Sziasztok!
Kész vagyok a visszaolvasással! Ismét pár órába telt!
Régi dolgok (ha már nem aktuális, akkor bocsi!):
Pizzamama!
Klasszak a képek!
Vanda!
Te tiszta rajz-zseni
vagy! Gratula ehhez a tálentumhoz!
TGYÁS,GYED: én úgy tudom, h. a gyermek születését megelőző év összes jövedelmét veszik alapul, így nem számít az általad írt átcsúszás.
3. és 4. és többedik
gyermeküket várok!
Mély meghajlás, minden tiszteletem a tiétek!
Szamica!
Neked is gratula az ikrekhez!
Gemini!
Fejfájásra az én nőgyógyászom több folyadékot ajánlott, ami nekem be is jött.
Banyóci!
Örülök, h. minden rendben veled!
Anikó!
Nagyon édes a kisfiad! A ló is a tietek?
Inez!
A nagymamám pattogatott kukoricát evett, amikor sok volt a sava. Hátha a régi öregek tudnak vmit! Persze csak akkor, ha szereted!
Klarissza!
Ismered Az aludj velem! című könyvecskét? Tavaly jelent meg. Szerintem érdemes átolvasnod. Talán segít megoldani a kisfiad alvásproblémáit.
Judyt!
Aranyos a pocakod! Kettőnek több hely kell!
Javaslat (1. babát váróknak):
szerintem nem kell külön ollót venni a babának, ui. a bőrvágó ollótok tökéletesen megfelel a célnak. Mi is megvettük
, de nem használtuk
. Hozzá sem lehetett férni Eszter körméhez azzal a lekerekített vacakkal.
A vízhőmérő sem igen kell, mert az alkarotok belső fele mindegyiknél jobban mér!
Hangsúlyozom, ez magánvélemény!!! Nem is drágák ezek a cuccok, de a sok kicsi sokra megy elve alapján, csak növelik a kiadásokat. Van még néhány ilyen dolog, de most csak ezeket tudtam megjegyezni a visszaolvasás során.
Vki(?) írta az ABC babakocsit. Annakidején mi is néztük, mivel elfogadható ára volt, viszont szűknek találtuk. Végül a PEG PEREGO mellett döntöttünk. Kifutó modellt vettünk, olcsóbban(!), és jól tudtam vele közlekedni boltban, városban, mozgólépcsőn, buszon ... . Kocsiban jól elfér, de nem lehet egy mozdulattal összecsukni. Most csak annyit változtatnék, h. nagyobb kerekűt vennék, mert annak jobb a rugózása.
Kicsit hosszú voltam, bocsi:
Márti