Új privát üzeneted érkezett!

Dekatka,

átjárhatóságit Urbancsek prof mindenkitől kér.

Hormonvérvétel és a férjem andrológiai vizsgálata után voltunk a profnál kérte és megnézte a HSG eredményemet pedig mi is terminált együttléttel próbálkozunk.

Úgy van ahogyan Mmzsó írta a férjed eredményei is kellenek a profhoz, másképpen nem adnak időpontot hozzá.

Én az utolsó előtti vérvétel után kértem időpontot és akkor már kaptam.
sziszi73

Hello,

Nagyon köszönöm a az infókat csajok!
Ma reggel már megvolt az első vérvétel. Nagyon meglepődtem, hogy milyen kedvesek és gyorsak :)

A férjemet tavaly augusztusban műtötték (varicokele) és idén januári spermavizsgálati eredményünk (is) van. Ezt Murber doktor elfogadta. A helyi mintaadásosra viszont szükség lesz. Erre majd márc. 15 utánra kérünk időpontot (nehogy már egy hónap is kimaradjon a spontán esélyből! :D )

A terminált együttlét uh-os peteérés figyelést jelent vagy "csak" OVU teszt? Bocs, lehet, hogy hülye a kérdés... :oops:
dekatka82
Vácrátót

Szia Dekatka!
Nekünk lombik volt, IVF-ICSI, a párom kórósan kevés spermája miatt, van már két csemetém, és ennek ellenére elküldtek HSG-re, úgyhogy ebben nem találni semmi logikát. Bízd a professzorra, ne izgulj miatta előre, hátha megúszod ;-).
Azt hittem, a párod már túl van a vizsgálaton, de így akkor tényleg nem érdemes időpontot kérni. A januári vizsgálati eredménye milyen lett?
A terminált együttlétben nem tudok segíteni, nekünk az szóba sem jött :-(.
Szép napot mindenkinek
Marcsi
maci80

Halihó,
jól belendültetek!

Tudja valaki, hogy vetélés után mi a normál időtartam, amikor az első mensesnek meg kell jönnie?
Még mindig nem jött meg, pedig már több mint 5 hete, hogy megtörtént a "műszeres befejezés". Meddig várjak?
Ha legalább az első megjönne, tudnám tervezni a következő lombikot. Úgy gyorsabban telnének a napok.

Maci, ti hogy álltok? A te sikeredből merítenék erőt a fagyasztott programhoz.
dondon
Budapest XII. kerület

Nekünk sem volt terminált együttlét,de másoktól tudom,hogy UH-gal figyelik a tüszőérést.
Vendég

Dekatka,

nekem a vidéki kórházban a ciklus 10. napjától 23. napjáig kétnaponta volt ultrahang a terminált együttlét során.

Megoldható volt, mert 15 km-re lakunk a kórháztól.

A SOTE-n Urbancsek prof azt mondta, hogy OVU LH teszttel nézzem mikor van tüszőérés és akkor HAJRÁ!

Biztosan azért nem kell mennem kétnaponta ultrahangra, mert 90 km-re lakunk a klinikától.

Amennyiben 3-5 napot késik a menzeszem terhestesztet kell csinálnom, ha pozitív azonnal hívni a Klinikát és időpontot kérni, mert Untrogestant kell kapnom.
sziszi73

Dondon,

nekem mindhárom vetélésem után 6-7 nappal volt hosszabb a ciklusom, mint normál esetben.
sziszi73

Sziasztok.

Már szedem a gyógyszereket és ma szúrtam magamba az első fostimon injekciót és remélem a héten meglesz az első inszem is.

Azt mondta a prof a konzultáción, hogy a koromra való tekintettel 1-2 inszem és utána lombik.
Remélem most sikerrel járunk.
A szuri után elég rendesen görcsöltem kétoldalt de gondolom ez normális ilyenkor.

Drukkolok mindenkinek és szép délutánt kívánok .

Edina
edina71
Budapest

Sziasztok!

Dondon: még mindig nem jött meg? Nem kérdezted még azt a jó orvost, akit találtál? Én az októberi "félig sikeres" beültetés után össze-vissza véreztem, a nőgyógyászom azt mondta, hogy ez normális a hormonkezelések miatt, van akinek egész életére megzavarja a ciklusait. Nekem decemberre állt helyre a dolog.

Edina: mikor lesz a leszívás? Vagy már esetleg túl is vagy rajta ;-)?

Mi lassan, de biztosan haladunk a fagyibabáink felé, 02.14. óta szurizom a Gonapeptylt, a tapaszt sajnos még nem tudtuk elkezdeni, mert hétfőn még magas volt az LH szintem :( . Kicsit elkeseredtem, hogy emiatt csúszunk egy hetet, de végül is inkább várjunk még, legyen rendben minden. Kérdeztem Murber doktortól, hogy mikor lesz a beültetés, azt mondta, 03.06-hoz képest 17. nap, úgyhogy 03.22-ig már elkezdtem visszaszámolni a napokat :wink: .

Többiekkel mi újság? Ki hogy áll?

További szép napot mindenkinek!!
Maci
maci80

Szia Maci !

Ma délben lesz az első inszem és nagyon bízunk a párommal a sikerben . Az ultrahangon szép kis érett tüszőcskéim voltak szóval már csak apának kell összekapnia magát.

Ha ez most nem sikerül akkor áprilisban lombik lesz azt mondta a Murber ,szerinte ne várjunk mert 40 múltam .
Reméljük csak ez a kis segítség kellett majd jelentkezem hogy sikerrel jártunk -e.

Mindenkinek sok szerencsét és mielőbbi pocaklakót kívánok.

Szép napot Edina
edina71
Budapest

Edina,
hajrá,nagyon drukkolok!

Maci,
neked is sok türelmet kívánok és drukkolok!
Vendég

Szia mmzsó.

Tegnap délben megtörtént a nagy esemény. Reméljük, hogy sikerült . Nagyon bízunk benne,
A párom most úgy vigyáz rám mint a hímes tojásra. Azt mondta az orvos, hogy jövő hét végén már próbálkozhatunk a teszttel de 14 nap a biztos.
Feszít nagyon tegnap óta a hasam alja de gondolom ez ilyenkor normális.
Szép napot és sok sok drukk mindenkinek.
Edina
edina71
Budapest

Sziasztok lányok! :) szeretnék csatlakozni hozzátok :) Mi 2,5 éve próbálkozunk és úgy néz ki a leletek alapján hogy egy picit maga a prolaktinom...de ezen kívűl minden rendben....Szeretnék jelentkezni Inszemre a SOTE-ra de nem tudom hogy mi a menete, ki melyik dokit ajánjla vagy külön beutaló kell....meg hogy egy Inszem mostanság mennyibe kerül, vagy orvos függő?köszi előre is a válaszokat.Szép Napot Nektek :) és persze sok babát :)
saaba21
Budapest

Kedves Sorstársaim!

Folyamatosan nyomon követlek benneteket, de nem kommentáltam semmit, mert én már másik szemszögből láttam a dolgokat.
Azért írok, most, hogy az elkeseredett napok során gondoljatok arra, hogy talán a következő program sikerül. Én is így voltam vele, és 2 év SOTE ARO ra rohangálás után, 2012.02.23.-án megszületett a kisfiam Benedek Máté 3020 gr-mal.
A régi beszélgető társak közül néha csak az mmzsó jelentkezik, de neki is és nektek is nagyon szorítok és kitartást türelmet kívánok mindenhez!!

Csatolok képet a babácskáról.
Zsuzsika
Kép
zsuzsika76

Zsuzsika,
gratulálok!Nagyon szép kisfiú!akkor most nagy az öröm nálatok!A nagylányod biztos lelkesen dajkálja az öcsikéjét!
Köszi a jókívánságokat!
Inekkel mi lehet vajon?Gondoltam rátok mostanában,hogy már biztos megvannak a babáitok! :wink:

Saaba,
üdv.itt.Jó hírem van,nem kell beutaló,telefonon kell időpontot kérni.266-0473,54234-es mellék.
A többit megmondják.Az inszem nem kerül semmibe,csak a gyógyszerek,kb.10-20 ezer Ft.
Vendég

Sziasztok! :) Jujjj köszönöm mmzsó :) az infót :) most jött meg és jövőhónapban mennénk az elsőre...mert gondolom várni kell valamennyit.Hormon vizsgálatom meg HSG-n már voltam a férjem hétfőn megy Andreológia vizsgálatra...szerintetek kell még valamilyen papír?Babásodást mindenkinek :)
saaba21
Budapest

Saaba,
azért ilyen gyors kezdésbe ne éld bele magad.Amikor telefonon bejelentkezel,adnak időpontot 1.konzultációra,ennek a várakozási ideje változó,lehet 3 hét,de 2 hónap is.
Ha a hormonvizsgálatot nem ott csináltattad,ők újat fognak kérni.Csak a saját méréseikre vállalnak felelősséget,és pont a prolaktint szigorúbban nézik,mint más helyeken.4 vérvétel van 1 ciklusban,de majd elmondja Murber doktor.
A férjed eredményét elfogadják,de egy vizsgálatot ők is csinálnak.A HSG-t elfogadják.
Ja és az első konzultációra vinni kell az 1 éven belüli rákszűrésről papírt.Ahol voltál,oda menj vissza és adnak papírt,én is így vittem anno a kerületi SZTK-ból.
Más nincs azt hiszem,de a szülésznő,aki majd felveszi a telefont,mindent elmond,amit tudni kell.
Hajrá!
Vendég

Köszönöm szépen mmzsó :9 nagyon aranyos vagy... :)
saaba21
Budapest

Kedves Dondon!
Remélem, azóta már rendbe jött a szervezeted. Nekem is volt már egy vetélésem, egy másik intézetben, éppen ezért jöttem át a SOTE I-re, mert abban az intézetben nem törődtek velem, azt mondták, menjek el az ügyeletre, és ott kikapják. Ezután a felháborító hozzáállás után jöttem át a SOTE I. ARO-ra. Azt szeretném megkérdezni, ki végezte neked a műtétet? Murber doki vagy Urbancsek prof ezt elvégzi, vagy nekem kell keresnem valakit a Klinikán? Nagyon nem mindegy, mert ha baj van, nagyon kell valaki, akiben bízik az ember. Kérlek, írj róla, ha nem túl kellemetlen.
Üdvözlettel:
Pappesz

Halihó,
jól belendültetek!

Tudja valaki, hogy vetélés után mi a normál időtartam, amikor az első mensesnek meg kell jönnie?
Még mindig nem jött meg, pedig már több mint 5 hete, hogy megtörtént a "műszeres befejezés". Meddig várjak?
Ha legalább az első megjönne, tudnám tervezni a következő lombikot. Úgy gyorsabban telnének a napok.

paradicsom24
Budapest XII. kerület

Kedves Dondon!
Remélem, azóta már rendbe jött a szervezeted. Nekem is volt már egy vetélésem, egy másik intézetben, éppen ezért jöttem át a SOTE I-re, mert abban az intézetben nem törődtek velem, azt mondták, menjek el az ügyeletre, és ott kikapják. Ezután a felháborító hozzáállás után jöttem át a SOTE I. ARO-ra. Azt szeretném megkérdezni, ki végezte neked a műtétet? Murber doki vagy Urbancsek prof ezt elvégzi, vagy nekem kell keresnem valakit a Klinikán? Nagyon nem mindegy, mert ha baj van, nagyon kell valaki, akiben bízik az ember. Kérlek, írj róla, ha nem túl kellemetlen.
Üdvözlettel:
Pappesz

Halihó,
jól belendültetek!

paradicsom24
Budapest XII. kerület

Kedves Dondon!
Üdvözlettel:
Pappesz

Halihó,
jól belendültetek!

paradicsom24
Budapest XII. kerület

Sziasztok!

Csatlakozhatok? :)
Mi több kérdezhetek? :)

Tegnap voltam a sotén a 4. alaphoron vérvételen. Miután végeztem kértem időpontot a következő konzultációra és április 11-ére adtak. :cry:
Tudtok nekem abban segíteni, hogy ez mennyire általános? Ha az, miért nem mondták már az első vérvételnél, hogy kérjek már most időpontot? Na jó ez csak költői, de eléggé magam alatt vagyok most ettől. És ki tudja mi lesz a következő viszgálat, amire majd megint 5-6 hetet kell várni. Ez így megy? Még most barátkozzak meg a gondolattal?

Bocsánat, nem negatívkodni jöttem. Csak... értitek...
Szép estét mindenkinek!
z.
zora82
Budapest

Szia Zora!

A férjed vizsgálatai megvannak?Anélkül hiába mész konzultációra.
Kicsit meglepődtem,hogy ilyen sokára kaptál időpontot,ki tudja,lehet,hogy a prof közben elutazik (ilyen előfordult már).Sajnálom,mert biztos szívesen megtudnád már,hogy mit javasol.
Annyit azért mondhatok,hogy itt nagy türelemre van szükség,ezt én is tapasztaltam.Pl.volt,hogy nem tudtunk kezelést kezdeni mert rossz volt egy hormonértékem,várni kellett 1 hónapot...az nekem is nagyon nehéz volt.

Maci,
remélem,már ragasztod a tapaszokat,hogy vagy?

Dondon,
megjött közben?hogy vagy?

Többieknek is minden jókat!
Vendég

Szia Mmzsó!

Igen, megvannak már a férjem vizsgálatai is. Igyekszem türelmes lennei, csak nagyon szeretném már legalább azt tudni, hogy az alapokkal rendben van-e minden. Tudom, hogy még utána is annyi miden lehet és sok idő utána járni, de akkor legalább már haladunk valamerre, így meg még csak el se tudunk indulni. :(

Köszönöm a gyors válaszod! :)

Szép hétvégét mindenkinek!
zora82
Budapest

Sziasztok!

Üdv az újaknak, és kitartás, itt tényleg nagyon sok türelemre van szükség. Nem azért, mert a SOTE-n lassan mennek a dolgok, ez minden meddőségi központban így van, sajnos nagyon sokan küzdünk a babáért. Most nagyon sok napot "elvesznek" az ünnepek (március 15, és húsvét).
Zsuzsika: szívből gratulálok a gyönyörű babához, sok-sok boldogságot, jó egészséget, és örülök, hogy valóra vált az álmotok
Édes vagy Zsó, hogy gondoltál rám, napok óta szándékomban állt írni, de egyszerűen nem jutottam el odáig.
Kedden voltam Murber doktornál, szerencsére jók lettek az eredmények, így kedd óta tapasztom magam. Ki kellett váltanom egy újabb doboz Gonapeptylt, mert csak 22-én lesz az ET. Így összesen 5 hétig kell szurkálnom a pocakom... Már csak 2 hét, és bekötöznek a babák.
Dondon: mi újság Veled? Megjött már a menstruációd? Nem kérdezted az orvosod, hogy mikorra rendeződik a ciklusod?
Sziszi: Veletek mi a helyzet? Hogy álltok?
Edina: Mikor csinálsz tesztet? Hogy vagy?
Szép hétvégét mindenkinek, jó pihenést!
Pusz
maci80

Szia Maci,

köszönöm, hogy gondoltál rám. Most a napokban kellene megjönni a menzesznek, ezért nagy az izgalom.

Ha nem jön meg és pozitív a tesztem 19-én reggel kell hívnom a Klinikát (akkor fog 8 napot késni, nagyon remélem).
Azért csak akkor, mert négy napos hétvége jön közbe.

Remélem minden rendben lesz Nálad!

Mindenkinek szép hétvégét!
sziszi73

Szia maci80

Még nem csináltam tesztet bár nagyon kíváncsi vagyok már sikerült-e .
Nagyon reménykedünk és bízunk a sikerben a párommal együtt de szerda előtt nem csinálok mert azt mondta a doki, hogy két hét múlva próbálkozzunk tesztelni. Márc . 1 volt az iszem és 16-17-én kellene kb megjönnie. Még 4 nap türelmetlen várakozás de remélem hamar eltelik.

Ha nem sikerült most akkor még egy inszem lehet nálunk és utána csak lombik. Remélem azért ügyeskedtünk valamit és nem kerül rá sor :)

Nagyon szép hétvégét mindenkinek és mielőbbi pocaklakókat:)

Edina
edina71
Budapest

Edina,
én is nagyon drukkolok!Ezek a legizgalmasabb napok. :wink:

Maci,
jó ragasztgatást!Hány embriód van lefagyasztva?
Vendég

Sziasztok!

Edina és Sziszi, nagyon drukkolok Nektek, hogy két csíkosat pisiljetek jövő héten :wink:! Majd jelentkezzetek a hírekkel!
Zsó: 9 embriónk van lefagyasztva, remélem, jó arányban ébrednek majd fel. Izgulunk, hogy minden rendben legyen, már csak 11 nap... Neked volt már fagyasztott embrió beültetésed? Nem tudod véletlenül, hogy ilyenkor a Gonapeptylt meddig kell szúrni? Már csak 9db van (a 35-ből). Jól gondolom, hogy ilyenkor nincs peteérés, csak a méhnyálkahártyát vastagítják? Bocsi, hogy ennyit kérdezgetek, de az interneten nem találok erről semmit :(.
A május is egyre közeledik, ha jól emlékeszem, Ti akkor mentek. Nagyon-nagyon szorítok Értetek!!
Dondon: mi újság Veled? Remélem, nincs baj!
Többiekkel mi újság? Jól vagytok? Haladtok szépen előre a baba felé?
Mindenkinek további szép vasárnapot, jó pihenést!
maci80

Sziasztok Lányok!
Régen voltam itt, de mentségemre szolgáljon belevetettük maunkat a vizsgálatok rengetegébe!!!
A helyi doktorom segítségével sok vizsgálatot elvégeztetünk, amivel remélem időt nyerek! A türelem sajnos nem az erősségem és megfogadtam, hogy addig nem próbálkozok amíg nem mondják meg mi volt az elmúlt esetekben a baj!
Szóval visszatérve a türelemre tudnátok ajánlani nekem egy olyayn helyet, ahol a férj-uram andrológiai vizsgálatát el tudják végezni gyorsan?!!
Köszi és hajrá lányok!!!
zuzmaring
Eger

Szia Zuzmaring!
Örülök, hogy haladtok, csak ügyesen :wink:
A párod vizsgálatát akár a klinikán is meg lehet csináltatni, mi pl a Potenciaklinikán csináltattuk Fekete doktornál. Nagyon gyorsan adnak időpontot, az eredmény 1/2 - 1 óra alatt kész, és nagyon rendesek, minket ők irányítottak a SOTE-ra, ők adták meg a klinika elérhetőségét is. Ez fizetős, ha van egészségpénztári tagságotok, arra el lehet számolni.
Szép hetet mindenkinek!!
maci80

Sziasztok,

Mindenkinek hatalmas drukk! Ahogy olvasom a soraitokat, lesz min izgulni az elkövetkezendő egy-két hétben :-)
Csupa jó hírt fog hozni ez a tavasz!(így kell lennie és kész!) :-))

Én ma reggel voltam a 2 vérvételen, ahol igencsak meglepődtem.
A vért vevő nővér közölte, hogy ha szerdán megyek, akkor szóljak, mert nem kell metoclopramid-os terhelést végezni az 1 vérvétel eredménye alapján. De Ő ennél többet nem mondhat, mert csak a doki adhat tájékoztatást.
Én ezt nem értem. Azóta a netet kutatom, de semmit nem találtam róla. Járt így valaki közületek??
dekatka82
Vácrátót

Sziasztok!

Maci,
9 embrió az nagyon szép,abból biztos lesz 2!Nem veszik ám elő az összeset,ha nem kell,nehogy az legyen,hogy mondjuk 6 felébred és ki kell őket dobni,mert visszafagyasztani nem lehet.Ezeket nem saját tapasztalatból tudom,nekem még nem volt fagyasztott programom,összesen 2 embriót sikerült eddig fagyasztani az 5 IVF során.De hallottam másoktól meg a Zsuzsával sokat beszélgettem,amikor még dolgozott.A Gonapeptylt nem tudom pontosan,csak azt,hogy ilyenkor tényleg nincs peteérés,csak felépítik a méhnyálkahártyát.
Telefonálj,ha nem vagy biztos valamiben,andiék is rá tudnak nézni a táblázatodra és megmondják,mi a teendő.
Igen,mi május végén megyünk úgy 20-a körül indul egy ciklus.

Zuzmaring,
mi is a potenciaklinikán voltunk,csak mi Rusz dr.nál,mi is hamar kaptunk időpontot és eredményt!Van még egy magánrendelés,a Riesz Péteré,nézz utána,meg a Kopa Zsoltnak is van magánpraxisa.

Dekatka,
ne ijedj meg,arról lehet szó,hogy a prolactinod olyan magas lett már a 3.napon,hogy nem terhelnek.(Egyszer megkérdeztem a nővért,hogy lehet az,hogy vki megússza a terhelést,mondta,hogy így.)
Ez nagyon könnyen orvosolható probléma,felírnak bromocriptint és kész.Adja Isten,hogy csak ennyi legyen a gond!
Vendég

Dekatka,

én is így voltam, nekem a prolactin szintem volt magas és napi 1/2 tabletta Bromocriptint kell szednem.

Nagyon megijedtem én is, nekem is ezt a választ adta az asszisztensnő és én sem találtam a neten semmit sem.

Zuzmaring,

mi a Ferencvárosi Rendelőintézetben voltunk a Mester utcában. A vidéki nőgyógyászomnak nagyon jó barátja az Kovács Igazgató Főorvos Úr.

Nagyon rendes a főorvos úr. A férjemnek háromszor nézte a spermákat.

Első alkalommal 5 nap megtartóztatás után nézte meg a helyszínen nyert mintát.

Második alkalommal minden nap együtt kellett lennünk és hajnalban itthon mintavétel, majd melegen tartani a zsebben és elvinni hozzá.

Harmadik alkalommal 5 nap megtartóztatás után hajnalban itthon mintavétel, zsebben melegen tartani és vinni hozzá.

Annyit mondott Kovács Főorvos úr, hogy nem szoktak ennyiszer mintát nézni, de mivel nagyon jó barátja Neki a nőgyógyászom ezért nézte meg három alkalommal.

Egy eredménynek elfogadták a SOTE-n, de a második andrológiai vizsgálatot mindenféleképpen ott kell elvégeztetni.
sziszi73

Köszi a válaszokat!
Mondjátok, hogy ne ijedjek meg, de most vagyok csak igazán! Lehet, hogy "könnyű" kezelni, de ez nem igaz, hogy megint van valami "ami nem stimmel"...
Utánaolvastam az esetleges "tüneteknek" és nem értem.
Írnak menses csúszást. Nekem pont most állt be...
Legszívesebben bőgnék (annyira reménykedem minden hónapban a spontán esélyen)!

Zuzmaring: andrológiai vizsgálatot a Szent István kórház Urológiai osztályán is gyorsan csinálnak. Időpont hamar van és az eredményt is a kezedbe adják rögtön.
dekatka82
Vácrátót

Dekatka,
a magas prolaktinnak legtöbbször egyáltalán nincsenek tünetei.Tényleg ne ijedj meg,van,aki elkezdi szedni a bromocriptint és 2 hónap múlva már terhes is... :wink: reméljük,rád is ez vár :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok! Egy kicsit eltűntem. Volt egy hosszabb külföldi utazás, meg sok munka, családi zűrzavar stb. Belevetettem magam, így könnyebb volt felejteni a borzalmas januárt.
Paradicsom24: nem tudom, hogy még aktuális-e, de nekem a műszeres befejezést a János kórházban végezte a terhesgondozásra választott nőgyógyászom. Tudomásom szerint a SOTE I.-en Urbancsek illetve Murber nem végez ilyen műtétet, viszont minden segítséget megadnak, hogy soron kívül elvégezzék nálad, s ajánlanak orvost. Mivel nálam nem vérzéssel járt a vetélés, volt pár napom, hogy felkészüljek rá. Szóval, ha van olyan nőgyógyászod, akiben megbízol, az a legjobb, ha ilyen esetben az ő segítségét kéred.
Zora82: Sajnos már nagyon sokan járnak az SOTE I. ARO-ra, s gondolom azért ilyen sokára adtak időpontot. Anno az első lombikom-nál január 5.-én volt az első konzultáció, amit soron kívül a nőgyógyászom szerzett, az előzetes vizsgálatok tükrében, majd a protokoll szerinti vérvételek, petevezeték átfújás, orvosi vizsgálatok mindkettőnknél, s május 14.-én volt a beültetés. Ez 4,5 hónap volt. Én is türelmetlen voltam, de megérte. Úgy fogtam fel, hogy ez az első türelmet póbáratevő lépcsőfok a szülővé váláshoz. Kitartás neked!!!
Mmzsó: Köszi az érdeklődést. Igen, végre megjött az első. A 6. hétre. Így viszont kissé csúszni fog a következő lombik. Valószínűleg májusban lehet egyáltalán elindulni. Hú, de messze van még!
Maci80: Jaj, szurkolok ám neked nagyon, hogy mielőbb sikerüljön a fagyasztott babákból kis örökmozgót kapnod! Muszáj, hogy sikerüljön! Majd kiváncsi vagyok a részletekre, hogy milyen is ez az eljárás. Lehet, hogy mi is ebbe vágunk bele.
Sziszi, Edina: Remélem a szép tavasszal együtt ti is örömhírről számolhattok be! Szorítok nagyon! Jó lenne már végre együtt örülni valakik sikerének.
dondon
Budapest XII. kerület

Sziasztok Lányok!

köszönöm, hogy szorítotok nekem. Sajnos ebben a hónapban sem számolhatok be Nektek a jó hírrel, mert hétfőn este 1 nap késés után megjött a menzeszem.

Hát ez van! Remélem ebben a ciklusban ügyesebbek leszünk.

Elhatároztuk a férjemmel, hogy most nem számoljuk hányadik ciklusnapnál tartunk, nem gondolunk a babára!

Lehet, hogy innen is eltűnök egy kicsit, de majd jelentkezem 1 hónap múlva mi van velem.

Addig is puszi Nektek, vigyázzatok Magatokra!
sziszi73

Gondolunk rád Sziszi, veled vagyunk!
zuzmaring
Eger

Sziszi,
sajnálom!Akkor most pihentek és utána mégegy inszem?Úgy emlékszem,még egyről volt szó.Drukkolok!

Saaba,
sikerült bejelentkezni?Mikorra kaptál időpontot?

Maci,
írjál ám,hogy mi újság!A napokban lesz a beültetés,ugye?
Vendég

Mmzsó,

nekem egy inszemem sem volt. Spontán módon szeretné a prof ha teherbe esnék, mivel már háromszor sikerült, csak elvetéltem.

Ezért most a sárgatest hormont kell megerősíteni, de csak ezt akkor tudják amikor terhes leszek.
sziszi73

Sziszi,
bocs,összekeverhettelek valakivel,vagy nem tudom,miért gondoltam az inszemet.Hát akkor hajrá spontán!
Vendég

megvan,Edinával kevertelek össze titeket,
bocsánat :oops:

Edina,teszt?
Vendég

Sziasztok!
Sajnálom Sziszi :( , nagyon szurkoltam Nektek. Mit mondott a professzor, hány hónapig próbálkozzatok a spontán teherbeeséssel? Nem beszéltétek meg, hogy mikor kell újra mennetek?
Mi holnap 7-re megyünk vérvételre, 9-re ultrahangra, és csütörtökön 13-kor lesz a beültetés. Egyre izgatottabbak vagyunk, bár próbálok nem "rágörcsölni". Kicsit tanácstalan vagyok, mert 24-én szombaton lesz a kislányomnak Mogyoródon országos karate versenye. A párom nem akar elengedni, mert szerinte pihennem kell. Nem tudom mit tegyek, mert Petrának is szüksége van rám.
Edina, mi újság Nálatok? Teszteltél?
Jó hétvégét Nektek!
Vigyázzatok magatokra!!
Puszi
maci80

Maci,
nagyon drukkolok!

én is elég parás vagyok,ami a pihenést illeti,de úgy látom azokon,akiknek gyerek mellett sikerült,hogy nem igazán ezen múlik.Van,aki emelgeti a kisgyerekét,stb.Szóval,ha csak ott vagy és nem te karatézol,nem hiszem,hogy ezért nem sikerülne...hajrá Petra! :wink:
Vendég

Szia Dekatka,
Nekem sem kell a terheléses hormonvizsgálatot megcsinálni, de ezt én pozitívan értelmeztem vagy nagyon naív vagyok? Tud erről valaki valamit?
Kitartást mindenkinek!

Sziasztok,

Mindenkinek hatalmas drukk! Ahogy olvasom a soraitokat, lesz min izgulni az elkövetkezendő egy-két hétben :-)
Csupa jó hírt fog hozni ez a tavasz!(így kell lennie és kész!) :-))

Én ma reggel voltam a 2 vérvételen, ahol igencsak meglepődtem.
A vért vevő nővér közölte, hogy ha szerdán megyek, akkor szóljak, mert nem kell metoclopramid-os terhelést végezni az 1 vérvétel eredménye alapján. De Ő ennél többet nem mondhat, mert csak a doki adhat tájékoztatást.
Én ezt nem értem. Azóta a netet kutatom, de semmit nem találtam róla. Járt így valaki közületek??
paradicsom24
Budapest XII. kerület

Szia Dondon!
Köszönöm, hogy válaszoltál. Tudsz valamit arról, hogyha a 3-dik vérvételkor nem kell terheléses vizsgálat az jót vagy rosszat jelent?
Üdv
Paradicsom24

Sziasztok Lányok! Egy kicsit eltűntem. Volt egy hosszabb külföldi utazás, meg sok munka, családi zűrzavar stb. Belevetettem magam, így könnyebb volt felejteni a borzalmas januárt.
Paradicsom24: nem tudom, hogy még aktuális-e, de nekem a műszeres befejezést a János kórházban végezte a terhesgondozásra választott nőgyógyászom. Tudomásom szerint a SOTE I.-en Urbancsek illetve Murber nem végez ilyen műtétet, viszont minden segítséget megadnak, hogy soron kívül elvégezzék nálad, s ajánlanak orvost. Mivel nálam nem vérzéssel járt a vetélés, volt pár napom, hogy felkészüljek rá. Szóval, ha van olyan nőgyógyászod, akiben megbízol, az a legjobb, ha ilyen esetben az ő segítségét kéred.
Zora82: Sajnos már nagyon sokan járnak az SOTE I. ARO-ra, s gondolom azért ilyen sokára adtak időpontot. Anno az első lombikom-nál január 5.-én volt az első konzultáció, amit soron kívül a nőgyógyászom szerzett, az előzetes vizsgálatok tükrében, majd a protokoll szerinti vérvételek, petevezeték átfújás, orvosi vizsgálatok mindkettőnknél, s május 14.-én volt a beültetés. Ez 4,5 hónap volt. Én is türelmetlen voltam, de megérte. Úgy fogtam fel, hogy ez az első türelmet póbáratevő lépcsőfok a szülővé váláshoz. Kitartás neked!!!
Mmzsó: Köszi az érdeklődést. Igen, végre megjött az első. A 6. hétre. Így viszont kissé csúszni fog a következő lombik. Valószínűleg májusban lehet egyáltalán elindulni. Hú, de messze van még!
Maci80: Jaj, szurkolok ám neked nagyon, hogy mielőbb sikerüljön a fagyasztott babákból kis örökmozgót kapnod! Muszáj, hogy sikerüljön! Majd kiváncsi vagyok a részletekre, hogy milyen is ez az eljárás. Lehet, hogy mi is ebbe vágunk bele.
Sziszi, Edina: Remélem a szép tavasszal együtt ti is örömhírről számolhattok be! Szorítok nagyon! Jó lenne már végre együtt örülni valakik sikerének.
paradicsom24
Budapest XII. kerület

Paradicsom,
valószínűleg neked is magas volt a 3.napi prolaktinszinted.Nagyon egyszerű a kezelése,Bromocriptint fognak felírni.(én is szedem).
Vendég

Sziasztok !

Köszönöm, hogy gondoltatok rám és szorítottatok .
Sajnos a teszt negatív lett és két nap késéssel, de meg is jött. Szóval nem történt meg a varázslat amire már nagyon vártunk.

Eléggé le vagyunk mindketten törve de már szombaton folyt. köv. Megyek az újabb vérvételre és ultrahangra. Nem akarunk kihagyni egy hónapot sem.Azt mondta az orvos, hogy még ez az inszem lehet a mi esetünkbe, utána egy lombik és nincs több sanszunk ennyi volt..

Szóval most sikerülnie kell.
Mindketten december végén születtünk és igazán szép ajándék lenne egy baba a fa alatt:)
Mindenkinek sok drukk és kitartás.

Szép estét Edina
edina71
Budapest

Sziasztok!

Paradicsom: én is pozitívan értelmeztem, aztán a csajok felvilágosítottak, hogy mi a helyzet. Tényleg reménykedjünk, hogy csak "ennyi" a gond...

Edina: őszintén sajnálom! Meglásd a következő sikerülni fog! Kitartás és sok-sok hit (ami sajna sokszor nehéz)

Nekem a 3. vérvételnél szóltak, hogy mivel itt a hosszú hétvége és csak hétfőn tudnék menni, ezért ha közben megjön, akkor nem kell már mennem, mert az első 3 volt a fontos.
Szépen kinevettem magamban, miszerint úgyse fog megjönni. Erre mit ád az ég: vasárnap-hétfő-kedd barnázás, majd szerdán itthon maradás és egész napos fetrengés a görcsök miatt. Extra jó volt.. :?
De mivel barnáztam, már nem mentem el a 4. vérvételre, mert azt hittem, hogy minden pillanatban megjöhet. Remélem nem lesz gond!

Tele van már a hócipőm! Remélem mihamarabb lesz megoldás, mert ezeket az állandó cikluborulásokat is nehezen bírom. Egyszer minden ok, aztán következő hónap hideg zuhany. Kicsit cinikus, de már odáig is eljutottam, hogy egy normális ciklusnak is tudok örülni....
:?

Kitartást mindenkinek!
dekatka82
Vácrátót

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?