Sziasztok!
Évi! Nagyon sajnálom szegény Tomit!!!!
Elhiszem, hogy megijedtetek, nekem hirtelen eszembe se jutott volna, mit kell tenni, lehet. Remélem ki fogja nőni!!! Nem tudták megmondani, mégis milyen vírus? Tudom, hogy nehéz, de vigyázz magadra is, próbálj ne stresszelni, szüksége van rád Tominak is, Borinak is! További helyzetjelentésre én is kíváncsi vagyok!
Claire! Elválasztás mellett még az is szól, hogy ennél a várandósságnál nagyon érzékenyek a melleim, néha szopi közben is, nem tudom, meddig fogom bírni.
Bence megértő, simizi, hátha jobb lesz, és érzi is, mert kevesebbet szopizik, ha látja, nagyon szenvedek.
Édesek lehetnek az ikrek a babaúszáson! Már én is várom a jó időt, hogy mehessünk Sárvárra egyet pancsolni, most már tuti jobban fogja értékelni a fiatalember, mert itthon úszik az egész fürdő.
Ircsi! Igyekszem enni, de van nekem egy örökmozgó 20 hónapos Főnök Uram.
Most mondjuk igényli, hogy együtt együnk, akkor eszik ő is szépen, no meg ki sem bírnám, olyan éhes vagyok.
Pakolás: már most látom, hányszor át fogom pakolni...
Betti Az én válaszom is egyértelmű NEM. Még túl kicsik ahhoz, hogy ilyen sokat távol legyünk tőlük, és tényleg, ki kell élvezni ezt az időszakot, olyan hamar felnőnek!!! Ha anyagilag kicsit nehezebb is lesz a munka nélkül, megéri inkább maradni Korinnával. Tényleg itt vagyunk mi példának, mikor Bence érkezett, alig volt valamink, de beosztottuk, és itt van, egészséges, életvidám, szeretetteljes kisfiú, próbáltunk neki mindent megadni, amire csak szüksége lehet, azóta hál' Istennek a dolgaink is jól alakultak.
Jobbulást Korinnának is!
Klári! Köszönjük a dicséretet, gratulációt! Próbálok pihenni is, de már mennénk, nagyon, úgyhogy belehúztam, de Tomi vigyáz ránk.
Viszont a pakolásban mindenki segít, bár még nem tudják a szülők. (Bencénél hamar lebuktunk, mert nem tudtuk az örömünket titkolni, meg hánytam is folyamatosan, most azt hiszik, a lakás miatt vagyunk bezsongva, szerencsére most jól is vagyok, szívhangig szeretnénk magunkban tartani a tesót, ez lesz a 2. házassági évfordulós ajándékunk, ha addig Bence el nem árul, mert sokat mutogat a hasamra, hogy baba, baba
)
Bekri! Jobbulást Kristófnak! Bárányhimlő is mondjon le! Igen, nekem sincs nyugi, ha leülök enni, biztosan akkor rosszalkodik, vagy akar valamit, de szerencsére most lehet vele enni, akkor nem bohóckodik.
Tündi! Köszönjük szépen!
Nagyon nagyon sajnálom, hogy mire így döntöttetek, ilyen szomorú vége lett!
Remélem mihamarabb kárpótol a sors Titeket!!!
Csp: olvastam, hogy marad pénzben, de kiakadtam, mert azt írták, megkérdezték róla az állampolgárokat, és 90%-uk azt javasolta, legyen utalványban, szigorú feltételek mellett a visszaélések miatt. Kérdem én, ki a büdös fenét kérdeztek meg?
Engem nem, szerintem titeket se, ugye? Csak magukat... Akkor miről beszélünk??
Nálunk az allergia miatt van orrfolyás...Onnan tudom, hogy mindig csak akkor, ha huzamosabb ideig kint vagyunk, és akkor köhög is.
Mellszívó Nekem Avent kézi van, én szerettem. Igaz, tényleg ínhüvelygyulladást lehet kapni, ha sokat fejsz, de hamar rájöttem a technikájára, és akkor hatékony volt.
Évi! Örülök, hogy Tomi jobban van! Esést, púpot sajnálom!
Bence is egyik nap arcra esett, vérzett is kicsit az orra, meg egyszer úgy magától is, de csak kicsit. Na ezt is tőlem meg az apjától örökölte, mindketten brutál orrvérzősek voltunk.
Délelőtt voltam a lakásban, kipucoltam a fürdőt: a csempét, a kádat, a mosdót, a wc-t, a járólapot félig, most itthon pihenek. Redőnyös már rakja fel a redőnyt, tűzhelyet szerdán üzemelik be, lassan jön Tomi, aztán megyünk vissza, csinálni, amit lehet. Nagykocsit megkapta, abba tudunk pakolni, szurkoljatok, igyekszem jelentkezni!
Bence sokat van kint, hiányol minket, de szerencsére jól elvan a mamival. Én is jól vagyok, tegnap és ma reggel megvolt az első hányinger, de elmúlt, mert nem volt időm törődni vele.
Viszont sokat eszem, akár éjjel is.
Pocim mindig estére látszódik jobban, tegnap elmondtam az ittteni védőnőnek, megjegyezte, hogy látszik rajtam.
Szép hosszú hétvégét mindenkinek!