Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hát mozgalmas egy hetünk volt és rettentő fárasztóóóó...
Szerdán a fél napot a laborban töltöttük apával, mert ott derült ki, hogy már nálunk is óránként vesznek vért a cukorterheléskor, így sehova nem tudtunk elmenni. De utána annál több helyre :lol:
Aztán a hosszú hétvégét vidéken töltöttük anyóséknál, na de nem is akarok rá emlékezni... :roll: Hát a pihenésen kívül nekem kijutott mindenből :twisted:

Tegnap itthon végre már rendesen aludhattam, ma meg mintha kicseréltek volna élvezem a napsütést, és hogy Maszat végre nem a hólyagomat bombázza, no meg várom az esti UH-t.

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Erika!
Bár már visszamentél, azért kitartás, lassan Mátéval együtt jössz haza :wink: !

Beu!
Én is ma este megyek a kötelező Uh-ra. látom, van már neve a kistesónak! Vagy eddig is volt, csak én nem vettem észre :oops: 8) ?

A hosszú hétvégén itt voltak a tesómék, hoztak egy kamionnyi babacuccot, úgyhogy már kicsit nyugodtabb vagyok, hogy legalább egy része megvan a dolgoknak, ami kell.
Végre jó idő van, úgy utáltam már a hideget, alig bírtam behúzni magamon a télikabátomat :oops: :lol:

panda
Halásztelek
 
 


Neve van már fiú is meg lány is, csak azt nem tudjuk hogy végül is mi lesz :lol:
Aki a genetikai uh-t csinálta az behülyítette apát a lányra és azóta lány...aztán majd jót röhögök :lol:

A téli kabátommal én is gondban vagyok mert szorít.. Pedig Pankával abban mentem szülni is.
De a múlt héten kimostam és elraktam őket, így ha hideg van veszek egy vastag pulcsit meg a tavaszi kabátomat.

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 

 
 

Beu!
Na, kiderült valami????? A mienk még mindig fiú, doki szerint az is marad :wink: . Szépen növekszik, és a 10 nappal ezelőtti farfekvés helyett most épp fejre volt fordulva.

panda
Halásztelek
 
 


Nekünk még mindig fejenáll, igaz most megspékelte egy kis harántfekvéssel is már :lol:
Most nem lógott a lába a szájában, de semmit nem lehetett látni, még 4D-n sem, szóval marad a rejtély. Most már amúgy is akkora lesz 4 hét múlva, hogy nem hiszem hogy látnánk bármit is, majd a végén kiderül, amúgy is unisex ruhát akartam venni.

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Beu!
Nálunk is csak a 10 nappal ezelőtti 4D-n mutatta magát először, a mostanin is simán (a mai 1,5 perces SZTK-s UH volt). Ádámmal ugyanez volt, későn tudtuk meg, viszont utána mindig láttuk. A lényeg, hogy minden rendben van, a többi nem számít. Mi a fiúnevetek, ha esetleg mégis az kellene?

panda
Halásztelek
 
 


Hú,Beu ez nagyon izgi!Tényleg az a lényeg,hogy minden rendben legyen!

Azt hittem,hogy minden babánál látják a nemét,de ezek szerint nem így van!Az egyik barátnőm most ért a 22. hétbe,ők is talán most fogják megtudni a nemét,vagy nem?! :lol:
Csajok,ha már ilyen szépen kikerekedtetek,akkor igazán küldhetnétek pocakfotót!Légyszí!

Nyuszika,veled mi újság?Megjött?

Szép napot mindenkinek! :lol:
sipike83
Kalocsa
 
 


Szóval a neveink Máté, ill Sára.

Tegnap utána olvastam, meg megnéztem Panka leleteit is és ő is faros volt, s azt olvastam, hogy ez a magzat természetes állapota amiből kb a 30-32 héten fordul meg, vagy később. Panka a 33. héten már fejjel lefele volt, s akkor láttuk biztosan hogy lány lesz - ekkor fentről beláttunk a lába közé :lol:

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Nálunk ez a hónap is sikertelennek minősül. És ami még gáz, hogy ismét baromi váltakozó hosszúságúak a ciklusok, mondjuk eddig sem volt óraműpontosságú, na de ez már sok...
Sára nagyon tetszik, Beu. Nálam is befutó volt, amikor lányneveken gondolkoztunk, de apa elvetette... és írtam végre privit.
20140503222551
 
 


Tinus,nagyon sajnálom a ciklusodat. :( Szülés előtt is volt ilyen problémád? (Bocs,de már nem emlékszem,hogy írtál-e róla?!)

Beu,nekem is tetszik mindkét név,illetve a Panka is nagyon szép!Én is majd valami hasonló egyszerű és szép nevet szeretnék. :wink:
sipike83
Kalocsa
 
 


Tinus válaszoltam :D
Amúgy szoptatsz még? Lehet írtad már, bocsi. Nekem különben a szülés után 1 évig nem jött meg, s utána össze vissza, mikor meguntam kezdtem el inni a palástfű és málnalevél teát és egész jól helyrerázott - jött is kis maszat a harmadik hónap teaivászat után, de mondjuk előtte volt egy vetélésem, úgyhogy ez a három hónap nektek ne legyen mérvadó, mert gyakorlatilag addigra állt vissza a rendszerem is.

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Köszi
Még szoptatok, de csak az élmény kedvéért és, mert igényli. Sose volt amúgy elég tejcsim, úgyhogy már ez is csoda. Lehet én is próbálkozom majd teákkal, bár nekem mindig ilyen volt, csak talán ennél kicsit kiszámíthatóbb.
20140503222551
 
 


Sziasztok Lányok!

Felénk gyönyörű idő van.Nagyon nehéz ilyenkor egy íróasztal mögött dolgozni.Mondjuk most picit irigykedve is nézek ki az ablakon,mert csomó anyuka tologatja itt a babáját!(De azért lelkesít,mert jövőre én is itt akarok tologatni!!!!)
Tegnap volt itt a volt kolléganőm az 1 éves kisfiával!Annyira aranyos a kis legény.Elfogultság nélkül egyszerűen gyönyörű!Azt hiszem Nita ismered is őket,ő nem más mint Pedi!Mostanában sokat gondolok rá,mert amikor babát akart,akkor nem mindig értettem meg,hogy mit is érez.S lám fordult a kocka,most én vagyok az, aki álmodozik a babáról.Tőle hallottam a babanetről is.

Szép napot mindenkinek! :wink:
sipike83
Kalocsa
 
 


Sziasztok!
Mi egy éve próbálkozunk a párommal eddig sajnos sikertelenül.A menstruaciom rendszeres es altalaban a pete eres idoszakot megerzem. Eddig nem estem át nagyobb orvosi vizsgálaton csak uh-n átnézett és megállapitotta,h nincs szervi elváltozásom.Szerintetek mi lehet a problema?Várom az ötleteket!:-) köszi
baya88
Abasár
 
 


Sziasztok!
Mi egy éve próbálkozunk a párommal eddig sajnos sikertelenül.A menstruaciom rendszeres es altalaban a pete eres idoszakot megerzem. Eddig nem estem át nagyobb orvosi vizsgálaton csak uh-n átnézett és megállapitotta,h nincs szervi elváltozásom.Szerintetek mi lehet a problema?Várom az ötleteket!:-) köszi
baya88
Abasár
 
 


Szia Baya, ugyanaz, mint anno Nálunk.... Apa gond... Kevés katona. Nálunk is ez volt: pontos mensi, ovu tesztek szerint is rendes peteérés, meg is éreztem, mégsem jött a baba. Persze, ha nincsen hadsereg, akkor.... Amúgy is azt szokták mondani, hogy 1 év próbálkozás után érdemes egy meddőségit felkeresni, ahol kivizsgálnak. Kezdik az alapokkal: női hormonszintek egy ciklus alatt, apa katona vizit. Sokszor már ennyiből kiderül, hol a gond. Mi 7 hónap próbálkozás után mentünk el ezekre, nálam rendben voltak a hormonok, apánál jött a kevés katona dolog. Végül az 1 éves próbálkozás évfordulóján már úton volt a lányom... Lombik. Mert, ha nagyon kevés a sereg, más nem nagyon jöhet szóba...
De remélem, nem ez a baj!!! Szívből :)

Amúgy sziasztok csajok, újra itthon vagyunk, csak amióta hazajöttem mostam, szarul voltam (valami vírus, vagy mi), most kezdek talpra állni. Hétvégén családozunk. És élvezzük, hogy itt a tavasz. :) Tegnap úgy mentünk sétálni, hogy fogtam a gyereket, beraktam a babakocsiba és slussz... Nem előzte meg fél óra öltözködés :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85
 
 


Szia Baya,üdv itt nálunk!

Mi még csak a 3 hónapnál tartunk,de ez is idegőrlő.
Sokszor nincs is igazi oka annak,hogy miért nem jön össze.Az én egyik ismerősöm két év után lett kismama,pedig mindketten egészségesek voltak.
Ha már a hadseregnél tartunk.A lombik az egyetlen megoldás?Vagy esetleg más praktikákkal is lehet növelni a számukat?
Nyuszika,hogy viselte a párod,amikor kiderült?
sipike83
Kalocsa
 
 


Attól függ mennyire kevés a katona, valamint javítható-e. Van, akinek vitaminnal helyreáll, vagy egy műtét, de van, ahol semmi sem segít, akkor igen, csak inszem vagy lombik a megoldás.

A párom? Rosszul.... A férfiak szaporítani születtek, és ez nem megy neki, emiatt két hétig minden mondatában ott volt, hogy Ő "béna". De megbékélt vele, és kész. Mert mindent kipróbált a sikerért. Én nem akadtam ki, sőt, örültem, hogy legalább tudjuk, mi a baj, és nem telik el még újabb pár hónap csalódva.
A férfiakat még azért is viseli meg, ha velük van a baj, mert a lombik alatt, igazából a nők "szívnak" - szurik, UH-k, punkció, fájdalom... Apa csak a fő napon bejön katonát adni... De ez nem frusztrált engem, egy egészséges házasságban ez nem lehet akadály. :lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85
 
 


Hát igen azért óvatosan a pasikkal, mert egy egészséges helyzetben is képesek rosszul viselni, ha nem jön össze, hát még, ha az ő "hibájuk" miatt.

Szia Baya! Lehet azért egy jó kivizsgálás sem árt, de számtalan olyan ismerősöm van, volt, akik azért nem estek teherbe mert nagyon rágörcsöltek, vagy agyilag még ezt-azt meg akartak előtte oldani - persze ezeket sose vallja be magának az ember. A keresztanyámék annyira görcsösek voltak, hogy az első baba pl csak lombikkal jött össze, a második meg pikk-pakk magától.

Na kerestem egy képet, ezt csak azért szeretem mert a 2 éves lányzó csinálta tök egyedül igaz a fej lemaradt :lol:

Kép

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Beu!Köszi a képet.Nagyon szép pocakod van,csini vagy!

Én is attól félek,hogy idővel rágörcsöl az uram is.Hála Istennek egyenlőre még nyugis,amikor kicsit elszomorodok,akkor ő tartja bennem a lelket,hogy még csak most kezdtük,meg ne görcsöljek rá,sikerülni fog...!Nagyon aranyos :lol:

Egyébként nekem is volt olyan ismerősöm,ahol az első lombik,aztán meg véletlenül spontán... :wink: Szóval bárkinél,bármi lehet még.

Még egy megjegyzés a mai napra,megjöttek a gólyák!!!! :lol: Remélem mindenkihez hoztak meglepit erre az évre! :wink:
sipike83
Kalocsa
 
 


Beu, édi a pocakod :) Irigykedek rendesen :) Na meg a legjobbkor növeszted!!! Lassan kabát mehet a szekrénybe, marad a lenge cucc, ami ugye a nagy hasra, pont elég :) Én júniusban szültem, jó volt a laza öltözet, bár akkor már kezdett nagyon meleg lenni és nem sok ruhát tudtam felvenni, de már pénzt sem akartam költeni. Kibírtuk :)

Sipike, juhéjj, gólyák :) Hozzák csak a kis csomagunkat :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85
 
 


Nekm még furi a mostani nagy pocak, mert ugye Pankát karácsonykor szültem és ebben az időszakban már kabátot hordtunk így a környezetem nem látta már ekkorában, a nyáron meg ugye még észre sem vették... Most pont megfordult mert míg pici volt addig a kabát takarta, most meg hirtelen már csak a nagy pocak látszik :lol:
A vicces hogy Pankánál pont ezt hiányoltam, hogy nem lehetett kint a pocim, most meg fura még, de asszem hamar megszokom hogy végre én is kitehetem :lol:

Na sikerült bevadásznom egy komódot, most jöhet a pakolás, amit ma el is kezdtem. Vasárnap remélem az elhozatalt is sikerül megoldani.

Mindenkinek szép, napos hétvégét!!!

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Sziasztok!!!

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!

Legközelebb csak hétfőn leszek,mert Gábor (a férjem)napozunk egész hétvégén!Lesz nagy kajálás,meg ünneplés!
:wink:
sipike83
Kalocsa
 
 


Sziasztok!

Köszi a megnyugtató válaszokat.:-) Annyira még nem görcsöltünk rá, csak úgy vagyunk ha jön-jön,ha nem-nem... Én vagyok az csak akit idegesít, hogy lehet van valami probléma velünk :-(. Tudjátok ez a női parázás :-) Ja és ami nehezíti a helyzetem, hogy a sógornőm terhes és júliusban jön a második keresztfiunk:-) Kicsit irigykedek.. Szedtem folsavat,mert valahol olvastam, hogy segít. Most propolisz tinktúrát iszogatunk a párommal,mert sok jó hatását olvastam. Tudtok ezekről valami információt? Köszike
Egyébként tényleg szép a pocakod :-) irigylem...
baya88
Abasár
 
 


Sziasztok!!!!!!

Sipike örülök hogy nyugodtabb vagy már:)

Panda akkor ti is sokat vagytok kint.valamikor nincs kedved talizni?????

Beu nagyon csini pocakod van:)és a fotósnak is dicsiéret azért:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita köszi! :lol:

Megvan a megoldás a figyelemelterelésre!Hívj vendégeket!Egész hétvégén főztem,sütöttem.Tegnap ebédre jöttek az első vendégek és fél 11-kor ment el az utolsó csapat!Kicsit elfáradtam.De jó volt.A párom nagyon örült és büszke volt rám,hogy milyen ügyes vagyok a konyhában! :wink:
Ma meg szerintem munka után hazamegyek és ki fogok dőlni! :oops:
Baya,az a helyzet,hogy még semminek nem néztem utána,hogy mit lenne ilyenkor érdemes szedni.Egyedül egy kis vasat nyomok,de abból egyébként is hiányom szokott lenni!Ettől függetlenül én hiszek a természetgyógyászoknak,ha még pár hónapig nem jön össze,akkor majd én is keresek valamit.
Lassan aktuális lesz nálam az éves rákszűrés,aztán ha már ott vagyok átnézetem magam,hogy minden rendben van-e?!(Bár titkon reménykedem azért,hogy inkább már bébivizit lesz! :wink: )

Mindenkinek szép napot!!!!
sipike83
Kalocsa
 
 


Sipike ez nekem is be szokott válni.nálunk most szombaton lesznek vendégek.vagy 15-en tuti leszünk.párom születésnapját tartjuk:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita,akkor sok munkád lesz neked is!Még jönnek hozzánk is,mert eddig csak a család fele volt nálunk!Annyival jobb a helyzet,hogy most nem kell ebédet főznöm. :lol:
Után meg jöhet a húsvéti előkészület!Idén végre feldíszítem a lakást!Már van egy csomó hímes tojásom,meg húsvétos díszem!Ettől lesz még csak igazán tavaszi hangulat!!! :wink:
Tegnap este tényleg nem csináltam semmit.Olyan jó volt!!!Csak feküdtem a tv előtt,tiszta relax!!!
Többiek merre vagytok!?
sipike83
Kalocsa
 
 


Én itt vagyok, olvasok, de sok dolgot nem tudok mesélni.... Alszik a gyerek, én meg készülök, mert ha kel, ebéd, séta. Élvezem, hogy jó az idő, bár itt most szél van. Ennyi :)

Mi van a mi kórházban fekvő kismamánkkal????

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85
 
 


Nita!
Én még a húsvét utáni héten dolgozom, csak délután érek haza, akkor meg hulla vagyok, de utána bármikor szívesen találkozom Veletek! Meló már nem megy úgy, ahogy kellene :cry: , de ezt a pár napot még kihúzom valahogy, aztán láblóga :wink: !

Erikáról semmi hír, pedig már az UH-k alapján lejárt a terminus, csak a naptár szerint van még pár napja hátra. Sajnos, én nem tudom az ő számát, pedig érdeklődnék, csak ő mentette el az enyémet. De amint megtudok valamit, jövök, és sikítok :wink: .

panda
Halásztelek
 
 


Én is csak olvasok, mert minuszba vagyok főleg ma :D
Pakolom a szekrényeket, hogy a hétvégén végre mindegyik a helyére kerülhessen....


Erikára jól rá ijesztettek, aztán még kihúzza a végéig :D Addig jó !

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Ma Barnikát beirattuk az oviba:):((

Sipike tényleg nem fogok unatkozni...
a húsvétot nem verem nagy dobra...max a fuiúkkal festünk tojást az élmény kedvéért de a locsolás részét nem tudom.utálom a húsvétot......

Panda rendben akkor húsvét után ahogy neked jó:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Na,a nap végére én is elfáradtam,majd leragadnak a szemeim.
Lehet még nem pihentem ki a hétvégi hajtàst.
Drukkolok ezerrel Erikának,hátha ez az időjárás kicsalogatja a picit!;)
Szèp estét mindenkinek!
sipike83
Kalocsa
 
 


Sziasztok!

A nagy álmosságból nem lett alvás!Egyszerűen nem bírom magam kialudni napok óta!Végig forgolódtam az egész éjszakát!ÁÁÁ!
Szombatra már bejelentkeztek az újabb vendégek,úgyhogy lesz elfoglaltság!Csak addig valahogy kéne egy nagytakarítás,lehet pénteken otthon fogok maradni,mert szombaton délelőtt melózok,aztán éves leltárt kell csinálnunk!Szóval sűrű lesz!De nem baj,mert szeretek a családommal lenni,az teljesen kikapcsol.+Most tervezzük a meglepést a nagybátyám esküvőjére.Imádok másoknak meglepit szervezni!!!!! :lol:

Panda,neked pedig kitartás,gyorsan elmúlik ez a pár nap!!!!Aztán jöhet a pihenés!!!!

Mindenkinek szép napot! :wink:
sipike83
Kalocsa
 
 


látom nem csak én szenvedek éjjelente.sokszor van hogy forgolódom nem tudok csak nehezen elaludni reggel meg kín keservesen felkelni..

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Most jót aludtam!Végre! Sikerült!:D

A párocskám viszont nem.Szegény azt álmodta,hogy összejöttem egy másik pasival,fél óra alatt összecsomagoltam és elköltöztem.Ezért egész reggel ezzel cinkelt.Bármint mondtam,mindig az volt a válasz,hogy majd a pasim.... :lol: Biztos rossz volt neki. :wink:

Erikáról van már hír?!

Szép napot mindenkinek!
sipike83
Kalocsa
 
 


Sziasztok lányok!

Küldtem üzit arra a számra amit priviben elküldtél és most leelenőríztem jól pötyögtem be. Elméletileg el kellett hogy menjen ha a szám jó.Március 25.-én 15:29 perckor küldtem, egyébként reggel 8-kor született.

Nos 3530 gramm 54 cm a 38.h éten a kórházban elfolyt a magzatvíz .
3 óra kemény vajúdás után jött a világra oly gyorsan hogy már nem tudtam kérni fájdalomcsllapítót sem pedig azt hittem nem élem túl :lol: . Rövid de velős vajúdás 117 cm pocakméretem lett a végére és 36 cm fejkörfogata lett.
Rakok majd fel képet.
erika82
Erdőkertes
 
 


Erika szívből gratulálunk, és nagyon ügyik voltatok :D
Várjuk ám a képeket!! :lol:


Akkor már otthon vagy. Rebeka hogy fogadta?? Biztos nagyon várta már.

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Erika!
Hatalmas gratuláció!!!!!Akkor mégsem lett olyan óriási baba Máté, mint amilyennek mondták, ugye?

És akkor most egy hatalmas :oops: :oops: :oops: ELNÉZÉST KÉREK!!!!! Én is megnéztem a privi üzenetemet, és egy számot mellé ütöttem gépelésnél :oops: :oops: :oops: . Úgyhogy valaki nagyon örült, valahol, valamikor, hogy Erikáéknak megszületett a kisfiuk :oops: :oops: :oops: . Csajok, erre nincs szó, bocsi :oops: 8) :? .

panda
Halásztelek
 
 


Era, nagyon nagy gratula!
Mindegy is, hogy időben értesültünk-e vagy sem, a legfontosabb, hogy Baba és Mama is jól vannak és végül nem is lett óriás baby és végül is tök időben jött!!! :lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85
 
 


Erika!Hatalmas gratula!!!!Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok az egész családnak!Örülök,hogy jól vagytok!Nagyon várom már a képeket!

Panda,nyugi,ilyen bibikre én is képes vagyok!Semmi gond! :lol:
sipike83
Kalocsa
 
 


Era szívből gratulálok!!!szép méretek:))))))
Panda nyugi ilyen bárkivel előfordul:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Erika, nagyon gratulálok! Nagyon jól hangzik ez a 3 óra vajúdás :D kiváncsi vagyok a részletekre és persze a képre :)
20140503222551
 
 


Erika,

HATALMAS GRATULA NEKTEK ÉS SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok lányok!

Panda semmi baj, nem jött rá válasz, így nem tudom, hogy örültek e a hírnek :lol:

Szóval a három órás vajúdás jól hangzik, de a gond az volt, hogy éjféltől 5-ig semmi bajom nem volt 1 ujjnyi tágulás mensi görcsök majdhogynem unatkoztam.
5-kor oxitocint bekötötték és 10 perc alatt 2 perces fájásaim lettek így ment 3 órán keresztül. Az volt a rossz, hogy nem tudtam felkészülni nem volt átmenet. Három óra nagyon erős fájdalmakkal, de végül is nem 20 óra, örüljek, mert hamar túlvoltam a dolgon.

Nos képeket csatolok. Kép szülőszoba Kép Kép Kép
erika82
Erdőkertes
 
 


Nagyon kis cuki és milyen mosolygós már most :lol:

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Erika,
Gyönyörű kisfiad van. Annyira szép formás és már mosolyog is. Egyem a kis szívét. :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Erika,gyönyörű a legényke!Álomszép,hogy ilyen édesen mosolyog!Milyen baba?Tetszik a tesónak?És te hogy vagy?

Többiek,valami új és jó hír valakitől?

Én most ott tartok,mint az első hónapban,furán érzem a hasam,nagyon puffadt vagyok,sokat pisilek.De miután egy hete volt PÉ,tuti megint felfáztam.Kizárt,hogy egy hét után tüneteim legyenek! :? Kicsit elszomorít,de most csomó minden más lefoglal.Lakásszépítgetés,vendégek,Húsvét!Azt hiszem kicsit mozognom is kéne,mert kicsit híztam pocakra! :lol: Mindig félek úgy edzeni,hogy hátha baba van és ennek ez lett az eredménye!Végül is annyira vágytam már pocakosodni! :lol: De most elszánt vagyok!!!!Futni fogok!!!!!!!!!!

Mindenkinek további gyönyörű szép napot!!!! :wink:
sipike83
Kalocsa
 
 


Erika, olyan édes. Nekem így is mesésnek hangzik a szülésed. Az én előzményeimmel tudod ez még akkor is az :) én anno egész éjszaka oxin voltam pár perces fájásokkal és mégsem tágultam. Majd írj azért, ha tudsz jönni magatokról.

Én most reményekkel teli vagyok ezt a hónapot illetően. Vélhetően néhány napon belül lesz pé. Meglátjuk. Az egyetlen, ami aggaszt, hogy borzalmasan sűrűn jön elő a migrénem. A szülés óta sajnos rosszabb lett, mint előtte, pedig mindenki azzal bíztatott, hogy utána jobb lesz.. A hétvégén 1 napra pl fel kellett függesztenem a szoptatást, mert nem bírtam ki, hogy ne vegyek be egy erős gyógyszert.

Sipike, jó, hogy ilyen elhatározásaid vannak, de jobb nem futni szerintem. Mégiscsak az a legrosszabb mozgásforma ilyenkor, sosem tudhatod. szerintem... Lehet sok mást helyette.

Nyuszika, ti hogy vagytok? Dóri még mindig olyan jó baba? Nálunk sajnos mostanában vannak nagy hullámvölgyek és nagyon nehéz éjszakai alvások, ami egy kicsit kikészít. Azt hiszem nagyon elkényelmesedtem, mert eddig cukin átaludta az éjszakát.
20140503222551
 
 


Tinus,hajrá!A migrént pedig nagyon sajnálom!
Mára futás nem lesz,helyette vasalok ezerrel.+Vettem 1-2 díszt Húsvétra és dekorálni fogok.Már alig várom,hogy hazaérjek!!! :D
sipike83
Kalocsa
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?