Új privát üzeneted érkezett!

Hát, Gyerekek! Ez már a harmadik alkalom a héten, hogy pont lecsúszok a laptetőtől! Ez is egy jel volt számomra!

Csupacsupsz: nehogy félreérts a fenti miatt! :D
Mi újság a mensivel! Neked nem mondta tanár úr ezt a Q10-et annak idején?

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Andi: mensi sehol, viszont ma megvettem a tesztet. :D
Én a Szűcshöz jártam kezelésre, Koncnál nem jártam soha.
csupacsupsz
Budapest
 
 


Csupacsupsz:: miért gondoltam én, hogy Konchoz jársz? Keverek-kavarok.
Mikor csinálod meg a tesztet? Milyen érzékenységű?

IR diéta szakértő lányok!
Már régóta tervezem, hogy nekifogok az IR diétának. Elvileg nekem nincs ilyen bajom, de szeretném megelőzni és fogyni is vele.
Szerintetek, ha én elkezdek mondjuk 150 CH-t enni naponta, de nem szedem a Met-et(amihez azt írtátok hogy enni kell akár 160-at is, mert különben felfordulsz) akkor nem fogok inkább hízni tőle? Sziszo írta, hogy nagyon sok a 160, csak azért kérdezem.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 

 
 

Andi:25mIU/MI-at vettem, a teszt dobozán egy :D - fej látható.
Hétfő reggel akarok tesztelni.
csupacsupsz
Budapest
 
 


Andi, nagyon sajnálom :cry: Dolgozd fel, aztán hajrá spontánkodás :wink: !

Csupacsupsz, képes vagy hétfőig várni? Egy mártír vagy!

Kép
petne
 
 


Andi, ha fogyni akarsz de nem vagy IR-es, akkor inkább a bevihető kalóriából indulj ki és ahhoz nézd meg hogy mennyi CH fér bele és zsír fér bele
dorkabab
 
 


sziasztok lányok!

egy jótanács mindenkinek, ha kismamák vagytok, hagyjatok fel a babonákkal és kezdjetek mindent el időben!!!!!!! én állat eddig vártam (28. hetet töltöm kedden) és nem tartok sehol. még van 10 hetem, de totál káosz és idegbaj vagyok. tehát a 12. heti genetikai uh után nyugodtan menjetek nézelődni és listázzátok, h mit hol érdemes megvenni. bár én szinte mindent a fb-ról a klubból veszek, de most meg a pénzkiadás miatt kell gátat szabni. mindenkinek mondom, h tegye már félre még egy kicsit (fizuig) most van a para fázis, h hol fog elférni a kiságy, h fog tudni Bánk pihenni Botitól, stb, vagy fordítva. elkezdődött az ovi, boti mindenét kinőtte, szóval az agyam 100 felé áll. nekem nem lesz harmadik, így nektek mondom, h időben elkezdeni mindent, babona meg menjen a levesbe!!!!!!!

andi!
nagyon sajnálom. nekem soha nem merült fel, h ne altassanak. mivel pco-s vagyok és mindig sok sejtem volt. csak a bmc-ben nem, de ezt nem részletezem, mert tudom,h te nem szereted, ha szidom őket :D pedig mindig szidom ;) de viccet félretéve, sajnálom, h nem jött össze. a hormon ereményed tökéletes, ki mondta,h kimerülőben van a petefészked? nekem a bmc-ben 2 sejtem lett, mindenhol máshol 10 fölötti. tehát, ha neked ott ennyi, akkor máshol rengeteg. az ir diétát nem javaslom, ha nem vagy ir-es. nekem az egyik doki azt mondta,h lombikok előtt ne alkalmazzunk új szereket, gyógynövényeket, drasztikus fogyókórát meg megtiltotta, mert felborulhat a hormonháztartás. szóval ha fogyni akarsz, kezd el lájtosan mozogni, szedd amit koncz mondott és mondjuk ne egyél este 6 után csak alacsony kalóriájú ételeket. cs.mell párolva, salátával, hal, stb. ugyanis kell enni vacsorát is, napi 5x -i étkezés is kell mindenkinek, nem csak az ir-eseknek és a cukrosoknak. javaslom inkább egy kineziológus felkeresését, mert ott előjönnek a tudatalattid gájtai és ha azt feloldják, akkor sokkal nyugisabban állsz neki a lomibnak. nem elég azt erőltetni, h nyugodt vagyok, a tudatalatti tudja, h nem vagy az.
nekem sokat segített, nálam pl kijött, h szó szerint félek a teherbe eséstől, naná 6 vetélés után nem ki nem. csináltam rá gyakorlatokat és a következő lombikból lett boti. jó mondjuk hozzáteszem nekem mindegyik lombikom sikerült csak kihordani nem tudtam őket :( (kivéve a bmc-s lombik, mert az 0 bhcg-s volt)

niki!
kíváncsi leszek a fejleményekre, h mi lesz a vége. szerintem addig látod +-an a dolgokat míg van melóhelye, ha megint nem lesz, az lesz majd a kemény dió. ami egyszer eltört, nehéz újra összeragasztani, de nem lehetetlen!!!!!!

nóci!
véletlenül összekeveredtünk, te vártál fiút és én lányt :D valaki valamit félrehallott :D nagyon nagy gratula!!!! hol tartasz az előkészületekben? babaszoba? képet kapunk? mi lesz a neve? stb. nekünk szöllősi bánk hunorunk lesz, bánk lesz használva. és mint fent olvasod, sehol nem tartunk :D csak megőrülünk.

lányok nem feladni, én 5 vetélés és 6 elvesztett baba mellett is élek és már lassan két fiús anyuka leszek. megéri, hinni kell benne és nagyon nagyon akarni!!! és kua erősnek lenni, máshogy nem megy. de ide tudnám írni ann és évi esetét is, ők sem csettintésre estek teherbe, vagy legalább is sokadik csettintésre. és aki még nem látta::ez csak a botiig vezető út!!!

http://www.youtube.com/watch?v=V0XwgmFfjz0

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy ennyi időre eltűntem, látom közben rendesen zajlott az élet :)
Évinek megszülettek a fiai, ezt a facsén már láttam és itt is kívánok Nekik mindenek előtt jó egészséget, mielőbbi hazaétérést és a boldogság már jön magától :)
Andi, akkor az idei év hátralevő része a spontánkodásé lesz :)
csupacsupsz : várjuk a hétfőt
Ann : mikor lesz a következő UH?
Dorkabab: mi a helyzet, hol tartotok?

Eltűnésem okai:
a 12.héten egész végig olyan carul voltam, hogy alig bírtam felkelni úgy fájt a gyomrom és beállt az egész bélrendszerem.
Mint kiderült, már sok volt a progeszteron (mivel pótlás is volt Agolutin és Crinon + a méhlepények is elkezdték termelni), ami többek közt ellazítja az izmokat köztük a beleket és a gyomor záró izmot is...szóval cudar volt, de közben voltam K ügynöknél és szép fokozatosan leállítottuk a pótlást, így elmúlt minden nyűgöm :)
ja és voltunk 2 hetet nyaralni is, ma jöttünk haza :)

Ma voltunk kombinált teszt részeként genetikai uh-n és vérvételen, eredmény annyi, hogy az értékek alapján minden rendben mindkét babával, de én egy kicsit aggódom azon, hogy az egyikük kisebb, és úhy ahogy Ann-nél az alul fekvő baba méhlepénye félig rajta van a méhszájon, ami persze tudom, hogy még feljebb mászik... mindenesetre hétfőn még bemegyek dolgozni, de csak azért hogy megbeszéljem a főnökömmel, hogy mostantól otthonról dolgozom, aztán majd év végén átállok 4 órás munkaidőre.

próbállak még visszaolvasni Benneteket... :)

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers
cicmarekdodo
Vác
 
 


Sziasztok!

Noci!Nagy gratula a kiscsajszihoz :)

Andi!De ,el lehet rajtam igazodni....Szeretném megmenteni a házasságomat.De ez a jövő titka,hogy sikerül e majd.Lehet,h x idő múlva megint tele lesz a bakancsom...Etnának van igaza....Addig minden oké,amíg dolgozik...És az a baj,h hiába szeretem,pénz nélkül,munka nélkül nem lehet sem élni,pláne nem babát vállalni....Időbe telt,miire beláttam,pedig mindig józanul gondolkodtam.De az utóbbi időben annyira babázni akartam már.Biztosan az is befolyásolt,h a környékemen sorra születnek a babák... :( És nekem még mindig nincs... :(

Majd minden kiderül...A jövő meghozza a válaszokat....

Andi!Sajnálom,h most ez nem jött össze,de fel a fejjel....Tudom,könnyű mondani...
Most táppénzen vagyok,a bal kezem felmondta a szolgálatot.A doki azt mondja,megerőltettem...
Sok Puszi Nektek
nicky1983
Nagyút
 
 


Andi, nagyon sajnálom, de örülök, hogy előre nézel, így is kell csinálni! Ügyes vagy. Így tovább!

Cicmarekdodó, ma vagyok 14 hetes. Tegnap kaptam meg a kombi teszt leletét, hála Istennek negatív lett. Kedden megyek dokimhoz, nem tudom uhuz-e.
Klassz, hogy elmentetek pihenni, nekem már nagyon hiányzik.
A progis gyomorfájás ismerős, nekem elsőnél meg másodiknál fáj brutálul, de vhogy hozzászokott a szervezetem. Pedig ezúttal mi is szúrtuk agolutint is.

Jól teszed, hogy nem fogsz bejárni melózni, és is pont a héten beszéltem le, szerdán érkezik is a nyomtatóm, itthonról fogom nyomatni.
Nekem még ma is görcsölt a hasam, ez már sosem múlik el? remélem húzódik feljebb feljebb a lepény. Remélem nálad is így lesz.
Te hányadik héten jársz?
ann74
 
 


Kismamik!Vigyázzatok magatokra :)
nicky1983
Nagyút
 
 


Sziasztok!

Hát jó sok olvasnivaló akadt egy nap alatt! :D

Jelentem túlvagyok a mai napon.Reggel fél 8-kor én voltam az első, aki belépett a BMC-be, mert Sz. szerdán a telefonba a lelkemre kötötte, hogy korán legyek ott. Természetesen én voltam az első. A nap nagyon jól kezdődött : a nővér kétszer szúrt vénát, mert először elgörbült a tű a vénámban. Majd bemenetel előtt a nyugtató felét kispriccelte, tehát azt pótolni kellett, így annyira elbódultam, hogy nem tudtam segítség nélkül bemenni a műtőbe. :D Hát kibírható volt, de nagyon szar. Főleg amikor a beteghordó benne könyökölt a hasamban. Utána még kaptam 2 liter infúziót is, dél volt, mire feljutottunk Sz.-höz.
A PCO miatt sok tüszőm volt, a biológus 10-et talált frankónak, ezeket termékenyítik meg. Holnap reggel hívnak majd, hogy mi a helyzet velük. Mivel az embryogen táptalajba kerültek, ezért hétfőn 3 naposan kapunk vissza belőlük valószínűleg 3-at. Ezt majd a hétfő reggeli UH-on véglegesítjük Sz.-el.

Az embrygen táptalajt a Sz.-től kapott telefonszámon kellett megrendelni. Általában 3-4 hetente hozza be a cég Magyarországra a megrendelt cuccot, tehát ezzel számolni kell. Telefonos beszélgetésünket egy e-mail-ben megerősítettem, megadtam a BMC-s kórlapszámomat is, ezt ráírták a dobozra, így könnyebb a biológusoknak. Átutalással fizettük ki az árát (60900 Ft), és ennyi. Az e-mail címet, ahol rendelni lehet szívesen megadom, ha kell. (Ha a telószámot nem kevertük el, akkor természetesen azt is.) Arra figyelni kell, hogy a cuccnak 3 hónap a szavideje!

Andi :

Hát le a kalappal előtted, szeretném én is, ha ilyen flottul fel tudnám dolgozni a dolgokat. És még te írtad magadról, hogy gyenge vagy???? :D Szerintem pont ez bizonyítja, hogy igenis nagyon erős vagy! Pont ehhez kell az erő, hogy tovább tudjunk lépni. Le a kalappal előtted!
Látod nekem pont ebben mutatkozik meg a gyengeségem, hogy már most parázok, de nagyon. És nem tudom elhinni, hogy most már nekem is sikerülhet.
Tavaly decemberben a missed ab után életmentő volt a pszichoterapeuta, de bizony heti 1 órára még most is szükségem van rá.

Petne :

Kitartás a vérvételig! Nálam eddig 4-szer indult el a terhesség, elég magas hcg-ket produkáltam (124 ; 137 ; 146) és egyik esetben sem éreztem semmit, szóval az még lehet nagyon jó jel is.
Nekem is ajánlották, hogy írjam le több százszor ilyenkor, hogy mit szeretnék, mire vágyom, de hát én túl racionális ember vagyok ehhez. Viszont elkezdtem leírni, hogy miken mentünk keresztül BMC-s pályafutásunk során, illetve, hogy miket éreztem, érzek. Úgy érzem ez most kimondottan jól esik.

Csupacsupsz :

Annyira szorítok neked egy pozitív tesztért!

Cicmarekdodo, Ann : Vigyázzatok nagyon a babókra, most ti tartjátok bennem a lelket, belőletek merítek erőt! :oops:
sziszozozo
Székesfehérvár
 
 


Sziszozo: nagyon nagyon szorítok. Te is ugyanolyan erős vagy, különben nem járnál már a bmc-be. Igyál sok-sok vizet. ir diétát tartod?
ann74
 
 


Csupacsupsz: hogy tudsz te hétfőig várni? Nem semmi vagy ám!

Dorkabab, Etna: akkor ti azt mondjátok, hogy ne csináljam az IR diétát. Lehet, hogy igazatok van! Akkor betartom a napi 5 étkezést, csak keveset és egészségeset eszek. Na, majd kitalálok valami okosat. A mozgást mindenképp elkezdem.

Etna: neked egyébként sok mindenben igazad van, tudom én jól!Egyébként hallgatok rád, nagyon sokat számít nekem a te véleményed. Persze az intézmény téma számomra egyelőre tabu, mivel ott van pl. Sziszo, Ann vagy Évi, akiknek nagyon sok petéjük érett. Ne felejtsük el, hogy nekem inszemből átkonvertált lombikom volt, ami azért nem ugyanaz mint a célirányos. Lehet egyszer váltok én is, de egyelőre még hiszek a BMC-ben.
Az AMH-t én diagnosztizáltam alacsonynak, a Konc már többször megnyugtatott, hogy teljesen jó az. Én 2 feletti értéket szeretnék.
Kineziológusnál voltam már kétszer, jó volt, de a piszkos anyagiak miatt most szüneteltetem. Ma rájöttem, hogy én a gyerekektől félek, mivel látom a környezetembe, hogy mennyit szenvednek egyes anyukák a felnőtt gyerekeikkel, akik vagy napi szintem megbőgetik őket, vagy hanyagolják őket. Olyan is van, aki rendszeresen veri az anyját. Hát kell ez nekem? Tudom, nevelés kérdése az egész, na de ki ér rá a mai világban normálisan nevelni, amikor azért dolgozik látástól mikulásig, hogy kifizessen egy hitelt és hogy tudja etetni, ruházni a gyerekét. Na, ezt kéne nekem feldolgozni valahogy!
Kitartást neked a vásárláshoz! Ügyes csaj vagy te, mindent meg fogsz oldani! :wink: Jaj, annyira jó ez a videó, én a héten már újranéztem egyszer, mert visszaolvastam a régi hozzászólásaidat.

Cicmarekdodo: nagyon örülök, hogy jöttél. Gyönyörűek a vonalzóid! Elengedtek titeket nyaralni? Merre jártatok? Tudtál úszni is? Tudom már a babák nemét? Ne aggódj már folyton te is! Tudom, könnyű mondani, de azért már betöltöttétek a 12. hetet, tehát valahogy meg kéne most már nyugodni! Minden rendben lesz, már csak a szülést kell kibírnod!!!!

Ann: gratulálok a negatív teszthez! Most már kezdesz megnyugodni? Lehet már rosszalkodni? Nem tudom, írtam-e már, hogy az egyik lány, akinek sikerült ma a lombikja( 150-es HCG), azt hitte, hogy nyugodtan lehet szexelni és egy héttel a leszívás után már össze is bújt a párjával. Lehet ezért sikerült neki elsőre a lombik. Külföldi klinikák honlapján egyébként az szerepel, hogy 3 nappal a beülti után már lehet nyomatni. Érdekes ez az egész!

Niki: megértelek én téged teljes mértékben, nem rossz indulatból mondtam! Reméljük megmarad ez a munkahely és meg tudjátok menteni ezt a házasságot. Nagyon drukkolok nektek! Szexeljetek sokat, azzal sok mindent megoldótok és lehet még egy bébit is összehoztok közben! :wink:

Sziszo: Ügyes voltál ma nagyon! Ezek szerint a szúrást nem is nagyon érezted? Miért könyökölt beléd a beteghordó?
Nem is tudtam, hogy ezt a táptalajt pénzért kell megvenni. Szerintem nagyon jól fog sikerülni ez a lombik, most már tényleg minden biztosítva van hozzá: táptalaj, agolutin. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy 9 és fél hónap múlva boldog kismami leszel!:P Akinek így elindul a terhessége, mint eddig neked, annak előbb-utóbb egészséges babája lesz! :D
Igen, alapjáraton erős vagyok, de ezt a 9 nap várakozás teljesen elgyengít. Legközelebb csakis segítséggel csinálom végig!

Petne: hogy vagy? Sokat olvastam mostanában a régi topikodat. Tökjó volt ott is a hangulat. Nem tudod mi lett Dezsinával, aki kimerítette mind az 5 lombikját(nem a BMC-be járt!)? Nem történt csoda azóta?

Minekaza, Vensza?

Nem tud senki MNOO-ról? Mi lehet vele? Jól eltűnt az első lombikja közben.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Mindenkinek köszönöm a bíztatásokat! Tök jól esik. Közérzetileg most rosszabbul vagyok, mint a delélőtt, koradélután folyamán, most sokkal érzékenyebb a pocim.

Ann :

A férjem is mindig ezzel vigasztal, ha gyengének érzem magam, hogy nem mindenki futott volna neki immár 9.-szer a stimunak. Én azonban úgy érzem, hogy ez nem azért van, mert én olyan hipi-szupi erős csaj vagyok, hanem azért mert még mindig nem jutottam el addig, hogy el tudjam fogadni az esetleges kudarcot, én még nem tudok belenyugodni abba, hogy esetleg gyerek nélkül éljem le az életem. Ezért megyek neki a lehető legrövidebb idő elteltével a követező programnak, energiát, pénzt nem sajnálva. (Tisztában vagyok azzal is, hogy szerencsésnek mondhatom magam, hogy az elmúlt 9 stimulációt végig tudtuk csinálni anyagilag úgy, hogy nem kerültünk adósságba miatta!) Őszintén bevallom, hogy a B tervünk sem hozott megnyugvást a számomra (tavaly decemberben elindítottuk az örökbefogadást is, ami ugye tuti, de még kb. 3 évet várnunk kell. Én pedig egy türelmetlen majdnem 38 éves csajszi vagyok!
Az IR diéta megy, még mindig küzdök, hogy meglegyen a napi 160 g szénhidrát, viszont mióta csinálom, gond nélkül megiszok 2,5-3 liter folyadékot. Most ezt felturbózom a duplájára, és honaptól nyomom a fehérjeturmixot is, mert nem szeretném azt a nyüves hiperstimut, hogy bekavarjon hétfőre.

Andi :

Tavaly májusi 1. lombikunk nekünk is átkonvertált lombik volt, és utána azzal bíztatott Sz., hogy emiatt iksebb volt az esélyünk is, majd a "rendes" lombikos stimunál jobbak lesznek az eredmények. És ez végülis bejött neki, mert tényleg nagyságrendekkel jobb hcg-t produkáltam.
A szúrásokat bizony éreztem, inkább csak kellemetlenek voltak kettőt kivéve, azok mocskosul fájtak. Azoknál bennem szorult kicsit a levegő, Sz. elnézést is kért mindkettőnél. A beteghordó azért könyökölt (szó szerint) bele a hasamba, hogy a doki jobban hozzáférjen a petefészkekhez.
A gyerekekkel kapcsolatban én is éreztem/érzek hasonlókat, szerintem ez a munkánkból adódik. A mi sulinkban is van elég sok nagyon elrontott, félrenevelt, elkényeztetett gyerek, aki nem ezen a földön él, és csak ámulok, hogy mit meg nem engednek maguknak a szüleikkel szemben, (Pl. Burgess Benji) Azért őt írtam, mert őt talán ti is láttátok már, totál nem ezen a világon él. És nem csak azóta, mióta a Megaszarban szerepelt! Előtte is ugyanaz a kis szarjankó volt ám! Otthon mindíg mesélek totál kirívó eseteket, hogy nekünk majd mire kell vigyázni, nehogy beleesünk ebbe vagy abba a nevelési hibába. Erre mondjuk jó egy középiskola. Persze mi majd elkövetünk más hibákat, természetesen! :)

Minekaza :

Mizu? Hogy telnek a stimus napok? Hétfőn jössz a BMC-be? Én reggel fél 8-kor fent kezdek Sz.-nél, mert még akar egy UH-t beülti előtt, aztán meg majd a beavatkozás + pihi után ismét csatasorba állok a záró miatt. Még az is lehet, hogy összefutunk véletlenül?
sziszozozo
Székesfehérvár
 
 


Sziszo, köszönöm a válaszod, és a pü-t is, időközben megkaptam ugyanazt az elérhetőséget máshonnan is, így már tegnap felhívtam a számot és szerencsénk van, mert hétfőn adnak le rendelést, ami azt jelenti, hogy kedden már meg is érkezik a táptalaj Mo-ra, amit utána bevisznek a BMC-be:).
10 egészséges petesejt szuper eredmény!!! Remélem, hogy minél többen megtermékenyülnek és szépen híznak a táptalajban.
Elég jókat olvastam róla, bízom benne, hogy ez lesz az utolsó stimulációd!
Én eddig 1 leányzóról tudok, akinél alkalmazták az embryogent, ők is sok mindenen keresztülmentek, minden próbálkozásuk sajnos vetéléssel végződött, és most (talán az embryogennek köszönhetően) 2 baba növekszik a pocakjában és szerencsére tökéletes ütemben, már a 3. trimeszterben vannak:)
Majd gyere a hírekkel, h hányan vannak!!!

Én tegnap kezdtem a stimut, most antagonista protokollal, eddig mindig (3x) long volt. 150 Gonallal indítottunk, és annyira carul lettem tőle, hogy kb 1 órán keresztül el akartam ájulni. Aztán szerencsére elmúlt. Eddig még soha ilyet nem tapasztaltam, lehet, hogy azért , mert eddig a decapeptyllel előkészítettek, most meg ugye a saját hormontermelésem is "közbeszólt".
Volt vkinek hasonló tapasztalata?

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
donoka
Törökbálint
 
 


Jó hétvégét mindenkinek! :D

A mi hétvégénk nagyon ígéretesen indult : most telefonált Kanyó doktornő, hogy mind a 10 petesejt megtermékenyült, és egyenlőre szépen fejlődik. Az új táptalaj miatt 3 naposan kapjuk őket vissza, tehát hétfőn jelenésünk van! :D Nagyon örülök ennek a jó részeredménynek! Már csak az a kérdés, hogy mennyit kapunk vissza. Kanyó doktornő 3-at javasolt.

Donoka :

Nagyon örülök neki, hogy máris sikerült elintéznetek, és meglesz a táptalaj a leszívásra. Én is bizakodó vagyok miatta, meg persze bízom az Agolutinban is, eddig még nem kaptam, hátha most segít nekünk megtartani a babókat.
Nekem a Gonallal nem voltak ilyen tapasztalataim, mondjuk én kevesebbet kaptam. Kitartást! (Most könnyen beszélek, mert szurimentes napokat élek, de hétfőn kezdődik az Agolutin, és folytatódik a vérhigító.
sziszozozo
Székesfehérvár
 
 


Sziszozo, szuper!!!!!!! Igyad a sok vizet, min. napi 4-5 litert és nem lesz semmi gond.
Ne aggódj az agolutin miatt. Én mikor először megláttam a 4 cm-es tűt, sírva fakadtam és ez tartott addig amíg az elsőt be nem adták, egyáltalán nem fájt. A párom adta a 9. hét végéig, minden egyes nap és le a kalappal, nagyon ritkán inkáb a vége velé volt hogy fájt, de mit nekünk :))
Szorítok nagyon!!

Donoka, nekem sem volt ilyen tapasztalatom a gonal-lal, remélem többször nem fordul elő nálad.

Petne, neked is mennek 10000-rel a babaragacsok!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ann74
 
 


Sziasztok!

Nicky : kívánom, hogy ne kelljen már soká várnod, alakuljon úgy az életed, hogy az valóban jó legyen minden téren! persze kisebb döccenők mindig lesznek, de egy jó kapcsolat mindenen átsegít :)

Andi: nem kértem engedélyt a nyaraláshoz :) konkrétan ehhez igazítottam mindent, mert ebből nem igen engedek, az őrségben voltunk 2 hétig, még áprilisban lefoglaltuk a szállást és szerencsére úgy jött ki, hogy az utazás előtt töltöttem be a 12. hetet, akkor kezdtük leépetíni a progi pótlást,
a fürdést eleve nem terveztem be, annak ellenére, hogy egy természetes, kristálytiszta tóhoz jártunk le, mivel tavaly már fürödtem benne és jövőre is eljövünk, így kibírtam :)

Ann: szuper a negatív teszt, nem is vártunk mást :)
tegnap nálunk is meg volt a kombinált teszt, igaz 13+5 naposan, de ez is a nyaralás miatt tolódott ki, 3 genetikus is azt mondta, hogy mivel ikrek inkább később jöjjek a vizsgálatra, mint a 12. hét előtt.
Az UH-t az ÁEK-ben csinálták, a vérvételhez viszont fel kellett mennünk az Istenhegyi klinikára, mert csak ott csinálnak ikrek esetében külön-külön kromoszóma vizsgálatot.
Minden eredmény negatív lett :) bár a 2 babánál elég különbözőek az eredmények, de bőven a negatív tartományban.
Holnap töltöm be a 14.hetet, még nem tudjuk milyen neműek lesznek, de sejtés van :) mivel volt egy elszólás az egyik uh-n, amikor is megjegyeztük, hogy az egyik baba nem pörög úgy, mint a másik, aki a kezével és lábával is ezerrel kalimpált :), erre jött egy mondat, miszerint biztosan az a fiú :):) és utána nagy csend, mi meg összesomolyogtunk Csabival.
Szóval lehet hogy vegyespáros, de bármi legyen is a két baba neme, igazából mind1 :).

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers
cicmarekdodo
Vác
 
 


Sziszo : szépen alakul a történet, mennek hétfőtől a ragacsos drukkok :D .
lehet, hogy elkerülte a figyelmem, kapsz progi pótlást?

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers
cicmarekdodo
Vác
 
 


Sziasztok!

Donoka, a Gonal nálam is ezt csinálta. Én aludtam is utána, mint a medve. Aztán sírógörcsre ébredtem pár óra múlva :) Közben dagadt a mellem, és Apa már csak bögyös bőgősnek hívott :)

dodó, a vegyespáros nagyon jó lenne!! :)

Jó híreim vannak ám :) Hétfőn költözök be a fiúkhoz a kórházba, mert már szépen kajolnak cumisüvegből, és megengedték, hogy ezt már én adjam nekik :) nem tudom meddig leszünk bent, el kell érniük a 2500 grammot és minden étkezésnek mennie kell üvegből. Remélem menni fog a fiúknak :) Máté nagyon ügyi, Ő már túlhízta 30 grammal a születési súlyát. Olivér kicsit lusta, nem szeret üvegből enni. Neki több idő kell. Pedig a szülés után azt hittem, hogy Máté lesz a macerásabb. De sebaj, nem sietünk. A lényeg, hogy szépen lassan minden rendben lesz és végre velük lehetek egész nap! Asszem valami ilyesmi a boldogság :)

Puszi csajok!
szaboevi27
Biatorbágy
 
 


Sziasztok!!!!

Etna: nem tudom ki az aki össze tévesztett :lol: De mi kislány táborban vagyunk :lol:
Hogy állunk?!!?! Igy a 22 heten sehol :lol: Szoba sehogyan nem áll egy raktár most :lol: Amugy fal festék megvédeni színező is mivel egyik fal le lesz festve vukra :wink: Ha minden igaz szep. Közepén neki kezdünk :wink: Bútor sehol de ki nézve csak fizetni kellene, ami ugye igy hogy én táppénzen vagyok, nem egyszerű...de hamarosan kezdjük a vásárlást...szerencsére rengeteg ruhát kaptam már amit át néztem és Bezsákoltam szinte csak téli sapka, sál, Overall harisnya kell :wink:
Meg a többi apróság pelus, törlőkendő meg minden egyébb ami kell :wink:
Név: Lilla lesz a drága :wink:
Amugy nem egyszerű kezdő kismamának lenni, miből menniy (pl.ruhák-body vagy new born pelus) kell nem egyszerű...Kezdem össze irni ki mit mondd és akkor lesz ami lesz :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület
 
 


Etna, megnéztem a videót, nagyon helyes kisfiad van!

Cicmarekdodo, nem is gondoltam, hogy a sok progi ilyesmit okoz. Örülök, hogy végül minden rendeződött. Vegyespáros? Az nagyon jó (szerintem)!

Sziszo, nem semmi! 10, és mind osztódik! Ez igen! Így jó sok mehet sítáborba, de jó! Hétfőre már előre küldöm a drukkokat!

Andi, nagyon durva, amit a félelmeidről írtál. Az én lányom ugyan még csak 3,5 éves, de én biztos vagyok benne, hogy legnagyobb részben a nevelésen múlik minden. Én inkább attól parázom, hogy hogyan fogom majd megóvni az ilyen anyaverős fajtáktól :evil:
Ami a régi topikomat illeti, tényleg nagyon jó banda volt! Pörgött a topik, nagyon sok hasznosat tanultam tőlük, sok bátorítást kaptam, hasznos tanácsokat, és jó volt megosztani a félelmeimet, örömeimet, bánataimat. Dezsiről azóta sem hallottam semmit, bár érdekelne, mi van vele.

Donoka, sajnálom a rosszullétet, remélem, azóta sokkal jobban viseled!

Ann :D .

Évi, drukkolok, hogy a picúrok mielőtt összeszedjék a szükséges súlyt. Menni fog az üvegből ivás is, csak meg kell tanulniuk :wink: .

Noci, Lilla szép név :)

Rólam: Képzeljétek, tegnap elkezdtem viszketni ott. Teljesen beparáztam! Pedig az antibiotikum alatt végig ittam a Normaflore-t, és nyilvános helyen is vigyázok (mint mindig). Valamit mégis összeszedtem. Ma reggel felhívtam a dokit (a Kaáli nagy előnye, hogy szombat-vasárnap-ünnepnap is dolgoznak), aki azt javasolta, hogy először csak kenjem, mert abból nem szívódik fel annyi, amennyitől baj lehetne, és ha nem múlik, akkor felír valami kúpot. Nagyon szeretném, ha gyorsan elmúlna, mert elég rosszul esik a tudat, hogy esetleg valami bajt okozok azzal a hülye krémmel - a hüvelytablettára már gondolni sem merek.
Tünet ügyben minden változatlan, vagyis semmi. Nem aggódom, az előzőnél sem éreztem semmit. Vagyis a cickóm feszül, de az a gyogyiktól van, már beülti előtt kezdődött.

Kép
petne
 
 


Sziszozozo szuper hírek!!! 10-ből 10, ez igen! Hajrá hétfői beülti!
Én is kaptam Agolutint az uccsó lombiknál, és lám, sikerült is a baba:):)
Most is kapok majd, igaza van Ann-nek, túl lehet élni, nem fáj, csak amikor már sokadik héten keresztül megy, akkor mindig jegelni kell és masszírozni, mert becsomósodhat a helye :?

Évi, kívánom, hogy minél előbb megerősödjenek a picikéid, bár az, hogy Máté már túl is haladta a születési súlyát, nagy szó! Ügyes! Olivér meg majd utoléri a tesóját, nyugi:) A lényeg, hogy hétfőtől közelebb lesztek egymáshoz.

Noci, tényleg nem egyszerű a kelengyelista összeállítása az első babánál, de mégis olyan jó ebben a helyzetben lenni :)

petne, remélem hamar elmúlik a viszketés, mikor kell menned vérvételre?

Nálam: a mai szuriadagom után szerencsére nem volt most semmi rosszullét, úgy néz ki, betett az is, hogy tegnap a szuri után tűző napon toltam a 10 kilós babócámat a 40 fokban a játszótérre!!! 8)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
donoka
Törökbálint
 
 


Sziasztok!

Andi nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Szorítottam, és bíztam benne nagyon, hiszen olyan szépen alakult minden. Kívánom, hogy mielőbb sikerüljön összehoznotok spontán. Szeressétek egymást. Bocs, hogy nem mentem oda Hozzád, de már nem olvastam csütörtökön fórumot, és nem tudtam, ki kicsoda.
Nekem a jobb petefészkemben szépen kiiberedtek a tüszők, 14 mm körül vannak, és a végén már nem tudtam hánynál tartunk, de 10 felett. A bal eleve hátránnyal indult, ott 11 körüliek vannak, ketten v. hárman. Ezért még adnom kell a Menopurt is meg a pergoverist, és péntek óta társult hozzájuk a Cetrotide. Mnyh 10 mm. Hétfőn eldől a mikor. Azt mondta Tanár Úr, lehet, hogy szerdán már leszívás. Bár az még csak a 11. cn-om, de mondjuk nekem rövidek a ciklusaim.
Sziszo milyen volt az altatás nélküli leszívás? Eldöntöttétek a mennyit? Nagyon sok sikert hétfőre, gondolok Rád.
Csajok, mindig Kanyó doktornő az embrió felelős? Nem semmi az a nő, és mégis mindig kedves tud maradni. Nekem még nem volt vele kapcsolatom, de elnézem, ahogy mosolyogva, tündérien teszi a dolgát minden nap.
Akik kaptak vérhígítót, mit? Ti kértétek vagy adták? Csak mert nekem is bűn sűrű a vérem, hiába iszom 3 l vizet naponta.
Évi, annyira örülök, hogy fejlődnek szépen a fiúk, és hogy végre egész nap velük lehetsz. Tupa bódottá.
Dodo, Noci, Ann és minden kismama, kívánom, minél kevesebb aggodalomban, minél boldogabban teljenek a napjaitok.
Petne, Neked mikor lesz eredményed?
Puszi Mindenkinek!
vensza
Jakabszállás
 
 


Telnek-telnek a stimus napok, izgatottan várom a holnapot:) Nem vagyok egy jó "tünet leső", nem igazán érzek változást, talán kicsit fel van püffedve a hasam, de az eleht mástól is, meg amúgy sem kicsi:)
Sziszo, én holnap 11-re megyek csak oda, múltkor is az vált be, délre már készen voltam. Nemtom, akkor ott leszel-e még, de onnan fel lehet majd ismerni engem, hogy a szőke hajam alatt egy e-könyv olvasót fogok bújni:)

Minekaza :

Mizu? Hogy telnek a stimus napok? Hétfőn jössz a BMC-be? Én reggel fél 8-kor fent kezdek Sz.-nél, mert még akar egy UH-t beülti előtt, aztán meg majd a beavatkozás + pihi után ismét csatasorba állok a záró miatt. Még az is lehet, hogy összefutunk véletlenül?
minekaza
Budapest
 
 


http://www.intima.hu/intim-magazin/medd ... mutatasara

nálunk csinálták ezt a tesztet, mi innen tudtunk meg infókat. csak egy kis érdekességként tettem fel

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Minekaza, hírek??????????????????????????

Donoka, örülök, hogy gond nélkül mennek a szurik. Az biztos, hogy a 40 fok senkinek nem tesz jót, lehet, hogy a vérnyomásod esett le, ebben a hőségben nem lenne csoda.

Vensza, nem semmi, mennyi tüszőcskéd érik. Küldöm az érlelő drukkokat, és várom ma az eredményt a mikorról.

Én csütörtökön megyek vérvételre, de előtte azért fogok tesztelni is. Nem szeretnék ott meglepődni. Azért a teszt már ad némi iránymutatást, ha nem is 100%.
Csajok, szerintetek az Ovitrelle mennyi idő alatt ürül ki a szervezetből? Én böktem 1,5-et 20-án este, aztán egy ½-et 25-én? Ha holnap vagy szerdán tesztelek, az már mutathat valós eredményt? Próbáltam utánanézni a neten, de teljesen eltérő dolgokat találtam (valaki szerint 1 adag 5-6 nap, valaki szerint meg 13-14 :shock: ).

Kép
petne
 
 


Sziasztok!

Cicmarek!Köszi szépen,ari vagy :)

Évi ! Örülök,h szépen alakulgattok :) Puszi Neked és Lurkóknak :)

Nóci!Nagyon szép nevet választottatok a Csajszinak :)

Én jelenleg csak a mának élek.Hosszú távra nem tekintek előre.Hogy ez jó vagy rossz?Mindig imádtam tervezgetni,álmodozni,és hát valljuk be,sokáig így sem megy ez,tervezgetés nélkül.
A babára nem nagyon merek gondolni.Amíg stabil helye nincs az embernek,vagy stabil ember nincs mellettem,addig sztem nem is szabad rá gondolnom.Bár ebbe félig belehalok...Eddig semmi sem jött össze az életemben,amiről álmodtam :( És hát ez így kicsit igazságtalan...
A szomszéd csaj,aki a kislányával sem foglalkozik,megint terhes,már 14-15 hetes.Cigizik ugyanúgy,mint az első gyerekkel....Fejbe tudnám b.szni...
ÁáÁÁ!Most komolyan,hogy adhat Isten egy ilyen nőnek még egy gyereket,mikor az elsővel sem foglalkozik???

Na mindegy.Nem idegesítem magam.Próbálom venni az akadályokat,és emelt fővel átverekedni magam rajtuk...Nagyon nehéz....

De jó,hogy vagytok Nekem,és Szeretlek Titeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nicky1983
Nagyút
 
 


No, voltam ma, hát még nem indult meg a tüszőérés:( úgyhogy marad a merional, 1 egészre növelve pénteken meg vissza. Kicsit csalódott vagyok, bár gondoltam, hogy ez lesz.

MKost azon vacilálok, hogy a melóhelyemről hogy kérjem el magam. Szerintetek, ha délben érek oda, az már késő, vagy még fogadnak? tehát mi az a legkésőbbi időpont, amikor oda lehet még menni? (főleg pénteken, amikor már senki sem szeret sokáig dolgozni...)
minekaza
Budapest
 
 


Csupacsupsz, csináltál valamit azzal a tesztecskével, amit múlt héten vettél?
Nagyon kíváncsi vagyok!

Kép
petne
 
 


Minekaza, sajnálom :cry: . Péntekig kéretik optimistábbnak lenni!
Abban sajnos nem tudok segíteni, meddig mehetsz pénteken. Hívd fel őket, az a legbiztosabb. Régen ilyenkor már nem volt bolondokháza, és viszonylag gyorsan felvették a telefont.

Kép
petne
 
 


petne, én eddig is tök optimistán álltam hozzá, sőt, már a szerdai inszemre készültem, de hát ha ilyen hírek vannak, az a lelomboz kicsit:( és gyűlölök így itt ülni a munkahelyemen..

"Minekaza, sajnálom :cry: . Péntekig kéretik optimistábbnak lenni!
Abban sajnos nem tudok segíteni, meddig mehetsz pénteken. Hívd fel őket, az a legbiztosabb. Régen ilyenkor már nem volt bolondokháza, és viszonylag gyorsan felvették a telefont."
minekaza
Budapest
 
 


minekaza: Kitartás, Barbus inszemjénél a 9. napig egy nyamvadt tüszőm nem volt. Ne aggódj, még minden lehet.

petne: Nekem mindig azt mondta a doki, hogy 10 nap alatt ürül ki a tüszőrepesztő, addig lehet fals pozitív miatta a teszt.

Mi itthon vagyunk, Barbusnak tüdőgyulladása van. Nincs rossz kedve, nem letört vagy ilyesmi, de a röntgen mást mutatott. Nem volt mondjuk egyszerű megröntgenezni a drágámat, még jó hogy nálunk nincs most baba. Nem tudom nélkülem hogy üvöltött volna, mikor velem is sírt nagyon. Iszonyúan félt szegénykém.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Most értünk haza, szerintem engem elfelejtettek elengedni a szobából, mert több, mint 2 órát feküdtem. :D
A 10 manóból 9 maradt, ennek nagyon örültünk. Természetesen a hiperstimut most sem kerültem el, így reggel infúzióval kezdtem. Végül 3 gyönyörű embriót ültetett vissza Sz., 6-an mentek a fagyiba.
A zárójelentés után visszamentünk, és a nővérek irányították az Uramat, hogy hogyan adja be az Agolutint. Nem is értettem, hogy bevállalta, mert mindig kimenekült a szobából, amikor szúrtam magam. Most is ő szenvedett jobban, mivel én egy kis szúráson kívül semmit sem éreztem, de neki remegett mindene. :) És azt mondta, inkább jöjjön az ápolónő minden nap és adja be ő. Hát ez van!!! :D :D :D
Egyébként, ha a hiperstimut leszámítjuk, jól vagyok, majd 14-én kell menni hcg-re.

Petne :

Már nincs is olyan sok idő az eredményig, ezt már fél lábbal is kibírod, nem igaz? :D

Minekaza :

Nekem is hasonló eredményeim szoktak lenni inszemeknél, volt olyan, amikor a 28. napon volt az inszem, és az mégis sikerül, terhesség lett belőle, csak az a baj, hogy nem sokáig örülhettünk neki. De ez nem a hosszú stimu miatt volt. Szóval fel a fejjel, már haladtok a cél felé.
sziszozozo
Székesfehérvár
 
 


sziszozozo: Mennek a drukkok a három picúrnak. Neked meg jobbulást.

minekaza: Így van, ahogy Sziszozozo írta, nekem a 21. napon volt az inszem.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

A mostani tesztem is negatív lett. :(
Reggel volt egy kis barnázgatás, de délutánra elmúlt, nem tudom mire véljem a dolgot.
Tervben volt, hogy ma délelőtt dokihoz megyek, de az említett dolog miatt mégsem mentem el.
Most várok csütörtökig, ha megint nem lesz semmi, akkor irány a nőgyógyász.
Volt valaki hasonló helyzetben :?:
csupacsupsz
Budapest
 
 


Sziasztok!

Sziszó mennek a drukkok! Most aztán tutira sikerül. Az agolutin a legjobb cucc szerintem is. Alig várom hogy olvassam a jó hírt!!!!

Vicky, jobbulást szegénykémnek. Nem hiszem el hogy milyen sokszor betegszik meg. Ez nem igazság!

Mindenkinek mennek a drukkjaim, figyelek ám itt a háttérben :wink:

Mi is egy évesek lettünk! Hihetetlen hogy repül az idő. Volt banzáj dögivel. Ajándékoktól nem férünk el a lakásban.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


vasi: Boldog szülinapot Ádámnak! Jó hamar eljött a szülinapja, még most született. Barbusnál nem tudom miért kap el mindent, pedig fejlesztettük az immunrendszerét már egész kicsi korától a játszótéren, nem volt búrában. Lehet, hogy lassan oda teszem. :-)
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


lányok, alapjáraton nem lenne nekem bajom, ha később jön össze a stimu, csak hogy a férjem elutazik Hollandiába 4 napra a 27. ciklusnapon...hát ezért izgulok..

sziszo, örülök, hogy minden ok, akkor lehet, hozzád (is) tűnt el fél12 körül Szűcs?:)
minekaza
Budapest
 
 


Minekaza: Persze, ezt már el is felejtettem. Hányadik napon is vagy? Azért suerintem a 20. nap utáni inszemek elég ritkák. Meg lesz az hamarabb, majd most megindulnak a kicsikék.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


vicky, köszi a bíztatást:) A 11. napon vagyok. Ha pénteken visszamegyek, és azt mondja, miden "csuda klassz", és hétfőn lenne az inszem, az lenne pont a házassági évforduló ajándékunk:) Bízom benne, hogy ma csak ezért kaptam rossz híreket, ezért "tolódik". Drukkoljatok!
minekaza
Budapest
 
 


Sziasztok!
Sziszo, nagyon gratulálok a sok szép embrióhoz, drukkolok. Vigyázz magatokra. Mivel töltöd a pihenést? Nekem sem lesz altatásom leszívásnál, elmeséled, milyen anélkül? Picit izgulok. Nem igaz. Nagyon.
Minekaza, szorítok, hogy legyen szép évfordulós ajándékotok. Csak beindulnak azok a tüszők.
Vicky, hogy van Barbus? Jobbulást neki.
Csupacsupsz, én nem voltam hasonló helyzetben, de szerintem a ciszta miatt lehet, nem? Miért kell várnod csüt-ig a dokival?
Tegnap nekem 16-21 mm-es tüszőket talált doktor bácsi, megint elfelejtettem mennyit, meg 13 mm-es mnyh. 22:30-kor ovitrelleztem, szerdán leszívás, és nagy találkozás. A bal petefészkem nem is szúrja meg, a jobban meg jó közel vannak a tüszők, ezért úgy döntött, csak kábít, nem altat.
Lányok, kérem a tanácsotokat, mit vigyek, mire készüljek, mit tegyek, egyek, igyak leszívás előtt, után.
Puszi
vensza
Jakabszállás
 
 


Vensza: Köszi, jól van, csak néha nagyon csúnyán köhög.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Merional mellett van értelme, szabad cickafark teát inni tüsző serkentésért?
minekaza
Budapest
 
 


Vensza: Csütörtökön rendel legközelebb az orvos, akihez én járok.
Holnap vigyél magaddal tisztálkodási szert, illetve nem árt, ha viszel magaddal tisztasági betétet.
A beavatkozás előtt kapsz majd fájdalomcsillapítót, ne aggódj nem vészes a punkció.
Megvallva, amennyire féltem az ismeretlentől, annyira legyintettem, hogy csak ennyi volt. :D
csupacsupsz
Budapest
 
 


Minekaza: nyugodtam fogyaszthatsz cickafark teát. :D

Vicky: hogy van Barbus?
csupacsupsz
Budapest
 
 


csupszi, már iszom is:)

"Minekaza: nyugodtam fogyaszthatsz cickafark teát. :D"
minekaza
Budapest
 
 


Minekaza, remélem, időben meglesz az inszemed! Drukkolok a házassági évfordulós időponthoz!

Vicky, köszi! Barbust nagyon sajnálom, meg Téged is, tudom, milyen érzés keservesen sírni hallani a gyerekedet – főleg tehetetlenül.

Sziszó, gyönyörű eredmény, ebből akár egy fél focicsapatnyi babócátok is születhet :shock: :wink: . Küldöm a babaragacsokat!
Fél lábbal? Hát én úgy érzem, nagyon lassan mennek a napok.

Csupacsupsz, nagyon sajnálom :cry: Annyira bíztam benne. El sem tudom képzelni, mi lehet ez.

Vasikáé, gratulálok a kis szülinaposnak!

Vensza, szép nagy tüszőid vannak, és a mnyh is jó vastag, jól megágyaztál a kicsiknek szerdára :wink: . Mennek a drukkok, remélem, a kábítással elviselhető lesz.

Rólam: én persze nem bírtam ki, és csináltam éjjel egy tesztet. Annyira kellett pisilnem, hogy csak 1/2 4-ig bírtam. Persze alig látható 2. csík van rajta, egészen pontosan csak bizonyos szögből látható valami, ha nagyon látni akarom. Ma vagyok ET+10, szerintem ennek már erősebbnek kellene lennie, sőt, még ez is nagy valószínűséggel csak az Ovitrelle miatt van. Nem baj, még bizakodom csütörtökig, akkor megyek a vérvételre. A viszketés nem múlik, most várom, hogy a doki visszahívjon, és megbeszéljük a hogyan továbbot.

Kép
petne
 
 


Az egyik kedvenc számom küldöm mindannyiótoknak:):
http://www.youtube.com/watch?v=KledwgXbY0g
minekaza
Budapest
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?