Sziasztok!
Nem olvastam végig, mert rég nem olvastam, csak bele-bele....
Szépek a képek!
Barbcsiék is látom költöztek! Gratula nektek, sok sikert a közös élethez, na meg a családbővüléshez is!
Pocakosoknak szorítok, hogy problémamentesen nagyra nőjenek odabenn!!!!
Tünde, csak nem megvan a lakás? Költöztök?
Zajlik az élete körülöttem, nem is tudom, hogy bírom!
KÖLTÖZÜNK!
- na nem most, hanem kb egy hónap múlva. Most intézem a nyílászáró cseréket, meg kipakoljuk a lakást (nagyikámé volt, aki sajnos elment 2 hónapja....), qva szar, de elég jól haladunk a hátráltató törpillám ellenére.
Ha kész Rékus szobája (nyílászáró, festés parkettázás) akkor költözünk, majd kb ősszel lesz egy tatarozás. A keret nem enged mindent egyszerre.
Hitelt is intézem, meg elég sok minden összejött, nem egyszerű ennyi mindent egyedül intézni, hulla fáradt vagyok, s még a meló is mellette.... kirohannék a világból néha!
Anti céget vált, kamionozni fog ezentúl is, de hál' Istennek többet lesz itthon, a 3 hét után nem 2, hanem 5 napot. -én már ennek is tudok örülni!
Kicsit messzebb van, Dunaföldvári a cég, így oda viszem-hozom majd.
Rékus elkezdett bilizni. Igen, nem én kezdtem biliztetni, hanem elkezdett vetkőzni, majd bilire járni. Az első nap igencsak kellemetlen volt, miközben a vendéget szépítettem, Réks ide-oda-meg bilibe, mikor hova sikerült intézte a dolgát, égett a pofám, ki voltam bukva.... de szerencsére másnaptól már mindent a bilibe intéz. Ahh, kevesebb pelus
Szépséghibája a dolognak, hogy vettem neki bugyit, de ha azt adom rá, simán kienged mindent :O úh pucér popóval közlekedik, így mindent a bilibe intéz.
Mondhatni itthon meg a Nagyinál szobatiszta. Egyszer du.-i alvásnál nem adtam rá pelust, s nem pisilt be, hanem felkelt bilizni :O de még nem kísérletezek ezzel az alvásos dologgal. Bizti ami tuti.
Múlt hét szerdán lenyelt egy hajcsatot....
Vacsi után fordultam, h leteszem a tálcát (ő a hajcsatjával játszott), s hallom, fulldoklik. Gyorsan megütögettem a hátát, s látom nincs sehol a csat. Kérdeztem hol a csat? mire ő így felelt: Hámám! Ahh, remek, azért körbenéztem, nem volt sehol, így irány az ügyelet. Röntgen--> ott feküdt a gyomrában a csat! Ha 2 hétig nem jön ki (addig alapos székletvizsgálat) akkor vissza kell menni, újabb röntgen, megnézik merre jár. Majd kiszedik.... remélem rálelek nemsokára, mert még nem jött ki!
Közbe betegek is voltunk, természetesen egyszerre.
Nem ígérek semmit, majd ha már elcuccoltunk (ezt is egyedül....), s csillapodtak a történések, akkor sűrűbben jövök!
Addig is millió puszi mindenkinek!