Új privát üzeneted érkezett!

A férjem ügyvéd. Utána nézztünk, nem lehet jogilag. Ha jól meggyepálnánk még őt rúgnák ki a kamarából.
A vicc az, hogy a babúraság nem is volt meztelen. Rajta volt a kedvenc bodynk. Édesen mosolygott és a kezével édesen mutatott egy amolyan rocker jelet. Ami miatt feltettem egy kezezős oldalra. Az indexnek régóta fórumos tagja vagyok és mindig sok kép volt fent. Ez az alak meg kb. másfél éve rontja itt a levegőt. Igazi kötözködös, én vagyok a király, ti az aljanép tipus. Ehhez képest, az anyukájával él 22 éves kis hülyegyerek.
Az egyik ottani barátnőmmel majdnem egyszerre lettünk várandóssak ( 1 hónappal lettem előbb) és a közösség örömére időnként adtunk helyzet jelentést az állapotunkról. Már akkor is nagyon csíptük a szemét. Jött utánunk és tette a gusztustalan megjegyzéseit. Azt viszont soha nem gondoltam volna, hogy ilyenre képes vetemedni. Most ép készülök a szemébe nézzni. Ma este koncertezik (basszusgitáros) az Alcatrazban. A Plumpf Orsival (Megasztár), ha ez mond valamit. A nevét nem akarom ki írni, de ez az Alcatraz honlapjáról kiderül.

Cuiccolo!
Köszönöm, akkor megyünk a manóval. Úgy látom üdítővel még senki nem készül. Az jó, ha én azt a részét vállalom? Előtte levő nap este jövünk haza vidékről és kora reggel biztos nem lenne energiám sütni-főzzni.

Timili! Amikor feltette, utána egy tíz percen belül hívtak telefonon, hogy fent van. A moderátorok rögtön intézkedtek és én rögtön töröltettem mindent. Ennyi. Nehezn nyugodtam bele, hogy ennél többet nem tehetek.
Bár az biztos, hogy ma este nem fog megállni a lábán, az a mocsok állat!!!!

Mackooo!
Én is így jártam húsvétkor. Nekem akkor egyértelműen nemet mondtak telefonban, ezért bementem személyesen és ott az ügyeletes doki segítségével megkaptam az eredményt.
multiplusz
 
 


Multi!
Akkor ti igazán tudjátok mi itthon a törvényKép Ebben az esetben is mindig azt hiszem, hogy "itt van már a nyugat"... (pl. pedofília vagy gyermekbántalmazás..Kép) De mindig csalódnom kell...

Szerintem ezt pl. nagyon kéne büntetni!!!
Senki szaros kis köcsög nem merne így szórakozni a babákkal!

Megnéztem a nevét...
Kis aljaember lehet...

Vigyázz nagyon magatokra!!!
Emő+Csongor

hicudzsi
 
 


Multi, még vmi. Én a biztonság kedvéért azért feljelenteném az embert. Az a tuti.
timili
 
 

 
 

Tényleg nincs rá, jogalap. Nem a saját neve alatt tette (persze gerince nincsen) így a moderátor, csak azt mondhatja, hogy xy nick volt, akit már töröltek teljes egészében.
Soha a büdős életben nem mondaná azt a bíróságon, hogy ő volt. Nem tudunk tenni semmit. Csak magunkat maracngolnánk tovább ezzel.
Viszont sikerült a nevére való rákereséssel, rábukkanom a kedves anyukájára és telefonszámára. Azt hiszem felhívom és megkérdezzem tőle, hogy büszke-e a kedves fiacskájára. Abszolút normális, kedves hangvételű leszek és úgy beszélek, majd vele, mint az anya az anyával. Semmi sértégetés, csak a tények puszta közlése.
Aztán álljon meg a lábán az anyja előtt!!!
multiplusz
 
 


Multi,

Várlak Titeket is :-) Üdítő nagyon jó ötlet, rostos levek és ásványvíz van...
Ez borzasztó....., én azt hittem, hogy a rendőrök kifejezetten "imádják" a pedofíliával bármilyen kapcsolatban álló figurákat és nagyon ugranak rájuk. A pedofil oldalak látogatása és ott történő matatás nem bűncselekmény? Ez hihetetlen :-(
Megnéztem én is a nevét, úgy tűnik kettő van belőle azaz van egy tesója is....

Judit,
Linzer szuper


K.

cuiccolo
 
 


Igen, sokan vannak, a tesója dobos.

Ha az üdítő jó ötlet, és rostos és ásványvíz van, akkor mit vigyek? Mérgező fenil anolinos coca termékeket? Kép Most komolyan én rostosra gondoltam.
multiplusz
 
 


Ajjaj!
Akkor lehet, hogy nekem is be kell mennem az eredményért?!
Multi, köszi, hogy írtad. Akkor felkészülök lelkileg a telefonos visszautasításra Kép

Ami a jogot illeti...Kép
A magyar jog - az én meglátásom szerint - a sunyiskodást, aljaskodást, jogtalan előnyhöz jutást támogatja. Egyszerűen megéri, mert úgysem szankcionálják.
Pl. emlékszem, évekkel ezelőtt volt egy fura eset:
Biatorbágyon vagy hol áll egy víkendház, melynek tulajdonosa kutyát tartott a kertben, védendő a tulajdont. Ő persze nem volt mindig ott. (Vajon hogy oldotta meg az etetést?)
Valaki kinézte magának a házikót és gondolta, kifosztja, ha már úgyis üresen áll.
Csakhogy a házőrző úgy berágott a birtokháborításon, hogy maradandó károsodást okozott a palin. Az is lehet, hogy kinyiffantotta, erre már nem emlékszem. (Lehet, hogy mégsem volt teljesen megoldva az etetés?!)
És kapaszkodjatok meg!
Leültették a tulajt!!!
Senki nem kérdezte, hogy vajon az "áldozat" mit keresett magánterületen...

Vagy pl. (ha jól tudom):
ha valaki éjjel rádtöri az ajtót és te önvédelemből kinyírod, akkor lecsukhatnak érte. Ugyanis vizsgálják azt, hogy a te védekezésed összhangban volt-e a támadással pl. eszközhasználat szempontjából.
Mert ha a faszi konyhakéssel jött, te pedig stukkert rántasz, akkor bizony ráfaraghatsz, hiszen szegénynek esélye sem volt ellened.

Vagyis, neked, mint megtámadottnak, a saját otthonodban, első álmodból arra riadva, hogy valaki az ágyad felett áll, képesnek kell lenned arra, hogy mérlegeld az eszközhasználat kérdését.

Eszméletlen, nem?
Vajon valaha valaki végiggondolta ezt?

Hát ilyen helyzetben az ember védekezik azzal, ami a kezébe akad. És ha úgy érzi, meg akarják ölni, akkor aztán pláne nem mérlegel.
Nem?

Vagy én látom rosszul?

Vagy rosszul tudom? Az is lehet.
Akkor viszont nyugtasson meg valaki, hogy nyugodtan önvédelmezhetek, nem kell a dutyitól tartanom Kép

Mackoo
mackooo
 
 


Sziasztok!

Timili, igen, köszi, most olvastam vissza. Bocsi, de megint csavarnapunk volt.Kép

Mennem kell, kijött a lány a fürdőből.

Írtani kéne a pedofilokat!

Edina

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


Ed, akkor adj azért egy mobilt privátban, mert az én szeszélyes gyerekemmel ez komoly összetelefonálást igényel.

Multi, nem mondanátok meg a nevét, h most ne kelljen itt alcatraz meg miegymás honlapra ugrálnom? Elvégre ha vki ilyet csinál, az súlyosabb annál mint itt egyszerüen közölni a nevét, nem? Férj jogilag erre mit mond?
Otthon vagytok még egyáltalán vagy már farkasszemet nézel a ...., ......, ......, egy urinö nem mondja ki amiket gondolok most.
timili
 
 


Egyetértek Timilivel, mondjuk én nem találtam meg, de biztos én vagyok a béna.

J

KépKép
KépKép
ytong
 
 


Nem vagy béna Judit, csak kicsit lejjebb eldugták:

A the Cap-ben Szendöfi Balázs - basszusgitározik.

Hicu, nem tudom jól értettem-e, h a nyugatot fentebb pozitiv példaként gondolod, mert ha igen, akkor sajnos tévedsz. Igaz h ahol én vagyok, a terület 5X nagyobb, ennek megfelelöen a lakosság is, de szinte majdnem mindennap bemond ilyesmit a rádió. Vagy a tv...KépKép
Én megpróbálok nem gondolni ezekre, de mióta gyerekem van, nagyon nehéz...viszont ha foglalkozik az ember a témával, abba meg bele lehet örülni (nincs hosszú Ö-m)
timili
 
 


Szia Timili!Kép
Az itt van a nyugatot, csak nosztalgiából használtam...!!!
A nővérem nagyon sokáig élt Olaszországban (8 évig) és rettentő, hogy ott mik történnek...Kép

Abból a szempontból néhány országban jobb ugyan a helyzet, hogy a családon belüli erőszakot büntetik + a pedofíliát elég komolyan veszik...
De sajna a társadalom rothadtKép ahogy Mackoo mondja, a jogrend legkevésbé az áldozatot védi...
Pl. nemi erőszak esetén is rettenetes procedúrán megy keresztül az ÁLDOZAT, nem abűnös..Kép anyukámat a rendőr kiröhögte amikor bement és elmondta, hogy miért ment el otthonról.. egyszerűen közölte vele a rendőrúr, hogy nem kell a mese...Kép (életveszélyesen meg volt fenyegetve, úgy mentették ki otthonról a tesóimKép)

Szóval ez csak a régi szófordulat volt a részemrőlKép Mint az "ingyen osztják a banánt" és a többiKép

Puszi!Kép

hicudzsi
 
 


Az egészben ez a r...dt tehetetlenség a dühítő, mert legalább lehetne valamit tenni mindezek ellen. Hát ennyit a társadalomról meg a büntetés végrehajtásról.

Na jó éjszakát megyek aludni.

KépKép
KépKép
ytong
 
 


Mackoo!
Jól tudod, téged akasztanak, ha véded magad. A férjemnek eddig két ilyen ügye volt.
Az egyikben a Bácsinak (75 éves) a kerítésbe be volt vezetve az áram. A kapun kint volt a vigyázz áram a kerítésben tábla (4 tekintélyes méretű), ahogy kell.
Erre jön a kisebbségi család (nem vagyok fajgyűlölő, de mindakét esetben sajnos kisebbségiek a tettesek) és az anyuka át löki a kerítés tetején a gyereket, hogy az szedjen egy almát a fáról, mert nagyon éhes, igazából a gyereknek a kaput kellett volna kinyitni a tekintélyes családnak. Erre a bácsi kerítése megrázza a gyereket. A gyerek nem élte túl a kerítést.
A bácsi azóta (5 év börtön után, 25 évet kapott) elhunyt a börtönben.

A másik: Fényes nappal a kisebbségiek, bemásznak a kerítésen és behatolnak a lakásba, már ép pakolják fel az értéktárgyakat, amikor meglepi őkket a házigazda. Dulakodás, lővés, lábsérülés.
Ítélet: Mivel a kisebbségiek csak "egy pohár vízért" (na persze) mentek be, a házigazdát leültetik 5 évre!

Na ennyit az önvédelemről. Ha a pasi nem lő, akkor összeverik és kifosztják, így börtönbe került. Vajon utólag, hogy döntöt volna?

Nálunk (Buda II kerület, zöldövezet) idén nyáron 8 betörés volt. Szerencsére (?) mindig egyedül voltam otthon. Attól féltem, hogy ha egyszer összefutnak a férjemmel a férjem, lecsapja őket és én vihetem a gyereket meg a narancsot láthatásra. Inkább vigyenek amit tudnak. Nyáron megtanultam, hogy nem lehet a kertben a kerti bútor, a bicikli, a grill, a virágládák, stb. éjszakára, mert az biza közkincsnek van statuálva. Én háromszor futottam össze velük késő éjszaka a kertben nagy pocakkal. Szerencsémre ők is ugyanúgy megijdetek tőlem, mint én tölük és gyorsan elmenekültek.
A negyedik esetnél megszólalt a riasztó erre kiszaladtam. A pasi tiszta hülye még a nevét és a címét is megmondta (szerintem be volt szívva) megkért, hogy adjak már neki valamit, olyan fárasztó ez a betörés. Hát én nem mertem dulakodni a pocaklakóval. A rendőrséget azonnal hívtam, de mire kiértek elmenekült.

Feljelentettem, de a rendőrök nem voltak hajalandóak, felkeressni, mert nyilván nem a saját adatai mondta, nekem. Utána járni, meg minek? A férjemnek szintén nem merem mondani, mert tényleg attól félek, hogy leveri és megy a sittre. Szerintetek?

Timili, jól írtad a nevét, ő az. Nem akarom kírni, mert az rágalmazás lenne a részemről és én nem akarok, az ő szintjére süllyedni. Bár kétlem, hogy rájönne, én vagyok Multi és rámtalálna itt, de ez így jobb a lelkivilágomnak.

Nagyon jól tettem, hogy elmenetem este.
Kb 165 cm, 100 kg (ez csak azért vicces, mert mindnenhol azt mondja magáról, hogy ő a keleti harcművészetek nagy mestere és űzője profi szinten, a méretei alapján ez max hobbi szint lehet) és a dobos mögött kellett játszania. Elég vicces volt, hallani nem igazán lehetet belőle semmit és látni se nagyon lehetet. Azt tudtam, hogy a rokonai juttatják munkához, de azt, hogy még az erősítőből is kihúzzák, azt nem.
Ez azért elég ciki nem? Gyere öcsi lépj fel velünk, ügye nem baj, ha te majd a folyóson zenélsz?
Az, hogy ilyen nyomoronc, nekem elég volt. Az anyukájával még elbeszélgetek és azt hiszem a Magyar törvények adta lehetőségeken belül egálban leszünk.
multiplusz
 
 


Úgy tünik valami komoly hiányosságot kompenzál...

Arra azért készülj fel, mi van ha anyuci nem fogja elhinni, kikéri magának és egyáltalán u.o. gyengeelme, el tudom képzelni h a családban lehet vmi...
timili
 
 


sziasztok!

Nagyon rég nem jártam már erre, talán néhányan még emlékeztek Sárára és rámKép

Mackooo, igazából miattad jöttem, mert tegnap egy talin hallottam , hogy újra babátok lesz.Szóval hatalmas gratula nektek,
Kép kívánom, hogy ő is olyan gyönyörű legyen, mint nagylánykád.

Ps.:Sára azóta is a lefagyasztott barackból szokott csemegézni.

Sok puszi nektek.Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska
 
 


Alice nagyon szépen köszönöm, hogy beírtál rólam mindent az indexre. Kellett ez a reklám nekem, az biztos. Nem véletlen, hogy ott nem Multipluszként írok és, hogy nem vertem ott a raplit tovább. Most szépen rám talált és tovább piszkál. Az első tucat levelet már megkaptam. Készüljetek fel, hogy talán ide is írja majd a hülyeségeit. Arról nem is beszélve, hogy nem is idéztél tőlem pontosan. Ahogy ki is javítottak már jó pár helyen.
Lesújtó, hogy még itt se önthetem ki a szívem csa nektek...

Én meg még azt hittem, hogy vége ennek a szarkeverésnek.
multiplusz
 
 


Sziasztok!

Nagy babanet guruként csak megtaláltalak Benneteket - no meg egy kis segítséggelKép

Nagyon szomorúan olvastam, hogy ilyen kretének egyáltalán létezenek, és ráadásul Babanetlátogatók. Én lehetek túl naív, de enyhén szólva mellbevágott ez a dolog!!!
Multi, kívánom, hogy mielőbb megszűnjön a 'levelezgetés', és rendeződjenek a dolgok. Bár nem hiszem, hogy könnyen elfelejthetőKép

Móki
móki
 
 


Multi!
Az az igazság, hogy a kavarás, hátulról támadás ami baromira feldühít...
Sajnálom, hogy emiatt tovább kígyózik a dolog...
KépKépKép
Remélem Karácsonyra lecsillapodik a vihar!!!

Gratula a szarkeverőnek!!!KépKépKép
Köszi, hogy esetleg a nyakunkra hozza ezt a barmot...

hicudzsi
 
 


Sziasztok!

Multi, nem is tudom mit mondjak.Mindenesetre csodálom , hogy ilyen józanul tudsz gondolkodni, én biztos neki mentem volna az illetőnek.Illetve nem is éán, hanem egy pár ismerős.Azt hiszem, annyira elkapott volna a hév, hogy a jövőben nem nagyon lett volna keze, amival megfogja azt a rohadt egeret...
Csatlakozom Hicuhoz, próbálj túl lenni rajta.
Apropó kedves anyukája, hogy reagált?

Sok puszi, LÉna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska
 
 


Sziasztok!

Multi: anno itt is volt pedofil-gyanús eset, és akkor az illető ip-je alapján elég korrektül bemérhető volt, hogy kiről van szó. Azt a szolgáltató is tudja elvileg. Illetve tudhatja.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok,

Léna pont ma gondoltam rád, hogy mi lehet veletek, meg is akartam kérdezni, hogy nem tud-e valaki rólatok valamit. De megelőztél, jó hallani, hogy jól vagytok.

Multi,
én is remélem, hogy hamarosan elcsitulnak a dolgok.

KépKép
KépKép
ytong
 
 


sziasztok!

Ytong, köszi szépen, jól vagyunk.Sára 8 hónapos volt, több mint 1 hónapja felállt, azóta rendületlenül álldogál, és nyégykézláb bárhová eljut.3 és fél foga vanKép
Remélem nálatok is minden rendben van.
Móki és Ed tudnak rólunk mesélni, de sajnos ide elég rossz szájízzel jövök(illetve nem is jövök, most is csak Mackooo miatt).ÉS már a söfi sem lesz aktuális a következő babánál.

Puszi, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska
 
 


sziasztok!

Ytong, köszi szépen, jól vagyunk.Sára 8 hónapos volt, több mint 1 hónapja felállt, azóta rendületlenül álldogál, és nyégykézláb bárhová eljut.3 és fél foga vanKép
Remélem nálatok is minden rendben van.
Móki és Ed tudnak rólunk mesélni, de sajnos ide elég rossz szájízzel jövök(illetve nem is jövök, most is csak Mackooo miatt).ÉS már a söfi sem lesz aktuális a következő babánál.

Puszi, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska
 
 


Szia LéNUSKA!
De rég hallottalak...
Miért rossz itt a szájad íze?
Egyfolytában marcipános csillagokról meg sütikröl beszélgetünk...
timili
 
 


Sziasztok!

Multi, én teljesen ledöbbentem...és nagyon dühítő is. Csodálom én is a higgadságodat.
Nem gondoltam azt se, hogy a II. ker. ilyen gyakoriak a betörések.
A büntető jogon (is) sajnos lenne mit módosítaniKép
Az én férjem is ilyen kis "agresszív", megértem amiket írtál. Hozzánk akkor akartak betörni mikor Bence 10 napos volt és a férjem azonnal ment utánok, hiába sírtam, hogy ne menjen. Szerencsére nem érte utol őket.

Léna, Móki,jó lenne, ha gyakrabban jönnétekKép

Puszi
Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic
 
 


Sziasztok!

Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Kép

A 28 még mindig OK!
Timili, írok még most emilt.

Addig is legyetek jók!
Edina

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


Kriszti, a lea utca merőleges az Ady utcára, ha jól látom. Ugye van az Ady utcában egy ált iskola? Mert tanítottam ott.
Nem hiszem el, hogy bárhova megyek budapesten, ott vagy dolgoztam, vagy laktam.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


Ed, válaszoltam mélre, van benne további kérdés.
És légyszi áruld el hogy a fenébe táncikál fent az a jókedvü Mikulás szürke harisnyában a hóemberrel akinek a különleges alkalomra kinött a lába is!
Valahol máshol is találtam hasonló vicces figurát és nem tudom honnan lehet ilyeneket beszerezni ill. mik ezek...

Cuicco mélt vetted?
timili
 
 


Timili, én is írtam.
Ez egy gif kép, a neten lehet ilyeneket találni. A gif kép lehet ilyen animáció is. Ha találsz egy hasonlót, a képen az egérrel jobb klikk, Save picture... lemented és ide feltöltöd.
Nekem van olyan progim, amivel saját animációkat tudsz készíteni. Ha érdekel, akkor majd megbeszéljük a részleteket.
Most viszont megyek ajándékokat csomagolni, amíg alszik a kölök.

Ed

itt az eredménye a táncnak:Kép
Kép

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


Kellemes ünnepeket kívánunk Mindenkinek!!!

Móki, Andris

Kép
móki
 
 


móki
 
 


Móki, kedves (volt) töled (a mail is)...
timili
 
 


Sziasztok,

A Dorka ma nagyon nyűgös, reggel egy kicsit taknyos volt, kiszívtuk neki, de azóta semmi, remélem nem lesz beteg, egyébként meg nem tudom mi van vele, mondjuk én se vagyok a helyzet magaslatán. Nincs kedvem semmihez, olyan mint ha fejbevágtak volna.

Egyébként mindenkinek Kellemes Ünnepeket:

Kép

Dorka, Judit

KépKép
KépKép
ytong
 
 


oh...ha elöbb tudom meg...a gif-ek titkát...elmondhattam volna sokkal szinesebben h 28-raKép-t tervezek


de nem kell félni...






Képilyen meleg nem leszKép
timili
 
 




Kép
/A képet a kicsi fiam választotta, szerinte ő a fiú hóember, a hugicái meg a lány hóemberek./

Zita
pzita
 
 


Sziasztok!

Minden anyukának szeretetteljes, boldog karácsonyt
kívánunk!

Ed, a profilodban szereplő emailcím jó? Mert írtam neked és visszajött.

ildi és ádám
matt07
 
 


Boldog, békés Karácsonyt kívánunk Mindenkinek!

Marci + Kriszti és Apa

p.s. nálunk már tele a ház vendégekkel így sajna gif sincs :-(
Timi,
mindjárt olvasom...
Ed,
Igen merőleges az Adyra....
Multi,
Én ezért nem írok az Indexre nekem ott rossz a szám íze és még csillagocska sincs

cuiccolo
 
 


sziasztok!

Ildi, jó a cím. lantlyra!!!
Várom azt a levelet!

Timili, álmaid pasija?

Kellemes ünnepeket mégegyszer.
Ed

Edina
Kép
Kép
ed26
 
 


Kellemes babás ünnepeket mindenkinek!

KépKép
multiplusz
 
 


Sziasztok!

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!
Kép
Móki, köszi az ötletetet!Kép

Bence, Barbi, Apa

Barbi
Kép
Kép
barbic
 
 


Nagyon boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Mackoo család
mackooo
 
 


Békés, boldog Karácsonyt kívánunk nektek!Kép

a Borbély Család

hicudzsi
 
 


Most én is irjam h mit kívánok?...Szerintem ha van egy bébid (min. 1, Zita itt triplán örülhet) már van boldogság...ha vmi miatt mégis legörbülne a szád széle, csak elég egy futó pillantást vetned a Kicsire és rájössz h minden olyan...szép.

Örüljetek egymásnak, egyetek egy (két) jót...puszilgassátok agyon a gyereket (amig még engedi.Kép) és kész a boldog Karácsony...

na, már folyik a könnyem...úgyhogy....snitt...

Iszik még vki szoptatós teát?

Ed, nem, nem...azt már 8 éve becserkésztem, 5 éve meg már jól hozzá is mentem...azóta ilyenről csak rémálmaimban álmodok...
timili
 
 


Sziasztok,

Timili, én iszom még a szoptatós teát.

Csajok, nem tudom, hogy mi lesz 28-án, mert a Dorka még mindíg taknyos (de nem folyik neki, csak be van dugulva), reggelente rekedt is aztán ha kiszívtuk neki már jól van, úgyhogy nem tudom mi van vele, hogy most beteg vagy nem? Volt már valakinek ilyen, egyáltalán el merjem vinni oltásra, ha ilyen marad?

Judit

KépKép
KépKép
ytong
 
 


helló

Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek

ÉAV
én_aki_vagyok
 
 


Ytong, nem tapasztalatból, csak olvastam h csak EGÉSZSÉGES babát oltassunk...én nem vinném...ha pár nappal vagy akár héttel később kapja az nem baj...vigyázni csak arra kell h 4 hét a két oltás között elteljen...

ÉAV, de el vagy tűnve...igaz h ez itt s-m-is anyák topicja...de ta már majdnem törzstag vagy...tehát...

Hogy kariztok?
(Én már kicsit unom ezt a zabafesztivált, meg nálunk annyi az ünnep h mindhárom nap a társaság mindig ugyanaz, csak a hely változik)
timili
 
 


BUÉK! MINDENKINEK!!!


Renáta
jarenata
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Ma elhagyta a terepet az utolsó vendég is, nekiállok takarítani és jöhettek holnap :-)

Marci nagyon jól bírta 24-ét, a fát tátott szájjal nézte a csillagszórókkal együtt. Mondjuk azóta pillantásra sem méltatja :-(
Trakta volt nálunk is, a kedvenc gatyám éppen nem jön rám....

pusz,
K.

cuiccolo
 
 


Sziasztok,

nem tudunk menni holnap, nagyon fáj a szívem miatta, de a Dorka nincs jobban, most már biztos, hogy megfázott (valszeg a nyagyszülőktől kapta el). Holnap sem megyünk oltásra, majd ha meggyógyult.

Majd ha tudok jelentkezem, mert most nagyon nyűgös, bár nem csak most.
Pusza
Judit

KépKép
KépKép
ytong
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?