Új privát üzeneted érkezett!

SzisztokKép!

Megérkeztem a szabimról,de rengeteg munka várt, majd meg szakadok,azt sem tudom mit kezdjek el először!Na de nem panaszkodom, mert gratulálni jöttem!

Mea!
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!Kép
Érdekes,hogy Te már milyen korán érezted,hogy van valami (valaki), a tesztet is hamar csináltad meg, hihetetlen!!!Úgy örülök!!!Milyen jól indul az évünk!!!

Judit!
Remélem semmi komoly nem lesz ebből a hasfájásból!Nem lehet,hogy az alvástól független,hanem ahogy nő a baba és a méh,kezdi nyomni odabenn a dolgokat?

Kinga
Kinga79
 


Kinga!
Nem hiszem, mert ez a fajas mas volt, most mar nincs, csak ket nap volt reggel. Olyan erzesem volt, mint amikor szorulasod van, es iszonyatosan gorcsol. Nem menstruacio szeru. Reggel meglatjuk majd. Most szerencsere nincs semmi, csak amikor kohogok.

Vegul en sem fekudtem le Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Judit

LÁNYKép
Akármelyik időponttal nézem, a doki által kiírt február 20-szal vagy a védőnő által kiírt február 12.-vel egyaránt lányt mutatKép
Tehát nekem ez se jött beKép

Babus

Kép
babus2005
 
 

 
 

Akkor lehet, hogy Kristofot elnezte a doki? Na jo ez csak vicc volt. Ugye nem sertodtel meg? Ugy sajnalom, azt hittem ez vegre megmondja, hogy mi varhato KépBiztos jol irtad be? Kép
Megnezted magadat? Anyud szuletesi datumat, es a Tiedet? Nalunk mondom vagy husz embernek eltalalta, es egyiket sem lotte melle.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


JudytKép
köszi a táblát.
Megtennéd, hogy átírsz engem az aljára, valahogy hasonló paraméterekkel, mint Zsófit?
Köszi

TündiKép
akkor nem talizunk, de majd gondolok rád!
Mikor lesz eredmény, tudod már?

Stella

Kép
stella9
 
 


Sziasztok lányok!

2 órámba tellett míg visszaolvastam az elmúlt egy hét történéseitKép

Stella
Fel a fejjel! A következő sikerülni fog és nagyon jó anyuka leszel! Tutira!! Fogd fel úgy (persze, könnyű kívűlálóként ilyet mondani), hogy még nem érkezett el a megfelelő idő. Ne haragudj, ha ezzel megbántottalak vagy kegyetlennek tűnök, de én nagyon hiszek abban, hogy a babák tudják mikor kell jönniük és akkor jönni is fognak. Csak lehet, hogy nekünk tűnik egy "kicsit" hosszúnak az az időKép FEL A FEJJEL!!!! Drukkolok nektek továbbra is!

Zsófi
Hova mentek Németországban? Azért kérdezem, mert mi is pont februárban költözünk ki 2 évre. Mi Neckarsulm-ba megyünk.

Mea
Gratulálok a zebrához!!! Csodálatosan kezdődik nálatok a 2005-ös évKép Meghallgatta az illetékes a fohászkodásodat!Kép

Babus
Azt hiszem a meglepire egy kicsit még várni kell Kristófkának, mert az ünnepek alatt nem vitt rá a lélek, hogy a keresztfiam dajkálása helyett inkább alkossakKép De februártól indul a nagy dekupi-üzem és ha előbb nem, akkor megcsinálom amit ígértem! Jó? Nagyon szépen köszönöm a lufis-macis mailtKép Tök édi voltKép

Évi,Móni,Jófi
Én is szedtem clostyt. De minek:/ Ugyanis a doki nem vette észre, hogy a tesztoszteron szintem aránya kétszerese a proginak és hiába hatnak a szerencsétlen tüszőérlelő clostyk, ha nincs mi táplálja,növessze (progi) őket. Nálatok csináltak vérvizsgálatot?

Nálunk nincs semmi különös. Tegnap leesett a hőm 36,9-re és ma reggel is annyi volt. Ebben a hónapban elég normálisan alakult a hőgörbém, nem olyan cikk-cakkos, mint múltkorKép Remélhetőleg szerdán megjön a menzim és jövő héten jó híreket fog mondani a doki. Februártól meg folytatjuk tovább a projektet.
Szombaton nagyon kiborultam. Anyósom folyton azt kérdezgette, hogy miért vagyok ilyen furcsa már hetek óta? Talán ő bántott meg valamivel? Aztán már nem bírtam tovább és elmondtam neki, hogy mostanság elég gyakran depis vagyok a projekt eredménytelensége miatt. Elmesélte, hogy ő mi mindenen ment keresztül míg végül 12 év után összejött nekik a sógornőm. Azzal vigasztalt, hogy jönni fog a baba, csak ne akarjam annyira görcsösen (mintha már ezt hallottam volna valaholKép). Örüljek annak, hogy egymásra találtunk a Tibussal és szeretjük egymást. Foglalkozzak a Németországi úttal és meglátom, kint össze fog jönni. Félt (meg őszintén szólva én is tartok tőle!), hogy nehogy elhatalmasodjon rajtam ez a depis hangulat, ha kint egész nap egyedül leszek otthon.


Nem is untatlak benneteket ezzel tovább. Majd lesz valahogy. Remélem lesz kint kábelnet és akkor nem kell nélkülöznöm egy percre sem a társaságotokat! Nagyon-nagyon hiányoznátok! Már teljesen függő lettemKép

Kép
Kép
tacsifül
 
 


Jófi, Évi
Nekem is csak tüszőrepi előtt a 12 cn-on kell mennem uh-ra, és hormonokat egyáltalán nem néz a dokim, akkor ezek szerint nem csak ő csinálja így.

Évi,
Én nagyon szurkolok a vizsgádhoz, én is szerdán megyek csak éppen épületszerkezettan szigorlatra, remélem a vizsga után együtt örülünk. Sajna én is nagyon izgulós fajta vagyok, és ez nem túl jó, mert sokszor idegességemben a leg alapabb dolgok is kiszállnak a fejemből.
Szerintem nyugodtan egyél mézet, a babónak az nem árthat, a torkodnak meg jót tesz. Apukám még a kamilla teára esküszik, bár nekem nem szokott bejönni.

Judyt,
Nagyon jó lesz nektek akkor szerdán. Ez egy gyönyörű ajándék apucinak. Remélem azért mi is láthatunk belőle pár képet.

Babus,
Hát engem is kiborítanak az ilyen szomszédok és ha átmegyek szólni még nekik áll feljebb. Ne idegeskedj miatta!

Tündi,
Örülök neki, hogy volt tüszőrepid, remélem nem hagytátok ki az alkalmatKép

Móni

Kép
móni23
 
 


Judit
Nálam bejöttKép Nekem lánynak kellett lennemKép
Unokatesómnál és a kisfiánál is bejöttKép
Másnak nem jutott eszembe a születési dátuma most így hirtelen.
Kristófkával pedig sehogy se jön ki fiú. Már február 1-től 20-ig minden dátumot beütöttem születési dátumként, mégis folyton lányt ír kiKép
Pedig tutira fütyis leszKép, már 6-szor mutatta meg a férfiasságátKép Meghát az a több mint 4cm-es zacsi+fütyi is ott voltKép
Ő már csak ilyen kis különc csodabébiKép Mindent megcáfol, amit csak lehetKép

Móni
Én már egy párszor nem voltam rest és rájuk hívtam a rendőröket. Persze nem nappal, hanem éjfélkor, amikor én meg másnap hajnali fél 4-kor keltem dolgozni menni. És még nekik áll feljebb, hogy majd megütjük mi a bokánkat, mert ő meg feljelent minket zaklatásért. Hát ez elég viccesKép Mi zaklatjuk? Én ugyan nem, csak ráküldtem a zsarukat. Ugyan kétszer kellett visszamenni a rendőröknek hozzájuk, másodjára már 2 kocsival mentek leállítani őket, de ott aztán olyan csend lett, hogy csak na.

Vali
Akkor megmondom Kristófkának, hogy várjon még egy kicsitKép
Meg akkor apucival felfúratom a falra a többi képet. Csak eddig vártunk, hogy mind meglegyen, az elrendezés miatt. De majd utólag feltesszük azt isKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Babsu, a ahnagos szomszédok nagyo rossz Kép Az elözö lakásunkban nekünk a fölöttünk lakó volt nagyon hangos. Olyan hangosan nézte pl a tv-t, hogy nálunk is lehetett érteni. A zene dettó. Aztán ha felmentünk szólni egy csomószor ajtót sem nyitott. Meg azt mondta, hogy kénytelen így hallgatni a zenét, mert csak így jönnek ki a hangok, de ez nem hangos, csak a szomszédok gondolják annak. De az összes szomszédot zavarta, csak öt nem. Volt olyan, hogy 3 szomszéd állt az ajtaja elött, de nem nyitot ajtót. Erre lakapcsolták neki a villanyórát, ami nem szép dolog, de hatékony. Mondjuk elég furcsa gyerek, már háromszor eláztatott minkdet, de egyszer sem volt hajlandó semmit sem tenni.
Most meg egy új építésű házban lakunk, ahol elég normális mindenki, de annyira rossz a falak hangszigetelése, hogy a kicsit hagosabb beszéd már áthallatszik. Ez elég rossz, mert a mi hálószobánk mellett egy garzonlakás van és nem mondhatom a szomszédomnak, hogy ne beszélgessen este 10-kor a barátaival, mert én aludni akarok.

Egyébként lehet, hogy Kristófot azért mutatja lánynak minden naptár, mert olyan kedves és finomlelkű lesz, mintha kislány lenne. Oda lesznek érte emiatt a csajok Kép

wish
 
 


Úristen mennyi elütés. Bocsánat, csak siettem.
Babsu = Babus
Stb. stb. stb.

wish
 
 


Móni,Évi,

nekem utána kell mennem 3x is uh-ra és háromszor a vérvétel.Ebből derült ki decemberben, hogy alacsony a progiszintem.Így majd utrogestant szedhetek 2x1-et a 14.naptól.Nagyon bízom benne, hogy segít!

Most vettem egy Maybe Baby n. készüléket, olyan mint a PG53.,, csak profibb (és sokkal drágább). Egyik barátnőmnek ennek segítségével jött össze a baba,és az ő egyik ismerősének is 6 év után !!
12.000 Forint volt, de arra gondoltam, hogy amennyit gyógyszerekre elköltök már,ez is belefér. És lehet, hogy tényleg segíteni fog pontosan meghatározni mikor is vannak azok a bizonyos termékeny napok.Kép

Már alig várom, hogy használjam!Kép

Olyan jó újra zebrát látni a tábliban!Kép

Jófi
jófi
 
 


Hat lemaondtam a vizsgat es inkabb 14.en megyek, mert ilyen betegen en sehova nem megyek. Raadasul tanulni sincs kedvem. Na most tenyleg lefekszem egy kicsit Kép

Lanyok!
Mi van ha tortenik velem valami. Egyikotok szamat sem tudom, sot az enyemet sem tudjatok.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Judit
Ne rémisztgess már! Mi történne veled? Egyszerűen csak nyomi vagy a betzegségtől! Irány egyet aludni, aztán jobban leszel!!!
De ha az megnyugtat, én elküldöm neked mail-ben a számomatKép

Ja, és beajánlottam azt a fiús-lányos oldalt a tavaszi babás topikbaKép Kíváncsi vagyok, ott milyen arányban jön beKép

Wish
Hát igen, szörnyűek ezek a lakások. Nekünk az alattunk lévő öregmami már 7-kor bömbölteti a tévét, az egyik mellettünk lévő éjszaka bömbölteti a tévét, úgy éjfélig. A másik mellettünk lévő úgy horkol éjszaka, hogy az előszobánk zeng tőle, talán még Kristófka szobájába is behallatszik, mert azzal határos. A harmadik mellettünk lévő pedig ez a zenebolond család, akiről az előbb írtam. A fölöttünk lévő pedig folyton az erkélyen cigizik, behamuzik hozzánk, ránkrázza a szőnyeget nap mint nap, nemegyszer a fejemre rázta már, nem lehet pl. nyáron kitenni az erkélyünkre se ruhaszárítót, se semmit, nem lehet kint kajálni, mert mindenbe belepiszkol, persze letagadja, annak ellenére, hogy én is látom őt, ő is lát engem, és a képembe rázza a piszkait. De csak egyszer vegyem észre, hogy Kristófka kint levegőzik az erkélyen, ő meg kiporol ott rá valamit. Na akkor lesz nemulass!!!

Babus

Kép
babus2005
 
 


Stella
Köszi Kép Még nem tudom mikorra készül el az eredmény, a dokim szerint ez gyorsan megy. De holnap reggel biztos mondják majd,hiszen nekem kell elmennem az eredményért Kép

Móni Kép
Szerintem nem maradtunk le semmiről, mert a 13. cn kezdtem érezni hoyg valami van és a 12.-től együtt voltunk 2 naponta Kép

Aki vizsgára készül, annak jó tanulást és sok sikert kívánok! Kép

Tündi
Vendég
 


Hát, egy leány sincs ma talpon e vidéken?Kép Vagy csak nekem van ilyen kiváltságos munkahelyem?Kép Ma még semmi hasznosat nem csináltamKép De nincs is igen munka, szerencsére.

Tündi
Drukkolok nektek!Kép Meg holnap szorítok a vérvételhez!

Zsófi
Hahóóóóóóóóóó! Ha tudsz, majd válaszolj! Köszi!

Kép
Kép
tacsifül
 
 


Lányok!

Most sajnos rohanom kell mert a húgomnál meglett a baba(34hét)!!

Babus!
Tényleg figyeld hogy Kristofka mennyitt mocorog mert a húgom azért ment dokihoz mert tegnap este mozgot utoljára a lurkó!
Most délelött nézzegeték a ctg-ét és 1 kor megcsinálták a császárt!!!!
(azért nyugi nálatok minden rendben!!!)

Tacsifül!
Amint tudok válaszolok!!!

zsófi
zsófi76
 
 


Zsófi
Na most aztán "megnyugodtam"Kép

Pont erről beszélgettünk a másik topikban.
A jövő héttől kell regisztrálni a magzatmozgást egy erre a célra készített táblázatban, egészen a szülésig, minden este 5 órától a bal oldalamra kell feküdnöm és számolnom kell. Amint megvan a 10 mozgás, akkor felkelhetek. Ha nincs meg a 10, akkor az elvileg nem jó.
Csak egy kicsit rossz ez a d.u. 5 órás időpont. Apucim 4 óra- fél 5 körül jön haza, én meg minden nap rendre 5 órakor majd elvágódom az ágyon és figyelem a pocakomat?!?
Mert a védőnő szerint ezt be kell tartani. Ha véletlenül, nagy ritkán nem vagyok otthon, akkor max. 1 órával kezdhetem később, de egyébként be kell tartani.
Úgyhogy vasárnaptól minden nap 5 órakor megáll az élet, mert Babus pocakmozgást figyelKép a védőnő szerint 1-másfél óra alatt megvan a 10 mozgásKép Hurrá!!!Kép
Viszont az én Kristófom nem mozog olyan rengeteget. Ritkán rugdos, csuklani azt nagyon szeret, meg odasimulni szeret a tenyeremhez pocisimizés közben. Vannak passzívabb és aktívabb órái, napjai. Néha már ijesztően lustiKépLehet, hogy ő pl. egész délelőtt mocorog, de pont 5-től aludni fog este 8-ig. Akkor mi van? Addig fekszem én is?! Fura dolog ez.
Most csak úgy poénból kipróbáltam. Fél 2 körül nekifeküdtem egy órácskára, Kristóf egyetlen egyet se mozgott, még azóta se, én meg végül simán belealudtamKép Hát ha ez lesz a jövő héttől is, az kész csőd. Szinte kizártnak tartom, hogy 1 óra fekvés alatt 10-et mocorogjon. Ő nem az a típus.
Ez csak arra lesz jó, hogy jól bestresszeljem magam.

Babus

Kép
babus2005
 
 


xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.12 12:50-kor.
Vendég
 


Lányok!

Ma sajnos annyi munkám volt, hogy nem tudtam semmit sem írni Kép
Holnap megpróbálok többet jönni.
Puszi

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Lányok,

nagy zebrás drukkokra lenne szükségem, ha még valaki olvassa!!! Holnap megírom az eredményt! Remélem, jó hírekkel jövök! Ha nem, akkor most eléggé le fogok törni, az tuti.

Kóbor
kóbor
 
 


Kóbor!

Én úgy drukkolok, ahogy csak tudok!!! Holnap várom a szupi híreket! Induljon be végre a nagy zebraeső!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Kóbor,

Én is nagyon drukkolok neked!!! Remélem zebracsíkos lesz a teszted!!

Babus,
Kristóf olyan okos fiú, ha megbeszéled vele biztosan mozogni fog, és akkor nem kell órákig feküdnödKép

Kép
móni23
 
 


Kóbor
Számíthatsz az én drukkomra is! Kép

Babus
Szerintem dumcsizd meg ezt is Kristóffal, biztos megteszi a kedvedért Kép Egyébként én ezt még nem is hallottam, hogy figyelni kell adott időben a magzatmozgást, de jó, tetszik Kép

Vali
Köszi a drukkot neked is, az az igazság, hoyg izgulok egy kicsit, mintha holnap meglenne az eredmény Kép

Tündi
Vendég
 


Kóbor
Kristóffal együtt nagyon drukkolunk!!!Kép

Tündi
Neked meg a vérvételhez!Kép

Remélem igazatok lesz és Kristófka ügyesen lemozogja azt az előírt 10-et!!!Kép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Kóbor,
én is nagyon drukkolok!!!

Tündi,sok sikert a vérvételhez,szorítok, hogy minden rendben legyen!!

Jófi
jófi
 
 


Sziasztok lányok!
Afrika összes zebráját kívánom nekünk!!!Hogy vészeltétek át a szilveszteri ostrom állapotot?
Nálunk háborút idéző hangulat volt du. 17 órától. Szerintetek kisbabával hogy lehet átvészelni ezeket a nnapokat? Nekem egyenlőre csak 2 kutyusom van és a lakásban is nehezen viselték át a szilvesztert.
Mea! Gratulaaaaaaaaa!!
Babus
Nagyon tetszett a pocifigyelőd leírása.Lehet,hogy a párod hozzászokik, hogy mire hazaér te mélyen szuszókálsz és közben számolsz.
Jófi,
Én is szedem 2x1 clostit.ma vagyok a 3.napon. Nekem is lassan kezdődnek a rémálmaim.Ilyenkor hajnal 3-tól fent vagyok és jár az agyam hülyeségeken.Izzadok és elsírom magam mindene és közben elnézést kérek,hogy csak a gyógyszertől van. Nem egy kellemes érzés főleg hosszabb távon.
Lányok,
Nagyon el kellene egy siker drukk, hogy sikerüljön ebben a hónapba. Múlt ciklusban kaptam choragon szurit és rám csuszott a 2 amullától 4 kg plusz. Most nem győzők fogyózni, de látszata nincs. És ha most sem lesz a nyh. elég vastag most is fogok kapni.
KÓbor ,
DRUKKK!
Tündi
Egy kalappal a vérvételhez.
Tacsifül,
hogy derült ki, hogy magas a tesztoszteronod?
cinca
 
 


Kóbor!
Én is drukkolok neked a 2 kis manócskámmal együtt.Kép

Babus!
Jó kis program ez a mozgás számlálás.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Hát nekem nem tetszik ez a program.
Eszerint 5 órától megáll az élet, eltűnnek a kismamák az utcákról, minden addigi tevékenységüket megszakítják, nagytesók az oviban maradnak, a kaja lesül, apucik vacsizzanak egyedül, és mind otthon fekszik az ágyikójában a bal oldalára fordulva?!
Ráadásul ilyenről még senkitől se hallottam. Mármint ilyen megkötésekről, hogy pontban 5-től, meghogy szigorúan bal oldalon feküdve, ráadásul a táblázat is 15 perces felbontással van megcsinálva. Szerintem ennyire nem lehet megszabni egy babának, hogy márpedig ha tetszik, ha nem, 5 órakor akkor is mocorognod kell. Ma pl. az én Kristófom egész délután aludt. Amúgy meg leginkább csak hullámoztatja a pocimat, vagy csuklik. Ezek hány mozgásnak számítanak?
A téli és tavaszi babás topikban is felvetettem a témát, ott se hallott még senki ilyenről, max. olyanról, hogy egy nap alatt meg kell lenni összességében a 10 mozgásnak, de többségében nem is kell ilyeneket csinálniuk, csupán rákérdez a doki, hogy mozog-e eleget a baba, aztán mindenki döntse el maga, hogy mi számít elégnek.
Ez az egész csak arra lesz jó, hogy méginkább stresszeljem majd magam.
De végre kompromisszumos megoldásra jutottam a magzatmozgást illetően.
Persze megpróbálom majd 5-kor fekve, de nem fogom magam ezen idegesíteni ha nem mozog(legalábbis megpróbálom), hanem hagyom a fenébe és azt figyelem csak, hogy meglegyen a 10 mozgás este 5-től 11-ig, de nem fekve, hanem csak úgy mindenféle tevékenység közben. Most is így tettem. 5-kor lapított a kis drága, de fél 7-kor teljesen spontán leültem(és nem feküdtem!) Híradót nézni, és pikk-pakk megmozogta a 10-et, alig 7 perc alatt. Persze volt benne nem egyértelmű mozgás is, pl. amikor hozzábújt a kezemhez, de én minden ilyet egynek számoltam.
Hát miért kéne szegény Kristófkának pontban 5-kor 10-et mozognia, miközben anyu a bal oldalán fekszik? Ha neki mondjuk fél 7-kor jó, és úgy, ha anyu ül, meg utána mosogat meg kutyátsétáltat. Mocorog így is, úgy is, hát akkor nem mindegy?! Miért jobb az, ha pontban 5-kor mozog? És akkor ha én a bal oldalamon fekszem?? Örök rejtély számomra?!

Bár a mai még csak tesztelés volt, élesben majd csak vasárnaptól indul a dologKép

Cinca
Nagy-nagy drukk neked is!!!Kép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Judit!

Megcsináltam mind a két kínais bigyót, az egyik fiút az utobbi lányt mutatott. Javulást kívánok.

Kóbor!
Drukkolok! Kép

Tündi!
Sok sikert a vérvételhez.

Babus!
Én sem hallottam erről a számolási módszerről, de nkem is furcsának tünik. Miért pont 5 órakor kell nézni????

Nicol

Kép
nicol
 
 


Nicol
Jó kérdés?!
Amúgy bemásolom, mi van réáírva a táblázat papírjára: "A terhesség 35.hetétől a magzat méhen belüli állapotának megítélése szempontjából lényeges adat a magzat mozgási aktivitása az ESTI órákban. Ennek mérése FEKVŐ helyzetben történik. Kérjük, hogy 17 órától feküdjön kényelmesen a bal oldalára, figyelje és jelölje be a táblázat megfelelő négyzetébe azt az időpontot, amikor magzata 10.megmozdulását érezte. A magzatmozgások számolását 10 után abba lehet hagyni. Amennyiben magzata 22:30-ig nem mozdul 10-et, ez a magzat méhen belüli veszélyeztetettségét jelenti, ezért másnap reggel 7:30()-kor további vizsgálatok elvégzése céljából jelentkezzen...itt meg ott.
A kitöltött táblázatot minden terhestanácsadáson mutassa meg kezelőorvosának. A szülőszobára érkezéskor pedig feltétlenül hozza magával a grafikont!"
Tiszta poénKép

Judit
A tavaszi babás topikban egy lánynak jött be ez a fiú-lány módszer, a többieknek mind az ellenkezőjét mutatta. Szóval szerintem ez is csak egy babona. Nincs sok tudományos alapja. Szerintem.

Babus

Kép
babus2005
 
 


Kobor!
En is nagyon szoritok!

Felhivtam delutan a szulesz csajt, akivel megbeszeltuk, hogy holnap bemegyek a korhazba. Nagyon eros a kohoges, es szinte allando jelleggel faj mar a hasam. Megneznek uh, hogy a pindurral minden rendben van-e. Ez majd remelem megnyugtat. Este vettem most eszre, hogy eros folyasom van, a szokasosnal is tobb, es elegge mas "illatu" Ez teljesen megremitett. Remelem nem lesz baj. A kohogesek meg szarazak, a hagymatea sem segit. Majd valami koptetot irnak majd fel allitolag, ami lenyugtatja a kohogest. Hat szoval csajok most a legkevesbe sem erdekel, hogy fiu-e vagy lany, legyen egeszseges ez a kivansagom. Olyan sokat kell szenvedni a babaert. Ez igazsagtalan. Mas csak ugy potyogtatja a babakat. Nekunk meg nem eleg, hogy olyan nehezen jon ossze, de folyamatosan kuzdunk erte. Mar elore felek az estetol, nehogy megint ugy fajjon a hasam. Felek. Olyan aranyos a ferjem, eddig is tudtam, de most teljesen el vagyok ajulva tole. Teakat foz, vacsit csinal, nagyon meg van ijedve o is.
Na befejezem, nem untatlak mar tovabb titeket.

Puszi

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Judit
Biztos nem lesz semmi gond. Hisz baba nélkül is fájhat az ember hasa a sok köhögéstől. Tudod, én a nyáron allergiás voltam, hónapokig tüsszögtem, egyszerre akár 10-et is. Naponta pedig akár 20-30 is simán megvolt. Nekem is rázkódott a pocim rendesen, néha már fájt is a tüsszentéstől. Kristófka mégis jól viselteKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok Jányok!

Judit!
Jobbulást kívánok és hogy a kórházban mindent rendben találjanak!!!Kép

Babus!
Érdekes ez a magzatmozgás figyelés!A papírod alapján elég tudományosan hangzik!Ha az én szüleimnek kellett volna figyelniük a mozgásomat,biztos "megbuktam" volna a vizsgán,mert nekem állítólag nagyon rövid volt a köldökzsinór és alig tudtam valamicskét mozogni.
Ezért én azt mondom,hogy ne nagyon stresszeld ezen magad,pláne ha napközben Kristófka aktív!Kép

Cinca,Kóbor!
Mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++!!!Kép

Kinga
Kinga79
 


Babus!

Nem akartam hogy aggodjál!!!!!!
Különben tegnap elmeséltem a dokinak azt a számolást amit neked mondtak!
Szerinte egyáltalán nem jó ez a módszer mert a babát nem lehet kötelezni arra hogy akkor 5 órától mozogjon!

A hugomnál is ugy kellett számolni hogy legalább 12 óra alatt meglegyen a 10 mozgás!
A húgomnál 24 óra alatt volt 5 mozgás!
Azt már nem is irom le hogy mi volt a probléma!!!

Judit!
Remélem hamar meggyógyulsz és ne aggodj nincs semmi baj a babával!!!!!!!!!!

Vali!
Elméletileg Hamburgba meggyünk!!!!
Gyakorlatilag nem tudni!
A párocskám oda szeretne menni de a cég közölte hogy máshol van rá szükség most!!

Tündi!
Szoritok a vérvételhez és az eredményhez!!!

Kóbor!!
Nagyon szoritok hogy zebrád legyen!!

Zsófi
zsófi76
 
 


KóborKép
Szorítok a zebráért!!!

JuditKép
remélem minden rendben lesz a Picurral és Te is meggyógyulsz hamarosan!!

BabausKép
Szeretnék veled számolgatni...

JudytKép
Úgy látszik én maradok az örökös irígy kutya a topikban

TündiKép
megy a drukk holnapra és erre az egész hónapra!
Előre az ikrekért!!!

ZsófiKép
mi a helyzet menzifronton???

Stella

Kép
stella9
 
 


Stella!
Sajnos semmi jó a menzifronton!!
Tegnap volt kb:10 csepp aztán semmi!!!
Mivel összefutottam a dokimmal tegnap elmondtam és ö sajna mondta hogy lehet egy kis probléma ilyenkor!?!

Menzeszelni akarok!!!!!!!!!!!!!
(na ilyet is ritkán szoktunk irni)

Zsófi
zsófi76
 
 


Stella!
A táblázatba ahogy kérted Zsófi elé raktalak.
Azt szeretném megkédezni, hogy a ciklusnaphoz mit írjak?

Judyt

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Zsófi
Csatlakozom hozzád, én is menzizni akarok!
Nekem sem jön meg! Most bezzeg nem.
Lehet, hogy neked is még magas a hcg szinted és emiatt nem jön meg. Állítólag a hcg nagyon lassan ürül ki a szervezetből.
Majd holnap rákérdezek a dokinál, ha behív a rendelésre is. De lehet, hogy csak uh-t csinál, bár én nagyon szeretnék vele beszélni!
Stella

Kép
stella9
 
 


Judyt
Kösz. Kérdőjeleket, mert fogalamam sincs Kép

Kép
stella9
 
 


Jó reggelt lányok!

Kóbor! Nagyon szorítok Neked!!!

Judit! Pihenj sokat és gyógyulj meg mihamarabb!

Zsófi, Stella! Én szívesen Nektek adnám amenzimet, vagyunk páran így sztemKép

Lányok! Szerintetek, ha az előző ciklusom 39 nap volt, akkor most is annyival kell számolnom? Már csak az akciózás végett is. A hőm ugyanis sztem teljesen értékelhetetlen, meg most h otthon voltam az ünnepek alatt, elég össze vissza sikerült mérnem. A biztonság kedvéért kétnaponta nyomjuk az ipartKép, csak jó lenne tudni, h mikortól kell jobban izgulnom Kép

Éva
évi79
 


Stella!
Számolás alapján csak hétvégén kell mejönnie!!
De tegnap óta olyan menzesz jellegü fájdalmas görcseim vannak!!
Pedig nagyon örültem volna ha a természet ezt adja ma a szülinapomra!!
zsófi76
 
 


ZsófiKép
Boldog szülinapot!!!!
Kép
Stella

Kép
stella9
 
 


Jó reggelt!

Kóbor! Nagyon drukkolok, és már nagyon várom az eredményt!!

Zsófi, Stella,
Sajnálom, hogy ilyen nehezen akar megjönni nektek. De küldök menzi meghozó energiákat! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Évi,
Eddig milyen hosszúak voltak a ciklusaid? Csak azért kérdezem, mert ha össze vissza voltak, akkor egyáltalán nem biztos, hogy most is 39 napos lesz, de ha rendszeres, akkor nagyobb az esély rá. Most hányadik cn-on vagy?

Móni

Kép
móni23
 
 




Kép

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Na sziasztok!

Hááááát, vannak hírek.Kép Szóval tegnap vettem három darab különböző fajtájú tesztet, és azokat csináltam meg, az eredmény: 1. sejtésszerű második csík, ha akarom látom, ha akarom nem (én persze, hogy akaromKép), 2. teljesen kivehető halvány második csík, 3. teljesen kivehető közepes erősségű második csík. Ezek után egyelőre biztosan van baba. Viszont még nem merek örülni, mert folyamatos apró mensiszerű görcseim vannak már 5-6 napja, és ilyenek egyáltalán nem voltak a lányomnál. Nála pont az volt, hogy semmit sem éreztem, úgy kellett mindig meggyőznöm magam, hogy tényleg terhes vagyok. A szopi is aggaszt egy kicsit, meg bejátszik most ez a fertőzés dolog is, ugye azért vártam a mensit, hogy használhassam a kúpot, amit most persze nem merek. Csütörtökön megyek dokihoz, ami még irtó korai, de a fertőzés miatt muszáj, és előtte tesztelek még egyet. Ha nem lenne ez a fertőzés, várnék még pár hetet (egyébként azért is akarok dokihoz menni, mert a panaszaim 95%-a megszűnt, és kéne még egy tenyésztés, hogy van-e még valami baj, nehogy már feleslegesen kúpozzam magam, főleg babásan). Szóval egyelőre nem kérnék még gratulációkat, hanem csak jó sok drukkot, hogy minden rendben legyen! Azért csendben örülök, de izgulok rendesen, és félek egy kicsit, hogy minden oké-e.

Kóbor
kóbor
 
 


Zsófi!

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!

Kép
móni23
 
 


Zsófi!
Isten éltessen sokáig! Nagyon boldog szülinapotKép

ÉvaKép
évi79
 


Kóbor,
Akkor nagyon halakan gratulálok, és küldöm a drukkokat, hogy minden rendben legyen a dokinálKép

Kép
móni23
 
 


Zsófi!

KépNagyon boldog szülinapot kívánok!Kép

Kinga
Kinga79
 


Kóbor!
Én csendben örülök veled.Kép
Ha 3 teszt is mutatja, akkor biztos a baba.Kép
Mindjárt itt van a csütörtök és minden kiderül.Kép
Kép

Nicol!
Nem mocorog még Vivienn a pocidban?

Judyt

Judyt
KépKép
judyt
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?