Új privát üzeneted érkezett!

Hoppácska, leptetője van Tanitának! Ez jó jel, csak türelem :) Szerdáig még sok idő van, addig akár 3 csík is lehet a teszteden :) A hasfájás reméljük a beágyazódás. Nekem is ott ragadtak meg a srácok. Úgy izgulok értetek :):):)

Lilypie First Birthday tickers
szaboevi27
Biatorbágy

Tanita!Gratu a laptetőhöz :)))
nicky1983
Nagyút

Sziasztok!

AMH-ra elküldtek. "Volt már AmH-n?" "Azt sem tudom mi az..." De azért elmentem: 2,2 lett. Azt mondták, hogy ez ok. (Remélem tényleg, de elég tájékozatlan vagyok).

A férjemmel most szántuk rá magunk, hogy belevágjunk a dologba, eddig csak húztuk-halasztgattuk a dolgot. ("Majd csak összejön, de ha nem, akkor se számít...")

Persze tudom, hogy ez nem annyira felelős viselkedés, de hát eddig nem érdekelt a dolog. Most viszont már szeretnék gyereket. Mivel már elmúltam negyven valszeg egyből lombikkal kezdünk.
Sikerült abba a helyzetbe lavírozni magam, hogy már lehet, hogy a lombik sem javasolt olyan vén vagyok. :)
Azért megpróbáljuk. Eddig úgy tűnik, hogy egyetlen problémám van (ami eddig szintén nem zavart), hogy sose tudom, mikor lesz a következő ciklus.

"Sz. ügynökhöz" :) lettünk beosztva (senkit sem ismertünk).
Hát így, majd írok, hogy mi lett.
mnoo
Budapest

Mnoo!Remélem sikerrel jártok.Elég nagy lelki és anyagi megterhelés ez az egész herce-hurca.... :(
De hát nekünk csak így megy :(
Szorítok Nektek!
nicky1983
Nagyút

Tanita

Ne aggódj, az nem tesz jót sem a babának, sem neked.
Ne kételkedj. Arra gondolj, hogy most ez sikerülni fog!!! :D
csupacsupsz
Budapest

Köszönöm mindenkinek a hozzászólását! :D

Hála az égnek sok félelmemet leküzdtem, eggyel nem tudtam még megbarátkozni.
Nagyon fáradékony vagyok, ha ingerszegény környezetben vagyok, akkor egyből elalszom. Ha nagyon fáradt vagyok leragadnak a szemeim, nem bírom nyitva tartani, le kell feküdnöm aludni.

Nem tudom, ha lenne gyermeke, hogy bírnám a strapát.
Ez a legnagyobb aggodalmam.

De ez csak itthon van, a munkahelyemen nincs ilyen problémám.
Nem tudom, hogyan győzhetem le ezt a félelmemet.
csupacsupsz
Budapest

Csupacsupsz, szerintem ha megvan a baba,az kicsit sem ingerszegény környezet :) Emiatt ne aggódj :) Erre vannak az anyai ösztönök. Nem hagynak azok csak úgy nyugodtan elszundikálni.

Mnoo, mi is Sz. ügynöknél voltunk, nekem a szívembe lopta magát. Nem csak az ikrekkel, akik most rugdosnak, hanem az őszinteségével és a támogatásával is. Nem kertelős doki, de arra készülj fel, hogy ha nem kérdezel, akkor nem nagyon mond semmit. Viszont válaszol minden kérdésre, hárítás nélkül.

Nicky, hogy van a kis lelked?

szaboevi27
Biatorbágy

Csupacsupsz: Nálam is volt olyan, hogy éjszaka nem sokat aludtunk és elaludtam Barbus mellett. Semmi baja nem lett. Nézte a mesét meg játszott. Emiatt nem kell aggódni. És tényleg nem túl ingerszegény környezet egy gyerek.
vicky79
Budapest III. kerület

Évi!Köszi kérdésedet,hol így,hol úgy.De nem akarok nyavalyogni.Van ,mikor annyira rossz idebenn,hogy azt hiszem ,kiszakad a lelkem.De van,h jól vagyok.Már eldöntöttem,h megyek ,amint lehet.Minél hamarabb akarom,akár boldogság jön,akár szomorúság.
De már az is biztos számomra,hogy amennyiben ez nem sikerül,egy darabig (lehet soha többé) nem próbálkozom.Már mindent eldöntöttem.És most nem is mondok senkinek a közelemben konkrétumokat.Se rokonnak,se munkahelyen...
nicky1983
Nagyút

Sziasztok!!!
Hát én is kicsit meg billentenem, hogy sikerülne majd a 2 inszem :oops:

Akinek több próbálkozás követően sikerült, azokhoz kérdés!!!

VICKY neked az előtt 3 alkalommal nem változtattak semmit!?Mert ha jol emlékszem Barbus 4 sikerült!!!Elötte nem derült fény, hogy mért nem!!??

2011 leletemet elővettem ahol csináltak vércukor és inzulint...
Ez lett akkor az eredmény:
Én gyomor cukor: 4.9
60 perces: 4.2
120 perces: 4.5

Inzulin éhgyomor: 6.7
60 perces: 26.2
120 perces: 30.
noci85
Budapest XIII. kerület

Arra gondoltam, ha szerdán megyek a dokinénihez, meg kérem hogy is csináljunk ujjat!!!Sokan ìrták, hogy nem szokták az orvos ezt kérni (nem hozzá tartozik, hanem endoshoz)
Akkor fizetősre menjek!?És utána!?Ha meg van az eredmény!!??Kihez kell mennem, hogy ha van eltérés és gyógyszert kell rá szednem?!!

Akkor hogyan van ez, ha én ezt még egyszer akarom!!!??!
noci85
Budapest XIII. kerület

sziasztok!

noci!
szerintem nem vészesek az eredményeid, de az én endos doktornőm "mániája", h az éhgyomri inzulin ne legyen 2-nél magasabb. pont az kell a babásodáshoz. nekem 3x850 meforal mellett lett csak 2 az érték. elvileg 0-2 között mondják jónak. amúgy én rencz ritához járok, egyszer voltam nála 10 ezer volt a konzi, nagyon sokat foglalkozott velem és azóta elég emialben értekezni vele. nagyon rendes, ha gondolod elküldöm az elérhetőségét priviben.

tanita!
nemsokára vv, szerintem is jó jel, ha nem jött még meg. vagy nincs barnázás.

csupacsupsz!
én minden este elalszom boti előtt, mert kiüt a nap végére, de soha nem történt még semmi. elalszik utánam. amíg kicsi volt az ösztönök nem hagytak aludni, amíg a gyerek nincs biztonságban. hidd el, ha magadmellé teszed, akkor sem fekszel rá, mert erre is működik az anyai ösztön. hidd el nekem, semmit nem fogsz rosszul csinálni, sem elaludni, mert olyan természetes lesz minden, mint a légvétel. persze a féltés az benned lesz, de az is természetes. viszont szerintem a félelmek gátat okoznak, tehát csak kéne valami szakember, aki oldja a görcsölést, mert ha megnézed a filmet, amit évi feltett teljesen világosan látszik, h az első házaspár férfi tagja full pesszimizmusával lehúzta a feleségét is, sőt mikor beteg lett, akkor még hibáztatta is és ezzel a feleségben gátakat okozott, nem is jött össze a baba. a 3. házaspár teljesen természetesen vette fel az egész eljárást, nem volt bennük "görcs" és össze is jöttek az ikrek. tehát totál lazulás.

andi!
biztos félrefogalmaztam, nem a bmc-re írtam amit te annak vettél, hanem általánosságban. azért is írtam le, h otthagytam azt a dokit is, aki összehozta botit, mert 2x már nem tudott bizonyítani, így elvesztettem a bizalmam benne. és ő nem bmc-s volt! a bmc-re csak azt írtam, h nem éreztem azt az érzést, h itt sikerülhet nekem. amúgy nyugodtan "vitatkozhatsz" mert mindenkinek más véleménye van. egy a lényeg,h akárhol is de mindenkinek legyen egy szekérnyi marha rossz kisfia és kislánya, mert mi mindnyájan megérdemeljük, hozzánk jó helyre születnek az tuti!!!

ann!
azt még nem írtam, h győrben akinek nem sikerült 3 lombik csinálnak egy ún mini section-t beülti előtt. megvágják a méhnyh-t és oda rajkák majd be az embriókat. ezt egy ciklussal előbb csinálják és utána nagytöbbségben sikerül is a lombik. ezáltal segítenek az embrióknak beágyazódni. hála istennek nekem még nem volt ilyenhez szerencsém, de akinek csinálták, azt mondták, h nem fájdalmas, csak ijesztően hangzik. ez nem tb által támogatott, esetleg olvass utána, ha érdekel. ez is egy + dolog. most jutott eszembe, már leírhattam volna előbb is, de eszembe sem jutott, csak most. úgy néz ki, mint egy kis erszény, mini kenguru :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna: van endos orvosom, köszönöm!!!cska nem tudtam, hogy ha van inzulinos leletem, akkor hozza kell mennem :wink: A leletemmel!!! :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

noci!
mindenképp kérd ki az ő véleményét, végül is neki ez a szakterülete. bár sok dokinak eltér a véleménye pl a gysz adás ügyében. nekem 14 volt az éhgyomrim és 27 a 120 perces és az első drnőnek hiába mondtam,h sokat vetéltem és nem tudok fogyni azt mondta,h nem kell ehhez gysz. mikor már nem ettem szinte semmit csak fehérje turmixot és 92 kg voltam a 158 cmhez akkor vettem a kezembe a sorsom. és a mostani drnőm majd elájult az éhgyomri értékemen. nem mellesleg fél év alatt fogytam közel 20 kg-ot is. és most olyan eddig ez a várnadóságaom,h nem is veszem észre, csak az 50 l húsleves ami eddig elfogyott utal rá. meg a hatalmas cickók. az monjuk a hormonoktól is van. eddigi terhességeimnél ilyenkor már fektetve lettem, mert görcsöltem, barnáztam, véreztem. vetélés gyanús voltam elejétől fogva . úgyhogy nálam nagyon bejött a jó endos drnő.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Nem tudom, hogy hogy vagytok ezzel, de az AMH vizsgálatnál éreztem meg, hogy ez a kezelés dolog egy katasztrofális hullámvasút lesz. Bár még csak most kezdtem az egészet, de úgy tűnik, hogy abból áll, hogy valami.... ideges várakozás.... kezelés.... sikerül?!..... valami ..... na, mi lesz?!.... kezelés.... bmeg.... valami.... na, talán most?!.... (és így a végtelenbe)

Még el sem kezdtem, de nagyon úgy tűnik, hogy ez az idegek harca. Ráadásul a férfitársakat is pátyolgatni/fenyegetni/simogatni kell. Szóval fel kell kötni a gatyaszárat asszem.
mnoo
Budapest

Sziasztok!

Ma reggelre sajnos megjött, ennyit a 2 laptetõrõl :cry: :cry: :cry:
K........ra kibuktam és biztos, hogy min. 1 hónapot kihagyok. Mivel inszembõl lett lombik lehet, hogy 3-at is ki kell, ezt nem tudom, majd megkérdezem a dokitól. Az se tudom, hogy ez minek számít.
A hasam jobb oldalon viszont változatlanul fáj, ha ülök akkor nem, de ha felállok akkor igen :cry: Nem tudom, hogy mi ez.
Nincs is sok kedvem, meg szerintem nem sok értelme van csütörtökön visszamenni, de visszamegyek.
Megkérdezem ezt az AMH-s dolgot is, hogy érdemes-e, de legbelül valójában nem szeretném tudni, hogy mi van, mert ha azt mondják, hogy kb.2-3 hónap, amíg még mûködik a dolog, az nagyon kegyetlen lenne :cry:
Lelkileg nagyon rosszul érzem magam, bár elég kemény nõnek ismerem magam, de ebben sajnos nem vagyok az :cry: :cry:

Fölösleges a miért-re keresni a választ, mert ezt senki nem tudja.
Annyira bíztam benne, hogy sikerül, de úgy látszik kezdõdik minden elölrõl.
Gondolkoztam, hogy váltok intézetet, de szerintem mindenhol ugyanilyen a protokoll, viszont a lehetõség véges
:cry: :cry:

Mindenkinek kitartást, sok sikert, babásodást :lol: :lol:
tanita74
Szigetszentmiklós

Na akkor ha megyek szerdán a BMC be akkor kivancsi vagyok, ha mondom, hogy csináljuk meg, akkor mit fog mondani :oops: :roll: és hogy bele egyezik, mert hallottam, hogy volt olyan aki ki könyörgte :roll: :oops:
Ha meg nem akkor elmegyek vagy a régi nőgyógyászomhoz (csak a baj, az, hogy ők tartják a kapcsolatot ) és meg csináltatom vele :roll:
Csak mit mondok a régi nődokimnak!?!ez kicsit gáz lenne, ha most a S. Doktornő nemet mondana én meg a régit megkérem... :oops: Ráadás daluk mit mondok a réginek, hogy csinálja meg!?
Hmmmm nem egyszerű....
noci85
Budapest XIII. kerület

Na akkor ha megyek szerdán a BMC be akkor kivancsi vagyok, ha mondom, hogy csináljuk meg, akkor mit fog mondani :oops: :roll: és hogy bele egyezik, mert hallottam, hogy volt olyan aki ki könyörgte :roll: :oops:
Ha meg nem akkor elmegyek vagy a régi nőgyógyászomhoz (csak a baj, az, hogy ők tartják a kapcsolatot ) és meg csináltatom vele :roll:
Csak mit mondok a régi nődokimnak!?!ez kicsit gáz lenne, ha most a S. Doktornő nemet mondana én meg a régit megkérem... :oops: Ráadás daluk mit mondok a réginek, hogy csinálja meg!?
Hmmmm nem egyszerű....
noci85
Budapest XIII. kerület

Tanita, sajnálom.... Pihenj rá a következőre, minden rendben lesz. Ez az AMH amúgy tök jó dolog. Félelmetes dolog szembesülni az igazsággal, ha az valami rossz, de legalább tudod, hogy mivel állsz szemben és agyalhatsz az új megoldáson. Ha pedig minden rendben, akkor egy dolgot kizárhatsz, ami visszatart. Szerintem ha van rá módod csináltasd meg.

Mnoo.. igen, ez ilyen. Mi amikor elkezdtük, akkor a 21 napos vv-n valami nem stimmelt és Sz ügynök elküldött CA125 és Tumor marker vérvételre, mert petefészek rákra gyanakodott... ez volt szeptemberben és november végén derült ki, hogy minden rendben, csak a gyulladt, heges, összenőtt petevezetőm csinált minden bajt és rossz vérképet. Ezeket le kell küzdeni. A férfitársak pedig... hát igen. :) Amikor a kaki tetején csücsülsz, nekik adni kell egy puszit a kis buksijukra és elmondani, hogy minden rendben. És imádom, hogy elhiszik. Aztán átragad rám az érzés, hogy tényleg minden rendben lesz :)

szaboevi27
Biatorbágy

Nem értem ezt a dolgot. Az orvos megtagadhat egy kezelést? És ha igen, akkor mire hivatkozva? Nincs "fellebbezési lehetőség"?
mnoo
Budapest

Sziasztok!

Újra jelentkezem, ne legyen kizárólag feminim ez a fórum. :)

Ami mostanában velünk történt:

- Végre, 3 hónapos és 3-féle antibiotikumos kezelés után a párom hiányzó eredménye is negatív lett, így kész lett minden eredményünk.

- A múlt héten voltunk a BMC-ben, Szûcs dr.-nál. Az eredményeink alapján egyértelmûen a lombik kezelést jelölte meg követendõ útként.

- A lombikon belül hosszú protokollt kell alkalmazni.

- Szûcs dr. sokkal szimpatikusabb, mint Skriba dr.

Röviden ennyi a fejlemény.

Mindenkinek továbbra is minden jót!

Aki bebabásodott már, annak gratulálok és jó egészséget kívánok ... aki pedig még nem, annak sok kitartást és türelmet!

András
redy22
Szolnok

András :) nagyon jól teszed, hogy rontod az ivararányt!
Örülök, hogy anya rendbejött :)
Mikor kezditek a hormonokat?

szaboevi27
Biatorbágy

Szia Évi!

Április közepén kezdjük ... május közepe körül lehet a beültetés, ha minden rendben megy addig.
redy22
Szolnok

Bocsika,megint eltévedt!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Noci: Nekem a merional adagomon kellett állandóan változtatni. Az utolsónál próbálkoztunk puregonnal, de egyetlen tüszőm sem lett tőle. Utána a 9. napon kezdtük a merionalt. Csúszott is miatta az inszemem és a terhességem is. Nem csináltunk semmit másképp, nem tudom a sikerem okát. Talán csak annyi, hogy már belefásultam és cartam rá.

András: Örülök, hogy haladtok. Hajrá.

Tanita: Sajnálom.

Mnoo: Ez így van, talán nagyobb a lelki megterhelés, mint a testi. De a végeredmény a fontos és az enyém éppen copfot gyárt a fejemre az apjával. Neki már van 4. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Mnoo: Szerintem utasíthatnak vissza kezelést a dokik. Ilyen lehet, ha mondjuk az anya egészsége nem bírná a programot, vagy ha anyuci mondjuk 4-5 embriót szeretne egyszerre visszakapni. 4 tüsző vagy afelett már nem csinálnak nszemet, lett ismersömnek még régen 4 tüszőből 3 kislány. Veszélyes lehet a terhesség.
vicky79
Budapest III. kerület

Ez a visszautasítás dolog engem azért érdekel, mert a doktor pedzegette, hogy a korom miatt esetleg nem is kellene lombik, hanem inkább próbálkozzunk "gyakoribb együttléttel", mert hogy a természetes ciklusban - szerinte - nagyobb a valószínűség (jobb a peték minősége).

Ez nálam nem megy, mert ha az ember egy évben 1-5 alkalommal menstruál, akkor soha sem lehet tudni, hogy mikor van alkalmas időpont.
Nekem most lesz még egy 3. napi hormonvizsgálat, egy HSG és aztán lesz a NAGY MEGBESZÉLÉS.

Az a helyzet, hogy ezt a "próbálkozzunk még" módszert nem tudom elfogadni, és érdekelne, hogy szerintetek lehet-e ellenvetéssel élni.
mnoo
Budapest

mnoo!
szerintem minden kórházban van betegjogi képviselő, mindenhol ki van rakva a telefonszáma, ha valami jogsértés ér, akkor fel kell hívni és elmondani. 40 felett én nem tudom, h miért van nagyobb esélye, a természetes együttlétnek, mint a lombiknak, mikor lombiknál is elég kis százalékot szoktak adni már 35 felett is.
de inkább olyan dolgokat tagadhatnak meg, ami sokba kerül a kórháznak és az oepnek lehet ellenvetése miatta. az antimüller ilyen vizsgálat, elég költséges és indokolt esetben kérhetik csak. mondjuk, ha mindenkinél kérnék, esetleg kevesebb lombikot kellene elkezdeni, mert már lehet 20-as években járóknál is kimerülőben lévő petefészek, de náluk ugye nem nézik ezt. ha ragaszkodsz a lombikhoz, akkor jogod van hozzá, megillet 5 államilag támogatott lehetőség.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Mi ez a pangás?!

Niki? Hol vagy!?!?!

Akik régen írtak hol vagytok!?!
Thimmy, Andi, Ann többiek !?!
noci85
Budapest XIII. kerület

Szia Noci!
Itt vagyok én,csak éjszakás vagyok a héten,és csak csendesen olvasgatok.
Meg csak úgy elvagyok most....
Nem tudom.Kicsit furin érzem magam.A cicim nagyon fáj.Pedig a mensim még most múlt el nincs 2 hete.
Meg hulla vagyok... :(
De olvasom,h kivel mi a helyzet:)
nicky1983
Nagyút

Noci:

mindjárt visszaolvasok és írok

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs

Itt vagyok:)

Tanita: nagyon-nagyon sajnálom! Rendesen megjött? Tudod, sok nő menstruál terhesség alatt. Menj el azért az eredményhirdetésre. Én még reménykedem helyetted is.
Szerintem menj el az AMH-ra. Értem én, hogy nem akarod tudni mennyire van kimerülőben a petefészked, de ezt a vizsgálatot pont amiatt kell megcsináltatnod, hogy megtudd, érdemes-e folytatni. Amennyiben nagyon alacsony az érték, semmi értelme egy csomó pénzt elköltened hormonokra. Ráadásul jól tudjuk, hogy akár rákot is okozhatnak a későbbiekben. Szerintem érdemes megcsináltatni!!

MNOO: A 2,2 AMH nagyon jó eredmény. :P Én 33 vagyok és csak 1,4, pedig gyönyörű peteérésim vannak és szabályos a ciklusom. Szóval, lehetsz te 40 felett, a petefészked nincs kimerülőben. :P Az orvosom az 1,4-re is azt mondta, hogy kiváló!
Sz. ügynök mondta, hogy próbálkozgassatok? El sem hiszem!! Egyébként ti mióta próbálkoztok?
A ciklusaidat szerintem egy kis clostival simán be tudják állítani. Az is lehet, hogy csak ez a gond nálatok. Férjed katonái rendben vannak? Mert, ha igen, akár természetesen is összejöhet miután beállítják gyógyszerrel a ciklusodat. Lehet, erre gondolt az orvos. Az is lehet, hogy az inszemináció is elég nektek, ami nem rossz, mivel legalább nem nyomnak agyon hormonokkal. Szerintem, ha mindent rendben találnak nálatok, az inszeminációhoz azért ragaszkodjatok.
A HSG mikor lesz?

Noci: szerintem menj el az endokrinológusodhoz. Ő a szakember, meg tudja mondani, hogy mi a jó neked. Ha S d-nő nemet mond, akkor nyugodtan menj el a régi nőgyógyászodhoz. Szerintem,meg fogja érteni!

Nicky: nehogy feladd!! Megnézted te a "Sejtjeink"-et? Tudod, az Évi átküldte a linket. Abból kell erőt merítened. Ők sem adták fel és látod, megérte nekik!!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Képzeljétek, eltűnt a peteérésem. Évek óta 13, 14 nap környékén érzem a nagy szurkálásokat. Ma már a 15. napnál járok és semmi. Szerintetek, a HSG bekavarhatott? Nálatok hogy volt?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi!Nálam a HSG nem kavart be.
Nem néztem még meg a filmet.Alig élek.A meló kimerít.Nem azt mondom,h feladom,de nekem ez nem megy,h állandóan ezen döcögjön az agyam.Ez a második lehetőség kimeríti az erre szánt keretet egyenlőre.Ha mégsem sikerülne,akkor várunk egy kicsit.Lehet,még intézetet is váltok.Nem tudom...Majd kiderül.De nagyon jó,h itt vagytok nekem.
Az egyik ismerős most megy abortuszra másodjára.Kicsit kiborított,hogy én (mi,itt mindannyian) hiába küszködünk sokszor egy pici életért,ő meg csak így letudja....Lehet,hogy szemét dolog tőlem ilyet mondani,de aki ezt műveli,megérdemelné,h ezután ne legyen neki.Mert egyszer eshet ilyen hiába,de azért rendszeresen...
nicky1983
Nagyút

Sziasztok...nálam is csodásan telt a nap :roll: Egy ismerős megszült ráadásul ugy hogy nem volt valami jó a kapcsolatuk már és az előző terhességet befejezte és utána 2-3 hó megint terhes lett és most ezt szülte meg tegnap :roll: :roll: Ilyenkor én is furcsa érzéseket érzek és csak :cry:

De holnap tüsző ellenőrzés :wink: Érzem nagyon működik nálam ez a szuri és biztos jó méreteket produkál, mert feszít mint a k.rva anya :lol:
noci85
Budapest XIII. kerület

Hát igen. Az élet igazságtalan sokszor. Na de NEM ADJUK FEL. Soha! Pozitívak vagyunk, nem görcsölünk és sikerülni fog!!!

Kép

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Sziasztok Lányok és András!

Itt vagyok ám én is, szorgalmasan olvasgatlak titeket minden nap, de az írásig hol ezért, hol azért nem jutok el :oops:

Gratula minden kismamának! Évi, tök jó, már a második triemszterben vagy! :D És Etna, neked nagy-nagy gratula, és szurkolok nagyon, hogy igazán vigyázzanak rád! Kár, hogy ilyen sokára kell csak uhura menned...

Ann
Nagyon sajnálom, hogy a sok szuri és a hosszas előkészületek nem hoztak eredményt. Mi újság veled, hogy vagy?

Noci
Aranyos vagy, hogy hiányoltál! Szurkolok neked nagyon. Azon mondjuk csodálkoztam, hogy nem kellett szünetet tartanod, nekem mindig ki kellett hagynom egy hónapot két inszem között...

András
Jó, hogy végre kezdhettek! Hajrá, hajrá!
thimmy
Gárdony

Etna, Évi, Vicky!

Köszönöm, hogy megosztottátok a tapasztalataitokat.
Mióta olvastam a soraitokat nyugodtabb vagyok, sokat segítetettek!
:D

Tanita nagyon sajnálom, azért menj el csütörtökön.

Érdekes, hogy az utro használata alatt nekem egyik esetben sem jött meg a mensim.
csupacsupsz
Budapest

Nekem orvoshoz járkálással telnek a heteim. A vesém mostanság kezd helyre jönni. Autoimmun gyulladásos folyamat, megpróbálok megküzdeni vele.
Az életmódváltás majd két hónapja tart, a férjem 6 és 5 kilót fogytam (most 53 vagyok, az idejét sem tudom, mikor voltam utoljára ennyi - 56-ig lement sokszor, de mindig visszajött 1-2-3 kiló :oops: ) most viszont teljesen kiiktattuk a kenyeret, pékárut, tésztát, krumplit, rizst - jó sok dolgot, már csak a hús a zöldég és a gyümölcs maradt :D Aztán orvosi javaslatra most leálltam a tejjel is, mivel az is gerjeszti az autoimmun folyamatokat... Ez már szinte paleo étrend, sokat olvastam mostanában ezekről, ha valakit érdekel: www.tenyek-tevhitek.hu nagyon sok jó info van fent.
PCO-s és endometriozussal küzdő lányoknak kifejezetten ajánlom!!!
thimmy
Gárdony

Jó reggelt :)

Andi, nem lehet, hogy a HSG kicsit tágította a petevezetőket és van ott peteérés ugyanúgy, csak épp nem érzed annyira? Nekem mikor kivették novemberben és utána megjött (szerencsére csak kétszer :)) nem éreztem sem a peteérést, bár a másodiknál már szúrtam magam, sem görcsölést a mensi alatt. Kérdezz rá a dokinál, ez jó is lehet :) Tegnap regisztráltam egy másik fórumra is, ahol ikres kismamák támogatják egymást és ott sok olyat olvastam, hogy HSG után spontán örömködésből lett ikres sírás :) És nagyon édes a Mommy to be :):):)

Thimmy, köszönöm :) Mi is nagyon megnyugodtunk és igazság szerint már kezdem élvezni is. Az első trimeszter nem a boldogságról szólt...De a 12 hetes genetikai uh levette a terhet a vállamról. De te tényleg nagyon eltűntél... Amúgy az 58 kg, ami eredetileg voltál miért baj? Az teljesen egészséges súly, nem? És ezek a kaják... én eszek helyetted minden tiltottból és ígérem rád gondolok közben, jó? :)

Csupacsupsz, ahol tudunk segítünk :)

szaboevi27
Biatorbágy

Kedves Tanita!

Nekem ez az AMH vizsgálat volt az egyik legelső, mert a recepciós (tényleg ő!) mondta, hogy meg kellene csináltatni. Addig egyáltalán nem izgultam még soha életemben egyetlen vizsgálat miatt sem, de mikor megmondta, hogy mit mér ott helyben majdnem elájultam. (Olyan volt, mint egy AIDS vizsgálat - már bocs a hasonlatért - ereményére várni).
Szóval mindenkinek aki még elötte áll a legjobbakat kívánom!

Jelenleg én úgy állok, hogy norcolut-ot (asszem ez a neve) kellett szednem egy hétig, hogy majd a 3. napi hormonvizsgálatra el tudjak menni. Hétfőn vége volt a teljes doboznak, de "eredmény" sehol, pedig azt mondták, hogy utána megvonásos vérzés jelentkezik.
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Most még azon is gondolkolkodhatok, hogy mi lesz, hogyha éppen húsvét hétfőn kéne mennem? (remek lenne, nem is tudom, hogy ilyenkor mi van...)

Kedves Thimmy!

Ez a vese dolog elég komolynak hangzik, de biztos, hogy az életmódváltás sokat segít. Az 53 kilót én egy kicsit kevésnek érzem, mert valahol azt olvastam, hogy a megfelelő zsírtartalék fontos a teherbeeséshez, meg a hormonokhoz. Mondjuk a magasságod nem tudom, úgyhogy lehet, hogy ez az ideális...
mnoo
Budapest

Sziasztok Csajok!

Kivel mizujs?
Noci!Biztosan jó lesz minden.Remélem mihamarabb bebabásodsz Te is :)
Évi!Örülök ,h jól vagy :)
Thimmy!Remélem minden okés lesz.Mondjuk én ezt az életmódváltást biztosan nehezen viselném.Bár ki tudja.Lehet ,még jót is tenne...Fogynék egy keveset...
Mnoo!Nekem nincsenek ilyen tapasztalataim.Pedig szeretnék segíteni.
Ann!Hogy vagy?
Puszilok Mindenkit
nicky1983
Nagyút

Mnoo: Nekem többször is kellett norculutot szednem. Egyszer azért, hogy meghozza a vérzést, egyszer azért hogy elmulassza. Ha mégsem jönne meg tőle, akkor talán szedhetsz duphastont. Vagy nálam a proverával is próbálkoztak, de nekem igazán a norculut vált be. Húsvét hétfőn nem lesznek, de a 3. napi hormont le lehet vetetni 2-4. napon. Ne izgulj.
vicky79
Budapest III. kerület

Mire jó az informatika:
1. Egy emberi sejt 75 Mb-nyi genetikai információt tartalmaz
2. Ezért egy spermium 37,5 Mb-t információt tartalmaz
3. Egy ml spermában 100 millió db spermium található
4. Az ejakuláció során 5 mp alatt átlagosan 2,25 ml sperma szabadul fel.
5.A számításokból megállapítható, hogy a férfi hímvessző adatáteresztő képessége (37,5 MB x
100 MB x 2,25)/5 = 1 687,5 Terabite/sec azaz 1,5 Petabite/sec
6. Ebből adódóan megállapítható, hogy a női petesejt képes elviselni 1,5 Petabite/sec-os DDoS
támadást, miközben csak egy adatcsomagot enged át! Ebből adódóan minden kétséget kizáróan a női nemi szerv a legjobb hardveres tűzfal a világon.
7. Egy hibája van... Ez az egy adatcsomag, amit a rendszer átenged, kilenc hónapra lefagyasztja az egész rendszert.

Mosolyt kérek :)

szaboevi27
Biatorbágy

Évi: Ez aranyos. Lefagyasztja a rendszert. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Évi!

Nagyon örülök, hogy minden rendben van veletek! Nem tudjátok még, hogy milyen neműek lesznek a babák?
Jól tetted, hogy regisztráltál az ikres fórumra, de minket se felejts el majd!

Nagyon remélem, hogy van/volt peteérésem. Nekünk az orvos mondta, hogy próbálkozzunk, mert van esélyünk a spontánra. Próbálok pozitív lenni és hinni neki, csak így nehéz, hogy nem érzem a pé-st. Remélem időben akcióztunk. :oops:

Nagyon jó az INFORMATIKA!!!! :P

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Szia Thimmy!

Jó, hogy jöttél! Kár, hogy ilyen ritkán szólsz hozzá a dolgokhoz.

Gratulálok a kitartásotokhoz! Belepusztulnék, ha nem ehetnék kenyeret.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Honnan ismered fel a kismamát?

Természetesen ez egy idő után már könnyű feladat, de azért van pár gyanús jel, melyek segítségével a kezdeti időszakokban is könnyen kiszűrhetjük, ha a társaságban kismama van.

15 percenként vécére jár. Ez csak részben van amiatt, mert kell neki. Egy idő után rutinná válik, és ha meglát egy vécét, megy. Lesz, ami lesz.
Este nyolckor elalszik. Akárhol.
Egyre kevesebb alkoholt iszik.
A férje (/pasija/csaja...) egyre több alkoholt iszik.
Néha elmerengve simogatja a hasát, majd hirtelen zavarba jön, és úgy tesz, mintha a morzsákat söpörgetné csak magáról.
Bőg a Lassie hazatér végén.
Bőg a Rém rendes család végén.
Tulajdonképpen bármikor és bárhol elkezdhet bőgni.
Vagy épp ideges lesz - ugyanígy bárhol és bármikor.
Az utcán megfordul a babakocsik után, és a kisgyerekek után.
Állandóan éhes, de ha kajához jut, nem bírja megenni. (Inkább kiszalad hányni.)
Az interneten babaoldalakat néz, de ha hallja, hogy közeledik valaki, gyorsan elkapcsol.
Nézegeti a naptárban, hogy milyen névnapok vannak a héten. Meg jövő héten. Meg az azutáni héten.
Elkezd lengébben öltözni. (Pedig még tényleg semmi sem látszik!)
:D
csupacsupsz
Budapest

TETSZIK :P

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Sziasztok
hopp, eltelt néhány oldal, mióta nem jártam erre. Most pici hőemelkedésem, náthám van, úgyhogy Férj ágyba parancsolt némi forró teával, így van időm visszaolvasni Benneteket.
vensza
Jakabszállás

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?