Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bocs,hogy így "berontok" közétek, de én tavaszi és téli anyuka is lehetek, ez csak a babától függ, mert febr. 26 a célidöpontunk.

Szóval mindíg olvaslak benneteket, de ami most a megszólalásra készetett az nem más,mint a Bagzer története.

Tegnap elött nekem is volt ilyen élményem,de én még csak most fogom tölteni a 31. hete, így én is beparáztam kicsit. Remélem tényleg csak valami fronthatás lehet. Mondjuk engem az utcán ért és olyan érzés volt, hogy az alant lévö csontjaim mindjár szétszakadnak és közben a hasam allja is fájt kicsit. Most nem sokára jön a fönököm aki gyermekorvos és hát azért van fogalma ezekröl a dolgokról is , majd megkérdezem én is töle,mert az én dokimat nem igazán tudnám felhívni, ugyani egyelöre még nem tudom az otthoni számát!!! Kép Jó mi!!

Egyébként Debreceni vagyok 22 éves, fiúcskánk lesz, János lesz a neve Kép apa után .Amint látjátok ettöl nem vagyok elragadtatva,de legyen, nem bánom megszokom lassan.

Minden kedves kismamainak jó babásodást kívánok, aki pegid már " babásodott" annak sok szeretettel gratulálok!!! Levikének én is jó egészséget kívánok. És rakjatok fel minél több képet a babaákról,mert imádom nézegetni Qket!!!

Timi 30+5
vargáné

Sziasztok!

Katinka!HIPP-HIPP HURRÁ!

Lehet kérni, hogy én is így, mármint, hogy a kiírt időpontban és épp ekkorát, ez így tetszeneKép

Ma voltam dokinál. Nem nyíltam tovább, de puhult, ami jó. Azt mondta, hogy jan 3-án menjek, mert két ünnep között nem dolgozik, hacsak nem szülökKép Mondtam igyekezni fogok, nem szülni.Kép

Aztán hazuajöttem és kitakarítottam. IIIIszonyÚÚÚÚ kosz volt. Most oylan jó, hogy szép tiszta minden és jó illat is van. meg kiürítettük a karifa helyét, ahova a kisbölcső,majd a járóka fog kerülni! Aztán annnyira, de annyira elfáradtam, hogy aludtam két órát. most keltem és elolvastalak Titeket, aztán lekocogok anyuhoz, mert mákos bejglit ennékKép

Bagzer! Sajnálom, hogy épp nem voltam ébren és kicsit megvígasztalhattalak volna. Szerintem szimpla keményedésed volt.És az nem rossz, haenm jó dolog már ilyenkor, mert a méh és a baba együtt edzenek a nayg napra. És ez bizony tud fájni is,de mindig gondolj arra, hogy végül is, ha Te edzesz valamit,akkor is van, hogy fáj amit csinálsz, de tudod, hoyg kell fájnia ezért nem félsz tőle. Szóval ez is ilyes.

Amúgy most nekem is szurkál kicsit, szerintem megerökltette, el is döntöttem, hogy innetől szülésig már tényleg csak pihengetekKép

Ja, én fekve szoktam Bagzer lenni, ha keményedik és felpakolom a lábamat valamire, mert enkem ülve kényelmetlen. te is tapasztald ki, hogy nem terheled a méhed.

na, megyek eszek bejglit

tsók rékacs 38+1

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Tüni
Ismét küldtem mail-t!!!Kép

Katinka
Gratula!!!KépKépKép

Babus

Kép
babus2005

Rékacs, Timi, Katy, Kikocs, Orbis, Esztyx, Ilona, Zsuzsi!!
NAGYON KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!!!!!!!!!!!KépKép
így sokkal nyugodtabb vagyok, hoyg tudom , heűogy ez normális dolog!!!
aranyosak vagytok!

Kikocs, egyébként nem is erőltettem meg magam! csak kicsit nehezek voltak a szatyrok, meg sokat kellett állnom, szóval, jó, egy kicsit....de most tanultam ebből!!

Vargáné-Timi!! üdv közénk!! nonááá hogy idetartozol te is! így majd Aura sem érzi magát egyedülKépKép neked is köszi a nyugtatást!

no, pihengetek tovább,

JA!!! akinek van tv-je, és egy fél órája, az megteheti azt, amit én nemKép, Marcikámék fognak nyilatkozni a vetítésről, meg vetítenek is, 18ó-kor az m2-esen (ami nekünk nincs). szóval, ha van kedvetek, nézzétek meg, és meséljétek el milyen okosságokat mond a fiú!!!!

bagz, a büszke, akinek még fura a járás....
34+4

KépKép

KépKép
bagzerka

Feltűnt már valakinek, hogy egyre kevésbé intenzíven reagálunk a babaszületésekre? Eleinte mindenféle tüzijátékok, meg képek, meg néhány mondat, meg ilyenek, most meg gratulálunk, meg éljen... Kép Mire mi szülönk Aurával meg a többiekkel február közepén, végén, már annyit kapunk majd csak, hogy na, végre, épp ideje volt Kép Sőt, Dia írta, hogy megszületett Tandi csemetéje, és még mindig nem reagált senki. MOndjuk lehet, hgoy mindenki azt a stratégiát követi, mint én, hogy hátha valaki megmondja, ki is Tandi? Mert igazság szerint én nem láttam a táblázatban sem, de ugye onnan ki lettek véve, akik már régóta nem... És szégyellem magam, de nem emlékszem rá egyátalán, hogy volt ilyen... Persze lehet, hogy még nagyon dolgoztam, és napi egyszer néztem be még akkor...

Katy, köszönöm kérdésed, kicsit jobban vagyok tegnaphoz képest. Asszem Kép Az alvás éjjel sokat segített. Szerintem a kölök már igen morcos rám, mert folyton köhögök, és szegény nem tud aludni tőlem Kép Most egyébként küzdök a házimunkával meg a hátfájással, és ha nem hagyom magam, keményedek. MOst jól ki is panaszkodtam magam Kép Pedig még csak ott tartok, hogy kész egy vekni gyümölcskenyér, meg kel a bejglitészta, most fogom rászánni magam, hgoy a töltelékeket megcsináljam hozzá. Remélem menni fog. Még lustaasszonysütijét fogok sütni Kép Ennyi elég is lesz szerintem kettőnknek, látogató se nagyon fog jönni, úgyhogy szilveszterig kitart Kép Egyébként óriási előnye annak, hogy apósomék nem jöttek, hogy egyátalán nem kell takarítani. A nappali viszonylag rendes, de azt Gergő is megcsinálja, a többi meg amúgy is takaríthatatlan Kép Tulajdonképpen hálás lehetek? Kép
No, mindenkinek jó készülődést, és a pihenőidőt kéretik babanetezéssel tölteni Kép

Kikocs
33

kikocska

<pre>
Név: Kora Szülés ideje baba Baba neve: Méretei: Kórház neve
1. MaricaKép 35 2004.11.13.Kép 2 Mariann 4200g/53cm Szeged/ Klinika
2. BendegúzKép 30 2004.11.19.Kép 1 Bence 3750g/57cm Bp./Szt.István kh.
3. Márti05Kép 31 2004.11.01.Kép 1 Brigitta 3450g/50cm Bajcsy kh.
4. BringaKép 29 2004.11.18.Kép 2 Bernárd 3400g/54cm
5. EsztiKép 22 2004.12.09.Kép 1 Lili 2770g/52cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
7. DiánaKép 28 2004.12.08.Kép 1 Dominik 2930g/50cm Bp./Szt.István kh.
9. MackósajtKép 32 2004.12.07.Kép 2 Nem tudom??? 3600g/58cm Bp./Szt.István kh.
10. CsillaKép 29 2004.12.17.Kép 2 Péter 3900g/53cm
11. HulcsiKép 28 2004.12.19.Kép 1 Benedek 3700g/58cm Bp./Szabolcs u.
12. KatinkaKép 27 2004.12.23.Kép 1 Lili 3100g/54cm Székesfehérvár
13. LiliKép 31 2004.12.17.Kép 1 Hana 3050g/50cm Bp./MÁV kh.
14. Edina 23 dec. 29. 1 Bálint v. Olivér Bp./Szt.János
15. Gabi 20 jan.6. 1 Zsombor Bp./ Schöpf-Mérei kh.
16. NoémiKép 23 2004.12.16.Kép 1 Levente, Donát 2680g/45cm Bp./Szabolcs u.
17. Rékacs 30 jan. 7. 1 Hanga Bp./ Schöpf-Mérei kh.
18. MártiKép 29 2004.12.17.Kép 1 Péter,Benjámin 2700g/52cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
19. Hanitka 29 jan.10. 1 Hanna Bp.
20. Kire 33 jan. 11. 2 Erik ?
21. Tüni 28 jan.12. 2 Kincső Bp./MÁV kh.
22. Sys 29 jan. 16. 2 Gergő Ádám Bp./ Jahn Ferenc K.
23. Brigi 30 jan.11. 3 Miklós? Bp./ Bajcsy K.
24. Dorye 25 jan.21. 1 Vilmos/Johanna Bp./Szote,II Női
25. Eszter2004 28 febr.1. 1 Petra Bp./MÁV kh.
26. Orbis 23 febr. 1. 1 Botond Merse/ Csenge Borka Bp./Margit kh.
27. Vica 29 febr. 2. 3 ? Bp./Szt.István kh.
28. Bagzer 26 febr. 2. 1 Simon, Gábor Bp./Szt.Imre kh.
29. Katy 27 febr. 3. 1 Dávid Bp./ Schöpf-Mérei kh.
30. Cicmerák 24 febr.8. 1 László,Gergő Bp./Szt.István kh.
31. Flo 28 febr.10. 1 Matyi Bp./Szt.István kh.
32. Babus 25 febr.12. 1 Kristóf Bp./MÁV kh.
33. Ilona 29 febr.13. 1 Márton Bp./ Schöpf-Mérei kh.
34. Zsuzsi 29 febr. 13. 1 Marcell/ Zsófi, Ágnes Bp./Szt.János
35. Kikocska 26 febr. 13. 1 Réka Bp./ Schöpf-Mérei kh.
36. Tamesz ? febr.16. 1 Marcell,Kristóf Kistarcsa
37. Ttika 32 febr.19-20. 1 ? Győr/Petz A. kh.
38. Vera 30 febr.20. 2 Matyi Bp./Szabolcs u.
39. Timi 26 febr.23. 1 Máté, Levente Pécs/Szülészeti klinika
40. Zsuzsa 28 febr. 26. 1 Áron Bajcsy kh.
41. Aura 23 febr. 26. 1 Erika Bp./Szt.Imre kh.
42. Mazsom(Zsuzsa) 27 febr.26. 1 Lili Tatabánya/Szt.Borbála</pre>

És köszönjétek az én gyors férjemnek, hogy már táblázatot is tudok újra szerkeszteni!Kép
Katy

Most hívott Kikocs, hogy esik a hó!És ez TÖK JÓ!!!
Kép

És én igenis örülök Katinka babájának!De az új letöltéű giffjeim elúsztakKép!Nem baj, akkot teszek fel a régiekből!
Kép
meg
Kép
és még
Kép

Olyan meg nem lesz, hogy már nem is örülünk!!!

És én sem tudom ki az a Tandi!Kép!

Katy
Katy

Nálunk is esik a hóKépKépKép

Kép

És én is örülök mindenki babájánakKépKépKép

Babus

Kép
babus2005

Kikooocs!! nem iiiis! szerintem is mindenki örül még most is a babóknak! és nanááá hogy a február közepi-végi-babáknak is fogunk!!
nekem különben sincsenek kis mozgó izéim, így folyton a kezdő-készlettel fejezem ki magam: Kép Kép

no, most már télleg jobban vagyoook!! hurrráááá
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

jaaaa,
azt ugye mondanom sem kell, hogy elszóltam, igen, nem jöttek végül a szárítóért.....
Kép

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok Lányok!

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KIÍVÁNOK!

Sys 37+0
sys

Sziasztok!

Itt nem esik a hó!!Kép Ti merre laktok ahol esik? Azt tudom, hogy Kikocs a belvárosban és Babus?

Bagzer a nap sorszámáról van szó az m2-ön és két min 55 de inkább több éves pasi fejtegeti ezt, meg a műsorvezető. Hol van Marcid?

Ja, Kikocs én igenis örülök Lilinek!!!! Tandira meg valóban nem reagáltam, mert az előttem szólokhoz hasonlóan ésn sem tudom ki ő, de:

TANDI GARATULA A BABÓHOZ!!!

grifjeim meg nincsenek, így Bagzerral együtt csak ennyit tehetekKépKépKép

Most megtudtam, hogy a műsorvezető sem lehet marcid, hosz 1961-ben született, mert valami olyasmiről van szó!
?!?!

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Edwing szül? MA még nem jelentkezett!!! ÉS Aura? Ő igazoltan hiányzik?
No és Savitri/Lili, már igazán hazaért!!!!!

Tiszta karácsony van!!

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Ja, Kikocs! Hogy lehet 15 hónappal előbb születni?Tehát előbb jött fél évvel mint a gondolat, hogy legyen? Mert akkor nem kicsi a 224gr,szerinetem!!!Kép

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Rékacs
GyöngyösönKép És már fehér a tájKép
Egy ismerősöm meg Miskolcon. Ott meg már akkora a hó, hogy az ablakot alig tudták kinyitniKép
Közeledik Pest felé, szerintemKép

Babus

Kép
babus2005

Ezen a 15hónapon én is jót nevettemKép

Babus

Kép
babus2005

Bagzer! Mi nézzük a Marcid, okosakat mond, folyamatosan, lehetsz büszke!!!

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Sziasztok!

Mindenkinek Boldog Karácsonyt!

Savitriről honnan tudtok?
Kikocs ne aggódj, én tuti küldök neked tüzijátékot...és mi jó közel lakunk úgyhogyKépakár élőben isKép
Egyébként pedig már szívesen taliznék veletek..._Hiányoztok!!esetleg jövő héten, vagy az ünnepek után szervezünk hozzám az egy szobáskiscsodánkba talit??Kép
Millió pusz, eszti
esztyx

Sziasztok mindenkinek és nagyon-nagyon boldog babavárós karácsonyt!

Sajnos mostanában nagyon ritkán kerülök számítógép közelbe, így csak arra van időm, hogy az utolsó egy két napi írásaitokat elolvassam. . . (Hátha találok egy két jó ötletet vagy bátorítást.)

Már 4 hete be akart fektetni az orvosom a kórházba visszatartásra, mert a babóca feje már rég beilleszkedett a csontos medencébe és nyomja szét a méhszájat (már csak fél centis és tágulni is kezdtem). Most rendszeresen szedem a visszatartó gyógyszert (terbutalin), amitől nagyon ramatyul érzem magam és mellé a vérkeringés stabilizálót (verapamil), hogy csökkentse a terbutalin mellékhatásait. . .
Minden további nap és hét növeli az esélyét, hogy nem lesz baj.
Egyébként pont olyanokat éreztem mint Bagz, amikor elmentem a dokihoz. . .
Éreztem hogy nagyon fáj a szeméremcsont körül, hanyat fekve egyenesen éles fájdalmat éreztem ott, a combtőbe sugárzót, csak akkor enyhült lassan, ha az oldalamra fordultam. A hasam teljesen lent van. A gyógyszer hatására most már nem keményszik annyit.

Remélem nálad nincs ilyen balhé Bagz! Doki néni csak úgy engedett haza, hogy megígértem szigorúan fekszek és a legkisebb görcsre irány a kórház.

Hétfőn megyek hozzá legközelebb, remélem a helyzet nem romlott.

Más: Lehet hogy segít valakinek, ezért elmondom, a teóriám a terhességi csíkokról.
Annakidején valahol azt olvastam, hogy a csíkok kialakulásáért a kollagénrostok számának a csökkenése a felelős a bőrben. Ezért elhatároztam, hogy én ilyen kollagénes kenőccsel fogom kenni magam. Serdülő koromban 5 kg hízástól a fenekemen lévő bőr telejsen "rongyos"lett a csíkoktól, tehát hajlamos vagyok rá. Most a derékbőségem 58-ról 106-ra ugrott és egy darab csíkom sincs!

Szóval szerintem ez a kollagénrostos "terápia" abszolút beválik!!! Reggel és este kenem, testápolóba kevert kollagénes krémmel, jó vastagon. A mellemen sincs csík, pedig 81 cm-ről 102-cm-re nőtt a mellbőségem! Mindenkinek ajánlani tudom csak a kollagént!

Szurkolok, hogy senkinek ne szülessen meg előbb a babája mint kéne, és mindenkinek szövődménymentes gyönyörű szülést kívánok!

Sziasztok

Timi
31+1
ttimi78

hé hé hé!! asszem védekezésre kényszerülök Kép Nem azt mondtam, hogy nem örülünk az új babáknak! Hanem hogy egyre kevesebbet írunk róla Kép Gondolom elfogynak az ötletek, hogy ne mindig ugyanazt írjuk, meg gifek, meg ilyenek. És tudom, hogy örül mindenki, mert itt mindenki nagyon örülős, meg szeretjük egymást, és drukkolunk nagyon Kép

Afffene egye meg!! MOst megy az időjárás jelentés, és azt mondják,hogy eső lesz, nem hó, mert megmelegszik a levegő Kép Kép Kép Kép Kép

Na,a másik meg hogy direkt utána is néztünk, hogy ténylegesen mennyire születtek a gyerekek Kép Nekünk is feltűnt ám a 15 hónap. Inkább biztos hónapnak fordították a hetet Kép Oda is írtam a cikk után, hogy mennyire születtek...asszem 25+4, vagy valami ilyesmi. Másoltam a cikket Kép Ugyeugye, bulvársajtó? (velvet.hu) Kép

No, nem mentegetőzök tovább, csak még leírom, hogy nekem sesikerült megnézni a Marcit. Valami Tamás volt, mire odakapcsoltam Rékacs hozzászólására. Pedig néztük az öregeket is... Kép

kikocska

jaj, lááányok! tök jól esik hogy megpróbáljátok megnézni kisapámat!!KépKépKép kár hogy én nem tudom, bár a tegnapi dolog után, talán jobb is, mert széétizgulnám magam miatta!!

Rékacs, Kikocs, ,nagy puszi néktek!!

Timi! köszi, ez kicsit megnyugtat, főleg az, hogy tegnap este meg is vizsgáltak, és zárt volt a méhszájam, csak nem lesz még semmi.....

Edwig télleg gyanúsan hiányzik ma........hmmm

és Tandi, gratula!! örülök a babádnak, jó neked!!!

bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

Lehet, hogy én vagyok nagyon gázos a minimum agykapacitásommal, de most tényleg a Bagzer Marcija volt a tv-ben???Hiper gáz vagyok!Kép
Csajok ez egyre durvább!!!Mármint a helyzetem!Hogy nem értek ebből egy szót sem!

És én sem úgy gondoltam,ahogy nem Kikocs gondolta, úgyhogy ne magyarázkodjál Kikocs, mert szerintem senki sem úgy gondolta!
Kép

Különben azért lógok itt állandóan, mert Anyukám itt van és állandóan beszél-beszél még akkor is, amikor leültetem a tv elé!Óh szegény én!

Sejtettem, hogy nem örülhetek sokáig a hónak!Ejnye!

Kikocs!Örülök, hogy jobban vagy, ezt akartam már írni!Meg Bagzernak is, hogy Ő neki isKép!

Aura biztos zsezseg valahol!Így karaácsony előtt egy nappal tuti!

Puszi vadászok pár új giffet, hogy örüljetek!

Timi!Neked meg kitartást, meg pihenj sokat, meg sok puszit!!!

Katy
Katy

Katy!!
igen a marcikám volt, remélem nem hozott szégyent a házraKépKép

közben rájöttem hogy Aura hol lehet, ő nem vidékre ment karácsonyozni?? meg megismerkedni az anyós-jelölttel??!!

mindenkinek további jó mindent
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

SziasztokKép
Még mindig egybenKép , de már nem sokáig. Valahogy ezek a hidegfrontok az én babóm,nak meg sem kottyannak.... Vasárnap viszont reggel 9-re megyek, vizsgálatok, majd meindítják a gépezetet... még olyan nagyon nem parázok, de ahogy közeleg egyre jobbanKép

Katinkának nagy nagy Gratula a kis Lilihez, igen édes kislány, hogy pont a kiírt időre érkezett megKép

Bagzer...
Remélem jobban vagy... és ha olyan közel laksz a Rókushoz....hááát én úgy is ott leszekKép Kép Kép Csinálhatnánk ott is egy talit a köv. hétenKép

KikocsKép
Köszönöm, hogy érdeklődtél és felhívtál, nagyon jól esettKép Kép Kép Kép remélem hamarosan jobban leszelKép
Savitriről tudtok valamit??? Olyan nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy vannak...

Sok puszi mindenkinek
edwig, (39+4) aki még 2in1, bár már osztódna szivesenKép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Edwig!!
köszi, jobban vagyok.
ha szeretnéd, én szívesen látogatlak téged jövő héten, de a találkozó is jól hangzik!!!!!

elküldöm neked az emailedre a mobil számom, ha valamire szükséged lenne, vag ycsak társaságra, hívj bármikor!!!!!!! tényleg!!!!!!!!!!!!!!!!!

bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

Szia mindenkinek!

Tegnap jöttünk haza a kórházból és most, úgy tűnik van egy kis időm írni nektek a szülésről. Olvasni meg se próbálok. Ha ezt elküldtem, teszek fel képeket is az albumomba, bár még kell készíteni néhányat a most már annyira gyönyörű babaszobáról is. A szülés és a gyermekágy éppúgy hormonbombákkal jár mint a terhesség, csak másmilyenekkel. Teljesen be vagyok állva, fel vagyok dobva, nem lehet velem bírni. Hana bogyó a legdrágább a világon és bár én karácsonyra terveztem a szülést, most én vagyok a legboldogabb, hogy a fa alatt tudhatom a picurt. Mert lesz fa is, a férjem már másképp gondolja ám.
A szülés történet annyira hosszúra sikerült, hogy nem kopizom ide, hanem elküldöm a közös email címre.
Mindenkinek köszönöm az sms-eket, ha beáll majd a házi rend, jövök gyakrabban is.

Lili (a világ legboldogabb anyukája)

KépKép
savitri

BagzerKép
Remek mentem a számod,küldöm sms-ben az enyémet isKép jupi jupi
pussz
edwig
Vendég

SavitriKép
Jó rólad újra hallaniKép Nagyon izgultunk ám értedKép
Megyek olvasom is.....
puszi
Vendég

Savitri!!!
hurrá!! tök jó hogy ilyen jó kedved van!!KépKép
én is megyek olvasom a sztorit, meg akkor hol lesznek a képek??
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!!!

Sajnos ritkán jutok idáig, visszaolvasni benneteket pedig szinte lehetetlen (ami szuper, hogy ilyen aktívak vagytok )
Gratulálok mindnekinek aki azóta már babázik és minden minden jót kívánok nekik. Sok tejcsit és kitartást.

Büszke a lelkem amikor írjátok az első babáknál még... hisz az első az én kis Gigim volt !!!!

Pocakosok, tényleg vigyázzatok magatokra, tatrsatok távol magatoktól minden nyavalyát és élvezzétek a karácsonyt. Pihenjétek ki magatokat, és használjatok ki minden időt, hogy elmehettek otthonról és kicsit kényeztethetitek egymást. Később minden más lesz. Sokkal sokkal jobb !!!! De a pocakos időszak is gyönyörű azt is ki kell élvezni. Irigykedem is kicsit rátok, annyira szerettem várandós lenni. Most viszont imádom a kislányomat olyan finom olyan pici olyan aranyos olyan....
Csajok készüljetek föl, hogy néha nehéz anyának lenni, de mindent át kell élni, minden rossznak vége lesz egyszer, s a következő mosoly vagy nézés ugyis elfeledteti veled a bajokat.
A kis babák nem az anyukák bosszantása végett sírnak, hanem, azért mert valami bajuk van, szóval orvosolni kell a helyzetet, és egyszerre csak mindnen rendben lesz.
A szüléstől nem kell félni, a világ legtermészetesebb dolga, és nagy eredménye van.
Fáj cudarul fáj néha, de kit érdekel amikor a végén babázhatsz!!!!
Kórházban szoptatni szoptatni és szoptatni, és pihenni. Itthon ugyanaz. Rossz tej nincs !!!
Remélem nem baj, hogy írtam pár bátorító mondatot, de ezeket nem lehet elégszer hallani szerintem.

Mi különben jól vagyunk, Gigi szépen fejlődik súlyra hosszra mozgásra is. Néha kaka problémái vannak, de eőbb utóbb megoldódik az is.
Eszik büfizik, nézelődik alszik, sokat pisil és csak néha kakál. Minden nap csinál valami újat, s minden nap egyre ügyesebb. S az idő szalad...
Iszonyatosan repül az idő, hétfő után már megint hétfő van, a köztes napok pedig egybefolynak. Hétfő a K vitamin napja ezért ilyen kiemelt nap.

Na befejezem a litániát
Mindenkinek Békés Boldog karácsonyt kívánok!!!
Márti
márti05

Bocsi még egy ajánlat

Anyaaság/ szoptatási poziciók
egész jó topic nézzetek szét rajta, szuper képek vannak fönn.

Jó éjt
Márti
márti05

Savitri!!!
nagyon élveztem a történeted!! meghatódtam rendesen!!!!!!!!!!!!!!!
örülök nektek!!
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

De jóóóó!!!
Én lehetek az első!!!!

SZÉP KARÁCSONYT MINDENKINEK!

Kép
Kép
Kép
Kép

Orbis
orbis

én meg a máásodiiik
MINDENKINEK NAAAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍÍVÁNUNK!!!!!!!

bagzer, marci, picurKép

KépKép

KépKép
bagzerka

Bagzer!
Legalább valamire jó, hogy sosem alszunk Kép

Amúgy a takarítás végül nagyon jól sikerült. Igaz, le is törik a derekam Kép Fájhat a gyomortájékom attól, hogy 2 nepja meg sem állok????

Jó éjt, Orbis (34+3)
KépKépKép
orbis

Orbis, én aztán kezdő vagyok a fájdalmak terén, de kezdek belejönni.....így nem tudom mitől fájhat valami és mitől nem, de én itt arra szavaznék, hoyg attól fájhat, vigyázz magadra!!!

no, jó éjt mindenkinek!!!!
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

Szervusztok!

Gratulálni akartam Katinkának az újfajta szülésindító módszerhez (szabadalmaztatni kellene), de nagy örömömre Lilihez gratulálhatok Kép

Kihagytam a tegnapot, mert ma vizsgáztam és alig bírlak utólérni Benneteket.

Örömhírrel jelentkezem! Levente állapota az utóbbi 2 napban nagyon sokat javult! Tegnap (22) levették a lélegeztető gépről, és csak egy kis plusz oxigént kapott a nózijába vezetett csövön, amit nemes egyszerűséggel többször is kihúzkodott. A nővérrel folytatott "szkandermeccsekben" még alulmaradt, ezért hálából lepisilte az inkubátort.
Tegnap elképesztően eleven volt, mert a korábbi napokban kapott nyugtató utóhatásaként szegénynek nem volt nyugta. Tegnap éjjel - a nővér beszámolója szerint - annyira arénázott, hogy már kishíján ketten sírtak. Aztán mára (23) az infúzió kivételével lekerült róla az utolsó cső is. A kék fényt még időnként bekapcsolják, mert a bilirubin (nem tudom mi, de Noémi ezt mondta) szintje magas. Az infúzióval párhuzamosan elkezdték cumiból (amíg inkubátorban van, a nővér etetheti csak) etetni, ami olyankor megy igazán, amikor Noémi etetés közben a szavával nyugtatgatja. Nem tudni biztosan, hogy mikor kerül ki az inkubátorból, de ha ilyen jól eszik cumiból a legjobb úton halad. A babák evés után böfizni szoktak, de Levente Noémi szerint fickósan nagyokat böfög. Bizonyára nagy ember lesz Kép

Benji tényleg gyönyörű csemete! Őszintén szólva... Mióta apa lettem, azt hiszem máshogy látok. Azelőtt ritkán hatott meg egy babakép, most pedig elérzékenyültem a kesztyűben alvó Benji látványán... Küldök is egyet Leventéről.
Kép
A születés óta most készítettem először képeket róla. A fején látható fehér kötésszerű valami azért kell, mert ezt húzzák a szemére, amikor kék fényben szolizik. Gyönyörű Kép

Mindenkinek Nagyon Békés Karácsonyt Kívánunk!
Péter és Noémi
vghnoémi

JUHÉJJJJJJJJJJJJ!
Én akkor is nagyon örülök minden új baba érkezésének! Még ha nem is nagyon látszik mert a tudásom a smillék odabiggyesztésében kimerül, de nagyon öreülök, és gratula Lilikéhez!

Noémi! Szupijó hogy ilyen jól fejlődik Levi! Remélem hamarosan már otthon örülhettek neki! Szorítok nektek, hogy minél előbb hazamehessetek!

Katy! Naggggyon szépen köszönöm, hogy gondoltál rám! A szülés időpontját valszeg elírtam, mert nem 02.27, hanem 02.07. Bocsi érte!Kép

Zsuzsi! Én úgy tudom, hogy a Triumphnak van egészen G kosárig az egyik fajta melltartójából, de elég drága, és nem tudom, hogy szoptatósban van-e ilyen.

Bagzer!Az én osztálytársaim között van több szülésznő is, és nekem is hasonló fájásaim voltak. Azt mondták, hogy ez teljesen normális akkor, ha az ember nem pihen eleget, úgyhogy csak a pihenés segíthet rajta.De teljesen normális,-állítólag valakinek a terhesség elejétől van. Persze azért az nem ártana szerintem, ha a méhszájad állapotát látná orvos.

Én teljesen esltűntem, mert eddig sok vplt a vizsgám, így tanulás volt csak a köbön, aztán kb. 16 órát aludtam pihenésképpen, tegnap pedig ajándékok után rohangáltunk. Most már minden megvan, hajnalra elkészültek a sütik és a beiglik is, mára csak a fadíszítés és az ünnepi vacsi készítése maradt. Utána jöhet a Jézuska!!!Úgyhogy lehet, hogy már csak kari után jövök, és mivel gifeket én nem tidok-tekljesen analfabéta vagyok-, ezért én csak így:

MINDENKINEK BÉKÉS, BOLDOG, AJHÁNDÉKOKBAN ÉS SZERETETBEN GAZDAG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!

Pussz mindenkinek
Zsu 33+5
mazsom

KÍVÁNOK MINDENKINEK NAGYON BOLDOG, BÉKÉS, KELLEMES, ÁLDOTT ÉS SZÉP KARÁCSONYT!Kép

Ilona
Vendég

Jaja, tényleg, szoptatósmelltartó-ügyben akartam én is mondani, hogy normálból a c kosár már kicsi, de szopisból meg nagy... Szerintem vegyél egyet, aztán legalább egy lesz, és szülés után meg már lesz összehasolnlítási alapod...

Péter, Levinek nagyon nagyon örülök!!! és nagggyon vagány a kiscsávó Kép

Mazsom, gratula a vizsgákhoz!!, és irigyellek, hogy ennyi az energiád. Én sajnos 15 perc után mindig le kell feküdjek min. 10 percre. Így elég nehéz... BIztos a betegség miatt is van. Nem akarom elhinni, hogy ennyire tápos lettem Kép Szóval büszke lehetsz rá, hogy a hormonaggyal sikeres vizsgák után még a tetejébe a karácsonyi sütikre is marad energiád!

Bagzer, jó, hogy jobban vagy, és szépen pihengetsz Kép Gondolom így készül az a kis takarócska Kép

Márti, köszönet a kedves szavakért, olyan jó, hogy néha megjelensz, és írsz, nekem legalábbis nagyon segít abban, hogy felkészüljek arra, hogy egyszer csak kibújik, és itt lesz. Kép Pedig várom is.

Mindenkinek kívánok jó készülődést, és nagyon nagyon nagyon boldog karácsonyt, sok ajándékot, és finom sütiket Kép

Kép Kép Kép

kikocska

Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!

Képek a helyükön, Savitri/Hana című publikus albumban
http://babanet.hu/album/main.php?album=4270
http://babanet.hu/album/main.php?album=4017

Lili

KépKép
savitri

Savitri!Hana egyszerűen tökéletes, és látszik a képen, hogy nagyon boldog vagy!Kép!

MINDENKINEK NAGYON-NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT!!!
Kép
Nem szoktam és nem fogok gyakran ilyeneket írni, de imádlak Titeket!Kép
Kép

Katy és Dávid és Laci
34+2
Katy

Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt!

Millió pusz, eszti
esztyx

Savitri
Hana gyönyörű baba!!!!!!!!!!!!Kép

Péter, Noémi
Nagyon stramm kissrác a Levi!!!Kép

Mi is mindenkinek boldog karácsonyt kívánunk:

Kép

Babus+Kristóf (32+6)

Kép
babus2005

Sziasztok!

Minden új babának és mamának nagy nagy gratula!!!

Sajnos nem tudtam jönni, mert Bömbi lebetegedettKép, de már jobban van.

Most fogok menni a kórházba NST-re, és már olyan jó lenne, ha szülnékis. Akkor valahogy igy néznék ki utánnaKép
Olyan jó lenne.

Mindenkinek kívánok Nagyon Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket!!!
Kép

Brigi
bombomanyu

SAVITRI!!!!!
egyszerűen ennivaló Hana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nagyon gratulálunk hozzá!!! ügyesek vagytok!Kép

most csak ennyit akartamKép

mindenkinek boldog karácsonyt mégegyszer!
bagzer

KépKép

KépKép
bagzerka

Szaisztok!!

Lili! Nagyon szép kislány!!!!!Pont a fa alá való!!!Kép

Péter! Köszi, hogy írsz, hogy mi zujs! Egyre jobban néz ki ez a Levi baba!

Már én is csak annyit akrtam hozzáfűzni, hogy mindenkinek:
NAGYON-NAGYON SZÉP ÉS BOLDOK KARÁCSONYT!!!!!

És várom a fákról a képeket!!!Kép

rékacs 38+2

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Lili!

Köszönöm, hogy leírál mindent, nagyon jó volt!!! Nem is tudok szavakat!

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Sziasztok csajok!

Most jöttünk haza Beni babával és annyira boldog vagyok!!!! Megvan az ajándék a fa alá apának!!!!
Imádok anyukának lenni!!!
Holnap jövök hozzátok két szopi között ha tudok. Most megyek vacsizni.

Mindenkinek NAGYON KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!!!

Puszi mindenkinek:
Márti+Beni baba
hajdum

Sziasztok!
Nem mentem sehová, csak Apukám szedte szét a dolgozót, ezért nem volt net, de nagyon jól esett, hogy gondoltatok rám!

Katinka!
Gratula Lilibabához!

Savitri!
Hana gyönyörűséges hajasbaba, örülök, hogy boldog vagy, és jó, hogy újra itt, már hiányoztál!

Bagzer!
Pihi! Ja és sajnos anyósjelölttöl messze vagyunk, de az sem lenne utolsó, ha végre potenciális nagymamává avanzsálódna, egyelőre azonban fogalmam sincs mi, hogy lesz.

Jelentem viszont tegnap összezsezsegtem 6 beiglit, olyan rondák lettek, hogy na, de szerencsére nagyon finomak!

Levibabához szerettem volna még gratulálni, így képről, már nagyon strammnak néz ki!

Mindenkinek kívánok Békés Boldog Karácsonyt!!!!

Egy nagy vituális ölelést mindegyikőtöknek (így egyben)
Puszil mindenkit Aura és Erika
aura

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?