Új privát üzeneted érkezett!

Csupacsupsz, igaza van Dorkababnak, a vérvétel a tuti ebben az időben. Még min. 1 héttel később kellene csak menned, uh-n ilyenkor még semmi nem látszik.
ann74
 
 


Lányok ma vettem egy tesztet, ha holnap sem lesz piroska, reggel tesztelek. :wink:
csupacsupsz
Budapest
 
 


Sziasztok!

Nagy-nagy gratula és sok boldogságot WITCH- éknek is!

Hazaértem végre. Durva volt az a mai nap. 10-re mentünk és most végeztem. A műtőben is 40 percig vártuk a dokit széttett lábbal. A férjemnek mennie kellett tárgyalásra, egyedül vezettem haza. Hót nyugodt tudtam maradni úgy, ahogy megbeszéltem magammal.
2 gyönyörű blasztocystat ültettek be. Reggel még 200 sejtesek volta és a műtét idejére" kövéredtek" még, ahogy a biológus nő mondta. Fagyibaba nem biztos, hogy marad, de nem baj! A nyálkahártyám 12-es. Szerintetek ez elég?

Csupacsupsz: nagyon drukkolok, hogy pozitív legyen az a teszt!

András: Etnának igaza van, nem szabad egynél megállni. Az nem baj, hogy most kicsit feladtátok, mert legalább lazábban tudjátok a másodikat felfogni. Persze, az intézetváltással én nem értek egyet, szerintem a BMC-ben profik az orvosok és biológusok. A futást pedig nagyon várom!!!

Dorkabab: nálatok mi a helyzet? Sikerült elintézni a dolgokat?

Vicky: ügyes légy és termelj még sok-sok gyereket!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 

 
 

Bocsi hogy így eltűntem de kicsit nyaraltunk. Nagyon klassz volt.
Mindenkire nem tudok reagálni, de egy-kettőre igen.

András, én kicsit sírtam és kicsit nevettem az írásodon. Nagyon örültem hogy jelentkeztél de annak nem hogy látom kicsit feladtad. Hát, sajnos tényleg nagyon kell akarni különben nem lehet kibírni. Viszont az jó hír hogy tudtok baba nélkül is létezni, ezt így is kell felfogni. Szeressétek egymást, ez a legfontosabb.
Én ugyan nem megyek megnézni téged meztelenül, de szorítok hogy örülhessetek ti is a kisbabátoknak. Másképp is meg tudod azt ünnepelni. :wink:

Csupacsupsz, nagyon szorítok és nagyon várom a jó hírt.

Sziszo, nem semmi egy sógornőd van, de valahogy kicsit meg is értem. Nem lehet egyszerű két rosszcsont gyerekkel és nem mindenki született kötélből idegekkel. De te jobban ismered és te jobban tudod hogy rossz indulatból beszél-e így veled.

Bocsi csajok, de fiam reklamál, igaza van így rohannom kell.
Puszilok mindenkit és továbbra is szorítok ezerrel.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Zsuzsa: merre jártatok?

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Witchnek és a pici fiúnak gratulálok. Remélem Jamina már jól van és felhőtlenül tesózhat. Barbus sem volt nagyobb, de idekint jól megnőtt.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok, szeretnék csatlakozni Hozzátok, habár már nem vagyok BMC-s :oops: . A fórum, ahol néhány éve rendszeresen megfordultam, sajnos idő közben teljesen leállt, de látom, Ti nagyon lelkesen megosszátok egymással a tapasztalataitokat.

Röviden, címszavakban a történetem
Kaáli - 4 inszem
intézetváltás személyes okok miatt -> BMC
első vizsgálaton kiderült, hogy endó -> műtét
BMC stimu, 7 tüsző, 6 érett, 5 osztódott, 2 vissza, 3 fagyiba
1. sikertelen, második, fagyibabás sikeres, gyönyörű kislányom 3 és fél éves.
újabb endó műtét, petefészek teljes eltávolítása
több ok miatt vissza a Kaáliba, új, emberibb orvos
kalandos, reménytelennek tűnő stimuláció
ma 4 tüszőt leszívtak, mindegyikben sejtecske, holnap dél körül eredmény

Rólam röviden ennyi.
Kismamiknak ismeretlenül is gratulálok, az éppen most született kisbabáknak pedig életre szóló boldogságot kívánok (a szüleiknek is, természetesen). Az éppen akciózóknak pedig mennek a drukkok tőlem is:)

Kép
petne
 
 


Szia Petne!

Nagyon örülünk neked! Jó hogy jöttél!
Jó hosszú a te előéleted is!
Nagyon drukkolok hogy mind a négy megtermékenyüljön. Írd majd meg!
Nekem tegnap ültettek be két manócskát, most reménykedek és várok.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Dorkabab :

Megpróbálom megfogadni a jótanácsot, és magamba tuszkolni a 150-160 g-ot. :D Eddig nem diétáztam, ekkor ettem rengeteg gyümölcsöt és tejterméket. Most, hogy elkezdtem a szénhidrát számolását, leálltam mindkettővel, és csak néha, a szigorúan megengedett mennyiséget eszem mindkettőből. Az első pár napban folyton éhen akartam halni, de szigorúan kitartottam a 160 g mellett. Aztán átfordult a helyzet, most pedig alig vagyok éhes, úgy kényszerítem magam a napi 5 kajáláshoz. De szigorúan számolok mindent. (Tudod, nekem lételemem a számolás, nem is érezném jól magam nélküle, ugyanis matektanár lennék! :D :D :D )

Andi :

Örülök, hogy minden szuperül ment, nagyon szépek voltak már a beültikor is a manócskák. Nagyon vigyázz rájuk és magadra, pihizz sokat. Természetesen mennek ezerrel a drukkok. Remélem hamarosan mi is hasonló jó híreket kapunk majd! (És remélem a suliban sem volt semmi gond!)

Zsuzsa :

Úgy döntöttem, megpróbálom ezt a témát teljesen nullára redukálni sógornőmmel, kérdés, hogy sikerül -e ezt megbeszélnünk, ugyanis elég sértődékeny. DE próba, szerencse! :) Nagyon megnyugtat, hogy az előző kudarc után rátok találtam, mert ti tartjátok bennem a lelket, amikor kicsit lepadlózom. És ez sokat segít!

Petne :

Én is üdvözöllek itt! :)

Witch-nek és a picúrnak minden jót kívánok! Gratula-gratula!
sziszozozo
Székesfehérvár
 
 


A teszt negatív lett.
Nem vagyok elkenődve.
csupacsupsz
Budapest
 
 


Csupacsupsz: :cry:

Sziszo: megértették a suliban, de örülnének, ha jövő héten azért be tudnék menni. Hát én nem nagyon szeretnék!
Nagyon várom, hogy mihamarabb közöld a jó híreket te is!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Andi :

Hát persze, majdnem kiment a fejemből a javítóvizsgák és a tanári értekezletek véget nem érő sora így augusztus végén. Végülis a kritikus 5 napon már túl leszel, de azért nem biztos, hogy túl kényelmes lenne egy egész délelőttöt végigücsörögni, ráadásul unalmasabbnál unalmasabb dolgokat hallgatva. Dönts az aktuális közérzeted szerint! Az iskolavezetésnek természetesen nincsen fontosabb dolog az értekezletnél, tudom, hiszen én is voltam igazgató-helyettes.
Ha úgy érzed, inkább légy önző, hiszen megvan rá az indokod.
(Igaz ezt én is mindíg megfogadtam, aztán én hülye mégis bent rohadtam az irodában a leszívás után is. Se ülni, se állni nem volt jó, de ott voltam. Rohadtul nem értékelte senki, ezért mondom, hogy te ne kövesd el ugyanezt a hibát, hacsak nem érzed úgy, hogy te szeretnél ottl enni.)
Mi holnap megyünk vérvétel+ultrahangra, de nem számítok semmire. Nálam ugyanis mindíg nagyon lassan indulnak be a tüszők, aztán egyszer csak berobbannak. Szóval szerintem holnap még semmi nem lesz. Majd talán a jövő héten. DE remélem szeptember elejére eljutunk a leszívásig.
sziszozozo
Székesfehérvár
 
 


Sziszo: így van, majd meglátom, hogy bemegyek-e. Eleget tettem már az iskoláért és a gyerekekért. Most csak én számítok és kész!

Holnap azért írd meg, hogy mi a helyzet!

Én mára jól felpuffadtam, feszül a hasam és hallom, ahogy mocorognak a beleim. Csak a fekvés esik jól, kába vagyok. Lehet indul a túlstimuláció? Mindegy nekem, csak tapadjanak meg a kicsikék!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Most derült ki, hogy holnap már tuti remek napom lesz eredménytől függetlenül. Férjecském közölte, hogy nem tud felvinni, mehetek vonattal. Enyhén kiakadtam, mert holnap még a Pharmafutár-hoz is el kell menni, szóval fogalmam sincs mikorra fogok hazaérni, arról már nem is beszélve, hogy kelhetek hajnalban. :( (Azt sem tudom, mikorra hívjam holnapra a tanítványomat!)
Most megint úgy érzem, hogy egyedül vagyok.

A hasfeszülés még jó jel is lehet! :D Igyál sok folyadékot és egyél sok fehérjét.
sziszozozo
Székesfehérvár
 
 


Sziszo: hát, sajnálom!
Kitartás! A babáért, tudod, mindenre képesek vagyunk és mindent elviselünk. :lol:

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Andi :

Igen, ebben teljesen igazad van!!! Természetesen én is megoldom a holnapi napot, mert muszáj, csak egy kicsit szarul esett.
Egyébként én nem is tudom mi van velem? Már több, mint 100 szurit beadtam magamnak, és most érzem először úgy, hogy fáj a helye, eddig ilyen még nem volt. Pedig most még "csak" 2-szer bökök naponta. Én nem tudom, egyre bénább leszek? Ennek nem fordítva kéne lenni? :D Hát nem vagyok egyszerű eset!!! :D
sziszozozo
Székesfehérvár
 
 


Sziszo, kitartás, inkább csak lelkileg vagy kiakadva, mindent jól csinálsz! Én a sokadik lombik után éreztem azt, hogy ha még egy tűt magamba kell döfni, azt már nem bírom. Matektanárként hajrá, még szép kis statisztikákat is csinálhatsz magadnak a CH bevitelről :wink: Ha szereted a gyümiket, az nem gond, csak oszd el őket szépen egyenletesen. Csodálom, hogy nem bírsz annyit enni, én az első két hétben azt hittem éhen halok, szabályosan azt éreztem, hogy éhezek, mondjuk én nagyon kevés kalórián is voltam.
Sogórnő nem is baj, ha megsértődik picit, épp eleget bántott titeket. Beszélj vele bátran, hátha megérti, hogy te hogy érzel!

Csupacsupsz, csak a vérvétel biztos! A teszt ilyenkor még bármit mutathat!

Andi, túlstimud ne legyen, nem attól leszel terhes! de nagyon drukkolok, hogy sikerüljön! Én kihagynám az évkezdést, nem maradsz le semmiről, a babák fontosabbak!
dorkabab
 
 


Dorkabab: Még várok, újabb tesztet már nem veszek. Ha 30-án se lesz semmi, akkor felkeresem a dokimat. :wink:
csupacsupsz
Budapest
 
 


Sziasztok,

Köszi a szíves fogadtatást!

Andi, drukkolok a 2 csöppségnek. Próbáld elkerülni a túlstimut, nehogy kórházba köss ki! Sok folyadék, és fehérje fehérjével! Én még soha nem hallottam olyat, hogy a túlstimu lenne a belépő a teherbe esésre, sőt! Épp most találkoztam a leszíváson egy lánnyal, aki 3 hetet töltött miatta kórházban. Brrrr!

Csupacsupsz, a teszt még semmi biztosat nem jelent. Kitartás, és ne add fel! Az optimizmus fél siker :wink:

Ma délben telefonáltam, a 4-ből ketten szépen elkezdtek osztódni, a 3. még kérdéses, de a biológus szerint belőle is lesz valami. Holnap beszéljük meg a pontos időpontot a transzferre, de az biztos, hogy valamikor szombat délelőtt. Vagyis már csak 2-t kell aludni :)

Kép
petne
 
 


Petne: akkor holnap már neked is két tündéred lesz a pocidban!Szuper!

Dorkabab: nem akarok én túlstimut, persze hogy nem. Sokan viszont itt a fórumon túl voltak stimúzva és terhesek is voltak, lásd Etnát és Évit. Veled mi van, még nem válaszoltál?

Csupacsupsz: miért vársz olyan sokáig? Mondjuk addigra már a petezsák is látszódik.:P

Egyébként rengeteget iszok, eszem a fehérjedús kajákat és iszom a Biotech fehérjét.

Mégis arra ébredtem ma is, hogy fel vagyok puffadva és feszül a hasam. Híztam 2 kilót egy hét alatt.
Szerintetek be lehet venni ilyenkor Espumisant vagy tudtok valamilyen jó teát erre? :P

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Andi, jól vagyok, várjuk hogy legyenek szép megtermékenyíthető donor petesejtjeink :)
Espumisant szedhetsz nyugodtan, a sok progeszteron csinálja egyébként ezt a nagy puffadást, kicsit segíthet, ha kerülöd a nehézen emészthető kajákat, meg ami egyébként is puffaszt téged. Ha majd többet mocorogsz, sétálgatsz, az is segít. Aztán úgy is kismami leszel és ez lesz a legkevesebb a babókért :wink: :lol:
dorkabab
 
 


Dorkabab:
Még a donor petesejtekre is várni kell? Még ilyet! Kb. mikorra várható?

Már lement a puffadás. Eddig is ugyanennyi progeszteront kaptam, mégsem voltam így felpuffadva.

Sziszo: várjuk a beszámolót!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Sziasztok!

Végre gépközelben.
Kicsit húzós volt ez a mai nap. Hajnali 4-kor ébresztő, 5-kor indulás az állomásra. Fél 8 előtt voltam a BMC-ben. A sor most nagyon gyorsan haladt a recepciónál, 8 előtt 10 perccel már túl voltam a vérvételen.
Ultrahang után elballagtam a Budagyöngyébe a Pharmafutárhoz megrendelni az Agolutint. Dél körül jöttem ki Sz.-től, addigra lett meg a hormoneredmény.Vannak 12-es, 11-es, 10-es, 9-es és 7-es tüszők, a darabszámokra nem emlékszem, de nem is fontos, mert a PCO miatt mindig sok szokott ilyenkor lenni. A méhnyálkahártya 7-es, ezen meglepődtem, mert még soha nem volt ilyen vastag a stimu 5. napján. Végülis az ítélet a következő: Mától 4-szer bököm magam (folytatódik a Gonal-F és a Menopur is és bejött még Cetrotide és Fraxiparine) és hétfőn kell mennem megint vérvétel+ultrahangra. (meg EKG-ra) Ez csakis azt jelentheti, hogy elérhető közelségbe kerül a leszívás. Sose gondoltam volna, hogy ezt mondom, de már nagyon várom. Hát, majd hétfőn meglátjuk mi lesz.

Andi:

Kitartást, már csak 1 hét és megkapod a jó híreket és már nem is kell a sulira gondolnod! :D És akkor még a puffadást is élvezni fogod!!!

Petne:

Holnapra egy kalappal kívánok, mihamarabb gyere a hírekkel!

Dorkabab:

Valószínűleg igazad van, most ez a napi 4 szuri még betett nekem. Már teljesen úgy néz ki a hasam, mint egy sündisznó, itt-ott kék foltokkal. Már üzembe kellett helyeznem a fekete nadálytő krémet. Már én is kezdek rosszul lenni a tudattól, amikor következik a szuri. De a cél érdekében mindent!!!!
sziszozozo
Székesfehérvár
 
 


Sziszo: örülök a jó híreknek. Jövő pénteken szerintem meg is lesz a punkciód. Szuper, hogy így haladsz!
A Cetrotide nekem allergiát váltott ki. A Fenistil krém enyhítette a tüneteket. Kiborító, hogy az OEP nem támogatja ezt a cetrotidot. 70.000 volt a 7 adag. Én nem tudom, mit képzelnek magukról. Hogy akarják, hogy szaporodjon így a magyar nép? Mi az összes tartalékunkat kimerítettük egy lombikkal, de mi van azokkal, akiknek még ennyi tartalékuk sincs mint nekünk?

Petne: várjuk a híreket!

Újabb "terhestüneteket" fedeztem fel magamon. Egész éjjel rémálmaim voltak, többször is felriadtam. Hol van már az a péntek? Ez a 9 nap is egy örökkévalóságnak tűnik.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Tegnap este én is elgondolkodtam azon, hogy nem kellene csütörtökig várni.
Most már 9 napja késik.
Ha hétfőig nincs változás, irány a doki. :wink:
csupacsupsz
Budapest
 
 


Sziasztok Lányok!
előbújok a zugolvasásból.
Először is szívbéli ölelés Évinek és witchnek. Nőjenek nagyra a fiúk! Legyenek egészségesek és boldog emberek! Anyukák, ha tudtok jelentkezzetek, Ti hogy vagytok.

Nálunk is beindul a buli végre. Az anyagi részéről a sokk már elért, pláne, hogy most Andinál látom, mennyi lesz a Cetrotide.
Végülis TSH-m lement 1-re, és Konc Tanár Úrnál kötöttünk ki. Nagyon szerettem volna, ha ma megjön, és akkor minden olyan klasszul hétközbenre esne, de persze, egyszer várja az ember lánya, akkor tuti nem jön.
Kérdéseim vannak, légy szi' segítsetek: Ha holnap lesz az első napon, az nem gond, ha hétfőn, a másodikon már felveszem az első injekciókat, hogy az 5. stimus nap, amikor látni akarnak, péntek legyen? Menopurt és Pergoverist kell bökni nekem. Van tapasztalatok erről a kombinációról? És végül: a harmadik napon kell mennem BMC-be? Tanár Úr valami olyasmit mondott, hogy jó lenne látni, de kicsit elbizonytalanodtam, hogy mikor, vagy az első injekció előtt lenne jó látni? Tanár Úr, kérem, én figyeltem, de annyi mindent tetszett mondani... Kérlek, segítsetek.
Puszi
vensza
Jakabszállás
 
 


Vensza nálam mindig úgy volt, hogy a 3. nap kellett mennem, ilyenkor megnézik minden rendben van-e, esetleg nem maradt-e vissza ciszta, mert akkor nem stimuznak. Ez ritkán fordul elő, de megeshet, erre figyelniük kell mert már cisztát nem stimuzhatnak tovább logikusan, nehogy gond legyen. A 3. napot pedig úgy kell számolnod, ha 12 előtt jött meg a rendes erős vérzés (nem barnázás vagy pici vérezgetés!) akkor az aznap az az első nap. Ha 12 után, vagy inkább jo délután, akkor az a 0. nap.
Ha minden okés, 3. napon kezdheted is a szurizást.
ann74
 
 


Szia Ann!
Köszönöm, hogy válaszoltál. Csak éppen ez a gondom: ha holnap jön meg, kedd lenne a harmadik napon, és akkor az ötödik stimus nap, az szombat. Ez gond, gondolom. De ha bekavarok, és azt csinálom, hogy már a második napon elkezdem az injekciókat, hogy péntekre essen az ötödik nap, akkor a második vagy a harmadik napon akarnak-e látni elindulni?

Hogy vagy? Hova bújsz a hőség elől? Mikor láttad utoljára a törpöt? Hogy viselkedik?
vensza
Jakabszállás
 
 


Vensza szerintem ha holnap jön meg rendesen, akkor hétfőn menj a dokihoz, (bár nálam olyan is volt, hogy 2. nap mentem mégis 3. nap kellett kezdenem szúrni) és akkor ő megmondja, hogy mikor kell menned legközelebb. Nekem általában az első szurit követő 7. nap kellett mennem, ha kedden kezdenél szúrni pénteken még nem sok alakulást látna.
Picurkánk jól van, köszi szépen, csütörtökön láttuk uh-n, akkor volt a genetikai ultrahang és pontosan annyi idősnek mondták a terhességet méret szerint mint amennyi valójában vagyok. Minden mérete szépen rendben van, rettenetesen izgága volt a legelején.
Annyi pici dolog van csak ami engem most izgat, hogy a lepény széle takarja a méhszájat. De azt mondta az uhus doki, ez ebben a korban még nem érdekes, mert általában felhúzódik. Azt olvastam, hogy ebben az esetben 90%ban megoldódik a dolog és felhúzódik a lepény. A biztonság kedvéért hétfőn azért beszélek a dokimmal mit mond rá. Várunk még vérvétel eredményt, jövő hét végére lesz meg. Szóval csupa izgalom minden, nem mondom hogy az első 12 hét annyira nyugodt volt, minden nap örültem, hogy 1 nappal öregebb lettem.
ann74
 
 


Vensza: örülök, h jelentkeztél végre. Szerintem nagyon jó helyen kötöttél ki! Ann-re hallgass, ő jól tudja a dolgokat. Én vagy 2. vagy 3. napon mentem, de nekem short protokolom volt. Majd írd meg a fejleményeket, ne tűnj el!

Ann: nagyon örülök, hogy már a genetikai uh-n is túl vagytok. Hallgass a dokidra, biztos nem mondaná, ha nem így lenne. Most már le kéne nyugodnod, mert minden rendben lesz, én tudom! Lehet már tudni, hogy fiú-e vagy lány?

Csupacsupsz: szerintem menj el dokihoz mielőbb. Ez már nem játék!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Andi, úgy néz ki, hogy nagy valószínüséggel kislány lesz!! :))

Igen, tudom, hogy le kéne nyugodnom, pont ma mondta párom, hogy még nem látta rajtam a boldog kiegyensúlyozott kismamaságot, csak az aggódást, és hogy mennyire szeretne így látni. Most azon gondolkodom, hogy szeptemberben sem megyek vissza dolgozni, illetve talán hetente 1szer, így sokkal nyugodtabb lennék, ha már végre idáig eljutottunk...

Andi mennek a babaragacsok!!!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ann74
 
 


Sziasztok!

Ann drága, a nyugalmat ne várd... Valamin mindig aggódni fogsz, és ez így van rendben :) A boldog kismamaság pedig jönni fog magától, de csak utólag veszed észre, hogy Jaaa, az volt az! :)

Ha nem bánjátok tartok egy kis beszámolót a szülésről... A gyengébb idegzetűek most ne olvassák tovább...

Szóval 19-én, vasárnap este mentünk be a kórházba, mert olyan furán szúrt a pocakom. Mivel kedden már amúgy is be kellett volna feküdnöm, így vittük a cuccokat is. Kiderült, hogy 1 újjnyira nyitva a méhszáj, erre számítottam is mondjuk a költözés után... Szóval befektettek, és magnézium infúziót kaptam. Hétfőn a 3. infúziót este 5 körül kötötték be, és akkor felhívtam Apát, hogy ha tud jöjjön be, mert olyan furán fáj a hasam, mintha meg akarna jönni. Még mondtam is neki, hogy nem fogunk mi szülni, csak legyen velem picit és ölelgessen meg. Be is jött, közben szóltam a nővéreknek is, hogy valami nem olyan tuti... Hozták a ctg-t, közben jött Apa, leült, ölelgetett, nekem görcsölgetett a hasam, majd jött a doki és közölte a nővérrel, hogy kössék ki az infúziót, mivel 5 perces fájásaim voltak...
akkor átmentünk a szülészetre, megvizsgált a doki és éreztem, ahogyan valami melegség folyik ki belőle. Gondoltam a magzatvíz, de mikor a doki felemelte a kezét, csupa vér volt minden. Akkor már nem is mentünk sehová, hívták be az orvosomat, mert korai lepényleválásom volt Máténál és folyt be a vér a kicsi manóhoz.
SOS császár lett a vége, amit először spinális érzéstelenítéssel kezdtek, de valami nem működött ott sem, és az első vágást még úgy csinálták, hogy mindent éreztem... Akkor mondta a doki, hogy altassanak, mert nincs szívhang Máténál...

Mire felébredtem, csak annyit éreztem, hogy mindenhonnan infúzió, vér és plazma folyik belém. Apát felhívattam a dokimmal, aki amúgy - el sem hiszem még most sem - az ágy mellett ült és aggódóan nézett. Mondta Apa, hogy Ő Gyulán van a csecsemőintenzíven a fiúkkal, akik addigra már jól voltak. Máténak segíteni kellett, hogy "beinduljon", de addigra már jól volt. Amint ott végzett, jött hozzám, hajnalban valamikor már velem volt.

Másnap mondta el a doki, hogy rengeteg vért veszítettem és életveszélyben voltunk Mátéval, de gyorsak voltak és Máténak emiatt nem lehet semmi baja a jövőben.

Szóval a fiúk 2 nap alatt kirúgták magukat, már önállóan lélegeznek, azóta már meg lehetett fogdosni is őket, meg össze vissza is lehetett puszilgatni :)

Én is jól vagyok, a vérhiány még jelen van, de rendbe jövünk. Most amennyire lehet kihasználom, hogy még nincsenek itthon, sokat pihenek, fejem a tejemet, és délutánonként viszem át nekik, és már azt eszik :)
Remélem jövő héten már képesek lesznek szopizni, és akkor befekszem hozzájuk a kórházba, hogy szoptathassam őket.

Hát, ennyi volt :)
Mindennek ellenére, és túl az aggódáson, ez a világ legszebb érzése. Kívánom, hogy mindenki, aki itt erre vágyik, élje át mihamarabb! :)

Puszi mindenkinek!

Lilypie First Birthday tickers
szaboevi27
Biatorbágy
 
 


Évikém!
Nem semmi, hogy min mentetek keresztül. Gyógyulj meg mielőbb!
Le a kalappal az orvosok előtt, akik ilyen szép munkát végeztek. Nagyon sok boldogságot nektek!!!

Ann: Gratulálok a kislányodhoz! :P :P :P

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Ann: Tényleg mindig lesz min aggódni. Bőven van még ideje visszahúzódni a méhlepénynek és ha itt marad akkor is csak akkor okozna gondot, ha nyílna a méhszáj. Meg nem szülhetnél természetes úton. De ez legyen a legkevesebb. Még azért ne éld bele magad a kiscsajba, korán van még a pontos nem meghatározáshoz. Bár jó csajszis anyukának lenni.

Évi: Még jó, hogy a kórházban voltatok. Van egy ismerősöm, aki még a kórházban is majdnem elvérzett és a babát sem sikerült megmenteni. Mondjuk ők a terhesség 25. hetében jártak így, szóval szegénykének nem volt túl sok esélye.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok, ma délelőtt beköltözött 3 kiscsillag a pocimba, szeptember 6-án kell mennem vérvételre, ha addig nem jön meg. A transzfer után hazajöttünk, és egy esküvőre sütöttünk-főztünk, nem volt pihenés. Esküvő megvolt, igyekeztem nem túl sokat ugrálni.

Sziszó, jó rohanós volt a tegnapod, de legalább jó híreid vannak. Nem semmi, hogy 4 szurit döfködsz, nem csodálom, hogy már csömöröd van. Drukkok hétfőre, az már tényleg karnyújtásnyira van :wink:

Andi, kitartás!!!

Csupacsupsz, csak neeeem????

Vensza, szerintem ne trükközz a napokkal, majd a dokid megmondja, hogyan tovább. Az a lényeg, hogy a következő nap, amikor menned kell, az hétköznapra esik. A többit majd elmondja, ha ott leszel. Egyébként nekem is a 7. Napon kellett először mennem – most is a K. intézetben, de néhány éve a BMC-ben is így volt.

Ann, kislány :D Párodnak igaza van, az aggódás nem is egészséges, és nincs is túl sok értelme. Örülj a kismamaságnak, a világ legklasszabb állapota! Be sem merem vallani, hogy az első állapotos 9 hónapot, én is végigizgultam, de már bánom. Remélem, most sokkal lazább leszek, legalábbis ezt tervezem. Évinek igaza van, valamin mindig van izgulni.

Évi, nem semmi történet, de a fiúk stramok, látod, már egyedül képesek lélegezni. Pihenj sokat!

Kép
petne
 
 


Petne: három baba? Mi lesz, ha mind megtapad?
Kitartás neked is, jó messze van még hatodika!

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Szabó Évi: Nem semmi a történeted, szerencsére minden jóra fordult. :D

Petne:A 8-ik napon teszteltem, ami negatív volt.
Holnap felkeresem a dokit, kíváncsi vagyok, hogy mit mutat az ultrahang. :wink:
csupacsupsz
Budapest
 
 


Csupacsupsz: na, ez már végre jó hír! Gyere mielőbb beszámolni!

Én úgy döntöttem, bemegyek holnap dolgozni. Itthon folyamatosan olvasgatok, tüneteket keresek, zabálok. Ma már bőgtem is. Nem bírom ezt a várakozást.
Ciki lesz, mindenki azt fogja hinni, hogy terhes vagyok, akkora hasam van. Nem baj, legalább egy hétig nézzenek kismamának! :P

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Mi újság, Lányok?
Sziszo: mi volt az uh-n?
Petne: hogy érzed magad ET+2?
Csupacsupsz: voltál dokinál?
Évi: babák hogy vannak?
Vensza: megjött már?
Ann: szerintem ne menj vissza dolgozni. Fő a nyugalom, habár tudom, unalmas otthon. Én is így vagyok már vele.
Etna: hogy állsz a ruhákkal? Valami jó csukákat is láttam, hogy hirdetsz, habár rám nem jók.

Vicky? Mieza? Zsuzsa? Cicmarekdodo?Tanita? Nóci? Thimmy? Niki? Rilka?Kispatak? Nyulacs? Hajni?

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Voltam orvosnál, terhességet nem látott.
A jobb petefészkemben van egy 32X20 mm ciszta. Az endometrium 10 mm.
A vizsgálat szerint rendes nagy uterus sejthető rfv.-ben mko, amit nem tudom, hogy mit jelent.
Az orvos eldarálta a mondanivalóját, a felét nem is értettem, hogy mit is mondott, mivel közben öltöztem.
Annyit kivettem a szavából, hogy csináljak egy újabb tesztet.

Kontroll uh egy hét múlva, ha addig sem jelentkezik piroska. :shock:

Andi, hogy telt a napod? :D
csupacsupsz
Budapest
 
 


Jajj, most úgy örülök, ma voltunk stimu indításos megbeszélésen Szűcsnél, végre indul:) Talán jövő héten már lesz is az inszem...sose éreztük még magunkat ennyire közel a célhoz:) Drukkoljatok:)

Csupcsupsz, megy a drukk neked is:) az "rfv-ben" az a hátrahajlót jelenti, az "mko."-t meg én olyan jelentésben láttam már, hogy "mindkét oldalon", de annak itt most nincs értelme...
minekaza
Budapest
 
 


Sziasztok!

A jó életbe, most értem haza! Ma megint hajnalban kelős - vonatos napom volt. :(
Megvlt a mai vérvétel + UH (csakhogy még ott is szúrkáljanak, hiába sose elég a jóból!) Sz. azt mondta, legyen csütörtökön a leszívás, de ne csináljunk altatást. Hát elég magas a fájdalomküszöböm, de mégis be vagyok kicsit szarva, mert elég sok tüszőt látott. Mindegy túlélem ezt is, végül is már rutinosnak számítok, de ebben még kezdő leszek. Mondta, hogy majd megcsörget, hogy mikor adjam be a tüszőrepit. Amikor már fent ültem a vonaton, hívott is, és mondta, hogy a biológusokkal egyeztetve mégis a péntekben maradtak. Szóval péntek lesz az egyik nagy nap! Viszont mivel ma este elfogy a menopur, ezért holnap mehetek megint fel, és megnézeti holnap is a hormonokat. Tehát holnap reggel is megcsapolnak! És persze így még holnap is költhetek egy halom pénzt a gyógyszertárban. Mi a Déli Gyógyszertárban szoktuk kiváltani a gyógyszereket, mert ott tudunk egészségpénztáras kártyával fizetni, és most több mint 11000 Ft-ot fizettünk a Cetrotide darabjáért. Totál kiakadtam én is! Hétvégén kiváncsiságból összeadtuk az eddigi lombikos kiadásainkat, és bizony nem sok hiányzik a 2 millióból! Felháborít!
Amúgy nagyon ránk jár mostanában a rúd! Képzeljétek szombat reggel a kocsiban vettem észre, hogy az eljegyzési gyűrűmből kiesett a gyémánt. Hát rögtön levert a víz, nagyon kétségbe estem. Egész nap csak ezen járt az eszem. Mikor eshetett ki, és ha olyan szerencsém van is, hogy itthon pottyantottam el, mekkora az esélyem, hogy megtaláljuk azt a pici követ? És mázlink volt, megtaláltam a közlekedőben a küszöb mellett. Nagyon boldog voltam. Na, mondom ez egy pozitív időszak kezdete, erre pont most van szükségünk! :D DE, hogy ne tartson sokáig a pozitív hullámunk, ma szóltak az Uramnak a melóhelyén, hogy kaptak egy 30000-es bírságot tiltott helyen parkolásért. Nem elég, hogy céges autóval voltunk, de ráadásul szombaton! Hát ez a kiadás még nagyon hiányzott most!
De remélem jövő héten ismét nekünk áll majd a zászló! :D

Évi :

Még elolvasni sem volt egyszerű, ami veletek történt, de az a szerencse, hogy minden jól végződött. Pihend ki magad, mert hamarosan úgysem lesz rá sok időd, a skacok pedig növögessenek, hogy mielőbb együtt lehessetek otthon.

Andi :

Végülis elmentél ma dolgozni? És minden rendben volt? Azért vigyázz magatokra, nehogy megerőltesd magad! Péntekig már nem kell sokat aludni! Most esett le, hogy ugyanazon a napon megyünk! :)

Petne :

De jó, hogy már túl vagy mindenen, most már csak pihizned kell! Mennek Nektek is a drukkok! Én is nagyon örülnék, ha legalább 3 picúrkát visszakapnék!

Csupacsupsz :

Hát nem irigyellek most, nem lehet egyszerű ez a bizonytalanság. DE reméljük egy hét múlva csak jó híreket kapsz majd!

Ann :

Gratula a KIshölgyhöz, vigyázz nagyon magatokra, ne dolgozz túl sokat!
sziszozozo
Székesfehérvár
 
 


Minekaza :

Ez nagyon jó hír! Hajrá a szurikkal!

Akkor ma délelőtt egyszerre üldögéltünk "Sz. bácsi" várójában! Én a hormoneredményemre vártam! :)
sziszozozo
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!

Azt nem mondanám, hogy nyugis volt a hétvégém, de az az igazság, hogy az első beültim után 1 hétig szabin voltam, és nagyon sokat feküdtem – sikertelenül. A másodiknál mindent másképp akartam csinálni, így aztán nem feküdtem, pihentem halálba magam – és sikerült. Tulajdonképpen azt gondolom, hogy ha a baba-babák ott akarnak maradni a pociban, akkor nem az ágynyugalmon múlik. Sőt, olvastam valahol, hogy nem is jó a folytonos fekvés, mert nincs elég vérbőség a méhben. Szóval a hét végén sokat jöttünk-mentünk, most meg a melóhelyen ücsörgök, időnként sétálok pár métert – csak a vérbőség kedvéért :wink:

Andi, a 3 az én koromban nem olyan sok, elmúltam 40 :oops: . Amúgy a 3. csöppség le volt kicsit maradva (1 osztódással). Dokim azt mondta, hogy azért érdemes visszaültetni, mert állítólag az embriók odabent segíthetnek egymásnak – ha jól értettem a sárgatest termelésben. Persze ha mégis többen születnek, állunk elébe, még ha be is leszek nagyon tojva :D

Csupacsupsz, ez elég zagyván hangzik. Terhesség sehol, de azért tesztelj, és menj vissza kontrollra :?

Andi, végülis bementél ma dolgozni? Szerintem jobb a figyelmet elterelni – persze csak akkor, ha nem nagyon stresszes a melóhelyed, és nem kell emelgetni.

Minekaza, jó hír! Drukkolok!

Sziszó, nem semmi, hogy Neked ilyen korán kell kelned, ha jönnöd kell, és ráadásul még be is rángatnak minden nap :shock: . Közel 2 milliónál jártok? :shock: Ez nagyon durván hangzik! A gyűrűs story jól végződött, a lombikos is jól fog. Drukkolok!

Kép
petne
 
 


Sziszozozo:amikor utoljára voltam punkción, Konc egyik betegének altatás nélkül akarták leszívni a petéit. Annyira fájt neki a beavatkozás, hogy végül elaltatták.
csupacsupsz
Budapest
 
 


Csupacsupsz :

Hát ezek szép kilátások! Főleg, hogy nekem mindíg 10 körüli embrióim lettek, szóval sokat szívtak le! Most is elég sok tüsző van Sz. szerint.
Mondom, hogy nagyon be vagyok szarva! Májusban egy olyan csaj mellett feküdtem, akit a beültetéskor is altatott K.
Egy életem - egy halálom, csak kibírom! :D

Petne :

Hát most vagyunk a 9. stimulációban, az elején az inszemeknél volt, hogy 4 hétig szuriztam, mire lett belőle valami. És ezekkel az "olcsó" gyógyikkal bizony összejött eddig 2 milla, pedig az utiköltséget nem is számoltuk bele, a kiesett keresetemről nem is beszélve!!!
Szerintem sem kell megijedni a 3 embriótól, hátha esélynövelő. Ha mindhárom megtapad, azzal ráértek akkor foglalkozni. Nekem májusban 3 embriót ültettek be 3 naposan, aztán még 2-t 5 naposan. Most is simán belemennék egy dupla transzferbe, ha lesz annyi embriónk, hogy megoldható legyen. Bár ebbe a dologba még lehet, hogy belekavar ez az embryogen táptalaj.

Igen a gyűrűvel irtó mázlink volt, meg persze előbújt belőlem a vérmes geokesser, remélem ez a szerencse kitart az elkövetkezendő hónapokra is.
Nekem valami spéci babaragacsot kell, hogy küldjetek, hogy ne csak az első pár hétig tartson, mint eddig, hanem legalább 8 hónapig! :)
sziszozozo
Székesfehérvár
 
 


Minekaza: nem arról volt szó, h te fesztiválozol? Emiatt nem kerestelek. Nagyon drukkolok az inszemhez!Már szúrod magad?

Csupacsupsz: örülök, h végre voltál orvosnál. Hátha van még esély. Drukkolok, h ne ciszta, hanem petezsák nőjön. Gyógyszert nem kaptál?

Sziszo: nekünk a leszívás előtt 2 nappal meghalt a nyuszink. Képzelhetitek, hogy éreztük magunkat, főleg a férjem, ő van oda a tapsifülesekért. Nagyon szerencsétlennek és elátkozottnak éreztük magunkat!
Örülök, hogy pénteken leszívás. Én faggattam a nővérkéket és utána is olvastam, hogy miért jobb altatás nélkül leszívni a petéket: állítólag sokkal nagyobb az esély arra,h jó állapotú petéket szívjanak így le. Az orvosok az altatás nélkülit javasolják, főleg több sikertelen után. Ki lehet azt bírni, a lányok is túlélték a szobámban, habár volt akit megviselt. Ők is kaptak érzéstelenítőt. A lényeg, hogy ne elsőnek menj be a műtőbe, mert nem biztos, hogy addig hat az érzéstelenítő. Az egyik csaj emiatt szenvedett egy kicsit.
Nem értem miért olyan drága a Cetro a Déliben. Drágult múlt hét óta? Én 9900-rt vettem a Jánosba. Ott nem lehet EÜ kártyával fizetni, de számlát adnak. Nekem ez is jó.

Petne: így már értem a dolgokat!
Én is csak 2 napig feküdtem. Szombaton már kisétáltunk 2x is a budaörsi koncertekre( Janicsák Veca, Juhász Marci, Hooligans).
Egyelőre nem stresszes a munkám, majd hétfőtől lesz az, amikor megjelennek a gyerekek is az iskolában,

Igen, ma bementem dolgozni. Nem bírok itthon maradni. Nagyon jó volt, habár ott is unatkoztam. Egyelőre nincs munka. Na, majd jövő héten! Egy hónapig ki sem szoktam látni a munkából!
Már az egész suli tud a "projektemről" és már meg is van ki lesz az új ofő, ha én nem leszek.

Egyébként már megint nagyon fáradékony vagyok. Aludtam egy órát, miután hazaértem. Éjjel szokás szerint rémálmaim voltak. A Crinone már csak ilyen! Még 4 nap és minden kiderül. :P

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 



Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


ÓÓÓ,mettől meddig voltál ott? Mi 11kor érkeztünk, és 12-kor kerültünk sorra,de a váróba kb. 11:45-kor ültem be, addig a folyosón ültünk, annyian voltak.

"Minekaza :

Ez nagyon jó hír! Hajrá a szurikkal!

Akkor ma délelőtt egyszerre üldögéltünk "Sz. bácsi" várójában! Én a hormoneredményemre vártam! :)"
minekaza
Budapest
 
 


andi, az vasárnapig volt. (egyébként kicsit hiányoltam is magam a felsorolásodból, de akkor most már értem, "megbocsátva" :) ;) )
Igen, fél órája adta be a férjem nekem az első szurit. ma vagyok a 4. napon, jövő hétfőn kell visszamennem. addig az első 2 nap egy teljes ampulla Merional, aztán már csak 2/3.
Ez amúgy több vagy kevesebb az átlagosnál?

"Minekaza: nem arról volt szó, h te fesztiválozol? Emiatt nem kerestelek. Nagyon drukkolok az inszemhez!Már szúrod magad?"
minekaza
Budapest
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?