Mea!!!
Gratulálok!!!
Ez már tuti baba
Két teszt nem tévedhet
Képzeljétek, milyen jól bírtam a szilvesztert
Este fél 8-tól hajnali fél 5-ig voltunk ott. Táncolni csak keveset táncoltam, az azért megterhelő volt.
Viszont ötünk közül ketten már 3 órakor hazamentek, mert nem bírták, na de én
Még mikor hajnali 5-kor hazaértünk, akkor is olyan fitt voltam, legszívesebben nekiálltam volna összepakolni azt a nagy rumlit a lakásban, amit előtte itt hagytunk
De kristófka érdekében inkább nekifeküdtem aludni
Kristófka is igazán példamutatóan viselkedett
Végigszundította az éjszakát
, hát nem az anyjára ütött alvás-ügyileg, az biztos, mert őt aztán nem zavarta a hangos zene
Egyszer-kétszer felébredt és odasimult anyuci kezéhez, hogy érezze, biztonságban van, aztán durmolt tovább a kis drága
Meg olyan vicces volt, odajött hozzám egy nő a bulin, hogy hadd kérdezze már meg, mikor fog jönni a baba, mert már akkora a pocim, hogy azt hitték a barátnőivel, hogy még az éjjel megszülök ott
Megnyugtattam, hogy erre még 1 - másfél hónapot várnia kell
Ja, és ismét szerencsét hozott nekem május 9.-e
Vettünk tombolát. Volt ugye mindenféle színben, 1-200-ig sorszámozva, de én ragaszkodtam a piros 9-eshez, mivel ugye május 9.-én jött meg utoljára, és ez ugye elég piros nap volt
Meg is vettük, egész este azon viccelődtem, hogy majd meglátják, hogy én ezzel fogok nyerni
Aztán eljött a sorsolás, én folyton ott lebegtettem a piros 9-est
, holott ezen kívül még egy csomó sorsjegyünk volt, de éreztem, hogy ez a nyerő
Erre megtörtént
A piros 9-es egy képkeretet nyert
Nem nagy nyeremény, de ez azért jelent valamit
Tudtam, hogy ezzel a számmal nyernünk kell
Egyszer már nyertünk vele egy Kristófot
, most meg egy képkeretet
Szép nap is ez a május 9. Kár, hogy ezt akkor nem így gondoltam
Visszatérve a mai naphoz pedig, folytatódott a fitt Babus
5-kor lefeküdtem aludni
10-kor felébredtem, pedig pocsékul aludtam, óránként felvoltam. Levittem a Dolfi kutyust sétálni, és nekiálltam porszívózni, rendet rakni, meg hasonlók (bár ezt az utóbbi másfél hónapban már átvállalta apuci, de még mindig alszik, így most rámmaradt), abban a hiszemben, hogy egy barátnőmék majd az este folyamán felugranak hozzánk, éshát hadd legyen már szép rend és tisztaság. Erre mikor kész lettem az egész lakással, telefonált, hogy ma mégsem tudnak jönni
Hát így jártam
De legalább büszke vagyok magamra
1 nap híján 35 hetes babásan hajnali 5-ig szilvesztereztem, táncoltam is egy kicsit, utána még hazáig gyalogoltam, pár órát aludtam, kitakarítottam a lakást, most meg fitten és kipihenten itt netezek
Na most már befogom
Kicsit hosszúra sikeredtem
Babus+Kristófka