Eve!
Na, akkor nektek is kijutott szépen
Ilyenkor szoktam elgondolkodni, hogy azok a gyerekek akik még soha nem láttak fürdőszobát, mezítláb szaladgálnak egész évben, mindenféle gusztustalanságot megesznek, biztos nincs ilyen bajuk. Amikor bent feküdtem a Barossban, volt egy szoba, ahol mindenféle, többnyire csöves anyukák voltak, infúziós "gyereknövelésen", mert ugye a cigi meg a pia nagy úr
Sokszor nem kívánt terhességgel
De mind egészséges gyereket szült, minden komplikáció nélkül! Csúnya dolog kimondani, de rohadt igazságtalan az élet! A normális családok betervezik a gyereket, aztán vagy összejön, vagy nem. Ha sikerült, még mindig ott van 9 hónap, sokszor gondokkal, aztán ha sikerül simán szülni, még mindig ott van millió gyerekbetegség
Ezek meg!!!
Lehet, hogy csak én látom ennyire hülyén a dolgokat, illetve még mindig miérteket keresek, de amikor Liza meghalt, az volt az első gondolatom, hogy mindenféle koszos cigány (persze vannak kivételek, nem vagyok rasszista
) tud szülni akár 8-10 egészséges gyereket, de aki készül rá, jó helyre szülne, annak miért nem sikerül???
Bocs, de ez kikívánkozott...
Ildi!
Annyira jó lehet neked, hogy így várnak a gyerekek
Oda akarsz visszamenni dolgozni, ahonnan eljöttél GYES-re?
Andi!
Szurihoz megy a drukk!
Védőbanya
Ma jön Kriszta!
Pusz