Paat!
Nekem parafa van mindehol a konyhabútornál. Eddig tökéletesen le tudtam tisztítani, mivel vastag lakkréteg borítja az egészet. Sajna amikor mi vettük még nem voltak színes parafák, így csak a hagyományos maradt. De ma már olyat veszel, mintha csempe lenne! És bármilyen színben kapható. Igaz nálunk baromi drágák. A natúr 4500.-/nm2 a színezett pedig 7000.-/nm2-től a csillagos ég!
Rozsdamenteset még nem nagyon láttam, így nem tudom, hogy az hogy nézne ki. Viszont az takarítani...hm...nem marad foltos? Én mosogatótálcában sem vettem rozsdamenteset!
Viszont már nagyon nem is kell mosogatótálca, mert az eddigi képeladásom... nos... futotta egy mosogatógépre! Ez volt minden vágyam! Abba is hagytam a képek készítését!
És még a fiamnak is tudtam ruhákat venni!
Bocsi, ezt nem nagyképűségből írtam, csak nagyon örülök!
Anna! Gratulálok az eladáoshoz!!! Együtt érzek veled, hogy milyen fáradt lehetsz! Nem semmi ennyi képet összehozni ilyen rövid idő alatt! + még itt a karácsony! Ügyes vagy de nagyon! A konyhád nagyon tetszik!!
Érezd magad nagyon jól benne!
Remélem mindenkinek jól telt a karácsony! Itt jó volt minden, csak dokihoz járkáltam. Migrénem lett. Még sosem volt!
Idegi alapon, a ház miatt!
Úgy néz ki, hogy Hágába viszik az ügyet!
De nem is panaszkodom! A kisfiam nagyon élvezte az egészet és most szerencsére még a fa is nagyon tetszett neki! Ugrált örömében és azt kiabálta, hogy szép szép szép! Olyan édes volt!
Be is fejezem! Képekkel is jövök majd, csak fotóznom kellene!
További kellemes ünnepeket mindenkinek!
Anikó