Tündi
És mikor lesznek meg az eredmények? Sokára?
Majd nagyon drukkolunk kedden!
Hülye kérdésnek hangzik, de egyébként mi lenne a jobb? Ha tökéletes lenne az eredmény vagy ha nem?
Mert én úgy voltam vele, hogy ha jó minden eredményem, akkor ettől nem lettem okosabb, tehát nincs meg az ok, hogy mitől nem sikerül. Ha viszont van valami hormonális oka, akkor azt gyógyszeresen meg lehet oldani, és akkor tudom, hogy eddig ezért nem sikerült, de most, hogy majd helyrehoznak valami gyógyival, akkor megszűnik ez az ok, és akkor jöni fog a baba is
És így is lett
És így utólag már örülök, hogy egy (relatíve) könnyen kideríthető hormonális ok állt a babátlanság hátterében, mintha maradt volna a bizonytalanság, hogy ez is jó, az is jó, akkor meg miért nem jön össze a baba
Na de ez lehet, hogy csak az én hülyeségem volt
Amúgy akár már 1 hónap múlva (a 38.héttől) bármikor benne van a pakliban, hogy érkezhet Kristóf baba
Persze addig is előfordulhatna, de mivel megbeszéltük Kristófkával, hogy addig még nem lehet, ráadásul még függönyöcskéje sincs, ő pedig szófogadó kisfiú, így addig még nem születhet meg
De szép ajándék lenne Valentin-napra vagy február 16.-ra, a másfél éves házassági évfordulónkra ia
Bár mindenkorra gyönyörű ajándék lenne
Egyébként hirtelen olyan nagy változás állt be nálam. Pont egy pár napja olvasgattam apucinak egy könyvből, hogy a kismamáknak ilyenkor már nehézlégzésük van, meg folyton elfáradnak, meg már várják a szülést, mert már nagyon kellemetlenné válik ilyenkor a nagy pocak. Én meg csak nevettem ezen, hogy lám, én teljesen tökéletesen érzem magam, alig vagyok fáradékonyabb, mint régen és abszolút nem kellemetlen ez az egész
Erre egy pár napja, egycsapásra megváltozott minden. Az örökösen fitt Babus
elkezdett fújtatni, pl. kimegyek a WC-re (ami egy kis paneklakásban nincs messze), bejövök és 5 percig csak lihegek.
Kb. így:
Meg olyan érzésem van, mintha hirtelen én is meg Kristóf is hatalmasat nőttünk volna és alig férünk el egymástól
Az ágyból is úgy kelek föl, mint egy kistehén. a zoknifelhúzás vagy cipőbekötés, kész gyötrelem, mert alig érem el a lábam
Bár mostanság már Kristóf hetente 200-250gr-ot hízik (a nagytudású könyvek szerint), ami ugye szép teljesítmény, és én meg bizonyára nehezen veszem föl vele a versenyt
Na mindegy
Nem panaszkodásnak írtam
Én ettől még nagyon élvezem
Csak olyan vicces magamat ilyen kis ügyi-fogyi fújtató kistehénnek látni
Babus+Kristófka