Sziasztok!
Húú, nagyon sok az infó, mindjárt visszaolvasok kivel mi történt a napokban.
Mi ma voltunk konzultáción a profnál, hogy megtudjuk mi mellett döntött.
Sajnos az inszámináció szóba sem jöhet és a lombikról is megkaptuk rögtön mind a két eljárás tájékoztatóját. Ez mennyire általános? Nekünk nagyon rosszak az esélyeink, vagy csak előre tájékoztat az ICSI-ről is? Ahogy fogalmazott, nagyon az volt az érzésem, hogy nem sok reményt fűz az IVF-hez.
Ahogy sejthető volt a hsg hiánya miatt viszont nem kezdte most el a kezelést, hanem majd csak szeptemberben.
Olyan rossz, hogy ilyen szűkösen kommunikál.
Szerettem volna még egy-két kérdést feltenni, de annyira nem mertem, pedig nem vayok egy beszari.
Pedig jó lenne valakivel kicsit részletesebben is megtárgyalni a dolgokat. Ti hogy szoktátok ezt megoldani?
A bacimat képzeljétek a rákszűrésem kapcsán is kimutatta a nőgyógyászom. Az egyik, a hüvelyben egyébként is jelenlévő baktérium szaborodott el, ami viszont ha feljut a méhbe, petevezetékbe stb. nagyon komoly gyulladást, esetleg medence gyulladást is okoz, úgyhogy nagyon jó, hogy nem volt meg a hsg. Csakhát, amikor mondták, hogy nem lehet elvégezni, akkor nem voltam túl vidám, hiába tudtam, hogy a kockázata miatt nem lehet és az én érdekem, hogy elhalasszuk.
Azóta viszont sikerrel mantrázom, hogy mindennek oka van.
Élvezem a nyarat és elfogadom, ami történik. (majd emlékeztessetek erre, amikor legközelebb magam alá zuhanok..
)