Szép jó reggelt!
Legelőször is nagyon boldog féléves szülinapot kívánunk Noncsinak
!!!
Bocsi, hogy tegnap csak bejelentkezésre futotta, de nagy-nagy apahiányunk volt 3 napig, sokat kellett pótolnunk
!!!
Nagyon köszönjük mindenkinek az üdvözléseket, jól esett nagyon
Lehet, hogy most kb. 2 napig csak nyomokban leszek, de most jön a mosás, vasalás, takarítás
, na meg Eszterkének is át kell állnia, hogy nincs mellette állandóan szórakoztató-partner!
Nagyon jó volt otthon, el se tudom mondani, mennyire, most annál nagyobb viszont a hiányérzet, kell egy kis idő, míg visszaállunk a régi kerékvágásba
De egy hónap múlva jön a nővérem két hétre, így biztosan jobban fog telni az idő.
Az egyetlen negatívum az otthonléttel kapcsolatban csak annyi volt, hogy mind a hárman jól megfáztunk
Eszterkém már majdnem teljesen meggyógyult, de apa meg én még benne vagyunk alaposan
Viszont a lánykám nagyon élvezi, ha anya köhög, jókat nevet rajta
Remélem, nem sikerült visszaragasztani rá semmit!
Még nem sikerült mindent visszaolvasni, és tartok tőle, hogy nem is nagyon fog menni
Andi!
Remélem, neked is elmúlt már a hasmenéses-hányásos nyavalyád
Örülök, hogy tudtunk legalább telefonon beszélgetni
Nagyon bánt, hogy nem jött össze a talink, de jobb volt így, mert mint kiderült, Eszterkém torokgyuszija vírusos volt, és más se hiányzott volna, mint hogy a többi lurkó is elkapja!
Hajni!
Hogy tetszett Tomikának a vonat??
Örülök nagyon, hogy legalább mi találkozni tudtunk
Megnéztem ám, hogy melyik képet raktátok fel, tök ari
Dokinéni hogy van?
Meli!
Én is vettem már Eszternek gluténes kajákat, de még nem mertem belőle adni neki. Azt hiszem, inkább megvárjuk azt a 8 hónapot.
Nálunk az alsó két fogacska jött ki legelőször egyszerre. A dokinéni szerint nagyon be van indulva már felül is a két középső, és az alsó kettő mellettiek. Na ezt jól megaszontam
Eve!
Faragás
Kíváncsi vagyok nagyon, hogy a későbbiekben Eszterkém hogyan növekszik, mindenesetre most kb. 80 cm-nél tartunk, és két hete 9,8 kg volt. Tegnapelőtt eljöttek hozzám a barátnőim. Jól meglepődtek, hogy mekkorák vagyunk, mert fényképen nem látszik ám annyira
Az egyikük kisfia fél évvel jár előttünk, és akkora cuccokat hord, mint az én lányom
Sógornődnek nagyon drukkolok
Hugi!
Remélem nagyon, hogy már jól vagy te is
Bea!
Jó volt a te hangodat is hallani
Kár, hogy most nem sikerült a tali, de bepótoljuk
Nálunk is nagyon nyerő a vaníliás Milupa
Ildi!
Üdv köztünk
Mi már egy jó ideje nem HA-s kajcsit eszünk, de úgy néz ki, nincs baj
A HA nagyon fogta a pocit, meg nagyon nem is ízlett. A mi dokinénink azt mondta, hogy adhatom 5 hónapos kora után már a nem HA-st is. A családban nálunk senki nem allergiás, remélem, nem is lesz
Kika!
Fogak olvasása
Rohadt az élet, de nagyon meg is tud szépülni
Orsi!
Puszi nektek is, és BUÉK!
Remélem, nem hagytam ki senkit
Most megyek, mert ébred a lánykám!
Szép napot mindenkinek (bár itt sötét van és esik az eső
) !!!
Pusza
Kriszta