Hazaértünk
Stella!!!
Ez nagyon jó
Nagyon-nagyon drukkolunk holnap!!!
Évi
De fel a fejjel
Nekem a 3.Clostys hónapban sikerült!!!
Velünk pedig minden a lehető legnagyobb rendben
Kristóf tökéletesen van
Méhlepény, magzatvíz is tökéletes
Méhszáj teljesen zárt
Becsült súlya 1834gr
A doki szerint teljesen átlagos méretű baba lesz
, de ahogy elnézem a téli és tavaszi babás topikok babáit, szerintem nem lesz egy nagy baba
, ott ennyi idősen már mindenkinek 2 kiló fölötti a babája. (na ennyit arról, hogy a magzatvédő vitaminoktól óriásbébik születnek. Én ugyanis már több, mint 1 éve szedem folyamatosan
) De teljesen mindegy
Pont ettől lesz édi
Nekem pont a pici babák tetszenek
Ja, és ismét mutogatta a kukiját
, immár hatodszor
és a dokibácsi lemérte, hogy a zacsija a kukijával együtt már több, mint 4 cm!!!!!
Na micsoda pasim van nekem?!
Legközelebb 3 hét múlva megyünk majd, január 16.-án, a 37.héten
Meg voltunk vásárolni is
Vettünk még egy babaruhát
(most már tényleg az utolsó volt
), meg vettünk neki "kakikukát"
(ami a használt pelusokat egyenként légmentesen becsomagolja), meg kapott cumit, cumitermoszt, fürdőlepedőt, pelenkázóalátétet, meg még egy pár apróságot
, én kaptam szoptatós melltartót. Apuci nem bírt ellenállni egy kis távirányítós autónak, így azt is vettünk
Tök röhej, mert lesz vagy 3 éves, amikor már játszani tud majd vele
dehát olyan édesen kérlelt apuci, hogy nem tudtam ellenállni neki
azóta már töltődik az aksija és már ki is próbálta
itt autókázott vele a szobában
Ja, és meglátogattuk a munkatársamat is a kórházban, neki vasárnap született meg a kislánya
Hát valami tündéri a kiscsaj
De a legjobb ismét apuci volt
Ő alig látott még újszülöttet, legalábbis nem élőben és nem közelről. Na de most?! Lebukott a drága
Mi beszélgettünk a kolléganőmmel, az üvegajtó túloldalán pedig ott feküdt a baba a kiskocsijában, és egyszer csak oldalrapillantok, és apuci a párkányra könyökölve csak nézi-nézi meredten a kisbabát, meg se hallja, hogy szólok neki
Aztán hirtelen felkapta a fejét, de látszott, hogy teljesen máshol jár
Mintha abban a percben fogta volna föl, hogy 1 - másfél hónap múlva nekünk is egy ilyen kis csöppségünk lesz
Na, most már kiujjongtam magam, be is fejezem gyorsan
Babus+Kristóf