Új privát üzeneted érkezett!

Kocos!
Ezen én is sokat gondolkozom. Elég gázos most a helyzet.
Én is nagyon kivácsi lennék erre a protokollra.
Szerdán én is ott leszek. :D
Szorítok Kocos. Minden rendben lesz!

Szia!

Én a T e l k i kórházban leszek szerdán, ott csinálják a HSG-m. Te az ARO-n leszel? :)
Köszi, hogy gondolsz majd rám, én is nagyon remélem, hogy minden rendben lesz!
Sok sikert Neked is szerdára!!!
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Kocos!
Azt hittem Te is odajössz. :D
Köszi!
kamilla04
 
 


Csajszik!
Kezdek izgulni a holnap miatt. Remélem nem lesz semmi extra. De tényleg indul a para.
kamilla04
 
 

 
 

Az épületen belül hányadik emeletre kell menni? Vagy ki van írva?
kamilla04
 
 


Kamilla,
ha még olvasol:lemész az alagsorba a büféhez,elmész előtte,jobbra kanyarodsz,ahogy megy a folyosó,a végén lesz egy lift,azzal mész a 3.emeletre,a kinyíló lifttel szemben jelentkezel az ott csücsülő szülésznőnél.Hajrá!

Dekatka,
neked is hajrá!

Kocos,
ciklus 20.napjától Gonapeptyl szuri,kb.10 nap múlva vérvétel,ha lehet,kezdik a stimut,ha nem,még szúratják veled,újra vérvétel.
Stimulációkor Fostimon vagy Menopur szuri,közben gonapeptyl megy tovább.Stimu 5.napján,ill.ettől kezdve 2 naponta reggel vérvétel,11-kor UH,ami eltarthat akár du.3-ig is sajnos,ha sokan vannak.
Kb.stimu 10.-12.napján este tüszőrepesztő (Choragon) popsiba,rá 36 órára leszívás,innentől Utrogestan hüvelykapszula.
Ez a hosszú protokoll.
Drukk a HSG-hez!
Vendég
 


Mmzsó!

Köszi!
Hát persze, hogy olvasom. Alig bírok magammal.

Köszönöm szépen az infókat!
kamilla04
 
 


Mmzsó,
köszönöm a pontos tájékoztatást!!!
Nem lesz semmi! A szurit magamnak kell beadni gondolom. Kiszámoltam mindent, ha csak az 5. és a 10. nap között kell 2 naponta menni vvt-re és uh-ra akkor az csak 2 mnap és 1 hétvége. Nagyon jó, mert 1 hét táppénzzel meg lehet oldani. Ha hétvégére esik a vvt és az uh akkor megcsinálják? Ha a10. napon lehet a tüszőrepesztőt beadni (gondolom ez a tüsző méretétől függ) akkor előtte nem kell bemenni a kórházba vagy ez kiderül a 9. napi vvt és uh eredményéből? Jól gondolom, hogy a leszívás napján lesz dolga a férjemnek is? :) Leszívás után hány napot várnak a beültetéssel?

Beszámoló a HSG-ről. :)
Minden a lehető legsimábban ment, leszámítva, hogy késtem 10 percet. :) Könnyen felhelyezte a katétert és megmondom őszintén az volt a legkellemetlenebb, amikor a katétert felfújták, hogy ne csússzon ki. A kontrasztanyagot meg sem éreztem. :) Minden rendben van. Átjárható és nincs elváltozás a méhemen. Csinált uh-t is. Ultrahang alatt miközben mindent megnézett és megmért furcsállta, hogy nem vagyok stimuláció alatt, mert az egyik petefészkemben 2 db 10mm körüli tüsző érik a másikban, pedig több különböző méretű (én ha jól láttam legalább 3-4 db) és a legnagyobb szintén 10 mm körüli. Viszont nem tüszőnek írta a papíron. Megnézte a hormon eredményem és látta, hogy a prolaktin egy picit magas (2. napon 30,1) és furcsállta, hogy nem kapok Bromo-t.
Szóval van HSG-m, indulhat a „buli”! :) Nagy kő esett le a szívemről!
Hívtam is a klinikát, kaptam időpontot altatóorvoshoz EKG és tüdőszűrő papír kell. EKG csináltattam 2 hete, de a tüdőszűrő igazolást amit kaptam azt már leadtam, nem tudom miért mondta hogy vigyem? Nem látszik a rendszerben? A 20. napi találkozó mivel rosszul számolt én meg úton voltam és nem tudtam vele számolni a 19. napra sikeredett pont 09.11-re. Szerintetek szóljak vagy mindegy?

Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett a levelem!!! Jó volt kiírni magamból. :) Köszönöm a sok támogatást amit kaptam Tőletek!

Kamilla mi volt ma? Mesélj!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kocos888 2012.08.30 20:06-kor.
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Szia Kocos!
Örülök,hogy simàn ment minden a HSG-n 8)
Ha ilyen szépen érnek a tüszőid,lehet hogy nem is lesz szükség orvosra;-) .
Én megmondtam a munkahelyemen a főnökömnek,amikor elkezdtük a stimulációt,mert ilyenkor 1/2 évig védettséget élvezel,nem rúghatnak ki (de csak ha tudja a munkáltatód!).Én ledolgoztam a kieső órákat.Amúgy meglepően jól állt a dologhoz a főnököm,és nagyon örült a sikernek.A beültetés napjától (et a leszívàs utáni 2.vagy 3.nap)írattam ki magam.De mindenkinek másképp jó,úgy csináld,ahogy Te a legjobbnak érzed!
Ja,és van hogy bemennek szombaton,pl van leszívás
és beültetés is,ha úgy jön ki a lépés.
Kamilla,Neked mi volt ma?
Sokat gondolok Rátok,vigyázzatok magatokra!!!
maci80
 
 


Szia Kocos!
Örülök,hogy simàn ment minden a HSG-n 8)
Ha ilyen szépen érnek a tüszőid,lehet hogy nem is lesz szükség orvosra;-) .
Én megmondtam a munkahelyemen a főnökömnek,amikor elkezdtük a stimulációt,mert ilyenkor 1/2 évig védettséget élvezel,nem rúghatnak ki (de csak ha tudja a munkáltatód!).Én ledolgoztam a kieső órákat.Amúgy meglepően jól állt a dologhoz a főnököm,és nagyon örült a sikernek.A beültetés napjától (et a leszívàs utáni 2.vagy 3.nap)írattam ki magam.De mindenkinek másképp jó,úgy csináld,ahogy Te a legjobbnak érzed!
Ja,és van hogy bemennek szombaton,pl van leszívás
és beültetés is,ha úgy jön ki a lépés.
Kamilla,Neked mi volt ma?
Sokat gondolok Rátok,vigyázzatok magatokra!!!

Köszi, utána nézek, hogy az új munka törvénykönyvében is benne van-e, mert tudod, most jött ki egy új, ami nem éppen a kismamáknak kedvez. :( A beültetés után biztos otthon maradok, ahogy Te is. Jól be kell fészkelnie magát a babának vagy babáknak. ;)
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Kocos,
örülök,hogy minden rendben!
A rendszerben nem látszik,hogy leadtad a tüdős papírt,azért szóltak,ne foglalkozz vele és azzal sem,hogy a 19.napon mész.Az a lényeg,hogy a 20.-at ne lépd túl.Majd azt mondja,hogy holnaptól kezdd a szurit.A szurizást első alkalommal megmutatják a szülésznők,bele fogsz jönni.
Hétvégén vannak beavatkozások,ahogy Maci írja,de vizsgálat nincs,kivéve a hosszú hétvégéket,de ilyen most nem lesz.

Eddig én is mindig otthon maradtam,kivéve az 1.-nél,de mostantól dolgozni fogok,Murber is támogatja az ötletet,nem igazán számít,ha nem fizikai munka,viszont be lehet golyózni abban a 2 hétben,rémes.Mármint a beültetés utánra értem.

A beültetés az embriók számától függ,ha több van,mint ahány beültethető,akkor 3.napon,ha csak annyi,amennyit be akarnak ültetni,a 2.napon csinálják leszívás után.
Leszívás napján kell a férjednek "produkálni".
Esetleg a Bromora kérdezz rá,ha magától nem mondja a prof.Nyugodtan mondd meg,hogy a hsg-t végző orvos miatt kérdezed,nem harapja le a fejed,te viszont megnyugszol,hogy biztos nem kerülte el a figyelmüket.

Többiek?

Hú,már én is várom!Kb.2 hét múlva csüt.jön meg,most úgy néz ki,másnap megyek!(Nekem rövid protokoll van).
Vendég
 


Maci,
utána néztem benne hagyták a törvényben a 32. pont és a 38. pont!
Mivel kell igazolni? A klinikán kérdezzem meg? Ők tudni fogják?
Köszi
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!
Bocsánat de most értem haza nemrég.
Szóval nagyon pontos irányítás mellett sikerült felmennünk a büfés lifttel a másodikra ahol láttuk hogy nincs több emelet. :D
A lényeg: 9 előtt ott voltunk. Megkaptam a papírokat, kitöltöttem, első voltam szerencsére. A hely elég barátságos. Sokkal rosszabbra számítottam az előző emeletek láttán, de ez kulturált. Muberre vártunk kb félórát. Bementünk megnézte a régi leleteket és azt mondta hogy így azok alapján a lombik lesz az esélyes. Engem még megvizsgált leendő Uram addig kint várt. Aztán kb még 2 perc és végeztünk is kb 9.45 körül már mentünk is a lifthez.
3.19.21 napi vérvétel nekem, páromnak meg 2 minta.
Eredmények alapján lesz majd akkor később döntés.
Esküvőszervezés:
étterem megvan, zene leadva, meghívó péntekre kész. Ruháink megvannak.
Jah és nem fogom megúszni a lánybúcsút sem. :D

Kocos! Örülök, hogy ilyen simán ment minden Nálad is.
Mmzsó! Mindjárt itt a 2 hét vége.
Mi is az a rövid protokoll? Elárulod?
kamilla04
 
 


Kamilla,
szuper,nagyon jól haladtok!

Itt legtöbbször kétféle stimulációs protokollt használnak a lombiknál,az egyik a hosszú protokoll,amit pár hsz-sal feljebb leírtam,a másik a rövid,nekem inkább ez jött be.Itt a ciklus 2.-3.napján indítanak rögtön stimuláló szurival,és a 6.-7.nap körül kezdik adagolni a másik fajtát,ami megakadályozza,hogy össze-vissza repedjenek a tüszők.Szóval a hosszúnál 3-4 hét,mire műtőbe kerülsz,a rövidnél meg csak 2.
Vendég
 


Mmzsó!

Ezt ők döntik el, hogy melyik lesz?
Köszi a választ.
kamilla04
 
 


Sziasztok!
Kocos: ha jól tudom, most csak annyit szigorítottak a munkaügyi törvényben a lombikosokkal kapcsolatban, hogy most már csak a kezelést követő 6 hónapra élvez védettséget az ember. A klinika biztosan ad ki igazolást (nekem nem kért ilyet a főnököm), sőt, a stimuláció alatti vizsgálatoknál is kérhetsz igazolást hogy mettől meddig megjelentél a rendelésen, és ha kérik bent a munkahelyeden, meg tudod mutatni. És ha ki akarod íratni magad a háziorvossal, akkor ahhoz is kiadnak egy igazolást, hogy melyik naptól kezdve hormonstimulációs kezelésben részesülsz, ez 30napig érvényes, utána kérni kell újat.
Zsó: meglátod, olyan hamar eltelik a 2hét. Ha nem megerőltető az ember munkája (sem fizikailag, sem szellemileg) és nincs stressz, akkor még jót is tehet a meló. Az én munkahelyem messze is van, és rettenetesen nagy a terhelés (szellemileg) és a stressz hatás, ezért döntöttünk úgy anno, hogy otthon maradok. Én tök jól lefoglaltam magam, egész nap vígjátékokat néztem, olvastam, sétálgattam, barátnőztem :lol:
Kamilla: nagyon jól haladtok a szervezéssel, ügyesek vagytok!! Le a kalappal, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi mindent elintéztetek! Mi 1 évet készültünk a lagzira, és olyan gyorsan eltelt, mire észbe kaptunk, már túl is voltunk rajta. Örülök, hogy nem okozott csalódást az ARO :). Én nagyon meg voltam elégedve az egész osztállyal! A stimuláció hosszát az orvosok döntik el.
maci80
 
 


Maci,
édi vagy,hogy biztatsz,hamar eltelik az a 2 hét.én már 5x végigcsináltam,sok újat nem tudsz mondani :roll:
Vendég
 


Kamilla,
örülök hogy neked is sikeres volt a szerdád. Mi is januárban amikor kezdtük az első alkalommal kb. 10 percet voltunk Murbernél. Az adminisztráció hosszabb ideig tartott! :)
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Maci,
igen már csak 6 hónap. Én is ezt olvastam, de a doki akár végig is kiírhat ha van valami panaszom. Sajnos a melóban elég nagy a hajtás, a stressz és szellemileg is toppon kell lenni, így biztos kiíratom magam valameddig. :)
Az igazolásokra rá akartam kérdezni, de megelőztél! ;)
Köszi
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Mmzsó,
Most látom, hogy a bejegyzésed az enyém elé került, de én 08.29-én nem láttam még csak Maci levelét... pedig Te rögtön válaszoltál. :(
Köszönöm szépen a válaszod, mindent leírtál, nincs is több kérdésem! :)
De jó lenne nekem is egy rövid protokoll... :)
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Csajszik!
Nekem ovu tesztet kell most vennem. Pénteken meg fog jönni vagy legkésőbb szombaton.
DE nem találok sehol a neten DEI ovu tesztet. Miért pont ezt választották?
Én is rövid protokollt szeretnék. Bár tudom hogy ez nem kivánváságműsor.
kamilla04
 
 


Kamilla,
én kaptam egy papírt a hormonkivizsgálás menetéről és azon szerepel egy gyógyszertár 8.ker Mikszáth Kálmán tér 4. és ott tuti van teszt, de sajnos 5000 ft.
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Kocos!
Az a papír nekem is megvan. Csak gondoltam hátha máshol is van.
Neked sikerült venned? Kapható?
kamilla04
 
 


Kamilla,
kaptam, de februárban kellett nekem. Hívd fel őket, keresd ki a neten a telefonszámukat. Amikor én érdeklődtem azt mondták mindig van nekik, gondolom azért mert a klinika mindenkit odaküld. :)
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Okés köszi!
kamilla04
 
 


Lányok,ne álmodozzatok rövid protokollról,akinél jó reakcióra számítanak,annak a hosszút csinálják,én is így kezdtem,de volt egy leállított ciklusom,azóta van a rövid.
De persze a lényeg,hogy mindkettővel teherbe lehet esni,ez a legfontosabb!

Mi lehet Dekatkával,Sziszivel,Edinával?És ha valakit kihagytam,bocs!Mindenkinek drukkolok ezerrel!

Mone,
biztos nem gondoltad meg magad?Gondolom,nagyon óvatosak lennének,ha megint belevágnál...
Vendég
 


Mmzsó,
így van nem számít, hogy hosszú vagy rövid protokoll, a lényeg, hogy baba legyen a végeredmény! :)
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Csajszik!
Holnap van a 3. napom. Ugye nem kellett a vérvétel előtt telefonálnom? Reggel odamegyek korán és viszem a beutalót.
Mmzsó! Nekem bármelyik jó lesz csak legyen már. :D
kamilla04
 
 


Kamilla,
nem kell telefonálni!
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Szuper!
Akkor mehet a vérszívás. :D
kamilla04
 
 


Sziasztok!

Meg tudjátok írni, hogy mennyibe fog kerülni a gyógyszer amit szerdán fel fognak írni. A papíron írták, hogy 50-100e között, de mégis mennyire számítsak?
Köszönöm!
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Kocos,
először csak a Gonapeptylt írják fel,megnéztem az árát,53 ezer valamennyi,mert 4 dobozzal fognak felírni szerintem (4x7=28 db-ot).

Első körben ennyi pénz kell.A Mikszáth téri patikába fog küldeni a Prof,ott kártyával is fizethetsz,sőt,többféle egészségpénztári kártyával is,ha van ilyened.

A stimuláló szuri (Fostimon vagy Menopur) ára attól függ,hogyan reagálsz majd,itt óriási eltérés lehet.(Én pl.2x annyit fogyasztok mint sok jól reagáló).

Kamilla,
jó vérszívást :wink:

Többiek,nincs kedvetek írni?
én kb.11 nap múlva megyek,már nagyon várom!
Vendég
 


Sziasztok!
Pénteken voltam az Aro-n . Még egy termináltat csinálunk, de közben készítenem kell magam októberre laparoszkópiára és hiszteroszkópiára, öt éve már műtöttek, akkor derült ki, hogy endometriózisom van és csonkolták az egyik petefészkemet. Nagyon nehezen épültem fel, most megint ez vár rám és nagyon izgulok, hogy jobb legyen.

Próbálok nem ezen agyalni, hanem áthúzni a számításokat és a hónapban sikerülni fog a kisbabánk.

Hajrá lányok!
shedvig
Tarnaméra
 
 


Mmzsó,
köszi az infót!
Tényleg mostanában Te és Maci válaszolgattok nekünk "újaknak". Köszi a segítséget! :)

Shedvig,
kitartás a legjobbakat kívánom!!!
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Izgulok nagyon pedig csak egy vérvétel.

Hajrá Mindenkinek! :D :D
kamilla04
 
 


Kocos,
hát,legalább valami haszna is van,hogy 3 éve vesztegelek itt a fórumon ill.a klinikán :wink:

Shedvig,
én is nagyon drukkolok!Erre a hónapra!

Kamilla,
nagyon ügyesek mindketten a laborban.Mire jön a 4.vv.,már meg se fog kottyanni :wink:
Vendég
 


Mmzsó!
Köszi megint az infót.
Szoktam vért adni úgyhogy nem azért izgulok hanem úgy egészében véve.
Remélem jó úton haladunk és siker lesz a vége.
kamilla04
 
 


Az első vérvétel kész!
Szerencsére megint hamar végeztem. :D
kamilla04
 
 


Sziasztok lányok!

figyelemmel kísérem a fórumot. Igaz már régen írtam ide, hisz nekem már más jellegű problémákkal kell küzdenem, mióta sikeres lett a fagyasztott embriók beültetése.

Látom, jó sokan kezditek megint ősszel a programot. Szurkolok mindenkinek, hogy végre összejöjjön nektek is a hőn áhított kisbaba.
Iszonyú nehéz küzdelem amit folytattok, de a kitartás és az erős hit meghozza az eredményt. Hajrá lányok!!!!

Képzeljétek, hogy hiába kettőt ültettek vissza; egypetéjű ikreknek ígérkeznek. Azaz az egyik felszívódott, míg a másik osztódott.
Viszont mivel csak egy méhlepényük van, nagyon rizikós a terhességem. Az orvosom nagyon gondos; hetente megyek ultrahangra, s egyfolytában izgulunk, hogy minden rendben legyen.

Sok puszi nektek!
dondon
Budapest XII. kerület
 
 


Sziasztok Lányok!

Örömmel látom, hogy a pocakosok jól vannak!

Kamilla04, örülök, hogy elindultatok!
A szurkálásokhoz sajna én már hozzászoktam. Tegnap és ma reggel is kaptam egy-egy Fostimont, holnap pedig fél9-re vérvétel és UH.

shedvig: remélem gyorsan túl leszel majd a tortúrán. Vagy lehet, hogy már nem is fog kelleni :-)))


Kitartás mindenkinek!
dekatka82
Vácrátót
 
 


Dondon, gondolom nem kell írnom, hogy vigyázz magatokra.
Dekatka, nekem is azt mondta a hölgy hogy heges a vénám. Miután eljöttem gondolkoztam azon amit mondott. Még jó hogy nem nézett drogosnak. :D

Telefonált az Uram az ő vizsgálatához. Okt. 24 re kapott időpontot. De a magánba talán lesz még ebben a hónapban hely. Tiszta vicc.
Még jó hogy fizetjük a Tb-t.
kamilla04
 
 


Dondon,
Te is egyike vagy a követendő példának. :) Minden rendben lesz!
Gondmentes babavárást kívánok!
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok !

Egy kicsit eltűntem a nyáron de sok volt a meló és én még nem voltam sajnos szabin de majd most szeptemberben tervbe van 2 hét.
Remélem mindenki kipihente magát és újult erővel és teljes erőbedobással készül a világ legcsodálatosabb eseményére az anyaságra:)

Mi a párommal sajnos hiába spontánkodtuk a nyáron nem jártunk sikerrel de talán most a 3. inszemnél ügyesebbek leszünk és utána elmegyünk egy nagyot pihenni és remélem hármasba térünk majd haza.
Bár nem tudom mennyire bízzak a dologba mert múlt hónapban szednem kellett antibiotikumot igaz csak 4 szemet vettem be de az volt beleírva a tájékoztatóba , hogy ha terhességet tervez akkor ne szedje. Remélem ez nem befolyásolja majd az orvost és nem hagyunk ki még egy hónapot vagy szerintetek ne is említsem neki?
A kismamáknak nagyon jó pihenést és vigyázzanak magukra , a leendő anyukáknak pedig sok sok drukk nagy kalappal és mindent bele :)
Sziasztok Edina71
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok!

edina71: szerintem említsd meg mindenképpen, nehogy később legyen belőle baj. Bár az én személyes véleményem, hogy nem fog semmit sem befolyásolni! :-)


Ma azt hittem, hogy rossz helyen járok! 20 perc alatt végeztem a vérvétellel és az UH-al :lol:

Lényeg: bal oldalon 2 tüsző érett meg, Choragon-t pedig a 12. napon (csütörtökön) meg is kaphatom :-))))) , aztán action

kamilla04: én már jártam úgyis, hogy szétszúrták a vénámat (más helyen, egy nem túl ügyes nővér) és két hétig egy tenyérnyi méretű lila, kék és zöld színekben pompázó folt volt a könyökhajlatomban. Na, ezt magyarázd ki :lol:

Drukk Mindenkinek!
dekatka82
Vácrátót
 
 


Itt a szeptember, és látom beindult az élet :)
Mennek ezerrel a pozitív energiák, mindannyiótoknak!
inek
 
 


Dekatka!

Látod, hogy megy ez?! :D

Inek!
Remélem, hogy a sikerek is jönnek nemsokára.
kamilla04
 
 


Dondon,
hű,ez meglepő hír!Nagyon szorítok,hogy minden a legnagyobb rendben legyen!

Dekatka,
hát akkor kellemes hétvégét nektek!És eredményeset!

Inek,
köszi,hogy gondolsz ránk,nagyon aranyos tőled,pedig biztos nem unatkozol 4 gyerekkel!

Edina,
mikor mész?Azért említsd meg Murbernek a gyógyszert,de én se hiszem,hogy ez probléma.

Kamilla,
mi is így jártunk 3 éve,pont így ősszel.Nekünk is kellett volna várni vagy 2 hónapot,ezért elmentünk magánrendelőbe.

Hamarosan én is megyek a klinikára.Talán jövő pénteken.
Vendég
 


Mmzsó,
ne haragudj, de még egy kérdés eszembe jutott. Amikor felírja a Gonapeptyl injekciót a doki, akkor gondolom több receptet kapok, nem egy receptre írja fel a 4 dobozt vagy szóljak, hogy több receptre kérem? Egészségpénztári utalás miatt kell így variálnom... :(
kocos888
Budapest XIII. kerület
 
 


Kocos,
szívesen válaszolok bármikor,ne kérj bocsánatot!
De én úgy emlékszem,hogy egyre írta fel nekem,úgy,hogy 4 doboz volt a recepten.
Mindenképp szólj majd,ha máshogy kell neked (remélem,értő fülekre találsz,nem akarok rosszindulatú lenni de néha nem könnyű a Proffal az élet).
Vendég
 


Szia mmzsó !

Elméletben jövő héten kellene megjönnie és mivel még van egy utolsó lehetőségünk az inszemre szerintem jövő héten valamelyik nap kell mennem a klinikára de délre ha jól emlékszem.
Lehet, hogy találkozunk, majd megírom mikor kell mennem , hátha összefutunk .

Szép napot és nagy drukk mindenkinek.
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok,

A ma reggeli történetet muszáj kiírnom magamból:

a váci kórházba szoktam reggelente berohanni az injekciókért. Sajna én magamat nem tudom szúrni, de ugye ott van a Choragon, amit nem is tudnék máshogy megoldani.

Ma esedékes volt reggelről a Choragon, így a szokásos módon: váci kórház, szülészet. Itt viszont a főnővér közölte velem, hogy nem lehet más orvos által írt injekciót beadnia. Próbáltam elmagyarázni, hogy miről van szó, erre közölte, hogyha a SOTE-n írták föl, adják be ott (miközben elolvasta a papíromat, tehát tudta, hogy miről van szó). Szégyen vagy nem, (30 évesen) én ekkor elbőgtem magam és megköszöntem az emberi jóérzést.

Majd utána irány az SFR, ahonnan már egyszer elhajtottak. Megint kezdték húzni a szájukat, aztán ott már kiborult a bili és bőgve közöltem, hogy elegem van a kiszolgáltatottságból, az állandó ide-oda küldözgetésből. Nekem ezt az injekciót ma meg kell kapnom, legyenek szívesek segíteni.
Ezután már megkaptam. Ekkor már kedvesek és segítőkészek voltak.

Ne haragudjatok, ez hosszú lett, de nagyon elkeseredtem. Vácról járok fel a SOTE-ra (tudom, hogy nem a világ vége), ugye tudjuk, hogy van hogy hetente többször, munkahelyről el kell jönni, aztán pitizés, hogy beadják az injekciókat, stb, stb...

Nagyon nehéz mindannyiunknak, akik ezt csináljuk (ezért is mertem leírni), jól esne néha egy kis emberi érzés is.

De hogy ez pont egy szülészeten dolgozóba ne legyen meg! :-(


Bocsánat mégegyszer, de nagyon kiborultam!

Esetleg tudnátok tippeket adni? Ti hogyan oldjátok meg? Szúrni tényleg nem tudom magam, ehhez kicsit béna vagyok :oops:
dekatka82
Vácrátót
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?