Sziasztok!
Én is bejelentkezem, mint elveszett bárány.
Élvezzük a jó időt hétköznaponként, hétvégente pedig szépítgetjük a lakást, májusban költözünk!
Évi! Örülök, hogy kistesóval minden rendben, olyan jó ezt olvasni, drukkolok nagyon, hogy végig minden ok legyen!
Ircsi! Nektek pedig szurkolok, hogy sikerüljön a kistesó!!! Ti is annyira megérdemlitek!!!
Tündi! Kutyasétáltatás:
Nagyon édesek! Lakás: nekem is az volt a legidegőrlőbb, mikor csak vártunk és vártunk a bankra... Rossz volt, hogy semmit nem tudtunk tenni. Azóta mondtak már valamit?
Limo! Utólag is nagyon boldog névnapot!!! Berci is milyen nagyfiú már, és milyen ügyes!
Csavarhúzó az nálunk is nagyon érdekes.
Bence is már a nagycsúszdán is egyedül csúszik, úgy élvezi! Egyébként ő sem az a félős, óvatos típus: egyszer esett le itthon a székről, de 2 perc múlva már újra fent volt...
Bence is már nemigen akar a triciklibe se beülni, inkább sétál egyedül.
Mares! Akkor most megnyugodtál kistesó miatt? Jó olvasni, hogy nincs semmi gond, nemét nem tudjátok még? Álláskeresést sajnálom, viszont a költözésnek örülsz, nem?
Klári! Boti is nagyfiú már, és az edényekkel fürdés, megőrülök!
Tuti szakács lesz!
Névnapi köszöntéseket köszönjük!
Holnap a Bencéét ünnepeljük.
Kapott is kismotort (eddig a barátaiét szedte el), tavaszi ruhákat tőlünk, a többiekét még nem tudom.
Mi jól vagyunk, sokat járunk a játszótérre, imádja, néha csak nagy hiszti árán lehet hazahozni (pedig 2 órát is lent vagyunk)... Lakással haladunk, vendégszobát, hálót, Bence szobát kifestettük, vendégszoba ki is van takarítva, be vannak pakolva az odakerülő bútorok, a hálót, Bence szobát még javítgatjuk a festést. Nappaliban a konyharészen ma kezdte el egy ismerős a csempézést, járólapozást, csütörtökre készen lesz. Már csak a nappalit és a fürdőt kell festeni, meg venni kell egy pár dolgot. A konyhai eszközök szinte mind megvannak, mikor akciós volt, megvettük, már itthon nem tudom hova rakni...
Azért csak májusban megyünk, mert még az áprilisi pénzből vennünk kell egy-két nagyobb dolgot: munkalap konyhabútorhoz, étkezőasztal+szék, fogas, cipőtartó, fürdőbe akarunk csinálni polcokat, 2 szekrény akasztós részét is bepolcozzuk (nincs annyi akasztós ruhánk), redőny a gyerekszobába, háztartási gépek... És már a hitelt is fizetjük... Viszont egy jó hír, napközben olyan jó idő van a lakásban is, hogy nem kell fűteni, elég késő délutánra, estére!
Képeket hozok, csak le kell vennem a fényképezőről!
Bence is jól van, nagy zsivány, lehetne mesélni róla, naponta mutat újat. Mondókákból szavakat, néha fél sorokat is mond, egész nap meg nem áll, imád kint lenni, ha jó idő van, mindent felfedez, mindent megcsodál, mindent akar, igazi kisgyerek.
Ma voltunk védőnőnél, majd' elájultam: 12,46 kg és 85 cm! (640 g-ot hízott 1 hónap alatt...) Nem csoda, elkezdtünk levest is enni, és odavan érte, meg a husiért, meg a gyümölcsért, meg a főzelékért, igazi pasi.
Neki is van olyan napja, hogy semmi nem jó, amit elé teszek, vagy kevesebbet eszik, és észrevettem, ha nem én adom neki, akkor kevesebbet eszik meg... Nálatok nincs ilyen? No meg a hisztiről már nem is beszélve... Tegnap ügyesen ment a járdán egyedül, de ma az utcánkban nem volt hajlandó megfogni a kezem, az út közepén akart szaladgálni, én meg hazahoztam, kapálózva, hisztizve, vért izzadva.
Kinek hogyan telt a hosszú hétvége? Még jövök, mert újra hosszan alszik napközben Bence, lesz időm, de most felébredt.
Szép napot mindenkinek!