Új privát üzeneted érkezett!

Igen, erre én is gondoltam, hogy nem jó hogy ennyire nyilvános. Úgyhogy most visszatettem priváttá, ha küldtök privát üzenetben e-mail címet, akkor tudom megcsinálni, hogy elérhető legyen nektek is, az úgy jó?

Én jobban vagyok, köszönöm :)

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Second Birthday tickers
viki1983
Budaörs
 
 


Krikri,
Barna Péter a dokim. Az előző terhességnél a 13. Héten kerültem oda, mert az akkori dokim az országos onkológiai int. vezetője lett, ott meg ugyebár nincs szülés. És ő ajánlotta. Hihetetlen profi, de nagyon laza doki, és két fájás közt is megnevettet.
A rendelőben egymás mellett van az uh profi szonográfussal és mellette az ő vizsgálója. A nyugati "trendeket" valja, nem kell rommá vizsgálni és paráztatni a kismamát, ha nem muszáj. Ráadásul az sem mindegy, hogy az első trimeszterben nem ver rám plusz költséget. Mivel semmi de semmi panaszom nincs, csak szignózza az uh leletet, azt csá. Jobb nem piszkálni a méhszájat az első trimeszterben.
Viszont, amikor problémám volt, bármikor elértem mobilon, és 15 percen belül fogadott a kórházban -ingyen természetesen.
Szóval én nagyon elégedett vagyok vele.

Neked ki a dokid?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára honeymoon 2012.06.06 07:27-kor.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Viki,
Az enyém : viki@maxigo.co.uk Én is viki vagyok, amint látod :)

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 

 
 

küldtem meghívót hozzá :)

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Second Birthday tickers
viki1983
Budaörs
 
 


Sziasztok!

Lányok én olyan jót aludtam, úgy ébredtem reggel, hogy majd' kicsattantam az energiától. Mostanra azért már a kévét szürcsölgetem.

Honeymoon: Na most nagy keveredésben vagyok. Ő a fiatalabb Barna igaz? Nagy kavarodás volt velem, amikor be kellett feküdnöm a kórházban és egyszer hozzá kerültem egy vizsgálatra. Tüneményes a pasi! Nagyon kedves és figyelmes volt. Nekem Dr. Raft Miklós a dokim, nála született Ábel és éves kontrollra azóta is hozzá járok, remélem elvállal. Nagyon ragaszkodok hozzá.

Viki: Küldöm priviben az email címemet.

Lilypie Third Birthday tickers
krikri86
 
 


Jaj Viki, én annyira hülye vagyok ezekhez. Hiába kattintok rá, nem jön be a táblázat. :(

Lilypie Third Birthday tickers
krikri86
 
 


Sziasztok!

Viki én is küldtem privátban mailt.

Nála tulajdonképpen semmi újság, illetve a szülésznővel álmodtam (remélem most is ő lesz majd, a múltkor nagyon rendes volt) :-D

Szerencsére a tüneteim sem túl erősek, így elvagyok, majd meglátjuk milyen lesz a 8. hét után (a múltkor akkor jöttek). "Tapasztalt" terhesként, a 8. hétre időzítettem a dokit, mert akkor már lesz szívhang, meg minden, most meg itthon várom, hogy a hátralevő hét minél gyorsabban elteljen. Meg kell mondjam, nagyon lassan telik!
csutak27
 
 


Én is küldtem privit :wink:

Nő megyek reggelizni :wink: Tegnap a védő nénike mondta a hal nagyon jó és egészséges főleg terhesség alatt :wink: Most idáig nem kívántam de beszerztem tegnap egy rio maret és azt eszem vajas piritossal :wink:
Csak ajánlani tudom aki szereti :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület
 
 


Én meg tiszta dinka vagyok, de nagyon be vagyok parázva, hogy minden rendben van-e, hogy még mindig dobog-e a szíve, hogy fejlődik-e rendesen... Én nem bírok ki így 3 hetet a következő ultrahangig... Nem tudom mit csináljak, lehet felhívom a dokit a jövő héten, hátha tud adni valami potya időpontot... De hogy bírom ki addig?

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Second Birthday tickers
viki1983
Budaörs
 
 


Krikri, ha rámész a google.hu oldalra, és be vagy jelentkezve (látod jobb felül a felhasználóneved), akkor ha a felső sorban a dokumentumokra kattintasz, akkor ott látnod kell az X nevűt és rákattintva bele tudsz menni.

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Second Birthday tickers
viki1983
Budaörs
 
 


Sziasztok!

Visszatértem én is, látom pörögnek az események.

Ma voltunk dokinál 7 hetes 4 napos a babuci, jó helyen van, volt szívhang is. :)
Az egyetlen aggasztó dolog a a 3100 méhszáj. :( Azt mondta a doki, hogy második terhességnél ez előfordulhat, de azért én nem vagyok nyugodt.
andi1982
 
 
 
 
 


Viki: Köszönöm, egy angyal vagy. Így már én is hozzáférek!
Szerintem hívd fel a dokit és ultrahang nélkül is simán megnyugtat majd. Ha meg mégsem akkor még biztos megnézi neked a picurkát, hogy megnyugodj!

Lilypie Third Birthday tickers
krikri86
 
 


Andi, ez mit jelent?

Gratula a szívhanghoz :)

Igen, lehet az lesz, hogy felhívom a dokit, és megkérdezem, hogy mit tud ajánlani... Az a baj, hogy a munka miatt nem nagyon tudok elmenni, vagy max hazudok valamit, olyan gáz :(

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Second Birthday tickers
viki1983
Budaörs
 
 


Viki!

Azt jelenti, hogy a külső méhszájam nyitva van egy ujjnyira. :(
A dokim nyugtatgatott, de persze, ha a babámról van szó, akkor leszek nyugodt, ha majd januárban a karomban tarthatom.
Egyenlőre napi háromszor Magne B6-ot javasolt.


Annyira édes volt az uh-n az 1 cm-es kisbabám, a kis szíve is olyan erősen ver. :)
andi1982
 
 
 
 
 



Lilypie Third Birthday tickers
krikri86
 
 


Viki!

A kedd reggeli védőnénisdi idejére azt fogom mondani, hogy a fiamat viszem a ygerekorvoshoz..... no comment. De már csak 1 hónap.

Azt elfelejtettem, hogy tegnap megkaptam a kiskönyvemet. :)
Nagyon gáz volt, gyakorlatialg úgy beszélt velem, mint egy hülyével. Megkérdezte, hogy mennyi ideig szoptattam, mondom én 1,5 évig, válasz az jó, de azrét adok szoptatási tanácsadó füzetet. Mondom: nincs rá szükségem, válasz: de azért vigye el... Na, a...d. Szóval azt hiszem, időnként le fogom mondani, mert az elég tulzás, hogy minden hónapban menni kell még hozzá is, nem elég az egyéb fontosabb orvosi vizsgálat.
Szóval, egyáltalán nem szimpatikus, a házunkba biztos be nem engedem!!!! A találkozásokkor, meg sűrűn bólógatok majd, hogy előbb szabaduljak.
:oops:

Meg adott könyvlistát, na abból én egyet sem olvasnék el...

Viki! Örülök, hogy kivetted a bába válaszolt, szerintem azt ne is add vissza, szülés utánra is nagyon jó. Vagy esetleg vedd meg. Azt hiszem 4 ezer körül van.

A gyermek gondozásra nekem a nagy gyermek kalauz van meg, nagyon szeretem. elég vaskos, de nagyon jól összeállított. A betegségektől kezdve minden fontos benne van. Házi patika, természetes gyógymódok, borogatások, mit ajánl, fejlődési korszakok.

Üdv.
latogato1983
Pomáz
 
 


Andi!

Gratulálok!! :) Nekem is nagyon boldogság volt tegnap előtt hallani. :)
A kocsimig ölelgettem a papíromat és vigyorogtam, mint valami nem normális! :oops: :P
latogato1983
Pomáz
 
 


Na én is Sinka vagyok, mert nem látom tálalom a táblázatot :evil: :? :oops:
noci85
Budapest XIII. kerület
 
 


Sinka= Dinka
noci85
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Én is szeretnék csatlakozni, ha lehet. Már régóta olvaslak Titeket, de csak ma voltam uh-n.
Nálunk is a 3. baba lesz, van egy 4 és egy 1,5 éves fiunk.
Mindkettővel babaneteztem, de sajna inkább lelkes olvasó vagyok, mint író. :D Talán ez most máshogy lesz...

hnézsófi
 
 


Szia Zsófi!

Üdv itt, persze, hogy lehet csatlakozni! Gratula a kicsihez és a nagyokhoz is! :) Nem semmi, hogy milyen sok a harmadik baba! Ultrahangon minden rendben volt? volt már szívhang?

Minden Kedves Zugolvasó! Elő lehet merészkedni és csatlakozni! :D

Noci: Örülök, hogy nem vagyok egyedül a gyenge informatikai tudásommal. :) Majd jön Viki és kiokosít téged is! :)

Latogato: Lehet, hogy csúnya dolog, de én sem nagyon vágyom a védőnő tárasaságára. Eddig ő az ötödik, de egy kivételével egyiknek sem vettem hasznát, volt akit sak egyszer láttam. Őt még nem is láttam, pedig egy éve itt lakunk és még én hívtam fel őt, hogy szóljak neki, hogy beköltöztünk.

Na én mentem aludni!

Lilypie Third Birthday tickers
krikri86
 
 


Sziasztok,

Nóri,
üdv itt :)
Tényleg mennyi harmadik babás :) Emesével azért voltam "kezdő", mert sok második babás volt. Most meg azért vagyok, mert még csak a második jön :)

Andi,
sajnálom a méhszájat :( És akkor most gyakrabban kell menned vizsgálatra?

Viki,
küldöm az e-mail címemet.
Örülök, hogy jobban vagy már. Már csak néhány hét :) Férjed nagyon bölcsen megragadta a lényeget :D

Látogató,
bosszantó egy védőnő lehetett :evil:
Az enyém jobb: egy hónapos kora után sose jött ki hozzánk, pedig kellett volna neki. Meg terhesség alatt se volt soha vizeletvizsgálat, ilyesmi. Aminek örülök, én nem szeretem a sok vizsgálatot, kicsit úgy érzem, ezzel csak paráztatják a kismamákat, ami meg nem jó. De azért az sem tetszett, hogy soha ránk sem nézett. Persze lehet, hogy azért, mert látta, milyen jó szülők vagyunk :D

Krikri,
5 védőnő??? Ti költöztetek ennyit, vagy ők cserélődtek??

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
noemiolah-nagy
 
 


Na közben hogy jártunk :D :D :D

Egyetemen voltam kint E-vel, hazafelé aludt 20 percet, de mikor felhoztam, persze felébredt.
Nem baj, betettem az ágyába, lehúztam a harisnyáját, mert hogy meleg van, lehúztam a redőnyt, hagy aludjon. Hallom kint, hogy motyorászik, biztos a nyuszijának. 10-15 perc múlva, mikor még mindig motyorászott, bementem, hogy kicsit megsimizem a hátát. Ül az ágy sarkában, és mutogat valamire - félhomály volt ugye, szóval nagy nehezen kivettem, hogy az a pelenkája. Hűha, leesett a pelus. Na sebaj, adok rá újat, nevetgéltem ott vele, hogy milyen vicces. Erre mutogat valami másra is - hát három sötétbarna cucc az ágy másik végében :D :D Még jó, hogy nem folyós volt, így össze tudtam szedni, huzat le, új huzat föl, gyerek bepelenkáz, közben folyamatosan röhögés, gyerek be az ágyba, én ki :) Most alszik :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noemiolah-nagy 2012.06.06 14:08-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
noemiolah-nagy
 
 


Látogató!

Köszi! :)

Noémi!

Egyenlőre azt mondta, hogy 3 hét múlva menjek és akkor megnézi, hogy jól fejlődik-e, illetve, hogy minden alkalommal meg kell majd nézni a méhszájat.
Most nem is merek nagyon örülni... :(
andi1982
 
 
 
 
 


Szia Zsófi!
De jó, milyen sokan várjuk a 3. babát, javítva a statisztikát! :D

Viki, én is küldtem pü-t. Nem tudom megkaptad-e, mert azt jelezte vissza a rendszer, hogy elment, de nincs a kimenők között.

Andi, nekem Kincsővel 2100-al indult. Nem volt gond, a 20. héttől keményedett ugyanúgy a pocakom, de csak a 36. héten nyílt tovább.

Noémi, milyen vicces Emese, jót nevettem. Borka mikor kezdtük a szobatisztaságot, pisilni már ügyesen szólt és ment, viszont rendszeresen azt csinálta, hogy levette a pelenkát v. a bugyit és kupacozott nekem a sarokba, vagy a kiságyba :D

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
füles33
 
 


Tényleg, milyen sok a leendő 3 gyerekes! Én meg azt hittem, hogy egyedül vagyok ebben a világban ennyire "elmebeteg", hogy bavállalom a harmadikat:).

Kép
Kép
Kép
oui
 
 


Nem, nem, én is akarok majd 3.at!! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
noemiolah-nagy
 
 


Füles!

Jó, hogy itt vagy pozitív példának! Te hogyan oldottad meg a napokat? Kímélted magad jobban, szedtél valami gyógyszert, vitamint?


3 gyerekesek!

Nálunk a családban mindenhol 3 gyerek van! A férjem szerint ez a normális! :)
andi1982
 
 
 
 
 


Megkaptam, adtam megosztást :)

Nálunk meg nagy izgalom volt, mert kiderült, hogy az utrogestan, amit még szednem kell a 12. hétig, az hiánycikk mindenhol, végigjártam a patikákat :roll:

Dokit is felhívtam, végül megegyeztünk, hogy akkor áttérek a hüvelytablettára, mert az még van 1-1 darab a patikákban, ha meg nem adják ki, akkor meg ad duphaston receptet, de végül kaptam hüvelyit.

Ma hamarabb elengedtek minket a munkából... Így beugrottam a fül-orr-gégészetre. Egy tündéri doktornéni volt, és megállapította, hogy se a torkomnak, se a fülemnek, sem az orromnak nincsen semmi baja. Azt mondta, hogy ha egy héten belül nem múlik el, akkor jöjjek vissza és elküld röntgenre meg ilyesmi helyekre, de mondtam, hogy kisbabát várok. Közben felmerült, hogy lehet, hogy az állkapcsom fáj, mert szorítom éjszaka, ami simán lehet, mert voltak már ilyen problémáim, és van harapásgátlóm is, úgyhogy mondta, hogy akkor most egy ideig hordjam éjszaka alváshoz, és ha nem javul, menjek vissza. Remélem tényleg ez lesz a megoldás! Végülis simán lehet, hogy csak feszültebb vagyok mostanában!

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Second Birthday tickers
viki1983
Budaörs
 
 


Krikri,
Flóra Rafd dokinál született, mert az akkori saját dokim nem jött el a szülésre és Raft volt az ügyeletes. :) írtó jó fej ürge!
Barna P a fiatalabb! Az apja Istvàn, őt nem annyira csípem.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Andi,
És görcsölsz is vagy csak úgy magától kinyilt? Méhszájzáró műtét?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Andi, csak a magnéziumot szedtem, de azt 3x500-t is. Meg ugye a Folsav, Elevit. Az elején enyhe barnázás, de Borka szopott még és így az orvosommal megbeszélve nem szedtem a sárgatesthormont. Ráadásul később tetézte még egy mélyen tapadó lepény. De szerencsére Kincső baba a 38. héten született, spontán.
Kímélés nem igen, Borkát emelgettem, még pici volt, soket babakocsival együtt cipeltem. Félidőben költöztünk Szegedről Pestre...

Viki köszönöm, sikerült bejutnom.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
füles33
 
 


Sziasztok!

Viki: Döbbenet, hogy egy ilyen fontos gyógyszer hiánycikk! Örülök, hogy nincs semmi gond a füleddel/manduláddal! A harapás még mindig a kisebbik rossz.

Oui: Én nem tartalak elmebetegnek, hogy bevállalod a harmadikat. Bocs ha túl indiszkrét, de érnek emiatt negatív megjegyzések? Mármint gondolom sokan nem tudják, de ha esetleg megemlítetted, hogy szeretnétek még egyet.

Honeymoon: Bírom a dokit, kicsit szórakozott professzor, de én maradéktalanul megbízok benne. Nem volt fogadott orvosom véletlenül kerültem a kezei közé (császár) és a mai napig hálás vagyok a Sorsnak. Férjem nem is nagyon látta őt és kérdezte, hogy melyik az a doki. Magyarázom neki külsőre, hogy hogy néz ki, erre megkérdezi: "Az amelyik dúdolászott a folyosón???". Szerintem ez tejesen jól leírja. :D

Andi: Tudom, hogy könnyű mondani, de ha a doki szerint nem kell aggódni,akkor igyekezz elhinni és tényleg nem aggódni. Azért igyekezz kímélni magad, pihenj sokat! Látod füles milyen jó példa?

Lilypie Third Birthday tickers
krikri86
 
 


honeymoon!

nem görcsölök, semmi vérzés, a doki szerint lehet, hogy az előző szülés után nem zárult vissza teljesen.csak a magnéziumot mondta egyenlőre.

füles!
köszönöm, ez megnyugtató! bízom benne, hogy mi is ilyen jól viseljük! :)

krikri!
igazad van teljesen! nagyon jó példa füles, örülök neki, mert én hülye rögtön elolvastam pár cikket ezzel kapcsolatban és ott csak negatívumokat írtak. bízom az orvosomban, az elsőnél is nagyon óvatos volt és alapos. csak nagyon bánt, hogy már a terhesség elején gond adódott.

mindenesetre nagyon jó, hogy van egy csapat, aki lelket önt belém! a környezetünknek még nem akarjuk elárulni egy darabig.
andi1982
 
 
 
 
 


Krikri, valójában még nem sokan tudják (habár a nagylány annyira örül neki, hogy elmondta az oviban mindenkinek, de én nem láttam a reakciókat). Főleg anyuék néznek elmebetegnek, ami elég pocsék érzés.

Kép
Kép
Kép
oui
 
 


OUI!
Nálunk a másodikra is így fognak nézni a szüleim, bele se gondolok, mi lesz, ha vállalunk egy harmadik babát is.. Így ezért én még nem is mondtam el.

Igazából, nem is nagyon érdekel, hogy mit gondolnak. Belefáradtam a harcokba, az étkezés körüli mizéria. Még mázli, hogy viszonylag messze lakunk egymástól, legalábbis autóba kell ülni hozzá. :x :shock:

Szép napot!
latogato1983
Pomáz
 
 


Jó reggelt!!!

Viki ez jó, hogy megírtam mert én utroból napi 12 szemet szedek :? És még hétfőig van gyógyszerem...de akkor ma el is megyek a gyógyszertárba mert amugy is elfogyott a femibionom és rendelek :!:

Andi: kitartás kívánok!!!!

Ki hogy van ma!?!Én megyek a postára :lol: Külcsön kaptam egy barátnőtől a szívhang Figyelőt :wink: Aztán meg veszem a babanaplót is már szerintem!!!
Tegnap végre be kötöttem a kis könyvemet, hát valami gusztustalan a borítója spröd vékony karton papir és nem is fehér ahnem nem is tudom milyen színek lehet mondani de borzasztó színű szerintem semmilyen :roll: De én már bevontam és be tettem a kis fembionos dossziéba :wink: :lol:
noci85
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok,

oui,
tényleg a szüleid néznek "elmebetegnek" a harmadik baba miatt? :(
Én nagyon örülök, hogy ennyien vagytok, akik ezt meglépitek, ez olyan jó példa másoknak!

Viki,
az milyen már, hogy hiánycikk a gyógyszered??? Tök durva. És ez nem is valami fejfájáscsillapító vagy ilyesmi...
De az jó hír, hogy akkor már sok mindent kizártak. Simán lehet tényleg a stressztől.

Andi,
fel a fejjel :) Én el sem tudom képzelni, hogy gond legyen. Sokan indulnak így ám. Gondolom majd akkor nyugszol meg, ha a következő vizsgálaton megnéz, és mondja, hogy nem változott. Na, szorítok neked :)

Látogató,
milyen étkezés körüli mizéria?

Én reggel voltam laboron, hogy milyen bunkók az emberek!!!
Egyik nő a 17 éves fiával jött, végig kísérte, a vérvételre is benyomult vele, majd a végén elvett a fiának egy matricát a kosárkából, ami a gyerekeknek van kikészítve, és odaadta neki :D :D És persze beelőztek, pedig korábbra volt időpontom, és megemlítettem, hogy ketten álldogálok ott, nem egymagam :)
Na mindegy, azért jót szórakoztam a báránykás matricán :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
noemiolah-nagy
 
 


Noémi, én is ma voltam vérvételen, de annak ellenére, hogy nem látszik a hasam, szerencsére senki nem szólt be, hogy előre mentem:). Rohannom kellett haza a másik 2-höz:).

Az oviban már mindenki tudja, hogy lesz harmadik, ma reggel az óvónéni is ezzel fogadott, hogy tényleg igaz?, és jó nagyot gratulált:). Azért ezek jól esnek:). Nem mintha számítana, ki mit gondol, de őszintén megmondom, nem a terhes lét a kedvencem úgy összességében. Lelkileg engem mindegyik megvisel(t), főleg az elején.

Kép
Kép
Kép
oui
 
 


Nóci, nem fogsz tudni rendelni, mert hiánycikk, nincsen semelyik nagykerben sem, legalábbis nekem ezt mondták, hogy ez egy központi probléma. Én is 6 szemet szedtem, hüvelykapszulát már lehet kapni, abból csak 3*1 kell. Végülis előnye, hogy fele annyiba kerül :)

Én meg nem bírtam tovább, és bejelentkeztem a dokihoz. Jövőhét péntek délelőttre kaptam időpontot. Nem bírtam kivárni a 27-ét és így megvárom vele a munkahelyen elmondást, ha minden rendben van, hétfőn utána elmondom. Bár ha minden rendben lesz, akkor lehet, hogy nem csak a főnökségnek mondom el hanem akkor már mindenkinek, az már a 10+3 lesz.

Nekem tökre csökkennek a tüneteim, ami persze tök jó, de a frász jön rám. Egy másik fórumon olvastam, hogy valaki írta, hogy elhalt a babája a 9. héten, hát azt hiszem, hogy én azóta parázom. Előtte "csak" azon paráztam, hogy elvetélek, meg görcsölök, meg vérzek, az eszembe sem jutott, hogy minden tünet nélkül éldegélhetek, hogy egyszercsak egy uh-n becsapjon a villám :((

Egyébként én tök zaklatottan alszom, jó lenne már kipihenni magam úgy igazán :)

Lányok, ti is csak vérvételen voltatok? Nem volt vizelet vizsgálat?

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Second Birthday tickers
viki1983
Budaörs
 
 


Viki!

Nyugalom minden rendben van és lesz is!!!

Nekem 12 UH-ra van időpontom: július 5.-e csütörtök 8:40. :D :D :D
Az még bizony nagyon messze van!!!!! :shock:
latogato1983
Pomáz
 
 


Köszi :) Én is igyekszem bízni, de azért jobb a bizonyosság :)

Igen, az még állati messze van :) De amúgy a jövő hét péntek is...

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Second Birthday tickers
viki1983
Budaörs
 
 


Viki!

Azért gondolom, ha elhal, annak csak van valami jele.....nem? Görcsök, vérzés???

De egyébként se gondolj ilyenekre.....

bdana
Budapest VIII. kerület
 
 
 
 


Csajok! Ma voltam védőnőnél és megkaptam a kiskönyvemet, jövő héten pénteken pedig UH ;) Nagyon várom.....

Remélem sokat fejlődött az elmúlt hetekben.

Én már érzem, hogy ez lesz életem leghosszabb 9 hónapja, vagy már csak 6-7....mindegy. De ez a három hét az új UH-ig, valami iszonyatosan lassan telik mindig..... :-)

bdana
Budapest VIII. kerület
 
 
 
 


Dana :) Én meg teljesen jól vagyok ma, olyan jókedvű, pozitív :)

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Second Birthday tickers
viki1983
Budaörs
 
 


Igen, a következő uh mindig nagyon messze van :)

Viki,
hülyeség ezen gondolkodni. Egyrészt ha baj van/lesz, akkor arra úgysem tudsz azzal felkészülni, hogy már előre ezen gondolkodsz. Ha nincs baj, akkor meg nem jó a babának, ha stresszel a mama. Egyébként meg a pozitív hozzáállás mindig jót tesz: természetesen minden rendben lesz veled, a babával, veletek! Szóval ne olvasgasd, kivel mi rossz történt korábban.

Én is jókedvű vagyok, voltunk játszótéren, délután pedig elmegyünk fürdőruhát venni :)
Ja és a legjobb: tegnap reggel megvolt az első rosszullétem :) Olyan örömmel fogadtam :)

Oui,
miért viseltek meg lelkileg, főleg az elején? Ha meg szabad kérdezni.
Nagyon furi, én végig a föld fölött röpködtem, pedig Emesét nem is terveztük, csak úgy belénk csapott. Ráadásul a végén nagyon szenvedtem (terhességi epepangás, ha valakinek mond valakit). De érdekelne, hogy vajon neked miért volt ilyen rossz.


Tessék szépen pozitívan szemlélni a dolgokat Dana és Viki :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
noemiolah-nagy
 
 


Viki,
velem is megosztottad a doksit? mert én nem látom. Priviben küldtem a címet.
Vizelet is volt, nem csak vérvétel. Neked nem volt még?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
noemiolah-nagy
 
 


Viki: na most ezt nem értem :P :oops:

Ezt írtad: nem fogsz tudni rendelni, mert hiánycikk majd 1-2 mondott után meg hüvely kapszulát lehet kapni...akkor most mi van!? :lol: Sajnos nekem marad 16 hétig a 12 szem :roll:
noci85
Budapest XIII. kerület
 
 


Én úgy tudom, hogy nem fogsz tudni rendelni szájon át szedhetőt, mert központi ellátási probléma van. A hüvelykapszula már rendelhető, nálunk egy-egy dobozzal volt a patikában, de egy ideje abból is nehézkes az ellátás, de mostmár rendelhető.

Bocs, ha hülyén írtam le. Azt meg elnéztem, hogy te 12 szemet szedsz, az jó sok...

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Second Birthday tickers
viki1983
Budaörs
 
 


Igyekszem nem idegeskedni, mostmár jobban vagyok. Igazából a munkahelyen nem akartam elmondani addig, amíg nem tudom, hogy minden rendben van, a családnak elmondjuk a hétvégén.

Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Second Birthday tickers
viki1983
Budaörs
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?