Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, a terhességi tesztekről annyit, hogy én sem bíznék egy ilyen két-három napost kimutatósban, most legutóbb is negatív lett egy barátnőmnek és azóta 9. hetes terhes.

Kati, a hasfájás jó jel lehet terhességügyben, mert nekem is ugyanúgy fájt, mint menszesz előtt szokott.

Én egyébként a Clear Blue tesztet ajánlom, 10 napos terhességet mutat ki, esztétikus, praktikus, bármely napszakban elvégezhető.

Sziasztok: Kata
Kata
 


Sziasztok!

Senkinek nem ajanlom a fent emlitett tesztet. Nagyon kibuktam ma reggel! Semmit nem mutatott. Se azt hogy igen, se azt hogy nem. A papirjan az volt, hogy ilyenkor ertekelhetetlen az redmeny. Pedig mindent pontosan ugy csinaltam, ahogy le volt irva! Ezek szerint kidobtam 700Ft-ot a kukaba! De ha penz formajaban dobtam volna ki, akkor legalabb lett volna esely arra, hogy egy kukazon segitek. De igy?! A ferjem teljesen kiakadt, azt mondta nem igaz, hogy nem birok ki egy hetet! Most elhataroztam, hogy soha tobbe nem fogok tesztet venni! Az SZTK-ban ugyis csinalnak tesztet. Ugyhogy most ugy viselkedek, mintha nem, persze rengeteget gondolok a babara, es belulrol azt erzem hogy igen.
Moni
Moni
 


Kedves Móni!

Ez tényleg dühítő, de azért nem kell egyből megútálni az összes tesztet!

Ajánlom a figyelmedbe a terhességi MONO-TESZT-et, csak 320 Ft (ha jól tudom, ez a legolcsóbb a piacon), 10 napos terhességet mutat ki, és praktikus is. Kis cseppentővel kell 6 csepp vizeletet belecsöppenteni egy kis műanyag lapocskán lévő kerek nyílásba, és 5 perc elteltével vagy két csík jelenik meg egy kis ablakban (ez terhességet jelent), vagy egy csík (ez azt jelzi, hogy helyesen végezted el a tesztet, de nem vagy terhes). Nekem külön tetszett, hogy emlékbe is el tudom rakni, beleragasztottam a naplómba. Eddig mindig ezt a tesztet vettem, és még sohasem tévedett.

Ne légy elkeseredve, drukkolok neked!


Kedves Lányok!

Még egyszer köszi a gratulációt, a férjem előtt továbbra is hallgatok a babáról, azóta nincs galiba.

Képzeljétek! A fiam tegnap észrevette, hogy megsimogattam a hasam, erre odaszaladt ő is boldogan kiabálva, hogy "kistesóm lesz, kistesóm lesz!", megsimogatta ő is a hasam, odadörgölte hozzá a pici arcát, és elhalmozta puszikkal! Hát majdnem elbőgtem magam a meghatottságtól! Lám egy ilyen kicsi gyerek ennyire tud örülni, és minden gondolkodás nélkül, teljesen belülről jövően ennyire érzékenyen ki tudja fejezni a szeretetét! Akkor úgy érztem, hogy a fiam "beavatott", ő is érzi a babát, és hogy badarság, amit a férjem művel, ahogy távol tartja magát a dologtól, és így önmagát rekeszti ki az élet egyik legnagyobb csodájából, ami pedig közös boldogságunk lehetne...

Üdv: Krisztina
Krisztina
 

 
 

Kedves Hédi!

Örülök, hogy ilyen problémamentes a babavárásod! Bocsi, hogy tévedtem, de valamiért meg voltam győződve róla, hogy nálad olvastam Herczeg dokiról... Na, mindegy, majd megnézem őt személyesen, úgyis csak az alapján lehet igazán dönteni.

Üdv: Kriszitna
Krisztina
 


Sziasztok !


Még mindig nem jött meg. Talán sikerült ?
Tegnap vettem egy tesztet és negatív lett. Én sem bízok ezekben a 2-3 napos tesztekben.
Mejd jó két hét múlva megcsinálom újra.


Üdv.: Kati
Király Katalin
 


Szia, Kati!

Milyen tesztet csináltál? Továbbrais drukkolok neked! Remélem, mire visszajövök a nyaralásból okt. 9-én már jó híreket olvashatok rólad, és Móniról is!

Puszi: Krisztina
Krisztina
 


Szia Kriszti !

Fogalmam sincs milyn teszt volt. 700 Ft - ot fizettem érte.
Mindenki azt mondat, hogy 10 nap után mutatható ki a legbiztosabban.
Jó pihenést, és vigyázz magadra!

Ha még tudsz írj !

Üdv.: Kati
Király Katalin
 


Kati, próbáld meg a Clear Blue tesztet!!! A 10 nap szerintem a fogantatás időpontjától értendő a tesztek esetében. Nekem egy napot késett és a Clear Blue kimutatta!!! Drukkolok!!! Kata
Kata
 


Sziasztok

Mini Stick: nem mutatta ki, sem a beigért 3 nap múlva, sem a menstruációm várható időpontja előtt 1 nappal. Szétbőgtem az agyam, erre tessék, most már 26 hetes vagyok. Szerintem minél később csinálja meg az ember annál jobb. (Mondom én, aki a végén már szinte minden szeretkezés után sazaladt a gyógyszertárba, már kérnem sem kellett semmit, tudták mit akarok..)
Zorkanya
Zorkanya
 


Szia Zorkanya !

Szerintem, mi még nem beszéltünk )). bocs leveleztünk egymással.
A férjemmel már negyedik hónapja próbálkozunk.
Most van az a pillanat, hogy nem jött meg, vagyis ez az ötödik nap, hogy csúszik.
A terhességi teszt negatív lett. Hozzá kell tennem, mindig pontosan jött meg, még a gyógyszer abbahagyása után is.
Ami viszont aggaszt, hogy fáj, illetve sajog a hasam.
Nem tudom mire vélni.Viszont reggeli, illetve esti émelygés és hangulatingadozás van.
Szerinted ?
Még egy kérdés , mikor kell dokihoz mennem ?

Üdv.: Kati
Király Katalin
 


Kati!

Ne hagyj minket is az izgalomban, csinálj egy másik fajta tesztet! Azok alapján, amit írtál, már mindenkinek erős oka van reménykedni!
ÉN nem ismerem a mai teszteket, anno lassan 6 éve volt egy PregColor nevezetű, a dokim azt javallotta, az nekem 1 nappal a menzesz várható időpontja után kimutatta.
Szerintem a bizonytalanságnál jobb egy bármilyen bizonyosság, ha nem baba miatt fáj a hasad, akkor annak is jobb megtudni az okát. Szerintem ne halogasd a dolgot.
Ildi
Pethes Ildikó
 


Kati, miért nem veszel már egy tesztet??? A hasfájás jelentheti a terhességet is, a többi tünetről nem is beszélve. Már annyi mindent ajánlottunk, szánd már el magad, mert megőrülök az izgalomtól. A jelek magukért beszélnek, vegyél egy tesztet (én csak ezt a Clear Blue-t ajánlgatom, tudod, nekem bejött...), és zárd le ezt az izgalma történetet egy jó hírrel!!!! Én most jót érzek veled kapcsolatban!!! :))
Hajrá!!!
Kata
Kata
 


Kedves Kriszta,

mostanában nem jutottam fel a netre, így csak most értesültem a babáról, gratulálok. Sajnos az e-mail címedet - mindenki máséval együtt kitöröltem ügyesen - így nem tudtam neked írni a MÁV kórházas tapasztalatokról. Ird meg megint.

Én 18 hetes vagyok és mivel nagyon rendes menzeszem volt, már 5. hetes voltam, amikor tesztet vettem és rögtön kimutatta, hogy két csíkom van, rá másfél hétre az orvosom is látta a babazsákot UH-on.Nekem mindenki azt mondta a tesztekről, hogy szinte teljes bizonyossággal kimutatják a terhességet.

Kicsit más, ha nem haragszotok, hogy eltérek, akinek van tapasztalata alacsony AFP-ről, az írjon nekem a Kismamariogatóba.

Köszi

Zsuzsa
Zsuzsa
 


Szia Kati!

Én is csak azt tudom ajánlani, hogy próbálj ki egy másik tesztet is. Nekem egy magyar gyártmány a Medi-Lab elnevezésű vált be. Igazából tényleg kimutatta a 10 napos terhességet, csak kicsit tovább tartott. Ugyanis először én is azt hittem, hogy negatív, mert csak 1 csík volt rajta, ki is dobtam a kukába. Kb. 1 óra múlva ért a meglepetés, amikor valami más szemetet vittem kidobni és az én tesztemen már 2 csík volt. Később ( amikor meg kellett volna jönnie) megismételtem és akkor már egyből pozítiv volt.
A has sajgásáról meg annyit, hogy az első 3 hónapban nekem is sokszor sajgott és mindig frászban voltam, hogy nehogy valami baja legyen a babámnak. Most már 18 hetesek vagyunk és remélem a későbbiek során se lesz semmi gond.
Remélem hamarosan te is ilyen jó hírekről számolhatsz be nekünk. Nagyon drukkolok!

Szia

Ancsa
Anyanyanya
 


Sziasztok Erika vagyok. Most próbálok bekapcsolódni a Babanet társalgó rovatába. Gratulálok minden kismamának és nagyon drukkolok mindenkinek, aki az szeretne lenni. Én most 8. hetes vagyok és hát nagyon izgatott, mert irtó sokáig tartott mire idáig eljutottunk. És képzeljétek 3 petezsákot látott az orvos az UH-on a múlt héten. De nagyon nem volt bizalommal a leendő babák irányába, ami kicsit meg is zavart, és, hogy az idegességem még fokozódjon, tegnap olvastam egy könyvben, hogy még az is lehet, hogy telejes üres petezsákok lesznek, úgynevezett "cisztikus" petezsákok. Ugyanakkor a vetélés szempontjából állítólag szintén ez az időszak a legcikisebb. Rettegek, hogy ennyi kűzdelem után, csalódni kell. Szóval nagyon együtt tudok érezni minden babára váró mamajelölttel. Azt gondoltam, ha már összejön, nem kell annyit idegeskedni, de mindig van valami, ami miatt aggódni lehet.
A terhességi tesztekkel kapcsolatban az a véleményem, hogy olyan gyógyszertárban kell beszerezni, ahol értenek hozzá, és ténylegesen a legérzékenyebbet adják. Ami nem minden esetben a legdrágább.
Kati nagyon szorítok neked!


Erika
Tóth Erika
 


Kedves Erika!
Nagyon drukkolok neked, hogy tenyleg harom kismano legyen a pocakban, Bizzal magadban, es tajekoztass minket, ha valami konkretat tudsz!!!
Udv
Eva
Eva
 


Szia Éva!

Köszönöm a bíztatást, remélem csütörtökön, már többet fogok tudni.

Erika
Tóth Erika
 


Sziasztok!
Mar regen irtam ide. Sajnos meg nem tudom, hogy van-e pocaklakom, de semmikeppen nem veszek tesztet! Holnap elmegyek az opt. csaladt. kozp.-ba, es ott megnezetem. De mar nincs fent a hom, mar csak 36.5. De nem erzem, hogy meg akarna jonni, ugyhogy bizom benne, hogy igen. Ki az aki meg a Katin kivul ketsegek kozt van?
Sziasztok, Moni
Moni
 


Jaj, de jó, Móni, hogy jelentkeztél, az előbb aszem összefutottunk a chaten, de nem jött össze, hogy olvassak rolad. Nagyon szorítok és jól teszed, hogy elmész!!! Voltál már ott máskor is? Mi is jártunk, az első próbálkozás az ottani módszerrel jött össze és remélem, a négy hét múlva esedékesnél is bejön az ötletük.

Ugye rögtön írsz, ha tudsz valamit?
Kata
Kata
 


Sziasztok!
Hat persze hogy irok. A chat-re meg akkor tertem vissza, amire elmentetek. Ez pech. Most mennem kell, majd holnap jelentkezem!
Igen, en mar a Martinnal is jartam opt. cs.-re.
Moni
Moni
 


Szia Kati

Bízzunk a legjobbakban, nekem most mint írtam nem mutatta ki a teszt, igaz nem is jött meg rendszeresen a szülés után, sőt én még egy napig véreztem is, ami aztán abbamaradt, és kiderült hogy mégiscsak terhes vagyok.

Zorkanya
Zorkanya
 


Sziasztok!

Aranyosak vagytok, hogy gondoltok ram, DE
Sajnos megjott, nincs pocaklakom...
Nem tudom mi lehet. Elmegyek az opt. cs.-be, aztan majd irok. Most lelkileg annyira nem tort le mint mult honapban, de azert szomoru vagyok(ki nem aki szeretne?). Lehet hogy az idegeskedesekis kozre jatszanak. Most a lakaseladasunkkal van gond, mert a fix vevonk visszalepett(foglalot is adott, hogy a tobbi vevot elkuldjuk, de ezzel most nem vagyunk kisegitve), es nekunk holnap lesz az ujra az eloszerzodeskotes, ahol ugye nekunk is fizetni kell. A ciki az, hogy az osszes erdeklodot ugy elkuldtuk, hogy meg telefonszamunk sincs... Mi ebbol a tanulsag, meg penzert se bizz meg senkiben!
Moni
Moni
 


Sziasztok !

Beteg vagyok , ezért nem tudtam írni. Sajnos 1 hét csúszással, de nekem is megjött.
Ma vagyok kb. 13 -ig utána megyek haza, és csak jövőhéten leszek.

Sziasztok: Kati
Király Kati
 


Drága Kati és Moni!
Fel a fejjel!!! Higgyétek el, sikerülni fog. Így legalább megvártok engem, a jövő hónapban, pontosan négy hét múlva már mi is újra próbálkozhatunk és akkor majd együtt fogunk izgulni.
Tudom, most csalódottnak érzitek magatokat, de higgyetek magatokban és a jó szerencsében! Az a ritkább, ha valakinek elsőre sikerül. Az egyik barátunkéknak pl. azt mondta a doki, hogy ha majd két év telik el "eredmény" nélkül, akkor kell elkezdeni aggódni.
És továbbra is drukkolni fogok nektek!!!
Szeretettel: Kata
Kata
 


Kedves Kati és Móni!

Bizakodjatok és nézzetek előre, ha semmi probléma nincsen, akkor nagyon hamar jön az a kisbaba,csak nyugi, de tényleg!!!
Én is jópárszor átéltem hasonló csalódást, aztán eltelt pár nap és már megint előre néztem. Át tudom érezni a fájdalmatokat.
Fel a fejjel lányok!

Szeretettel: Erika
Tóth Erika
 


Sziasztok Lányok!
Már két hete, hogy nem olvastatok Titeke mert szabin voltam jó messze. Úgy látszik a pihenés meghozta hatását, mert ma pont egy hete, hogy késik a menzeszem. Tegnap megcsináltam egy tesztet is és pozitív lett!!! Nagyon boldogok vagyunk, mert már ötödik hónapja próbálkoztunk. Orvoshoz csak egy hét múlva megyek, addig úgysem tudna mit mondani.
Nekem már van két kislányom, de nagyon várjuk a harmadikat, és ha ő is kislány lesz ugyanolyan boldogok leszünk, mintha fiu lenne.
Sok sikert és kitartást a próbálkozóknak!
Andrea
Andrea
 


Andrea, gartulálok!!!! Vigyázz magatokra és jelentkezz!!! Kata
Kata
 


Andrea!

Üdvözöllek a babavárók körében. Jó egészséget és kellemes terhességet kívánok nektek.

Szia
Magdi
Gallainé Magdi
 


Andrea! Gratulálok.

Én nem vagyok olyan jókedvű mint Andrea. Sajnos nekem a teszt negatív lett. De nem csüggedek. Biztos, hogy előbb-utóbb összejön nekünk is.
Hajni
 


Kedves Andrea !

Én is szeretnék Neked gratulálni. Nagyon jó egészséget és problémamentes terhességet kívánok Neked.

Szia

Szilvy


HAJNI !

Neked is szívből kívánom, hogy mielőbb legyen albérlőd 9 hónapra !!!

Szia Szilvy
Szilvy
 


Sziasztok!

Meg soha nem kerestem fel ezt az oldalt.
Vannak bizonyos tuneteim ami miatt gyanakodom ,hogy terhes vagyok.
Meg soha nem voltam terhes ezert fogalmam nincs mi pozitiv es mi negativ.
A hasam erzekeny ,nem faj de azert erzem, hanyingerem van, sokszor szedulok, a melleim ket napon keresztul erosen feszultek igaz most mar nem olyan veszelyes, faradekony vagyok, es ugy erzem mindha valami nyugtato lelassitana egy kicsit ami kimondottan zavar, meg az a jo , hogy mulik ez az erzes.
A 17. napnal sikerult a dolog, ami az irasok szerint teherbeesesre alkalmas nap.
Nem tudom mien tesztet vegyek es foleg ,hogy mikor.
Jovoheten szombat magassagaban kell megjonnie.
Lehettseges ,hogy valaki megerzi ezeket a tuneteket par naposan ?
Vagy csak megfaztam ! Par napja meg semmi bajom nem volt !

Valaszotokat halasan varva : Brigi
Brigi
 


Szia Brigi!
Tüneteid alapján szerintem terhes vagy, de vegyél tesztet. Bármelyik patikába bemész és kérhetsz segítséget. Vannak 3 napos terhességet (a teherbeesés számít és nem a menzesz) kimutatók, és vannak 10 naposak is. Vannak olyanok amik csak a reggeli első vizeletből tudják kimutatni a terhességet, és olyanok is vannak, amelyek akármikori vizeletből is kimutatják. Mindre azt írják, hogy 99,9%-os pontosságuak.
Sok szerencsét!!!

Szia Szilvy!

Köszönöm bátorító mondatodat. Én is reménykedem.

Hajni
Hajni
 


Szilvy !

Meg egy dolog en most amerikaban vagyok ,nem tudsz valamilyen nem magyar tesztet amit talan itt is lehet kapni.

Koszonet a gyors valaszert: Brigi
Brigi
 


Bocs elneztem : Szilvy helyet Hajni !!!!!
Itt hajnal harom van lassan nezd el nekem !
Udv: Brigi
Brigi
 


Szia Brigi!

Nem tudom amerikaba hogy van, nalunk Kanadaban mindenhol ahol van patika reszleg, nyilvanos pultra ki van rakva 4-5 fele teszt. Szerintem teljesen mindegy melyiket veszed meg. Mindegyiken rajta van hany napos terhesseget mutat ki.

Hajni
Napocska
 


Szia Brigi,
ahogy olvastam a tüneteidet, nekem ugyanezek voltak amikor terhes voltam (ami nem is volt olyan régen ). Én ugyab ezeket kb. 2-3 hetesen éreztenm, de olvastam, hogy vannak nők, akik már a pár napos, sőt pár órás (!) terhességet is megérzik. Drukkolok Neked, egyébként pedig odakint tényleg minden drogériában van ilyen teszt, szerintem válassz közülük nyugodtan (mellesleg mindkát gyerkőcöm Amerikában fogant, három-három hónapos kint tartózkodásunk alatt, úgy látszik,
Amerika jó hatással van a magyar lányokra !)
üdv
Zsóka
Zsóka
 


Sziasztok !/Hajni, Zsoka, Napocska es tobbiek !/

Vettem egy tesztet de a menstruacio elott harom nappal lehet csak eredmenyesen hasznalni, legalabbis az van ra irva.
Szerintetek azert megprobaljam ?
Mert ha semmit nem mutat majd ki akkor teljesen felesleges, nem de!
Ja es egyebkent szerintetek miert kapar a torkom, nem faj ,nincs begyulladva csak egyszeruen eleg gyakran krakogni szeretnek.
Lehet ,hogy szaraz a levego vagy csak egy kellemetlenseggel tobb !
Kulonben most mar jobban vagyok, bar nem tudom meddig.
Ez szokvanyos ,hogy idolegesen jo aztan egyszerre csak ujra erzed a tuneteket vagy az sem lehetettlen ,hogy ez allandosulni fog.
Es ha igen meddig ?

Valaszotokat varva: Brigi
Brigi
 


Kedves Andrea gratulálok!

Nagyon vigyázz magadra, és a picurkára!


Kedves Hajni!

Te pedig ne csüggedj, kitartásodnak lesz eredménye hamarosan.

Szeretettel: Erika
Tóth Erika
 


Kedves Andrea!
Én is a Margitban szültem (1997), és dr. Sárvári János az orvosom. Hasonló jók a tapaszatlataim! Biztos vagyok benne, hogy legközelebb is ott fogok szülni (2 év múlva tervezzük). Egyébként gratulálok, minden jót a babaváráshoz!
Szia: Judó
Judó
 


Brigi! Várd ki a teszten jelzett időpontot, mert különben akármit is mutat nem lehetsz biztos az eredményben. Én a helyedben megvárnám, míg késik pár napot a menszesz, mert igazi (ami szerintem hihető) eredményt saját és másoktól hallott tapasztalatok alapján csak akkor kaphatsz.
Egyébként szerettétek volna a babát vagy véletlenül jött össze? Ezt azért kérdem, mert ha nagyon vártátok a babát, akkor (szintén személyes tapasztalat) előfordulhat, hogy ok nélkül produkálod a tüneteket.
Azért nagyon drukkolok neked és várom a híreket felőled!
Kata
 


Sziasztok !

Kedves Mindenki !


Meggyógyultam. Itt vagyok épen és egészségesen.Csak sajnos nem más állapotban. Lelkileg egy picit megrázott, de eza az 1 hét jót tett nekem.
Ti hogy vagytok ?

Mindenkitől várok választ!!:))

Üdv.: Kati
Király Kati
 


Kedves Mindenki!

Nagyon köszönöm a gratulációkat, igazán jólesik, főleg, hogy Ti vagytok az első beavatottak (természetesen a férjemen kívül). Legszivesebben mindenkinek kikiabálnám, de azzal azért még várni kell legalább addig, míg az orvos is megerősíti a terhesség tényét.
Még egyszer köszönöm, hogy osztoztok az örmömömben!
Üdvözlök mindenkit és őszintésn remélem, hogy egyre többen leszünk boldog várandósok.

Andrea
Andrea
 


Kati fel a fejjel, csak előre nézz!

Az mindenesetre nem árt, ha újra próbálkoztok, hogy sokat pihensz, a fogamzás napjaiban meg főleg. Van egy aranyos tanács, amit már többen kipróbáltak, és állítólag használ, persze csak annak, aki szereti az édes martinit.
A tüszőrepedést követő 3-4. naptól 3-4 napon keresztül meg lehet inni egy fél kupicányi édes martinit, utána lehet pihengetni. Az alkohol ellazítja a méh izomzatát és ez olyan a beágyazódó megtermékenyített petesejtnek, mint a puha vajban a kés belesűllyed. Ezt nekem egy doktornő ismerősöm ajánlotta, és végül is lehet, hogy segített. Az alkohol ilyenkor még nem árt a picinek, mert még nincs kapcsolatban a mama keringési rendszerével.

Szeretettel: Erika
Tóth Erika
 


Szia Erika!

Imádom az édes Martinit.
Nekem egy gondom van, hogy nem tudom pontosan megállapítania tüszőrepedés időpontját.A hőmérőzés az macerás dolog számomra.

Üdv.: Kati
Király Katalin
 


Szia Kati!

Ha rendszeresek a ciklusaid, akkor ki tudod számolni, hogy mikor van a tüszőrepedés, ha a menzesz első napjától számolsz vissza 14 napot, nagy valószínűség szerint az a nap. Ha biztos akarsz benne lenni, akkor keress fel egy dokit, hogy nézze meg UH-gal.
Van még egy lehetőség: az LH-teszt. Ha vissza tudtál számolni, és mondjuk pont 14.napra esik a tüszőrepedés, erről úgy tudsz meggyőződni, hogy a 13. napon csinálsz egy LH-tesztet, és ha az pozitív, akkor biztos, hogy másnap lesz a tüszőrepedés. Az LH-hormon felelős a tüszőrepedésért, ezért annak az értéke a tüszőrepedés előtt maximális. Ezt mutatja ki a teszt. Kórházi gyógyszertárakban egészen biztos, hogy hozzájutsz, más patikákban szerintem nem.
Hát remélem valamit segítettem.

Szió:Erika
Tóth Erika
 


Szia Brigi!

Én is új ló vagyok a fogatban (bocs ez szakmai ártalom) szóval épp csak túl vagyok a menstruációm elmaradásán és barátkozom a terhesség tényével, viszont ez a torok kaparás ez őrjítően velem van szinte a kezdetektől. Neked elmúlt?
Kriszta
 


Erika, szégyen ide, szégyen oda, de fogalmam sincs, mi az az LH-teszt. Elmondanád?

Kati, itt egy tök jó módszer a hőmérőzés helyett, a hüvelyváladék mennyiségére és minőségére épít, én pl. ezt is figyelem. Egyébként a Babaneten találtam.

"1. A menstruáció után néhány napig alig van váladék, a hüvelyt szárazabbnak érezzük, majd
2. az ösztrogén hatására a peteérésig napról napra erősödve bővebb a váladék, mely hígabb, víztiszta, jellege inkább nyúlós lesz.
3. A petesejt kilökődése után a progeszteron hatás erősödik fel, a váladék kevesebb, színe fehér, sűrűbb, tapadós."

Az egész cikket az alábbi címen találhatod meg:
[url=http://www.origo.hu/csalad/szuloknek/000711keszitsen.html" TARGET="_top]http://www.origo.hu/csalad/szuloknek/000711keszitsen.html[/url]

Üdv. mindenkinek! Kata
Kata
 


Sziasztok ! /Kata, Krisztina es tobbiek/

Nem tudtam kivarni ezert vmegcsinaltam a tesztet ,de negativ lett.
Az az igazsag ,hogy mi nem vartuk a babat, de ha terhes lennek akkor biztos megtartanank.
Csak a valtozasok miatt gondoltam ,hogy terhes lehetek, igaz meg soha nem voltam abban az allapotban, szoval csak talalgatok.
Egyebbkent a torok kaparasrol csak annyit, hogy mar annyit krakogtam ,hogy szinte begyulladt a torkom, de most probalom magam fegyelmezni ( hogy ne csinaljam ) es sejemsallal orvosolni a problemat, igy mar valamivel jobb a helyzet.
A babat ( a terhesseget ) mi csak egy ev mulva terveztuk igy most egy kicsit meglepne ha terhes lennek, igaz azert titkon orulnek is neki.
De ez csak ugy fel hangosan mondom !
Szoval nem tudom most mi van ,mert a teszt negativ, igaz egy-ket nappal korabban csinaltam mint a teszten feltuntetett idopont.
A torok kaparas miatt azt hiszem lehet ,hogy csak megfaztam, de olvastam Krisztina ,hogy neked is hasonlo problemaid vannak. Ezert most mar ez is gyanus. Te miota vagy terhes es miota erzed ezeket a jeleket ?
Es miket ?
Nekem szeptember 10-en jott meg.
Egyutt voltunk 27-en akkor meg nem tudtam ,hogy ez eleg veszelyes nap !
Pont a 17. napon. Szoval kivancsi lennek mi sikerult vagy mi nem. Mit gondoltok ?
A teszt negativ ,de elobb csinaltam.
Es soha nem ereztem igy magam azelott.
Foleg a 28-a volt kulonos olyan lassu voltam mint egy csiga es orult nagy nyugalom volt rajtam.
Nem vagyok ideges tipus ,de ez meg engem is meglepett.
Mindent total lassan csinaltam.
Masnap meg mar volt egy kis hanyingerem, es ekkor kezdtem el gyanakodni hogy valami nem stimmel.
Megneztem az internetten a naptaros dolgot es az volt leirva ha nem akarsz gyereket ne szeretkezz ekkor. Hat akkor meg teljesen panikba estem, nem azert mert nem vagyok ra felkeszulve hanem azert mert ez teljesen lehetettlennek tunik nekem.
Azt gondoltam milyen nehez melo teherbe esni, de lehet, hogy a megfelelo pillanaton mulik.
Igy hat meg nem tudon mi van.
De a faradsag mar nem olyan eros.
Neha meg szedulok es hanyingerem is van.
Ha nem eszem azert, ha ettem azert, de eves kozben minden oke. Tiszta vicces ! Nem ?
Mivel nem vartuk, nem hiszem ,hogy csak produkalnam a dolgokat, de tudjatok mar semmin nem csodalkoznek ! Ugy erzem minden felfordult
es ossze kuszalodott korulottem, nem tudok semmit.
Nem gyozom kivarni hogy szombaton megjojjon.
Szeretnem is meg nem is. Persze ha nem jon meg az sem problema.
Ha terhes vagyok akkor a negyedik otodik napnal tarthatok ezert is csodalkozik a parom ,hogy valamit mar erzek es ,hogy oszinte legyek en is !
Varom a velemenyeteket !

Udv.: Brigi
Brigi
 


Szia, Brigi!
Teljesen normális az, amiket érzel, de sajnos semmiféle bizonyosságot nem lehet mondani. Ha akarod, szívesen bíztatlak, mert ezek a jelek mind jók és én is nagyon korán produkáltam őket, amikor júliusban terhes lettem. Kivéve a torokkaparást. Szerintem annak semmi köze nem lehet a terhességhez. Elég sok ilyen jellegű dolgot olvastam, de a torokkaparás mint terhességi tünet még sehol nem volt feltűntetve.
:-)
Szóval, drága Brigi, higgadj le, éld az életed!Ezeket mind tapasztalatból okoskodom itt össze neked, remélem, megnyugszol tőle.
Én egyetlen tesztet használok, ez a Clear Blue nevű, 10 napos terhességet mutat ki leghamarabb, a nap bármely szakában elvégezhető, nem kell a reggeli első vizeletig kitartani. Talán az USÁ-ban is kapható.
Sok kitartást!!!!! Üdvözlettel: Kata
u.i.: Egy ötlet. Ha mondjuk szombaton kéne megjönnie és hétfőn még mindig sehol semmi, akkor hétfőn csinálj egy újabb tesztet. Addig pedig légy türelmes. Különbenis, az már csak 6 nap!!!
Kata
 


SZiasztok Brigi, Kata!

Én is remélem, ugy sejtem, hogy a torok kaparás nem terhességi tünet csak érdekes egybeesés. Egyébként én is nagyon korán tudtam, hogy terhes vagyok. Mi ugyan nem terveztük mint egy esküvőt (óra,perc, nap) de tudtuk, hogy ha bejön akkor megtartjuk. Én hőmérőzök minden nap, eddig megelőzésből, az utóbbi időben a tüszőrepedés megállapítása miatt, így majdnem biztos hogy szept 12 volt a tüszőrepedés és egy hét múlva már olyan lassú voltam mint egy csiga, pedig elég pörgős csaj vagyok (voltam). Nekem sincs hányingerem csak egy enyhe émelygés és nem jövök tűzbe semmilyen kajától, mint régen. Folyadékot viszont elképesztő mennyiségben tudnék inni.

üdv. Kriszta
Kriszta
 

Vissza: Szülés

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?