Sziasztok!
Tiszta dili vagyok, végre rábeszéltem apát, hogy váltsunk netcsomagot, mert ez nekem nem elég
(15óra), nézem mire válthatok, amire akartam nem ajánlotta fel, na gondoltam legyen akkor az ASDL, hát itt a préri közepén nincs kiépítve, várjak amíg lesznek rajtam kívül erre áhítozók. Na vissza is mondtam. De miért nem válthatok 40 órásra azt nem értem. Lehet, hogy azt kell csinálnom, hogy ezt lemondom és újból előfizetek és akkor már arra?! Miért kell ennyire túlbonyolítani? Ja és váltást rendelhetsz neten, de vissza csak mezei levélben mondhatod, hát ez nevetséges!!! Na jó, most kimérgelődtem magamat.
Ildi, Andi
Mázlisták, nem éri itt fájdítani a szívünket a minitalikkal, remélem azért annyi volt bennetek, hogy gondoltatok ránk
Andi
Nem semmi leányzód van, már próbálkozik az állással??? Lesz neked nemulass nemsokára
Futhatsz és pakolhatsz utána
Mályvások meg tönkremennek, mert nem fog már kelleni
Telcsin hívtad Hugit és nem vette fel, vagy csak sms-t küldtél neki???
Kika
Jó hogy jöttél már!! Milyen sokat változott Anna az első általam látott kép óta
Hiába no, nőnek ezek a gyerkőcök.
Egyébként a Réka sem eszik meg egy egész üveg gyümit, se főzit. Ennyi kell neki és kész. Van olyan gyümis is amiben van teljes kiörlésű rizs (4 hónapos kórtól), az is laktató, a finomfőzit is nagyon szereti. A husos hamik elméletileg 5 hónapos kórtól vannak.
A mi napi menetünk: fél 6 körül tápszer, fél 9h-kor szintén, délben főzi, 3h-kor tápszer, 6h-kor tejpép és fürcsi után szintén tápi. Az én leányzóm még ilyen sűrűn eszik.
Most egy pár napja (30-a óta, akkor nyaltunk be egy vírust a mandulagyuszi után) teljesen össze van zavarodva, volt, hogy fürcsi után nem evett, hanem éjfélkor, volt, hogy felkelt fél 3h-kor. Most szerencsére (kopp-kopp) elaludt rendesen, remélem visszatér minden a régi kerékvágásba.
Nali
Szóval a milupás tejpép az jobb??? Mi most mildibé-set hamizunk, előtte hipp-es volt (az nekem sem tetszett nagyon sárga-őszibaris). Na majd ha ez elfogyott azt veszünk, kipróbáljuk.
Eve
Na milyen volt Orsinak az első idei ovis nap???
Te nem irigyelted meg a minitalisokat??? Mikor jössz haza Tbányára????
Bea szerintem még mindig a gyerekszoba ajtajában nevet Zsófi alakításán
Nagyon édes a leányzód, tud alakítani. Ezek a gyerkőcök nagyon egy húron pendülnek
Hugi
Aggódunk érted nagyon, jelentkezz ha tudsz!!!
Puszi:
Meli