Új privát üzeneted érkezett!

Árfolyamrögzítés: a férjem volt intézni- mert anyósék cucca az ő nevén van, de mint kiderült hiába most sok év a határidő, igénybe venni csak 2014 közepéig tudják onnantól meg a szeme kiguvvadt a számok láttán :(

megjöttem a védőnőtől- kis nyugi feeling. Fancsi szivét azonnal betaláltuk (én mutattam h kb hol és ott volt)
- na nekem most indult el az hogy ő az én kislányom és amúgy szuper baba, imádom. kedves, édes. és Fanni olyan Fanni :)
vettem egy gombolyag fonalat, hátha tudok sapit horgolni neki...

(szar volt az a múlt heti padlózás és sírás, de mintha kijött volna valami akkor belőlem, valami rossz... )

Babbe: nekünk az esküvői zenénk (szülői szám nem volt külön), de a sima zenénk valamiért egyértelmű volt hogy Ennio Moriccone Profi film zene... ez az elsőnél volt, a másodiknál a disco-s lényünk miatt Haddaway- Miss you karaokee verziója volt- ez azóta is meg van a telómban. na ezek nem ötlet számok, csak arra akartam kijukadni, hogy esetleg film zene vagy valami zene karaokee verzióban...
anyuéknak most a szekeres adrienn- híd a folyónt szedtem le karaokee ban és még a dream girls- one night only volt szóban ez is karaokeeban...

na anyuéknak nem lesz szülő köszöntő- azt mondta 57 évesen már mit köszönjön, főleg hogy 30-35 éve miattuk nem házasodtak össze... :)

Kép
Kép
Kép
konkri

jah, az előző bejegyzésben lehet furán írtam- szóval azt éreztem mindig hogy Fanni az én Fannim, csak most már kezdem a személyiségét is "érezni". olyan kis édes, olyan tökéletes összhangban vagyunk (a testem az más tészta, az az én saram :) )
a fiúk olyan mások voltak, velük mást éreztem- Marcell olyan volt mint most, kemény, Martin "daffke" volt, de azért néha tündi bündi...
most úgy érzem, hogy könnyű baba lesz, nem sírós, nem problémás.
azt érzem, hogy ő lesz a legkönnyebb gyerekem. bár már Martin is álom volt, mindennel meg voltam mellette, kipihent voltam, és sokszor már bűntudatom volt miatta hogy alig veszem észre olyan jó...
bár remélni se merem, de szerintem Fanni még ezt tudja majd fokozni- aztán majd ha fiúk kézbe veszik a sorsát- most már nem hiszem hogy rossz csajszi lesz, inkább visszahúzódó.
jaj de várom már hogy a kezemben legyen- de ez csak aug. 20 után történhet meg! :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Kata : Részvétem! Nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked és a családodnak.

Köszönöm a zene ötleteket, mondhatom, hogy mindegyik tetszik :) Most a bőség zavarában vagyok. Magamtól már nem jutottam előbbre, annyira le voltam blokkolva. Valószínű, az éneket mindenképpen levetetem alóla és vagy karaoke, vagy pánsípos verzió lesz vagy a Morrione, ott eleve nincs szöveg. Ötleteltek egy Enyát is, az is nagyon tetszik. Majd tudatom, mi lett, apával eldöntjük.

Sissy: Anya és lánya is csini-csini. Jó gének ;) A menya ruhával van a legnagyobb bajom....milyenben voltál? Vagy még nem látszott annyira?

Viszketésem, kiütések jobbak, köszönhetően a mosakodó - gél, hidratáló, cinkrázó keverék "hármasításának" :) Trigemini : Mint a beteg Katica :)

Gyerek levegőztetés: Itt azt mondják, azonnal ki lehet vinni a levegőre, csak az évszaknak megfelelően legyen öltöztetve (logikus)....

Erpé: Lakás para nálunk is van, de annyit pörögtem most már rajta, hogy azt mondtam, ennyi. Maradunk és majd ha meglesz a baba akkor nyugodtan keresünk tovább. Most nyugi kell!

Zsófi : mi Pünkösdkor pont nem leszünk itt :( A vízszűrős zuhanyra lehet benevezek! Te hogy vagy vakaródzásilag?

KépKép

Kép
babee

Sziasztok!

Kata, fogadd őszinte részvétemet. Meg lehet kérdezni, hogy hogyan történt? Betegség? :oops:

Sissy, te is szép vagy, és Lili...micsoda száj, tuti nem kell majd feltöltésre mennie :wink:

Én is utálom ezt a hideget, itt bent az irodában meg nem vették észre hogy kint hideg van, légkondi ugyanúgy megy mint a 30 fokban...lábam már összefagyott :cry:

Witch, na akkor vége a találgatásnak, kukishoz grat. Táblába javítom a neveket. Neked is Konkri ;)

Más téma: pénteken a Duna Plazaban voltunk és véletlenül keresztül estünk a mosolyolimpia című fotózáson, gyorsan beneveztük Nonót is. Akinek van facebook-os reg-je, kérhetnék egy like-ot? Hátha van esélye kismukinak.
Köszi előre is.

http://mosolyolimpia.hu/site.cgi?a=gyerkoc-3_id-5792

Lóri jól van, nem mozog annyira sokat, mint anno Nonó, de kis piszok, mert megvárja, amíg vízszintbe kerülök és akkor megy a bugi ezerrel. Szombaton is párom későn jött haza, próbáltam ébren megvárni, de végül negyed 2kor lefeküdtem (volna), mert Lóránt Benjamin egy órás partyt adott...nem tudtam tőle aludni

:lol:

Kép
Kép
manooka
Budapest XV. kerület

Kata!

Részvétem... Nagyon sajnálom.

Konkri!

Próbálom küldeni a rucikat, remélem most megy :)

Valaki még kérte a lányrucikat, írjon privit mail címmel és küldöm 56-68-ig egyenlőre :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Ágiiiiii! holnap 15-e!!!!!!!!!!!

Babee: keress a youtube-on verziókat- nem minden szám jó szöveg nélkül...

Köszi Mano! tegyél kis hősugit az asztalod alá!

Kép
Kép
Kép
konkri

Kép
Kép
manooka
Budapest XV. kerület

jó a tábla!

azt vettem észre, hogy itt mindenki vagy legalábbis aki a táblában van az 30 és fölötte...

viszont sokan lógnak még mindig! mármint rég írtak...

Witch- még mindig nem jön :( szomi vagyok :(

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri!

Nekem azt írja elment, a gmail és a freemail között elég gázos az összeköttetés, remélem megérkezik hamarosan :) Ha nem akkor megoldjuk másként :) Ne szomorkodj :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

köszi, várok :)

Kép
Kép
Kép
konkri

mi van az izotópos vizsgálattal, mikor derül ki valami? vagy mit várunk ettől a vizsgálattól?

Kép
Kép
Kép
konkri

Trigemini: itt egy eladó akitől egy hintát és egy rezgő csajos pihiszéket is be tudnál szerezni elég jó áron... bár én kinéztem a pihiszéket, de még várnom kell. de ha neked tetszene...
szerintem a kettő együtt jó áron van (10+5)

http://www.teszvesz.hu/listings/index.p ... _2008&pt=3

Kép
Kép
Kép
konkri

sőt ahogy így átnéztem a többi aukciót (ennyiért rezgőt nem találok, és a fazonja is tetszene), lehet hogy ha meg lesz még szerda-csütörtökön (ha neked nem kell) akkor viszem a pihiszéket Fanninak... kapsz 2 nap előnyt :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri!

Itt megnézik mennyire hegesedte, károsodtak a vesék, ereményt majd postán küldik... 21.-e körül vagy az után... Várunk...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Kata: Fogadd tőlem is a részvétet! Nagyon sajnálom.

Babee: Amióta írtad az esküvői zenét, azóta ezen gondolkodom, hogy nekünk mi volt, komolyan fogalmam sincs, pedig nem volt régen, csak 8 éve :)... (nagyon gáz, de a férjem se emlékszik :) )

Erpé: Itt nálunk Solymáron most rengeteg eladó ház van nagyon jó áron..... és a telkek is a béka feneke alatt, most kb. annyi, mint amennyiért mi vettük 7 éve.

Sissy: Nagyon szépek vagytok a lányoddal!!! Mikor mész legközelebb a Margitba? Nekem a 26. héten kell menni cukorterheléses vérvételre, a 16. hetit kihagytam, akkor csak AFP volt.

Fészekrakás: Még nem tört rám, főleg mert nem tudom, hogy megint kisfiam lesz, vagy esetleg kipróbálhatom, milyen lányos anyukának lenni. Nekünk is megvan majdnem mindenünk: babakocsi (Chicco C1), kiságy, pelenkázó, járóka (Geuther). Kádat kell vennünk, de abból jó lesz az ikeás, etetőszéket meg kapunk az unokatesóktól (Stokke, tripp-trapp). A babakocsi huzatát majd kimosom, meg a vázat is jól lemosom, mert a garázsban porosodik 4 éve, de még ráérek vele. A fiúknál textil pelenkát használtam, ezeket is szépen elraktam, csak ki kell őket mosni...
A ruhákkal az az érdekes nálunk, hogy nagyon sokat kaptunk a sógornőméktől, de náluk már két fiú hordta őket, aztán az én két fiam, szóval már nagyon lestrapáltak, a 2/3-át le kellett selejtezni még Vincém után. Így ruhákkal nem állunk valami jól, vásárolni meg nem merek, eddig csak egy sárga lábas nadrág van, felsővel ami új, ez 56-os, és unisex.

Erpé
Én napelemmel működök :lol: :lol: :lol:
Nagyon tudok fázni! :oops: :wink:

Konkri
Áááááááá... Fanni egy belevaló, 3 fiúval felérő csajszi lesz! Ne legyen visszahúzódó! :wink:
Én bízok benne, hogy mindegyik gyerekemben lesz egy nagy adag egészséges elevenség, rosszcsontság! :lol: :wink:
Anyukám szerint, ha kicsit is rám fognak hasonlítani, akkor égedelem rosszak lesznek :oops: :wink:
Hinta, pihenőszék: átengedem. Bizonyos dolgokban sznob vagyok :oops: :wink:

Babeee
Kicsit sápadt az a Katica :lol: :lol: :lol:
De, ha így nem vakarod magad....

Kép
trigemini2012
Fehértó

Konkri: Rajta vagyok

Witch:+++++++ Jaminak

Trigemini: Nem viszket a sápadt katica :) Van egy sztorim a rázókeverékkel. Évekkel ezelőtt nagyon kemény éjszakai műszak után még 3 órát ültem a bőrgyógyászaton (allergiás lettem egy kínai farmergatyára), volt már dél is, mire ágyba kerültem, előtte lezuhanyoztam és berázóztam magamat és bevettem a kapott antihisztamint. Éppen bealvóban voltam, amikor anyum leejtett valamit a konyhában én meg azt hittem, még mindig dolgozom és a reanimációs vészcsengőt nyomták meg, úgyhogy kiugrottam az ágyból, rohantam volna kifelé de elestem a húgom forgó székében és elterültem, mint a béka - ott helyben elaludtam a szőnyegen :) Alig tudtak felkaparni onnan, annyira KO voltam. Az egész család azon röhögött, hogy a rázókeverék miatt olyan nyomot hagytam a szőnyegen, mint a hulla akit a rendőrségi helyszínelők körberajzoltak fehér festékkel :)

Manó: Ment a lájk Nonóra!!! Nem is lehetne nem lájkolni olyan kis helyes pasi! :)

Seruzad :) Na látod, ezek szerint milyen mellékes dolog a zene....

KépKép

Kép
babee

Konkri, nekünk a csütörtök szabad, ha van kedved, valamelyikünknél összejöhetünk. Az rossz időben is megy. ;)
Ez a fotel elég magasan van, nagyon kényelmes. Fú, az nekem is a halálom, amikor szopi után nem bírok kikecmeregni a székből. Nekünk ilyenünk van eredetileg: http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/produ ... #/50204066 Hát nagyon gáz ebből a szempontból, és csomóan ilyet vesznek direkt a szoptatáshoz. :shock: Ráadásul az a fa karfa szétnyomja az ember kezét, sehogy sem jó. :?
Hitelátvállalással nem lehet eladni a kocsit?
Nálam is a szeptember-október a mumus. Az összes többi már oké, de ez a kettő...! Sosem tudtam megbarátkozni velük. Talán majd most, hogy pozitív élmény is köt hozzá.
Egy ilyen fesztivál nekem is az álmom. Meg is lepődtem, amikor vidékre költöztünk, hogy nem nagyon van ilyen. :?

Mágnes, a mosogatógép egy hatalmas találmány, 3 gyerek mellett meg egyenesen kötelező! Mi használtan vettünk vaterán 30ezerért (bosch), hát nagyon imádom. :) Már csak egy szárítógép kéne meg egy robotporszívó. 8) :lol:
Melltartóban öltöztetés. :D Én a nadrágot hagyom utoljára, addig bugyiban, felsőben rohangászok. Nekem az a legkényelmetlenebb ruhadarab, ezért is várom a nyarat. :)
Én is Samuval kezdek, és már küldöm is ki a kertbe, nagyon szeret kint lenni. Ha babakocsiban van, az sem zavarja, nézelődik.

Lehetetlen ennyit elolvasni, majd holnap folytatom. :)

KépKép

KépKép
barbazso

Sziasztok!

Manooka:Apja szája...

Seruzad:jövő héten a dokimhoz megyek.Aztán én is csak a 26.héten.

Babee:
Kép

nem túl éles,de a menyecske ruhában látszott már:

Kép

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Babee:ilyesmo volt a ruha,amelyik képen jobban látszik,azt nem tudtam kicsinyíteni,de,ha gondolod,e-mailben dobok át,ha ezen nem látszik jól

Szilvi

sissy01

Szilvi :) :) :) :) Hát tök jó, menya ruhában nem is látszik :) A menyecskében is csak picit. Nagyon csini voltál. Én jövő pénteken megyek új ruhát választani, mert a régi azért nagyon meredek lenne pocival, ezt az A szabást megjegyzem :)

KépKép

Kép
babee

Sissy, nagyon szép menyasszony voltál.

Emammi, igen, itt szeretnénk maradni a kerületben. Na, ezt sem gondoltam volna 7-8 éve, amikor ide költöztünk. De gyereknevelés szempontjából jó ez a kerület, sok jó ovi és iskola van, van bölcsödei férőhely, stb. És a HÉV miatt hamar bent vagyunk a Boráros téren, most kb 25 perc háztól házig a munkahelyem. Tömegközlekedéssel.

Ti már elintéztétek a háziorvosi vizsgálatot, meg az EKG-t? Ahhoz kellene összeszednem magamat. Ma voltam védőnőnél, 24 hét alatt 5 kilót híztam. Ez nem is lenne baj, ha a kezdő súlyom nem annyi lenne, amennyi...
É

erpé

Sziasztok!
Ma csak gyorsan, mert hulla vagyok
Voltunk magzatvíz eredményért, és egészséges kisfiunk van :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ági, de jó, ez szuper hír!
erpé

Sziasztok,

Kicsit eltűntem, de összejöttek a dolgok + úgy akartam már jönni, hogy visszaolvastam mindent. Ez sikerült is az elmúlt két napban. Tegnap délután kezdtem a 13. oldaltól és most (éjjel 1-re) értem a végére - úgyhogy szerintem egy HŐS vagyok! :-D

Most már erőm nincs reagálni, de egy pocakfotót azért felteszek.
Ez két hete készült. Újabb nincs egyelőre.

(lakást nem ér nézni a háttérben, mert emberem épp nagy vasalási lázban volt, így még a lámpáról is ruhák lógtak :-D )

Kép
22 hetes pocak

Lilypie Third Birthday tickers

dius77
Veresegyház

Ági!

Gratula :)

Dius!

Hatalmas a pocid, Jamival szülésnél volt ekkora hasam :shock:

Erpé!

Nekem szinte minde vizsgálat megvan, még az őssejthez kell egy két vérvétel potom 15eFt-ért, de az is meg lesz hamar... Én 9 Kg-ot híztam :oops: de senki sem veszi észre :)

Sissy!

Szép menyasszony voltál :)

Babe!

A barátnőm januárban ment férjhez, úgy hgoy 04.02-án született meg a fia... Csodaszép rucija volt, mell alatt varrott, de mégsem kismamis :)

Na rohanok szólt az én szerelmem majd jövök még..

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Ági, nagyon szuper hírek!!! Gratulálok!

Babee, köszi a szavazatot és a bókot Nono nevében. Szegénynek mondjuk szavatok alapján semmi esélye, van olyan kiscsaj, akinek 423 like-ja van, pedig nem egy nagy szám...dehát mit is gondoltam. A lényeg h szupcsi képek készültek Nonóról.

Sissy, te is szép menyasszony voltál, gyönyörű volt a ruhád is. Csak azt nem értem hol rejtegetted a 6 hónapos pocakodat :wink:

Dius, olyan jó gömbölyű pocid van, én is ilyen hatalmas pocakkal közlekedem :wink:

Erpé, én még az elején lezongoráztam az EKG-t és fogorvost, amikor még táppénzen voltam otthon.
Most már csak a vérvétel és a terheléses cukkancs hiányzik, arra talán 2 hét múlva megyek.

Kép
Kép
manooka
Budapest XV. kerület

Ma megyek a szív Uh kontrolljára a magzati diag központba. Kicsit aggódom, hogy megint nem kapok jó híreket :cry:

Kép
Kép
manooka
Budapest XV. kerület

Basszus, de jó, hogy mondjátok az EKG-t, én még nem voltam.... Azt hiszem, majd nyáron elballagok valamikor.

Voltam ma Annám ovistárs Anyujánál, és kaptam egy csomó bodyt tőle, és jó áron gyönyörű rugikat, együtteseket, megvan a kezdő csomagunk egy része :)

Ha esetleg valaki nagyon keres csajso cuccokat, neki három lánya van, és Next , George és hasonló dolgokat rendel Angliából a gyerekeknek, ezeket árulja, gyönyörű rucik, sajgott is a szívem rendesen :lol:

manooka:
Drukkolok a mai uh-hoz!

Sote II-n szülők:
Nem tudjátok véletlenül, hogy terheléses vizsgálatra meddig kell beérni? Mintha fél 9-re emlékeznék, de nem vagyok benne biztos.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sissy! Gratulálok Nektek, szép voltál:)

Ági! Örülök,hogy jók az eredmények, akkor most már lehet élvezni minden percet:)

Dia! Szép poci, és hogy az embered vasal, ez nagyszerű:))
emmami
Szigethalom

Sziasztok!

Köszi a dicséreteket,jól esnek.

Ági:szuper,örülök,hogy minden ok,megnyugodhatsz végre!

Manooka:drukkok mennek,nem lesz semmi baj!!!

Dius:szép a pocid.

Epé:én azzal kezdtem a dokihoz járást.Szerencsére itt a háziorvosnál meg lehetett az Ekg-t csinálni.Az mázli volt,Lilivel még az sztk-ba mentünk.

Babee:köszi,hát,amikor keresgéltem,akkor úgy kerestem.És képzeld,ez pont egy olyan ruha volt,amit a Tesóm levett (másik 3 volt félre téve előzőleg),és szinte nem is akartam megnézni.Aztán persze nagyon örültem,mert kismamisat nem is találtam,nem is akartam nagyon,meg ez tényleg olyan volt,ami nem emelte ki a pocimat.

Szilvi

sissy01

Ági juhééééééééééj :)

Manó majd jelentkezz, hogy mi volt ++++++++++

Szilvi: Ha szép ruhát találok, nem bánom azt sem, ha kiemeli a pocakot, mert igazából tervezek egy lila szalagot a mell alá :) Úgy gondoltam, már van egy gyermekünk, ne legyen már tiszta fehér - ez őt szimbolizálja....a kiscsajt meg a pocak :) De ha nem látszik sem bánom :) Én a menyecske ruhával voltam így, hogy fel sem akartam próbálni, aztán tök jól állt.

KépKép

Kép
babee

Itt az egyik lógó olvasó üzemmódos! :) Általában bekukkantok meló közben, amit tudok elolvasok, aztán rohanok tovább, remélem hamarosan többet tudok jönni.

Bőrbajjal én is küzdök. A terhesség alatt már 3 alkalommal jött elő az ekcémám, de nagyon durván, szem arc és nyak vörös foltok, reggelre pedig még a szemem is bedagadt. :? Remélem több etap már nem lesz. Valaki említette sheavajat. Hol lehet kapni?

Látom szülésznő és doki téren már mindenki dűlőre jutott? Mindenkinél bent lesz az apuka a szülésnél? Dúlát visz valaki? Én most nagyon gondolkodok, hogy dúlát választok. Valakinek van tapasztalata?

Babaholmival mi is jól állunk, kaptam kölcsön is rucikat, meg cseréltem is. De még mindig van dögivel eladó. Nálam is lehet nézelődni.
https://picasaweb.google.com/1062848984 ... lmik5668Cm

Este mi is készítünk pocakfotót. Az enyém Diuséhoz lehet közel így a képek alapján. :) hihetetlen, hogy milyen különbségek vannak a pocakok között.

Kata! Részvétem!!! :( Nagyon sajnálom....

rizsmike
Budakalász

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem jöttem, de nem műkszik nagyon a netem, 3. hete küzdők a T-mobillal és szarnak rám. :(
Sajnos nem tudlak olvasni sem titeket, mert csak x-eket látok, még a smileyk sem látszanak, azért remélem elmegy az üzim. :(

Én már a 20.hétben, a hasam hirtelen bazi nagy lett, nagyobb, mint az átlag 20hetes, sztem és babó is fölszedett egy csomót, már szeptemberi vagyok, nem is október eleji. :)

A költözés is megvolt, még jó lenne, ha már minden rendben és a helyén lenne, de az még olyan messze van. :/
Csajok és a kutyák is imádják, no és mi is. Szóval minden szupi, csak jó lenne rólatok is tudni és visszakapcsolódni, azért remélem lassan helyreállítják a netem, ami ráadásul előre ki van fizetve és végre én is visszatérhetek.

Addig is jók legyetek, remélem ezt megkapjátok, majd jövök, ha hasít a net...

sti82
Budapest XXII. kerület

KEDVES FÓRUMOZÓK!

Ne haragudjatok de ha van 1percetek kérünk segítsetek szavazataitokkal!!!!

"PCOS. Nem nem valami új termék vagy ilyesmi...
a PCOS egy Ezerarcú betegség, amely minden tizedik nőt érint, de csak minden ezredik hallott róla.
Okos döntésekkel, helyes életmóddal azonban kezelhető, eléhetővé válik a gyermekáldás és elkerülhetővé válik a cukorbetegség kialakulás.
Fontos lenne, hogy minél több érintetthez eljusson az információ. Ezért támogatom én is önkéntes munkámmal a PCOS Szívügy Alapítványt, és támogatom most szavazatommal Kulics Márti Főállású Angyal-jelöltet és Szívügyem a PCOS projektét.

Márti most a 4. helyen áll, már a 3. helyen bejutna a döntőbe. Mivel segíthetsz ? SZAVAZZ Kulics Márti Szívügyem a PCOS porjektjére (a linken találod)!

https://apps.facebook.com/foallasuangya ... t=3&ref=nf "
kiscsiga123
csiga

Szisztok!

Ági: gratula, leginkább miattad jöttem... de hát én tudtam hogy így lesz...

Zsófi: csütörtökre beterveztünk egy cora túrát :( de ami késik nem múlik. elég szar idő van, pont most... :( viszont lehet hogy szombaton mennénk a gyerek progira... még megbeszélem Apával...

tegnap nem voltatok szarul? én halálomon voltam... :( mensi pocak érzés és a közérzetem paff- tuti front volt.

Martinom jó taknyos, Marcell meg nap mint nap kibékül és szakít az ovis csajával... már vagy 5ször házasodtak össze és tegnap állítólag csókolóztak az asztal alatt :)

Sissy: tényleg szép voltál és vagytok most is.

Witchnek köszönhetően most válogatásba kezdek a sok ruci közt... :)

Gemini: érzem hogy Fáni jó kislány és visszahúzódó lesz. eddig kettőből kettő olyan lett amit vártam. Fanni eleinte álom baba lesz, aztán majd picit hatni fog rá a férfi társaság, de érzem, hogy ő olyan szoknyám mellett ülő lesz. de ez nem egyenlő azzal a "leteszem a sarokba és ott marad" típussal. ő olyan anyás- babás. annyira hogy tegnap neki is szar napja volt, de mikor csak gondoltam, hogy ma alig mozog, akkor jelét adta szép finoman, gyengéden. Imádom!

elkezdtem neki sapit horgolni, de már a 3at bontottam le, mosta 4et is le fogom... :evil:

Ági:van esetleg honlapja az ovistárs anyukájának?

Kép
Kép
Kép
konkri

Oh, de jó, hogy Sti bejelentkezett!!!

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok!

Meg vagyunk mi is, hálistennek semmi extra. Pocak hatalmas, Noel növöget. Igyekszem olvasgatni, csak nagy a hajtás mostanában, de jún. 2-től szabad vagyok, mint a madár :D

Puszi mindenkinek!

Üdv: Gaby

KépKép

KépKép
galex
Budapest X. kerület

Jó reggelt!

Nem tudom, ki hogy van vele, de ez az időjárás engem tönkretesz! Fázom, nyűgös vagyok :oops: :cry: :cry: :cry: :cry:
Kérem vissza a meleget!!!!!!!!!!!
Tegnap egész nap képes voltam ágyban maradni! Nem lehetett egyébként sem csinálni semmit, esett az eső... :cry:
Alighanem ma is ez lesz a program... ágy, szundikálás, olvasás, filmnézés... és az összes gyerekem most felmászott a gyomrom helyére és onnan szánkáznak a hólyagomra... érdekes :oops: :?

Mágnes
Örülök a jó eredményednek!

Babee
Körberajzoltak? :wink:
Esküvői előkészületek miatt nem irigyellek! Én még nem terhesen se csináltam... két tanúval elmentünk az anyakönyvvezetőhöz, aztán összeházasodtunk :oops: :wink:

Sissy
Szép voltál! :lol:

Erpé
Én már elintéztem. Igyekszem mindig naprakész lenni a vizsgálatok terén, mert hát nálunk bármikor történhet bármi...

Dius
Szép nagy pocakod van :lol: :lol: :lol: :lol:

Manooka
Mi volt szív-UH-n?

Sti
Mi a baj a nettel? Nekem évek óta van, és nagyon jó :lol: :wink:

Kép
trigemini2012
Fehértó

Szép reggelt!

Szerencsére a folyadék felszívódott, szóval megkönnyebbültem. Lóránt baba jól van, és egészséges lesz...pont :lol: KOnkri stílusában ;)
Csak dokinéni elmesélte UH közben, hogy még a 90-es években találtak folyadékot egyik babánál, és az down-os lett. Igaz az a folyadék nem szívódott fel és kezelni is kellett. Inkább óvatos volt és visszahívott.

Konkri, nekem nagyon fájt a hasam meg a derekam, pont, mint amikor meg akar jönni a mensi. Haza is mentem, nem bírtam itt bent tovább.

Sti örülök h jelentkeztél és hogy jól érzitek magatokat az új helyen.

Bajban vagyok a babakocsival, mert vaterán árulom a régit, de amíg nem megy el, addig tuti nincs pénz a másikra...szóval muszáj lesz vmi másik után nézni.
Espiro babakocsikról tudtok vmit? Használta esetleg vki közületek?
A vector air és a pro, esetleg az enzo érdekelne. De természetesen ezek nem gerinc kímélőek...

Kép
Kép
manooka
Budapest XV. kerület

Trigemini, el se tudom képzelni milyen lehet három baba mocorgása...
Hólyag téma nálam is van, ott van lent a fejecskéje és néha hirtelen mintha odarúgná magát, akkor gondolom belefejel a hólyagba, na az nekem sem esik jól :roll:

Kép
Kép
manooka
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

várjuk Apát- teremben van, aztán összeszedjük Marcellt és corázunk- rápihentem :)

de ez az idő tényleg... a keddem szar volt ahogy írtam és Mano és Gem is, pedig sose vettem észre frontot, de most... mensi fájdalom és végem, volt, én is csak feküdtem.

Zsófi: apának mondtam a szombatot, mondta hogy oké. még jó hogy jobb idő lesz. mi sztem délután megyünk- én délelőtt üzemképtelen vagyok, ha nem pihenek akkor délután leszakad a hasam alja...

Mano: Espiro babakocsi: nekünk vector (sima) van... nekem ő volt az álom babakocsi! imádom! a tartókája alul nem nagy, illetve pont fölé tették a vázat, de a tasi lekapcsolható, úgy belefér néhány cucc, de én amúgy se vagyok az a nagy felpakolós fajta, és nem járok babakocsival nagybevásárolni... az nagyon jó hogy a hordozót lehet rá tenni külön, mert én sokat flangáltam így boltban velük, vagy plázában, vagy dokihoz bemenni... nekem ezért volt ez fontos, hogy a hordozóval is tudjak babakocsizni és ne csak úgy hogy az egészre ráteszem. ill volt egy köztes időszak, mikor már utált csak feküdni a mózesben, de a sport még túl nagy volt, akkor is ebbe tettem.
és ha úgy alakult akár több lépcsőn is felvittem a kocsit gyerekkel...nem tudom, hogy melyik milyen kombóban, de akár egy 7 kgos bébivel is emelhető súly- én 20-25kg-t bírok simán. azt hiszem egyik feltéttel se nyom ennyit a kocsi+gyerek. jó a fogás nem egy kényelmes dolog ilyenkor de pár pillanatot kibírni. imádom hogy minden irányból fel lehet tenni minden részét. imádom a színét, a kivitelezését. könnyű összecsukni (csak figyeli kell, hogy szimmetrikusan csinálja az ember és ne csálén).

hólyag: hát én sokszor ezzel tornásom fel a hasam, még viselhető a hólyagtelés, addig nem megyek pisilni- persze egészséges határon belül, nem várom meg, míg lilul a fejem :), de ha lent van a hasam és van egy kis pisi is, akkor az segít feljebb tornászi.
mostanában mondjuk nem, mert eléggé pihizek ugye, de ha csinálok valamit sokszor Fanni baba a bugyimban mocorog, pedig elég kis bugyit hordok.

amúgy én az ő mocorgását annyira élvezem: olyan finom, lágy... olyan nőies... a 3 bent létből ő a leg-leg. jó leszámítom, hogy az én testem mennyire amortizált már, az az én saram, de ő annyira cuki, hogy azt el se tudom mondani. ő a lelkem simogatja.
és bár 4szer bontottam le a sapiját és nem is tudom hogy készítem el neki, de a legjobb az amikor horgolok neki, ő meg ott van alatta :)

Gemini: már kérdeztem én is milyen lehet a 3 baba a pocakban, tényleg el se tudom képzelni, élőben látni... egy élmény lehet.

a lifenetwork-ön van 6kor egy sorozat, ott 6os ikrek születtek... a csaj 30+4 ig bírta... hát brutál hasa volt...

nem tudom ki írta hízásról: én hétfői adat szerint 3,5 nél járok (és ez stagnál egy pár hónapja, csak dekákat hízok), pedig utánam volt anyós vasárnapi ebédje és múlt héten elég jól tömtem a hasam... de ma is néztem, hogy legyen e fotó, de ma megint "akár le is tagadhatom stádium" van... jó ott a pocak, de akár hájnak is nézhetik... :) sebaj.
fiúkkal 15 kilókat híztam, nem volt vészes, most azért örülök, hogy nem oly sok, mert így is nehéz viselni, hát mi lenne ha megint ennyi lenne. nem sanyargatom magam, sőt amit kívánok megvesszük- kínai kaja, görögdinnye 1600ért :), anyós is mindig ráérez mit főzzön... Fanni Róza úgy is kiszívja ami neki szükséges... nem nagy baba, de arányosan fejlődik...
és annyira jó vagyok, hogy máskor alig iszok, de most erre is ráálltam, hogy igyak rendesen... és csapvizet- nekem ez terhesszokás.
a kissógorom a helyi pizzériában dolgozik és sokat eszünk ott-de én ha terhes vagyok még ott is csapvizet kérek- nem üvegest vagy ilyesmi :)

ja Zsófi: van Bicskén csavaros fagyi! igaz hozzánk közelebb van, de ha majd vonattal átjöttök... :)
kíváncsi leszek szombaton mekkora küli lesz a hasunk közt... :)
a múltkor is te vezettél bőven, enyém meg alig látszik :(

na megyek még pihizni, hogy legyen erőm shopingra... meg összeírom mi kéne:( egy csomó cuccot kell venni :(

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok!

Gyors bekukk,látom,mindenki el van.Elállhatna a szél már!

Szilvi

sissy01

Sziasztok!

Mágnes
Gratulálok az egészséges Somához!

Manooka
Akkor te is megnyugodhattál kicsit, hogy rendben volt a szív-uh.

Kata
Részvétem :cry:

molly80

Hol vagytok?
Remélem nem hal ki a topik :(

Kép
Kép
manooka
Budapest XV. kerület

Engedjétek meg hogy belinkeljem a korábbi kocsink hirdetését, ha tudtok vkit, aki venni akar hasonlót, gondoljatok ránk :wink:

Köszi!

http://baba-mama.vatera.hu/babakocsi_ba ... 85502.html

Kép
Kép
manooka
Budapest XV. kerület

Hol van mindenki??????

Mano: szép az udvarotok!

Kép
Kép
Kép
konkri

Vagyok, csak ez az időjárás kikészít :cry: :cry: :cry: :cry: :evil:
A fejembe beleköltözött az agyrágó bogár és ez nagyon fájdalmas... :oops: :cry: :wink:

Meg elkapott egy ischiasz :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
trigemini2012
Fehértó

Vagyok én is, csak semmire sincs időm..A héten Anyák napja volt az osztályban, aztán tegnap színházban voltam, ma a párom dolgozik, én mostam, vasaltam, főztem, délután jönnek Anyósomék köszönteni (ki lehet javítani a táblázatban a koromat plusz egy évre :) ), így sütöttem, aztán gyerekszobát takarítotottam, hálószobát szintén, és még fel kéne mosni, de lehet, hogy azt csak, ha távoztak, mert úgyis összejárnák..

Reggel olyan vádligörcs kapott el, hogy majdnem üvöltöttem, nagyon lassan múlt el...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Halihó!

Mi ez a pangás,Csajok!Eddig nem győztem olvasni,most meg semmi napok óta...
Mi meg vagyunk,növögetünk.Ki merre van?

Szilvi

sissy01

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?