Új privát üzeneted érkezett!

edit, olvastam mit irtal az osziben. nekem a gyogytornasz azt mondta, hogy csak 6 hetes kor utan erdemes a mozgast vizsgalni, mivel akkortajt kezdenek el a babak tenylegesen mozogni. szal ha nektek 4 hetesen nem vettek eszre, nem biztos hogy hibaztak. az a lenyeg hogy most eszrevettek, ne ijedj meg, nem marad ebbol vissza az egvilagon semmiKép
orsoly
 
 



Teljesen tanácstalan vagyok és nem tudom mi történik velem. Ti pedig már annyi mindent túléltetek, talán van valami jó tanács, vagy ötlet a mostani sztorimra is a tarsolyotokban:

9.-én volt a transzferünk.
Minden rendben lett, de a 8. napon, vagyis pénteken elkezdtem barnázni, ami mostanra gyengén szivárgó vérzéssé alakult, pedig folyamatosan nyomom a utrot!!
A dokimat nem érem el, mert ki van kapcsolva és sajna ötletem sincs, hogy most mit kéne csinálnom, vagy mire gondoljak egyáltalán!
Légyszi, segítsetek ha tudtok! Teljesen kétségbe vagyok esve!!
Köszi
Stella

Kép
stella9
 
 


StellaKép
Nem a mensid ideje van most ? Én is véreztem, a 9. és 10. napon, és mégis sikerült. Utánna derült ki, hogy akkor kellett volna megjönnie, de már csak egy kis vérzés volt helyette. Az is barnás volt. Sajnos nem tudsz semmit tenni, még ha eléred a dokidat akkor sem. Nyomogasd az utrot, és pihenj. Beszélgess a picúrokkal, hogy maradjanak veletek, mert jó Anyucik és Apucik lesztek!
Nagyon drukkolok, ilyen szép stimu után sikerülnie kell!!!! Hány sejteseket kaptál vissza ? Mennyi utrot szedsz ?

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 

 
 

Orsi Kép
Dévényhez úgy sikerült, hogy elővettem anyatigris mivoltomat és kikönyörögtem (sírtam, könyörögtem, magyarázkodtam a telefonban és persze az is számított, hogy Bálint már 4 hónapos).
Hát.. a Dévényhez biztos fogunk menni, mert őket mindenki dícséri és én is hiszek benne.
A dilemmám az, hogy mi van ha a petőbe is megyünk, mert ugye a színfalak mögött itt nagy harcok dúlnak és mindenki a saját módszerét isteníti és azt mondja más módszerrel együtt nem hatékony, de mi most 1-1 órát voltunk mindkettőnél és mint laikus azt láttam, hogy egyáltalán nem egy dologról beszélünk. Passzív és aktív. A Pető azt csinálja, amit egyébként is csinál egy anyuka a gyerekével játékosan, csak megmutatják a helyes tartást stb., így célirányos lesz a tornáztatás, a Dévény pedig egy otthon nem végezhető nagyon speciális, közvetlenül ható dolog. Beszéltem egy független gyógytornásszal is és ő is azt mondta csinálhatjuk együtt a kettőt. Hát nem tudom. Dévény tuti, petőn még agyalok (de hivatalosan a söpiben ezt kérték).
CatKép Priczkel főorvosnő volt. Tudod, mi a Tétényiben szültünk, de gondolom a 2 kórház között van valami egyezség, hogy a korábbi bébiket oda küldik vizsgálatra. Ő nagyon szuper tényleg. A szemüveges.
OrsolyKép Bízom benne, hogy semmi nem marad vissza. Azon leszünk. Egyébként nem is a 4 hetes kontroll nem észrevétele zavaró, mert azt a Dévénynél is mondták, hogy ez hónapról-hónapra romlik, így az elején valszeg tünetmentes volt, mert szerencsére csak egy enyhébb változat lehet, igazán az zavar, hogy a saját doki 2 hete látta a gyereket és csak annyit mondott, de szép erősen tartja magát, milyen klassz izmos a lába (holott azért feszíti, mert nem igazán tudja hajlítani). Persze erre én első babás anyuka kihúztam magam, hogy milyen stramm fiam van. Szörnyű, milyen tudatlan vagyok a sok utánaolvasás ellenére is (és a sok babás anyuka a környezetmben sem gyanakodott)... Valszeg azért is van, mert senki nem mondta, hogy "rizikó-babák" vagyunk.
Na megyek szunyálni, ha a bébi nem kezd el sírni, ahogy ezt megérzi, hogy anya feküdni akar Kép

Edit
Kép


Kép
reditke
 
 


Edit Kép
Az anyatigris kell Kép mi is azért kaptunk soro kívül időpontot az első kontrollra Kép
Ha két helyre mentek az szerintem nagyon megterhelő Bálintnak, nem gondolod?

Érdekes, mert nálunk Máté kinyújtani nem tudja a végtagjait Kép nem a behajlítással van a gond.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Edit! Hat tudod, en eloszor a gyerekorvost kerdeztem, hogy szerinte van-e baj, mert Lacko 7 hosan sem forgott. Meg egyaltalan, nem csinalt semmit. O akkor is azt mondta, nincs semmi baj szerinte, de ha attol megnyugszom, mutassam meg a gyogytornasznak. A gyogytornasz meg egybol kozolte hogy kozepesen sulyos hypotonia. ja es a doki foorvos egy gyerekosztalyon, tehat nem piskota. es meg minidg azt allitja, szerinte Lacko csak lusta volt. egyebirant hajlando vagyok neki hinni abban, hogy a mi idonkben nem volt meg a gyogytorna igy elterjedve, es megsincs azert sok mozgaskeptelen-korlatozott gyerek. szal nagyobbrezst ezek kinohetoek szerintem, max nem lesznek olyan ugyes mozgasuak. szvszKép
orsoly
 
 


Orsi Kép
Még azt elfelejtettem mondani, hogy azért is kaptunk hamar időpontot, mert mondtam, hogy a petőbe irányítottak és mint ott a helyszanen mondták, örülnek ha mád karmaiból meg tudják menteni a baát (vagy valami hasonló).
Két hely még nagy-nagy dilemma, de mivel a Dévényes irtó jó fej, lehet hogy hivatali úton kívül megkérdezem a véleményét. Igazából a Pető, mint írtam olyan, amit egyébként is játszol a gyerekeddel, biciklizés, karemelés, játékra ráfogás atb. Meglátjuk.
Nyújtás-hajlítás: a karjában hajlításos tartás van tónusfokozódással együtt (nehezen nyújtja) a lábában pedig nyújtásos tónusfokozódás összerendezetlen mozgással párosítva (tehát nehezen hajlítja és nem mindig szabályosan rugdalózik).
Orsoly Kép gyerekorvosok Kép Ma kiváncsi leszek észre veszi e, ha nem szólok.
Na megyek, mert már reklamál Kép

Edit
Kép


Kép
reditke
 
 


Cat
Köszi a jó tanácsot, az a krém egyébként is mindenre jó! Lassan nekem is el kell kezdenem kenegetni a hasam, mert egy picit már megnőtt!

Puszi
Adri
adri77
 
 


Nézi valaki? Most van az M2-n a gyerekbetegségekröl, védöoltásokról szó.

Leone! A kismama táblázat a naptár hátulján van nem tudom elküldeni. De itt is megtalálod mikor mit ehet, majdnem ua. a 2.
http://otlettar.try.hu

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


CatKép
köszi a választ. Nekem ez még nem a menzim ideje volt, mert 23. cn-en kezdődött és nálam egy cilusom 34-35 napos szokott lenni.
Utroból 2*3-at írt fel a doki! Szerintem egy kicsit sok és jobb lett volna 3*2-es felosztásban, de ehhez ő ért jobban Kép!
Oli és Samu továbbra is imádnivaló!!!
Stella

Kép
stella9
 
 


Sziasztok!

Orsi ma 32 hetesKép Idáig minden rendben volt, de 2 héttel ezelőtt naponta 2-3 alkalommal menstruációs fájdalom erősségű méh összehúzódásai IS voltak. Elmentünk a nőgyógyászhoz, megállapította, hogy zárt a méhnyak, de ezt a fájdalmat "nem tudja hova tenni". Csak az alhasi tájékon fáj, tehát nem az egész méhe. Igazából nem tudja ő sem lokalizálni a fájdalmat. Pipolphent és Magnerot-ot írt fel és fekvést. Fekszik is rendesen 2 hete, de most is éjjelente 1x, napközben 2-3x megfájdul teljesen lent a méhnyaknál. Utolsó UH szerint már megfordult, így a feje nyomhatja? Vagy méhszalagok? Esetleg tágul a medence? Mi lehet? Egyébként jól van, pihen egész nap, csak ki szeretnénk húzni a 36. hétig.
Egyébként a 28. heti UH-n a doki 29+4-et állapított meg 2 kilós a gyírkőc és egész nap bokszol és rugdalódzikKép Ha a 28. heti UH-t tekintenénk mérvadónak, akkor most lenne 34 hetes.
udojurgen
 
 


ZsuzsaKép
Én a terhesség idején streptococcus bacit kaptam, és arra szedettek velem Augmentint, egészen a szülés napjáig. A babák tök egészségesek lettek, pedig rögtön a fülükből és a gyomrukból vett váladék alapján ellenőrizték őket. ne félj, az antibiotikumtól nem lesz baja.

UdoKép
Nagyon eltűntél ! Még azt sem tudjuk, hogy milyen nemű lesz a gyerkőc, hogy fogják hívni stb. De látom továbbra is jó aktivista maradtál, ezért mindent megbocsátunkKépKép
Szerintem ez a görcsölés már jóslófájás is lehet. Pihenjen Orsi, és kíméld meg a házimunkátólKépKép Azért jó lenne, ha legalább a 38. hétig húzná, mert sokat számít a baba tüdejének, ha tovább tudja hordani.

Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


CatKép
Kislány, Johanna (Janka) lesz a neve.
Nem tüntem el, olvasgattalak Titeket, csak annyira eseménytelen volt az elmúlt 6-7 hónap... Megnéztem már többször is a képtáradatKép Aranyos kis kölkökKép

Mit jelent az, hogy jóslófájás? 32 hetes korban nem túl korai még?
udojurgen
 
 


UdoKép
Sajnos nem túl korai. A 30. héttől szoktak jelentkezni ezek a fájások, így OrsiKép pont időben van. Ezek a mensi szerű fájások készítik elő a méhet a szülésre. Pihenni kell vele, és szedni a magnéziumot. De arra figyeljetek, hogy a 34-35. hét után már nem szabad a magnéziumot szedni, mert a méhszáj tágulását gátolja majd a szülésnél.

Nagyon szép nevet választottatok!
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Zsuzsa! Nekem is kellett szednem, nem lesz baj.

Udo! Remélem bentmarad még a baba! Amugy ha az orvos szerint korábban kellene megszületnie akkor szoktak elötte adni tüdöérlelö szurit (én heti 1x kaptam) és naponta kell menni oxigént szippantani.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Cat, KarmenKép
Köszi a válaszotokat. Azért az megnyugtat, hogy nem egyedi ez a fájás. Orsi pihen és alszik. Most én főzök, takarítok stb.stb.Kép
Mennyi magnerot-ot javasoltok? Az orvos azt mondta, hogy a fájások számától függjön.
udojurgen
 
 


Sziasztok!

Voltunk tegnap UH-n, minden rendben a babókkal Kép Kép Jövő hét kedden megyünk genetikára, ott remélem részletesebb UH lesz.
De sajna még mindig nem érzek semmi mozgást Kép
Egy kisfiúnk már bizti lesz Kép

Szilvi + 2 Manócska
19+2 Kép

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


Szilvi Kép
Örülök, hogy minden rendben veletek. Nem baj, ha nem érzed a mozgást, az semmi rosszat nem jelent. Lehet, hogy elöl tapad a lepény, és akkor az sokat tompít. Hidd el, pár hét múlva néha majd kérdi fogod őket, hogy pihenjenek már egy kicsit Kép
(egyébként ha gondolod, nézz át az ikres topikba, ha ikres kérdésed lenne a Gyereknevelésen belül van)

Udo Kép
Jó, hogy látunk Kép Nagyon közeledik már a nagy nap Kép Pihenjen Orsi én azt javasolnám.

Orsi + Levi + Máté

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!
Hazaértünk a 4D-ről. Minden rendben Kép!
Ciklus szerint 10+4 napos vagyok, baba méretek alapján 10+6 napos Kép, tehát az a kezdeti pár napos lemaradás most valahogy "eltűnt" Kép.
Nagyon élveztük a vizsgálatot, képzeljétek, mozgott, hadonászott kezével-lábával, és helyezkedett is vizsgálat közben Kép
CRL 4,02 cm és NT 1,8mm.
Nagyon-nagyon örülünkKép

Íme a babónk mostanság Kép:
Kép
(még a szikhólyagot is látni, az a kis gömb, amin "áll")
A bal karja pont úgy áll, ahogy a jobb karja, így mintha hosszú keze lenne Kép
Szóval most egy időre megnyugodtunk KépKépKép

Puszi
Vanda

Vanda

Kép
vanda
 
 


Vanda Kép gratulálok Kép

Orsi Kép még nem merek oda írni, hisz még én is alig hiszem ... Viszont olvasgatom azért titokban Kép most főleg Rita miatt, mert én is MÁV-ban fogok szülni.
Láttam a bőgős képeteket Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


Vanda,

Nagyon örülök a hírnek és drukkolok.
puszi

Kika(Breki)
kika
 
 


Kika Kép még régebben írtam neked két- vagy három mailt, bár Anna mellett biztos nincs sok időd válaszolni Kép mi jól vagyunk, minden nappal közelebb a babókákhoz Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus
 
 


Sziszus Kép Breki KépKépKép
Köszönöm KépKépKép

Breki KépKépKép
Remélem jól vagytok Kép Olyan jól esik a drukkod! Kép

Dec.29-én megyek legközelebb UH-ra, ez már a kórházban lesz, a 12. heti genetikai UH.

Vanda

Vanda

Kép
vanda
 
 


Lányok Kép
Már nem lesz időm jönni a két ünnep közöttig, így szeretnék mindannyiotoknak nagyon BOLDOG ÉS BÉKÉS KARÁCSONYT kívánni.
A benti babások vigyázzanak magukra a kinti babások úgyszintén Kép
Puszi
Edit

Edit
Kép


Kép
reditke
 
 


Reditke és Mindenki Kép

Kellemesen eltöltött karácsonyi ünnepeket kívánok én is mindenkinek!!

Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda
 
 


SziasztokKép
Kivánok Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek Mamának Babának és a Papáknak isKép:
Kép
Ildikó_4 (a megint megint megjöttböl)
ildikó_4
 
 


Kép

Cat
Kép
cateye
 
 


Valószinüleg én sem jövök már idén, igy most kivánok mindenkinek nagyon boldog karácsonyt.

A pocisoknak jo pocaknövesztést, a mamiknak sok-sok pihenést! Kép

Vigyázzatok magatokra!

Pusz Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Minden Kedves Anyukanak, Kismamanak, Babanak es Pocaklakonak

Kép
BEKES BOLDOG KARACSONYT KIVANOK!

szoszi
szoszi
 
 


Sziasztok Lányok!

VandaKép
Gratulálok a gyönyörű pocaklakóhoz. Nagyon jó ez a 4d-s felvétel.

CatKép
Nagyon arik a télapók az üdvözlőlaponKép

Rólunk:
Mi is ma voltunk dokinál. Kistesó jól van. Jóval nagyobb a korához képest. Dobogott a kis szíve, látszott már az agykezdemény, na meg a kis lábai is. Eszter megtette tegnap első lépéseit (kétszer kettőt) egyedülKép Sikítozott örömében!!! Szóval jól vagyunk mindahányan és

Mindenkinek BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!!!

Bogár + Bogárfi + Eszter és a 9+0

Bogár
Kép
Kép
bogár
 
 


Mindenkinek kívánunk nagyon boldog békés karácsonyt! (Sok pihenést és ajándékot)Kép
Erika+Fürj+Balázs
hurki
 
 


Sziasztok!

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog, békés új esztendőt kívánok Mindenkinek!!!

Vanda,
micsoda örömhír, HATALMAS gratula!!!!KépKépKép
itt vigyorog a fejem ezerrel, de jóóóóóóóóóó
Ki a dokid, hova jársz?

Udo,
pihizzen Orsi amennyit csak tud!
Nekem anno 3db Mg pezsgőtabi volt a napi adagom, de akár a 2xresére is felemelhettem, ha nagyon görcsölgetett. A doki még a pálinkát is ajánlotta, persze csak kortyokat ill. a Martinit napi max. 1dl-t lazítónak.
Az UHs kormeghatározást viszont ne vedd szentírásnak, mert az nem a baba tényleges korát mutatja, van hogy több van hogy kevesebb ezt ugyanis a méretekből állapítják meg, ugyanúgy ahogy a súlyát is, ami gyakran akár +/-1kg is lehet(Bencémet a 36.héten 3600gr-ra becsülték, ehhez képest a 39.hét végén 2900gr-al született). Szóval a 32.hét a mérvadó. De nyugi minden ok lesz, meglásd.Kép

Cat,
aranyos a képeslapKép
dokit, köszi, de nem szeretnék a Schöpfiben szülni, bocsi. Igazából a SOTE Iet szeretném, de lehet II. lesz belőle(ugye Orsoly;-))

megyek, megjött csepp kisértetemKépKép...

Szép Szentestét Mindenkinek!
pusza,
Timici
timici
 
 


Sziasztok Lányok!

Már jó rég nem jelentkeztem! Igazából el voltam havazva rendesen.

Hétfőn meglett az AFP eredményem, ami nem lett túl jó. Igazából nem rossz, hanem értékelhetetlen. Az egyik 0,8, a másik 3,2. Az UH-n nem láttott a doktornő más eltérést, minthogy kisebb a bébi kb. 1 héttel. Levették újra az AFP-t aznap és tegnap tudtam meg, hogy ugyan annyi lett.
Nem tudom mi van ilyenkor??????
Két ünnep között megyek genetikai tanácsadásra és 7-én újabb UH-ra.
Nem mondták, hogy bármi baj lenne, de azért idegesít a dolog (és pont Karácsonykor)!!!

Timici,
Te már felkeltél, vagy még le se feküdtél????

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDANNYIOTOKNAK!!!!!!!

Puszi
Hóvirág
Hovirág
 


Hóvirág Kép
Sajnálom, hogy ilyen lett az AFP eredményed. Azért írok neked, hogy egy picit megnyugtassalak. Én is ahhoz a dokihoz járok, akihez te. Az én AFP-m 0,7 lett, a Béta Hcg meg 2,4. Szóval mindkettő erősen a határértéken. Engem is elküldtek genetikai tanácsadásra, ahol rögtön közölték, hogy akkor megszúrnak, vagyis biopsziát csinálnak, és mikor jövök be. Mi végül hosszas gondolkodás után úgy döntöttünk, hogy nem vállaljuk, bár a doki is eléggé rám ijesztett, és nem túl finoman vázolta, hogy milyen nagy esélyem van egy beteg gyerekre. Persze én is teljesen kiborultam. Elrohantunk a Praxisba, ahol nagyon alaposan megnézték a babát, és semmit nem találtak, ahogy a kórházi ultrahangon sem. Ez megnyugtatott, de azért persze a terhesség végéig bennem volt az a pici rossz érzés, hogy mi van ha...
Végül Zétény 4 kilóval és 58 centivel, makk egészségesen született. Tehát ismét bebizonyosodott, hogy az AFP csak egy adat, önmagában nem jelent semmit.
Viszont az is igaz, hogy ez a rossz érzés, aggódás megmérgezheti a babavárás további részét. Szóval ezt sajnos neked kell eldönteni, hogy megcsináltatod-e a további vizsgálatokat vagy sem, csak a magad megnyugtatására.
Remélem, nem volt túl zavaros. Kép

Futok ajándékokat csomagolni.Kép

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Puszi, Alena
alena
 
 


Békés boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek-már itthonról-mi is!

Kép

Kriszta és Martin
soraya
 
 


Mindenkinek nagyon békés,
áldott karácsonyi ünnepeket kívánok
sok szeretettel:

Kika



Sziszus,
nem kaptam Tőled mail-eket.Kép Válaszoltam volna de nem jött semmmiKép pedig várom a híreidetKép
b_krysz@hotmail.com

Vanda,
Nagyon drukkolok Nektek!Kép

puszi mindenkinek Breki-Kika egy régi megint megjött topicos
kika
 
 


Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Mindenkinek!

Egcsi és a majdnem 5 hónapos Bertold BabaKép

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Remélem mindenkinek jol telnek az ünnepek!!

Orsi igy élvezte:
Kép

meg csodálkozott:
Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok! Kép

Nagyon Boldog és Békés Ünnepeket mindenkinek!
Végre gépközelbe kerültem és eltudom újságolni, hogy megszületett a kicsi fiam Kép 17.-én 20:47 perckor. 50 cm-rel és 2250 grammal. Szerencsére egészséges, és minden rendben van. A 4.napon haza is jöhettünk. Így nagyon szép karácsonyt tölthetünk együtt.
Sok puszit küldök mindenkinek!
Kriszpy
kriszpy
 
 


KiszpyKép
Gratulálok a családnak, és sok boldogságot kívánok!!!KépKépKépKép:KépKépKépKép
Majd szüléstörténetet szívesen olvasnék, ha ráérsz egy picit leírni, bár gondolom, hogy dolgosak a napjaid.Kép

EgcsiKép
Gyönyörű mosolygós a kisfiad ! Már hatalmas legény!

KarmenKép
Nagyon édes Orsi a játékaival, amit Jézuska hozott.KépKép

Mi is kaptunk a fiúktól ajándékot.Kép Oli tegnap áfordult a hasáról a hátára, és aztán vigyorogva kapálózott, mint egy bogár.Kép Jót nevettünk rajta. Persze visszafordulni nem tud még, így foredítgatni kell, ha megunja.Kép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 


Kriszpy! Gratulálok!! De jo hogy már hazamehettetek!!

Cat! Grat. Olinak!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


KriszpyKép
Akkor gyönyörű karácsonyotok volt. Gratulálunk a bébihez.

CatKép
Hajrá OliKép

KarmenKép
Gyönyörű a kislányod. Tudom, hogy mindig ezt írom rólaKép, de ha így igaz!!! Eszter is imádja a könyveket.

Mi is kaptunk Esztertől ajándékot. Olyan ügyes, hogy már 3-4 m-t is sétál egyedül.
Most alszik, úgyhogy gyorsan én is pihizek...

pusz
bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár
 
 


Timici KépKépKép
Köszönöm! Kép Ha jól értelmezem, most másnál szeretnél szülni? Én is maradok itthon inkább.

Lányok,
készítettem egy albumot, a profilomban van a címe. Ha gondoljátok nézzétek meg Kép
Puszi

Vanda

Kép
vanda
 
 


Bogár! Gratula Esztinek! Orsi még nem tart itt bár mindig várom már. Meg hogy megszólaljon. Köszi a dicséretetKép

Vanda! Nagyon szuper képek!! A rajzot te csináltad? Gyönyörü. Én kb. egy óvodás szintjén rajzolok, pedig szeretnék tudni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek!
Nekünk igen (próbáltam nem sokat rágni magam az AFP-n).
Alena,
köszi a sorokat. Nem nyugtatott meg, de legalább felkészültem rá!!
Holnap délre megyek a genetikai tanácsadásra.

Milán olyan sok ajándékot kapott, nem is tud mindennel játszani.
Képzeljétek, az egyik bolond nagynénémtől mit kapott, medencét és nyári pizsamát. (Mondtuk, hogy biztos ez volt leakciózva!)

Puszi
mindenkinek
Hóvirág
Hovirág
 


Sziasztok!
Én is itt vagyok! Olyan szép gyerkőcöket láttam az albumokban a képeken a profilokban. Volt kis időm így mindenkiét megnézegettem, egytől egyig gyönyörű babák. Gratulálok hozzájuk.
Balázsnak tetszett a karácsonyfa, egy parasztlengőssel lekaratéjozta a díszt ami persze ripityára tört, nem is tdtam hogy van törékeny díszünk azt hittem mint műanyag. El volt tőle varázsolva. Meg kapott üres szaloncukipapírt is, csörög is színes is, mi kell ennél jobb játék csak figyelni kell rá mert tömi a szájába ezt is mint mindent.
Nagy volt a nyüzsi de jól viselte, és hajlandó volt elfogadni egy kanál almát Képtöbbet nem de ennek is örültünk nagyon. De azért az üres fémkanál sokkal jobban ízlett neki, gondolom hűti az ínyét és azért de még nem hiszem hogy fáj neki mert nem sikít és ha hozzányúlok akkor sem utal semmi arra hogy fájna neki.
Na megyek mert amig alszik mindent meg kell csinálnom.Kissé elúsztam ismét. Puszika Erika
hurki
 
 


Karmen Kép
Köszi szépen KépKép Igen, ha megszáll az ihlet, akkor rajzolgatok. Mostanában inkább üvegfestettem, de ha itthon leszek kismamiként, míg meg nem lesz a babó, végre újra lesz időm kedvenc hobbimnak hódolni.
Csodaszép a kislányod!! Kép

Hóvirág Kép
Remélem minden rendben lesz! Az AFP miatt ne izgulj, ha az UH-n mindent rendben találtak!

Vanda

Vanda

Kép
vanda
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltam genetikai tanácsadáson. Kapásból elküldtek volna a kromoszóma vizsgálatra, de nem vállaltam. És nem is a magzatvíz vizsgálatra, hanem a méhlepényből akartak mintát venni. Kicsit felzaklattak vele, de elmagyaráztak rendesen mindent.
Az AFP szerint 1/194-hez az esély, hogy van valami kromoszóma rendellenesség, a korom alapján 1/1900.
Olyan szerencsém volt, hogy ma reggelre kaptam időpontot 3D-s UH-ra.
A doktor bácsi teljesen egészségesnek, normálisnak találta. Kicsit megnyugodtam, de nem szerettem volna feleslegesen megszúratni magam.
Reménykedek benne, hogy júniusban egészséges kislányom születik.

És igen, megtudtuk, hogy KISLÁNY lesz!!!!!!!!
Nagyon boldog vagyok és az egész család is!!!

Alena,
Azt szeretném kérdezni, hogy az Arni nem szólt semmit, hogy nem végeztetted el te anno a vizsgálatot. Neki mi volt a véleménye???

Puszi mindenkinek
Hóvirág
Hovirág
 


Hóvirág! méhlepényböl csak a 12. hétig vesznek mintát, utána magzatvizböl. Nem értem miért mondták neked ugy. Biztos egészséges a kislány, ne aggodj!! Grat. hozzá, mi lesz a neve?

Vanda! Köszi. Irigylem a kézügyességedet.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


HóvirágKép
Gratulálok a kiscsajhoz. Jól megviccelt mindenkit az UH képen a kidudorodó fütykösselKépKép
Én sem egyeztem bele a magzatvízvételbe, az Arni akarata ellenére. De nem szólt semmit az Arni, csak ráírattatta velem a kartonomra, hogy nem egyezem bele. Tudom, hogy Ő nagyon ezt hajtja, olyannyira, hogy a menyével is megcsináltatta, a vizsgálatot.

KarmenKép
Most ír a párom Neked útmutató mailt.KépKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?