Új privát üzeneted érkezett!

Szia Kagyló! szerintem Kisbuddha csak kivizsgálásra jár a cirisbe meg most egy magándokihoz mert Paragi nem nzte meg....jól mondom Kisbuddha???

Salsera: nekünk általában angyon jó a katonaszám de most amikor nagyon kellett volna elég rossz lett a biológus mondta h nem érti mert korábban nagyon jók voltak...ez változik időjárás táplálkozás gyulladás stb ezer ok van. Ezen ne rágd magad.

Nem értem ha jó a vércukorszinted honnan jönnek a ciszák a petefészkedbe??? Nem a szénhidrát miatt aktivizálódik a hasnyálmirigy meg a mellék vese és ezek hatnak a petefészekre és ezért alakulnak ki a ciszák????Vaahogy így van nem?? Van egy nagyon híres reproduktív endokrinologus (Tű doki) Terheléses cukron voltál már?
IR szerintem nem elég. A beágyazódáshoz is Dvai szavaival élve "ősember dita kell" azaz hús és zöldség semmi semmi szénhidrát! A stimu alatt is nagyon szigorúan ezt be kell tartani mert ha nem annak letveszélyes következményei lehetnek. Meg gyümölcsből sem lehet akármit enni.
A terhesgondozáson pedig közli hogy ha túl sokat híztál akkor elköszönünk egymástól.
Ne haragudj hogy ezen lovagolok de ha van valami amit megállapítottak miért nem kezelik. A BMI(testtömeg index) rendben van? Tudom hogy hajtanád előre a dolgokat megértem de lehet hogy hipphopp jönne a baby:DDD
Tűdoki
mirrmurrka

Sasera: RENGETEGET KELL VÁRNI nem árt ha korán kelő vagy, ez nem vicc ez komoly lehet szerencséd és akkor nem, de szerintem most ősszel (mivel egy hónap szabira ment) ezren várnak rá. Nem túloztam. Ezzel tisztában kell mindenkinek lennie. Ez az ára hogy nem kell egy évet várni a bejutásra. Mindennek ára van...

Nagyon szigorú és keményen szemedbe mond mindent
ha valami nem tetszik a stilusában elmehetsz 100 állnak a helyedre.

De ha jó kedve van viccelődik még aranyos is tud lenni ha akar de általában mogorva mert nem fogadnak neki szót vagy a OEP bosszantja vagy vannak nők akik a szeretőjüket akarják becsempészni a katonaleadásra...vagy Anyósok rohannak be számon kérni a túl sok unokát:D szóval ha rossz a kedve akkor csihi puhi de ha jó akkor aranyos. Tényleg jó a humora. Kiismerhetetlen.

minek petevezeték a lombikhoz?????:DDD a lombikhoz eleg apetefészek meg a méhed:D
mirrmurrka

Salsera
Fer 14-re van aki azt mondja javított.Szerintem nem javít,csak átmeneti állapotra valamit csinál.
Nekem semmi bajom nincs a Dévai intézettel.Most jöttem el onnan végleg.Ott nagyon sokat kell várni, több órát.Sotén nem volt lombikom,mivel egyáltalán nem vizsgáltak meg,csak az az egy vizsgálatom volt amit leírtam.Ezért nem tudom a sotén mennyi a lombik ára.Dévainál tudom mennyiből jön ki a támogatás nélkül,de pár oldallal hátrébb írtam le. :wink:
Kaáliról? :roll: Arról én nem mondok semmit,ezt az egyet meg fogadtam.Én nem mennék oda. De vannak akik oda járnak, és nekik bejön. Állítólag Krizsa akiért érdemes oda menni,nála biztos terhes maradsz.Ha igaz a híre! :)
Nekem nem csak lombikom volt,hanem inszeminációm is,ezért én kértem,hogy nézzék meg a petevezetékemet is.(bocsi az előbb petefészket írtam) :lol: Lombiknál nem kell átjárhatónak lenni,mert a méhbe lövik fel.Viszont inszeminácónál a sperma megy fel, és az ott megy minden felé,ott szükséges.
Mirrmurrka
Köszönöm!Nem értettem,pedig kétszer is el olvastam. :oops:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló Te hová mentél tovább?
mirrmurrka

Azt mondják, hogy a PCO együttjár az IR-el, de nem minden esetben.
Volt IR vizsgálatom, volt 5 pontos cukorterhelésem (a 120 perces szinte egy az egyben olyan lett, mint a 0 perces és nem volt durva kiemelkedés), mindig rendben megjön, most már rendszeresen 28-30 napra (korábban ritkább volt), amikor nem stimuláltak, akkor is volt peteérésem, szóval nem tudom még mit kellene csinálnom??
170cm vagyok, 62kg, mindennap tornázom.

Ez az ősember diéta a PCO-sokra vonatkozik, csak azért mert már annyi mindent kitalálnak, hogy mennyi minden miatt nem jöhet össze a terhesség, hogy csodálom még miért nem haltunk ki!

Nekem az az érzésem, hogy az orvosok többsége csak próbálkozik, aztán egyszer valamikor csak összejön, ha meg nem, akkor így járt a páciens..:(((
salsera
Budapest XIII. kerület

Hát ez nem hangzik túl jól..:(

Én elég lelkis vagyok, úgy hogy nem szeretem a ledorongoló orvost, de ugye mindenkinek más jön be.

Ha nem fontos a lombiknál, hogy átjárható legyen a petevezeték, akkor minek akarnak engem megint elküldeni hsg-re?
salsera
Budapest XIII. kerület

Megkérdezhetem, hogy miért hagytad ott a Dévait?
salsera
Budapest XIII. kerület

Salsera: a sok fehérje a bevizesedésmiatt ellen kell meg a szövetek növekedése érdekében mert ugye gyermeket akarunk növeszteni és a beágyazódásért. A sok szénhidrát már írtam hogy mennyire káros.
Igen most éppen az IR van felkapva de ha a hormonális következényeket nézzük érthető!
nagyon rendben van a súlyod!
Dévai amit mond az biokémia, még azért is tiltja a terheseknek mert víz lesz a szövetek között és szülés után nem tudnak az erek összehúzódni és elvérezhetsz szülés után közben.
A stimusoknak meg a hiperstimu és a hasűri folyadék miatt nem szabad sütizniük. Mert ha jön a hiperstimunincs beültetés mert az embrike még jobban fokozza a hstimut. HA szerencséd van pár nap múlva jobb lesz és blasztobabat kapsz vissza feltéve ha odáig eljutnak az embrikék. En egy egész ökröt megettem :D

Dévó szigorú, kíméletlen de profi. Mindenkit egyénileg stimulál nincs séma 2 napont uh vigyáz ránk. Sajnos ezen az úton nem várhatunk csak a szeretteinktől támaszt de aki nem ment ezen át az úgy sem érti meg. :shock:
Nem tudom miért kell elmenned HSG re, nem kérdezted?
Szerintem nincsenek képben.

Kagyló miért mentél el? megkérdezhetem?
mirrmurrka

Salsera,Mirrmurrka

Miért jöttem el?Sok beavatkozásom volt,és egyetlen egy sem sikerült,sőt még meg sem indult.Én Dévait nagyon imádtam,soha nem volt olyan,hogy meg bántott volna.Nem mentem hozzá úgy, hogy remegett volna a lábam,talán egyszer volt hasonló érzésem,amikor sokat adtam be az egyik injekcióból.Meg tudtam vele beszélni a dolgaimat, és sokszor volt,hogy a munkám miatt késői időpontot kértem és aranyos volt mert meg oldotta. De ha valahol hosszú évek alatt nem sikerül a terhesség,akkor már menni kell tovább másik helyet keresni. Dévai is ezt szerette volna kérni tőlem amikor mondtam neki,hogy szeretném ki kérni a papírokat. Azt is mondta velem kudarcot valót,talán máshol találnak valamit ami mellett ő el ment. Nem úgy jöttem el,hogy nekem rossz tapasztalatom lenne az Intézettel kapcsolatosan,hanem muszáj volt ebben a magasságban már mást is ki próbálni.
A döntésemet azért befolyásolta elég sokban,hogy a kis dokival nem jöttem ki.Sokszor be szólogatott,vagy éppen a hátam mögött Dévainak tette a meg jegyzéseket. Nem tartom a kis dokit rossz orvosnak,csak néha egy kicsit másképpen kellene viselkedni.Nem hobbi miatt járok évek óta kezelésekre,én örültem volna a legjobban ha vége lett volna az egésznek. Nem olyan kérdésre válaszolni,hogy :most már terhes szeretne lenni? :shock: Ezek után már nem tudom minek jártam oda. :roll: Talán ennyi pénzt ami évek alatt ki ment,nem tudtam valami másra elkölteni.Valószínű 2 év alatt nem találkozott még olyan nehéz esettel amilyen én voltam.Majd a többi 20-30 év alatt vagy ki tudja, lesznek még olyan betegei akik nem esnek teherbe,vagy nem tudni miért nem jön a baba.Akkor majd rá fog jönni nem minden úgy van ahogyan el képzeli. :( Akkor is azt fogja mondani a fejben dől el minden?! Ha tudná mi jár az olyan nő fejében aki nagyon szeretne kis babát és nem jön,mennyire meg viseli.
Mondtam Dévainak én ajánlani fogom mindenkinek, hiszen nem tehet semmiről sem,nem hibáztathatok minden orvost aki azon volt sikerüljön. Ezért döntöttem úgy ahogyan.

kagyló

Annyira siettem,hogy kimaradt. :oops:

Kriszto,npgy
Hogy vagytok? Várom a baba képeket!Egybe vagytok még? :wink:
Gigi
Szorítok!!!!!!!!!
Zafir
Hogy vagy(tok)?Ritkán jössz! :(
Momelcsi,nene
Gyerekek,hogy vannak?Történik valami jó dolog felétek?
Barikám
Nagyon el tűntél! Mi jót csináltok?

Merre jártok?
:(

kagyló

mirrmurrka: Köszi a tippet, igen a C vitamint hallottam én is. Elolvastam a rutascorbint, tulképpen abban is van aszkorbinsav, ami mint tudjuk a C vitamin, szóval szerintem nincsen különbség

kisbuddha: én a lombikot időzítettem úgy, hogy sokkal hamarabb kellett volna lennie, mint a nyaralásnak, de sajnos D elfelejtette levenni a kenetet áprilisban, és május végén mikor mentem, hogy indulunk, akkor közölte, hogy lejárt a rákszűrésem, és emiatt csúsztunk 1 hónapot, most amiatt csúsztunk 1 hónapot, mert nem volt petesejt. Szóval már régen terhesnek kellene lennem, ha az én terveim szerint megy minden. De sajnos "ember tervez, Dévai végez"

salsera: Üdv köztünk! a spermaszám nagyon sok mindentől függ, akár két hét különbséggel is leromolhat, ha pl lázas volt az urad, vagy ha kicsit feljebb olvasol, pont most mondta egy nővérke, hogy ez a nagyon nagy meleg is befolyásolja. sokat segíthettek rajta, ha lazább alsógatyát hord az urad, és esténként hideg vízzel zuhanyoztatja a golyszlikat! a szűk nadrágok mindenképpen kerülendőek!
A lombik mellékhatásai mindenkinél mások, nekem szerencsére eddig semmi komoly mellékhatás nem volt, legalább is én nem vettem észre. Van aki hízik, van aki érzékenyebb, "hisztisebb" lesz a sok hormontól. Ez egyénfüggő!
A Dévainál is TB támogatott a lombik. Szóval ha emiatt nem akarsz váltani, akkor ne gondolkozz! Az inszem persze nem, de ha lombikozni kell, akkor azt az állam fizeti!
Érdekes, hogy szedették a metformint, de a diétát nem kellette tartani???? ez a kettő együtt van!!!! TŰŰ dokit én is javaslom, vagy a Círisben Rencz doktornőt, mindkettő nagyon jó endokrin doki!
A FER14 is egyénfüggő, van amelyik pár esküszik rá, és 3 hónap szedés után teherbeesett a nő, és van akinél nem változtatott semmit!!! Szerintem ha javasolják, akkor ki lehet próbálni, bár ez is nagyon drága!

Kagyló: írtam privit!!!!!
kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi

:lol: :lol: :lol: :lol: Intézkedem!!!

Juhé,nagyon izgi lett!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

kagyló

Zsuzsi
Nem lehet jelölni,úgy vagy beállítva,vagy mi baja van.Pont nálam is ez van,ezért nem találni. :lol: :lol:

kagyló

Sziasztok!
Salsera, Mirrmurrka üdvözlet közöttünk!

Voltam ma dokinál, minden rendben. Cukorterhelés hibátlan, méhszáj zárt, B.B. jól érzi magát. Most nem mérte meg a doki (múlthéten 760gr.volt), mert csak beszaladtam "soron kívüli" vizsgálatra a hétfői hasfájás miatt.
Drága Kagyló, nem kaptam képet ma sem, meg múlthéten sem, így sajnos most nem tudlak felvidítani. De majd megpróbálom pocakfotót feltölteni, persze csak ha ez nem bánt meg itt senkit. Nem szeretnék kellemetlenséget senkinek.
Holnap irány ZÁNKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok!
Új vagyok itt!És érdeklődni szeretnék a Dévai Intézetről!
Lehet számotokra hülye kérdéseket teszek fel, de nekem nagyon fontos lenne tudnom!
Szóval a párom és én 2,5 éve várunk az első babánkra!Most vagyok a 2. clostis hónapomban!De ezt eddig az itteni kórházban a nőgyógyásztól kaptam!
Szeretnénk megnézni a Dévai Intézetet!De érdekelne, hogy milyen anyagi vonzata van a dolognak!
Olvastam hogy Tb támogatott is lehet a kezelés!Ez mennyire igaz?És érvényes ez vajon a megelőző kivizsgálásokra is!
Szóval, ha tb támogatottan szeretnék menni oda, akkor semmiért nem kell fizetnem?
Vagy hogy van ez???
Köszönöm ha észrevesztek és megosztjátok velem a tapasztalataitokat!
majorosdina
Székesfehérvár

Szia Era33
Szia Majorosdina: csak a LOMBIK van tb alapon!!!

első konzi Devaival:15 000 utána már csak 10 000 ha nincs más út mint a lombik akkor innentől kezdve ingyenes (persze a gyógyszert ki kell fizetned ammi 100-300 000 is kerülhet)

petevezeték átjárhatósági 50 -60 000 körül lehet nekem régen volt nem tudom most mennyi, inszemre enélkül nem mehetsz

PCT(poszt coitalis teszt)10 000 ezzel állapítják meg hogy legyilkolod vagy sem a katonákat ha legyilkolod akkor egyből inszem

szerintem kérni fog friss spermatogrammot: 10 000

ovuláció indukció: uh 40 000

Inszem: 40 000 (ehhez még hozzá jön 4-5 uh ára ) sum: 80 000

Uh 8000

Ha nem vagy még 35 és a férj spermaképe ok akkor 6 inszem kötelező.

Rászszűrés kenet 10 000

A kivizsgálásodat neked kell intézni Ők nem tudnak adni sem vérvételre sem sehová beutalót. A körzeti orvos sem tud egy csomó mindent kiírni elkell menni nőgyógyászhoz vagy magán laborba ahol megcsináltatod.
sokba kerül de menni kell az úton

Ennyi jutott eszembe.
mirrmurrka

Huhh Mirrmurrka!

Nos azt hiszem még gyűjtenünk kell erre! :(

Köszönöm szépen a választ!Nagyon kedves tőled!
majorosdina
Székesfehérvár

Era33 :D nem Dévaihoz jársz terhesgondozásra, jól gondolom?
Engem érdekelnek a képek :D

Kagyló: Mit pletykált Rólad kisdoki...szerintem egy-két kivételtől eltekintve minden lány mindent megtsz...

néha én is úgy éreztem fel kellene állni...jót fog tenni ez a frissítés
mirrmurrka

Majorosdina
Állami intézményben ingyenes az összes vizsgálat és lehet hogy nem is kell lombik a végén!

De minnél hamarabb meddőségi centrumba menjetek mert a nőgyógyászok csak húzzák az időnket!SOS
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mirrmurrka 2012.08.08 19:04-kor.
mirrmurrka

Mirrmurrka
Ha nagyon szeretném akkor el mondanám, de mivel el jöttem,nem érdekel ezek után mi volt.Az érdekel mi lesz!Kérdezted mi volt az oka,ősszintén el mondtam.Nem tudom én mit teszek meg vagy mit nem,ezt nem értem...De szerintem nem is kell.Ettől függetlenül el hiheted nem fogom rossz hírét kelteni,mert akkor nem így tenném.De talán jó 15-18 évvel ezelőtt nem felnőtt fejjel,nem ugranák át ennyire a dolgokon,de legkisebb gondom is nagyobb annál vajon mi van a kis dokival. :) Majd írok a moderátornak,hogy mások véletlenül se olvassák el.Miért kérdezed ha levegő kell neked utána? :shock:

kagyló

Üdv közöttünk mindenkinek, aki új itt. :D

Mirrmurrka: Nekem mindig rendben volt a cukrom, mégis tavaly februárban 2 hét alatt hatalmas cisztákat növesztettem.

Kagyló: Nem igazán van mostanában gépem. A festés miatt még nincsen összerakva a nagy gép, a laptopot pedig elviszi a férjem. Table PC-ről, meg nem szeretek írni, de olvasni mindig olvasok. Édes tőled, hogy miattam nem akartál rosszat írni Paragiról. :lol: Köszönöm, jól vagyunk, a lányok ma délután összeverekedtek odabent, hatalmas bulit csaptak. :lol: Apukájuk jót mulatott rajtuk.

Era: Örülök, hogy minden rendben van. :D

Nálunk minden rendben. Méhszáj teljesen zárt. Paragi azt mondta, hogy itt már nem lesz komplikáció a szülésig. Remélem igaza lesz.
Hétfőn megvolt a 2. cukorterhelés. Az éhgyomri 5,4-ről 4,6-ra csökkent és a reggeli utáni 1 órás 6,3 lett. A dietetikus hölgy azt mondta, hogy az nagyon jó. 2 hetente kell ismételnem, aminek nem örülök, hiszen minden ilyen 2 szúrással jár. :cry: Ha 7 fölé megy az érték, akkor van gond és jelentkeznem kell nála, hogy változtassunk a diétán. Ennek a diétának is meg van a maga előnye, egyenlőre nincsen csak 3,5 kiló plusz rajtam. :D
A babaszoba alakul. Festés megvolt, felkerült az új karnis és a függöny. 2 hét múlva érkezik a bútor is. Lassan készen is lesz a lányok szobája, de azért nagyon remélem, hogy legalább a 37. hétig még bent maradnak.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Kagyló: igazad van dobd a hátad mögé a dolgokat nem is kérdezgetlek erről tovább. Én arra értettem hogy kell egy kis friss fuvallat hogy ha az embernek elege lesz. Nekem is kellett egy kisebb szünet.

Zafír 100: furcsálom hogy egy PCOs lánynak nem javasolták a diétát...Te nem?
Paragihoz jársz nőgyógyászhoz? Dévainál kezdtél és átmentél? Vagy eleve Ő volt az orvosod az elejétől?
mirrmurrka

Mirrmurrka: Soha nem voltam PCOS, a hatalmas ciszták 2 hét leforgása alatt kerültek oda és csak hormonleállítóval tüntek el.
Igen, Paragi a nőgyógyászom. Nálam fordított a helyzet. Paraginál kezdtem és Dévaihoz kerültem. :D Az elejétől fogva ő volt az orvosom. Nekem mindig ő csinálta a punkciókat és a transzfereket is. Ez nem azt jelenti, hogy nem vagyok hálás Dévainak, hiszen Paragi nagyon sokat tanult tőle. Nekem Dévaival sem volt soha semmi gondom, nagyon jó és lelkiismeretes orvos, de a lelki békémhez mindig kellett Paragi támogatása is. :D

Zafír
zafir100

Szia Zafír100: Salsera PCO-s róla Vele beszélgettünk kicsit korábban és gyógyszert kapott diétát meg nem javasoltak neki. Nem Rólad gondolam h neked az van.

Ezek a ciszták csak így jönnek mennek?

Paragival kapcsolatban velem is rendes volt, Dévai szuper csak én egy kicsit félek Tőle. persze kifogtam már jó kedvében is. Paragihoz számomra nem félelem társul. Nekem is Ő csinált mindent.
mirrmurrka

Mirrmurrka: Igen, olvastam, hogy neked is mindent ő csinált. Remélem ugyanaz lesz neked is a "kimenetele" mint nekem, vagyis 2 kisbaba röpke 9 hónap múlva. :D
Tudom, hogy nem rólam írtad, de nem tudom hogy ilyenkor kell-e diéta.
A nyavalyás ciszták nálam inkább jöttek mint mentek, menni csak műtéttel voltak hajlandóak. :lol: Másodjára már a hormonleállító segített.

Zafír
zafir100

Szia Zafír100, úgy legyen! :D gratulálok a BABYK hez! Idétlen kérdéseim: én Dévóhoz jártam és most a szabija alatt kerültem Paragihoz. Akkor amikor jövök a 3 hetes uhra kihez kell jönnöm. Ez úgy megy szerinted h mi Paragi páciensei maradunk? Tudom h sokaknak ez egyértdlmű de nekem nem főleg az után h akikkel együtt feküdtem mind azt mondták h mi Dévisznél maradunk! Nekem ez nem annyira egyertdlmű. Biztos velem van a baj. Pro és kontra ezer érvem van mind a két doki mellett.
mirrmurrka

Majorosdina: hallottam h az OEP től lehet egyszeri gyógyszertamogatast kérni meg vannak v voltak alapítványok azt hiszem Magora, Magzatburok akik segíthetnek. A körzeti talán valahogy tud segíteni az utazási költségek ügyében de ha a városotokban van Meddőségi Centrum akkor nem hiszem. Remélem segítettem.
mirrmurrka

Udv az uj kismamajelolteknek! :lol:

Hirt hoztam Krisztorol! Hajnalban 5 perces fajasai lettek, igy mar a korhazban van! Talan par ora es Lilit a karjaikban tarthatjak a szulei!!! :lol: Amint jon az sms Lili szuleteserol, jovok!

Puszi es drukk mindenkinek ( ekezet miatt bocsi, telorol vagyok)

bari6

Köszönjük az infót Barika!

Krisztooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon várjuk Lili babát............... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Uj info, Lili meg megvarat mindenkit...2 ujjnyira van meg csak kitagulva :( kuldjuk Krisztonak a tagito drukkot ;) 

bari6

Mirrmurrka: Szerintem Dévaihoz.

Itt is nagyon drukkol Krisztónak és Lilikének. :D

Félelmetes, hogy megy az idő. Tegnap NPGY, ma Krisztó. Nemsokára Rencsi és Kisbagoly, majd én, azután Era33 és Nyuszika. Hihetetlen!

Zafír
zafir100

Szi Bari6! Krisztó hol fog szulni? Zafír 100 köszi a válaszodat! Drukkolok Krisztonak s Lilikének!
mirrmurrka

Mirrmurrka: Uzsokiban szülnek Krisztóék.

Zafír
zafir100

Sziasztok

Barikám
Köszönjük a híreket!
Kriszto
Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Npgy
???????????
Zafir
Mindenki sorra kerül,és te is! :wink:

kagyló

Era
Én nagyon várom,ezt te is tudod.De rajta vagyok a fész kész legyen,és ott leszek,nem itt. :wink: Ott senkit nem fog zavarni a sok kép,főleg nem engem. :lol:

kagyló

Mirrmurrka, köszönöm az infókat!Igen hasznosak voltak! :)
majorosdina
Székesfehérvár

Mirrmurrka, köszönöm az infókat!Igen hasznosak voltak! :)

Majorosdina: én már hozzászoktam ezekhez a számokhot először amikor meghallottam hogy 80 000 lesz az inszem:DDDDelájultam de egy idő után felmegy az ingerküszöb és akinek rengeteg pénze van az is meglepődik mert alapvetően egszséges fiatal nők vagyunk nem szoktunk orvosnál hagyni ennyi pénzt:D a célre koncentráj és minnél hamarabb meddőségi központ nem tudom hány éves vagy de minden nap számít. A vizsgálatokkal egy csomóidő elmegy így is. A nőgyógyászok ehhez nem igazán értenek.
mirrmurrka

Bari6, van híred Krisztóról és Lilikéről????

.
mirrmurrka

Sziasztok!

Bari 20 perce hozta a hírt, hogy Lili megszületett. Ennél többet sajnos még nem tudunk!
De már reggel 5 kor bent voltak a kórházban, szóval elég sokáig tartott a vajúdás!

Lili, itt is üdvözöllek! Légy továbbra is olyan jó kislány, mint anya pocijában voltál! :)

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

kagyló

Hatalmas gratula! :D
mirrmurrka

Mirrmurrka: Ezt a diétát mikortól kellene elkezdeni, amikor a nekiállnak a stimunak, vagy már korábban?

Többen kérdezték, hogy a PCO-hoz miért nem javasolták a diétát.

A sote endos csaj először azt mondta, hogy nem kell, mert rendben van a súlyom, cukrom stb, aztán egyik alkalommal meg azt mondta, hogy diétázzak, úgy hogy semmi nem történt közben, kicsit kiábrándító volt a "szaktudása".

Most, hogy voltam IR vizsgálaton, azt mondta a belgyógyász, hogy ezekkel az eredményekkel nem szükséges diétáznom, illetve a normális határokat tartsam be, ne egyek sütit sütivel, de nem kell ezt a napi 5x Xg étkezést csinálnom.

Mondjuk megfogadtam, hogy ha terhes leszek, akkor leállok a sütivel, most se vagyok egy édességfaló típus, de akkor megpróbálok teljesen leállni.
salsera
Budapest XIII. kerület

Kagyló: sajnálom, hogy még nem jött össze. :((

Én speciel utálom a "fejben dől el", "ne görcsölj rá" és hasonló tartalmas tanácsokat.

Ezt általában azok mondják, akiknek könnyen összejött, vagy visszapörgetve az eseményeket rá lehet fogni.

Én nem vagyok az a mindenáron gyereket akarok típus, megfogadtam, hogy egy stimut végigcsinálok, ha marad lefagyasztásra, akkor azt még bevállalom, de újabb stimulációt nem csinálok vállalok.

Csodálom azokat, akik már az 5., meg 10. lombiknál tartanak, én nem csinálnám, nem szeretném kockáztatni az egészségemet, a fizikai, lelki állapotomat és a házasságomat sem, mert bárki bármit mond, hosszú évek, sikertelen próbálkozások előbb utóbb rányomhatják a bélyegüket még a legjobb kapcsolatra is. :((
salsera
Budapest XIII. kerület

Lombik esetében tehát, ha biztosra akarok menni, akkor kerüljem a szénhidrátot, és mi van a többivel, mint kávé, torna?

Megtudnátok mondani, hogy mik azok a gyógyszerek, amiket ilyenkor szedni kell, vagy ez egyénenként eltérő?
salsera
Budapest XIII. kerület

Bocsi,h eltűntem. Pesten voltam a fiúkkal és anyukámmal, ezért nem jöttem.

Zsuzsi hozta a jó hírt (KÖSZÖNÖM!!!) (Zafír neked is kösziiii) én pedig hozok egy képet ;)

Íme a bizonyíték,h sikerülhet!!!

Kép

bari6

Bari 6 : gyönyörűűűűűű

Salsera: sok mindenben igazad van de ha ott leszel a cél előtt akkor már sodornak az események n is sok mindent elhatároztam hogy majd így meg úgy lesz de ez nem az a dolog amit mi agyban eldöntünk.
Amúgy azok a lányok akiknek nagyon könnyen mennek a dolgok és úgy járak abortuszra mint más kozmetikushoz, szerintük minket főbe kellene lőni, ez vonatkozik a legenyhébb ov. indukcióra járó lányoka is volt alkamlam egyszer hallgatni egy ilyen kedves nőt akinek meg is mondtam mit gondolok azokról akik meg védekezés helyett abortusszal "oldják meg a problmáikat"
Elmagyaráztam neki hogy lehet hogy nekem testileg nem ok mindnen de ő meg lelkileg alkamatlan arra hogy gyereke legyen úgy olvadt le az önteltség az arcáról hogy csak na remélem azóra is gondolkozik rajta.

Ja én sem akartam lombikot :D hahhahah de egybn biztos vagyok nem akarok 60 vesen arról morfondírozni hogy nem tettem meg mindent ezért meg azért de hidd el változni fognak az érzéseid!

gyógyszereim: clostilbegyt, gonal F900 merional,cetrotide, ovetrelle utrogestan 30 napig folsav
a gyógyszerezés nagyon egyéni(kor korábbi leleteid testömeg) nekem az inszemek alatt is mindig variált szóval nem rádhúznak egy sémát

diéta: a finomított szénhidrátot én már most letennm a "kemény" diétát meg a stimutól de nem lesz nehz tartani mert annyira félsz majd attól hogy lesz a gyógyszerektől szövődményed hogy ez nem lesz áldozat a részedről:DDDDDDD nálam ez volt hahahahhaha de már megszoktam és nem is kívánom a köretet meg a fagyit se! rengeteg víz.

Mozgás: a stimu alatt kb 4-5 napig kell is de D. szól hogy mikortól ne mert ha esetleg kiugrik egy tüsző akkor ha az megreped akkor viszi a többit is. És a mozgás ov okozhat.
punkció napján pihi és ha víz van a a hasadban akkor futni kell hogy elmúljon ja és napi kg hús 5 porcióban jól elosztva. Rengeteg víz.
Transzfer után nagymamis "nyaralós"életmód. Én 2 napig egy órát feküdtem utána picit mozogtam mert kell a méhnek meg a babáknak vér:DDD
ennyi

Kagyló: van egy lány D.I.ből aki most ide jár Dr. Fülöp Vilmos Ő fejlesztette ki az immun genetikai kezelést :idea:
mirrmurrka

Sziasztok

Barikám
Oda vagyok érte!!!!!!!!!!!! :lol: Ölelem krisztot meg lilikét is! :wink:
Salsera
Ezért vagyunk mindannyian másak. :)
mirrmurrka
Mit csináljak én Fülöpkével? :shock:
http://habitu.kozos.info/index_elemei/Page440.htm
Sajnos nekem még vetélésem sem volt! Talán akkor láthatnám,hogy valami meg indul. :( De még egymás után többször sem,de azért köszönöm!

kagyló

Kagyló: Megint pesszimista vagy. Fejbe foglak kólintani, ha ilyen leszel.

Salsera: Soha nem szabad feladni. Persze ezek a hormonkezelések megterhelik a szervezetet és lelkileg is nehéz egy lombik, de akkor sem szabad feladni. Mi olyan pofonokat kaptunk az élettől, hogy sokszor legszívesebben feladtam/feladtuk volna, de nem tettük. Ismerek olyan erős lányt, aki 11 lombikon van túl és a 11.-et is ugyanolyan pozitív hozzáállással csinálta végig, mint az előtte lévő tizet. Nagyon becsülöm az erejét és kitartását, én ennyire nem tudtam volna erős lenni.

NPGY és Krisztó: Itt is nagyon gratulálok a pici lányaitokhoz. Midketten gyönyörűek! :D

Csajok! Most egy ideig fiúcskák fognak születni, nagyon várjuk már őket is, de természetesen maradjanak bent a kiírt időpontig. :D

Zafír
zafir100

Kriszto:)))Npgy:)))
Hatalmas gratula a picikhez és hosszú egészséges boldog életet nekik:)))
Npgy mikor szült?

Nem is tudtam róla.....
:oops: Hogy hívják ott a picit?
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Cicamica: NPGY tegnap előtt, azaz aug. 8-án szült és a kislány neve Virág. Sajnos náluk voltak komplikációk, de most már mindenki jól van. :D

A laptetőmből csipegessetek (magamnak is veszek picit), de a legnagyobb részét most Zsuzsinak adom, ha nem haragszotok érte. :D

Zafír
zafir100

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?