. Kapaszkodom Férjbe. Családba. Barátokba.
Majd jövök.
Januárban megyünk legközelebb.
Köszönöm, hogy gondoltatok ránk.
Nem adjuk fel!
vensza
Jakabszállás
 
 


andi!
a hasgörcsöket okozhatja a peteérés, tüszőrepedés is, gondolom ilyenkor lehet, h nagyobb tüszők vannak vagy több. gyorsan spontánkodjatok ilyenkor, mert minden lehet, vannak még csodák. ezek szerint, lehet, h pár nappal később kezdődik nálad a peteérés. nekem zarartalan ciklusaim voltak utána, előtte is. de szerintem tuti van akinél bekavar. csak egy tipp a várakozás alatti spontánkodáshoz, 8-10. naptól kétnaponta egész a 21. napig. és közben apát kell tömni vitaminnal, h a fiúk bírják a strapát. neked meg a 0-14. napig cickafark, utána mensiig palástfű tea. ha gondolod próbáljátok ki.

vensza!
kapaszkodj férjbe, családba, barátokba és ne add fel, ahogy az írásodban is van. sajnos csak a sablont tudom mondani, h nagyon sajnálom, de az tényleg igazán mondom, szerintem mindenki, főleg akik szintén tudják, h min mész keresztül. kívánok mihamarabbi talpra állást és sok erőt az újrakezdéshez, temészetesen egy sikeres beavatkozást legközelebbre.

thimmy!
hajrá!!!!!! mennek a drukkok!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Vensza :

Én is csak kitartást tudok neked kívánni a folytatáshoz, és mi sem bizonyítja jobban, hogy ezek nem üres szavak a részemről, hogy mi is most vagyunk benne a 9. programban. Nekem ilyenkor mindig a várakozás volt a legnehezebb a következő kezdésre, de mindig azt a tanácsot kaptam, hogy ezt az időt fordítsuk magunkra, élvezzük ki, hogy ketten vagyunk, mert ez az állapot hamarosan megváltozik. :D Nekem ez segített továbblépni.

Ann :

Szinte hihetetlen, hogy már 17 hét. Ez nagyon klassz!
Köszönöm a bátorító szavakat, és a Crinone-nal kapcsolatos tapasztalataidat. Ez egy kicsit megnyugtatott. Amikor mélypontra kerülök mindig belőled próbálok erőt meríteni.
Egyébként változó a közérzetem, sokat émelygek, emiatt alig tudok enni, és olvadnak le rólam a kilók. Én is küzdök minden nap egy kis görcsöléssel, ki is próbálom a magnéziumot, remélem segít. Úgy érzem, nagyon lassan telnek a napok, és nagyon parázok a keddtől.

Thimmyk, Donoka : Mennek a drukkok és a babaragacsok!
sziszozozo
Székesfehérvár
 
 


Köszi a drukkokat, csajok! :) Meg volt az inszem tegnap. Utánna vagy 20 percig nagyon erős görcseim voltak, nem is emlékszem rá, hogy korábban ilyen lett volna. Lehet, hogy nagyon felrakták a katétert, de nem baj, legalább kevesebbet kellett úszni a srácoknak :) Hiába na, ilyenek vagyunk mi, még a fájdalomban is csak a jót keressük :D

Veszna, drága
Sokat gondoltam rád! Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült! Engedj utat a könnyeknek, és hagyd, hogy a szeretteid melletted legyenek, támogassanak. És bízz a sikerben, a folytatásban! Kitartás!

Sziszo
Mindjárt kedd! A kilók miatt ne aggódj, mindjárt visszaszeded őket, meg még plusszba néhányat egy gömbölyű pocakban! :)
thimmy
Gárdony
 
 


Sziasztok!

Kicsit én is eltűntem, még olvasni sem volt időm… sokszor külföldön (sajnos munka miatt), Júliám is jobban lefoglalt mostanában ovikezdés miatt, rengeteg meló, stb. Persze sokszor gondoltam rátok.
Nálunk fejlemények nincsenek, majd októberben megyünk a dokihoz, hogy a donoros lehetőségekről beszéljünk vele.

Csupacsupsz, sajnálom :cry:

Sziszó, nagyon örülök, drukkolok a továbbiakhoz, és mindkét kezem-lábam keresztben kedden!

Donoka, mennek a babaragacsok és a drukkok keddre!

Arwen, nekem 0,2-es AMH-nál 4 tüszőm lett, ami egyfajta orvosi csoda, de látod, mégis lehetséges.

Thimmy, mennek a drukkok Neked is!

Vensza, nagyon sajnálom, sok erőt neked, és hajrá január!

Képek gyerekekről, pocakról nagyon klasszak!

A következő heteim is elég zűrösek lesznek, vagy én leszek külföldön ismét, vagy a férjem, de igyekszem jönni, amint tudok, mert most szerencsére sokatokért lehet izgulni :wink:

Kép
petne
 
 


Lányok, ma megvilágosodtam: amiről itt "témáztatok" Sziszo esete kapcsán, a székrekedés bizony nálam is van, és hát bizony az Utrogestantól, vagyis a benne lévő progeszterontól! Ti ezt már biztos tudtátok, én ma is újat tanultam:)
minekaza
Budapest
 
 


Szerintetek nem hiányzik nagyon egy olyan honlap a meddőségről, ami jól átfogja az egészet az okoktól kezdve, a gyakorlati oldalon át (pl. az országban konkrétan milyen meddőségi központok vannak, kik az orvosok) a konkrét tapasztalatokig?
Mert a neten hiába a meddőséghez kötődik a legtöbb tartalom a pornó után:) (sztem), mégis (ha csak magamból indulok ki) hosszú hónapok alatt, rengeteg leginkább fórum és blog olvasással lehet összeszedni az infókat...
Mert jelenleg talán ez a legátfogóbb oldal:
http://www.infertility.hu
De ezt is 2 éve nem frissítették, és látszik, hogy nem "felhasználói" oldal írta.

Mit gondoltok?
minekaza
Budapest
 
 


PCOS-es vagy? Ismersz olyat aki PCOS-es, esetleg még nem tud róla, de rá illenek az alábbiakban felsorolt tünetek? Oszd meg ezt a képet, hogy minél többekhez jusson el az idei PCOS Közönségtalálkozó híre.

A közönségtalálkozót a PCOS Alapítvány azért szervezi, hogy itt mindazok, akik tanácstalanul, egyedül küszködnek tüneteikkel, orvostól orvosig jártak és nem kaptak megfelelő válaszokat itt együttesen, sorstársakkal és a PCOS elismert hazai szakérőivel találkozva minél többe
t megtudjanak a PCOS-ről és főként arról, hogy mit lehet ellene tenni. Az idei találkozó legfontosabb üzenete, hogy IGENIS LEHET TENNI A PCOS ELLEN, életmódváltással, egészséges táplálkozással, rendszeres mozgással sikerrel küzdhetünk ellene.

Segíts Te is abban, hogy minél többen tudjanak erről a lehetőségről!
További információk itt: http://www.facebook.com/events/257394167712913/
kiscsiga123
csiga
 
 


szaisztok csajok!

felszúrták a fülem, életemben először, nagyon fáj, de ami még rosszabb, folyton zúg, rohadt idegesítő. akinek terehességi orrrdugulása van azonnal menjen fülészetre, mert ez lehet a vége. komolyan mondom én olyan dolgokat tudok produkálni mióta terhes vagyok. 36 évesen szúrják fel a fülem :shock: remélem elmúlik a fülzúgás és nem süketülök meg véglel

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


etna: Húúú, ez szörnyen hangzik. Pici koromban rengeteget fel volt szúrva a fülem. Szerencsére mostanában nem volt gondom vele, remélem nem szólok rá.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziszozo, gyere, várom az uh felvételt!!
ann74
 
 


Sziasztok!

Nem sokkal ezelőtt értünk haza. Ma rengetegen voltak Sz. dokinál, és én úgy éreztem, hogy ma még a szokásosnál is lassabban , alaposabban? csinálta a vizsgálatokat. Mire bekerültem a vetkőzőbe már mindenem remegett, annyira ideges voltam, a HCG-s nap töredéke volt ennek! :-)
A jó hír, hogy minden rendben nálunk, megvan a petezsák a szikhólyaggal, a petefészkeim szépen húzódnak vissza és már egyáltalán nincs folyadék a hasüregben. Szóval a hiperstimunak se híre, se hamva. 2 hét múlva kell mennünk a következő UH-ra. Sz-doki nagyon elégedett volt, jobban vigyorgott, mint amikor a hcg-t közölte velünk. Míg én bent voltam, az Uram levadászta Rita biológust a folyosón, így már vigyori képpel várt rám odakint.
Ezek után még röpke 50 percecskét töltöttem el a Déliben, mire hozzájutottam a következő adaghoz! :D
Ann köszönöm az érdeklődést, csodaszép az a kis fekete pont az UH felvételen. Mostanság ez a legnagyobb kincsünk!!!

Donoka veled mi újság?

Etna : Őszinte részvétem ezért a fülszúrás dologért, nekem nem volt benne részem, ezért valószínűleg el sem tudom képzelni mennyire pocsék dolog ez! Igazán kitartást kívánok, most már csak nem jön semmi váratlan dolog!!! :D
sziszozozo
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!

Sziszo, most már hatalmas és hangos gratula, tudtam, hogy nem lehet semmi baj, ott a szikhólyag is már, jaaaaj, de jó Nektek!!!! Lassan tessék megnyugodni, lesz ott 2 hét múlva pulzálás is :D :D
Növeszd azt a csodaszép fekete pontot!!!!!! :)

Én sajnos nem hozok ilyen jó híreket, pedig bárcsak követhetnélek, de most nem így alakult.
Nem sikerült sajnos. Nem ért meglepetésként a hír, hiszen ellőttünk egy csomó tesztet, persze mind negatív, ráadásul semmi, de semmi tünetem nem volt az ég világon!!! Szóval el sem indult semmi sajnos :( :(
Januárban nekifutunk mégegyszer, és visszatérünk a jó öreg long protokollra, úgy látszik, nekem nem vált be a rövid.
Most már csak előre nézek, nem kesergek, tegnap full kikészültem, jól kibőgtem magam, akkor volt a mélypont, de most már felálltam :) :), hajrá január! :D

Drukk mindenkinek, akik akció közben vannak, Thimmy, Minekaza, remélem Ti jó hírrel jöttök majd! Hogy vagytok???

Minekaza, teszteltél már? Amúgy a székrekedés Nálad simán lehet terhességi tünet, mivel én brutál adag progit kaptam, sokkal többet, mint Te és nekem mégsem volt székrekedésem....szóval, remélem Neked sem attól van :wink:

Próbálok jönni, mindenképp olvaslak Titeket, de Doni mellett nehéz, csak amikor alszik, akkor tudok szusszanni picit, de kívánom mindenkinek ezeket a "nyűgöket"!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
donoka
Törökbálint
 
 


Sziszot ma láttam a BMC-ben Szûcs dokinál ... tényleg látszottak rajta a pozitív hírek.

Hát, én még ennyi embert nem láttam a doktornál, mióta oda járunk. Egyre jobban futószalagszerû a dolog.
Eléggé feltûnõ, hogy amíg Szûcs doki dossziéja tele volt mappákkal és a nõvérek egymás után hozták fel az új mappákat a szobájába, addig a többieké eléggé üresen tátongott. Mindenki a Szûcs doktorhoz jár mostanában?

Nem tudom, hogy mi volt ma a BMC-ben, de annyi gyereksírást lehetett hallani, hogy alig vártam már, hogy végezzünk. Lehet, hogy én vagyok rosszul összerakva, de nekem tapintatból sem jutna az eszembe, hogy szülés után a kisgyereket a a meddõségi centrumba bevigyem és órákig ott üldögéljünk és büszkélkedjünk a gyerektelen párok elõtt a váróban.


Lányok, hátha tudja valaki, ezért megkérdezem:

A stimulációs adatlapon középen az a 3-féle nyíl mit jelképez? Gondolom, valamilyen hormonszintet ... de a stimulációs napok, a nyilak helyzete és a nyilak alatti napok között logikai összefüggést nem tudtam felfedezni. Jó, értsen ehhez az orvos, az õ dolga, de azért hülyének sem jó lenni. Ha az orvos nem ad semmilyen tájékoztatást a helyzetrõl, akkor jó lenne tudni, miként áll az ember és hogyan számoljon.
redy22
Szolnok
 
 


Sziasztok!

Sziszo: Nagyon örülök a jó híreknek! :P :P :P
Ezek szerint egy baba van?
Legyetek nagyon boldogok! Eljött VÉGRE a ti időtök is! :P :P :P

Donoka: nem is tudom, mit írjak neked. Fel a fejjel! Mindjárt itt a január, a long protokoll meg biztos sikert hoz majd! :wink: :wink:

Vensza: gondoltam, h emiatt nem jöttél olyan sokáig.
Sajnos talpra kell állni és menni tovább! Persze, ennyi sikertelenség után, ami nálatok is volt, nagyon nehéz. Én esténként megnézem a RTL szennyműsorát( a gyanú..) és nyugtatgatom magam, h jobb gyerek nélkül, mert nagyon sok rossz tini van, aki folyamatosan bosszantja a szüleit. Lehet neked is segít!

Etna: nagyon sajnálom, hogy már megint szenvedned kellett! Ez nem az a melegvizes átmosás volt? Tűvel szúrtak?
Nagyon szépen köszönöm neked a jó tanácsokat és a választ a kérdésemre. Sajnos ebben a hónapban alig tudtunk spontánkodni, mivel a férjem rengeteget dolgozott, szinte nem is találkoztunk. A sok petém kárba veszett.
Most már nem érzek hasfájást. Újabb gondom van: nagyon felpuffadt a hasam. Úgy nézek ki, mint aki 4 hónapos terhes. Tegnap elkezdtem diétázni és tornázni is( persze nem drasztikusan, hallgatok rád), de attól tartok, ez a nagy has nem fog vagy 3 hónapig lemenni, amíg nem ürülnek ki ezek hormonok.
Nektek meddig volt nagy hasatok sikertelen lombik után?
Nekem sajna bekövetkezett, amitől a legjobban féltem: jól elhíztam, baba meg sehol. :(

Minekaza, Thimmy: mikor lesz eredményhirdetés? Drukkolok

András: remélem sikeresek lesztek most már, mert nagyon várom, hogy meztelenül körbefusd a BMC-t :P :P :P

Többieknek puszi!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andi565 2012.09.25 19:12-kor.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Ja, míg el nem felejtem! A kolléganőm eladó CRINONE-ja nem érdekel titeket? Írjatok privit.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Sziszozo, nagyon örülök!! Vigyázz magadra. Hogy ott a szikhólyag és szabályos a petezsák az szupi. 2 hét múlva kell menned legközelebb?

Donoka, igen, most ilyenkor nagyon rossz, de egy kis idő és már várni fogod a januárt, ami hipp-hopp itt van.

Andi, én szerencsére nem híztam a lombikoktól. Nem lehet hogy megvan vagy meg fog jönni és ezért érzed magad puffadtnak?

Redy, az van, hogy ha nekem majd megszületik a pici babám, szerintem egyszer tuti elviszem a BMC-be, igaz, leginkább olyan 12-13.00 körül amikor már csökken a tömeg, de úgy érzem, hogy el kell majd mennem oda vele.
ann74
 
 


Redy, a stimus lapon a nyilak kozul a kozepso az adott stimus napon valo aktualis hormonszintet mutatja. A felso nyil ertelemszeruen magas, az also nyil meg alacsony hormonszintet jelent. Az a jo, ha a kozepso es felso vonalak kozott van a hormonszint. Bar ugye velunk nem szoktak kozolni, h mennyi lett a hormonszint, de en pl meg szoktam kerdezni.
Engem sosem zavart, ha valaki bevitte a babajat a Bmc-be, sot epp ellenkezoleg. Erot adott a folytatashoz. Persze nem vagyunk egyformak. En is terveztem bevinni a kisfiamat, de mig nagyon pici volt, nem keritettem sort ra, most meg mar nem lehetne birni vele a varoban :D 2 percig sem tudna megulni a popsijan.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
donoka
Törökbálint
 
 


Redy, azt meg elfelejtettem, hogy hidd el, hogy minden dokinal nagyon sokat kell varni. En regebben a Tanar urhoz jartam es hat nala volt, hogy meg tobbet is kellett ucsorognom, mint mostanaban Szucs dr-nal. Tehat sztem most meg mintha jobban szervezett is lenne a dolog, mint mondjuk 2009-ben,amikor mi elkezdtunk a Bmc-be jarni. Raadasul ugye kevesebb is az orvos, mert Skriba drno babazik. Tenyleg futoszalagszeru a dolog, de sokan vagyunk, nincs varolista, mint mashol, mashogy sztem nem lehetne megoldani.
Nagyon sok turelem kell, de hidd el megeri, mert ha megszuletik a varva vart kisbabatok, akkor mindent elfelejtetek.
Ti hol tartotok egyebkent? Most indul a stimu?

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
donoka
Törökbálint
 
 


Sziasztok!Gondoltam én is hogy Mayáról viszek képet,de nem azért mert ott készült,hanem mert 7 program után spontán lett,de ez csak az én kitartásomnak,kijárt kivizsgálásomnak volt köszönhető.Semmiben nem támogattak,még mindig ott ülnék a folyosón,ha nincs Fülöp dr.
Egyszer talán leírom nekik,hogy nem mindig a gyorsan egymás után lezavart,kivizsgálás nélküli lombikok a jó döntések.
Ne hagyjátok magatokat lebeszélni a vizsgálatokról.

Kép
Kép
ritabmc
 
 


Sziszo: Gratula!!! :) Gyorsan eltelik az a 2 hét, és meghallod a pulzálást... :)

Donoka: sajnálom, hogy most nem sikerült! Kitartás!

András: tudom milyen rossz ilyenkor még gyereket látni is... :( Talán ez kell ahhoz, hogy még jobban küzdjetek a saját gyermekeitekért!! egyszer úgyis eljön a TI időtök!!!!!


Etna: jobbulást Drága!!!!
nyulacs82
Szolnok
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a szép szavaitokat, nagyon jólesik. Pont a napokban gondolkodtam el azon, hogy lehet, hogy sokkal könnyebben éltem volna meg az eddigi kudarcokat az elmúlt 2 évben, ha hamarabb rátok találok.

Hát igen, a hasamról ne is beszéljünk! :D :D Hihetetlen nagy ahhoz képest, hogy már nem vagyok hiperstimulált és folyamatosan olvadnak le rólam a kilók. Az elmúlt 10 évben tuti nem volt ilyen alacsony a súlyom, jelenleg 55,2 kg vagyok.(Zárójelben megjegyzem, hogy csak 156 cm vagyok, tehát még nem indultam sorvadásnak. :D ) Megmondom őszintén, hogy kellemetlenül is éreztem magam tegnap a BMC-ben emiatt egy kicsit.

A gyerekek látványa korábban engem is nagyon zavart, mert rám nem ösztönzőleg hatott a látványuk, hanem elkeserített, mert ráébresztett a saját szerencsétlenségünkre. Most már jobban viselem ezt a dolgot, mert azt hiszem egy kicsit belefásultam.

Donoka : Nagyon elszomorít, hogy nem volt tegnap is közös boldog szerencsenapunk, de hajrá januárban!!!

Minekaza, Thimmy : Még mindig ezerrel mennek a drukkok! Mikor is lesz eredmény?
sziszozozo
Székesfehérvár
 
 


Sziszo, úgy örülök Nektek!!!!!!:)

Donoka, sajnálom, majd a következő alkalommal.

Nekem Szűcs az okt. 1-ét írta elő tesztelésre, de persze nem bírtam ki, és hétfőn már csináltam egyet, ami negatív lett. Ez egy picit elvette a reményt, de még mindig próbálom tartani. férjem állandóan simogatja a hasam, meg beszél hozzá, hibáa mondom, hogy ne:) Sztem szombaton fogok csinálni megin egy tesztet...
Ha meg tünet, akkor anélkül, hogy keresgéltem volna, csak az tűnt fel, hogy néha heves szívverés jön rám, mintha izgulnék, mondjuk egy fellépés előtt...de ez is millió dolog miatt lehet.
minekaza
Budapest
 
 


redy: Én és egy másik bmc-s barátnőm voltunk bent a gyerekekkel. Nagyon örültek nekünk. Nekem is volt egy időszak, amikor utáltam, ha valaki pocakosan vagy babával bejött, de utána már nem érdekelt. Ís az már jobb lelkiállapot volt. Csak szerintem ezt az állapotot nem lehet tudatosan elérni, csak jön magától. Kitartás, nálatok is jönni fog az a gyerek.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a hozzám intézett válaszokat.

A gyerek témában nem akartam rosszat sugallni ... nem tagadom, én azok közé tartozom, akik ilyen helyzetben inkább negatívan reagálnak. Ez nekem is inkább a saját esetünk szomorúságát juttatja az eszünkbe.

De ha már itt tartunk, azért az sem túl pozitív élmény, hogy a BMC-vel szemben a pathológia épülete van. Az élet kezdetét és végét sikerült szépen összehozniuk ... ezt nagyon érdekesen oldották meg, az ott parkoló dolgozók fele babákkal foglalkozik, a másik fele meg halottakkal.

A várakozást nem bánom annyira a BMC-ben, ez inkább a páromnak nehéz, a vizsgálatra várva, feszülten. A Skriba helyett nem akarnak felvenni új orvost vagy éppen neki készítik elõ a felsõ emeletet?

Annak mi lehet az oka, hogy láthatóan többhónapos terhes anyukák is üldögélnek idõnként a váróteremben? Aki úgy dönt, hogy a teherbeesést követõen Szûcs doktornál akar szülni, az terhesgondozásra is a BMC-be jár? Vagy 5-6 hónaposan is vannak még olyan vizsgálatok, amelyet a helyi nõgyógyász helyett õ csinál meg?
redy22
Szolnok
 
 


Petne
A jövő héten már október van! Drukkolok, hogy találjatok donort! Az ovihoz kitartás (babának és mamának egyaránt!)

Minekaza
Székrekedést sajnálom, fentebb rengeteg tippet olvashatsz a témában. A honlap kérdés szerintem már többeknek megfordult a fejében, mert a neten sok hasonló témájú van, de folyamatos munkát igényel – ezért is hagyták abba sokan. A hétfői teszt szerintem nagyon korai volt, hiszen egy héttel korábban teszteltél! Úgyhogy nyugi, és várj még pár napot a következőig!

Etna
Nálad már megint zajlik az élet! Hihetetlen dolgokat produkálsz! Terhességi orrdugulás – nekem még ez is új. Gyógyulj meg gyorsan!

Sziszo
Nagy-nagy gratula nektek, és most már menjenek simán a dolgok! Szuper, hogy a túlstimunak is vége már!

Donoka
Sajnálom, nagyon, hogy most nem sikerült. De jó, hogy tovább tudsz lépni és igen, hajrá január!

Nekem 8-án hétfőn kell tesztelnem, az még sokára van. Addig is elképzelem a nagy egymásra-találást és a beágyazódást a pihe-puha méhfalba :) Valaki írta korábban, hogy egy hét, mire lejutnak a méhbe, és egy hét, mire a beágyazódás befejeződik...
thimmy
Gárdony
 
 


András: én úgy tudom, hogy magánrendelésről behívnak kismamákát a bmc-be. Hogy miért azt nem tudom.
nyulacs82
Szolnok
 
 


Engem is beküldött Z. Ő szabin volt, ezért S dr-nőhöz küldött hogy nézze meg az NST-met, küldjön laborba és kenet mintát vegyen. Ez a betöltött 37 héten volt, tehát jóóó nagy pocakom volt. Kínos volt mert tudtam mit érezhetnek akik ott vártak, de nem tehettem róla. Nekem Z volt a szülész orvosom is, hozzá jártam magánba terhes gondozásra.
A gyerekesek mellé is állnék mert van egy-két ismim akik vitték a gyerekeket magukkal tesó projektre. Sajnos nem tudták kire hagyni így muszáj volt nekik vinni. Ez az egyik ok, a másik pedig a gyerkőc bemutatása. Nem a pácienseknek mutatják hanem a személyzetnek. Nekik nagyon jól esik ha megmutatják az eredményt, a büszkeség ilyenkor nem csak a mienk hanem azoké is akik segítettek abban hogy szülőkké váljunk.
Röviden... nem kell rájuk haragudni. Az utcán is vannak gyerekek és nem kell azokra haragudni akiknek segítség nélkül sikerül. Én is haragudtam a világra mert nekem sem volt egyszerű és kerültem a gyerekeket amikor már magamat sem tudtam elviselni.... de meg kell érteni hogy nem ők tehetnek róla hogy nekünk csak így lehet.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!

Épp alvás van és csak bekukkantottam, de annyi itt az esemény, hogy csak na! :)

A kismamáknak kitartást, Ann csodásan nézel ki :)
Cicmarek a dodó?


Donoka... sajnálom... tovább kell menni. Az álmokat nem adjuk fel és akkor sikerül majd. Nagyon sok erőt kívánok :)

Andráááás!!! :) Hát újra ott? Jaj de jó :) Drukkolok nektek nagyon!
Mikor mi voltunk ott, akkor is hoztak be babát, de én örültem neki. Valahogy azt éreztem tőle, hogy nem hiába vagyunk ott. Meg hát olyan, mint egy 3D-s katalógus. Én a fotókat is imádtam nézni a várókban. Lehet, hogy elfogult vagyok, de valahogy a "mesterséges" babák annyira szépek! hihetetlenül formásak :)

Minekaza, a hétfői tesztelés elég korai volt sztem. A szombat már reálisnak tűnik :) Nagyon szorítok Nektek is!

Velünk minden rendben. Nappal tündérkék, aztán éjjel... Pfff... Na, mindegy! Majd ha mennek oviba, alszom :)

Millió puszi nektek! Sokat gondolok rátok :)

Lilypie First Birthday tickers
szaboevi27
Biatorbágy
 
 


Ahogy kivettem, 2 inszemináció között nem kötelező 1 ciklusnyi szünetet tartani...Ezt orvosa válogatja, ki szokott, ki nem?
Aki Szűcsnél volt inszemen: nektek mindig mondott 1 hó szünetet, ez a szokása, vagy esete válogatja nála?
minekaza
Budapest
 
 


Minekaza
Én is Sz-höz járok, ez volt a 4. inszemem. Nálam mindig kimaradt egy hónap (volt ahol kettő is - vizsgálatok miatt pl.) és én úgy tudom, nála ez a szokás. Én őszintén szólva inkább örültem ennek, mert bár a hónapok gyorsan teltek, de kevesebb hormon került a szervezetembe...

Évi
Kitartás az estékhez, csak megszokják már a napirendet :D Az az ovi még elég messze van! :lol:
thimmy
Gárdony
 
 


Én Zekéhez jártam és nekem is mindig ki kellett hagyni egy hónapot, bár nekem cisztám is maradt vissza mindig. Nem tudom egyébként mentünk volna-e tovább.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!
Bmc-s voltam én is nagyon sokáig. 2 gyerkőcöt köszönhetek az intézménynek.Ide is írtam régebben,de most már csak olvasgatlak Titeket.
András
Ne haragudj,de nem bírtam megállni,hogy ne reagáljak a gyerekekről írt hozzászólásodhoz. Nemrégiben én is bevittem a gyerekeimet a BMC-be és soha nem dicsekedtem velük.A nagyot nem tudtam kire hagyni,így jött velünk.Sz. doki volt a szülész orvosom is, így pocakosan is sűrűn bejártam hozzá. Szülés után többször visszahívott,így 3 alkalommal is bevittem az újszülött babámat,meg a nagyobbat is.Egyszerűen nem tudtam kire hagyni,mivel 1-1,5 óránként szopizott,a nagynak meg szünet volt az óvodában. Szóval ne ítéld el őket,meg van az oka miért vannak ott a gyerekek.
Kívánom Neked és Mindenkinek,hogy minél hamarabb átélhessétek,hogy szülők legyetek!!!
Kitartás!!!!

Kép
Kép
vszandra
 
 


Szerintem nem is azzal van itt a gond, hogy kényszerből beviszi az ember a gyerekeket, de én is az a tipus voltam, aki nem szeretett szembesülni a meddőségemmel, pláne nem a bmc-ben. Annyira rossz volt egy újabb sikertelen próbálkozás után a folyosón belebotlani a dokik kismamáiba. Nem a kismamák és az anyukák hibája ez, de a kórház megoldhatná ezeket a dolgokat valahogy. Mármint a kismamis kérdést, óvodát nem fognak építeni a tesóknak. :) Mindegy, az a kérdés sajnos nem megoldható, legalábbis én nem tudok rá jó megoldáat. Mi egyszer vittük a gyerekeket, amikor a dokinak megmutattuk és vittük a szülés zárójelentését és a fotót a tablóra. Az én lányom is ott virít valahol. És mindenkié ott fog!!!
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


sziasztok!
csak gyors bekukk és helyzetjelentés: hétfőn fülfelszúrás, ahogy írtam, kedden inzulinos lettem, csütörtökön véreztem. ezt nem tudja utánam csinálni senki és nem is ajánlom senkinek. a hét jó eseményei: boti ágyát eladtam, jó olcsón vettem egy király majdnem vadi új emeletes ágyat, cargo matracokkal, a matracok vadi újak és nagyon jó áron jutottam hozzá, olyantól vettem, akinél pénz nem számít, így kua jól jártam. bánknak megvan mindene, még azért ne jöjjön. tegnap a klinikán megnéztek uhon, h miért vérzek, fingjuk nincs. ma megyek a saját dokimhoz, de mára már csak barnázás van, meg kis hasfjájás. 32. hét, még egy hónapot bírjunk ki. az inzulinozás nem vészes, a diéta sem, fogytam 2 kg-ot, de a gyerek már 2 kg felett van. remélem utána a cukrom helyre jön és nem kell életem végéig inzulin. amúgy 2 egységet kapok napi 1x. most rohaonk és utána visszaolvasok, feltéve , ha nem utalnak be a klinikára. remélem nem fognak. drukkokat kérek!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?