Ilaysa Kisszil sziasztok,
Lányok én csak azt tudom leríni ami velem történt én úgy látom a hyperstimut kivéve sima ügy voltam azt leszámtva h nem sikerült:(
Indulhat a lombik ha meg van minden lelet de senki ne sértődjöm meg D.re ha valamit kihagy mert NEKTEK KELL RÉSEN LENNI hogy nem járt e le semmi meg ilyenek mert Ők azt sem tudják hogy hol áll a fejük. És meg az is előfordulhat hogy nem lesz jó a keneted és akkor minden tolódik, szóval aki most kezdi lelkileg gyúrja fel magát arra amit Zsuzsi meg Amarylis írt hogy nem biztos hogy el tudjátok kezdeni azonnal.
Első konzi Dvel:
ha jó kedve van viccelődik és kicsit megijeszt ha rossz passzabn van vagy az előző mama jelölt felidegesítette akkor elég kemény és nagyon megijeszt senki nem bántódjon meg ha kicsit nyers. Amúgy szereti ha érdeklődő vagy de a butaságot nem bírja. Javaslom írjátok össze a kérdéseiteket(így is a felét elfeljtitek majd megkrdezni:)) és minden leletetek legyen aláírva az orvos által aki kiállította mert csak validált leletet fogad el.
Devait én nagyon szeretm kicsit túl őszinte nekem de hat nem járunk együtt progizni szóval ha valami nem tetszik amit mond akkor csak mondja jó szakember nem a barátod ő az orvosod.
Hycosy-t Ő megcsinálja ha az nincs nektek bár ha Ti már eleve lombikra jöttök akkor biztos megvan! Ez a beszlgetés kb 1 óra illik ide a pároddal jönni.
Rengeteg papírt fogtok kapni kb 40 oldal aláírnivaló lesz:)
Ha tényleg csak a lombik jöhet szóba(általában egy inszemet meg szokott lombik előtt javasolni persze ha súlyos katona probléma van vagy mind a 2 petevezeték el van zárva akkor nem) utána keddenként van egy előadás 2 körül amin részt kell vennetek (Apa is) ez kib 2 óra ebben elmondja hogy a "TERMÉSZET NEM AKARJA HOGY ÖNÖKNEK GYERMEKE SZÜLESSEN ÖNÖK AKARJÁK HOGY GYERMEKÜK LEGYEN"és ez így is van ezen sem fogtok kiakadni, utána mindent el fog követni hogy lebeszéljen a lombikról de ez is a mi érdekünkben van ezen sem akadtok ki!!!!!!!
megjön: telefon kapsz egy időpontot 2 napon belül
méh szonda vizsgálat:
nekem nem fájt de eléggé megoszlanak a vélemények....kérdezztek a többieket! 3 perc felmérik a méh belső viszonyait és a méhszáj görbületeit hogy a beültetéskor hogyan haladjanak előre(ez csak első lombiknál van)
5 ciklusnaptól gyógyszerek nagyon változó kor hormonszint testsúly ki hogy reagál....
3-4 napig closty utána merional gonallal és ha kell tüszőnövekedés visszafogo cetrotid tüszőrepesztő a leszívás előtt 33-36 órával....de valaki teljesen más gyógyszereket kap...ebben nem tudok tanácsot adni
drágák a gyógyszerek én azt mondanám hogy 100 000-300 000
stimuláció 11-17 nap
punkció: reggen ehgyomorra mész du 3 körül már otthon is vagy ez altatásban történik de vannak kemény csajok akik nem kérik (nálam ez nem merült föl:DDD)
beülti: 3 vagy 5 nap az attól függ mennyi sejt lett hányan termkenyültek és osztódtak ebben sem tudok mit mondani.
3 hét múlva tsztelsz egy + és telefonálsz:D kezdődik a kismamagondozás:DDDDDDDDDDDD
árak
1 konzi: 15 000
utána csak a gyógyszerek (éppen elég az is Gadagréti Patika olcsóbb mint a Déli de a Déliben meg nagyon rendesek)
kismamagondozás :13 000
nem tudom lányok nem hagytam ki semmit?
Mikor kezditek?
Kisbuddha: nagyon izgi, ne aggódj simán kiszedi a méhed mögül uh amikor velem ilyen volt akkor Paragi uhozott Dévai meg rámtenyerelt
DDDDDmonjuk szólhatott volna.....
az embriók a természetes mamákat szeretik:)
Miltus hol vagy??????
Zafír jól vagytok?