Új privát üzeneted érkezett!

Andi! Kika!

Nagyon szépen köszönöm!Kép

Szeretnék én is mégegyszer mindenkinek nagyon Boldog Karácsonyi ünnepeket kívánni!

Jelentem itt már nagyon nagy az izgalom!
Tegnap már nem akart Orsi lefeküdni, mert meg akarta várni a Jézuskát.
Ma mintagyerek volt. Kérdeztem is tQle : Ki vagy te és mitt tettél a gyerekemmel?KépKép

Andi!
Remélem már teljesen jól vagy!

Mindenkinek szép estét!

Millió puszi
É.
eve

Sziasztok!!!

Mindenkinek nagyon-nagyon boldog karácsonyt kívánunk!!!

Eve,
nagyon sok boldog névnapot!!!Kép

Kép

Tüncsi is nagyon örül az új és persze egyes számú babájának (majd teszek fel képet is)

Timi, Tomi, Peti, Lóri és Hajni
nalika

SziasztokKép

Sajnos tegnap nem tudtam jönni, így utólag kívánok mindenkinek NAGYON BOLDOG ÉS BÉKÉS KARÁCSONYT!

Remélem mindenki jól van (AndiKép) és szépen telt az első karácsony a babákkal!Kép

Majd még jövök ma, adig is puszi mindenkinek.Kép

Orsi

avocado

Nagyon szép karácsonyi napot!

Hajni!

Köszönöm szépen.

Most búcsúzom pár napra, mert útra kelünk és még nem tudom, hogy mikor jövünk vissza!

De élénybeszámolókat írjatok! Képeket kérek!KépKépKép
Már nagyon várom, hogy olvashasam a picik elsö és Hajniék "nem csak elsö" karácsonyát!

Millió puszi
É.
eve

Sziasztok lányok!

Remélem mindenkinél jól telik az ünnep!Kép

Eve!
Bocs, hogy így utólag, de nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Andi, Hugi, jobban vagytok már?

Zsófinak nagyon tetszett a karácsonyfaKép, szerintem totál nem érti, hogy mi ez a sok csillogó dolog mindenkinélKép Annyira aranyos volt tegnap! Jöttünk mentünk egész nap, de nagyon jól viselteKép, ja és szoknyában!Kép Most volt először rajta ruha, és mindenki azt mondta, hogy nagyon jól áll neki!Kép

Manók mit "szóltak" a fához?

Majd mutizok képeket, csak egyelőre úgy érzem magam mint egy jóllakott viziló, és nincs kedvem felrakni a gépre, meg kicsinyíteni. De lehet, hogy megfűzöm apátKép

Mindenkinek szép napot!Kép

Pusz
Vendég

Kedves Lányok!

Ma kellemetlen meglepetés ért. Egy ismerősöm két!!! hónappal ezelőtt küldött e-mail-je ma landolt a gépemen. Ezek után rájöttem, hogy a 30-i babás találkozóra elküldött meghívó nem biztos, hogy mindenkihez célba ért, illetve lehet, hogy az arra küldött jelzés is kering még valahol a világhálón. Ezért most leírom, hogy kitől nem kaptam semmilyen jelzést, sem e-mail-ban, sem itt a fórumon. Elnézézést kérek, ha valakinek a fórumon történő jelzését nem vettem észre esetleg.

<font color="0077aa">Nalika
Fifianyu
BNM
Kika
Amatőr</font>.
Kérem szépen, hogy jelezzetek, hogy meg sem kaptátok a meghívót, vagy nem tudtok/akartok jönni. Nem szeretném, ha bárki is a modern technika miatt maradna le.

Előre is köszönöm.

Mucska!

Lelkem mélyén remélem, hogy valami úton-módon esetleg mégiscsak el tudtok jönni.

Egészséged tökéletes már?

További szép ünnepet mindenkinek!

Zita
pzita

Sziasztok!

Hát szépen telik a karácsony, bár még hol jól vagyok, hol rosszabbul. Szegény apukám is sokat szenvedett, nagyon beteg volt.

Annának nagyon tetszett a karácsonyfa, meg a csillagszóró.
Mályva teára nem volt szükség, mert alig ettünk valamit, még a szaloncukorból is alig fogyott, pedig vettem bőven.

Zita!

Nem hiszem, hogy tudunk menni,mert a 30-n apa már hajnalban is dolgozik. Sajnálom.

Anna bezzeg ette volna a szaloncukrot ha kapott volna.

Kép
További szép napot mindenkinek!
Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Kissé késve, de Eve-nek nagyon boldog névnapot!

Andiéknak meg boldog héthónaposságot!

Utólag is köszi a fényképezős ötleteket, itt a bizonyíték:

"Nekem csak a tányér jutott" Kép

Kép

Pusz
Hugi
Amatőr

Hugi!

Jó a gépetek Kép Szépek vagytok! Remélem már jól is vagy!
A köszöntést köszönjük.

Hát nem túl jó éjszakánk volt, mert Anna hányt. AZt hittük, hogy elkapta a virust, de szerencére nem, csak a büfi benn maradt és az jött ki kajástól. Meg a felső foga is jön szegénykének. Ahogy az első kettőt nem vette észre, hogy ki jött, hát ezzel meg kinlódik .
Én már jól vagyok, de enni még nem nagyon kivánok. Még az összes szaloncukor meg van Kép Remélem, hogy nem sokáig KépMert csődbe mennek a mályvások Kép

Bea!

Bocsi, hogy zavartunk, de a párom tudni akarta a dolgokat. Kép Köszike a segitséget!

Mindenkinek sok pusz: Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok,
Csak egy gyors bekukk. Sajnos megfáztam ebbe a nagy karácsonyi jövés menésben, ill. nem tudom, hogy ez megfázás-e vagy vmi nyavalyát kaptam el. Fáj a torkom és dögrováson vagyok. Remélem Anna nem kapja el.
Most visszabújok az ágyikóba, majd jelentkezem.
K
kika

Sziasztok!

Andi!
Helyesek vagytok így együttKép
Nem zavartatok, csak apád a frászt hozta rám, azt hittem valami baj vanKép

Zita!
Mi nem tudunk menni.

Hugi!
Ti is nagyon helyesek vagytokKép Jobban vagy?

Kika!
Nagyon-nagyon gyors gyógyulást kívánok neked!Kép

Többiek???

Ez apukáméknál készült:
Kép

Ez szintén. A lányom első ruhájaKép
Kép

Pár órával később, a sógornőméknél:
Kép

Ez pedig otthon, fürdés utánn:
Kép

Most ennyi, pedig lenne mégKép

Pusz
Vendég

És egy mai:
Kép

Én és a csajomKép

Pusz
Vendég

Sziasztok!

Jó reggelt MIndnekinek!

Itt úgy néz ki rendben minden, csak Annának jön a felső foga és nagyon nyűgös Kép(((((( Tegnap már nehezen birtam. ANnyira sajnáltam. Hiába kentem neki gyógyival.

Kika!

Jobbulást!

Bea!

NAgyon szépek vagytok!!!!! BOcsika, mégegyszer!

Többiek azért ma már jelentkezzetek!
A.

Andi
Kép
mucska

Sziasztok lányok!

Merre jártok???

Andi!
A mai napotok már jobb volt?

Pusz
Vendég

Bea!

Igen. Már rendben minden, csak a kisasszonynak 4 foga jön felül egyszerre, igy néha nyűgösködik.
Nálatok rendben minden? A képek tök jók!
Holnap még vagyok, bár lesz dolgom bőven, szerdán meg kirándul a család Kép Végre
A.

Andi
Kép
mucska

Andi!

4??? Az nem semmi, nem csodálom, hogy nyűgösKép
Nálunk minden ok. Zsófi most piheni ki a fáradalmakatKép Az elmúlt napokban csak jöttünk mentünkKép Holnap is megyünk a mamámékhoz, szerdán meg mi is kirándulunkKép Nem megyünk messzire, de remélem jó lesz!Kép

Pusz
Vendég

Bea!

Jó lesz!Kép
Igen négy egyszerre! Kép A felső négy. Lehet, hogy jobb is , hogy egyszerre jön, utána nem lesz nyűgösködés. de ma már jó kedvű volt, csak ha megütötte akkor nyűgösködött. De már a gyógyszer sem kellett. 3 már fehérlik, de még nem ütött át, kell még egy pár nap, de lehet, hogy több is.. A negyedik meg kibújik úgy is, mert a három közre veszi. Azért ebben az évben még nem előzi be apát a fogak számában Kép

Holnap végre főzök egy kis leveskét meg rántok húst. Utána meg egy tepsi sütikét is sütök, remélem sikerül is. Igy már szerdán sem kell főzni, hanem lesz kajánk is.
Jó lesz kimozdulni végre egy kicsit. Apa nagyon rajta van, hoyg kiránduljunk, mert jó az idő.

Anna ágyóban, szerencsére bealudt gyorsan. MOst megyek rendet rakni akonyhába, mert utálom, ha nincs elpakolva estére.
Többiek?????
A.

Andi
Kép
mucska

Sziasztok,

Nem javultam sőt, nagyon fáj a torkom, így holnapra bejelentkeztem a dokinkhoz. Megáll az eszem, hogy be kell jelentkezni különben nem is fogadtak volna.Kép

Anna remélem nem kapja el.Nagyon parázom.

Amúgy a karácsony eltelt. Egyrészről nagy boldogságban (Anna miatt) másrészről mély gyászban....
Anna annyira még nem élvezte a karit, bár a fények és acsomagolópapír határozottan tetszett nekiKép

Most el mert fürdetés lesz, mókás a szitu, úgyanis beszereztünk egy zöld maszkot, nagyon tetszik neki, hogy ez rajtam vanKép
Puszi nektek
kika

Kika!

Gyógyulj meg gyorsan!!!!!!!!!
Biztos nehezek lehettek a napok, de nézz mindig Annádra, hogy milyen gyönyőrű és örülj minden pillanantának!
Pusz: Andi

Andi
Kép
mucska

SziasztokKép

Remélem mindenkinek olyan szépen tellt a karácsony, mint nekünk!Kép Gergő nagyon megcsodálta a fát és végignézte, ahogy kibontom az ajándékait. Hihetetleül sokat fejlődött, már nagyon stabilan ül az ölünkben és tegnap magától átforult hátról hasra, így ma egész nap ez ment, mert nagyon tetszett Neki. A pelenkázás most kész küzdelem, mert mindenáron forogni akar.Kép Nagyon cuki!Kép

Majd teszek fel képeket is, de most frissítgetem a fotóalbumot és az egy csomó idő.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Kika

Jobbulást!

Orsi

avocado

Jó reggelt mindenkinek!

Most olvastam el Meli mailjét, azt hittem sírvafakadok!Kép Ennyit a pontrendszerről!Kép

Kika!
Nagyon gyorsan tessék meggyógyulni!!! Ez a kettős érzés sajnos ismerősKép

Andi!
Mit sütsz?Kép

Orsi!
Gratula az átforduláshoz!Kép PelenkázásKép Zsófi engem határozottan kinevet, amikor látja, hogy szenvedekKép

TÖBBIEK???

Pusz
Vendég

Bea!

Én is most olvastam. Kép((((((((((((((((((((((

BEa!

A párom elefántkönnyet rendelt Kép

Orsi!

Gratula az átforduláshoz, most már még több munkád lesz Kép
Várjuk a képeket! Kép

Anna egész éjszaka felsirt. Szegénykém. Utána meg felébredt hajnal 4-kor, mert akkor meg a Ginó hányt. Kép Alig birtuk visszaaltatni.

NA megyeka dolgomra.
Millió pusz: Andi

Andi
Kép
mucska

Andi!

ElefántkönnyKép Biztos nagyon finom, jó nektek, hogy ilyeneket esztekKép
Szegény AnnaKép Jól megkínozzák a fogacskákKép Ginó beteg?Kép

Pusz
Vendég

Bea!

Nem csak összeevett a ház előtt mindent és jött a gyomorsav. Néha van ilyen.
Meg tudod, már szaloncukrot is eszünk. ÉS ő imádja. Kép

Anna :hát nem gondoltam, hogy a 32 egyszerre fog kijönni neki Kép REméelm, hoyg gyorsan túlleszünk rajta. A hányni is azért hányt, meg a hasa is ment egyszer, a hétvégén. Az is annak a jele.
NA megyek, mert felébredt.

Andi
Kép
mucska

Akkor te sem unatkozolKép Már előre félek a fogzástólKép
Most lassan el, megyünk Szadára a mamámékhoz. Zoli már 6-kor elment, mert disznót vágnak, és szokott segíteni. Mi meg a gyerekekkel megyünk utána. Ha lesznek szivesek egyszer felébredniKép Zsófi gondolom nemsokára, de Dávidba nem lesz egyszerű lelket vernem. Így jár, aki megengedi, hogy éjfélig fentlegyen a gyerkőcKép Amúgy a víz kiver az egésztől, Zsófival le is lépünk kozmikushozKép

Pusz
Vendég

Ja, ma van a házassági évfordulónkKép Tegnap "véletlenül" emlegettem apának csak, hogy nehogy elfelejtseKép
Tipikus pasi, a dátumközpont nem fejlődött ki az agyábanKép
Vendég

Bea!

Pedig tudhatná, hogy nálad karácsony után minden nap ünnep van!!!!!!!!!!!!!!! Kép
Gratula!Kép

Én is húzok konyhába. Jó disznókodást!
A.

Andi
Kép
mucska

Hiába, férfi a lelkemKép
Köszi!Kép

Ezt még meg kell, hogy mutassamKép Tegnap este így fürödtek a majmikKép

Kép

Kép

Ezért is akartam, hogy a szülinapomon legyen az esküvőnk, hogy apának könnyebb dolga legyenKép Csak az anyakönyvvezető nem vállalta (vasárnapra esett), mert egy kicsit bonyolult voltamKép Ugyanis otthon volt az esküvő, a szűk család részvételével, utána mentünk egy étterembe, a vendégek pedig csak oda jöttek.
Na eldugulok...

Pusz
Vendég

SziasztokKép

Kész vannak a fotóalbumok, ha érdekel titeket elküldöm az elérhetőségüket, mert nem publikusak.

PusssszKép

Orsi

avocado

Hol van innen mindenki?

Orsi

avocado

Sziasztok!!!

Hú, kicsit elmaradtamKép Tegnap este 7!!! órán keresztül görcsölt a gyomromKép((

Megpróbálok visszaolvasni

H.
nalika

Bea,
nagyon helyesek vagytok a képekenKép Látom szupernagyi is ott vanKép Aranyosak fürdés közben is a tesókákKép 600-nál már haladó leszel!!

Andi,
4 fog egyszerre??? Az tényleg nagyon húzós!! Pláne, hogy a fentiek ugye nagyobbak az alsóknálKép Sok sikert hozzájuk!!!
Voltam orvosnál, de nem sok sikerrel kecsegtetett...

Orsi,
sziaKép Én szeretnék kérni elérhetőségetKép

Többieknek is pussz

H.
nalika

Sziasztok!

Ma jöttünk meg vidéki a nagymamitól. Kekec-kukac nagyon jól bírta, beleszerelmesedett a mamába Kép

A karácsony is jó volt, bár nekem megmondom őszintén semmi ünnepi hangulatom nem volt, lehet hogy az idő miatt Kép

Hajni remélem jobban vagy Kép Mi a fenétől van ez? Kép

A betegeknek gyors gyógyulást, remélem már mindenki jobban van.

Én már egész jól vagyok, kicsit még húzódik, fájdogál a sebem, de jobb mint az epegörcs Kép Kukaccal már jókat tudok játszani, bár emelgetés még kicsit gáz. A fürdetés sem megy, meg apa nem is engedi, de hát majd csak rendbe jövök már teljesen.

Mindenkinek puszi
Hugi
Amatőr

Tüncsi első babájaKép

Kép

H.
nalika

Sziasztok!

Jó látni, hogy lassan előkerülünk.

Most apánk kezdett hányni Kép Én kész vagyok. HA Anna elkapja, akkor megőrülök. Azt hittem már túl vagyunk rajta.

Hajni!

Tüncsi aranyos!Kép

Hugi!

Jó , hogy már jobban vagy végre!

Orsi!

Én majd kérek, majd ha itt rendeződtek a dolgok akkor küldök cimet.

Meli, Kika, Krisz! Jobbulást.

Bea!

Mi volt a mamánál? Kérek még képeket!!!!! Kép

Rami, Éva: pusz!

A.

Andi
Kép
mucska

Előkerültem én isKép

Nemrég értünk haza, fürdés, etetés...és most aludt el a lányKép

Orsi!
Én szeretném az elérhetőséget, ha lehetKép

Hajni!
Édesek a babákKép

Hugi!
Örülök, hogy jobban vagy!Kép

Andi!
Milyen képet szeretnél? Semmi érdekes, legalábbis nekemKép Utálom az egészetKép De vittem magamnak két joghurtot, így nem haltam éhenKép
Anna pedig nem fogja elkapni, és kész!!!

Apa szólt hazafelé, hogy álljak meg a haverjáék előtt, mert el kell hoznia valamit. Gondoltam valami rettentő fontos film vagy játék, de nem Kép Egy perc múlva már otthon is volt (három házra laknak tőlünk), egy nagy csokor virággal a kezében Kép Felhívta a barátnőmet, hogy vegyen valami szép virágot nekemKép Nem hiába célozgattamKép

Pusz
Vendég

Bea!

Épp akartam kérdezni, hoyg apa rendesen viselkedett e? Kép Ezek szerint igen! Holnap megint kapsz egy csokrot ? Kép

Azt irtad a múltkor, hogy van sok szép képetek. Igy hát lássuk!Kép

Annában nagyon bizok,hogy nem kapja el. Most apa is vigyorog, csak kettőt hányt. Remélem ennyivel megússza, mert ha nem akkor végem, ugyanis halálos beteg tud lenni, amig meg nem méri a lázát. Aztán kiderül, hoyg kihülőben van és jobban lesz. A kis hipohonder Kép

Na megyek tévét nézni.

Andi
Kép
mucska

A férfiak úgy látszik, mind egyformákKép Enyém apa is produkál hasonló dolgokatKép

Kicsinyítettem egy páratKép

Kép
Így alszom apánKép

Kép
Így ébredekKép

Kép
Apa a tesójával

Kép
Egy Julcsa-babaKép

Kép
Sógornő!!!Kép

Kép
Kisbaba-tangaKép

Most ennyiKép Többi holnapKép

Pusz
Vendég

Ezek pedig ma két éve készültekKép

Kép

Kép

Kép

Nem túl jók a képek, de most csak ezt találtam.

Pusz
Vendég

Beácska!

Kép

A tangababa szuper jó kép!Kép
A többin is szépek vagytok! Kép

Enyimé apa nem halt meg csak fosik. Már a lelke is kinn van. Amúgy jól van Képszerencsére.
Most megyek pakolni, ágyazni és majd jövök!!!
A.

Andi
Kép
mucska

Andikám!

Köszi!Kép
Apának jobbulást!Kép
Kicsit eltüntetem a tegnapi romokat, de különben vagyokKép Remélem nem magamban fogok beszélgetni!!!

Pusz
Vendég

Szia!

Én is vagyok, mert a kirándulásom elmaradt Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Sajnálom!Kép
Nálunk kupi a köbön, napok óta nem mostam, mert nem akartam a szárítót nézni, de most megy a harmadik adag mosás. Már csak azt nem tudom, hova teregetekKép
Anna hogy van? És apa?

Többiek???

Pusz
Vendég

Bea!

Disznóság van a dologban! Kép Kép Kép

Ugyanis néztem az egyik képedet és láttam a háttérben egy ruhaszáritót! Kép Tudod, ahol az öledben ül fürcsi után Zsófi. Kép

Apánk most a haldokló hattyút játsza, mert igy nem kell csinálnia semmit, henem tv-t néz. De annyira , hogy még azt sem vette észre, hogy Anna majdnem lepottyant. Kép

Itt is kupi van, de nagyonizgat jelenleg. Semmihez nincs kedvem, olyan trutyi idő van itt.

Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok,

Nagyon jóók a képek.
Annának hőemelkedése van fogalmunk nincs mitől, remélem nem tőlem kapott el vmi nyavalyát. Mi minden programmot lemondtunk, mert ez vagy vmi kórság vagy fogzás. Remélem ez utóbbi. Én úgy néz ki megmaradok.

Bea,
Boldog születésnapot!Kép

Andi,
Apának jobbulást!

Minden betegeskedőnek jobbulást Huginak pedig gyors felépülést.
Majd mg jövök du.

Orsi,
Én is szeretnék elérhetőségetKép

Kika
kika

AndikámKép
Az a kép 24.-én készült, és az előző napi pulcsikat még nem tudtam leszedni, mert nyirkosak voltak. Akkor mostam utoljára. A koszos ruha meg csak gyűlt, még jó, hogy Zsófi rengeteget kapott a barátnőimtőlKép
Gondolkodtam, hogy mosókonyhát kérek a szülinapomraKép
Enyém apa tegnap este vigyázott Zsófira, amíg behoztam a fürdővizét. Megyek be a gyerekért, apa bámulja a TV-t és közli, hogy sír. Ha nem mondja, észre sem vettem volna...

Kika!
KösziKép
Drukkolok, hogy csak a foga legyen!Kép Neked pedig gyors gyógyulást!!!Kép

Pusz
Vendég

Bea!

Miénk apákat kössük össze Kép
Csak azért röhögtem a képen, mert előtte irtad, hogy nem akarod 24-n a száritót bámulni Kép A Jézuska nem hozott mosókonyhát? Kép Lesz kapsz!
Apa már vitte a mai csokor virágot? Kép

Kika!

Reméljük, hogy csak a fogacska.Kép

Andi

Andi
Kép
mucska

Ez most készült.

Enyém gyerek még nem hány, de lehet, hogy fog Kép
Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Mondtam a pulcsiknak, hogy gyorsan száradjanak, de nem fogadtak szótKép De 25.-e óta nem néztem a szárítót!!!Kép Bezzeg maKép
Ma nem kaptam virágotKép, de tortát igenKép. Most hozta apa, és ráadásul a kedvencemetKép
Később fotózom, és ha máshogy nem, virtuálisan kapsz belőleKép
Jó lenne már egyszer tényleg összekötni őket! Gondolom értedKép

Pusz
Vendég

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?