Új privát üzeneted érkezett!

lányok, miért nem nevezitek meg a topicban az orvosotok nevét? (azt megértem, hogy azt, akiről nincs jó véleményetek, nem akarjátok megnevezni, de akiről csak jót tudtok mondani, azt nyugodtan leírhatjátok, hisz ezért van a topic, és más is szeretne jó kritikát hallani az orvosokról.)
Ha belenéztek a többi kórház topicba, láthatjátok, hogy erről nyíltan lehet beszélni. Szóval én kíváncsian várom, kikkel vagytok megelégedve.
Köszi, Trixi
trixi1973

Trixi!
Én nem titkolózom, az én orvosom Dr. Csütörtöki Attila, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Én csak jót tudok róla mondani. Remélem másoknak is ez a tapasztalata.
Üdv
Adri
vadri

az én dokim, akit 14 évvel ezelőtt ismertem meg,Dr.Hartmann Gábor szintén nagyon jó, 2xszültem nála, (bejött a kórházba, amikor megindult a szülésem mindkétszer) továbbá egyéb ügyeim is voltak vele. Nem volt olyan eset, ami miatt nehezteltem volna rá. Nagyon tudom ajánlani mindenkinek.
Trixi
trixi1973

Doktor Úr,

látom Ön ad tanácsokat itt a topicban, azt szeretném kérdezni, a Cerazette fogamzásátló okozhatja -e hogy mostanra már gyakorlatilag 1-2 nap megszakítással folyamatosan menstruálok, vagy ennek más, szervi oka lehet ? Kisfiam 8 hónapja született, azóta szedem a gyógyszert, fél évig minden ok volt, kb 2 hónapja van ez a gond.

Válaszát előre is köszönöm,

Tímea
kismaszat

Kismaszat!
Gondolom szoptat. Természetesen nem menstruál, hanem több-kevesebb (mennyi?) vérzése van. Elvileg lehet akár terhes is. Mindenképpen meg kellene nézni (UH?). Bizonnyal nincs jelentősebb baj, ez szoptatás és a Cerazette mellett előfordulhat. Vszeg, legalábbis átmenetileg más módszert kellene választani.
gyuri
Szeged

Doktor Úr!

23 hetes terhes vagyok. Négy napja folyamatosan hasmenésem van. Szinte semmit nem tudok enni, minden kijön. Illetve már azt sem tudom, mi jön ki belőlem. Az ügyelet azt mondta, hogy nincs semmi másra szükség, mint széntablettára, sok teára meg diétára. Nem árthat ez a babámnak? Mindegy, hogy milyen vírus vagy baktérium okozza? Nem kell ezt terhesség esetén kivizsgálni? Ön mit tanácsol? Válaszát nagyon köszönöm!

marq
Kép
Kép
marqueza

Marq!
Sürgősen keresse fel a kórházat! lehet, hogy csak banális dolog, de négy nap alatt kiszárad, minimálisan folyadékpótlás szükséges. és néhány egyéb vizsgálat is kell (fertőzés?)
gyuri
Szeged

Tisztelt FőorvosÚr!
A barátnőm két hónapja nem menstruál ...a menotest negativ,orvosnál is volt néztek nála hormonszintet,rendben volt a kérdése az volna hogy meddig lehet "várni" hogy vissztérjen a menstruáció?mi lenne a következő lépés az esetleges kezelésben.
Köszönettel:Vera

Kép
Kép
vera70

Vera!
nem tudom ...
ehhez egy csomó adat kell. Látni, vizsgálni, ultrahang. Legjobb lenne orvoshoz fordulni, közvetlenül.
gyuri
Szeged

Tisztelt Doktor Ur!

Azt szeretném megkérdezni, hogy egy gátseb ( kb. 5cm ) kb. mennyi idő alatt gyógyul be? 2 hete szültem és menni, ülni, állni alig tudok, a wc-re menésről nem is beszélek... A seb körüli rész szinte kemény és kicsit zsibbad is. :-(

Válaszát előre is köszönöm
Erika
erika2004

Kedves Doktor Ur!
Szeretnem megkerdezni, hogy van-e ujszulott osztaly a JFK? A multkori Szuloszoba musorban volt, hogy az ikreket varo kismamat at kellett szallitani a I.sz szuleszetre, mert az o korhazaban nem volt. Igaz en nem ikreket varok, de megfordult a fejemben a kerdes.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Tisztelt Főorvos Úr!Köszönöm Szépen a válaszát...magam is úgy gondolom hogy menjen el a nőgyógyászához!!
Vera

Kép
Kép
vera70

Erika!
Kb. 10-15 nap.

Ezvicc!
Koraszülött osztályunk van, ez azt jelenti, hogy kivéve a nagyon kis koraszülötteket (1500g ill. 32 hét alatt) nálunk születhetnek meg.
gyuri
Szeged

Kedves Doktor Ur!

Köszönöm válaszát, akkor tűrök még rendületlenül.

Erika
erika2004

Kedves Dotor Ur!
En is nagyon szepen koszonom a valaszat.
Ma vegkep megnyugodtam, mert voltunk uh, es minden rendben van a kicsivel. A tarkiredo 1mm volt, ez allitolag nagyon jo ertek. Talalkoztam a szulesznommel is, aki vegtelenul aranyos teremtes. Szoval nagyon meg vagyok eddig elegedve a korhazzal, es a szemelyzettel, ha mondhatom igy.
Remelem ez igy is marad.

Koszonom!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Ezvicc!

Megkérdezhetem, hogy te kit választottál szülésznőnek? Én is szeretnék, de még nem tudom pontosan, hogy kit.

Köszi

Kép

Kép
mtücsök

Mtcsok!
Gerdei Helganak hivjak, es fantasztikus lelkiismeretes ember. Ma vereztem, es Ot hivtam rogton. Be kellett menni az ugyeletre. Amikor felhivtam rogton megismerte a hangom, es nagyon aggodott ertunk. Kerte, hogy hivjam, ha megvizsgaltak. Szoval en csak ajanlani tudom.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok!

KépKép

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Én is a Jahnban szültem egy éve. Nem választott orvosom volt és a Csütörtökinél szültem. A szülésznőm pedig Helga volt. Gondolom csak Ő van ott egyedül. Nagyon meg voltam mindkettőjükkel elégedve. Helga segítőkész volt és nagyon türelmes. A doktor úr úr pedig másnap is lejött megnézni, hogy hogy vagyok. Lelkiismeretes, nyugodt orvos. Csak ajánlani tudom őket.
dorki

Mindenkinek Kellemes Karacsonyi Unnepeket Kivanok!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Doktor Úr!

Két hete kértem a véleményét, hogy mit csináljak (hasmenésem volt, elég súlyos). Azt ajánlotta, azonnal menjek kórházba. Meg is tettem, szeretném megköszönni, hogy akkor olyan gyorsan válaszolt, mert kiderült, hogy már eléggé ki voltam száradva. Kaptam egy medencényi infúziót, néhány nap után haza is engedtek. Szerecsére a babámnak nem lett semmi baja. Még egyszer nagyon köszönöm, hogy olyan gyors volt, meg hogy egyáltalán, van itt nekünk egy on-line orvosunk! Nagyon boldog új évet , jó egészséget kívánok Önnek és a családjának!

Marq

marq
Kép
Kép
marqueza

Doktor Úr!

A véleményét szeretném kérni. Ma voltam CTG-n amivel nem is volt semmi gond, de megmutattam ott a vizelet leletemet és azzal már nem volt ennyire szerencsém. Mint kiderült fehérje van benne, rögtön megmérték a vérnyomásomat is ami 144/85 volt, ja és vizesedik a lábam. Szóba került a terhességi toxémia. Ez tulajdonképpen micsoda? Veszélyezteti a babát? Pénteken megint mennem kell a CTG-re. Tudni szeretném, hogy mennyire aggódjak! Azt elfelejtettem, hogy jan.14-re vagyok kiirva.
Nagyon várom válaszát!!!!

Sys
sys

Tisztelt Doktor Úr!

Már majdnem két éve szeretnék teherbe esni, de ez idáig nem sikerült. Csináltattam egy hormon vérvizsgálatot a ciklus 2, 10, illetve 20. napján. Az első két eredménynél a prolactin színt 1014 mIU/L (ref. Tart. 72-511), a másiknál pedig 794 mIU/L, a harmadikat már nem várta meg az orvos, aki felírt nekem bromokriptin gyógyszert. Azt szeretném megkérdezni, hogy, ha a harmadik eredmény jó értéket mutatott volna, nem-e ártalmas számomra, hogy mégis szedem a gyógyszert? a prolactin színtet meddig lehet csökkenteni? Az eredmény szerint tényleg nincs tüsző érés?
Az eredmény többi értékei:
-A ciklus 2. napján:
FSH: 11,8U/L
LH: 6,2U/L
Prolactin: 1014 mIU/L
Progreszteron meghat.: 3.0nmol/L
Ösztradiol: 0.140nmol/L

- A ciklus 10. napján:
FSH: 5,5U/L
LH: 7,1U/L
Prolactin: 794 mIU/L
Progreszteron meghat.: 2,0nmol/L
Ösztradiol: 0.782 nmol/L

Köszönettel,
Patricia
(e-mail címem: giera@freemail.hu)
giera

Sys!
A vérnyomás 145/85 nem magas, érdemes mérni, de egyenlőre kezelni nem. Mennyi fehérje volt? mert egy minimális mennyiség mindenkinek van, csak 0.3g/l felett lehet egyáltalán arról beszélni, hogy fehérje van a vizeletben. És még ezt is okozza, ha bővebb folyás van és hüvelyváladék kerül a vizeletbe. Viszont a cTG helyes.
gyuri
Szeged

Pat!
A 3. vizsgálatra szükésg van, mert a 2. és 10. napon még nem lehet peteérés, ezért nincs. De lehet, hogy azért nem is lesz mert a prolactin magas. A magas prolaktin szint mellett gyakran nincs peteérés, ezért kezelése jogos.
A harmadik lesz a döntő. A két prolactin eredmény között nincs nagy különbség, mert a prolaktinnak nagy a szórása. 800 és 1000 nem nagy különbség.
gyuri
Szeged

Kedves Sys!

Nagyon drukkolok Neked, hogy minden rendben legyen!
Mar nagyon izgulsz a szules miatt? A JFK szulsz ugye? Ugye irsz majd szules utan, ha lesz egy kis idod?

Udv: Judit
(15 het+1nap)

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Gyuri,
a tapasztalatodra lennek kivancsi. Kozel fel eve volt a csaszarom es a vagas kornyeke a mai napig erzeketlen. Ez mar mindig igy marad, vagy van esely a javulasra? Ha igen, megis mikor?!

-Afonya
afonya

Áfonya!
A metszéskor természetesen egy csomó, a hasfalat ellátó ideget is elvágunk. ezek szemmel nem látható vékony szálak. Egy részük fél, egy év után helyreáll. Sajnos nem mind. Bár a dolog kellemetlen lehet, de bajt nem okoz.
gyuri
Szeged

Sziasztok.
Olvasgattam a leveleiteket és úgy gondoltam,hogy megragadom az alkalmat és köszönetet mondok az én "Délpestis" orvosomnak.
Köszönet azért a bátorításért,kedvességért és odafigyelésért amit én mind a kétszer kaptam tőle a 9 hónap,és a szülés alatt.
Köszönöm Dr.Jávorkai Imrének.

Ui.:Szeretném megkérni a Főorvos urat,hogy amennyiben módja lesz rá,tolmácsolja a köszönetemet a Doktor úrnak.
kreisch_Ágnes

Gyuri,
koszi, akkor még remenykedem kicsit. Hazaseletnel hatrany, viszont szunyogcsipesnel elonyKép Igen, a "kellemetlen" a jo szo ra.

-Afonya
afonya

Kedves Gyuri!

Márciusban szültem császárral súlyos toxémia miatt(nagyon magas vérnyomás 200/140, fehérjevizelés, ödéma).
Kérdésem az lenne, hogy van-e mód arra, hogy megelőzzem a kialakulását?
Illetve van-e a terhesség előtti felkészüléssel kapcsolatban olyan vitamin, immunteápia , stb. ami segít a kivédésben?
Egy védőnő aspirin szedését javasolná a 28. héttől, ez igaz, hogy segíthet?
Nagyon szeretnénk kistesót, de mindent szeretnénk megtenni, ha lehet a toxémia kivédéséért!
Van esetelg olyan kollégája aki toxémia szakértő?
Válaszodat előre is köszönöm.
Rita
kola

Rita!
A toxémiával kapcsolatban az a tapasztalat, hogy, ugyanabból a kapcsolatból, általában nem ismétlődik, vagy ha igen kevésbé lesz súlyos. Ha csak ez az ok (immunologiai magyarázata van) akkor érdemes ugyanazzal az apajelölttel próbálkozni ...
Ha más, pl. vesebetegség, cukorbaj stb. áll a háttérben, ezeket ki kellene vizsgálni, és a következő terhesség vállalása előtt ezt kezelni. Semmiképpen sem helyeselném, "vakon" az aszpirin kezelést, egyrészt mert csak nagyon ritka esetben segít, másrészt szövődményei lehetnek.
Ha jelentkezik szívesen segítek.
gyuri
Szeged

Köszönöm a gyors válaszát!!!!
Azt nem írtam, hogy 30. hétre szültem, most itt áll az asztalnál a bébim, nagyon erős fiú!
A szülész és a szülésznő szerint a másfél lábam a másik oldalon volt...
A vérnyomásom a 28. héttől emelkedett, dopegit és cordaflex majd mindennel próbálták levinni, de sajnos nem ment.
Hajlamos vagyok vesehomokra, és a terhesség alatt volt két vesekövem, ami nem fájdalommal de megszületett.
A szülés után 2 hét intenzív, és kb. egy hét múlva rendeződött a vérnyomásom.
Azóta 120/80 körüli értéket mérek, nincs problémám.
A férjem marad (kiállta a próbát...), sajnos azonban kiderült, hogy a családban sok a magasvérnyomásos beteg és sajnos több babával volt gond.
A terhességem elején a teljes vérkép, vizelet rendben volt és a terhesség alatti cukor-terheléses cukor is rendben volt.
A 28. héten már kicsit kevesebb magzatvizet láttak de nem tünt vészesnek a dolog.
Esetleg kellene kivizsglás?
Belgyógyász?
Rita
kola

Azt elfelejtettem leírni, hogy a tesó vállalás kapcsán nem a saját életemet féltem, mégegyszer nem tudnám végigcsinálni a koraszülött bébivel járó dolgokat.
kola

Doktorúr!

35 hetes kismama vagyok, a magzatmozgással kapcsolatosan lenne egy kérdésem. A védőnőm szerint minden délután 5 órától a bal oldalamon feküdve kellene figyelnem a magzatmozgásokat, addig míg a 10 mozgás meg nem lesz. De bizonyára ismeri ezt a módszert.
Az én kisbabám viszont nagyon szélsőségesen viselkedik mocorgás-ügyileg. Én hiába figyelem 5 órától, ha neki akkortájt nem akaródzik mozogni.
Hajnalban és késő este nagyon aktív, napközben viszont nagyon megbújik, akár órákig se érzem mozogni, időnként egy-két erőltetett mozgás, hogy mégis ne aggódjam már magam halálra, de azokból aztán aligha jönne össze a 10 mozgás.
Ma pl.reggel 6 és 7 óra között kb. 30-szor mozgolódott. Nagyon kis aktív volt(sőt, ennyire azért nem is szokott máskor). Aztán megint alig valami, gondolom majd megint este úgy 8 óra körül fog felélénkülni.
Most akkor ez normális vagy sem? Sokan írják, hogy egész nap ficánkol a babájuk. Hát az én kisbabám sose volt ilyen nagyon aktív.
Így amikor már órák óta alig vagy egyáltalán nem mozog, honnan tudjam, hogy most egyszerű lustaságról van szó, vagy komolyan aggódnom kell?

Előre is köszönöm válaszátKép

Babus

Kép
babus2005

Rita!
Előbb szülész, majd esetleg belgyógy. Az ismétlődés ellen nincs garancia.
gyuri
Szeged

Kedves Gyuri!

Sajnálom, hogy nem lehet megelőzni a kialakulását.
A körzeti orvosom az I. Klinikán dr. Rigó Jánost javasolja vagy esetleg a II. Klinikán dr. Gimes Gábort, ismeri esetleg őket?
Önhöz szívesen járnék, de tudtommal ott nincs koraszülött intenzív.
Mit tanácsol, melyik kórházat válasszam?
Előre is köszönöm a segítséget.
Rita
kola

Kedves Gyuri!

Régóta olvasom, a topikot de még nem szóltam hozzá eddig!
Én is a Jahn Ferencben szeretnék szülni, ha végre sikerül teherbe esnem.
Ezen dolgozunk a férjemmel és a Forgách Intézettel együtt.
Szóval PCOS-ben szenvedek!
Túlsúly és anovulációs ciklus, valamint a hormoneredmények alapján.
Ma kaptam meg a terheléses vércukor vizsgálatom eredményét.
Ebben szeretnék segítséget kérni.
1 hét múlva megyek a Tanár úrhoz és addig nem szeretnék kétségek között maradni.
Értékek:
éhomi:6.7mmol/l
30 perc: 11.8mmol/l
60 perc: 10.6mmol/l
120 perc: 10.5mmol/l.
Kérdésem, hogy ezek az eredmények alátámasztják-e az inzulinrezisztencia gyanúját?
El vagyok keseredve nagyon!!Ahogy olvasgattam az interneten, ezek nem túl fényes eredmények!
ElQre is köszönöm a választ
Márti
martibaba

Szia Márti!

Cukorbetegségről, cukorbetgség és terhességről itt rengeteget megtudhatsz:

http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/7484/1498.html?1104918002

Sok sorstárs, rengeteg tapasztalat, infók!

És Főorvos úr ott is "rendel"!!!

Talán az a topik megfelelőbb ebben a témában.

Ági
aszemenyei

Bocsánat!

Véletlen a rossz topikba írtam, ott is feltettem a kérdést.
Kedves Gyuri, nézni fogom mindkét topikot.
Köszönettel
Márti
martibaba

Sziasztok.

Új dokit és szülészetet keresek.

Milyen a Jahn Ferenc szülészete ? Tudnátok róla írni ? Tudtok olyan dokit ajánlani aki nem csak a magánrendelőjében fogad ?
bazsarózsa

Bazsarózsa!

Dr. Séra Pétert tudom ajánlani. Hozzá járunk terhesgondozásra az első babánkkal. Tehát a vízkeresztségen még nem estünk átKép. Részben itt ajánlották (a Doktor Úr is, aki ide szokott irogatni) illetve itt a kerületben többen is egymástól függetlenül. A Thököly úti SZTK-ban is rendel és magánrendelése is van. Lassan a 30. héten járok, de eddig még csak kétszer kellett a magánrendelésére mennem, egyébként az sztk-ban szokott megvizsgálni. A tarifa is baráti, de azt most nem írnám ide. Mosolygós, türelmes, örülök, hogy "rátaláltam" a rengeteg negatív tapasztalat után. Ha érdekel, hívd fel a az sztk-t szerda délután 14-18 óra között és kérd őt. Én is így jutottam el hozzá. Az sztk száma: 297-1210
Problémamentes babavárást kívánok!
Marq

marq
Kép
Kép
marqueza

Marqueza!

Ne haragodj, de én még a mi Gyuri doktorunkon kívül mást doktort itt nem láttam válaszolni a feltett kérdésekre! Nem lehet, hogy rossz helyre írtál?

Kép

Kép
mtücsök

Sziasztok,

Bocsánat, hogy ismeretlenül írok ide nektek. Azért teszem, mert tudom, hogy sok mama nem az "elmúlt napon"-ra kattint, így ha érdekelné is, amit hírdetek, nem láthatja meg. Ez pedig a következő:

január 27- én újabb 4 napos dúla-alapképzés indul a MODULE szervezésében. http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=89&cid=45522

Amennyiben valaki tervezi, érdemes erre mindenképpen elmennie, mert ez az utolsó alkalom, hogy nem kell szállásdíjat fizetni. Külön indok még a mostani tanfolyam mellett az, hogy pénteken vért izzadva megszültük a továbbképzés mikéntjét, hogyanjait és egyéb kérdésekre adott válaszait is, és ennek eredményeképpen a januári csoport tud velünk továbbképződni havi egy vagy két napos alkalmakkor, és szuper lesz! Érdeklődés esetén forduljatok a fenti linken megadott névre, számra, vagyis Békés Emőkéhez a 70/948 5481-es számon, de még sokkal jobb, ha mélt írtok neki a bekese@module.hu címre.

Tudom, hogy sokan közületek várandósok, azért teszem fel ide is ezt, mert pocakkal is el lehet menni, amennyiben, ha van nagyobb testvérke, elég nagy ahhoz, hogy nélkülözze a mamáját 4 napra. Nem mellesleg ez a képzés segít kihozni a legjobbat a kórházi szülésekből (is) mind a ti, mind a babáitok szempontjából. (Bár tény, hogy pocakkal átmenetileg lemaradtok a toábbképzésről, de ez újra indul később, szóval nem gond.)

Ha szeretnétek dúlát, akkor nekem írjatok, leírom, hogy tudjátok megtalálni a leginkább nektek valót. Kép

Virág
virág78

Kedves Doktor úr!

8 hét telt el az utolsó menstruációm óta, az UH 6 mm-es petezsákot, megfelelően vastag méhfalat mutatott (4-5 hét körüli terhességet). Azonban barnás pecsételő vérzésem volt 2 napja (akkor mindent rendben volt még, orvos megnézett, UH készült) és azóta élénkpiros vérzésem van, a menstruációsnál gyengébb, és gyengén fáj a hasam, derekam. Duphastont szedek egy hete, a vérzés óta itthon fekszek. Van egy kilenc hónapos kisfiam és az előző terhesség alatt nem volt semmilyen problémám, kb. egy hónapja nem szoptatok, három menstruácóm volt a terhesség előtt, 33-35 napos ciklussal. Milyen esély van arra hogy megmarad ez a baba, mi lehet a gond? Az orvosom azt mondta ha jobban vérzek jelentkezzek, egyébként egy hónap múlva találkozunk.
anett2

Anett2!
Itt valami nem kerek. 8 hetes vérzéskimaradásnál már biztosan látni lehet a magzat szívműködését. Szerintem ezt tisztázni kellen és nem várni egy hónapig. Hitem szerint a Duphaston hatástalan a fenyegető vetélés kezelésében ...

Babus2005!
A magzatmozgás számolása hasznos, de a módszer nincs kőbe vésve. Bármely óra /10 mozgás jó lehet.

Kola!
Van koraszülött osztályunk ... a 32. héttől vállaljuk a koraszülötteket. (un. NIC2)
Ha mégsem, én akkor a Szabolcs u-t választanám, pl. dr. Hajdu Krisztát vagy dr. Zsirai Lászlót (de másokat is)

Martibaba!
A leírt adatok un. IGT, ami a terhesség alatt biztosan terhességi cukorbetegség. Szerintem az IVF előtt be kellene állítani a diétát és az IVF technikát is ehhez kellene igazítani. Beszéld neg Forgách Tanár Úrral, bár szereintem ez Ő is fogja tudni.
gyuri
Szeged

MTücsök!

Nem írtam rossz helyre, a "Gyuri doktorunkra" céloztam, mikor azt írtam, hogy "a Doktor úr is, aki ide szokott írogatni"- ajánlotta többek között az orvosomat. Valamit félreérthettél, mert szerintem egyértelműen fogalmaztam. Mindeketten a délpestiben dolgoznak.
Üdv, Marq

marq
Kép
Kép
marqueza

Kedves Gyuri!
Nagyon erdekelne a velemenye. Betoltott 16.het utan mentem AFP-re. Ma felhivtam a korhazat, ahol csinaljak, es a holgy azt mondta, hogy 25nanogramm, 1,1 mom es hozzatette, hogy ez a betoltott 15.heti. Mire szoltam, hogy vasarnap mar betoltottem a 16.hetet. Azt mondta arra is kiszamoljuk. Valasz: 0,9 mom. Ez most jo, vagy rossz eredmeny? Nem nagyon ertettem, hogy mibol veszi a 15.hetet, hisz eleve az AFP a betoltott 16.het utan veszik le. Segitseget elore is koszonom. Az orvosomhoz majd csak a betoltott 18.hetet kovetoen megyek majd, amikor genetikai uh lesz. Ezert nem szeretnek addig varni.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Kedves Doktor úr!

Köszönöm a választ. Felhívtam az orvosom, aki behívott, és már nem volt meg a baba az UH-on. A műtőben tegnap "be is fejezte". Azt mondta 3-4 hónap múlva lehet újra próbálkozni, addig fog felírni egy fogamzásgátlót, amit ha elhagyok egyből teherbe eshetek, rendezi a ciklust, és elősegíti a teherbe esést. Úgy hallottam fogamzásgátló elhagyása után várni kell a teherbe eséssel - van olyan ami után nem? A 3-4 hónap elegendő idő a regenerálódásra? Mit tehetek hogy a következő terhességem ne vetéléssel végződjön? Szedjek vitamint a teherbeesés előtt? Az előző terhességemnél jó volt a vérképem és csak Tardyferon Fol-t szedtem.
anett2

Kola,

ha megengeded, hogy laikusként beledumáljak, fogadd meg Gyuri tanácsát és nézd meg a Szabolcs utcában Hajdú Kriszta doktornőt! De akár Zsirai doktort is nyugodtan!
(A Jahn-t nem ismerem, semmiképpen nem a Jahn-t akarom leszólni, hanem sokkal inkább Hajdú Krisztát dicsérni. Hasonlóan jó a véleményem a Szabolcs utcai koraszülött osztályról is)

Üdv:
Atya
atya

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?