Új privát üzeneted érkezett!

Fea!
Szerintem normális, legalábbis a lombik után én is mindennap mértem és nekem is ilyen értékeket mutatott sőt volt 37-5 is sokszor! Emiatt ne izgulj!

További jó pihit!

Egyetértek Feával benézhetnétek ha van idődők és gépi kapacitásotok!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok,
Én itt vagyok !! Holnap reggel megyek UH-ra, jól leszurtak, hogy már ma kellett volna mennem, es miert nem jelentkeztem be előbb Kép Persze Kováts doktornő nincs a héten, igy holnap valaki mas fog vizsgálni. Hátha a Krizsa, hogy nekem is jusson egy kicsi a jóképű orvosokból Kép
Őszintén szólva nem istudom, hogy akarom-e most ezt az inszemet. Olyan rossz időzítés, bármelyik napra is esne. A Choragont szerintetek be tudja adni a párom ? Mert ugye mi 31-en elutazunk Villányba, és csak vasárnap este jövünk haza...Lehet hogy jobb lenne egy spontán szilveszteri vagy újévi akció Kép

Fea,
Szerintem a hőemelkedés normális, a legjobb az lenne, ha végig megmaradna, mert akkor tuti baba van a dologban Kép
A házimunkás aggodalmadat megértem, én sem vagyok egy házitündér, de azért valahogy megoldjuk Kép Biztos vannak más értékeid és jó tulajdonságaid, amiért szeret a párod, nem lenne jó, ha minden nő tökéletes háziasszony típus lenne KépKépKép

Zsebi,
Köszi a drukkot, nem is tudom, hogy mit akarok most(illetve hogy mit azt tudom, csak hogy hogyan, azt nem Kép
Te nem várod türelmetlenül a márciust? Én minden hónap kihagyást (ez lenne a második) olyan nehezen viselek. Pedig biztos a türelem hozza meg a várva várt gyümölcsötKép

Lulla,

neked nagyon drukkolok most, már csak pár nap és eljő az első inszemes zebra a csapatunkba Kép Kár hogy 1-én nem leszek gépközelben, lélekben veled leszek ++++++++++++++++++++++++++++ !

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kriszta!
Úgy gondolom ha kihagyod ezt az akciót sem "vesztesz" semmit, de ha meg belevágsz, mivel semmi nem a terveid szerint jön hátha épp ezért sikerül. Tudod ami nehézkesen indul mindig jól végződik.
Holnapra azért igulok érted, ha belevágsz legyen hétfőn az inszem. Amúgy a szurit én is rá szeretném beszélni a páromat, hogy legközelebb a Choragon miatt ne keljen felballagni, ráadásul a visszaültetés után 3-at is kaptam és emiatt nem szeretném rázatni magam. Úgyhogy még van három hónapja, hogy megbarátkozzon a szuri gondolatával. Csak 3-ról van szó a többi miatt felmegyek.
Kicsit igzulok és várom is a márciusi lombikot, de néha napolnál egy hónappal. Most megyek majd laparra és akkor kiderül egyáltalán mi a helyzet velem. Lehet találnak valamit ami utókezelést igényel és akkor tuti tolódik.

Mi ugyanígy utazunk el csak mi Parádsasvárra. Úgyhogy Lullabynak én is csak lélekben fogok tudni durkkolni, hacsak ott nem lesz net. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 

 
 

Sziasztok!

Bocsi hogy megint csak beugrok a topicba de sajnos rosszhireket kaptunk a babaproject topikba!!

Ugy nézz ki hogy a Stellának nincs babája(90%)
Holnap még lesz egy vérvételés ott derül ki!
A méhnyálkahártya elvékonyodott és a sárgatest sem épp!!!

Zsófi
zsófi76
 
 


Stella (Zsófi)
Atya Isten ezt már nem hiszem el. Nem lehet igaz! Annyira kegyetlen ez az élet, hogy erre már nemtalálok szavakat. MIÉRT?????

Azért remélem mégsem így van! Zsófi megköszönném ha írnál, hogy mi van vele. Izgulok érte! Holnap várni fogom a jelentkezésedet!

Zsebi Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Ó, szegény StellaKép Reménykedem én is, hogy mégsem igaz...

Kriszta: A choragont az izomba kell adni, de ezt biztos tudod. Azt, hogy hová adja be valaki, nem mindegy, vannak bizonyos izmok, amibe szokás adni. Az egyik a musculus gluteus(nagy farizom), elég vicces neve vanKép
A beadás teknikája sem mindegy.
Persze, lehetnek szövődmények is. Nem tudom, hogy megengedi-e az orvosod, hogy a férjed adja be.
Mindenesetre nem annyira egyszerű, mint bőr alá. Ezt érdemes előre tisaztázni, mert a beadás megtanulása sem megy pikk-pakkra..

Fea
fea
 
 


Sziasztok
Kedves tőletek, hogy ennyit gondoltatok rám.
Sajnos igaz volt a tegnapi hír, amit Zsófi hozott nektek.
Elmondom mi volt:
22-én mentem vérvételre. Aznap reggel csináltam egy halvány zebrás tesztet, úgyhogy félig meg is nyugodtam.
Délre kellett visszamennünk az eredményért és uh-ra.
Vizsgálat előtt elmentem WC-re és látom, hogy vérzek, de nem úgy, mint addig, hanem igazán pirosat és menziszerűen sokat.
A doki megvizsgált. Akkor 16 mm volt a mnyálka és mindkét oldalon megvolt a sárgatest. A hcg 71 lett. A doki azt mondta, hogy aznap terhes vagyok, de nem tudja mi lesz másnap. Megemelte az utro adagomat 3*3-ra.
Délutánra picit csökkent a vérzés, de másnap újra indult és nagyon erős volt, kb mint egy gyengébb menzi.
És ez így ment 6 napig. A karácsonyt végigbőgtem. Vasárnap újra teszteltem, az is pozitív lett, de nem sokkal volt erősebb a szerdainál a második csík.
Keddre megszünt a vérzés és újra kezdtem reménykedni, újra éreztem a pici hányingert délelőtt. Aztán szerdán délben újra uh. A mnyláka 8,5 mm és a petefészkek is összementek.
A vérvétel eredményéig szednem kell még az utrot, aztán abbahagyhatom és ki tudja, hogyan tovább.
Teljesen össze vagyok törve!
Nem tudom hogyan tovább és mikor!
Annyira gáz ez az egész. Nem tudom mi történt, hiszen ott volt valaki a pocakomban! Aztán elment tölünk! Felfoghatatlan és iszonyatos!!
Szóval most itt tartunk. Délre lesz meg az eredménye a vérvételnek, de én már nem reménykedek!
Nem tudom hogyan kell újra felállni és tovább menni! Nem tudok én semmit!
Biztos nem véletlen, ami velünk történik!
Lehet, hogy egyszerűen mi nem érdemlünk gyereket! Nem tudom! Készen vagyok!
Bocsi
Stella

Kép
stella9
 
 


Drága Stella!

Tudom nagyon nehéz, illetve a frászt tudom én csak azt életm át, hogy nem sikerült, de te és Nóri a polkot és talán a menyországot is megjártátok egy nap alatt.
Tudom üres szavaknak tűnnek, de hidd el, hogy fel kell állni és bármilyen reményvesztettnek érzed magad menni kell tovább. Lesz babád, de ő most úgy gondolta nem jött el az ideje.
A nagyon nagyon rossz dolgokban gondolj egy kis fényre az alagút végén, ott volt megtapadt ez azt jelenti, hogy legközelebb az orovos tudja nálad ez probléma és lehet, hogy már eleve emelt utrot, ad.
Bízzál magadban lesz babátok, ilenykor olyan, mintha semmere nem lenne tovább, de van csak előre nézzél ezt (nagyon nehéz) de le kell tudni zárni és a következőnek is max. energiával kell nekilendülni, hogy ennek sikerülnie kell.
Fel a fejjel!

Mégegyszer tiszta szívemből sajnálom ami veled történt.

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Stella,

Iszonyúan sajnálom !! Ne mondj olyat, hogy nem érdemlitek, mi mind igenis megérdemeljük, hiszen ezerszer többet küzdünk, mint a legtöbb nő !!!!!! Biztosan szörnyű lehetett a Karácsony igy, de ahogy Zsebi is mondja, mindig van út előre KépKép Gondolj arra, hogy mennyi fagyibabátok is van, igy a stimuláció nehézségei nélkül még kétszer is próbálkozhattok beültetéssel, és talán nem is kell 3 hónapot várnotok ! Persze hogy a lelked begyógyuljon és újra erős és bizakodó legyél, ahhoz kell egy kis idő.
Hidd el, meg fogja hozni a gyümölcsét a sok szenvedés, és a végén, amikor a kezedben tartod a babát, minden fájdalmad és szomorúságod elfelejted majd KépKépKép Addig is sírd ki magad, próbálj kicsit örülni az új évnek, amely új reménységet és boldogságot hoz nektek !

Zsebi, Fea,
Köszönöm a drukkot. Ma voltam UH-n, és Krizsa dokihoz kerültem Kép Sajna csak egy szép nagy petikém van, a másik oldalon pedig vlaószínűleg egy üres tüszőm, amiből ciszta lett....hát ilyenem sem volt eddig ! A lényeg, hogy Krizsa doki vasárnapra javasolta az inszemet, szerinte nem szabad hetfoig kitolni, igy szombat este hazajövünk Villányból. Hátha tényleg most lesz a vége jó, ha már minden ilyen nehezen indult. A Choragont pedig holnap reggel meg beadjak a Kaáliban, mielőtt elmegyünk, igy nem kell a párocskámnak küzdenie vele. Valószínűleg én sem mertem volna rábízni,Krizsa azt mondta, hogy jobb ha megkapom holnap reggel. Igy vasárnap nekifutunk, és akkor Lulláról is látom majd a híreket, lehet hogy már 1-én este !!
Zsebi, drukkolok a laparra, reméljük mindent rendben találnak. Nem olyan vészes műtét(nekem augusztusban volt)tényleg csak az az 1 nap ami húzós, utána hamar gyógyul. Már hallottam olyat, hogy lapar után többen azonnal teherbe estek....nekem sajna nem igy volt, de ki tudja KépKépKép
Fea,
Neked továbbra is megy a drukk, akárcsak Lullának a zebrákért KépKépKépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kriszta!
Akkor végülis jól is alakulnak a dolgok! Ne keseredj tényleg remélem ez az év már nagyon boldog lesz mindenkinek.
Krizsa fogja csinálni az inszemet is? Hátha az "orovosváltás" is meghozza a gyümölcsét!

Bízom én is benne, hogy nem találnak semmit és esetleg utána spontán, de legalább a köv. lombik sikerül.

Fea, Lullaby!
További kitartás és megy a babatapsztó energia!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Na, megvan a véreredmény.

A hcg nőtt a múlt szerdaihoz képest (most 167 lett), de nem annyira, hogy ez babát jelentsen.

Abbahagyhatom az utro-t, és jövő szerdán újra vérvétel és újra uh, hogy kizárjuk a méhenkívülit.

Egyre inkább Nóriéra emlékeztet a sztori, nem?

Pusza, asszom hazamegyek, újhogy boldog új évet kívánok mindenkinek!!!

Stella

Kép
stella9
 
 


Stella!
Kép

Lányok!
Már nem jövök idén többet, így mindenkinek nagyon boldog új évet és kívánom, hogy mindenkinek teljesüljön a legnagyobb és legszebb álma, hogy Édesanya legyen.

Köszönöm a sok segítséget amit egész évben kaptam! Számítok rátok jövőre is!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Kedves lányok !

Mindannyiotoknak nagyon Boldog Új Évet kívánok, és remélem hogy az új Év az egész csapatnak meghozza a várva várt babókat és akkor alakíthatunk egy Kaális baba-mama csoportot KépKépKépKép

Stella, neked most sok -sok pozitív energiát küldök, hogy átvészeld ezt a nehéz hetet Kép

Lullának és Feának megy a babatapasztó drukk++++++++++++++++++++++++

Az idei év kevés jó eseménye között a legjobb az volt, hogy megtaláltalak Titeket, nagyon köszönöm KépKépKép
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Mindenkinek kívánom, hogy a következő évben megszülessen a várva várt babájaKép
Boldogabb új évet mindenkinek!!

Fea
fea
 
 


Kép Kép Kép Kép
Megjött...

Köszönöm a drukkokat lányok, de sajnos ez most sem sikerült. Hogy a legközelebb mikor lesz azt még nem tudom, mert úgy döntöttünk, hogy most egy kicsit pihenünk, talonba tesszük ezt a "projectet", mert most már mindketten görcsösek vagyunk és feszültek a sikertelenségtől.

Fea rajtad a világ szeme!
Stella, jobbakat, és remélem a legjobbakat!
Kriszta, hátha szerencsét hoz nektek is az új év!
Zsebi, Miléna, Anna sok sikert a januárhoz

Én most egy kicsit hallgatásba merülök, mert kimerültnek, üresnek érzem magam és egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy a jó úton vagyok-e. De olvaslak benneteket és nagyon-nagyon szurkolok mindenkinek, hogy a 2005-ös év minden babáravágyónak meghozza a "gyümölcsét" Kép

BOLDOG ÚJ ÉVET!
L.
lullaby
 
 


Kedves leendo Edesanyak!

Sok-sok szeretettel kivanok Boldog Uj Evet és KOSZONOM a nehéz percekben nyujtott segitséget!

Krisz
krisz69
 
 


Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló
 
 


Lullaby: Nagyon-nagyon sajnálom. Én azt hittem, hogy neked.... Ne menj messzire, mert nagyon fogsz hiányozni!!! Én akkor is tudom, hogy ebben az évben lesz kisbabád és kész!!!

Fea
fea
 
 


Sziasztok, megjöttem 3 nap remek síelés után.
Távolra került minden, ami volt, egyedül csupáncsak az immár lassan 2 hete tartó vérzés emlékeztet a volt majdnem-pocaklakómra Kép Ha hétfőre sem múlik, kénytelen leszek dokihoz menni, mert ez röhej, lassan az évek alatt felhalmozódott tamponkészletem végére jutok. Arra gondoltam, hogy talán a sok testmozgás, meg hát 4 nap este futógépen is futottam 3-4 km-ket, ez hajtja ki belőlem a vért, vagy a fene se tudja.

Stella. Mit is mondhatnék neked. Igen, hasonló cipőben járunk. De neked ott vannak a fagyibabák, és mehetsz újra hamarosan. Erre gondolj! Tudod, mi jutott eszembe? Ez nem hülyeség. Életemben először voltam terhes, és a szervezet még gyakorol. Nagyon sok nő szervezete "kilöki" magából az elsőt, mert még nem rendeződtek úgy össze a hormonok, nem klappol minden - de ezután már csak jobb, ügyesebb lesz! Meglátod!

Mindenkinek (gyerek)áldásban gazdag új esztendőt kívánok.
snori
 
 


Lányok!

Remélem mindenkinek jól sikerült a szilveszter. Mi átaludtuk Kép A párom dolgozott és fáradt volt én meg bármikor bárhol elalszom. Fél 11-kor már ágyban voltunk, de azért egy éjféli puszit adtunk egymásnak.

Stella, Lullaby,
nagyon nagyon sajnálom!

Azt kívánom, hogy 2005 szilveszterén már mindenki a karjában vagy a hasában ringassa a babáját!

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lullaby!

Kép

Tudom nagyon el vagy keseredve és ez teljesen jogos, én is annyira bíztam benned. Egyet tudok mondani próbáld lezárni ezt a csúnya évet és előrenézni a 2005. év sokkal szerencsésebb lesz és meglátod elhozza a babát neked is. Sajnálom!!!

Krizsta!

Kép Külök neked egy virágot hogy jól sikerüljön a holnapi inszem! Nagyon szorítok érted! Ennek az évnek jól kell sikerülnie!!!!

Fea!
Már tényleg nincs sok hátra! Rajtad a világ szeme bízom a pozitív eredményedben! Remélem a náthádnak már semmi jele!

Woodi, Lara!
Hogy érzitek magatokat?

Manó, Anna!
Hogy álltok a lombikra való készülődéssel? Tessék már bejelentkezni! szeretnék igzulni értetek.

Kattca!
Már olyan régen hallottunk felőled! Remélem a hallgatásod nem rosszat jelent és minden amit elterveztél jól alakul.

Remélem lassan visszatér ebbe a topickba az élet!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok lányok !
Lullaby,
Igazán sajnálom, pedig annyira reméltem hogy ez most sikerül Kép Tudom hogy nehéz, és megértem ha egy kis szünetre vágytok, valószínűleg jót is fog tenni, de azért ne menj messzire, és néha ird meg, hogy minden ok-e és mikor ujra eleg erosek vagytok, akkor mi itt leszünk hogy megint szurkoljunk ! Talán a tavasz meghozza az új fuvallatot KépKép
Én valahogy nagyon bízom ebben az évben, és nem vagyok képes feladni (persze lehet hogy 2 hét múlva egész másképp fogom gondolni Kép

Fea,
Neked van valami megérzésed ?? Olyan jó lenne egy pozitív hír, hogy jól induljon az év Kép

Zsebi,
Jó hogy te mindig itt vagy, és tartod bennünk a lelket, holnapra külön köszönöm a drukkolást Kép
Képzeljétek, ma jutott eszembe, hogy elfelejtettem kis müanyag dobozkát kérni, hogy abban vihessük a ficánkákat reggel, igy este fél tízkor felhívtam az intézetet, hogy az éjjeli őr tud-e adni. Azt mondta, menjek nyugodtan, és mikor odaértünk, kihozott nekem egy bontatlan 8-as csomagot KépKép Olyan vicces volt... Majd holnap visszaviszem...

Lara,
Ha van egy kis időd két alvás között, nem tudnád a táblát frissíteni ? Talán várd meg a keddet, amikor Fea tulvan a zebra befogáson, és utána.
Az is jó lenne, ha a zebrásoknak a datum rovatokba beirnad, hanyadik hetben is jartok, nem ? Te már legalább a 8-9-10-ben, ugye ?

Januári lombikosok, hol vagytok ? És Milena ? Ugy eltűntetek !

Woodi, remelem te is jól vagy és már biztos látszik a pocid. Nincs újabb UH képed ?

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Sziasztok!

Zsebi: Már meggyógyultam, csak egy kis köhögés maradt hátra. nagyjából kész vagyok a lakással..
Eléggé sikerült elfoglalnom magam az utóbbi napokban. Nem is gondolkodtam mi leszKép

Kriszta: Szerintem is jó lenne egy pozitív tesz. De a megérzésem az, hogy nem én fogom most ezt szolgáltatni.. Sajnálom, de így érzem. Túl vagyok egy övsömörön és egy csúnya náthán. Majd meglátjuk...
A holnapi inszemedhez nagy drukk,remélem, hogy a várt zebrák egyikét sikerül holnap előcsalogatni és 14 nap múlva ki is bújik a rejtekhelyérőlKép

Fea
fea
 
 


Kriszta!
Szíven tartom a frontot! Úgy gondolom nekem is jó volt amikor segíettetek és tartottátok a lelket bennem. Szívesen olvaslak titeket és ha egy-két napig nem tudok jönni már alig várom, hátha valami jó híreket olvashatok!
Nem semmi a dobozos sztoritok, de reméljük jó lesz a vége.
Már biztos túl vagy a nehezén és jön a két hét pihenés és remélem jól végződik a vége. Küldöm a randienergiát +++++++++++++++ Ennek már össze kell jönni!!!!!
Fea!
Remélem honap a te zebrád is kibújik!

Lara!
Ha nem nagy teher annak én is örülnék ha be lehetne időnként írni, hogy ki hány hetes, mert így ezt már nehéz fejben tartani. Vagy az is jó ha néha te és Woodi a neve mellé odairjátok azt a bizonyos büvös számot! Te mikorra vagy kiirva? Tényleg ilyen kismama könyvet mikor kapsz? Azt tudom a védönő adja, de oda mikor lehet menni?

Reno!
Te is úgy eltűntél hol vagy mi van veled?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Fea holnapi tesztje után frissítem a táblát. Egyébként jól vagyok/vagyunk. 28-án megint vérztem egy kicsit, úgyhogy pénteken megnéztük Bóbitát. Már 2cm és van keze lába, a szivecskéje pedig szépen dobog. Most vagyunk 8 hetesek és 4 naposak. Úgyhogy szerencsére most sem jelentett semmit ez a vérzés. 11-én végre abbahagyhatom az Utrot, remélem ezzel a vérzések is befejeződnek.

Zsebi,
Augusztus első hetén fog érkezni Bóbita. A kiskönyvet a védőnő adja, hozzá pedig a nőgyógyász utal be. Nekem még nincs nőgyógyászom, de a Kútvölgyi kórházat választottuk és ott ajánlottak egy nagyon lelkiismeretes, jó orvost. Jövő héten tudok hozzá időpontot kérni, azután irány a védőnő és a kiskönyv.

Fea,
nagyon drukkolok holnapra, remélem az érzéseid ellenére sikerült és kiengedhetem a zebrádat.

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara!
Ez tök jó, hogy már ennyi mindene kifejlődött! Remélem ha abbahagyod az utrot akkor tényleg elmúlik ez a vérezgetés elég idegesítő lehet.
Nekem az egyik barátnőm szült a Kútvölgyiben neki is elég jó véleménye volt a kórházról. A Kaáliba már akkor nem is kell menned?

Köszönjük, hogy ilyen szépen karbantartod a táblát.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi! Ezeket a nagyon jópofa ábrákat hogyan csinálod? Annyira szórakoztatóak a néha szomorkás tartalmuk ellenére is. Egyébként valóban, te vagy most a topic kistündére.

Lara! A vérzést le kell tojni, a te kis Bóbitád marha erős. Én lányra tippelek, azok ilyen szívósak. Most hogy én is már nem tudom mióta vérezgetek, azt veszem észre, 2 napja nem síelek már, meg eszem e C vitamint, és jelentősen lecsökkent a mennyiség. Szóval tényleg csak a pihi segít.

Woodi, merre vagy? Stella, te is jelezz magadról.

Lányok, közületek van PCO-s? No, nekem is lenne hozzáfűznivalóm a táblicskuhoz, mert pl a diagnózis sem mindegy. De akkor az már valóban hatalmas lenne, munkailag is. Nem is várnám el. (Még egy tipp: a táblát valami állandóan elérhető weboldalra is fel lehet tenni, és akkor könnyen elérhető, nem?)
Azért kérdezem, mert nekem a Mágus 12-én felír Adimetet, ha minden igaz, én hallottam, hogy a metformin segíthet, de konkrét tapasztalatról nem hallottam. Nekem csak fránya peteérés kellene, ami jó minőségű petét hoz. Kép Még pedzegettem a dolgot a páromnak, mi lenne, ha mégis március elején gyorsan megpróbálnánk a következőt, de elzárkózott, azt mondta, esküvő előtt nem akar semmi ilyet most Kép
Ezek a férfiak...
snori
 
 


Nóri!

Könöszön a kistündér dícséretet! Örülök, ha jót teszek azzal, hogy írok nektek.
Szerintem ne kenődj el attól, hogy nem kezded márciusban igaza van abban a párodnak, hogy igy nyugisan letudjátok az esküvőt, úgy tudsz rá készülni ahogy azt illik és utána belevágtok a köv. projektba. Gondolj bele különben megint úgy telne el a két hét azon igzulsz és gondolkodol mennyi mindent kéne még csinálni, de itt kell feküdni, utána meg teljesen rá tudsz koncentráli a babókra. Ha meg még egy nászút is párosul akkor lehet, hogy már nem is kell köv. lombik. Kép

Ezeket a figurákat találom itt-ott a neten és utána egyszerűen mellékletként beszúrom. Amikor látok valami jópofát akkor lementem és amikor szükség van rá berakom. Nagyon sok van már sajnos a sírósból, de már a gólyások is gyűlnek és a babásokról már nem is beszélve, illetve azokról akik rettentően örülnek, csak szegényeknek várni kell,de remélem Feának holnap egy ilyet tudok betenni!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Egy kis félreértés.. Kedden tesztelek, 4.-én.

Fea
fea
 
 


Nóri,
Örülök, hogy már múlik a vérzés és jobban vagy Kép
Én azért egy kicsit egyetértek a leendő férjjel Kép Én már lassan 2 hónapja fekszem és semmiért sem merném kockáztatni, hogy megerőltessem magam. Gondolj arra, hogy így nyugodtan áttáncolhatod az éjszakát a lagziban, borozhatsz, koktélozhatsz a nászúton és lehet, hogy már 3-an jöttök haza. Ha meg nem, akkor gyönyörű, friss élményekkel töltheted azt a 2 hetet, amit lombik után érdemes vízszintesen tölteni. Kép

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok lányok !
Megvolt ma reggel az inszem, minden Ok volt. Krizsa doki végig dumálta, bár közben lassabban is ment a dolog mint Kováts doktornőnél. De tényleg kedves volt, utána is behívott minket, és mindent elmondott úgy, mintha most hallanánk először. A párom eredményei egyre jobbak, igy sajnos azt sejtem, hogy nálam lehet a nagyobb gond... pedig nagyon igyekszem Kép
Január 17 a teszt időpontja. Előtte hétvégére is pont sielést terveztünk, Krizsa jóváhagyta Kép

Fea,
Ezerrel megy a drukk, hátha most jön be hogy nem várod KépKépKép

Lara,
Neked további jó pihenést, és sikeres pocaknövesztést kívánok !Kép

Nóri,
Készülj ezerrel a lagzira, igy a kedved is jobb lesz, és a nászúton spontán is sikerülni fog KépKépKép

Zsebi tündér,
Köszönjük hogy igy törődsz velünk, készítsd a gólyás rajzocskákat, hogy tavaszig mindenkinek kioszthasd őket !
Nem vittük vissza a dobozokat, majd legközelebb Kép
Sajnos én holnaptól dolgozom, de majd igyekszem light-osra venni a következő két hetet.
Te mikor mész laparra ?

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Lányok
Itt vagyok, csak nálunk nincs otthon net, sajnos.

Csütörtökön abbahagytam az utrot, de alig akart megjönni. Szombaton és tegnap volt valami, de csak nagyon kevés.
Annyira elegem van már! Sose lesz vége ennek a rémálomnak.
Remélem a szerdai vérvételen már nagyon alacsony lesz a hcg-m és mehetünk tovább.
De sajnos én azok közé tartozom, akiknél midig a rosszabb alternatíva jön be Kép.

FeaKép
drukkolok nagyon!!!

KrisztaKép
küldön sok-sok randi és babatapasztó energiát!!

Stella

Kép
stella9
 
 


Kriszta!
A héten kell megbeszélnem a dokival a lapar pontos időpotnját, mivel nem sok kedvem van így halogatom a telefonálást, de a héten megejtem muszály.
Pihenjél sokat!!!! Készítem a gólyákat, csak nagyon ovasosan, hogy ne legyen elkiabálva, gyorsan le is kopogom!

Stella!
Szorítok érted, ha már így alakult, hogy legalább hamar vége legyen, hogy minél előbb el tud felejteni és mehessenek vissza a fagyibabák. Remélem többször nem kell átélned ezeket a borzalmakat.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Lányok!
Tudtok valamit Nanakáról????
Neki fagyibabás transzferje volt, ugye???

NanakaKép
mi van veled???

Stella

Kép
stella9
 
 


Sziasztok!

Előszőr is mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!

Nálunk semmi hír, holnap megyünk konzíliumra és megbeszéljük, hogyan tovább, úgyhogy még nincs miről írnom.

FeaKép Nagyon nagy drukk holnapraKép

Pildikó
pildiko
 
 


Zsebi, ne halogasd a telcsit, mert Krizsa elvileg ma bent van, de a héten szabin (már megint).

Stella, ugyanígy volt nekem is, abbahagytam 19-én a progit, de mivel még volt bennem saját progi a - bár csökkenő - HCG miatt, nehezen indult be, csak 23-án kezdtem el görcsölni és igazán vérezni. Aztán most meg abba se akarja hagyni Kép Illetve akarja, de még mindig tart-pecsételgetek. Úgyhogy türelem.
snori
 
 


NóriKép
Köszi. Ezek szerint ha gyengén, de vérezgetek, akkor csökken a hcg szint is! De jó lenne! Mennyi idő kell a hcg-nek a kiürüléshez?
Én nagyon meglepődtem, hogy először 71 volt, aztán aznap elindult a vérzés és utána egy héttel 167 lett, pedig szerintem olyan erős vérzés mellett már tutira nem volt babaKép.

Te beszéltél már a dokiddal a hogyan és mikor továbbról? Mit javasolt?

Stella

Kép
stella9
 
 


Stella,
mivel én PCO-gyanús vagyok, Adimetet (metformint) ír fel, hogy segítsen a spontán ciklusokban. Én csak májusban megyek újra a lagzi miatt (Zsebiék meggyőztek Kép ). Azt mondta a doki, hogy próbálkozzunk csak (nincsenek fagyijaim).
Neked viszont nem kétséges, hogy mielőbb fagyibabáznod kéne, jók az esélyeid!

Nekem 33-ról ment fel 306-ra 4 nap alatt. Szóval szerintem az nálad is úgy lehetett, hogy gyorsan felment, még a vérezgetés elején, aztán az ismételt mérésnél, annyi nap után már csak a csökkenő értéket kaptátok el. Majdnem biztos vagyok benne. Nekem a 33 után 10 nappal volt 250 (csökkenő). Ahogy elnéztem magamon, 19-én, a kezdődő vérzésnél mértük a 250-es értéket, de még karácsonykor is duzzadt volt a cicim, szóval kell egy kis idő, egy jó hét...
snori
 
 


Stella!
Nanakanak sajnos úgy todom nem sikerült! Kép

Nori!
Köszi, az infot, de nekem nem Krizsa dokit kell hívni ott sajnos nem csinálnak lapart és hiszterót egy másik sima nőgyogyihoz kell menni! Még mindig nem hívtam.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok csajokKép
Boldogabb új esztendőt mindenkinek!!KépKép

Ez iszonyú, hogy senkinek nem sikerül!!!! Teljesen le vagyok törve!!!! Majd a 2005-ös év a miénk lesz???

Mi elkezdtük a stimut, természetesen 30-án megjött, úgyhogy klafa kis szilveszter volt. Ráadásul Hévízre mentünk pár napra, nem tudtam rendesen élvezni a fürdőzést.....Kép

ma megkaptam a koktélkát: 2 Puregon, 1Menogon, és szedem a Serophent meg a többi cuccot...

KagylóKép hÁt TE itt vagy???? Néha írhatnál is valamit!!!!! Vagy ez valami fogadalom????

anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Sziasztok lányok! Boldog új évet mindenkinek! Az előzőnél sokkal boldogabbat!Kép

Volna egy kérdésem! Mit tudtok a thermálfürdőkről! Csak a nőkön lehet velük segíteni vagy esetleg a férfibajon is segíthet? Illetve a melegvíz lehet hogy inkább csak árt? Tudniillik én el szeretnék menni a párommal együtt de nehogy az legyen hogy csak ártunk vele! Előre is köszi a segítséget!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Drága Zsu!
A nőknél tudom, hogy jó hatást lehet elérni a füdővel, de a férfiaknál nagyon nem jó a meleg víz, főleg hosszabb ideig. Nekünk az andrológus mondta, hogy ha lehet csak zuhanyozzon, mert nagyon sokat árt az ülőfüdő.


Tök jó, hogy lassan szállíngoznak vissza az emberek.

Anna!
Mikorra várható a leszívás? Vagy ez még egy kicsit korai kérdés lenne?

Nori!
Akartam kérdezni, pusztán tudatlanságom miatt mi a PCO?? Nem tudom, lehet hogy gáz, hogy ennyire műveletlen vagyok, de az én életemben és a környezetemben még nem fordult elő és kíváncsi vagyok. Köszönöm előre a tájékoztatást.

Fea!
Nagyon izgulok érted és várom reggel minél előbb a jó hírt. Kép Kép Érzem, hogy sikerülnie kell!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Lányok!

Közkívánatra teszteltem egyet ma(most). Persze nem volt csak a várt egy csík úgy 3 perc múlva. Aztán csörgött a telefonom. Beszélgetés után ismét megnéztem, kb. 8-10 perc. Nem tudom, hogy milyennek kell kennie a másik csíknak, de mintha valami lett volna ott. De nem vagyok benne biztos, sőt azt mondanám inkább, hogy semmi. Szerintetek holnap bemehetek a Kaáliba vérvételre? Vagy mit csináljak?
Lehet, hogy csak ott akartam látni valamit és a képzeletem játszik velem.

Fea
fea
 
 


Fea!
Tudod, hogy nekem a hiperérzékeny Medilab még akkor is kimutatta, amikor még nagyon alacsony volt a HCG-m, első vérvétel előtt 2 nappal délután, 2-3 órás pisiből!! Menj el patikába, kérj Medilabot, és este csináld meg, de ha bírod, akkor még inkább reggel..! Tuti kimutatja, ha van babó! Kép

Zsebi, a PCO= policisztás ovárium szindróma. Lombikosok között már ez ritkább, nekik inszemmel vagy sima szuritól össze szokott jönni a babó. Vagyis nincs rendes ciklus, mert nekiindul a tüsző, de megreked 10 mm-en és ciszta lesz belőle, ezért nincs mensi se, és ezért kell a stimu. Nekem hol van ciklus, hol nincs. 3 inszemem volt, többes tüszőkkel (2-4), mégse sikerült Kép Anyukámnak ugyanez volt velem, aztán a 3.évben összejöttem én, csak úgy.
snori
 
 


Fea,
a halvány csík is csík!!! Holnap reggel irány a Kaáli! Ha a fél 8-ra mész, kb 10 perc alatt megvan. Nagyon szurkolok!!!

Zsu,
a melegvizes fürdő tényleg nem jó a pasiknak, úgyhogy csak óvatosan!

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Fea!
Istenem annyira boldog jó lenne .... nem akarom elkiabálni reggel tényleg ahogy már a többiek is mondták tessék felmenni vérvételre. Nem érdemes a teszttel vacakolni, az nem mindig biztos.
Holnapra egy nagy nagy kalappal!

Lara!
Ez tök jó én nem is tudtam, ha 1/2 8-ra bemész akkor 10 perc alatt megcsinálják a vérből az eredményt. Legközelebb én is korán megyek mert az a 2 óra hát nagyon nehéz volt.

Audrey!
Ha jól tudom te ma voltál uh-n mit láttak, biztos minden rendben. Már hány hetes is vagy?

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Jajj!
Rámragadt az izgalom. A korai vérvételről lemaradok, mert nem tudok csak 11 körül bemenni. Elötte Telefonáljak, vagy csak menjek?

Fea
fea
 
 


Fea!
Csak menjél ott a nővérnek megmondod a pultnár terhességi vérvételre jöttél hátrakísérnek leveszik és mondják hogy v. megvárod, v. két óra múlva telefon a dokidnak. Ne izgulj! Minden rendben kell hogy legyen. Izgulunk helyetted!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok lányok !

Fea,
Mindig azt mondjuk, a halvány csík is csík,tessék reménykedni és biztatni a babót....Nagyon szorítok érted holnap reggel, olyan jó lenne ha együtt örülhetnénk veled!KépKépKép

Zsebi,
Szerintem jobb ha minel elobb tul vagy a laparon, hidd el, nem olyan vészes, hívd fel a dokid !És hátha segíteni is fog, vagy megállapítja, hogy minden tökéletesen rendben van !

Zsu,
BUÉK neked, jó hogy itt vagy újra ! Szerintem sem jó a fiúknak a meleg vízben ücsörgés, szauna, ilyesmi, menj inkább lányokkal a termálfürdőbeKépKép

Nori, Stella,
Sajnálom hogy még mindig az utóhatásokkal kínlódtok, de higgyétek el, ez az év a miénk lesz !!Kép

Anna,
Hurrá, már elindult nálad a stimu, reméljük minden jól alakul majd. Mikor lesz az első UH ?
Küldöm neked a tüszőérlelő energiákat++++++++++++++++++++++++++++Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Sziasztok lányok!
Sajnálom Stella, benned is nagyon hittem, jó lett volna...
Lara! De jó neked! Milyen jó anyukája leszel Bóbitának.
Én most átváltottam "lapító" üzemmódba, nem történik semmi babás velem. Késett a mensim 3 napot és titokban már kezdtem remélni, hogy valahogyan megnyíltak a petevezetőim, de aztán megjött. A csodák nem velem történnek, sajnos. Sokat utazgattam, ma pedig lemondtuk az ázsiai utunkat, nagyon rossz, ami ott történt, nem merek odamenni.
Januári mensit várom, a 3.napon bemegyek a Kaáliba vérvételre, és ha minden jól megy, februárba indulhat a stimu, valamikor a végén.
Kicsit elgondolkoztató, hogy 2004-ben miért nem sikerült ilyen sokunknak, hiszen annyi lombikos baba van már a világon! Nagyon szerteném, ha a 2005 hatalmas gyerekáradattal lepné el az összes babára váró családot.
Olvaslak majd titeket.
reno
reno
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?