Új privát üzeneted érkezett!

Nóri!

Borzasztó, ami Veled történt Kép - de egy percig se gondolj arra, hogy Te tehetsz róla, hogy az idegeskedés miatt történt, meg ilyesmi!
Ha ilyen egyszerű lenne, akkor azt is egyszerű lenne elérni, hogy mindenkinek sikerüljön! Csak felírnának nekünk napi 24 óra vígjáték-nézést, és kész is lenne a kezelés!

Kívánom Neked Kép, Pilikónak Kép és a Többieknek Képis, hogy a következő sikerüljön! KépKépKép

Boldog karácsonyt
és igazán boldog 2005-ös évet Kép kívánok mindenkinek (magamnak is), és azt, hogy ez az évszám legyen a legnagyobb (vagy a második) gyermekének születési éve Kép

Milena
milena
 
 


azt, hogy "magamnak is", oda akartam írni, hogy babát szeretnék én is a 2005-ös évben! Kép
milena
 
 


NóriKép
sajnálom, ami veled történt!! hihetetlen a történet!!
Nálunk kicsit csitult mára a vihar. A dokimat nem tudtam elérni (DE ÉN NEM KAÁLIS VAGYOK, csak vendégtopiklakóként vagyok köztetek Kép)
Reggel csináltam egy negatív tesztet, de reméljük csak korai volt.
Most már kibírom szerdáig féllábon is, jobban mondva fekve Kép!
Pusza
Stella

Kép
stella9
 
 

 
 

Nori, nagyon sajnálom!! Kép De legalább tényleg felszívódik és nem okoz még nagyobb galibát. Igaza van Milénának, biztos nem azon múlik, hogy Te mit tettél vagy mit nem. Annyi ellenpéldát látni arra, hogy valaki még küzd is a baba ellen és az mégis jön és meg is marad. Még nem jött el a Te időd, de a következő!!! Nézz előre mindig és fel a fejjel.

Zsebi, C15 dózis volt és Boiron gyártmány. De ha nagyobb dózist kapsz az sem baj, csak a mennyiséget csökkentsd arányosan.

Stella, pihenj és nézz nagyon sok vígjátékot!!! Szorítok a szerdához!!

Pildikó Kép A következőre figyelj most mát Te is!

Fea, holnap neked szurkolunk!! Éljenek a 2005-ös babák!!

Kriszta, akkor Ti nekifuttok a 4-nek? Hajrá Kép

Miléna, Reno jó, hogy erre jártatok!

Velem eddig minden ok, iszony sokat dolgozom, és megpróbálok nem görcsölni azon, hogy mi van akkor ha....

Mindenkinek szép estét!
L.
lullaby
 
 


Sziasztok lányok!

A hozzászólások terén még új vagyok köztetek, de már régóta olvasgatom a babanetet.
Segítséget szeretnék kérni tőletek!!!!
Első lombikra várakozunk a Kaáliban (Szmatona doki), amire januárban kerül sor. Vasárnapra volt esedékes, hogy megjöjjön nekem, és így is történt. Csakhogy barna trutyi (bocs) jött a megszokott helyett (nekem ilyen még sosem volt). Sebaj, nem ijedtem meg. Hétfőn elkezdtem szedni a fogigátlót, ahogy azt az orvos előírta, mert azt hittem, hogy hétfőn már rendesen meglesz. Közben már teljesen elmúlt a vérzés (akarom mondani barnázás). Ezt mitől lehet szerintetek? Másfél nap barnázás és ennyi? A hormonjaimat 2 hónapja nézték, akkor minden teljesen OK volt. Van ötletetek?
jojo
 
 


Lullaby!
Köszönöm a segítséget!Igyekszem meghálálni! Azért a sok munka mellett pihenjél is!

Reno! Milena!
Jaj de jó, hogy benéztetek!

Kriszta!
Ti mikor indultok? Azért elég izgalmasan fog kezdődni a jövő év!

Stella!
Még egy nap! Bízom benned és remélem minden jól alakul majd itt karácsony előtt két nappal! Addig is ahogy a többiek írták sok pihi és pozitív gondolatok!

Fea!
Drukkolok neked és küldök egy jó izgő-mozgó spermácskát! Ez megfogja találni a te gyönyörű petikédet és boldogan kezdődik az újéved! Szorítok érted!!!!! Kép

Lara!
Mi van veled? Már mindjárt itt a holnap reggel és hozhatod az új képecskét a babóról!

Woodi!
Hogy vagy? és Hol vagy?


Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Gyerekek!
Hát annyira jó, hogy itt vagytok velemKépMindenkinek köszönöm a drokkot, nagy szükségem van rá. Már megint halál izgatott vagyokKép
Zsebi: Egy ilyen kis ficánkolóval megelégednék, nincs is több kérésem..
Pildi: Lehet, hogy nem eléggé drukkoltunkKép legközelebb igyekszünk javítani és akkor biztos siker várhatóKép
Sajna most rohanok, mert 9.re be kell vinni az embert, hogy a produktumát ott hagyjaKép
Elég mókás, de ez van. Este jövök, addig is puszilok mindenkitKép

Fea
fea
 
 


Gyerekek!
Hát annyira jó, hogy itt vagytok velemKépMindenkinek köszönöm a drokkot, nagy szükségem van rá. Már megint halál izgatott vagyokKép
Zsebi: Egy ilyen kis ficánkolóval megelégednék, nincs is több kérésem..
Pildi: Lehet, hogy nem eléggé drukkoltunkKép legközelebb igyekszünk javítani és akkor biztos siker várhatóKép
Sajna most rohanok, mert 9.re be kell vinni az embert, hogy a produktumát otthagyjaKép
Elég mókás, de ez van. Este jövök, addig is puszilok mindenkitKép

Fea
fea
 
 


Jojo - szerintem csinálj egy tesztet
Adrienn
audrey
 
 


Ennyi rossz hírt!
NóriKép Egyszerűen nem akarom elhinni. Egyébként Anyukádnak nagyon igaza van. és ráadásul baromi erős csaj vagy!!! Pihenj sokat, próbálj lazítani!!Kép

AdriennKépKép Boldog Karácsonyt! Te legalább jó hírrel jöttél...

pusza mindenkinek, ha addig nem jönnék: Áldott, békés, boldog karácsonyt mindenkinek!!! Hogy aztán jövőre legyen sok-sok babás lehessen!
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Hip-hop, itt is vagyok Kép

Mielőtt megrökönyödnétek, jelentem, nem tudom, mi van velem. De felszabadultam. Lehet, még nem fogtam fel, és ezért nincs bennem gyászmunka. Vagy már megvolt előre. Vagy a pszichém védekezik. Mindenesetre tudatosan csinálom a dolgaimat, voltam most dokibácsinál, elmondtam a szitut, és a vérzésre előre felírt méregerős kábító kúpot, az majd segíteni fog. Én már ennek is örülök. Görcsoldót nem akart adni - és miket nem tud meg az ember: ha adna Apranaxot vagy ilyesmit, ami szintén nagyon erős, fennáll a kockázat, hogy nem ürül ki rendesen! Azt mondta: "magácskának most szenvedni kell, de a kúp segít" - bár ezt sem egyből írta fel.

Tegnap végig mászkáltam, meg ma is, megvannak az ajándékok. Ez gyors volt! Kép De igazság szerint, én már fekve kiötlöttem, kinek mit vennék, és ugye azon bosszankodtam, hogy nem tudom megvenni. Most ennek is örül a lelkem.
Most nekifogok takarítani, és a fenyőt is feldíszítem, mert még egy karácsonyfa vár otthon is pénteken, anyunál, mindig az én melóm volt ez.
Jövőhéten kedden indulunk, szombaton jövünk a síelésből amúgy. Kép

Bocsi ennyi OFF-ért, de olyan jó kis csapat van itt, annyit biztattatok, nem hiszem, hogy szigorúan csak babaügyekben kell stresszelnünk egymást, mert az olyan szomorú is tud lenni,látjátok Kép Merítsetek erőt a máris visszatért optimizmusomból, Stella, Pildikó, és mindenki.

Most azon filózom, hogy a következőt márc.elején kezdjük, vagy ápr végén, mert ápr 23-án lesz az esküvőm... Kép
snori
 
 


Nórikám!
Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen optimista vagy! Tetszik a hozzáállásod! És igazad van másról is kell itt beszélni mert különben bele lehet őrülni ebbe a gyerekprojektbe.

Szuper áprilisban esküvő! Nagyszerű! Nagy lagzi lesz?

A Krizsa nekem a múltkor elmondta, ha a beültetés napjától kell három hónapnak eltelni a következőig, de egy vérzéssel előbb már el kezdi ha kérjük! Szóval kalkuláj ezek szerint!
Kicsit jobb a szívemnek, hogy látom, hogy kinézel ebből a viharos alagútból. LEhet, hogy most azért sem jött össze, mert a ti babótok házasságban szeretett volna megfoganni! Kép

Jó síelést és kikapcsolódást. Felejts el minket és csak magatokra gondolj!

Fea várom a jó híreket!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Dehogy felejtek el titeket, ne is mondj már ilyet Kép Ahhoz túlságosan érdekeltek Kép

Mit mondasz? szóval ha nov.26-án volt beültetésem, akkor febr 26-án már elvileg lehet a következő beültetés? Ez egy normál és fogigátlós ciklus összvissz, figyelembe véve a stimu 2 hetét! Hát nem lenne rossz, ha így lenne...
snori
 
 


Sziasztok!

Sajna a mai teszt is negatívKép Nincs is kedvem semmihez, mert annyira magamon kívül vagyokKép Soha nem viselt meg a dolog, de most valahogy minden más, főleg tegnap óta, mikor a férjem szerint hagyjuk abba az egészet, mert nem akarja, hogy egészségélig rámenjek.
Valahol érthető, hogy aggódik értem, de én eldöntöttem, hogy GYEREKET AKAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Félek a lombiktól, mert én nem vagyok altatható, no meg a gyógyszerek mellékhatásaitól is. Nem is mondtam neketek, hogy már az inszemeknél is komoly problémáim adódtak a hormonbogyóktólKépKép

Január 4.-én kell mennem a Kaáliba, ddigra kiötöljük, hogy mi is legyen.

Pussz mindenkinek: Pildikó
pildiko
 
 


Nóri!
Jó nem úgy gondoltam, hogy teljesen felejts el minket, csak arra a pár napra, próbálj meg ne ezzel a témával foglalkozni. Szóval nem rossz értelemben mondtam.

Krizsánál mikor voltam, hogy hogyan tovább azt mondta mivel nekem okt 30-án volt a beültetés jan 30-utáni ciklusban már kezdhetem is. És mondta, hogy január közerpére esik a ciklus akkor ha gondolom már akkor elkezdi. De utána beszéltük meg a lapart, így nekem mindenképp kitólódik, de egyéb okok miatt nem is bánom.
Szerintem nem a beültetés lehet febr. 26-án a te esetdben, hanem ami akkor van ciklus akkor kezdi el a stimuzást. De azért az se rossz áprilisra bőven végzel és nagyon remélem hárman álltok az oltár elé. Kép

Ildikó!
Az én páromat is sokáig kellett győzködni, hogy nekünk nincs más lehetőség mint a lombik. Engem féltett egészen addig nem ment bele amíg az andrológus nem mondta más út nincs, de igazából akkor nyugodott meg amikor a Kaáliban minden kédésére kimerítő választ kapott. Persze azóta is félt főleg így, hogy az "ő hibája".
Remélem ha a lombik jön és nálad ilyen összetett a probléma akkor legalább elsőre sikerül, hogy ne kelljen többször átélni ezeket a kellemetlenségeket.
Mégegyszer nagyon nagyon sajnálom! Kép

Fea!
Hogy sikerült az inszem? Remélem a kiskatonák jó formában voltak!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Nóri,
örülök, hogy jól vagy és már előre nézel! Érezzétek jól magatokat a síelésen és pihenjétek ki magatokat! Kép
Én két napja barnázgatok (tejeskávé), holnap uh és meglátjuk. Remélem minden rendben lesz!

Stella,
nagyon szurkolok neked holnapra!

Ildikó,
sajnálom, de előbb-utóbb meg lesz az eredmény is!

Jojo,
szerintem is csinálj egy tesztet és írd meg az eredményt!

Fea,
remélem minden rendben ment ma, gondoltam Rád!

Zsebi, Reno
köszi, hogy kérdezitek. Jól vagyok, hányingerem nincs, csak néha émelygek egy-egy kajától vagy szagtól. A cicim jó tömör, duci lett és estére mindig jól felpuffad a hasam. De más tüneteim nincsenek. Remélem Ti is jól vagytok!

Mindenkire gondolok

Kép

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok lányok!

Már a gondolat is jólesik, hogy belém tudtok képzelni egy babót, de sajnos ennek sok realitása nincsen. A páromnál ugyanis 0 spermium van (akarom mondani, nincs), nekem pedig mindkét oldalon elzáródottak a petevezetőim. Ugyhogy spontán babóban azt hiszem, elég nagy marhaság lenne reménykedni.
Mindenesetre köszönöm a válaszaitokat. Pénteken lesz bent a dokim, majd megpróbálom őt is megkérdezni a barnázás okáról, ha nektek nincs jobb ötletetek.
Puszi:

Jojó
jojo
 
 


Nóri!

Csak irigyelni tudom a hozzáállásodat!!!! nagyon felnézek Rád így ismeretlenül is. És csupa szépet és jót kívánok Neked a síelésre (meg a továbbiakra is persze)!

Jojó
jojo
 
 


Lara!

Neked meg nagyon szorítok a holnapi uh-ra!!!!!

Puszi:

Jojó
jojo
 
 


Sziasztok! Na most értem hazaKép Nem is merem elmondani hol voltam, mert hülyének néznétek. De ígérem, hogy a teszt után elmondomKép
Na,m az inszemen minden jól ment!4
Kriszta: Ma nagyon aranyos volt a doktornő, valószínűleg vasárnap sok munkája volt és ebből adódótt a feszültség. Azt mondta, hogy szuper jó az anyag, most már csak találkozzanak a fiuk valakivelKép
Remélem ez megtörtént, vagy megtörténik az elköv. egy napban..
Légyszi nagy drukk, utána meg kérem a tapasztó energiákatKép
Zsebi: Jól esik az aggódásod, nagyon sokat segít ám, hogy foglalkoztok velem. De gondolom ezt te is tudod. Van kinek elmondani a félelmet, a hülyeségeket stbKép
Lara: Őszintén, engem picit nyugtalanít a barnázgatásod, de rám ne hallgass mert én mindig túlértékrlem a dolgokatKép Azért megnyugtat, hgy holnap bekukucskálnak és szétnéznekKép Nagyon drukkolok neked!!!
Nori: Ez most már te vagyKép annyira jó, hogy sikerült valamelyest továbblépnedKép Nagyon jó kikapcsolódást nektek. Az esküvőhöz pedig szívből gratulálokKép
Ildi: Tudom, hogy könnyű mondani, de fel a fejjel!! Biztos, hogy a Kaáliban kitalálnak valamit, hogy áthidaljátok a problémákat. Csak ne parázz előre, mert az nem segítKép
Puszi mindenkinek, Fea
fea
 
 


Jojo - sosem lehet tudni. Annyi csodáról hallottam már, hogy az hihetetlen.

Fea - kitalálom, bulizni voltál. Kép Vagy valami hasonló hajmeresztő. Kép Elárulom, volt nekem egy olyan inszemem, ami után elmentem úszni meg szaunázni... és még így sem sikerült. Kép (Persze ez rád nézve semmit nem jelent, csak hát nekem az inszemek nem jöttek be - egy kolléganőmnek, akit én küldtem el dokihoz, meg úgy néz ki, most az első inszem sikerül - mindenki más)

Lara, várom a jelentést!

Jaj, lányok, a szervezetem szórakozik velem. Tegnap este löketszerűen megint nagyon véreztem, egy óráig. De a hasam nem fáj rendesen, tehát nem válik le az endo, csak bevérezgetek. Nem tudom mi lesz így, naaaaagyon nem akarok küretet. Bár az is megvan egy nap alatt, nem? Talán jövő hétfőn le tudnánk zavarni, és akkor szerdán síelhetek.

Amúgy mondok még egy viccest. A párom nagyon kíván, mert most a lombik eredményeként egy dekát nem híztam, viszont a cicim nagyobb Kép És hát ő beszélt a dokival tegnapelőtt, és meghagytam neki, kérdezze a spontán próbálkozásról, mert konzira majd csak egy jó hónap múlva megyek vissza. Na, mi történt? ezt írta a párom e-mailben:
"Doktor úr, lehet-e spontán .............( nem tudtam, hogy fogalmazzak)
-"Spontán mi? Vetélés?"
- "Nem,nem, hogy is mondjam......."
-"Szex?"
-"Igen, igen..."

Na ennyit a férfiakról. Azt mondta Krizsa, neki a spontán szex ellen semmi kifogása nincs Kép Aha. én nem ezt akartam tudni, de mindegy.
snori
 
 


Fúú, Stellának is ma lesz eredmény!!!!!
snori
 
 


Nori: Na mindegy, elmondom. De ne toljatok le. Pont tegnapra esett a karatevizsgám, amire fél évet készültem. Amikor megtudtam vasárnap, hogy kedden lesz az inszem, majdnem elájultam. Aztán felhívtam az edzőt, hogy mi van. Azt mondta, hogy az erősítést nem kell megcsinálnom, csak a formagyakorlatokat stb. A küzsésnél pedig a barátnőm volt a párom, aki tudta mi van és vigyázott rámKép
Nori, úgy érzem a régi Nori lettél és ennek nagyon örülök. Vicces, felszabadult, kedves, lányKép Remélem, nem kell kikaparni a méhedet, azért az nem kellemes és nem hinném, hogy te 2 nap múlva tudnál sielni.

Fea
fea
 
 


Stella: Megy a drukk!!!

Fea
fea
 
 


Sziasztok!

Én csak beugrottam és láttam hogy ide is szokott jönni a Stella!!

Ma reggel egy halvány csik volt a teszten majd délbe lesz eredmény(vérvétel)

Zsófi
zsófi76
 
 


Sziasztok!
Jaj de jó, hogy ennyien és ennyit írtatok! Szeretem ezt a kis csapatot. Valahogy úgy érzem a sok csalódás összekovácsol minket. De remélem 2005-ben a sok baba kovácsol össze minket.

Előszöris!
Stella!
Nagyon nagyon nagyon szorítok érted, annyira boldoggá tennél egy zebrácskával!!

Fea!
Szerintem ha a randi össze akar jönni összejön a karate ellenére is úgyhogy ezen ne izgasd magad. Mostantól azért kapcsolj egy kicsit kisebb lángra, de meglásd szép lesz az újév! Mikor is tesztelsz pontosan? január 4-én?

Nori!
Tök jó, hogy ennyire feldolgoztad a dolgokat. Szerinem ha kívánjátok (főleg te) a szexet akkor abból baj nem lehet. Hátha megindítja ott a dolgokat és szépen gyorsan kitisztúlsz! Jövőhéten meg egy síelés alkalmával esetleg hárman jönnétek vissza, láttunk már csodát.

Jojo!
Most látom, hogy még fent kérdeztél akkor pont egyszerre írtunk és ezért nem vettem észre. A dokiddal nem beszéltél, hogy mi lehetett?
Mondjuk én az én esetemben már megszoktam mindig napra pontosan 25. napra jön meg de amikor várom valami miatt és fontos lenne akkor direkt kicseszik velem és késlelkedik.
Üdvözöllek a csapatban és maradj velünk. Nagyon sok jó emberke bítatja itt az éppen soron levő lányt.

Mindenkinek szép napot!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Lara!
Kimradtál itt hirtelen! De természtesen nagyon várom a híreket, hogy mi a helyzet odabent, monjuk bízom benne, hogy a bóbita jól van szépen gyarpszik, csak esetleg erre a barnázgatásra mondhatnának már valami konkrétumot! Szorítok érted!!!!!

Lullaby!
Neked természtesen megy tovább a tapasztó energia és a bíztatás!
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Stellának meg van a zebrája!!

Kicsitt vérzik de a doki szerint nincs semmi baj!
Jövöhét szerdán megy vissza a dokihoz!!

Zsófi
zsófi76
 
 


Stella! Lara!

Mi van veletek?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Gratulálok Stellának!!

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Stella!

Nagyon nagyon gratulálok! Jaj de jó, jaj de jó!
Pihenyél nagyon sokat!!!!!!! Ez egy nagyon szép karácsonyi ajándék!!!!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


StellaKép Nagy-nagy gratula, most aztán pihi ám javából. Lehet, hogy te úgy gondolod, hogy még ezt is, meg azt is meg tudod csinálni, de ez nem igaz. Lásd lejjebb a rólam szóló pár sort.

LaraKép Neked nem ma kellett menni uh-ra?

ZsebiKép Köszönöm, hogy aggódsz értem, értünk, de nincs semmi új dolog mifelénk. Szép csendben telnek a napok, majd csak január 11. után lesz újabb uh. Most már normál terhesnek számítok, csak akkor kell sűrűbben dokihoz menni, ha gond van. Így is van elég dolgom. Vérvételek, védőnő, aki ugye 12-14-ig rendel, a legnagyobb munkaidőben, így 1 nap szabi. Kép No jó, sok mindent is elintéztem ezen az 1 napon és meg is lett az ereménye a sok mászkálásnak. Estére kicsit megfájdult a hasam. De megittam 1 dl vörösbort Stella módra Kép (szép lassan kortyolgatva így 1 órán kersztül is hatott), majd vízszintes pihi. A bor és a pihi eredménye: a barátaim voltak nálam én meg közben elaludtam. Kép Igaz csak fél órára, de nagyon-nagyon jól esett. Mára már nyoma sincs a fájásnak. Tudomásul kell venni, hogy ilyenkor kevesebbet bírunk, mint eddig.

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Sziasztok!
Megjöttünk az uh-ról, minden a legnagyobb rendben. A petezsák már hatalmas, benne Bóbita 12mm, van feje és törzse és dobog a kis szíve. Apa úgy elérzékenyült, hogy még a könnye is kicsordult, amikor meglátta. Csak szorongattuk egymás kezét némán, és fülig ért a szánk Kép A dokim meg nagyon mosolygott, gratulált és továbbküldött terhesgondozásra. Nagyon boldogok vagyunk!!! Ez a legszebb karácsonyi ajándék a világon!
Ja és rákérdeztem a vérzésekre és a barnázásra: nem a méhből jön Kép hanem valószínűleg a kúp iritálja a méhszájat és az vérezget.

Stella,
nagyon-nagyon gratulálok! Vigyázz magatokra és pihenj sokat.
Kép

Lányok,
mindenkinek ilyen karácsonyi ajándékot kívánok, ha nem is idén, de 2005 karácsonyára már mindenképpen:

Kép

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara, Stella! Isten éltessen benneteket a babáitokkal együtt, gratulálok! Kép

Sajnos, a szomorúság környékez egy picit, itt illatozik a fenyő a szobában, és nehezen tudom lekötni a gondolataimat. Úgy látszik, mégsem úszhatom meg a pityergést. De ismerem magam, holnapra már megint nevetni fogok.
Egy jó hír: miután egész nap nem jött semmi, (tegnap este volt egy nagyobb vérzés rövid ideig), felhívtuk a dokit, azt mondta, nem kell akkor se küret, ha nem jön meg rendesen, maximum gyógyszerrel rásegítenek 2 hét múlva, ha muszáj, menjek el nyugodtan síelni Kép

Én már nem jövök jövő hétig, tenger dolgom lesz. Mindenkinek áldott, szép karácsonyt kívánok.
snori
 
 


Stella,

Hatalmas gratula, annyira jó hogy igy lett, a mi szivünket is melengeti, és rengeteg erőt ad !! Kép

Lara,
Nagyszerű élmény lehetett a picit látni, legyen nagyon szép, boldog karácsonyotok KépKépKép

Nori,
Remélem hogy a lelked hamarosan meggyógyul, és jövőre újult erővel kezdesz neki a következőnek ! Gratulálok a jövendő esküvőtökhöz is ! Én lehet hogy megvárnám a nagy eseményt, és csak utána fognék hozzá. Addig pedig tessék felhőtlenül boldogan készülni a nagy napra, és hátha spontán is összejön a nászéjszakán KépKép
Addig is jó síelést Kép

Fea,
A babád igy valószínűleg karatebajnok lesz !!! Ha neked jól esett a mozgás, akkor nem ezen fog múlni szerintem ! Azért az ünnepek alatt pihengess majd, és kezdődjön jól az új év nálatok is Kép Látod, a doktornő is tud kedves lenni Kép

Ildiko,
Sajnálom, hogy ilyen sok akadály elé nézel, de szerintem a párodnak támogatnia kellene téged, még ha félt is. Reméljük a Kaáliban mindenre fel vannak készülve, és neked is kitalálnak valami segítséget Kép

Lullaby,
Hogy vagy, pihengetsz ? Nagyon sok szép gondolatot küldök neked karira Kép

Én tegnap kezdtem el szedni a Closti-t megint, ma reggel elég rosszul is voltam tőleKép Sajna nem biztos hogy meglesz az inszem, majd a jövő héten az UH-k után kiderül. Pont január 1-2, esetleg 3 lenne a napja. Mi viszont szilveszterre elutazunk, csak 2-an este jönnénk vissza. Igy meg a hetfoi inszem Choragon injekciója is kérdéses... Egyébként Villányban szilveszterezünk, Pécsi lányok, ott tudtok ügyeletet, kórházat, ahol a Choragont beadnák jan 1-én este ha kell ?? Drukkoljatok nekem is egy kicsit, hogy a petikék ezúttal kicsit lassabban érjenek Kép

Na megyek, mert a párocskám éhenhal Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Lara!
Gratulálok! Örülök, hogy akkor legalább magyarázatot kaptatok a barnázásra. Remélem minél előbb elmúlik! Addig is tessék jó sokat pihenni!

Lányok!
Karácsonyig már én se tudok jönni. Ma feldíszítettük a fát (elutazunk)és mit mondjak vérzik a szívem már tavaly is úgy áltam a fa előtt talán majd jövőre, hát ismét kevesen vagyunk a fa körül, de bízom benne, hogy a 2005 év szerencsésebb lesz!

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok! Bízom benne, hogy jövő ilyenkor már mindenki a karjában, vagy a pocijában ringatja a babóját!

Vigyázzatok magatokra az ünnepek alatt, Lullaby és Fea rátok különösen sokat fogok gondolni, remélem egy kicsit később de elviszi az angyalka a legszebb és legfényesebb ajándékot.

Zsebi (szerettem volna egy jó képet beszúrni, de meghülyült a gép és nem engedte Kép)

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Mindenkinek áldott, békés karácsonyt kívánokKép

Fea
fea
 
 


Sziasztok lányok !
Látom már mindenki elmerült a karácsonyi készülődésekben, igy nekem sem marad más hátra mint hogy nagyon Kellemes és Boldog Karácsonyt kívánjak a mi kis reménykedő csapatunknak !
KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Lányoooook!

Kellemes Karácsonyt minden topic és pocak lakónak!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Kellemes karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek és szép pici babát (babákat) mindenkinek az újévre!Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló
 
 


Sziasztok Lányok!

Hogy telt a karácsony?

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok!

Remélem mindenki jól van és nem ette hülyére magát karácsonykor!

Lullaby!
Már csak pár nap van az évből és ez azt is jelenti közeledik a nagy nap! Remélem minden szempontból boldog lesz az új éved! Szorítok!

Fea!
Veled mi a helyzet? Neked sincs már sok hátra pár nappal több csak és meglátod hamar eltelik! Neked is nagyon drukkolok!

Nórikám!
A te lelked hogy van? Jaj most jut eszembe te most sielsz, úgyhogy majd ha visszaolvasol látod csak!

Lara, Woodi!
Remélem sokat pihentetek az ünnepek alatt és minden a legnagyobb rendben van körülöttetek.

Stella!
Az új kismamánk! Hogy érzed magad? Bízom benne, megszüntek a vérezgetések és teljesen jól vagy!

Legyetek jók, peresze csak annyira amennyire muszály!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok lányok !
Ti is annyit ettetek mint én ???? És még nincs is vége....Drukkoljatok hogy az inszemem kihúzódhasson hétfőig... Talán szerdán megyek UH-ra és kiderül !!
Lullaby,
Neked mennek a babatapasztó energiák az új év első napjára++++++++++++++++ olyan jó lenne egy inszemes babaval kezdeni az évet !
Fea,
Te pedig folytatnád a sortKépKépKépKép

Kismamik, nagyon tessék továbbra is vigyázni magatokra. Remélem mind jól vagytok, és nem voltak tul megerlőltetőek az ünnepek !KépKép

Januári lombikosoknak pedig hajrá !!!!

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Sziasztok!
Látom kezdünk vissza szállingózni a topikbaKép
Sajnos nem sok reményt fűzök az inszemem sikeréhezKép Tegnap óta megfázásos tüneteim vannak. A rossz csak az, hogy tegnap este és ma is hőemelkedéseim vannakKép Ez tudom, hogy mit jelent, a babók nem nagyon szeretik a meleget. Vettem be rubophent, arra nem volt ráírva, hogy terhesség esetén nem szabad. Igyekszem gyakran megmérni és rögtön gyógyszer, hogy ne menjen feljebbKép
Szerintetek mennyire nagy baj a hőemelkedés?

Lara:BetegenKép A nátha elött övsömör tört ki rajtam... valószínű a hormonoktól legyengült a szervezetem és a vírusok aktivizálódtak bennemKép
De azért főztem és ettünk..Kép Ja és voltak az angyalkák is, de nem azt hozták, amit kértemKép Talán jövőre!!

Zsebi: Köszi a drukkot, de most nem is az idő számít, hanem hogy elmúljon ez a sz.r. betegség. Annyira mérges vagyok magamra, nem vigyáztam eléggé...

Krisz: Remélem összejön a jöv. hét. azért egy-két nappal elcsúsztatható az inszem.. Hajrá, gondolok rádKép

Fea
fea
 
 


Fea!
Szerintem egy pici hőemelkedés nem árt a babóknak, hiszen elvileg peteérés után is egész a megjövetelig fenntebb marad a hőmérséklet! Szorítok neked! Ne idegeskedj ez is nagyon fontos most!!!!!

Kriszta!
Érted is igzulok, hogy ki tudják tolni az inszemet legalább hétfőre!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok,

most indulunk ki síelni, és szeretnék mindenkitől elköszönni, pocakosodás örömeit és babasírást-nevetést hozó új esztendőt kívánni. Kép

Magam részéről: már jobban vagyok, bár a feketeleves még csak most jött, 23-án távozott valami, amit még sosem láttam (és kérem Istent, ne is lássak többet ilyet), utána vérzés, de a tünetekből ítélve (cicinagyság, hő) még mindig nem esett le rendesen a hormonszint, majd tegnap hajnalban újabb görcsök és erős vérzés azóta is. Kép Hát gyerekek, ez nem semmi, most szedem a vasat meg a vitamint ezerrel. De már érzem, hogy kifelé lábalok belőle.
Májusban lesz a következő akció, úgy döntöttünk apával. Pusz mindenkinek.
snori
 
 


Fea,

Sajnálom hogy igy jártál. Nálam is volt hasonló az őszi inszemnel, igaz, nekem az esemeny előtt volt lázam, de a dokinő azt mondta, hogy ha egészségesek a peték/babók ennyit ki kell hogy bírjanak KépKép Itt küldök neked lázcsillapító energiákat++++++++++++++++++++++ !! Szerintem semmiképp ne add fel a reményt!!

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kriszta!
Nagyon nagyon drukkolok neked, hogy az uh-n minden a te terveid szerint haladjanak és csak hétfőn legyen inszemed!

Gyere minél előbb a hírekkel! Várni fogom!

Lullaby!
Már tényleg csak egy két nap! Addig kitartás! Mikor fogsz tesztelni amikor reggel felkelsz vagy éjfélkor bezsgőbontás után?

Fea!
Jobban vagy? Remélem nem ment fel a lázad és visszatért a hited a baba iránt! Nem szabad feladni kell hogy baba legyen január elején szépen induljon az év.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!
Lullaby: szívből drukkolok neked!!!

Zsebi:Egy kicsit jobban. Tegnap még folyamatosan mértem a lázam, attól rettegtem, hogy 37.5 felé megy. kétszer kellett lázcsillapító, de szerencsére mindig elkaptam 37.6-nál, mert érztem, hogy most megy fel a lázam. Talán ez így jó. Megnyugtattatok a hőemelkedéssel. Újra kezdek bizakodniKép Ma úgy éreztem, hogy megfulladok a köhögéstől. De inkább százszor ez, mint egyszer láz!
Hogy telnek az ünnepek? Mikor kezdődik dolgozni?
Én itthon vagyok és még ezer dolgom van a háztartásban. Szerintem sosem fogom magam utol érniKép Időnként elgondolkodom, más lány hogyan képes erre a csodáraKép Val. szinű én fiunak készültemKép De igyekszem..
További boldog ünnepeket és pihenést mindenkinek!!! Ja lányok..Aki gépnél van az írhat ámKép Elég kevesen találtunk vissza ide két ünnep között

Fea
fea
 
 


Ja, még egy kérdés.. A 37.3-as hő az normális? Mert amióta méregetem, nem megy ez alá.. Ez a peteéréstől van? Megmarad a ciklus végéig? Sosem figyeltem erre, csak most tünt fel. Van ennek jelentősége?
Na, jó sokat kérdeztem, legalább lesz témaKép

Fea
fea
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?