Sziasztok!
Andi
Még Te mondod, hogy ne rakjam a kaját a gyerek orrába, te meg az egészet az arcára kened???
Ülés-nyávogás: ez ismerős!!! A Réka olyan szinten megfeszíti a lábát és áll, hogy csak azért kell fogni, mert elborulna. Hihetetlen erő van ebben a csajban. De szerintem ez nagyon korai még neki, mivel még se nem kúszunk, se nem mászunk, az ülésről nem is beszélve, ő meg már inkább szaladna
Orsi
Lehet rendelést leadni apának???
Nagyon ügyes! Gergő nemsokára elhúzza a nótátokat
Kika
Na látod, hogy csúszik az az Annapempő
Ildi
A többi fogacska is így megviselte a Noémit vagy csak ez a 3.???
Réka ma többször is felsírt napközben, éppen a rágókákat gyömöszölte a szájába és gondolom rosszul harapott és fájt neki
. Nekünk az első fogacskánk készülődik, ha nem csal a megérzésem.
Bea
Várom a járókás képeket, kiváncsi vagyok mit fog abban alakítani a Zsófi
Nali
Na mennyit nyom a leányzó??? Én is el akartam ma sétálni a védőnőhöz, de szakadt az eső és olyan bolond szél fúj, hogy elvetettem az ötletet.
Szegény leányzóm már jó pár napja nem volt levegőn
Na jó tegnap voltunk vásárolni, akkor volt egy keveset, de akkor is iszonyatos szél fújt itt. De csak azért nem volt, mert még mindig eldugul az orra és akkor a száján vesz levegőt.
Jelentem tápszert váltottunk, mert ma reggel már abszolut nem akarta megenni a lány, fél 10h-kor volt hajlandó enni, akkor is már azért mert nem erőltettem tovább a tápszert, hanem tejpépet kapott. Fél 1h-kor megevett egy fél üveg sütőtök-bugonya hamit (meglepődtem, mert eddig úgy tudtam, hogy nem szereti
). Aztán vártam a következő hamit, hogy mit szól az új tápszerhez, hát bevágott belőle 165ml-t. Annyira örültem. (Eddig Mildibé-t ettünk, most Milumára váltottunk). Bevallotta a doki, hogy eddig is csodálkozott, hogy megeszi a csajszi ezt a tápszert, mert írtó rossz íze van és kevés gyerek fogadja el.
Pusz:
Meli