sziasztok!
noci!
szerintem nem vészesek az eredményeid, de az én endos doktornőm "mániája", h az éhgyomri inzulin ne legyen 2-nél magasabb. pont az kell a babásodáshoz. nekem 3x850 meforal mellett lett csak 2 az érték. elvileg 0-2 között mondják jónak. amúgy én rencz ritához járok, egyszer voltam nála 10 ezer volt a konzi, nagyon sokat foglalkozott velem és azóta elég emialben értekezni vele. nagyon rendes, ha gondolod elküldöm az elérhetőségét priviben.
tanita!
nemsokára vv, szerintem is jó jel, ha nem jött még meg. vagy nincs barnázás.
csupacsupsz!
én minden este elalszom boti előtt, mert kiüt a nap végére, de soha nem történt még semmi. elalszik utánam. amíg kicsi volt az ösztönök nem hagytak aludni, amíg a gyerek nincs biztonságban. hidd el, ha magadmellé teszed, akkor sem fekszel rá, mert erre is működik az anyai ösztön. hidd el nekem, semmit nem fogsz rosszul csinálni, sem elaludni, mert olyan természetes lesz minden, mint a légvétel. persze a féltés az benned lesz, de az is természetes. viszont szerintem a félelmek gátat okoznak, tehát csak kéne valami szakember, aki oldja a görcsölést, mert ha megnézed a filmet, amit évi feltett teljesen világosan látszik, h az első házaspár férfi tagja full pesszimizmusával lehúzta a feleségét is, sőt mikor beteg lett, akkor még hibáztatta is és ezzel a feleségben gátakat okozott, nem is jött össze a baba. a 3. házaspár teljesen természetesen vette fel az egész eljárást, nem volt bennük "görcs" és össze is jöttek az ikrek. tehát totál lazulás.
andi!
biztos félrefogalmaztam, nem a bmc-re írtam amit te annak vettél, hanem általánosságban. azért is írtam le, h otthagytam azt a dokit is, aki összehozta botit, mert 2x már nem tudott bizonyítani, így elvesztettem a bizalmam benne. és ő nem bmc-s volt! a bmc-re csak azt írtam, h nem éreztem azt az érzést, h itt sikerülhet nekem. amúgy nyugodtan "vitatkozhatsz" mert mindenkinek más véleménye van. egy a lényeg,h akárhol is de mindenkinek legyen egy szekérnyi marha rossz kisfia és kislánya, mert mi mindnyájan megérdemeljük, hozzánk jó helyre születnek az tuti!!!
ann!
azt még nem írtam, h győrben akinek nem sikerült 3 lombik csinálnak egy ún mini section-t beülti előtt. megvágják a méhnyh-t és oda rajkák majd be az embriókat. ezt egy ciklussal előbb csinálják és utána nagytöbbségben sikerül is a lombik. ezáltal segítenek az embrióknak beágyazódni. hála istennek nekem még nem volt ilyenhez szerencsém, de akinek csinálták, azt mondták, h nem fájdalmas, csak ijesztően hangzik. ez nem tb által támogatott, esetleg olvass utána, ha érdekel. ez is egy + dolog. most jutott eszembe, már leírhattam volna előbb is, de eszembe sem jutott, csak most. úgy néz ki, mint egy kis erszény, mini kenguru