Új privát üzeneted érkezett!

Laptető az uhura váróké. És egy kicsit elteszek a tesó projektre.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!!!

Hol vagytok eltűnve??? Niki hiányollak!!!!!!

Kismamik hogy érzitek magatokat?? Évi, bírjátok még a fiúkkal??

Puszi Mindenkinek!!!
nyulacs82
Szolnok
 
 


Sziasztok!
Nem tud vki egy megbízható szülész-nõgyógyászt Bp-en, akinek nincsen tarifája??? Kezd elegem lenni abból, hogy a dokik megmondják mennyiért vállalnak szülést.
Köszi
tanita74
Szigetszentmiklós
 
 

 
 

Annak a dokinak nincs szülésre tarifája, akit küldtem neked, de ő meg nem olcsó egyébként. A magnrendelésére lehet csak menni.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Nyulacs!Vagyogatok én,csak nem akarok panaszkodni...Olvasgatlak benneteket.
Mostanában itthon semmi sem jó....Pár napja már egyszer összeszedtem magam,hogy előállok a válással...de nem ment...gyáva vagyok....Hazugságon kaptam,és kiborultam....Nem tudom,mi lesz...
nicky1983
Nagyút
 
 


Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni tőletek Június 21-én kezdtem el szedni a clostit 5 napon keresztül.Július 2-án voltam UH és sajna nem volt peteérésem.Most 20-án kellett volna megjönnie mai napig semmi.Járt már valaki így a gyógyszertől?Köszönöm előre a válaszotokat.Sziasztok.
brigi7910
Budapest XXI. kerület
 
 


Niki: nem könnyű ilyen dologgal előhozakodni ezzel a témával... Nem irigyellek. Gyere nyugodtan, mondd el, hátha könnyebb lesz a kis lelked!

Brigi: volt már ilyen,igen. Az is lehet, hogy később volt peteérésed, és pocakos vagy. De ha pcos vagy, akkor olyan a helyzeted, mint az enyém volt. Nem mozdítja meg a szervezeted a gyógyszer, kell mellé szuri is. Ha a párod eredménye jó, akkor egy inszem megoldja a problémádat. Csináltál tesztet?
nyulacs82
Szolnok
 
 


Sziasztok!!!

Mi is vagyogatunk :lol: Pocak már nő rendesen :lol: Szemmel látható a 18 héten :wink: Elkezdtem még az utro csökkentését még legalább egy hónap mire vég lesz :shock: De meg érte :wink: Úgy tudjuk kislány lakik oda bent :lol: De valahogy az uh kèp alapján kicsit elgondolkoztató :roll: Úgy hogy még várunk a babaszoba festéssel :) Még mindig táppénzen vagyok, nem hiszem hogy vissza mehetek melozni!!!
Remélem Etna és Éviék s jól vannak!!!
Niki sokat gondolok rád!!!!
Tantina: irhatnál majd te is magatokról, nemét tudjátok!

Vigyázzon mindenki magára!!!Pocakosok növesztést!!!Szurizóknak kitartást!!!
noci85
Budapest XIII. kerület
 
 


Niki: nem könnyű ilyen dologgal előhozakodni ezzel a témával... Nem irigyellek. Gyere nyugodtan, mondd el, hátha könnyebb lesz a kis lelked!

Brigi: volt már ilyen,igen. Az is lehet, hogy később volt peteérésed, és pocakos vagy. De ha pcos vagy, akkor olyan a helyzeted, mint az enyém volt. Nem mozdítja meg a szervezeted a gyógyszer, kell mellé szuri is. Ha a párod eredménye jó, akkor egy inszem megoldja a problémádat. Csináltál tesztet?

Nyulacs82:Csináltam tegnap tesztet nem vagyok babás.Mennyibe került neked a szuri és mennyi időt kellett várni míg sikerrel jártatok?Köszönöm szépen a segítségedet.Szia
brigi7910
Budapest XXI. kerület
 
 


Brigi: A BMC-be először február 14-én mentünk, és az első (és egyben sikeres!!) inszem Április 28-án volt. Egyedül rákszűrést vittem innen, a többi vizsgálatot ott csinálták meg. annyival volt "egyszerűbb", hogy mivel nekem nincs mensim így már az első betegfelvétel után elkezdtem szedni a meghozós bogyót, és lehetett is indítani a vérvételeket. Anyagiak... Asszem 100.000 környékén jöttünk ki a gyógyszerekkel. De az az igazság, hogy a végét már nem számoltam... Én pl puregont kaptam, ami drága, de az is lehet, hogy a te orvosod nem azt fogja felírni. Én az inszem után utrogestant kaptam, ami olcsóbb, mint a crinone-gél. Szóval ez elég utri. Nekem nem akart megnőni a tüszőm, ezért sok szuri kellett, 3 hétig szúrtam csak azt. az is lehet, hogy neked megérik korábban!!
nyulacs82
Szolnok
 
 


Én merionalt szúrtam és utrót kaptam. Én is elég sok szurit kaptam, de nekem olyan 40 körül kijött max.

Nálunk meg tragédia történt tegnap a családban, meghalt a párom nagypapája. A hétvégén köszöntöttük a 93. szülinapján. Nem szenvedett, eddig úgy néz ki szívrohamot kapott. Egyszer csak összeesett és nem mozdult többet. Ez van, haza jöttünk Miskolcra, most nem tudom meddig leszünk itthon.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, nagyon sajnálom a nagyapát:(
dorkabab
 
 


Nyulacs, ez alapján, amit írtál, akkor neked nem is a 13. nap körül volt az inszem, hanem jóval később? Tehát ha tüszőérési problémák vannak (nekem is), akkor lehet, hogy akár a ciklus huszonakárhányadik napjáig szurkodni kell, addig, amíg nem lesz domináns tüsző?

"Brigi: A BMC-be először február 14-én mentünk, és az első (és egyben sikeres!!) inszem Április 28-án volt. Egyedül rákszűrést vittem innen, a többi vizsgálatot ott csinálták meg. annyival volt "egyszerűbb", hogy mivel nekem nincs mensim így már az első betegfelvétel után elkezdtem szedni a meghozós bogyót, és lehetett is indítani a vérvételeket. Anyagiak... Asszem 100.000 környékén jöttünk ki a gyógyszerekkel. De az az igazság, hogy a végét már nem számoltam... Én pl puregont kaptam, ami drága, de az is lehet, hogy a te orvosod nem azt fogja felírni. Én az inszem után utrogestant kaptam, ami olcsóbb, mint a crinone-gél. Szóval ez elég utri. Nekem nem akart megnőni a tüszőm, ezért sok szuri kellett, 3 hétig szúrtam csak azt. az is lehet, hogy neked megérik korábban!!"
minekaza
Budapest
 
 


minekaza: Nekem a Barbusos inszemem a 21. napon volt! A terhességi heteimet is módosította. Szóval előfordul az ilyen. Nekem a 9 .cn-en még egy árva tüszőm sem volt a puregontól. A merionáltól indultak be.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


hű, ez kicsit aggasztó, mert a férjem kb. úgy a 26.-30. nap között Hollandiában lesz....mi van, ha nekem akkor érnek meg a tüszőim? Van vmi megoldás? nem akarom már még jobban eltolni...
minekaza
Budapest
 
 


minekaza: igen, a 26.napon volt az inszemünk (ha jól emlékszem). Fogalmam sincs, hogy van-e erre megoldás... Talán néhány elmormolt ima, hogy korábban érjenek meg a tüszőid. :) Arra ne is parázz, hogy csak ne akkor...!!!! Nekünk is rizikós volt, mert a férjem előtte szteroidos kezelést kapott, és azt sem tudtuk, hogy annak lesz -e valami hatása a katonákra.
nyulacs82
Szolnok
 
 


hmhm, mert akkor ugye az nem csak idő pazarlás, hanem pénz is lenne...ó, jajj.


"minekaza: igen, a 26.napon volt az inszemünk (ha jól emlékszem). Fogalmam sincs, hogy van-e erre megoldás... Talán néhány elmormolt ima, hogy korábban érjenek meg a tüszőid. :) Arra ne is parázz, hogy csak ne akkor...!!!! Nekünk is rizikós volt, mert a férjem előtte szteroidos kezelést kapott, és azt sem tudtuk, hogy annak lesz -e valami hatása a katonákra."
minekaza
Budapest
 
 


minekaza: Max leszívás és fagyasztás, bár ezt előre meg kellett volna beszélni. Gondolom ilyenkor is megrepesztik a tüszőket. Azt talán meg lehet kérdezni, hogy a párod mintáját nem tudnák-e egy pár napra ott fagyasztani a bmc-ben, de tudtommal nem csinálnak ott ilyet. Ha meg a krio-ban csináltatjátok és átvitetitek, az meg nem olcsó.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Minekaza :

Nekem 2 éve a 2. inszemnél a 28. napon volt a beavatkozás, mert nem akartak megindulni a tüszők. Én akkor merionalt kaptam.
Most májusban az 5. lombiknál gonal-F-et kaptam, és már a 14. napon megtörtént a leszívás. Nem voltam észnél, mert mindíg nehézkes volt a tüszőérlelés előtte, mivel pco-m és IR-ám is van.
Féltünk, hogy nem lesznek jó minőségűek a sejtek, de 3+2-t visszakaptam, és 1-et még le is fagyasztottak 5 naposan. Szóval egyáltalán nem lehet előre tudni magunkfajtánál, hogy éppen hogyan alakul a tüszőérlelés.

Egyébként én 2*1000 mg merkformint szedek 126-os 120 perces inzulinra. Július 10-én volt IR vizsgálatom, jövő hét kedden megyünk a BMC-be, mert már akkor lesz Sz. doki és kiderül, hogy most milyenek az eredményeim. Egyébként már megérkezett a BMC-be az embryogen-ünk, ha minden jól megy, jövő héten kezdődhet a 9. felvonás! Már alig várom!
sziszozozo
Székesfehérvár
 
 


sziszozozo: Remélem ez a táptalaj nektek is beválik, volt itt aki így várja az ikreket. A te IR-ed sem semmi. Dobogós vagy. :-)
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


akkor csak a reménykedés marad...
minekaza
Budapest
 
 



Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


vasi: Ezek a japcsik idióták. Ennyi pénzt kiadni egy olyan szoborért, ami nem is biztos, hogy valósághű. Hiszen a 3D-s uh-n is elég furcsán tudnak kinézni a gyerekek. De ők tudják.

ann: Mi újság veled?

Kismamik? Hogy vagytok?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Egyetértek, de haladunk és bolondulunk, tudod. :)

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


András, Etna, Rilka, Szabó Évi, Tanita hol vagytok?
csupacsupsz
Budapest
 
 


Andrást már én is nagyon rég hiányolom. Minden nap reménykedem hogy jön a nagy hírrel, de még nem jött. Én nagyon reménykedem.
Ma láttam egy csomó gólyát és mivel nálunk már nem hiányzik rátok gondoltam. Mindenkire jutott két-három gólya is. Egy repülőset is láttam amit eddig még sosem úgyhogy tutira gólya özön lesz itt a fórumon a szabadságolások után.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Zsuzsa a héten sokat utaztam, én is rengeteg gólyát láttam. :D
csupacsupsz
Budapest
 
 


Akkor hajrá!!!! Légy te a következő jóhírhozónk!!!!! :wink:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok Csajok!

Tudom, eltűntem sok időre, de nagyon magam alatt voltam a két sikertelen inszem miatt és mindent elkövettem, hogy ne foglalkozzak a baba témával. Ezért nem írtam, de néha azért benéztem olvasgatni.
Nagyon rászoktam a Facebook-os játékokra, minden gondom elmúlik közben. Ajánlom mindenkinek a nehezen telő napokban az eredményhirdetések előtt! Közben nyaraltunk is egy jót, nem foglalkoztam, sőt lemondtam a gyerekről, mégsem lettem terhes az 1 hónap pihi alatt.
Hétfőn gondoltam egyet és benéztem a BMC-be, hátha nem inszem, hanem lombik lesz. Aztán 2 menopurt írtak ki, majd péntekre 6 petém nőtt és lombik lett belőle :P. Mivel a doki nem volt megelégedve a 6 petivel, átváltottunk 4 szurira+ cetrotide-ra. Most már 5 injekciót szúrok magamnak és nagyon boldog vagyok!
Hétfőn megyek kontrollra megint és előreláthatóan szerdán lesz a punkció.

Köszönöm mindenkinek a parkolási tippeket. Már 2x működött a dolog!

Sziszo: drukkolok nektek! Kár, hogy kedden mész, így pont nem találkozunk!

Vicky: őszinte részvétem a nagypapa miatt. Azért szép kor élt meg.
Akkor te is nemsokára kezded a babaprojektet, ugye? Nemsokára Z is lesz már. Bejelentkeztél?

Évi: láttam Face-n a gyönyörű ágyikokat! Mi újság veletek?

Etna: nálatok mi a helyzet?

Ann: aranyos vagy, hogy Face-n mindig segítesz, pedig látom hogy nem is játszol a HC-vel. Köszönöm! Jól vagytok?

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Zsuzsa:Ember tervez Isten végez.

Andi: örülök, hogy pozitív vagy , csak így tovább.
Végig betegállományba leszel? :D
csupacsupsz
Budapest
 
 


andi: Mi most spontánkodni fogunk szerintem kb. egy fél évig. Utána ha nem jönne össze, akkor majd bejelentkezem. De remélem nem lesz szükségem arra a maradék két inszemre.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok Lányok!

Remélem hogy újra beindul a fórum...
Azért figyelgettem :))

Andi, nagyon örülök a meglepetésednek, hogy nemsoká pociban a babák. Borzasztóan szorítok Neked!!!!
Gyönyörű helyeken jártatok, én imádom Horvátországot, már 2 éves koromban jártam Splitben, Dubrovnyikban, szóval látván a fotóidat még a könnyeim is kicsordultak.
A facés segítségért igazán nincs mit, tudom milyen mikor segítség kell játékban. Neken a Hc nem jött be, de van 1-2 más játék amit imádok.

Sziszozo, hajrá!! Mostmár végre mindennek rendben kell lennie!!

Vicky részvétem nagypapád miatt.

Nicky, András miújság felétek?

Mieza, ha időd engedi gyere és mesélj, nagyon kíváncsi vagyok.

Nálam júli 1-én volt a Bmc utáni első uh. Háát nem mondom, hogy nem jött ránk a szívbaj, mert ránk jött. A magánrendelőjében a dokinak nem olyan hiperszuper uh-ja van ám mint amit mi a bmc-ben megszoktunk. Én épp hogy valami foltot láttam. A doki látta a petezsákot, benne embriót de nem látott életjelet. Átszólt a kórházba ahol dolgozik, hogy átküld minket és nézzenek meg az ottani uh-val. Nem ecsetelem ez milyen érzés volt, mert nincsenek rá szavak. Átértünk, jött is a doki, rögtön lehetett is frankón látni a picurt, de azonnal kimerevítette a képet és lemérte, ekkor még nem tudtuk, hogy most él vagy mi van. Aztán megkérdeztem gyors, hogy dobog a szíve? És mondta hogy "persze" és mutatta azokat a kis villanásokat. Páromnak csak úgy potyogtak a könnyei... 9 +5 napos voltam ekkor, a pici 30 mm volt, ami teljesen tökéletes méret.
A 12. heti uh-ra aug.23-án megyek, ekkor már 1 nap híjján 13 hetes leszek.Ma 11+2 napos vagyok.
8. héttől sokat görcsöltem, naponta min. 1szer 20-30 percet. Emellett kb. 7. héttől 3-4 vagy 5 naponta a crinone érdekes színekben jött vissza, fekete, szürkés, mákos, de volt hogy vöröses lilás színben. Ez azt jelenti hogy ilyenkor a fehér színben vagy mellette ilyen színű is volt a visszajött crinone. Ilyen még tegnap is volt. Ezek a tünetek eléggé idegesítettek, legtöbbször a frász jött rám. Szóval mostmár ideje, hogy véget érjen a crinone, az agolutint már nem kell szúrni, de az volt a legkevesebb, az igazi mumus a crinone.
Még azért a 12. heti genetikai uh-tól kicsit parázok, azt hiszem talán utána fogok kicsit megnyugodni. Azért elgondolkodtam egy párszor, hogy lehet egy terhességet aggodalmak nélkül végig élni.... szóval velünk ennyi..pocak nő, na persze elhatároztam hogy majd csak gen. uh után veszek 1-2 ruhát, mondjuk lassan nem tudom mit fogok felvenni pl. aznap. Lehet valami zsákot húzok magamra:))
ann74
 
 


Ann: nagyon örülök, hogy jól vagytok! Nagyon jó érzés lehet a baba a pociban. Most már nyugodj le, minden rendben lesz!
Mi ez az Agulin? Nekem is kell majd szúrni vajon? Ez a Crinone dolog se semmi, jó sok pénz ilyen hosszú ideig adagolni. Vajon mitől ilyen érdekes a színe, nem kérdezted? Gondolom, ez normális lehet, na de akkor is.
A ruha dolog nekem már most borzalmas. A nadrágot nem bírom magamon elviselni, úgy fel vagyok puffadva. Mi lesz majd terhesen?
Egyébként milyen játékokkal játszol még? Én is unom már a HC-t, most már a Ville-re kaptam rá. Nagyon szuper!

Vicky: hogy-hogy spontán mellett döntöttetek? Kívánom, hogy sikerüljön! :P :P

Csupacsupsz: még nem tudom mi lesz a táppénzzel. Eredményhirdetéstől függ: ha teherbe esek, akkor itthon maradok, ha nem akkor megyek dolgozni.

Csajok: hogy is van ez a szex dolog? Mostantól akkor jó esetben 3 hónapig nem lehet? Ez most komoly? Hogy lehet ezt kibírni?

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Andi, mi még nem kekszelhettünk, szerintem min. csak 2. trimesztertől jó esetben. valamit valamiért, de tényleg ez sem könnyű, kapcsolat szempontjából is nehezítő tényező meg úgy egyáltalán sztem rohadt nehéz. Mert még ha mondjuk csak a párodnak szeretnél jót, akkor is vigyáznod kell, hogy te maagad ne húzd fel, mert az orgazmus méhösszehúzódást eredményez, ez a korai terhességben akár ki is lökheti a babát.
Agolutin progeszteron injekció a crinone mellé. Én azért kaptam, mert beülti előtt a méhnyálkahártyám 7,5 mm volt, meg nekem amúgy is mesterségesen növesztették gyógyszerrel, le volt állítva a pfészek működés.
Esetleg kérdezz rá, hogy látják-e értelmét hogy kapj. Rengeteg baba született csak crinone-nal is, emiatt ne aggódj. Én az első 3 beültinél nem kaptam. Azt meg, hogy emiatt sikerült-e nem lehet tudni, mert ez 1000 tényezős. Lehet egyszerűen csak akkor álltak úgy a csillagok.
ann74
 
 


Ann: Örülök, hogy írtál. Vigyázz magatokra. Az izgalmakat gondolom kihagytad volna. Én is végig paráztam az egész terhességemet, mindig volt valami. Remélem a tesónál majd kiélvezhetem minden percét.

Andi: Én reménykedem, hogy a leadott kilók meg majd a diéta és a gyógyszer elég lesz egy spontán babához. Nagyon bízom a dologban. Barbus előtt 4 kilót fogytam, most ahhoz képest is 7 kilóval vagyok kevesebb. És a pcos-ojnál nagyon sokat számít a súly, már ha az ember eleve kicsit túlsúlyos.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Ann: nagyon rossz ez a dolog, de most mi mást tehetünk. Vissza fog nőni a szűzhártyánk mire újra belevethetjük magunkat a jóba.
Nekem szerencsére már pénteken 7, 4 volt a nyálkahártyám, szerdáig még vastagodhat. Remélem nem kell ez a szuri. Gondolom jó ára lehet ennek is.

Viki: szerintem összejön nektek spontán is. Szerintem ahol már van egy baba ott már nincs akkora görcs meg teljesítményorientáltság. Hajrá!

Niki: beszéltél már a férjeddel a válásról? Mi újság a kollégával?

Zsuzsa: ti hogy vagytok? Ádámka csábítja már a lányokat a szép szemeivel?

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Sziasztok!

Ma már volt Szűcs doki, gyorsabban mentek a dolgok.
Van vagy 10 érett petém, de még szerdán lesz egy uh és előreláthatóan pénteken leszívás.
Megkérdeztem a dokit, hogy mehetek.e szombaton esküvőre. Határozott nemet kaptam. Nem vitatkoztam vele, de ennek szerintetek mi az oka? Kihagynám a ceremóniákat és csak a vacsorára ülnék be pár órára, akkor miért nem mehetek? Nektek mi a véleményetek? Nagyon rosszul leszek a punkció másnapján? Nálatok hogy volt?

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Andi, szuper a 10 tüsző!!!
Ne félj, nem leszel rosszul punkció másnapján, de nem biztos hogy kívánni fogod a felhajtást, a mászkálást. Nekem ált-ban 8-10 petesejtem lett, nálam soha fel sem vetette hogy altatás nélkül csinálná a punkciót, úgyhogy altatás volt, szerintem nálad is az lesz. Így legkorábban kb. 1-2 körül indulhattok haza pénteken. Teljesen normális ha még várzel utána kicsit, és az is ha fáj majd a hasad, nekem mindig eléggé fájt, és utána az aznapot és a másnapot ágyban töltöttem. Van akit kevésbé visel meg, de nálam így volt. Ennyi tüszőnél sokszor megszúrják a petefészket, gondolj bele. Leszívás után pedig szigorúan rengeteg vizet kell innod a túlstimu elkerüléséhez. Szerdán nem lesz vérvételed?
Szóval szerintem másnapra otthoni pihi a legjobb.
ann74
 
 


Andi, csatlakozok Ann véleményéhez.
Amikor altatásban 4-6 a tüszőt szívott le Szűcs, másnap csak feküdni volt kedvem.
Viszont amikor altatás nélkül csak két szúrás volt, se aznap, se másnap nem éreztem fájdalmat.
csupacsupsz
Budapest
 
 


Ann, Csupacsupsz:

Nagyon köszi a válaszokat. Tehát a közérzettel van a baj, más veszélye ezek szerint nincs. Vizet már most is sokat iszom, már beszereztünk a fehérjeport is, de nem Isostart, mert a boltban azt mondták, hogy nincs semmi fehérje benne, csak vitamin.
Szerdán már nem lesz vérvétel, szerencsére.
Lehet, hogy az altatás miatt van az ember rosszul. Sebaj, én alig várom már azt a jó cuccot, amit említettetek. Ki nem hagynám semmi pénzért!

Ann: ti akkor nemsokára kekszelhettek :P Még 3 nap :wink:

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Andi: ha altatnak, akkor menned kell még EKG-ra.
csupacsupsz
Budapest
 
 


Csupacsupsz: köszi. Már pénteken letudtam :P

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Andi, gyere majd mesélj mi volt ma![/quote]
ann74
 
 


Sziasztok!

Ann: aranyos vagy!
Ma gyors uh volt. Nem nagyon figyeltem hány pete van, csak annyit hallottam, hogy olyan 17-esek. Mondtam a dokinak, h ezek még kicsik. Erre ő azt válaszolta, h butaságokat beszélek, de még felírt 3 Menopurt mára. Mindenesetre este tüszőrepi, pénteken leszívás.
:P
Nem tudom, h örüljek-e vagy sem. Mások 20-as petékkel jöttek onnan ki. Jó lesz ez így? Már napi 6 Menopurt szúrok hétfő óta, és még mindig csak ekkorák. Inszemeknél sem nőttek nagyobra, hát nem is sikerültek. Na de nem vagyok negatív, csak kicsit megkérdőjelezem a dolgokat. Nálatok mi újság? Indulhat a kekszelés végre?

Sziszo: mi volt tegnap?

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Andi kérlek ne aggódj tudják a dolgukat, hidd el hogy jók lesznek.
Amúgy meg természetes, hogy aggódsz, de ne aggódj :)

A kekszelés még arrébb van, egyelőre jövő csütörtök ultrahang, kombinált teszt, telefon dokinak a köv. találkozó miatt és akkor kiderül. De pl. ma és hétfőn is görcsöltem, rendszeresen kell szednem a magne B6ot nem csak hébe hóba.
ann74
 
 


Ann: Magnerotot szedj, abban sokkal több magnézium van. És én Barbussal 6-ot szedtem naponta.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Ann: próbálok nem aggódni, inkább játszom!
Vajon miért vannak ezek a görcsök? Hihetetlen hogy sosincs vége az aggodalomnak.
Mikor csinálsz végre egy vonalzót? Jövő héten az uh után? Lehet a baba neme is kiderül már. :P

Többiek hol vannak?, Mindenki nyaral még?
Kíváncsi vagyok a hírekre.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


andi, szurkolok nagyon:)
Lányok, amúgy (főként Szűcsnél érdekel,) mennyir lehet a dokit rábeszélni, hogy inszem helyett lombik legyen?
minekaza
Budapest
 
 


Minekaza: köszönöm szépen.
Rábeszélni egyik dokit sem tudod a lombikra. Csak nagyon indokolt esetben csinálják, na meg persze, kórtól is függ. Beszélgettem a BMC-ben olyan lánnyal, akinek egy inszem után jött a lombik. Mindez amiatt, mert már a 40-hez közelített. Volt viszont olyan lány is, akinek ugyanaz a doki megcsinálta mind a 6 inszemet, mivel huszonéves volt. Én 34 vagyok, nekem csak 3 kellett volna, de a 3. stimuja túl jól sikerült és ilyenkor 2 dolgot tehet az orvos: vagy leállítja, vagy lombikra konvertálja.
Nálatok ugye a férjed eredményei tökéletesek, tehát nem hiszem hogy olyan könnyen belemennek a lombikba. Peteérést általában tudnak csinálni és akkor inszemmel megtörténik a csoda. Nem tudom viszont hány éves vagy, erre az egyre hivatkozhatsz. Azt viszont nem szeretik, ha okoskodik az ember, tehát nem egyszerű!
Amúgy hogy álltok?

Lányok: nekem holnap ugye leszívás, ami péntekre esik. Azt olvastam, hogy másnap reggel kell hívni a titkos telefonszámot, ahol megmondják, hány termékenyült meg. Na de a másnap szombatra esik. Ilyenkor mi van? Mondanak olyat, hogy az ember legyen a kórház közelében a hétvégén? Vasárnap gondolom nem csinálnak beültetéseket, vagy tévedek?
Másik dolog: tudja-e valaki hogy mekkora az ideális petesejt? Sehol sem találom a neten.

Kép


Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs
 
 
 


Helló csajok!

Bocs, hogy eltűntem, a költözés kicsinál... Terhesség alatt ne csináljatok ilyet!

Ann, a nekem a Magnosolv granulátum vált be, hamarabb szívódik fel mint a magnerot és nem lesz székrekedésed sem. A szerelmeskedéssel meg óvatosan :)

Andi, ez csudajó! A 17-es petesejt teljesen jó. itt úgyis célzottan lövik be a srácokat. Jó lesz minden, ne aggódj! És szombaton is telefonálhatsz, ha Kanyó drnő azt mondja. nekem pl a beültetés is szombaton volt és bent volt aznap Ő is.

Mi hétfőn töltjük a 34. hetet, kedden megyek dokihoz, lehet már bent is tart a kórházba. egyre nehezebben férek el a testemtől és ennyit sztem életemben nem pisiltem :D
A fiúk szobája már kész, a ruháikat vasalgatom, kórházi csomag összekészítve.
Izgulás indul :)

Puszi mindenkinek!

Lilypie First Birthday tickers
szaboevi27
Biatorbágy
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?