Sziasztok!
Tegnap a doki kicsit elvette a kedvem, mert azt mondta szíve szerint most küldene a kórházba. Valószínű a front miatt jött ez a sok keményedés, de ahogy elnéztem az időjárás jelentést..... Jól megszívtam....
Szóval. Próbáltam egyezkedni, mivel még zárt a méhszáj, csak meg van rövidülve, még nem gáz a helyzet, és mondtam neki, hogy ígérem pihenni fogok, meg eszek több magnéziumot (veszek olyat amit haraszy ajánlott, bár a dokim Panangint mondott 3x1-et a napi 500 béres mellé, + 1db Flavin-os mg-ot). Ez már szerintem egy lónak is elég, de a Bérest lecserélem, az tuti.
Utolsó vizsgálatkor abban maradtunk (mivel én csak ezt regéltem neki
), hogy legkésőbb július 10-én befekszek, ez a 34. hét vége. Mert ő már előbb akarta.
Tegnap már június közepét mondta. Lebeszéltem, mivel június 21-én muszáj szóbeli érettségit csinálnom, mert nem akarok jövőre újra menni, mindenből. Ráállt, úgyhogy június 25. kórház.
fúúúúúúúúúúúúúúúúj
szóval, erre jutottunk. Remélem a bobókák sem akarnak majd előbb kijönni. úgyhogy most felpörögtek az események, most nekiállunk a babaszobának, a millió kis ruha mosásnak, közben tanulok (fúúúúúúúúúj).
Tegnap tükörrel megnéztem a hasam alját, és már az egész reped. De nem érdekel, csak férjenek el ezek a csöppségek
Remélem veletek is minden oké csajszik és babókák.
Haraszy hogy vagy?? minden ok?
Írjatok!!
Ui: párom azt mondta rám, hogy én nem gyöngyhajú lány vagyok, hanem gömbhasú lány