Új privát üzeneted érkezett!

Zora,
naná,fölösleges minden fillér pénzkidobás azért,ami ingyen is elérhető,tehát a helyedben SZTK dokihoz mennék beutalóért,megpróbálnám azt a helyet,ahova utal.Ciklus elején kell menni,a tüszőrepedés bekövetkezte előtt,ez fontos.

Edina,
azért pár nap múlva csinálj egy másikat a biztonság kedvéért.Csak,mert a sógornőm úgy járt,hogy a tesztje negatív lett és a másnapi vérvétel meg full pozitív,mindjárt szül.De nem hülyítelek,az is lehet,hogy picit megkavarodtál a gyógyszerektől,bár én pl.ilyet soha nem tapasztaltam magamon.
Ilyet még nem is hallottam,hogy a prof nem néz meg,ha nincs Murber....na mindegy,ha Andi ezt mondta,akkor biztos így van...pihenj tényleg és tök jó,hogy lesz még egy inszem,ezen már nem múlik,hidd el,és sikerülhet!
Vendég
 


Szia Zora,

tudod szidják a vidéki nőgyógyászokat, de nekem lelkiismeretes és nagy szaktudással rendelkező orvosom van.

Ő a HSG előtt előttem telefonon lebeszélte a röntgennel az időpontot (leakarták őt rázni, de ő nem hagyta magát), szabad ágyat csinált a nőgyógyászati osztályon.
Arra azért volt szükség, mert ha nem viseltem volna jól a vizsgálatot egy éjszakára bent kellett volna maradnom a kórházban, délután 4-kor engedett haza és délben kerültem sorra a röntgenben.

Akkor kellett a röntgenbe mennem amikor ő is és a röntgenes orvos is és az asszisztensek is beöltözve vártak már engem.

Fenn a vizsgáló asztalon helyezte fel a kacsát és csak hátrébb kellett csúsznom pár centit az asztalon a gép alá.

Röntgenes orvossal együtt figyelte, hogy mennyire átjárhatóak a petevezetékeim.

Minden vizsgálatot elfogadott Murber doktor is és a prof is.

Hormonvizsgálatra is azért volt csak szükségem, hogy hogyan alakultak pár hónap alatt a hormonszintjeim és egy kicsit több hormont néztek, mert csak a meddőségi központban ingyenes a vérvétel.

Igy is az alaphormonok vizsgálatáért 20 ezer forintot kellett fizetnem, TB-sen levették a vért 2 alkalommal a ciklus során és magánlaborban vizsgálták meg.

Férjemnek is csak a második andrológiai vizsgálatot kellett elvégeztetni, de azt is azért mert azt csak Náluk lehet. Ő küldte el a férjem a Ferencvárosi Rendelőintézet Igazgató Főorvosához Kovács Főorvos Úrhoz, aki urológus is és andrológus is és személyes jó barátja.

Meddőségi Központba is ő irányított, sőt javasolta, hogy genetikai kivizsgálást is csináltassak, adott beutalót is.
Igaza volt, mert a genetikai kivizsgálás során kiderült, hogy Leiden mutációs vagyok, szerencsére csak heterozigóta (egyik szülőtől örököltem). Ennek a vizsgálatnak is nagyon megörült Urbancsek Professzor Úr, így teljes képe volt a lehetséges okokról!

Meg is mondta a prof, hogy nagyon sok vizsgálat elkészült, ritka az ilyen! Általában nem így küldik a nőgyógyászok hozzájuk a nőket.

Pedig én nem magánorvoshoz jártam, hanem állami kórházba.

Nem az számít, hogy SZTK doki az illető vagy magánrendelésen vagy, hanem a lelkiismeretessége és a szaktudása.

Lehet, hogy megbántottalak, de ezt azért írtam le Neked, hogy nem kell lenézni az SZTK orvosokat!
sziszi73
 
 


Szia Sziszi!

Nem bántódtam meg, különösen mert nem nézem le se az sztkban dolgozó se a vidéki orvosokat és a megfogalmazott dühöm annak szólt, hogy minimális idő alatt kell találnom valakit, aki szintén rövid időn belül elvégzi a vizsgálatot. Mindegy nekem hogy magán vagy sztk-s doki csak nem tudtam merre szaladjak és hogy elkezdjek-e egyáltalán szaladni, mert a nullához közelít az esélye annak, hogy mindenünk meglegyen kb. 4-5 héten belül és még egy beavatkozásunk lehessen a nyári szünet előtt. A konklúzió is csak azért volt számomra a magán doki, mert arra számítok, hogy nagyobb eséllyel tudnak ilyen rövid időn belül időpontokat adni a hsg-re. Lehet, hogy rosszul döntök, de nincs most időm több dolgot végig próbálni.

Jó, hogy ilyen alapos dokid van, sajnálom, hogy az enyém nem foglalkozik meddőségi kivizsgálásokkal, dehát ezt tizen x éve nem tudhattam és nem is valószínű, hogy érdekelt volna. Igyekszem arra gondolni, hogy terhesgondozásra jó lesz megint hozzá járni. :wink:
zora82
Budapest
 
 

 
 

Szia Zora,

az én dokim is egy sima mezei szülész-nőgyógyász, csak alapos és sokat képezi magát.

Ja és édesanyám révén kb. 25 éve ismerem. Mondta is nekem, hogy a régi kapcsolat miatt úgy érzi, hogy már több van a család és közte, mint orvos-beteg kapcsolat.

Egy meddőségi központban megállná a helyét!
sziszi73
 
 


szia, én is a SOTE-ra járok ill. remélem egy ideig csak jártam. A HSG vizsgálatot végül a Telki kórházban csináltattam pont az időpontok lehetetlensége miatt. Ezzel rosszabb esetben szerintem hónapokat is lehet csúszni. A Telki magán kórház, a HSG kb 30e volt, viszont időpontban nagyon rugalmasak voltak, az esedékesség előtt 1 héttel beszéltem velük . A doki is nagyon rendes volt. Nekem ennyit megért. Végül lombik lett, sikerrel. :) Ha a SOTE-s időponta vártam volna szerintem kb most kezdhetnénk, pedig a hölgy ott is igyekezett a ciklusomnak megfelelő időpontot találni a lehető legkorábbra, csak hát sajnos korlátozottabbak a lehetőségeik. Bármi is legyen a döntésed, sok sikert!
echo95
 
 


Sziasztok,
tudja valaki,hogy nyáron mikor kezdik a szünetet az osztályon?

Echo,
gratulálok a sikerhez!
Vendég
 


Szia Mzsó

Ma reggel megcsináltam a 2. tesztet és most is negatív lett, szóval most már biztosan nem jött össze sajnos.
Pihenek és próbálok nem gondolni a sikertelen inszemekre persze nem sok sikerrel.
Reméljük, hogy jövő hónapba ügyesebbek leszünk,bár máj 8-án műtik a párom lábát de remélem azért velem tud majd jönni.
Sok szerencsét és kitartást mindenkinek.
Edina

Maci mi van veletek ? Remélem jól vagytok és mindent rendben talált az orvos :)
Puszi Edina
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok!
Elnézést, hogy így eltűntem. Velünk minden rendben, a saját orvosom is mindent rendben talált, szépen lüktetett a szívtelepe a picinek, majd május 8-án kell újra mennem hozzá.
A tünetek elég erősen megvannak (émelygés, derékfájás, álmosság) de nem panaszkodom, mert ezt vártam.
Edina, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de kérlek, ne add fel!!! A párodnak ambuláns műtéte lesz? Biztosan minden rendben lesz a következő inszemnél!!!
Dondon, Zsó, jövő héten eljön a várva várt kezdés :wink:
Zora, sikerült valahogy elintézni a HSG-t?
Echo, szívből gratulálok!!Mikorra várod a picit?
Nem szeretném senkinek fájdítani a szívét, így ezentúl csak olvaslak Benneteket és nagyon-nagyon szorítok mindenkinek!!! Remélem, hamarosan követtek :wink: !
Köszönöm Nektek a sok támogatást, tanácsot, erőt!!
Puszi Nektek
maci80
 
 


Maci,
de jó,hogy jelentkeztél!Örülök,hogy jól vagy én minden rendben és külön örülök,amit a tünetekről írsz,hát igen,aki megszenved érte az utána jobban viseli a nehézségeket!Én már túl vagyok azon,hogy fájdítsd a szívem,de nekem is volt ilyen korszakom,teljesen emberi dolog,csak az ember egy idő után átlendül...

Még nem most kezdek,majd meglátjuk.Ugyanis az történt,hogy hétfőn jött meg 33 napra,erre bementem Murberhez,megkérdeztem,mi van,ha megint ilyen hosszú a ciklus és Pünkösd hétvégéjére esik.Mondta,hogy akkor sajnos semmi mert hétvégén nincs FSH meghatározás,nekem anélkül meg nem lehet indulni.Kérdeztem,hogy mi van,ha még 1 hót várunk,júni.végéig,azt mondta,akkor meg már nem indítanak ciklust,mert elmennek konferenciára mindketten,utána meg szabadságra az egész osztály.
Tehát maradtunk abban,hogy inkább megpróbáljuk most,de a hormonértékek igen rosszak lettek,így marad a várakozás,vagy úgy jön meg,hogy ne essen bele Pünkösdbe a 2.-3.nap és jó lesz a hormonérték,vagy marad az ősz.
Már ez sem érdekel,lesz ahogy lesz.Csak csalódtam,mert azt hittem,a futás rendbevágja az FSH-LH értékeimet,de csodák nincsenek.A kemotartápiát,amelyen átestem,nem lehet meg nem történtté tenni,ez van.
Reméljük,tudok még jobbat is.Múltkor is 11,2 volt,utána meg 6,8,csak néztünk :roll:

Többiek,
mi van Veletek?
Vendég
 


bocs,kemoterápia,nem tartápia :lol:
Vendég
 


Sziasztok, köszönöm a gratulációkat, kedvesek vagytok.

Maci, én is gratulálok Nektek és nagyon boldog kismamaságot kívánok!

Reméljük a továbbiakban nálunk is minden rendben lesz és picur egészségesen megérkezik november végén. Én is minden napnak örülök, amikor érzem a különböző tüneteket. Tuti, hogy aki ezeket a kezeléseket végigcsinálja és teljesül az álma, nem sűrűn panaszkodik miattuk. Korábban olvasgattam ezt a fórumot, mivel magam is érintett voltam és sok hasznos infót találtam. Nekem amúgy a SOTE-n eddig még csak jó tapasztalatom volt, most az ARO-n is, meg akkor is, amikor műtöttek (2x).

Lányok, nagyon sajnálom, akiknek eddig még nem sikerült. Tisztelem a kitartásotokat és szívből kívánom, hogy a következő teszt + LEGYEN!!! Persze a most kezdőknek is sok sikert!
echo95
 
 


Edina,
sajnálom,hogy végül nem sikerült ez a hónap és nagyon szorítok a következőhöz meg a párod műtétjéhez is!
Vendég
 


Sziasztok lányok!

Gratulálok azoknak, akik közben teherbe estek. Új vagyok itt az ARO-n, első lombik ICSI-m lesz.
Két dolgot szeretnék kérdezni tőletek:
1. Második hete adom magamnak a Gonapeptylt, ha a hormonjaim úgy akarják, csütörtöktől jön a Menopur. Ez a stimulációs időszak általában meddig tart? Nagyon kellene tudnom a munkám miatt.
2. A másik, hogy kell szednem Bromocriptint, mert magas volt a prolaktinem. De a Prof azt mondta, hogy majd, de hogy mikor van az a majd, nem tudom, ("majd" megkérdezem).

Sok sikert mindenkinek!
paradicsom24
Budapest XII. kerület
 
 


Sziasztok

Én is abban reménykedem, hogy most sikerül végre az inszem és nem kerül sor a lombikra.
A páromat jövő kedden műtik térdszalag szakadás és porcleválás miatt. Nem tudom mennyire jön rendbe az inszemig, de valahogy csak megoldjuk a reggeli bemenetelét.
Nem tudom ha most sem sikerül az inszem lesz-e időnk lombikra még a nyári szünet előtt, szerintetek?

maci neked nagyon örülök és igyekszem követni a példádat.
Vigyázzatok nagyon magatokra és azért néha halljunk rólad:)
Szép estét mindenkinek
Edina
edina71
Budapest
 
 


Paradicsom,

a stimuláció szűk 2 hét.Ha csüt.kezded a Menopurt,lehet,h.már 10 nap múlva hétfőn lesz leszívásod,de az is megeshet,hogy csak 14 nap múlva csütörtökön,ezt előre nem tudják megmondani,menet közben derül ki.

Ha van otthon Bromocriptin és tudod az adagját,nyugodtan kezdd el szedni,ha nem tudod,kérdezz rá!

Edina,
nagyon drukkolok az inszemhez.A lombik sajnos már nem fog beleférni,de reméljük,nem lesz rá szükség.Azért tudom ilyen biztosan mert én is megkérdeztem Murbert,nekem is csak a május végi kezdés jöhet szóba,júniusban már nem indítanak.
Vendég
 


Paradicsom,
mi újság?

Edina,
mikor lesz az inszem?

Többiek?
Vendég
 


Sziasztok,
ma végre voltunk újra a klinikán. Murber doki meggyőzött, hogy a fagyasztottakból használjunk fel. Holnaptól szúrom a Gonapeptylt.
Sajnos most nem érzem magam olyan erősnek, mint az előzőnél. Nagyon fáradt vagyok. Vagy ez csak a tavaszi fáradtság?

Maci80, tudnál némi infót adni arról, hogy kb. meddig kell a tapaszokat használni. Azokat pontosan hogy is kell használni, mennyit naponta? S neked mikortól számolják a terhességed kezdetét? Mármint milyen momentumtól? A tapaszok elkezdésétől? S meddig tart egy ilyen protokoll?
Köszi szépen előre is!

Mindenkinek hajrá!
dondon
Budapest XII. kerület
 
 


Sziasztok!
Dondon: épp akartam kérdezni, hogy mi volt a klinikán. Hány embriótok van lefagyasztva? Én is pont így érzetem, mikor elkezdtük a fagyis programot, hogy nehezebben viselem, pedig sokkal kevésbé megterhelő a szervezet számára. Nekem 5 hét volt a kezelés, mert nekem a Gonapeptyltől mindig csak lassan áll le a saját hormonműködésem. Az első vérvételkor még nagyon magas volt valamelyik hormon, ezért újabb egy hét szurkálás. Közben megjött a vérzésem, és így a következő március 6-i eredmény jó lett (február 14-én kezdtük a Gonapeptylt, a 20. ciklusnapon), akkor kezdtük el a tapaszt, amit a mai napig használnom kell (a 12. hétig kell tapasztani). A mennyiséget ki fogja nyomtatni és odaadja, 2 naponta kell cserélni, az első naptól kezdve a 17. napon kora délután lesz a beültetés. Ennél a módszernél nem kell 2naponta menni, azt hiszem, és kb 2-3 alkalommal voltam az 5hét alatt.
A ciklusom első napjától számítják a várandósságomat, ami az első tapaszos nap, március 6.
Remélem, sikerült válaszolnom, ha esetleg még van/lesz kérdésed, írj nyugodtan, mert nyomon követlek Benneteket.
Mindenkinek kitartás!!!!

Kép
maci80
 
 


Sziasztok,
Maci80: köszi szépen a gyors választ. Aranyos tőled, hogy a boldogságod közepette szakítottál rám időt.
11 embriónk van lefagyasztva a 2 lombikból. Jövő héten kell mennem vérvételre, s talán akkor el is kezdhetem a tapaszokat. Eddig gyorsan reagáltam a Gonapeptylre. S ha tényleg így lesz, akkor újra lesz Vízöntő gyermekünk! (Naná, hogy gyorsan ki is számoltam a várható szülés napját :-) )
Edina71: Mi újság? Párod túl van a műtéten? Gyorsan lábadozik? Megvolt az újabb inszem?
mmzsó: Szorítok, hogy el tudjátok kezdeni a nyári szünet előtt a lombikot! Van már valami hír a FSH-LH értékedről?
Többiekkel mi újság? Paradicsom24,sziszi73, zora82?
dondon
Budapest XII. kerület
 
 


Szia Dondon,

ha most is megjön a menzeszem (10-én kellene) akkor ciklus első napján hívnom kell a Klinikát és a profhoz időpontot kérni.

Mondta Andi, hogy az első 5 napon belül a prof elé kell kerülnöm, megvizsgál és eldönti, hogy milyen kezelést alkalmaz.

Remélem nem lesz rá szükség, mert ebben a hónapban természetes úton teherbe estem.

Csütörtöktől egy kicsit többet tudok.

Ha nem jön meg a menzeszem akkor 3-5 nap késés után teszt.
Pozitív eredmény estén azonnal hívni a Klinikát és időpontot kérni a profhoz.

Remélem sikerrel jársz és valóban Vízöntő gyermeked lesz!
sziszi73
 
 


Sziasztok!

Mi is várakozunk. Leginkább arra, hogy ne jöjjön meg a héten. ;)
Viszont, ha igen, akkor minél hamarabb, mert 18-ára sikerült a hsg-re időpontot egyeztetnünk és addigra viszont el kellene múlnia. Ma vagyoka 29. napon, de a 17-en voltam rákszűrés miatt dokinál és az ultrahang szerint még nem volt peteérésem, viszont egy szép nagy pete várakozott. :) Na de így 31-33 napos ez a ciklusom. (Persze egész nyugodtan megnyúlhat "pár" hónapal. Nem fogok reklamálni. :) )

Dondon, nagyon megértelek én sem bírtam ki, hogy meg ne nézzem. Nekem a párom vízöntő. Mondanom sem kell mit érzett, mikor mondtam neki, hogy ha most sikerrel járnánk nagy valószínűséggel a születésnapjára lennénk kiírva a babával. :) Szorítok nektek nagyon!

Úgy tűnik mozgalmas napok, hetek állnak mindenki előtt. Azt kívánom, hogy a klinika nyári szünetével már egyikünknek se kelljen foglalkoznia!! :)
zora82
Budapest
 
 


Sziasztok!

De jó,hogy jelentkeztetek!

Dondon,
rengeteg embriód van,de jó neked!Nekem még csak 2 van fagyasztva,még legalább 2 kéne,hogy fagyasztott programot csinálhassunk.
az FSH-LH érték akkor derül ki,amikor legközelebb megjön (kb.2 hét) és megint vesznek vért a 2.vagy 3.napon.Lehet,hogy majd találkozunk a klinikán! :wink:

Sziszi,
drukkolok,hogy ne is legyen kezelés csak terhesgondozás!

Zora,
hova sikerült hsg-re bejelentkezned?Neked is nagy drukk,tényleg jó lenne,ha már nem számítana a nyári szünet...
hát,ha most se lesz jó fsh-m,nekem marad a szeptember,de nem baj,már nem izgat,de azért persze jobban örülnék egy kezelésnek most... :roll:
Vendég
 


Mmzsó, a sote II-re sikerült. :)
Nagyon szorítok neked, hogy jók legyenek az eredményeid és ne kelljen szeptemberig várni.
zora82
Budapest
 
 


Sziasztok !
A páromat tegnap műtötték és ma jött haza, lábadozunk gyógyulgatunk.
Nekem ma reggel jött meg és beszéltem is az Andival pénteken reggel 9-re kell mennem vizsgálatra. Az utolsó inszem lesz reméljük ez most sikerül.
Ha mégsem akkor szeptemberben folyt köv a lombik, de reméljük erre már nem lesz szükség.

Maci.
Remélem minden rendben van nálatok a pici szépen növöget és sokat pihengetsz vele. Bízom benne hogy hamarosan követem a példádat én is.

dondon drukkolok neked hogy sikerüljön minél előbb a baba nálatok is.

Szép estét mindenkinek.
Edina
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok!

Kinek hogy alakultak a dolgok?

Zora,
lesz hsg,vagy elmarad?

:lol:

Sziszi?Hm?

Edina,
majd írj,mi volt ma!Remélem,a férjed jól van,szépen gyógyul és 2 hét múlva simán be tud menni a klinikára!

Dondon,
mikor mész jövő héten?én a jövő hét utánin megyek,nem tudom,melyik nap,attól függ,mikor jön meg.

Jó hétvégét nektek! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Lesz sajnos. :cry:

Ma elintéztem hozzá a vérvételt.
Hétfőn megyek tüdőszűrésre meg ekg-ra, és sikerült május 30-ára időpontot kapnunk a kezelések megkezdéséhez.
Tudtok abban segíteni ez mit jelent pontosan? Mi fog történni? Még nem dőlt el, hogy lombik lesz vagy inszemináció. (A 20. napomon leszek akkor.)

Illetve a hsg-re mit vigyek majd magammal? Olvastam olyat, hogy betétet, meg a mensturációkor egyébként használt fájdalomcsillapítót(?). Meg az sem világos, hogy ez most egy normál vizsgálathoz hasonlóan utcai ruhás vagy hálóinges, köntösös történet?

Sziszi? Teszteltél tegnap?

Edina, mesélj majd mi volt ma reggel.

Szép napot Nektek! :)
zora82
Budapest
 
 


Kedves Mmzsó és Zora!

Köszönöm, hogy gondoltok rám. Még nem teszteltem. Azt beszéltük meg a proffal. hogy 3-5 nap késés után legyen a teszt. Úgy döntöttem, hogy majd 4. napon fogom elvégezni.

Remélem, hogy ebben a hónapban már nem jön meg a menzeszem és pozitív lesz a tesztem. Most még csak 1 nap késésnél tartok.

Zora,

örülök neki, hogy a SOTE II-re sikerült időpontot kérned HSG-re!

Betétet feltétlenül vigyél magaddal, mert gyenge vérzés elő szokott fordulni
Nekem kellett vinni kórházi hólóinget, illetve köntöst.
Normál esetben hazaengednek még aznap délután, de ha nem jól viseled akkor egy éjszakára lehet, hogy bent kell maradnod.

Nekem a nővérek a nőgyógyászati osztályon azt mondták, hogy általában egy éjszakát bent szoktak maradni a kórházban HSG után.

Szép hétvégét Mindenkinek!
sziszi73
 
 


Sziszi, hős vagy ezzel az eltökéltséggel!! Nagyon szorítok Neked! Jövő héten pedig várjuk a híreket.

Remélem nem lesz semmi gond a hsg-n, de akkor úgy készülök, mintha maradni kéne és reméljük pikk-pakk otthon leszek. Köszi az infót. :)

Mindenkinek szép hétvégét!
zora82
Budapest
 
 


Szia Sziszi!
Ha jól emlékszem voltál te is genetikai vizsgálaton, ahol végül is kiderült sok minden.
Megkérdezhetem, hogy hogyan történt! Azért kérdezem, mert a férjemmel átestünk egy genetikai vizsgálaton, de többet vártam a vizsgálattól és az eredménytől is, ugyanis vérvétel után 3 héttel azt mondták minden Ok. sem alaki sem számbeli eltérés nincs egyikünknél sem. Szóval valami hókuszpókuszt vártam és csak ennyi volt...
Amúgy követem az eseményeket, mindenkinek hajrááááááááá
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zuzmaring
Eger
 
 


Zora,
én az Istvánban voltam,de ott rémes,talán már írtam,a katéterrel együtt kellett átsétálni az udvaron egy másik épületbe,örülök,hogy sikerült kultúrált helyre kerülnöd.Nekem is kellett a betét,engem utána azonnal hazaengedtek,délután el is mentem dolgozni,mert senki nem mondta,hogy nem ajánlják.Félig fekve hegedültem a széken,de túléltem.Előtte volt egy komolyabb görcsöm,de a gyógyszertől azonnal emúlt.szóltam a karmesternek,hogy mi van,azt mondta,szó nélkül menjek haza,ha rosszul vagyok,de erre nem került sor.

Szerintem azért kaptál 20.napra időpontot,hogy ha a prof úgy dönt,hogy lombik,akkor rögtön el is kezdhetitek,ugyanis a hosszú protokoll a 20.napon kezdődik.Ha meg az inszem mellett dönt,akkor visszahív a köv.ciklusod első napjaira.

Sziszi,
óriási drukk a további késéshez! :wink:

Edina,
mi újság?
Vendég
 


Sziasztok !

Pénteken reggel voltam a klinikán és megbeszéltem Murber dokival, hogy a harmadik inszemet már kihagyjuk mert szerinte is kicsi az esély a teherbeesésre. Kb 5% adott a sikerre ez elég kevés szerintem.Jövő kedden 15.én kell mennem a profhoz megbeszélni a lombikot. Reméljük még a nyári szünet előtt sikerül összehozni.

Sziszi
Neked szorítok, hogy ne kelljen hívni a kórházat .

Szép hétvégét mindenkinek.

Edina
edina71
Budapest
 
 


Edina,
mi volt ma a profnál?
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Hétfőn hajnalban teszteltem egy negatívat. Tegnap 18 órakor pedig már megint megjött a menzeszem 5 nap késés után.
Ma hajnalban pedig akkora görcsölésem volt, hogy alig bírtam magam összeszedni. Csak úgy tudtam elindulni dolgozni, hogy bevettem 2 No-spa-t, 1 Algopirint és megittam egy nagy csésza cickafark teát.

Délután hívom a Klinikát időpont miatt.

Köszönöm Nektek, hogy szorítottatok!
sziszi73
 
 


Úgy sajnálom Sziszi! Lélekben veled vagyunk!

Edina, mi volt a Klinikán?

A labor szerint valamilyen gyulladás van a szervezetemben, így nem lehet pénteken megcsinálni a hsg-t csak a következő ciklusomban. Úgy tűnik, marad a szeptember.
zora82
Budapest
 
 


Kedves fórumozók!

Szeretnénk kérni benneteket,hogy támogassátok a PCOS Szívügy Alapítványt egy szavazatotokkal! Nagyon fontos lenne!! KÖSZÖNJÜK!!

Átélted, milyen segítség nélkül ide-oda csapódni PCOS-esként, netán elhízottként? Ugye, milyen frusztráló volt?

A mai fiatalokon segíthet a PCOS Alapítvány jelöltje, Kulics Márti, aki jelenleg a 3.helyért küzd a Vodafone Főállású Angyal pályázaton. Ha összefogással elég szavazatot tudunk neki gyűjteni, 1 éven keresztül, fő állásban csak azon ügyködne, hogy minél több PCOS-es lányon, nőn segíthessen.

Neked "csak" egy 1 percnyi szavazás - nekünk óriási segítség!



http://apps.facebook.com/foallasuangyal/?showproject=3
kiscsiga123
csiga
 
 


Sziszi,
sajnálom!És még így meg is kínoz...mit mondtak a klinikán?

Zora,
ne már,milyen gyulladás?Na,nekem labor se volt előtte...
Csak nem a CRP magas?Nekem is volt már magas,anélkül,hogy bármi bajomat éreztem volna,na,de ők tudják.Hát akkor sok-sok türelemre lesz szükséged,szegénykém. :(
Vendég
 


Hú, izzik a fórum megint! Nem nézek felé pár napig, s már annyi minden történik.
mmzsó: akkor lehet, hogy találkozunk a jövő héten, mert:
Nos, nekem is csúszik 1 héttel legalább a fagyasztott embriók beültetése. Túl magas volt valamelyik hormonértékem, szóval jövő kedden (22.-én) mehetek megint vissza. Remélhetőleg akkor elkezdhetem a tapaszokat.
Ja, és időközben meg is jött a mensesem, pedig az eddigieknél a Gonapeptyl leállította. Na, úgy látszik tényleg öregszem! Viszont, ha minden jól alakul június 7.-én lesz a beültetésem. Már úgy várom!!
Edina71: Mi van veled?
Maci80: Ugye minden o.k.? Szépen fejlődik a picike?
Kitartás mindenkinek, aki pedig még a nyári szünet előtt el tudja kezdeni: HAJRÁ!
dondon
Budapest XII. kerület
 
 


Dondon,
ha hétfőn jön meg,kedden én is megyek,erre van is esély.Majd szólok!

Edina,
ne kínozz minket tovább,látod,mindenki lerágja a körmét,hogy mi van veled! :lol:

Maci,
én is kíváncsi vagyok,hogy vagy!Hol is fogsz szülni?
Vendég
 


Sziasztok !

Nem csigázlak tovább akkor benneteket , de nem volt netem és nem tudtam írni nektek.
Kedden 10 körül bicegtünk be a párommal a klinikára és türelmesen vártunk fél 1-ig amikor is szólt az Andi, hogy a Murber doktor fog hívni vizsgálatra, bár Urbancsek is ott volt. Akkor még nem tudtuk ezt mire vélni de vártunk tovább türelmesen.
Amikor bekerültünk a rendelőbe kérdezte Murber, hogy miben maradtunk a proffal lombik ügyből kifolyólag erre én mondtam neki, hogy be sem hívott átpasszolt neki.

Megnézte a dossziémat és ledöbbentünk amikor közölte, hogy a prof nem hagyta jóvá a lombikot nálunk mert indokoltnak látja a 3. inszemet . A doki sem értette a dolgot de abban maradtunk, hogy sajnos ez a hónap is kimarad mert már keddre lekéstem az inszemről Ezért folyt köv. júniusban a 3. és egyben utolsó inszemmel
Ha ez sem sikerül akkor marad szeptember sajnos.
Nagyon bízunk a sikerben !!!!!!!!

Maci remélem jól vagytok mindketten .

Sziszi sikerült időpontot kérned?

dondon drukk a lombikhoz és gondolok rád 7.-én.

Szép hétvégét mindekinek Edina
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok!

Edina,
nahát,ez meglepő!Néha olyan fura a prof,mármint ahogy kommunikál,vagyis inkább nem kommunikál... :roll: Mindenesetre óriási drukk a következő hónapra,ami már nem olyan sokára itt van,hisz már a 11.napon vagy kb.

Nekem ma jött meg,ami azt jelenti,hogy hétfőn megyek vérvételre,a 3.napon,és ha elfogadható értékeket produkálok,jöhet a 6.lombik.Hát vegyes érzéseim vannak,olyan jól megvoltam eddig e nélkül a tortúra nélkül...de majd újra belejövök.

A tesóméknak meg ma született meg a 2.gyermekük,kislány(,az első kisfiú).Ettől jól fel vagyok dobva,talán jövő hétvégén elutazunk megnézni őket!
Vendég
 


Sziasztok!
Olvasgatlak ám Benneteket, ahogy megígértem, csak most visszatértem a munka világába, mellette meg csinálom a természetgyógyász sulit.
Sziszi: nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, pedig nagyon szurkoltam. Kaptál azóta időpontot a klinikára? Mikor mentek?
Zsó: örülök, hogy tegnap mentél vérvételre, mi volt? Remélem, rendben az értékek, és indulhattok, és nemsokára boldog kismami leszel!Gratulálok az unokahúgihoz!
Edina: sikerülnie kell! Párod lába gyógyulgat?
Zora: a gyulladás nem feltétlenül jár olyan tünettel, amit észre is veszel, és a Te érdekedben nem csinálják meg ilyenkor a HSG-t, nehogy összeszedj valami nyavalyát. Sajnálom, hogy lecsúsztatok a tavaszi lehetőségről :-(
Dondon: szorítok, hogy ma kezdhesd a tapaszokat!
Mi jól vagyunk, KisManó szépen növekszik, 8-án voltunk uh-n, akkor 2.57cm volt, és gyönyörűen vert a kis szíve, járt a keze lába, nagyon édes volt. A rosszullétek lassan kezdenek megszűnni, a folyamatos fáradtság viszont még nem enyhül, de nem panaszkodom :-). Az Uzsoki utcai kórházban fogok szülni, mert az orvosom jelenleg ott vezet szüléseket.
Nagyon szurkolok Nektek, hogy valóra váljon az álmotok!!
Puszi mindenkinek!!
maci80
 
 


Maci,
örülök,hogy jól vagytok!

Sziszi,
tényleg,mi volt a klinikán,gondolom már voltál is!

Nekem megint rossz lett az érték,még a jövő hónap beleférhet,azt mondta Murber doktor.Úgyhogy megyek kb.4 hét múlva.
Vendég
 


Sziasztok!

Sajnálom, hogy az utóbbi időben eltűntem, de férjurammal elhatároztuk, hogy megpróbáljuk egy kicsit lazában kezelni a dolgokat...
Maci: örülök, hogy szépen növekszik a kicsike!

mmzsó: nagyon sajnálom, hogy ismét várnod kell...

Sok-sok drukk továbbra is mindenkinek! :-)


Mint írtam, én minden este szedem a fél bromocriptint. Most viszont gond van: elkezdtem vérezni hó közben....
Ilyenkor mi van? Saját nődoki, vagy a SOTE az első lépés?
dekatka82
Vácrátót
 
 


Sziasztok,
nos én is elkezdhettem végre a tapaszokat. Június 7.-én lesz a beültetés!!!!!

mmzsó, edina 71: fel a fejjel! Ha 1 hónap múlva minden rendben lesz, akkor megérte várni! Hamar el fog szaladni, jön a szép idő. A június a legszebb hónap egész évben!

maci80: örülök, hogy minden o.k. nálad. Uzsokiban nagyon jó és barátságos a szülészet!

dekatka82: szerintem hívd fel a SOTE-t, s a lányok megmondják, hogy mi a teendő.
dondon
Budapest XII. kerület
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszönöm, hogy lélekben velem vagytok illetve voltatok!

Szerdán beszéltem a Klinikán Andival és péntek 9.30 órára adott időpontot Murber doktorhoz. Kérdeztem Tőle, hogy miért kerültem át a proftól, ő azt mondta, hogy ezt a hormonkezelést Murber szokta a Klinikán végezni.

Pénteken ultrahanggal kezdett Murber, mindent rendben talált. Felírt Clostilbegyt tablettát 3 havi adagban (napi 2*1 tablettát), Fostimon injekciót (3 havit) és Choragon injekciót 1 dobozzal.

Elküldött a nőgyógyászomhoz friss rákszűrést csináltatni, mert januárban volt egy éve, hogy utoljára csináltak.

Beutalót írt hypophysis MR vizsgálatra. Erre nagyon nehéz volt időpontot kérnem, mert mindenütt szeptember végére vagy októberre tudtak volna adni időpontot.

Végre ma délelőtt a Szent István Kórházba kaptam július 30. 8.10 órára időpontot.

Felháborítónak tartom, hogy TB támogatásra ennyit kell várni! Ráadásul még felhívják a figyelmemet, hogy fizetősre (potom 58.000.-Ft-ért) 2 héten belül kaphatok időpontot!

Holnap reggel vérvételre kell mennem ösztradiol és prolaktin szintet fognak majd nézni.

Utána 8.30 órára pedig Murber doktorhoz ultrahangra, hogy megnézze ultrahangon a tüszőérést.
Amennyiben a Clostiltól nem kezdtek el megfelelő mértékben nőni a tüszők a Fostimon injekciót majd Andiék beadják, hogy rásegítsen a tüszőérésre.

Hát most eléggé izgulok! Remélem ebben a hónapban sikerrel járunk majd!

Nem tudjátok, hogy miért írtak fel 3 havi adagot a gyógyszerből és az injekciókból?
sziszi73
 
 


Maci,
örülök, hogy a KisManó szépen növekszik remélem minden rendben lesz!

Zora,
sajnálom, hogy nem csinálták meg a HSG-t és, hogy lecsúsztatok a tavaszi lehetőségről!

Dondon,
örülök, hogy ma elkezdhetted a tapaszokat és június 7-én sikerrel jársz majd a beültetéssel!

Mmzsó,
nagyon sajnálom, hogy ismét várnod kell!

Edina,
most biztosan sikerülni fog! Valamiért így kellett történnie!

Dekatka,
hívd fel Andiékat, hogy ilyenkor mi a teendő!
sziszi73
 
 


Halihó!

Köszönöm a segítséget!
Tegnap felhívtam a SOTE-t és azt mondták, hogy első körben saját doki.
Akit miután felhívtam, rögtön közölte, hogy mindez a bromo mellékhatása....
Úgyhogy valsz ez a hónap kiesett... :-(
Sajnos eléggé el vagyok keseredve.


dondon: június 7 mindjárt itt van! Ez nagyon jó hír! :-)



Nekünk jövő hónapban kell majd újra menni a SOTE-ra. Majd meglátjuk mi lesz.


Mindenkinek kitartást!
dekatka82
Vácrátót
 
 


Sziasztok Lányok!

Voltam tegnap a Klinikán Murbernél.
Megnézett ultrahangon, sajnos még nem látott tüszőt. Mondta, hogy nincs semmi gond még csak a 9. ciklusnapon vagyok.
Andival beadatott egy Fostimon injekciót, a másikat pedig ma reggel kell megkapnom.
Pénteken újból menni hozzá 8.30 órára ultrahangra.
Ha minden rendben lesz Pünkösd után kedden inszem!
Drukkoljatok nekem!
sziszi73
 
 


Sziasztok!

Köszi az együttérzést.2 napig nagyon magam alatt voltam,nem azért,mert nem bírok ki 1 hónap várakozást,hanem,mert 2 egymás utáni hónapban ilyen rossz lett az fsh-m.De tegnap futás közben kiötlöttem,hogy nem keseredek el,amíg Murber nem esik kétségbe,hogy most mi a túrót csináljon velem,addig én sem fogok.Tudom,hogy vannak nők,akiknek rosszabb eredménnyel is elkezdik a kezelést és nekem azért nem,mert volt már többször is jobb eredményem,tehát a lehetőség most is adott rá,és ha már le kell perkálni félmillát,legyen is petesejt.

Dekatka,
azért a klinikán is kérdezz rá erre a vérzésre,én még ilyet nem hallottam,hogy a bromotól vérezne valaki... :roll:

Sziszi,
ne izgulj,lesz tüsződ!Nekem is kellett a Fostimon mind a kétszer,mikor inszemeztünk.Az egyiknél 2,másiknál 3 tüszőm lett tőle.Majd írjál,mi volt pénteken.
Sajnálom,hogy ilyen sokára kaptál időpontot az Istvánba.Mindig ez van,a tb-s dolgokra rohadt sokat kell várni,ha fizetsz,szabad az út.De ez nagyon drága vizsgálat!Ilyen magas a prolaktinod?

Dondon,
éljen a tapaszozás,hajrá és várjuk a jún.7-t.És akkor mégsem találkozunk mert én most nem megyek júni.közepéig.
Vendég
 


Szia Mmzsó,

nem annyira túl sok a prolaktimon, csak napi 1/2 Bromot szedek.

Szerintem csak tutira akar menni Murber. Tegnap nézetett prolaktint is és nem mondta, hogy nagyon magas lenne.

Az inszem nem sikerült egy alkalommal sem?

Majd írok péntek este, remélem jó hírrel szolgálok majd!

A lombik annyira drága?
sziszi73
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?