Külön szabadnap kéne, hogy mindent végigolvassak, amit írtatok
. Mi Balcsin voltunk péntek délutántól kedd estig. Gondoltuk, ha este 8kor indulunk haza, Szaffi szundít az úton és itthon is elviselhető lesz már az idő. Mi naívak. Szaffi végig „szórakoztatott” minket, itthon meg 30 fok és büdös fogadott, mert elfelejtettük levinni a kukát és itt rothadt a konyhában 5 napot
.
Voltam ma dokinál Mesóval minden okés, 577 gramm és 2 nappal öregebb a koránál
. Szóval behozta a lemaradását
. Legközelebb 3 hét múlva megyünk, mert aztán felváltva leszünk szabin a dokival, és már túl sok maradna ki. Úgyhogy ez egy rövid uh-mentes időszak lesz
. Apa eljött velünk, de azonkívül, hogy Szaffi után rohangált nem sokat látott Mesóból
. Benti csajszim minden létező végtagját benyomkodta az arca elé, szóval egy kis orrhegy látszódott összesen a fejéből
.
Strandon mikor Mesót nap érte (nem szeretem napra tenni, valahol azt olvastam, nem ideális) rögtön úgy rúgkapált hogy apa még távolról is láthatta
. Ez is kipipálva
Nyuszuli Nem láttalak a dokinál, nem mára volt neked is időpontod?
Volt fesztiválon kb. 7 éve voltam utoljára, de rám köszöntök diákjaim, hogy „csókolom tanárnő!”
. Azóta kevésbé vagyok lelkes
. Meg kiöregedtem, idegesít a tömeg és a koszos wc-k
. Szigettel is ez volt, az első 10 évben mindig kint voltam (apám szerzett heti jegyet
), aztán az utsó KisPálra ki akartam menni, de Szaffival a pocakban nem kockáztattam a kánikulában 2 óra oda, 2 óra vissza plusz ottlétet egyedül
. Apa rühelli a KisPált
.
Gyümölcsös sörből van alkoholtalan is? Wow, irány a közért!!! Azon kevés alkoholfajták egyika, amit szeretek
.
Királyul mutatsz pocakosan a színpad előtt
makkmarci Nekem Szaffival nem vizesedett a lábam, most nemtom, hogy viziló vagy elefánt-bokám van-e
. Védőnénim szerint úgy kell feltenni, hogy a bokád magasabban legyen, mint a szíved, és akkor vizesedés, meg viszér ellen is véded
. Szóval én napi kb. 20 percet denevérezek a nappaliban
. Állítólag a gyümitea jó vizesedésre, mert úgy vízhajtó, hogy nem a magzatvízből megy el
. Nemtom, nem próbáltam. Azért a 35 fokos nappaliban nem csodálom, hogy vizesedsz
. Járj felüdülésnek plázákba lehűlni
Elcsúszás nem tréfa dolog pocakkal! Azért ha legközelebb mész dokihoz, említsd meg neki, hátha jobban rád néz (méhszáj stb. miatt). Elvileg terhesen romlik az egyensúly, jó egyensúlyjavító, ha négykézlábra állsz és keresztben felemeled bal láb jobb kéz, megtartod pár mp-ig, majd a másik kettőt. Napi 4-5 ilyen és tényleg jobb lesz, Szaffinál nekem nagyon bevállt.
Tüncü Sztem is a háziorvost kérdezd meg, ha ráírja, hogy veszélyeztetett terhes vagy, nagyon sok minden vizsgálatot elvégezhet a véreddel tb-re! Nekem sokszor, a lombikok miatti vizsgálatokat is úgy csinálta, hogy a veszélyeztet terhes kód volt a lapomon. Ha én annyiszor lettem volna terhes, mint papíron
....
Lepkehimlőt sajnálom
Állítólag mindenki átesik rajta, csak nem mindenhol nevesíti az orvos, hogy mi az
.
Gemini Éljen a négyes teszt
. Megint igazolódott, hogy sok pénzért rendes ellátást kapsz
Azért valahol bosszantó, mert ha belegondolsz, nem tellett nekik sok idejükbe, akár a tb finanszírozta helyek is képesek lehetnének rá
. A lényeg, hogy legalább ilyen lehetőséged van
. Meg hogy most már nyugodt lehetsz novemberig
.
Hát, ha az a lehűlés ami most van... újra deffiniálnám ezt a fogalmat
Bobek Elveszett 8 évesben magamra ismertem, én voltam ilyen, hogy mindenhol keresni kellett, mert lebambultam az érdekes dolgok előtt és elveszett az amúgy jó időérzékem
. Horror lehetett velem
Zsuzsko Gyors szülést én is szeretnék, de inkább kórházban
. Velem alig értek be, úgy csusszantam ki a mentőágyon egy folyosón, el is tört a vállam
. Szóval jöhet a gyors szülés, de a kórházban
.
Tök jól nézel ki a fotón! Nem csak a pocid, hanem úgy az összbenyomás olyan vidám, kiegyensúlyozott, boldog kismama vagy
.
Gittus Látod, te is feleslegesen izgultál a kiságy miatt – mint én is
. Okosak ezek a kislánykák, tudják ők, mi a jó
.
És a tegnapi őrültségem:
Napokig néztem a hennafestőt a strandon, de nem volt magzat-rajza. Végül ezt találtuk ki helyette