Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Előkerülök már én is... Elég sok a program mostanában, aztán sokszor csak zugolok. Főleg, hogy én lombikos témában nem igen vagyok (szerencsére) jártas.

Viki: gyönyörű Barbus! Ilyen szép gyermeket rajzolni sem lehet!

Etna: mizu veletek??? Remélem minden oké volt az uhun!!! Ismerős ez a bugyi nézegetős téma!!! Én is azt csináltam mindig. Ha már éreztem, hogy valami folyt, akkor rohantam a mosdóba megnézni. Volt, hogy megszívattam magam, és rózsaszín wc papírt használtam. Persze frászt kaptam a következő pisilésnél... Szerencsére itthon csak fehér volt mindig. De volt, hogy véletlenül megvágtam magam borotválkozásnál és nem vettem észre akkor, csak amikor felálltam és a zuhanyzó ülőkén ott volt a vér! Nem volt kellemes...

Niki: a pasik ilyenek. Sajnos nincs sok türelmük hozzánk! viszont valahogy ösztönözd, hogy ha már nem dolgozik, akkor otthon csinálja meg a dolgokat. És persze keressen munkát. Tudom, hogy nehéz munkát találni, de ha szükség van a pénzre akkor bármilyen munkát el kell vállalni. És arról nem is beszélve, hogy felétek több lehetőség van, mint itt az alföldön. Ezt tapasztalatból tudom!

Évi: nem győzöm csodálni a pocis képeidet! Olyan szépek vagytok így hármasban! :) Kicsit kíváncsi vagyok milyen lehet, ha ketten rugdosnak belülről..

Szép napot mindenkinek!!!
nyulacs82
Szolnok

sziasztok lányok!

én már itthon vagyok és ragyogok!!!! minden gyönyörű, van egy kis pulzálós szívmanónk. szép nagy baba, minden a legnagyobb rendben van szerencsére. dr nagyon aranyos volt, mondtam neki az első öröm után, h na látja dr úr, így kell ezt csinálni :D röhögött és láttam rajta, h szívből örül. olyan jó ember, nekem most ő a kedvencem :D meg persze a biológus is, hisz ő is dolgozott a kiskölkön. nem akartam itt a rossz hírek között "dicsekedni" de életem legkönnyebb várandósága eddig és ez így is marad remélem. valamit nagyon eltaláltak nálam, sem görcsök, sem hányás, sem vérzés. ez tényleg áldott állapot nekem, holott eddig tényleg terhességeim voltak.
nagyon sajnálom lányok, úgy szerettem volna, ha mindenki együtt örül az uh-on, de sajnos ma a "bandából" csak én örülhettem és ez még számomra is felfoghatatlan. megérte a sok várakozás és szenvedés.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna: örülök Nektek!!!!! :lol: :lol: :lol: Ügyes vagy Kistesó!!!! :D :D
nyulacs82
Szolnok

hello Csajok
Etna, gratulálok Neked. Gyere csak dicsekedni, hisz van miért, és hát, együtt sírunk, együtt nevetünk. kicsit sem baj, ha az utóbbiból jut több.
mnno, ki lesz a dokid? kicsit profin állsz a férfi lelkivilághoz. Te bejelentetted a munkahelyeden, hogy lombikozni fogtok? egyáltalán eldőlt már, hogy lombik?
nyulacs, Ti mikor mentek? inszem lesz?
noci, hogy vagy? milyen volt? Neked ki az orvosod?
Mi is jártunk ma a BMC-ben, tényleg bazi sokan voltak ma, pedig azt mondta kedves nő a recepción, hogy a szerda laza. Hm.
Szóval kérdések:
újra kell spermatogram, hepaB,C, HIV, RPR Férjnek, hepa B,C, HIV, TOXO nekem, ill. a nőgyógyászati vizsgálat (cyt, colp, vál, chlam, bv). Első kérdésem: ezeknek mikorra lesz eredményük?
második kérdésem: a nőgyógyászatit már az fogja csinálni, aki majd a kezelő orvosunk lesz?
köszi előre is
vensza
Jakabszállás

Etna: Gratula a szivecskéhez!
vicky79
Budapest III. kerület

Kedves Etna! Kell egy kis napfény :) Gratulálok!!!

Veszna: Szűcs doktorhoz osztottak be (senkit sem ismertem). Jövő héten csütörtökön fogja megmondani, hogy mi lesz a kezelési protokoll. Mivel - na most bevallom - 45 leszek az idén, eléggé húzta a száját. (Lényegében reménytelennek ítélte a helyzetet, és nem is nagyon bíztatott). Azt mondta, hogyha mind a kettőnk leletei jók, akkor "nagyon meg kell fontolni, hogy belevágunk-e a lombikba" (ami a korom miatt ugye, már evidens választás lenne). Jelenleg pedig úgy tűnik, hogy minden rendben, mindkettőnknél minden okés...

Hát igen. Vén szar vagyok, nincs mit szépíteni :)
mnoo
Budapest

de béna vagyok! nyulacs, bocs, most látom, hogy 3 hónapos kisfiad van. Szóval valószínű most nem lesz inszem ;)
vensza
Jakabszállás

mnoo, nem lehet olyan reménytelen, ha minden okés mindkettőtöknél, ezt majd a doki is belátja, gondolom.
Bocs, megkérdezem, aztán majd leütsz, hogy semmi közöm hozzá. Hogyhogy eddig vártatok?
Akkor Neked most van friss tapasztalatod: tudsz nekem segíteni, hogy melyik vizsgálatnak mennyi volt az ideje, mire eredmény lett?
Szerintem, amúgy tök szép, hogy akartok gyereket, és vállaljátok a tortúrát érte. Úgyhogy én szorítok, hogy gördülékenyen menjen minden.
vensza
Jakabszállás

Sziasztok!!!Meg volt tegnap az inszem...sikerülnie kell,mert a doktornő nem lesz többet így is pont az utolsó munka napja kor hívott vissza!!!! :oops: :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Nyulacs, köszi :) már mondták, hogy sokkal nagyobb, mint kellene és biztosan elszámolták a terhességet. Aztán közlöm, hogy ikrek és imádom azokat a döbbent fejeket :D A rugdosás meg írtó fura, de kellemes. Kár, hogy amikor nőnek majd a veséimet szinkronban rugdossák :D

Etna, ez csúcsszuper! Gratulálok, nagyon vigyázz magadra. A rosszullétek meg nálam olyan durván megvoltak, hogy valakitől még biztos átvállaltam ;)

Vensza, sztem ezek egy héten belül megvannak. Ha valami nem jó, telefonálnak, ha minden rendben, akkor meg a következő alkalommal elmondják. Jó lesz minden :)

Amúgy mi nagyon jól vagyunk végre. Az első 12 hét után már felüdülés az ilyen állapot :) Tegnap mondjuk egész nap be volt feszülve a hasam, nem bírják a kölkök az időváltozást... De már sokkal, de sokkal jobb, sütök is egy kis lángost :)

Puszi mindenkinek!

Lilypie First Birthday tickers
szaboevi27
Biatorbágy

Vensza: Nem vagy béna! :) Igen, mi még kicsik vagyunk, egyenlőre várunk a tesó projekttel! De valószínűleg megint inszem lesz, mert PCOS voltam, és úgy látszik nem változott semmi. Ugyanúgy nem jött meg. Már nem szoptatok lassan 3 hónapja. Kaptam fogigátlót, de az nem volt jó, mert 10 naponta megjött. És még nem mentem vissza az újért... De legalább látom, hogy fogigátló nélkül nem fogok "tisztulni". :(
nyulacs82
Szolnok

Noci, ez reméljük kabala lesz :) nagyon drukkolunk. Mikor kell visszamenned?

szaboevi27
Biatorbágy

Évi: 27 e a nagy nap :wink:
Mi a meg érzésed milyen nemű babák rugdosnak!!?? :wink: :lol:

Etna: annyira de anniyra örülök neked!!!! :lol: :lol: :lol:
noci85
Budapest XIII. kerület

Hűűű, sztem csajok. Vagy 1 fiú egy lány. De lehet 2 fiú :D
Fogalmam sincs. A népi hagyományok szerint ha sósat kívánok fiú, ha édeset lány... Hát én sajtos stanglival ettem a krémest :D

szaboevi27
Biatorbágy

:lol: :lol: :lol: Az jó ha egy fiú egy lány :lol: :lol: :lol:
Mikor nesze legközelebb uh-rá!?!

Inszemeseknek is folyadékot kell bevinni!? :oops: :roll:
noci85
Budapest XIII. kerület

A sok kimaradt :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Veszna: Hát most már végül is mindegy, hogy miért vártunk. Lényegében azért mert bénák voltunk, és nem volt olyan fontos (majd csak lesz... vagy ha nem, hát kisnyúl). Most viszont már elszántak vagyunk :)

Mi március ötödikén mentünk először a BMC-be. Akkor volt a tájékoztató megbeszélés (Újvári) és még azon a nap a vérvétel és nagyrutin, meg az AMH vizsgálat is (minden nap kettőig lehet menni, ciklustól függetlenül).
A vérvétel eredményét "felküldték", az AMH eredményét négy nap múlva pénteken e-mail-ben küldték el.
Az első héten volt még a nőgyógyászati vizsgálat (rákszűrés és citológia) is. Mivel nekem nincs - és nem is volt soha - rendes ciklusom , ezt követően volt egy hetes gyógyszeres kezelés (norculut) és aztán a harmadik napi hormonvizsgálat most kedden. Jövő héten HSG, aztán a megbeszélés. Addigra kész lesz a mammográfia. Itt könyörögni kellett a korábbi időpontért (március elején május vége-június elejére adtak volna időpontot).

Szóval a lényeg a lényeg: március 5-től számítva április 19-re jutunk el oda, hogy megmondják, hogy lesz-e kezelés, és ha lesz, akkor mi lesz az. Ez elég sok idő, de végül is vizsgálatból is elég sok volt.
mnoo
Budapest

Etna!Örülök,h jól vagytok! :)

Noci!Nagyon szorítok!Ez kabala-alkalom! :)

Én jól megszívtam.Az apeh megbüntet,a hagyatékin is az jött ki,h mivel nagyapó volt az adóstársam a jelzálogkölcsönnél,a bank most azt akarja,fizessem vissza egyben a ráeső részt :( Kibuktam.Ha mindent kifizetek,az életben nem megyek többet lombikra.
nicky1983
Nagyút

Kép kiscucc, a vonal mögött bújkál a célkeresztben :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Cukkkkkerrrrrr :lol: :lol: :lol:
noci85
Budapest XIII. kerület

Nikim: :cry: :cry: :cry: És akkor most mi kész, hogyan tovább!? :cry:
noci85
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!
rég jártam erre,Jó hogy benéztem!
Etna!Szívből gratulálok!
Üdv az újaknak!
Nekünk már csak egy hetünk van a császárig,amitől nagyon félek!Mindenkinek sok sikert kívánok!
Majd leírom ha megvan Maja!

Kép
Kép
ritabmc

Noci, 2 hét múlva megyek a dokimhoz, remélem kiderül végre... :)

Nicky, nem lehet valami úton módon kérelmet beadni? Sztem beszélj egy ügyvéddel, biztosan van valami megoldás, ne ess kétségbe.

Etna, ezek a kis paca a legszebb a világon :) Gratulálok a szívdobogáshoz, vigyázz magatokra :)

Rita, drukkolunk :)

szaboevi27
Biatorbágy

Noci!Nem tudom,még mi lesz.Ma írtam a csajnak,aki intézte anno a kölcsönünket,aztán holnap meg beszélek egy ügyvéddel.Még lehet fellebbezni,ha az segít.
De anyagilag biztosan padlóra visz a dolog.Nagyon kellett volna az a 600000 Ft,amit örökölnék amúgy.Akkor még 2 lombikot talán lenyomtam volna...Most még nem tudom,hogyan tovább.
Etna!Nagy gratu és ölelés :)
Rita!Szorítok Neked!Ne félj :)
Évi!Az lesz.Nincs jobb ötletem,de idegileg nagyon ki vagyok.Eddig is szarul voltam,de ez nem lendített rajtam fölfelé :(
nicky1983
Nagyút

Rita: Örülök, hogy bejelentkeztél. Mennek a drukkok.

Nicky: Sajbálom. Tudod, szegény embert még az ág is húzza.

Mnoo: Nem akarlak elkeseríteni, de tényleg nehezen vállalnak el 40 fölött. De hát volt itt 43 éves kismami.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Tudom, nagyon rég jártam erre. Sokszor benéztem de már nem tudom követni az eseményeket hála Istennek mert ez azt jelenti hogy pörögtök ezerrel. Jó sok új nevet látok, nem ismerek itt már majdnem senkit, de Mnoo írását olvasva csak annyit fűznék hozzá hogy én is voltam Sz-nél és nálam is húzta a száját.... akkor még csak 42 voltam. Azóta megjártam a poklok poklát is de nem adtam fel. Igaz, idegileg majdnem kikészültem. Csak azt akarom mondani hogy jó orvos, de nem szereti a korunkbelieket. Ennyi. Másikat kellene választanod mert most még nem késő. Igaz, én nem szégyelltem és mindegyiknél voltam. Most meg itt virgonckodik a 7,5 hónapos rosszcsontom. Ezt kívánom neked is és mindenkinek ezen a fórumon mert megérdemlitek.
Én is 45 vagyok.... :wink:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

sziasztok lányok!

mnoo!
én is vasi példáját akartam leírni neked, esetleg keresd meg priviben, mert egyidősek vagytok és talán tud hasznos tanácsot adni. én is úgy érzem, h sz doki hamar nemet mond 40 felettieknek, de van ott más doki, akinek kifejezetten ők a specialitásai. z-vel kezdődik a neve :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna: ilyen remek fotót, hol lehet készíteni?! :)

Kedves Nicky! Szerintem is lehet részletfizetési kérelmet kérni. Én legalábbis miindenképpen megpróbálnám... Adj be kérvény!

Az hogy azt írtad, hogy ez a hatmillió nagyon kellett volna két lombikra, azért elég ijesztően hangzott... Ennyire drága mulatság?! JÁJ!

Sz. doktorral kapcsolatban - már most - egyet kell, hogy értsek: valószínűleg nagyon korrekt szakorvos, és jó szakember, de annyira nem lelkesedett, hogy egy 1,5%-os valószínűséggel kecsegtető páciens kezelésébe kezdjen. (Nem is értem miért...)

Az biztos, hogy azért nem lesz olyan egyszerű leráznia... főleg a drága férjecskémet, aki azért elég kemény falat. És még mindig ott marad - ahogy mondtátok - a betegjogi képviselő. Szóval jövő csütörtökön kiderül, hogy vállal-e.
mnoo
Budapest

Sziasztok Lányok!

Vicky: gyönyörűséges kislányod van, de tényleg! :)

Etna: gratulálok, boldogságos babavárást!

Évi: Neked is gratula a két kis virgonc pocaklakódhoz (mi is ikrekre hajtunk :))

Mnoo: szerintem 600 ezer az a 6 millió, amiről Nicky írt :)
egyébként én is 45 éves vagyok, és engem is nehezen "viselt" K. ügynök, legalábbis fájdalmasan realista volt egyészen addig amíg igaza nem lett.
Én 40 évesen kezdtem egyből lombikkal, aztán a 4. alkalomra már kimerültek a petefészkeim és még mindig nem adtuk meg magunkat, így most donorral próbálkozunk tovább :)
cicmarekdodo
Vác

...és valóban, Vasikáé az elő példa arra, hogy sikerülhet!

Mnoo: egyébként, ha nehezen viseled a pesszimista párbeszédet (mert a szakmaiságot azért nem kérdőjelezném meg),
akkor tényleg Z. ügynök lenne a Te embered :)
cicmarekdodo
Vác

..és olyan jó, hogy így magamban beszélgetek :oops: :(
de úgy kell nekem, miért bujdokoltam eddig!
cicmarekdodo
Vác

Tényleg hatszázezer! Ebből is látszik, hogy milyen pénzéhes vagyok :) Mondjuk két lombikra még ez is sok pénz.
(Ebből pedig még inkább látszik, hogy milyen pénzéhes vagyok)
.....

Lényegében én már azzal megelégszem, hogyha megpróbáljuk (rendesen). Ha sehogy sem megy, akkor ... hát nem megy. Mivel jelenleg úgy tűnik, hogy mind a ketten egészségesek vagyunk, és az én AMH értékem 2,2 (amire azt mondták, hogy jó érték) úgy gondolom, hogy legalább megpróbálni meg lehet. A petefészek kimerülés egyenlőre úgy tűnik nem fenyeget, inkább csak az, hogy esetleg túl vénecskék és genetikailag nem megfelelőek lesznek a peték.

A 45 év feletti 1,5%-os valószínűség lényegében nulla, de csak akkor hogyha a 98.5%-ban vagyok :). Ha én leszek a csodamásfél százalék, akkor vidáman kuncogok.
Szegény Sz. doktor még nem tudja, hogy elég felkészült vagyok. Elolvastam az egészségügyi minisztérium protokollját, ahol "relatív kontraindikációnak" tartják a 45 feletti életkort. Ha pedig csak relatív, akkor nem kontraindikált, vagyis megfelelő egészségi állapot estén szerintem nincs joga megtagadni a kezelést.

Reszkessetek betörők!
mnoo
Budapest

mnoo
tényleg jó az AHM 2,2, nekem pl.: 0,2 volt már legutóbb
az is tény, hogy abból a korlátozott számú tüszőből a lombik- stimulációk során alkalmanként bizony 20-30 tüsző is "elmegy kapálni" persze jó esetben ebből legalább 10 beérik és alkalmas lesz punktióra, a lényeg hogy 45 környékén hamar végére lehet érni a játéknak :)
kívánom, hogy mihamarabb sikerrel járjatok!
cicmarekdodo
Vác

Cicmarek, annyira ne akarj ikreket, dupla öröm ugyan, de dupla aggódás, dupla teher, dupla hányinger, dupla kínlódás... minden eredményem szar, mert ikrek... nem is értem miért kell mennem.. Az AFP-re pl már előre szóltak, hogy ne pánikoljak az eredmény miatt, mert 1 gyerekre van kitalálva. Biztos én vagyok a hülye, de akkor mi a fenének menjek, ha már előre tudjuk, hogy fals eredményem lesz?
Nyaggatnak, hogy hízzak.. Hogy? Felfalnak... Annyit tudok tenni, hogy mérlegelés előtt betolok egy csomó vizet, így nem cseszegetnek.
No, de nem panaszkodni akartam, csak azért ne gondoljuk, hogy ingyen adják ezt a "letudom egyszerre" mondatot :D

szaboevi27
Biatorbágy

mnoo, én nem úgy értettem hogy meg fogja tagadni a kezelést, de majd meglátod. Én már túl vagyok rajta és már tudom sajnos. Elkezdte a kezelést mert tisztában van ő is a törvénnyel.....
Na, mindegy..... szorítok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

storno
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jolanyka 2012.04.15 20:19-kor.
jolanyka

Cicmarekdodo: Köszönöm Barbus nevében. Már mondták vigyem modellkedni, de félek nem bírná idegileg. Nincs túl sok türelme. :)

Én is Z dokihoz jártam (na nem annyira a korom miatt), én csíptem. Sz-t nem annyira ismerem.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Én megvédeném Sz. dokit. Velem az első perctől kezdve kedves és barátságos volt. Amikor túlstimus lettem és minden nap találkoztunk és az osztályon is Ő ügyelt, kiemelt figyelmet kaptam, reggelente a meddőségiben velem kezdte a vizsgálatokat. (és nem kapott tiszteletdíjat!!) Egy rossz szavam nem lehet rá. Bár az tény, hogy soha nem kérdeztem vissza, nem kérdőjeleztem meg a véleményét, még akkor sem, amikor egy rossz értékű tumor marker miatt azonnali műtétet javasolt, ahol végül minden rendben volt. Véleményem szerint remek orvos, hatalmas szaktudással. Amúgy Z ügynökről is csak jókat hallottam. Sőt, az a kismama barátnőm, aki nála lett ikres anyuka és a Jánosban szült, meglátogatta szülés után. Szóval ha Sz. dokival baj van, Z-vel nem nyúlsz mellé. De a lényegért éppúgy küzd az összes orvos... Nem gondolom, hogy ezt lehet elhivatottság nélkül csinálni. Ha életkorra hivatkozva vonakodik a kezeléstől, gyanítom abban a saját kudarca is benne lenne. Őket is bántja egy-egy sikertelen próbálkozás vagy vetélés... Sajnos láttam Sz. dokin is, amikor értetlenül állt a helyzet előtt, hogy miért nem maradt ott a baba, vagy miért nem lett több tüsző... De szerencsére az őszinte öröm is csillogott a szemében, amikor nálam pl meglettek az ikrek.

De a döntés a páciens, vagyis a mi kezünkben van. Én utólag nagyon örülök, hogy Sz. dokihoz kerültünk, mi sem ismertünk senkit.

Szép estét mindenkinek!

szaboevi27
Biatorbágy

Évi, még egyszer leírom a félreértés elkerülése végett: Sz doki nagyon jó orvos!!!!!! viszont soha nem hallottam hogy egy korombelinek szívesen segített volna! (kicsit át is fogalmaztam hátha így nem bántó)
Neked is összehozta. Hatalmas gratulációm. Soha nem akarok senkit sem lebeszélni hogy hozzá menjen hiszen sok sikerről olvastam már. Egy nagyon kedves barátnőmnek is összehozta már másodjára és ő is megmondhatja hogy soha nem akartam lebeszélni róla, sőt, inkább dicsértem. Viszont a korombeliekkel nem sok orvos bánik tisztességgel amit lássunk be nem igazán elfogadható. Örülök hogy neked nem kell ezt átélned, nem is kívánom senkinek sem.
És én voltam mindegyik orvosnál, hidd el nem hiába írtam amit olvastál. Senkinek nem kívánom amit én átéltem és nem vagyok egyedül. Tehát nem kell őt védeni, nem bántani akarom és csak egy személynek szólt a tanácsom, annak aki azt írta amit én is átéltem. Annak idején úgy jöttem haza hogy sebaj, nem barátkozni mentem én oda........... azóta ahányszor panaszkodni hallottam valakit az orvosáról soha nem lett siker a vége.
Elnézést ha valakit megbántottam, tényleg nem áll szándékomban. Továbbra is sok sikert kívánok mindenkinek! Néha itt vagyok a háttérben és olvaslak mert veletek sírok és nevetek. Ann-al is nagyon szeretnék már nevetni.
Vicky, ha nem túl nagy pofátlanság elkérhetem priviben a blogotok címét? Olyan rég láttam már Barbusról képet hogy csak na. Nagyon kíváncsi vagyok hogy mekkorát nőtt már a kis drága. Puszika.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Jó reggelt!!!

Remélem én már nem jutok el oda, hogy választanom kell, hogy kihez kerüljek a dokinő után!!!! :wink: És meg is próbálok ezek nem foglalkozni :oops: mert ennek az inszemnek sikerülnie kell!!!! :lol: :cry:
noci85
Budapest XIII. kerület

zsuzsi,nem hiszem,hogy bárkit is megbántottál. Szerintem érthető,hogy nekem Sz. Doki az isten, életem végéig hálás leszek neki. Mindegyik orvosnak van rossz és jó tulajdonsága. De mint írtam,a döntés a mi kezünkben van. :)
Ugye nincs harag?

szaboevi27
Biatorbágy

Vasi: Ha az aláírásom alatt rákattintasz a www-re, akkor a blogunkhoz jutsz. Csak így nem lehet a keresőkkel megtalálni. Hozol képet majd a kis srágádról? Jó nagyot nőtt már gondolom.

Mindenki más dokira esküszik, de mindnek az a célja, hogy kitessékeljen minket a meddőségiből...lehetőleg gyerekkel. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

szaboevi: gondolom, hogy nem lenne egyszerű, de én is (úgy, ahogy Te is :))
elviselném minden terhét az ikerterhességnek, másra sem vágyom.

A doki választással kapcsolatban tény, hogy a magunk korabeliek (és itt a negyvenes korosztályra gondolok) után nem kapkodnak az orvosok, sajna a támogatás a sikeres beavatkozások után jár, nem mindegy milyen az arány.
Ennek ellenére van pár doki, aki még mindig nagyon "emberi" módon, akár lehetetlen helyzetből is kihozza a maximumot, ráadásul eredménnyel :))
ezt most általánosságban írom, a kaális tapasztalat is benne van.

pusszantás
cicmarekdodo
Vác

Csütörtökön lesz a megbeszélésünk. Na, majd akkor kiderül, hogy mennyire szeretne Sz. doktor minket. (Én arra tippelek, hogy könyörögni fog, hogy kezelhessen...)

Erre két dologból következtettem:
1, "Ugye tudja, hogy 45 év körül má IGEN alacsonyak az esélyek?!" Igen, tudom. - "Azt, hogy 1,5 alatti?!" - Igen. - (Szünet, leletovasgatás.... lililulu....)

2, Recepciós: "Miért ül itt a vizsgálónál, a kórlapját már régen leadták, hogy ma nem lesz vizsgálata. A Doktor Úr nem szólt?!" - Hát nem.
És még csak most kezdtük... Már most szeret... :)
mnoo
Budapest

mnoo : :D :D :D
Veletek tutira nem lesz gond :)
cicmarekdodo
Vác

Évi Drága, dehogyis haragszom. Hogyan is haragudnék??? Remélem nem az jött le az irományomból mert sosem állt szándékomban senkit sem bántani még az orvosokat sem. Hát persze hogy Ő neked az Isten. Én nagyon is megértelek. Aztán gondolkodtam hogy nem is egy barátnőm van akinek már a másodikat összehozta hanem még van egy akinek az első lombikját összehozta. Csodás kisfia van. Én nagyon kedvellek titeket. Sorstársak vagyunk. Sosem felejtem el miken mentünk mi is keresztül és nagyon szorítok mindenkinek hogy szerencsésen örömkönnyekkel távozzon a bmc-ből.
Vicky, köszike, nézegetem majd én is a blogotokat mert mindig tanul az ember :) Mindjárt nézek egy képet is a manókámról. Nagyon szívesen osztom meg veletek is mert iszonyat büszke vagyok rá.

Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Jaj, de szép! Imádom az ilyen kis "éheztetett", hurkás törpéket!Mindig bennem van a kényszer, hogy összepuszilgassam a popójukat :D

szaboevi27
Biatorbágy

Köszönöm, nagyon aranyos vagy. Én is mindig puszilgatom neki, nem lehet kihagyni. Tényleg olyan puszilgatnivaló az egész mindene. Szerencsére imádja, tehát bármennyit puszilhatom :D

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!
Múlt héten csütörtökön voltam vissza az elsõ lombik után, ami nem sikerült Z doktorbácsihoz. 1 hónap szünet van most és azt mondta, hogy inszemmel folytatjuk. Kérdeztem az AMH-t, de azt mondta, hogy nekem nincs értelme megcsináltatni, mert van peteérésem.
Most várok, de semmit nem várok már ettõl :( :(

andi565 mi van veled???

mnoo Azt mondta, hogyha mind a kettõnk leletei jók, akkor "nagyon meg kell fontolni, hogy belevágunk-e a lombikba" ezt miért mondta Sz doki???? Azért kérdezem, mert papírforma szerint nekünk sincs semmi bajunk és mégsem sikerül 2 éve :( :(
tanita74
Szigetszentmiklós

vasikáé
Nagyon szép a babátok és elismerésem a kitartásotok miatt!!!

Folyamatosan olvaslak benneteket, de ha nem írok idõben, sokat kell visszaolvasni :)

etna33 Nagy-nagy gratula :lol: Remélem nemsokára a többiek és én is megtapasztaljuk :)
tanita74
Szigetszentmiklós

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?