Sziasztok!
várjuk Apát- teremben van, aztán összeszedjük Marcellt és corázunk- rápihentem
de ez az idő tényleg... a keddem szar volt ahogy írtam és Mano és Gem is, pedig sose vettem észre frontot, de most... mensi fájdalom és végem, volt, én is csak feküdtem.
Zsófi: apának mondtam a szombatot, mondta hogy oké. még jó hogy jobb idő lesz. mi sztem délután megyünk- én délelőtt üzemképtelen vagyok, ha nem pihenek akkor délután leszakad a hasam alja...
Mano: Espiro babakocsi: nekünk vector (sima) van... nekem ő volt az álom babakocsi! imádom! a tartókája alul nem nagy, illetve pont fölé tették a vázat, de a tasi lekapcsolható, úgy belefér néhány cucc, de én amúgy se vagyok az a nagy felpakolós fajta, és nem járok babakocsival nagybevásárolni... az nagyon jó hogy a hordozót lehet rá tenni külön, mert én sokat flangáltam így boltban velük, vagy plázában, vagy dokihoz bemenni... nekem ezért volt ez fontos, hogy a hordozóval is tudjak babakocsizni és ne csak úgy hogy az egészre ráteszem. ill volt egy köztes időszak, mikor már utált csak feküdni a mózesben, de a sport még túl nagy volt, akkor is ebbe tettem.
és ha úgy alakult akár több lépcsőn is felvittem a kocsit gyerekkel...nem tudom, hogy melyik milyen kombóban, de akár egy 7 kgos bébivel is emelhető súly- én 20-25kg-t bírok simán. azt hiszem egyik feltéttel se nyom ennyit a kocsi+gyerek. jó a fogás nem egy kényelmes dolog ilyenkor de pár pillanatot kibírni. imádom hogy minden irányból fel lehet tenni minden részét. imádom a színét, a kivitelezését. könnyű összecsukni (csak figyeli kell, hogy szimmetrikusan csinálja az ember és ne csálén).
hólyag: hát én sokszor ezzel tornásom fel a hasam, még viselhető a hólyagtelés, addig nem megyek pisilni- persze egészséges határon belül, nem várom meg, míg lilul a fejem
, de ha lent van a hasam és van egy kis pisi is, akkor az segít feljebb tornászi.
mostanában mondjuk nem, mert eléggé pihizek ugye, de ha csinálok valamit sokszor Fanni baba a bugyimban mocorog, pedig elég kis bugyit hordok.
amúgy én az ő mocorgását annyira élvezem: olyan finom, lágy... olyan nőies... a 3 bent létből ő a leg-leg. jó leszámítom, hogy az én testem mennyire amortizált már, az az én saram, de ő annyira cuki, hogy azt el se tudom mondani. ő a lelkem simogatja.
és bár 4szer bontottam le a sapiját és nem is tudom hogy készítem el neki, de a legjobb az amikor horgolok neki, ő meg ott van alatta
Gemini: már kérdeztem én is milyen lehet a 3 baba a pocakban, tényleg el se tudom képzelni, élőben látni... egy élmény lehet.
a lifenetwork-ön van 6kor egy sorozat, ott 6os ikrek születtek... a csaj 30+4 ig bírta... hát brutál hasa volt...
nem tudom ki írta hízásról: én hétfői adat szerint 3,5 nél járok (és ez stagnál egy pár hónapja, csak dekákat hízok), pedig utánam volt anyós vasárnapi ebédje és múlt héten elég jól tömtem a hasam... de ma is néztem, hogy legyen e fotó, de ma megint "akár le is tagadhatom stádium" van... jó ott a pocak, de akár hájnak is nézhetik...
sebaj.
fiúkkal 15 kilókat híztam, nem volt vészes, most azért örülök, hogy nem oly sok, mert így is nehéz viselni, hát mi lenne ha megint ennyi lenne. nem sanyargatom magam, sőt amit kívánok megvesszük- kínai kaja, görögdinnye 1600ért
, anyós is mindig ráérez mit főzzön... Fanni Róza úgy is kiszívja ami neki szükséges... nem nagy baba, de arányosan fejlődik...
és annyira jó vagyok, hogy máskor alig iszok, de most erre is ráálltam, hogy igyak rendesen... és csapvizet- nekem ez terhesszokás.
a kissógorom a helyi pizzériában dolgozik és sokat eszünk ott-de én ha terhes vagyok még ott is csapvizet kérek- nem üvegest vagy ilyesmi
ja Zsófi: van Bicskén csavaros fagyi! igaz hozzánk közelebb van, de ha majd vonattal átjöttök...
kíváncsi leszek szombaton mekkora küli lesz a hasunk közt...
a múltkor is te vezettél bőven, enyém meg alig látszik
na megyek még pihizni, hogy legyen erőm shopingra... meg összeírom mi kéne:( egy csomó cuccot kell venni