Új privát üzeneted érkezett!

Tegnap Debrecenben voltunk, mangalica-fesztiválon. Találtam egy egészen jó babaruhást :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.kynga.hu/rendezvenyeink/

Kép
trigemini2012
Fehértó
 
 


Erpé!

Tüsszög és fáj a hasa... Annyira sajnálom szegényt, 20 percenként pisil, és nem veszi észre hogy kell, csak hogy becsorgott, és olyankor sír. éjjelre adtam rá pellust (maradt néhány...), pedig egy éve nem volt rajta pelenka... Volt sírás mire megértettem vele, hogy ez most jó... Nem tudom mi lesz... Elkeserítő...

Macianyu!

Igen endometriózisom volt, de 2010 ben kivették a gócot (a bal petefészkemet), és azóta elkerül :)

Trigemini!

Semmi pszihés, azzal indított mindenki de ki zárták... A tág hólyagnyak miatt van, ha begyullad vagy kicsit felfázik, akkor fordul elő, vagy ha baci van. Ennyit arról, hogy két napot volt bölcsibe... pénteken nem volt betürve a derekánál a trikó meg semmi... Most már nem tudom mit tegyek...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Áááá, ha visszalépek elszáll amit írtam????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :cry: De akkor így hogy válaszolok??? Ennyit nem tudok megjegyezni... :oops:


Szóval,ismét:
Köszi a dícséreteket, pedig annyira béna a kép is (látszik, én csináltam. :P ), én sem érzem extra nagynak, de van aki rögtön mondja, hogy még csak?!

Witch, jobbulást nektek!!!!!
A cipő témában kérdeznélek, hogy nektek van is oka ilyet hordani? Tehát látható nyoma is van? Mármint arra gondolok, hogy én néztem múltjor Tyutyu lábát és befele áll, plussz bénán is jár, kacsásan és csámpázik is, mindig elbotlik a saját lában, pedig már 1éve jár. És én is most kezdtem filózni valami ortopéd kialakítású cipőn.
Még a csillagjegyeink írtam le, mert mi érdekesen hoztuk össze: Apa skorpió, Bibu bak, Tyutuy halak, én meg vízöntő. :lol: A kicsi meg nem tudom mi lesz, mérleg talán?

Tigermini, jó program lehetett. Köszi a linket, én megnézem.
Húúú, de dühítő lehet ez a gyakorlat. :evil:

Emmami, sajnálom a rossz időt, azért remélem kipihentétek magatok.

jaj, valami volt még, csak nem tudom. :oops: Ha nem válaszoltam valakinek tegyétek ám föl újra, mert agyilag zokni vagyok ám.

Én tegnap 70%-ban összepakoltam, minden dobozolva van, ma megy a konyha-fürdőszoba is dobozokba, de csak jövő hétvpégén költözünk. Na addig izgi lesz két gyerekkel így élni. :lol: :lol: :lol:
De Apa kérte, hogy legyünk így, mert akkor pár óra alatt levezényli a költözést. Legyen így!
Tegnap még ikeáztunk (dobozokat vettünk, mert kevés volt, amit szereztünk), hááát, nem kellett volna. Ledobtam magam egy kanapéra, ami egyszerűen szerelem. A fotelje még inkább. Aztán megnéztük az árát. Bassszus. Én lehidaltam. Egy 3személyes kanapé + 2 fotel (ami még így is kevés ülőhely, sztem) 850ezer!!!!!! Igen, ennyiiii. Na, én majd elájultam. Az ikea nem olcsóbb kategória???? Na ilyenünk se lesz. :roll:
DE!!! Láttam egy quinní babakocsit, ami megtetszett. Itthon kikutattam és egy Quinny Buzz 3 volt. Erről valakinek tapasztalat van? Mert ezt Apának is bejönne és Quinny, van Zappünk (az nem dönthető, de Tyutyu imádja és én is!)

Köszi a tanácsokat. Na egyre jobban nem tudom mi legyen. lehet megbeszélem a dokimmal. Vagy ne tegyem??? :(

sti82
Budapest XXII. kerület
 
 

 
 

Sti!

Én is így jártam Jamival és elvittem a Karolina úti orthopédiára. Ott javasolták, és azóta nem haljlandó mást felvenni, visít ha másik cipőt veszünk, nehogy más legyen... Imádja a cipőit, és ha a cipők rajta vannak, nem X a lába, nem dől befelé és még szebben is megy... Van egy nagyon jó bolt a Nagy Lajos király útján a Bosnyák után kicsivel... Érdemes megnézni. 8-11 e Ft között vannak a cipők ami igen jó árnak számít :)
Az Ikea itthon nem az olcsó kategória szerintem bútorok terén. Élnek Svédben barátaink, ott viszont az :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Macianyu, igen. Istvánban. 3.szorra is!!!! :lol:

Hízás: 5kg följött a hányós időszakban :shock: (mert csak a kenyér végét tudtam megenni, meg a szénhidrátot :lol: ), majd most 2 lement, hogy megint normálisan eszek. :roll: Sztetek van olyan aki nem hízik a terhesség alatt???? Én úgy szeretnék ilyen lenni... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Toti, üdv itt! Sajnálom, remélem felszívódik!!!!

sti82
Budapest XXII. kerület
 
 


Witch, köszi!!!! Na akkor megnézem ezt a boltot. Az tényleg nem gáz. Én már ilyen 15ben gondolkodtam!!!!
Kint tényleg olcsó???Akkor itt mirét nem?! :shock: :evil:
Sztem bútorban nem drága (a gyerekeknek van innen bútoruk), de Apa nem bírja igazán az ikeát, én meg a mütyür részt szeretem.

sti82
Budapest XXII. kerület
 
 


Sti!

A bolt pontosan a Háda használtruhással szemben van, ha az Örs felől jössz, a bal oldalon egy picike bolt, de basszus olyan választéka van... Tegnap vettem Jaminak egy szandit (Szamos szupinált), 3 harisnyát, egy Disney-s hajgumit, és egy sapit, erre hagytam ott 13.000 ft-ot, szerintem jó árban volt :) Máshol már nem is nézek cipőt... Na jó, ha lemegyek vidékre a Papimhoz, akkor elugrok majd Csengerbe a Szamos gyárba, mert ott olcsóbb, és bevásárolok :)
Az IKEÁ-ban én is el tudok veszni :) Van bútor ami nem drága de van ami igen. Nekünk pl. a gyerek ágy amit csináltattam olcsóbban jött ki mintha ott vettem volna, és még biztonságosabb is :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Sti, én is bölcsis-ovis cipőnék stupináltat veszek Samunak és Katának is. Samu lába szerencsére rendben van (nem lúdtalpas), de Katánál még nem alakult ki az ív a talpán. Én nem Szamost (eről nem is hallottam eddig), hanem Salust veszek, nekik is van több márkaboltjuk, jópofa választékkal, én a Fehérvári útiban szoktam vásárolni. És itt is 10ezer alatt lehet cipőket kapni.
http://www.salusgyogypont.hu/salus.php
http://www.salusweb.hu/salus-cipok.html

Trigemini, na igen, egy hármas ikerterhességnél van min izgulni, de igazad van, nem kell. Mikor mész legközelebb UH-ra? Helyetted izgulok a harmadik baba nemén :)
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Erpé!

Az a bolt amit mondtam, ott van Salus is, az is van a csajszimnak, azt olyan 7-9 eFt-ért lehet venni és a választék is jó :)
A Salus az ami alap supinált, de a Szamosnak is van, van olyan hogy SUPI és SUPI+ ezt a kettőt még nem próbáltam, nekünk is a Szamos és a Salus jött be :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


ja, talán annyi, hogy a Szamos cipők szebbek, kevésbé Gyógycipős kinézetűek :) Azért is szeretem nagyon :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Köszi csajok! a Nagy Lajos király útira elnézek, az van nekem közel, a fehérvár úti sajnos már a világ vége.
Van még harisnya? De szupi. Pénteken két helyen is kerestem és nem volt. :? Végülis minek a gyerekre így max. 10fokban... :shock: (na nem gatya alá adom. hanem nálunk csak szoknyát vesz föl Bibu, még oviba is. :roll: )

sti82
Budapest XXII. kerület
 
 


Sti!

Nagyon jó mindőségű és anyagút vettem, szintén a szoknyához és gatya alá is :) 690 volt egy db. De nagoyn jó. Ha az én lánykám combikájára jó akkor az nagyon tuti :) mondjuk annyi, hogy nekünk a 7-9 évesre valót kellett venni, mert husi combi van :), ja és még sok volt nekik. Én fehéret, rózsaszínt mintával és egy sötét rózsaszínt vettem :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


És egy kép az én szerelmemről, igaz novemberi, de még mindig ilyen szép :oops: :D

Kép

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Sziasztok!

Trigemini:
A kyngás rucikat ismerem, mi használjuk, bodykból nagyrészt ilyenjük volt a gyerekeknek, és szuperek! Anna után Bence hordta, és két gyerek után sem fakultak, bolyhosodtak, szóval én most is innen fogok rendelni Somának (csak legyen minden rendben, és rendelhessek..)

Witch:
Jajj nagyon nem irigyellek, jobbulást Jaminak!!! Felfázás?
Gyönyörű a csajszi!!! Azok a szemek, és fürtök (Keresek már én is képet az enyémekről:) )

Aggódással kapcsolatban maximálisan egyet értek. Mindig van és lesz miért aggódni, de egészséges határt kell tartani, különben bedilizik az ember. Én tegnap annyira belelovaltam magam a holnapi nap miatt az aggódásba, hogy a mostani terhességem során először elkezdett keményedni a pocak. Úgyhogy elhatároztam, hogy nem csinálok butaságot, érzem, hogy rendben lesz Sománkkal minden, és majd akkor megyek át a hídon, ha előttem lesz. Egyelőre a holnapi napot várom, hogy végre tudjak valami biztosat, de addig is próbálok nyugodt maradni, és nem előre agyalni, könnyen lehet ,hogy fölöslegesen :wink:

Azért a holnapi napra kérek szépen drukkokat

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1334486279.6996.jpg[/img] Anna a szülinapján

[/img] Kép Bence

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Ági!

Köszönöm a dicséretet, várjuk tőled is a képeket :)
Holnapra természetesen mennek a drukkok, és várjuk hogy gyere a hírekkel... Mikorra mész?
Már én is várom a keddet, régen láttam picurkát, és az alhasi fájdalmak miatt aggódok is némileg, így szeretném tudni hogy minden rendben...

Hízás: most tartok 6 kg-nál... Ciki de ez van... 67-ről 73-ra híztam... bár ez a félidőnél szerintem annyira nem gáz, Jamival összesen 24 kg-ot híztam...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Oh, közben a képek megérkeztek :)

Édesek nagyon, Annának szép nagyon a haja, nekünk nem nagyon növöget, de göndör így nehezebb :)
Bence igazi kis pasi :) A szeme se áll jól :)
Döbbenet mennyire különbözőek :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Ági, de szépek a gyerekeid! És tényleg, ahogy már egyszer írtad is, külsőre elég különbözőek :D
Drukk holnapra, és majd mesélj, mi volt. Én holnap kérek időpontot.

Witch, Jami szemei igézőek! Nagyon szép kislány. Nem semmi, h 7-9 éveseknek való harisnyát veszel neki :) Kata sem kicsi (103 cm), és neki is plusz egy évvel nagyobb cuccok kellenek (4-5 éveseknek való rucikat hord). Ha jól sejtem, egykorúak Jamival (na jó, 3 hónap különbség van köztük :) ).
Gyors jobbulást Jaminak!
Lehet, h én is elnézek az általad javasolt boltba, bár az meg nekem van a világ végén. Jól néznek ki ezek a Szamos cipők is.

Trigemini, megnyugtató, h a Down-os babák combcsontja inkább rövidebb, nem pedig hosszabb.
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Ági, extra nagy drukkok mennek holnapra!!!
De édesek a gyerkőcök és tényleg mennyire mások nálatok is. Nem szokták nem testvéreknek nézni?! Nálam igen. :roll: De volt, hogy ikreknek is nézték... :shock:
Anna, gyönyörű kislány. Milyen hosszú haja van.

Witch, nagyon édes Jamiés micsoda zöld szemek!!!! Nagyon szép!
690ft? Az nagyon tuti ár!!! Na biztosan elmegyek egyik nap. Nekem meg általában kisebb kell, mert az enyémek meg véznák alul. Farmerből is vadászom a szűkszárút, rajtuk az normális szárú. :? Remélem az egy szem fiam nem lesz ilyen vézna, mert az érdekes lesz. Bár Apuka se nagy darab. Csak én. :? :oops: Pedig alapjáraton én is normális vagyok, csak már lassan nem emlékszem magamra. :cry:

Én, holnap "hajnalban" AFP-zek. hurrá. :roll:
Pont azon agyaltam (tudom messze van még és jussunk el odáig), de basszus hogy fogom megoldani a ctg-ket?????? Nem tudom, gondolom egyedül. :( Addig le kéne tennem a jogsit. :shock:

Basszus, ma is annyi dolgom lenne, én meg már megint veletek lógok.... :lol: :lol: :lol: :lol: Hogy lesz minden összepakolva így??? :lol: :lol: :lol: :lol:

sti82
Budapest XXII. kerület
 
 


Tigermini, áááááááá, sírok a röhögéstől!!! Na rendelek is pár dolgot. Ezek iiiisteniiiieeeeek!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Ó, a legjobb, ha érdekesen nézek ki, Apa öltöztetett. Basszus!!! Nekem ilyen pólóban kell!!! A csajoknak!!! Úgy néznek ki, ha apjuk öltözteti!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sti82
Budapest XXII. kerület
 
 


Nincs póló, kár. De Tyutyunak rendelek egy bodyt ilyenben! Az tuti!!!

sti82
Budapest XXII. kerület
 
 


Ja, hízás. Fogalmam sincs. Iszonyú ritkán állok mérlegre, most először a védőnő mért a 14. héten. Bár addig is biztos feljött néhány kiló.
erpé
 
 


Konkriék nem a hétvégén ünnepeltek "Apa sznapot"? Kíváncsi vagyok hogy sikerült nekik!

Én ma a konyhát kivéve mindent összepakoltam, illetve a ruhákat nem még.

sti82
Budapest XXII. kerület
 
 


Jesszusom, mennyit írtatok!!!! Ezt az oldalt és az előzőt még el sem tudtam olvasni! :? Most sem fog menni, mert már hulla vagyok, és holnap megint vonatozunk Samuval Pestre.

Még a 19. oldalon :) kérdezted Konkri a dokit, azt most olvastam. :) Szóval az enyém neve Dr Máté Szabolcs. A magánrendelése a Med4You-ban van. Ha nincs uh, 10ezer, ha van, 13ezer, azt hiszem. A végén meg amikor sűrűn kell ctgre járni, akkor kevesebb. Hát nem valami olcsó, de havonta egyszer megyek. Itt a bemutatkozása: http://drbelics.hu/rolunk.html (Lejjebb kell tekerni az oldalt.) Meg itt a másik: http://www.korutiorvosicentrum.hu/munka ... e-szabolcs Ahhoz képest, hogy a rendelés ilyen drága, a szülésért nem kér sokat szerintem, mert amikor Samuval rákérdeztem, akkor azt mondta, hogy ezt így nem várja el, szoktak neki adni, mert ugye nem csak a saját rendelési idejében vezeti le a szüléseket, és általában 60ezret adnak. Hát ez tök baráti szerintem. Unokatesóm 1 évvel előttem szült, és vele közölte a dokija, hogy 150ezer lesz a szülés. A sote I-en a szülészet tök jó szerintem. Fel van újítva, különálló szobák vannak, és két szobának van egy közös wc-je zuhanyzóval. Én nagy labdán ültem végig, csak a végén feküdtem fel az ágyra. Mondjuk ezen kívül más alternatív lehetőség nincs. (kád, ilyesmi) Bár, hogy őszinte legyek, én a hátam közepére kívántam volna egy kádat akkor. :) Viszont a szülősámlit kipróbálnám. :? Ha bármi gond van, és császározni kell, akkor a műtő is ott van rögtön a szülőszobán. A pic nem túl baba-mama barát, mert ha jól tudom, csak 3 óránként lehet bemenni a babához. Ez nem 100%, már nem emlékszem, hogy volt bátyáméknak. Az ikreik ott születtek, és ott töltötték az első heteket. Az biztos, hogy nagyon jó szakemberek dolgoznak ott. A dokim egyetlen hibája, hogy túl óvatos. Mindent ki akar vizsgáltatni, meg akar nézetni, "retteg" attól, hogy az ő hibájából történik valami hiba a terhességgel vagy a babával. Engem is elküldött szív Uh-ra a babával, meg még máshova is akart, csak annak nem láttam értelmét. (genetikai tanácsadás, amnio)
Na, elég hosszan kifejtettem neked a témát, te meg lehet, hogy közben találtál is magadnak dokit. :)
Ja, és szerdánként van a magánrendelése 4-től estig (7-ig vagy 9-ig, nem tudom). Én 25-én akarok menni, de még nem kértem időpontot.

Hú, gőzöm nincs, mikor fogom ezt a két oldalt elolvasni! :roll:

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Sti, amit a szülésznőről írsz, hát én váltanék. Az enyém tök aranyos volt végig. Jézusom, el is sírtam volna magam, ha bármiért rám szól!!! Mondjuk én az egész szülést végig mosolyogtam, nevettem, már ki volt rajtam akadva a doki, hogy fakír vagyok. De ez akkor sem normális, hogy egy szülésznő rászól a kismamára azért, mert fájás közben hangot ad ki! :shock:
Én anno nődokit váltottam amiatt, mert nem ismert meg a folyosón. Ilyen emberre nem akartam rábízni magam.
Szegény Bibu! Nem lehet, hogy egy gyerek nyúlta le a karkötőt?
Se quinny, se stokke tapasztalatom nincs babakocsiban. :(

Erpé, az a genetikai tanácsadás nem egy nagy szám. Nekem kb semmit nem mondtak, csak elküldtek szív UH-ra. Hosszú várakozás egy 5 perces lerázós dumáért. :? Eléggé kiakadtam. Ezért sem vagyok hajlandó megint elmenni. Mondjuk nekem nem rossz eredmény miatt kéne mennem, hanem a betegségemre szedett gyógyszer miatt.

Toti, jó helyen kérdeztél, itt van a mi kis házi szakértőnk! Elég megnyugtató, amit írt. Remélem, minden rendben lesz!

Nagyon szépek a nagytesók! Jami olyan, mint egy kis angyalka. (Cupido jutott róla eszembe.) :)
Anna és Bence tényleg elég különbözőek. Ki kire hasonlít?

Szifla, te írtad a székrekedést? Nekem is az volt az első harmadban, aztán valahogy elmúlt mostanra. Csak pár hete érzem azt, hogy jé, végre rendben működik a dolog! :D

Mágnes, nekem minden együttlét után befeszül a hasam egy időre. Vagy az nem számít keményedésnek? :D Szegény babát elképzelem ilyenkor, milyen érzés lehet, hogy összehúzódik a méh, amiben ő úszkál(-na). :?

Hát végül végigolvastam mindent, de nem igazán sikerült reagálnom. Pedig az összes olvasatlan oldat külön lapon nyitottam meg, hogy ne kelljen visszalapozni, és ne szálljon el, amit írtam. :?

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Jó reggelt!

Witch, Mágnes
Szépek a gyerekek!

Jaminak jobbulást! Szegény kicsi lány! :cry:
A tesóm szed valami izomerősítő gyógyszert. Az nem lenne jó Jaminánál?

AFP
Miután nekem volt a lepénybiopsziám, le se vetetem az AFP-t :oops: :wink:

Lara
Nagyon klassz az a bodys oldal! :lol: :lol: :lol:

Sti
Én két ablakban nyitom meg a fórumot. Egyikben írok, a másikban olvasok... és akkor sorban tudok reagálni :wink:
IKEA: némely pesti ismerősöm nagyon oda van érte... vidékieknek annyira nem éri meg... :?

Mágnes
Drukkolok! Várjuk majd a beszámolót!

Konkri??????

Kata

Kép
ekata79
Szekszárd
 
 


Kata!

Nem tudom milyen lehet az a gyógyszer, ilyet még nem javasoltak... Lehet hogy jó lenne. Meg tudnád kérdezni mi az? Én meg rákérdezek a dokiknál :)

Barbazso!

Köszi a dicséretet, mindenki azt mondja, olyan mint egy angyalka, vagy egy baba, de csak kinézetre, amúgy igazi eleven kiscsaj... (lehet hogy kicsit neveletlen is :oops: ) ciki de ez van, azthiszem elkényeztettem... :oops:

Holnap megyek genetikaira már annyira várom :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


barbazso:
Hogy melyik gyerek kire hasonlít? Háát, fogós kérdés..:)
Annánál szoktuk viccesen mondani, hogy, mivel mesterséges úton hoztuk össze, így biztosan odakeveredett a entrifugába valaki mástól is alapanyag... :wink:
Ő teljesen egyiküknkre sem hasonlít, vagyis, talán mindkettőnkből a legelőnyösebb vonásokat kapta meg. A szeme az enyém, a haja szíen az Apjáé, kreolos bőrünk egyikünknek sincs.. Mostanában sokan mondják, hogy rám hasonlít, eltekintve a hajszínt és a bőrszínt.. :) Tulajdonságait tekintve viszont határozottan rám hasonlít. Rengeteg alkalommal látom benne a gyerekkori önmagamat.. :lol:
Bence a párom és az Apukám keveréke. A haja színe Apumé, a testfelépítése szintén, ahogy nagyon sok kisebb jegy is rajta. A fejforma, és a szem miatt viszont a párom, de tulajdonságra állítólag teljesen Apumra hajaz, Nagyim szerint Apukám ugyanilyen rosszcsont bohóc volt. Tényleg senki sem tud rá haragudni, mert pillanatok alatt leveszi a lábáról az embert. :lol:
Na jól lejellemeztem a gyerekeimet, bocsi az offért...

Egy óra múlva indulok, zabszem a fenekemben.... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Ági!

Gondolok rád, és gyere amint tudsz valamit :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Ági, drukkolok.
Én is kértem időpontot a genetikai tanácsadásra, jó bunkók voltak a telefonban. Miért csak most jelentkezem, a korom miatt már jóval az afp előtt kellett volna, stb. Bameg.
Mindegy, nem húzom fel magam jobban, csak puffogok egy kicsit. A hegyibeszéd után jövő péntekre adtak időpontot. Ezt nem siették el.
Barbazso, valószínűleg igazad van, hogy nem egy nagy szám ez a genetikai konzi. Vagy azt mondja majd a doki, h menjek amniora, vagy hogy szív UHra.
Witch, talán te mondtad, hogy Hajdú Krisztina az Istenhegyin is rendel, gondolom oda is lehet kérni időpontot szív UH-ra. Lehet, hogy mielőtt elmegyek a genetikai tanácsadásra a Baross utcába érdemes lenne megcsináltatni a szív UH-t is. Tudsz ebben segíteni? Vagy simán felhívom az Istenhegyi klinikát, és elmondom, mit akarok? :)
É
erpé
 
 


Erpé!

én a dokimhoz járok oda, de tudom hogy a doktornő rendel ott is... Érdemes felhívni őket és időpontot kérni, de legalább 2 hét mire adnak.. ha jól emlékszem... De volt már aki bekönyörögte magát, ha hozzá nem megy, a dokimat tudom ajánlani Dr. Lintner Balázs, ő is profi.. De szerintem ott már mindenki...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


sziasztok!

Köszi Zsó a dokis írást, majd szerda után kiderül.

Gemini: lehet hogy igazad van és a védőnőtől már kérdeztem is, hogy ő tud e vmi pszichot, de szombat este óta nem érzem azt az érzést, anyu is nyugtatott (be volt varrva anno és túlhordta a húgom)- hogy jó helyen van ott, nem akar kijönni... meg hát hogy nem érzem a kiesés dolgot így azért más feeling. most próbálom magam tartani, nem csinálok semmit, mármint addig amíg jól esik. tegnap takarítgattunk a buli után és amint éreztem, hogy nem jó én onnantól nem csináltam...

viszont apu felesége kérdezte- parázhatnék érte de nem fogok- szerinted? - hogy miért nem kell feküdnöm, miért nem mondja a doki? a két karéjos lepény+méhszájon van... meg hát a paráim miat... szerinted? én úgy gondolom, ha marad a lepényem méhszájon, akkor majd pár hét múlva kell csak feküdnöm max. ha már nagyobb súllyal nyomja a bébi. a védőnő se mondta ma... ugye jól gondolom,
most úgy gondolom a dolgokat ha gáz van lepény vagy méhszáj, akkor majd a (20-24-)26-28 hetek után kell aggódnom, nem?

buli: hát so-so- szerencsére volt két segítségem, így elkészültünk a kajával terítékkel, kipakolással, rendezkedéssel, ágyazással nyugisan. ráadásul Martin belázasodott (neki ez specialitása hogy nagy eseményre megbetegszik)... aztán jöttek a vendégek. örültem, mert szinte mindenki eljött akit Apa várt. javarész a gyerekkori haverjai, így inkább olyan pasis kemény buli volt, így mikor a pezsgő már a plafonról csöpögött és a vörös pezsgő üvegét is elkezdték felrázni én vettem a kalapom és mentem aludni anyósékhoz a fiúk után... na tegnap alig mertem hazamerészkedni, de szerencsére a műanyagpoharaknak köszönhetően nem volt vészes a mosogatni való és a kukászsák is sok mindent elnyelt jótékonyan- főleg az üres üvegeket :) aztán elmentek a szállóvendégek és apa segített feltakarítani, a szinte tépőzárral egyenértékű padlót... még a szőnyegek nem kerültek vissza és van ég takarítani való az emeleten, de lesz@rom, Apa még itthon van 10 napot, van időnk...

az ajándékok (pia) megalapozzák a kövi bulit, de megbeszéltük, hogy a kövi buli csak kerti party lehet :)

hát ennyi... nem tudom mikor hogy jövök, ne aggódjatok! azt hiszem mostanában nem lógok itt annyit majd mint múlt héten, mert akkor csak szét kattogtatnám az agyam...

Ági, Erpé- szurkolok!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


a mondofroni blogot már ajánlottam, most itt egy aktuális cikk belőle- ha valaki ügyes és ráér...
http://mondofroni.blogspot.com/2012/04/bebibumm.html

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Sziasztok!

Hétvégén nem tudtam jönni,zsufi volt.Tegnap rendbe szedtük a kertet,szerencsére nem esett.Visszaolvasok nem sokára,annyit láttam,hogy szurkolunk... :)

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01
 
 


Próbálok visszaolvasni, az ember ha kihagy egy hetet, már teleírtok 3 oldalt....annyit egyelőre, hogy Ági mennek a drukkok!!!!!!!!!

KépKép

Kép
babee
 
 


Witch
Hogy Kata írta a gyógyszert, nekem is beugrott...
http://www.elitmed.hu/folyoiratok/lam/0407/3.htm
Kérdezz rá az orvosotoktól! Gyógyszert lehet adni, a pontos baj ismeretében... mielőtt az állandó fertőzés a veséjére megy!

Mágnes?????

Erpé
A magzatiszív_UH specialista dr. Hajdú Júlia. Az Istenhegyin meg dr. Hajdú Krisztina rendel :wink:

Konkri
Ha valakinek méhszáj-elégtelensége van, annak feküdnie kell!!!! Kolléganőm pl. a pozitív teszttől kezdve fekszik!
Méhszájon levő lepény: az a baj, ha nyilik a méhszáj, ÉLETVESZÉLYES vérzés léphet fel!!!! Ezzel se érdemes nagyon ugrálni!
Hogy ezt miért nem mondta az orvos??????????????
Ha én lennék így, akkor nagyrészt feküdnék, romantikus regényeket olvasnék, romantikus filmeket néznék! :wink:

Kép
trigemini2012
Fehértó
 
 


Köszi Gemini! A méhszájamra eddig ugye mindenki azt mondta hogy zárt csak az én fóbiám a nyílás... tudod... de most szú-szá... nyugodt vagyok, lassú vagyok... (eddig 4 orvos látott, abból 3 nézte a méhszájam is)
Na kíváncsi leszek, hogy a szerdai doki mit mond... még a holnap és szerdán reggel afp, este magánrendelés az ezer kérdésemmel :) (ki szeretném faggatni a méhszájamról, a lepényemről, a kiesős érzésről, a babám szerveit nézze meg, és ha látja akkor a lábaközét, de ez mellékes, illetve ez az utolsó kérdésem) nagy nehezen őt találtam a neten, akiről csak jót írtak, főorvos, számomra megfelelő kórházban dolgozik és jó uh-ja van a magánrendelőben.
viszont fekvést a két fiammal csak anyósékhoz költözve tudnám átvészelni. de ha szűken is számolom a dolgokat csak 4 hónapot kell kibírnom.

mi a 3. babanév a vonalzódon? és hogy vannak pontosan a babáid? az egy petéjűek fiúk? ha jól emlékszem az egyikre mintha írtad volna hogy kislány?
és te fekszel most?
Apa is orvos? (talán nem írtad hogy Te az lennél, de én úgy gondolom, hogy orvos vagy :)- vagy kutató, de Dr.)

A két Hajdú doktornőt és is keverem mindig.

Ági hol vagytok! izgulunk értetek!

Manoka nagyon eltűnt!

Zsófi te akkor Pesten vagy ugye?

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Sziasztok!
Nem tűntem el, olvasgató üzemmódban vagyok :D

Szépek a gyerekek. Anna tényleg olyan kis szerény és jó kislány, mint amilyennek látszik? (nagyon szép!)
Jami és Bence kis rosszcsontnak látszik :D De én imádom az eleven gyerekeket. Nem mondom, hogy nem borulok ki néha a sajátomon, de majd mindjárt dobok fel képet én is. Meglátjátok, a szeme sem áll jól :D

Mágnes!
Izgulunk!!!!!

Manookával én találkoztam tegnap (egy baráti társaság, mint kiderült a múltkor :D ) És tudtommal jól van. Nono beteg volt, reméljük lassan azért jelentkezik. :D

Konkri!
Nekem is logikus lenne a fekvés.... (persze a lehetőségekhez mérten)

Alex (nov-ben )

Kép Gézengúz a 6. szülinapja előtt

Üdv: Gaby

KépKép

KépKép
galex
Budapest X. kerület
 
 


Sziasztok!

Trigemini, én eddig mindig Hajdú Krisztinához mentem magánrendelésre, ő is genetikus Hajdú Júliához hasonlóan (legalábbis csinál genetikai tanácsadás Uh diagnisztikával egybekötve), bár valóban, a CV-je alapján nincs kardiológiai végzettsége. Ugyanakkor nekem eddig jó szakembernek tünt.
Azért kérdeztem az Istenhegyit, mert eddig mindig sokat kellett várni időpontra a másik magánrendelésén, de ezek szerint ott is.

Galex, nagyon helyes nagyfiad van, és tényleg nagy csibész lehet :)

Ági, remélem, hogy okosabb lettél ma. Majd gyere, és számolj be, mi volt.
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Mágnes miatt jöttem, de még nem volt itt. Remélem minden rendben!!!!!!!!!

Konkri, örülök, hogy jól sikerült a buli! Azért gyere ám, majd eltereljük a figyelmed! :wink:

Galex, nagyon szép szemei vannak a fiadnak!

Én is Hajdú Júliához mentem (azt hiszem), Ő van az Örsön, nem??? Én is mindig keverem őket. :oops: Ő nem tudjátok, nem rendel a SOTE-n? Mert a sógornőm kapott hozzá beutalót, de most már kezdem megint keverni a dolgokat, mert én úgy tudtam egyedül csak Hajdú Júlia a specialista magyarországon. De tényleg leépülök, úgyhogy lehet halál hülyeségeket írok! :oops:

sti82
Budapest XXII. kerület
 
 


Köszi csajok :D
Igen Sti a szempilláiról híres. Apától van, de persze a családban csak a fiúknak jut.
Mutizok róla egy közelit:

Kép

Mágnes merre vagy!!!

Jaj csajok ne csináljátok! Szét izguljuk magunkat mindenkiért, erre nem jöttök az nap. áááá

Üdv: Gaby

KépKép

KépKép
galex
Budapest X. kerület
 
 


Galex, ááááááááááá, ez fantasztikus. Nekem ez komoly 10ezrekbe kerülne, hogy ilyen sötét és dús és hosszú legyen. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sti82
Budapest XXII. kerület
 
 


Sziasztok!
De aranyosak vagytok, hogy így vártatok! Köszönöm!
Nos, marad az eredeti felállás, és szerdán megböknek...
Elküldtek ott is genetikai ultrahangra, ahol egy kedves nő volt, alaposan átnézte a babánkat, és közölte, hogy a szívében nyoma sincs papilláris izomnak, felszívódott. Megnézte az összes szervét, végtagjait, és mondta, hogy kizártnak tartja az uh alapján ,hogy bármilyen rendellenessége is lenne, nagyon eleven, nagy baba.
Teljes nyugalomban mentem be a genetikushoz, aki aztán lelombozott a magzatvízvétel javaslatával.
Tudtátok pl., hogy öreg vagyok a szüléshez? Mert a papír szerint az intermedier éltekorú vagyok,ezzel indokolták az amniot.. Rákérdeztem, hogy ez mit is jelent pontosan, azt mondta, "idős" vagyok a szüléshez, ehhez pedig társul az alacsony AFP, és ezért javasolja az amniot, a szívvel kapcsolatos észrevételt vessük is el, mert ma már ugyebár nyoma sincs, plusz az nem is rendellenesség, még, ha lenne is.
Szóval adtunk a szarnak egy pofont...Szívuh nem volt, és nem is lesz, mert szerinte azzal kifutunk az időből, nem mintha egy 20 hetes terhességnél 4 hét várakozás után ne futnánk ki...

galex:
Hú de szép kisfiad van! Olajat fognak hugyozni utána a csajok!!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Ági!
Igazából örülök is meg nem is annak amit írtál, és bizakodom. és hiszem, hogy minden rendben lesz veletek! érzem!
most már magamnál is érzem, bár Trigemini egy picit elbizonytalanított (mármint magammal kapcsolatban), de én most olyan "hiszős" napjaimat élem. Neked is, nekem is meglepi babánk van, Erpének is- nem lehet velük baj.
Bár ha meglepinél tartunk akkor a 3as iker is viszi a prímet :)
na szóval, tuti minden rendben lesz, csak ez a doki olyan negatív volt most. de sebaj, mert mi meg pozitívak vagyunk! minden okés lesz!

egyébként meg az utolsó mondatodat különöskép megnevettem, hogy hozzá vettem, hogy tanár vagy :)

"Enyimek" is szempillások fene a mindenüket- egyik csoki szemű, másik meg kék.

Sti: én gondolkodok, hogy tetessek föl- itt vidéken azért van óccóbb :)
én minden nap spirálozok, nem bírom ki nélküle- anno még szülni is úgy mentem, hogy előtte kimaszkíroztam magam :) , nehogy apa csúnyának lásson :) persze az egy problémamentes terhesség és szülés volt. (1 óra, még meg se izzadtam)

ja amúgy nekem is mondták anno, hogy csöndben szülünk, de inkább úgy mondták, hogy "levegő be, lassan kifúj..." mert ha "kiabálok" akkor az idézhet elő nyomást valahogy összefüggve a rekeszizommal, amitől repedhet a méhszáj- nem tudom, hogy ez csak az ő kényelmüket szolgálta vagy tényleg így van. mondjuk én ettől eltekintve is csöndben szülök, mert megszólalni se tudok közben- annyi ment hogy "nem bírom tartani", de ez is fogösszeszorítva nehezen értve.
de volt aki tényleg ordított és a kórteremben hallottuk- brutál volt erre kelni. és ha jól tudom nem intették csendre.

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Ági az eleje jó hír, a mintavételt kibírod!!! 35év felett idős szülőnőnek számít mindenki...A gyermekeid nagyon helyesek, a lányod igazi kis hercegnő!

Galex: wow :) Ha még egyszer 6 éves lehetnék meglenne a szerelmem :)

Jami is egy kis Tündér! Jobbulást neki!

Konkri bocsi, lehet, hogy valahol írtad, csak még nem tudtam visszaolvasni: Nem bízol a dokidban váltasz? vagy csak nem bízol benne és felteszed másnak is a kérdéseidet egyszeri alkalommal?
Ha nyitva a méhszájad, tényleg nagyon vigyázz magadra!

Sti még a múltkorihoz. Én csak örülök a tapasztalatoknak, ha megosztod velünk! Mindig tanul az ember!!!

KépKép

Kép
babee
 
 


Sziasztok!
Huh, hát eltartott egy darabig, amíg visszaolvastam ezt a pár oldalt :)
Valószínűleg tényleg 2 ablakban kéne megnyitni, akkor talán emlékeznék, ki mit írt.

mágnes: mégis mennyi idős vagy?? Öregnek tituláltak? :evil:
Szurkolok a vizsgálathoz!

Én ma voltam nődokinál. Vártam, hogy majd láthatom a picit...de igazándiból semmi. Se egy kép, se egy méretnézés. Kicsit elszontyolodtam emiatt. Minden rendben vele amúgy, ver a szíve, meg láttam egy pillanatra, hogy azért ott van. :) Most majd be kell jelentkeznem a Margitba a genetikai Uh-ra. Addig meg marad a várakozás.
Én állandóan éhes vagyok. Eszem és 2 óra múlva korog a gyomrom. Hihetetlen. És iszonyat fáradt vagyok...ma pl. reggel légszomjam volt, na ez a legújabb. Kicsit utáltam, hogy dolgoznom kell. Elég nehéz, mert egésznap beszélek, vagy inkább kiabálok (tanítás), szóval ez csak fokozza a légszomjat. Én azt gondolom, hogy ez a stressztől van...az utazás is elég fárasztó.
Többetek írásaiból úgy vettem ki, hogy otthon vagytok. Nem dolgoztok?
Van még itt valaki, akinek első gyerek?


Sissy: szuper, valamikor majd fussunk össze!

Mindenkinek üdv!
Szilvi
szifla
Budapest XIV. kerület
 
 


Mágnes, örülök is meg nem is, hogy megböknek, de remélem minden rendben lesz!!!!!

Konkri, nekem is volt az esküvőn, én nagyon élveztem, csak már ne, bírnék még ennyi időt beiktatni. Nekem a körmöm is csináltatva van (mert lusta vagyok) és a hajam is, ezek 3hetente vannak megcsinálva és még egy nem férne bele, főleg majd ha megszületik 3-aska.
Engem kihagytál a meglepis babák közül. Egyébként azt néztem, hogy mindannyiunknak, akiknek a 3. jön, meglepi. :lol: Ez valami tendencia lehet.

Szülés:hát nekem is könnyű volt az első fájától 4óra, de iszonyat nem bírom a fájdalmat. Ami érdekes, csak terhesen nem bírom, amúgy bazi nagy a fájdalom küszöböm. :shock: Szóval bizti idegesítő voltam, én ezt nem kétlem, és emiatt van bennem egy kis fájdalom is. Most is félek a szüléstől, mert mi van, ha most se bírom???? Szeretnék egyszer úgy szülni, hogy ne legyen bennem tüske, szépen, normálisan, ezért gondolkozom egy cserén, de remélem az élet megoldja. :wink:

Ma iszonyat fos kedvem van. Valahogy semmi sem jó. Plussz a kórházban kissé furin nézett rám 3csaj. Igaz én is az egyikre, amelyik terhes volt, mert 12centis magassarkúban volt terheléses cukron, de aztán gondoltam nem veszem magamra (bár ma tényleg lepukkant voltam, de 6órakor nem volt erőm hajat sütni :? és a rucim is az előző terhes cuccom volt, ami most eléggé nagy rám), az elsőnél még én is eltipegtem magassarkúban rendelésekre....na azóta sportosban nyomom, hogy utolérjem a két kis ördögöt... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Csak úgy lelombozott, hogy másoknak lestrapált vagyok, ami igaz... :(
Na, nem nyavalygok, holnap kisüt a nap, lassan költözünk, van 2 csajom és lesz egy kis pasim is. Igaz, mit érdekelnek mások??? :P :lol:

sti82
Budapest XXII. kerület
 
 


sti: én mindig jól elszórakozom másokon! (mármint az ilyeneken, akik láthatóan megvetéssel mérnek végig, amint elsuhannak a kis tipegőjükben) Sokszor megdöbbenénk, ha belelátnánk egyes emberek életébe. A látszat nem minden, sőt! Magyarán: szarni rá! :)

Ja és bocsánat, de én is meglepis vagyok és első gyerek! :) Ráadásul teszem hozzá, hogy én valóban nehezen hiszem el, hogy itt van a pocimban, mivel a párom belém se jött egyszer se....na itt a példa arra, hogy ez a fajta védekezés nem biztonságos! :D
szifla
Budapest XIV. kerület
 
 


Ági, és milyen érzéseid vannak ezzel kapcsolatban? Mész szerdán amniora? Én azon tünödöm, h én is kb 25 hetes terhes lennék legkorábban, mire egy amnionak lenne eredménye. Nem hiszem, hogyha bármi is kiderülne, akkor elvetetném... Na, ezt még emésztenem kell. Meglátjuk.
És a korodon kívül semmi mással nem indokolta az amniot? Az nem volt érdekes, h minden más leleted negatív? Ez szerintem elég gáz...

Szifla, többen is dolgozunk még (egy ideig), pl én is.

Konkri, jó ez ablog.
É
erpé
 
 


Jó reggelt!

Felébresztett a pocakomban dúló bokszmeccs :wink:

Konkri
Fóbiára a pszichológus a segítség! Vagy még a kismama-jóga lehet nagyon jó! Vagy csak egy egyszerű lazítás! Tudod, bekapcsolsz valami számodra megnyugtató zenét, kicsit kényelembe teszed magad, kicsit elernyeszted az izmaidat, figyelsz a légzésedre... megpróbálod pár percre a külvilágot kikapcsolni... :wink:
Babáim: az egypetéjűek mutatták meg mmagukat, hogy ők kisfiúk... a harmadik még rejtőzik. Így harmadik babanév még nincs a vonalzómon :wink:
Itthon vagyok, nem fekszem szigorúan, DE... sokat pihenek, amikor kicsit is érzem, hogy fáradtabb vagyok, lefekszem. Most legális a délutáni szunyókálás is. :wink:
Igen... apuka doktor és én is az vagyok :oops: :wink:

Galex
Nagy szívtipró lesz a fiad!

Magnes
Megnyugodni a negatív amnios lelet birtokában fogsz!

Szifla
Én is először vagyok kismama. Azt nem mondom, hogy első gyerek lesz... :oops: :lol: :lol: :lol: :wink:
Nekünk is meglepetés babáink lesznek! Akartunk kisbabát, többet is... de azért nem egyszerre :wink:
Táppénzen vagyok, mióta tudjuk, hogy 3 baba érkezik hozzánk...
[quote]J írta:a és bocsánat, de én is meglepis vagyok és első gyerek! Ráadásul teszem hozzá, hogy én valóban nehezen hiszem el, hogy itt van a pocimban, mivel a párom belém se jött egyszer se....na itt a példa arra, hogy ez a fajta védekezés nem biztonságos!

Igen, köztudott, hogy a védekezésnek ez a módja nagyon nem biztonságos! :oops: :wink:

Kép
trigemini2012
Fehértó
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?