Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!
Előszőr is mindenkinek Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok!!!

Móni!
Gratula a vizsgádhoz. Nagyon okos vagy.

Megjöttek a képecskék:
Kép

Kép

Nicol

Kép
nicol

Vali
Nálunk nincs különleges karácsonyi szokás. Szokványos módon végigrohanjuk a tesókat, szülőket, mindenhol lecuccoljuk a meglepiket, a miénket meg becuccoljuk Kép
A képen látható macik az első számú kedvencek, de lakik egy kis plüssmackó a konyhában, akinek nagy piros szivecske van a kezében és ha ezt megnyomod, akkor azt mondja, hogy "Áj láv jú" Kép Csinálok majd még képeket ha így érdekel, és elküldöm neked, meg akkor Móniéknak is Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!
Van már otthon netünk Kép)) Semmiről nem fogok lemaradni Kép
Nicol! Ezekről a gyönyörű képről sem Kép
Most rohanok bevásárolni, mert a nagytakarításhoz és a sütéshez hiányzik néhány eszköz.
Este jövök!
pilis

Pilis!
Örülök a netnek! Szuper hogy egyre többen leszünk fenn estefele is. Kép

Kép
nicol

Nicol
Már ekkora Viven? Nem semmi! De cuki az arcocskája a szines képen Kép Szerintem ha megszületnek Kristófkával, egymásba fognak szeretni, aztán költözhettek Babusékhoz vagy ők hozzátok KépKépKép
Érdekes, hogy Viven "alkatrészeit" rögtön felismertem a képen, ez az első UH kép amin rögtön látom amit kell Kép
De örülök neki KépKépKépKépKép

Tündi
Vendég

Pilis
Nagyon örülök neked, jó hogy nem kell nélkülöznünk a társaságodat az ünnepek alatt sem Kép

Tündi
Vendég

Nicol, ezek a képek gyönyörűek!!Kép

Babára Váró Lányok!
Hinnünk kell benne, hogy hamarosan mi is ilyen képeket fogunk mutogatni!!!Ugye így lesz??!!!

Nemsokára vége a munkaidőmnek és lelépek egészen jan 3-ig.Remélem addig összejön egy.két zebra és ezzel bebizonyosodik majd,hogy 2005 a mi évünk lesz!Kép

Még egyszer Boldog,Szeretetteljes Ünnepeket!

Jófi
jófi

Vali!
Sajnos nem igazán értek hozzá.
Nekem minden esetben van más tünetem is, sajna. Azért mindenképp keresd fel a dokid.

Nikol!
Nagyon szép a kislányod, bár én nem látom, hogy kislány Kép
Már milyen nagy!

Pilis!
Örülök, hogy van otthon netedKép

Tündi!
Mi van veled?

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Tündi
Küldjél majd képet a macitársadalomról okvetlenül. Ennyire fanatikus gyűjtők vagytok?Kép

Nicol
Osztozok Tündi véleményén. Eddig én sem tudtam kivenni az UH képekből mást, mint egy foltot. Hiába mondták, hogy melyik része a babának éppen melyik testrészeKép Ezek szupi képek! De aki rajtuk van, az a legszuperabb. Ezek 4D képek, igaz?

Pilis
Ez hihetetlen, hogy karácsony előtt még dolgozik valakiKép De azért tök jó, hogy még megcsinálták a netet.

Jófi
2005 muszáj, hogy a mi évünk legyen babásodni vágyóké!Kép Én hiszek benne és tudom, hogy így lesz! Neked is Boldog karácsonyt és januárban várunk vissza!

Babus
Merre jársz?

Kép
Kép
tacsifül

Annácska
KÖszönöm jól vagyok. Újra optimista vagyok, tele izgalmas várakozással. Várom a csütörtököt, hogy mit tudok megbeszélni a dokimmal a vérvétellel kapcsolatban. Várom a szilveszter környékét, akciódús napok lesznek. Várom a hőmérőzés eredményét, hoyg lesz-e peteérésem ebben a ciklusban. Várom a Január közepét, hogy tudok-e a szerelmemnek a 30. szülinapjára egy zebracsíkos tesztet adni Kép És végül, de nem utolsó sorban várok türelmesen A Babára Kép Ja, mondom én a 6. cn Kép

Jófi
Minden jót neked az ünnepekre!!!!!! Boldog Karácsonyt!

Tündi
Vendég

Sziasztok Jura vagyok! Nem vesztem el, csak elárasztott a kiegészítő munkám otthon és ki sem tudtam mozdulni a lakásból. Olyan sokat gondolok rátok! Januártól már lesz időm lemenni hozzánk a teleházba netezni, úgyhogy jövök legalább egy héten egyszer. Mi nagyon jól vagyunk, élvezzük az otthonlétet, csütörtökön megyünk a dokihoz, már alig várom hogy láthassam őket.Rengeteget alszom, szépen nő a pocim és állandóan éhes vagyok.
Veletek mi újság van?
Sajnos nem tudok semmit most visszaolvasni, mert a férjem munkahelyén vagyok most kb. 20 percet, de valaki egy rövid összegzést tudna írni? Légyszi, olyan kíváncsi vagyok.

Judyt
Ti hárman hogy vagytok? Hogyan fogadták a nagyik a jóhírt? Nálunk nagyon nagy ováció volt. Aki él és létezik már mindenki tud a babucikról.

Stella
Hol tart a lombik akció? Nagyon remélem, hogy karácsionyra már többen lesztek. Szorítok nagyon!

Babus
Hogy vagytok Kristóffal? Gondolom a pocid már óriási. Remélem azóta nem csinálsz az utcán akrobata mutatványokat!

Tündi, Móni Pilis, Nem is tudok minden nevet végigírni, kérek infót

Puszi:Jura+ a 2 lakó
jura

Tündi!
Olyan jó, hogy újra optimista vagy Kép
Csak így tovább! Ne foglalkozz azzal, hogy még csak a 6. napon vagy, hiszen már gyermek korod óta erre vágysz!
Biztos vagyok benne, hogy mindannyiunknak lesz 2005-ben babája vagy babái Kép

Judyt!
Merre jársz? Ennyi munkád van így évvége fele? Azért rólunk se feledkezz meg Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Vali Kép
Én vagyok a fanatikus maci-imádó, a párom csak megfertőződött (a maciknak legalább a felét tőle kaptam) Kép Nem baj ha csak két ünnep között hozok képet? Lehet előbb nem tudom már megcsinálni Kép Nem akarom összecsapni, meg kihagyni valamelyiket Kép
Én is hiszek abban, hogy a jövő évben nekünk is lesz babánk, akár már pocin kívül is Kép

Tündi
Vendég

Szia Jura Kép
De jó, hogy jelentkeztél!
Stella:
holnap megy uh-ra, hogy megnézzék hány pici maradt meg a transzfer után.
Babus:
pocija hatalmas, szépen fejlődik Kristófka. Már a 33. héten járnak.
Pilis:
Neki is babája van
Judyt:
Holnap megy uh-ra, minden rendben van a babákkal
Gyöngyinek:
Képzeld neki is ikrei lesznek

Most hirtelen ennyit tudtam összeszedni.
Olyan jó, hogy minden rendben van veletek. Kérünk ám pocis képet és uh felvételt! Puszi

Annácska

annácska

Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
Mennem kell.Sok puszi: Jura
jura

Szia Jura!

Örülök hoyg jól vagytok! Várunk vissza nagyon!
Gyöngyinek is ikrei vannak, képzeld Kép
Stelláék jól haladnak a lombikkal, a napokban volt egy kis vérzése, de sikerült megnyugtatni hogy ez még nem jelent bajt. Holnap megy dokihoz vérvételre.
Zsófinak sajnos elment a babája, de 1 hónap múlva újra indulhat a project.
Annácska küzd szegény a fertőzéssel újra Kép
Nekem múlt héten megjött, ki is borultam, de már jól vagyok, hála a csajoknak itt Kép
Babusék is jól vannak, Judit volt egy picit gyenge a napokban, de most sokat pihen, és reméljük javul.
Mindenki más azt hiszem jól van, majd ha jössz akkor nézz egy táblát is!

Puszi

Vigyázz magadra!

Tündi
Vendég

Tündi Kép
Látom, csak mi tartjuk a frontot.
Senki nincs net közelben?
Mindenki biztos a karácsonyra készülődik, én meg... Kép

Annácska

annácska

Nicol,
Gyönyörűek ezek a képek, nagyon szép a kislányod.Kép

Tündi,
Igen kérünk mi is képeketKép

Jura,
Örülök, hogy jelentkeztél, és minden rendben veletek. Gyere gyakrabban, ha tudsz.

Lányok,
Én is elköszönök, indulunk haza Keszthelyre. Legközelebb a két ünnep között leszek csak.
Mindenkinek Nagyon Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és babókban Gazdag Új Évet Kívánok!

Kép

Móni

Kép
móni23

HazaértünkKép
Nagyjából sikerült megvennünk az ajándékokatKép Egyedül az apósomnak nincs még semmi, az majd holnap.

Függönyt is néztünk Kristófkának, holnap lefoglaljuk, de már csak január 10.-e utánra lesz kész(beszegve meg ilyenek), mert addig zárva tart az üzletKép Amúgy nagyon édi függönyöket választottunk. A sima függönyön macikák vannak, a sötétítő pedig sötétkék színű és holdacskák, csillagok meg valami maciféle van rajtaKép
Vettünk még Kristófnak Micimackós falinaptárat, én pedig karácsonyra kaptam 3 babaruhátKép, apuci a bátyjától pedig olyan használtpelenka-tartót kért, ami egyenként becsomagolja a kakis pelust, így nem lesz annyira "illatos"Kép tőle a szoba(na ezt nem tudom mennyire érthetően írtam le).
Ez az egész karácsony nálunk már tényleg csak Kristófról szólKép

Vali
Még tegnap este megnéztük apucival a fotóalbumodatKép Nagyon helyesek vagytokKép és az alkotások is gyönyörűek, főleg a 3D-s maciskép tetszikKép

Nicol
Nagyon csini a kis VivienKép Rendkívül jól sikerültek a képekKép Nagyon fotogén a lánykaKép Kristófka nem élvezi ennyire, valószínűleg ezért nem sikerültek róla ilyen jó képekKép

Na most megyek, ki kell még pakolnom a tatyókból. De első utam ide vezetettKép

Babus+Kristófka

Kép
babus2005

Móni Kép
Köszönjük! Nektek is
Nagyon Boldog Karácsonyt!
A két ünnep között várunk vissza Kép

Babus Kép
Nagyon ügyik vagytok, hogy így egy nap alatt elintéztétek a bevásárlást.
Épp írni akartam, hogy láttam a Kikában Micimackós függönyt valami tündéri Kép

Annácska

annácska

Sziasztok Lányok!

Én csak olvasni szoktalak Benneteket. Szeretnék mindenkinek Boldog Karácsonyt és Babában Gazdag Új Évet kívánni!

Mindenkinek szurkolok, akinek szüksége van rá! Jaj, és Nicol babája egyszerűen gyönyörű!

Majcsi

U.i.: Ha nagyon elkeseredek, akkor még lehet, hogy én is bejelentkezek hozzátok.

Majcsi
majcsi

Szia Majcsi!
Ne csak akkor jelentkezz, ha nagyon elkeseredsz.
Ti is babát szertnétek?
Boldog Karácsonyt Nektek is!

Annácska

annácska

Annácska
Ez már a 2.nap volt. És még holnap is lesz egy kisebb menetünk.
Csak az a baj, hogy engem csak addig érdekel a vásárlás, amíg babacuccokat nézegetünk meg vásárolgatunkKépott aztán nagyon kis aktív vagyok, csak úgy pörgök, de amint kaják meg ajándékok, meg mindenféle más dolgok közé érünk, egyből megfájdul a derekem, a hátam, a lábamKép

Babus

Kép
babus2005

Annácska

Igen mi is babát szeretnénk.
De most már csak az ünnepek után tudok jönni, mert szabin leszek! Száguldok is haza megsütni azt a három sütit amit, tegnap este tíz és éjfél közt begyúrtam.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Babus Kép
Akkor is ügyi vagy!
Én még el sem kezdtem vásárolni. Úgy volt,hogy majd ma, de apának közbejött valami, így sajna nem tudtunk elmenni. Majd holnap délelőtt megpróbáljuk lerendezni az egész családot. Nem lesz könnyű Kép

Annácska

annácska

Szia Babus!
Örülök, hoyg itt vagy Kép

Annácska
Igen, csak mi tartottuk a frontot, de remélem, az éjszakai baglyok is hamarosan beindulnak, és nem hagynak téged egyedül, mert lassan megyek haza én is Kép

Puszi nektek!
A holnapi viszlát Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!
Visszaolvastam amennyit tudtam. Remelem senkit nem hagyok ki, ha megis nem szandekosan!

Stella!
Nagyon drukkolok Nektek holnap!!! Izgatottan varom a fejlemenyeket! Vigyazz magatokra!

Judyt!
Neked is nagyon drukkolok holnap. Megfogattuk a tipped, es a tv fotoztuk le, ugy keszultek az uh kepek, az albumban.

Babus!
Hat, Ti aztan jol benne vagytok a vasarlasban. Hanyadik nap is mentek a bevasarlo korutakra? Kép Ugye nagyon vigyazol magatokra! Biztos szep lehet a fuggony, ugye csinalsz majd kepet rola jovore?

Nicol!
Nagyon jol sikerult kepek ezek. Nagyon gondolkodom rajta, hogy nekunk is el kene menni mar.

Zsofi!
Orulok, hogy itt vagy, es annak is, hogy ott van melletted a parod!

Tundi!
Neked sok puszit kuldok, es orulok, hogy megbeszeltuk a dolgokat Kép

Annacska!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen, es vege legyen ennek a fertozeses korszaknak, es vegre hozzatok is megerkezzen a baboca!

Kobor!
Merre vagy?

Moni!
Gratula a vizsgadhoz, es a lakashoz is.

Pilis!
Szuper, hogy bevezettek a netet! Remelem, ha jobban leszek tudunk majd estenkent is irogatni Kép

Mindenkinek koszonom amit az albumommal, es az eskuvommel kapcsolatban irtatok. Nagyon jol esett. Megegyszer koszonom!

Mindenkinek Kellemes Karacsonyt es Boldog Uj Esztendot kivanok!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Lányok!
Én mára búcsuzom. Holnap talizunk.
Puszi Mindenkinek

Annácska

annácska

Judit
Még "csak" a második napKép
Nem veszünk soha sok mindent, csak éppen kínlódunk, hogy kinek mit vegyünk karácsonyra, meghogy milyen főznivalót vegyünk, közben pedig " véletlenül" bepottyan a kosárbaKép egy-egy kisrugdalódzó, egy-két csörgő, babafürdető, függöny a babaszobába meg minden ami babásKép Pedig tényleg úgy indulok el mindig vásárolni, hogy na mostmár több babás dolgot nem veszünk, pláne nem ruhát (mert már divatbemutatóra mehetne Kristóf, annyi gyönyörű ruhácskája vanKép), csakhát ezek a fránya babás dolgok mindig kikönyörgik, hogy vegyem meg őket, pedig én nem is akaromKépKépKép Csak az a kár, hogy ezt senki nem veszi be nekemKép
De most mi csináljak??? Erre vágytam világéletembenKép

Babus

Kép
babus2005

Babus!
Hol is tudom megnezni megint a kepeket a szobarol, meg a ruhacskakrol. Az albumban megtalaltam Babus nev alatt a lagzis, meg a pocakos kepeket, es a tobbi?
Vegul miert nem vettetek meg a babaorzot?

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok Lányok !

Először is szeretnék mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és zebrás tesztekben és gyönyörű, egészséges babucikban gazdag Boldog Új Évet kívánni.

Móni

nagy gratula a vizsgádhoz, ügyi vagy. Remélem a babaprojectben is ilyen szépen, simán fognak menni a dolgok. Szívből kívánom neked.

Nicol

gyönyörű szép a babucid, igazán szép képek lettek.

Judyt

remélem a babucikkal minden ok. Most olvasom, hogy holnap látni fogod őket. Egy kis előkarácsonyi ajándék.

Babus

én is vásárolni tudnám a babacuccokat reggeltől estig, de sajna nincs kinek. Nagyon megtudlak érteni.Kristóf biztos csini fiú lesz.

Tündi

ne légy depis, fel a fejjel. Itt vagyunk melletted, soha ne add fel. Látod én is igyekszek mindig talpraállni, mert muszály, másképp nem megy. Majd tartjuk egymásban az erőt. Remélem a 2005-ös év a miénk.

Annyi mindent akartam írni, de most kiment a fejemből.

Lányok: egy nagy kérdésem lenne, hátha valaki tudja rá a választ. 18 cn-on vagyok és barnázok, és egy kicsit görcsöl a méhem. A hőmet most mértem 37,5, reggel 37 volt. Nem értem, hogy mi bajom van. Volt már valakinek ilyen, mert nekem életemben először van ilyen.
mokuci28

Mokuci
Sajnos nem tudok segíteni. Nem tudom, hogy ciklus közepén, ilyen magas hő mellett mitől barnázhatsz.

Judit
Kristóf szobája néven találod meg a képeket. De bemásolom ide: http://babanet.hu/album/main.php?album=4196
De még képzeld hozzá a macis képeket a falra(közte Vali képét isKép), a Pamperses pelenkatartó dobozt a pelenkázószekrény fölé, meg a Micimackós szőnyeget és a macis függönyöket isKép És még egy nagy-nagy halom gyönyörű kisruhátKép

Apuci lebeszélt a bébiőrzőről, mondván egy kis panellakásban csak meghallom, ha sír Kristóf vagy ha sípol a légzésfigyelő. Hát, remmélem így lesz.
Bár nappal tutira velünk lesz Kristóf, mert apuci megbarkácsolta a kölcsönkapott járókát(persze engedéllyel), és lett belőle egy állítható járóka, így meg tudjuk majd benne emelni a fekvőfelületet és ami itt lesz majd nálunk a nappaliban, veszünk bele egy játszószőnyeget és abban fog szunyókálni nappal és majd csak éjszakára megy a szobácskájába a saját ágyikójábaKép

Babus

Kép
babus2005

Annácska!
Azért nem tudtam jönni már délután, mert hamarabb eljöttem a munkahelyről.Vásárolgattam a városban.Kép

Nicol!
Gyöbnyörűek a képek Vivenről.Kép

Jura!
Jajj, de örülök, hogy jelentkeztél.Kép
Nálunk is nagyon örültek a hírnek.Kép
Nagyon jól vagyunk mi így hárman.Kép
Örülök neki, hogy ti is jól vagytok.Kép
Csütörtökön majd gondolok rátok.Kép

Mókuci!
Remélem, hogy tényleg minden rendben van a babucikkal, és az már nekem nem elő karácsonyi ajándék lenne, hanem az az ajándék amire egész életemben vágytam.Kép

Babus!
Ügyesek voltatok a vásárlással.Kép
Kristófka biztos szeret menni vásárolgatni, mert mindig kap valami új dolgot.Kép

Puszi mindenkinek

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Judyt
Csak úgy elfáradt a nagy vásárlásban a srác, hogy most teljesen passzív. Semmi mocorgás. Eléggé megrémiszt. Talán előbb egy picit rúgott, de nem is tudom. Apuci szerint most pihizik egyet az elmúlt napok nagy pocakbulija után. Remélem igaza van. Bár megfigyelhettem volna már, hogy hét elején mindig lustább, aztán csütörtök felé teljesen beindul és hétvégén mindig nagy parti van a pocimban.
Na azért majd még noszogatom. Nem maradhatunk ennyiben.

Babus+lusta Kristóf

Kép
babus2005

Kristófka felélénkült!!!!!!!KépKépKép
Apucinak igaza lett!!! Csak alukált a drága!!!Most meg bulizik ezerrel!!!Kép

Babus

Kép
babus2005

Szép reggelt Mindenkinek!

Judyt,Stella!
Eljött a nagy nap!!!KépGondolok Rátok,hogy minden rendben legyen!Majd ahogy csak tudtok,írjatok légyszíves!

Babus!
Biztos nagyon szép függönyt vettetek,nagyon stramm kismami vagy,hogy így meg tudod még csinálni a karácsonyi nagybevásárlást!Le a kalappal!Kép

Mókuci!
Sajnos én sem tudok a kérdésedre választ adni,még nekem sem volt ilyen!De azért küldök Neked gyógyító energiákat++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!Kép

Annácska!
Remélem ma már sikerül bevásárolnotok karácsonyra,azért,ha nem fáradsz el annyira,még gyere be hozzánk!Kép

Tündi!
A próféta szóljon belőled!Nekem már az is jó lenne,ha 2005-ben pocin belül lenne,nem kívül, csak már lenne... Én most úgy el vagyok keseredveKép,de nem akarom lehúzni a topicban a hangulatot,inkább nem írom le.

Majcsi!
Örülök,hogy írtál Nekünk,gyere máskor is!A kezdőknek Nálunk szerencséje van!Mielőbbi babásodást kívánok Neked!

Megy a drukk Judytnak és Stellának!!!Kép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++

Kinga
Kinga79

Sziasztok lányok!

Kinga
Ne legyél szomorú! Ha akarod, nyugodtan írdd meg nekünk mi bánt. Azért vagyunk, hogy egymást buzdítsuk, vígasztaljuk, tanácsokat adjunk. Úgyhogy rajta, segíteni szokott, ha kipanaszkodja magát az ember. Meg ha mindenkitől kap egy kis szomorúság űző pozitív energiákatKép

Stella
Drukkok mennek aztán várjuk a helyzetjelentéstKép

Babus
Köszönjük a dícséretetKép Tényleg nagyon ügyesek vagytok, hogy az utolsó napokban mindent el tudtatok rendezni. Az egész ajándékozásban az a "legrosszabb", hogy kitaláld kinek mit vegyélKép Nálunk marha jól megoldotta minden szülő,nagyszülő. Adtak pénzt, hogy vegyünk magunknak valamit. Szóval nem volt elég nekik kitalálni, még magunknak is ki kellettKép
Ünnepek alatt sokat fogok dekupizni (a tesóm már totál be van zsongvaKép), aztán csinálok még valami meglepit Kristófkának is. Jó?

Mókuci
Nem vagy terhes(gyanús)? Nekem augusztusban volt ilyen, hogy már félidő előtt barnázgatni kezdtem. De én akkor babás voltam, csak akkor még nem tudtam, hogy erre oda kell figyelni és ez nagyon rossz jel. Babus, nem lehet, hogy alacsony a progiszintje Mókucinak?

Lányok ki mit süt karácsonyra? Tegnap kérdeztem, hogy van-e nálatok valamilyen érdekes karácsonyi szokás. Leírjam, hogy nálunk hogyan zajlik a karácsonyi ebédvacsora?Kép

Kép
Kép
tacsifül

SZiasztok!

Életem egyik legboldogabb üzenetét küldöm most nektek.

[color=#ff0000]
Stella ma reggel tesztelt, és egy nagyon halvány zebracsíkja lett Kép A vérvétel reggel 8 órakor megtörtént, MA DÉLBEN LESZ EREDMÉNY!!!! Úgyhogy életem második legboldogabb híradóját dél után fogom írni nektek!
Azt hiszem kijár a Hipp Hipp Hurrá 3x Stelláéknak!
A drukkok menjenek tovább extra giga mega terra változatban! Kép

boldog Tündi Kép
Vendég

Tündi!

Remek hír!!!!Kép Kép Kép
Stella!!! Nagyon drukkolok Neked, annyira fantasztikus lenne! És ugye azt mondják, h a halvány csík is csík!!! Kép
Jajj de jó!

Jajj, mindenkinek jó reggelt, szép napot. Jól is indulKép

Éva
évi79

Vali
Írd le légyszi, hogy nálatok hoyg zajlik a karácsony Kép

Kinga
Te pedig az írd le, hogy mi bántja a kicsi szived, hiszen tudod, hogy vigasztalásért a legjobb helyen vagy Kép

Mokuci
Remélem, hoyg ez nem olyan rossz jel, de pontosan ezt nem tudom megmondnai én sem Kép

Tündi
Vendég

Tündi!
Ez a nap már jól kezdődik.Kép
Remélem jól is végződik.Kép

Stella!
Nagyon drukkolok!!!

Kinga!
Én majd csak este 5 után tudok eredményt mondani.
De mindenképpen megírom.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Judyt
Te hány órára mész UH-ra?
Várhatunk délig a táblával? Tudod, csak Stella miatt Kép Úgy szeretnék már zebrácskát látni a neve mellett Kép

Tündi
Vendég

Tündi!
16.45-re megyünk Uh-ra.Kép
Persze, hogy várhatunk délig a táblával.Kép
Már nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy hányas ikrek lesznek Stelláéknál.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Tündi!
Ez jó ötletKép

Kinga,
mesélj nekünk!

Judyt!
Drukkolok, h minden rendben legyen!

Éva
évi79

Sziasztok!
Úgy látom érdemes volt beugrani Kép
Tündi Kép
Ez remek hír! Mosnd meg Stellának, hogy puszilom!

Kinga Kép
Remélem ma sikerül mindent megvennem, nem sokára indulok vásárolgatni, de nem bírtam ki, hogy ne ugorjak be.
Mond el mi bántja a kicsi szíved!

Judyt Kép
Nagyon szorítok délutánra! Aztán írd meg a híreket Kép

Vali Kép
Írd le kérlek mit csináltok. Kíváncsivá tettél Kép
Mi a lánykámmal bejglit, mézest, zserbót, meg lehet hogy Kata szeletet sütünk.

Annácska

annácska

Judyt
Akkor nagyon fogok rád gondolni délután Kép Biztos nagy élmény lesz Kép Lehet hoyg az élménybeszámolót már nem fogom tudni olvasni, de sebaj, majd hétfőn visszanézem az üziket Kép

Most belehúzok a melóba, hogy dél után együtt örülhessek veletek Kép

Tündi
Vendég

Sziaztok!

Judyt!
Nagyon szoritok neked az uh-ra!!

Stella!
Már nagyon kiváncsi vagyok??!!

Tündi!
Köszi a táblát!
Ezzel teljesitettem az 1 pontot!

Zsófi
zsófi76

Stella!!!Kép
Ez nagyon jó hír!!!Kép Lesz abból még erősebb csík is!!!Kép
Csak ezért kukkantottam be még a vásárlás előtt, hogy ezt megtudjam!!!Kép

Kép

Vali
Kristóf előre is köszöni, hogy készítesz neki még egy meglepitKép Már nagyon várja!!!Kép

Babus+Kristóf, akik ismét felkerekednek apucival a városba

Kép
babus2005

Stella,
ez nagyszerű!Kép Drukkolok, és várom a híreket!Kép

Judyt,
mikor írod meg, hogy mi lett az uh-n, nagyon kíváncsi vagyok!Kép

Nincs időm írni, kreatívkodással telnek napjaim, mindjárt itt a karácsony, és én még nem állok sehol. De nem baj, legfeljebb nem alszom az elkövetkező két napon.Kép Remélem, a kevés alvás nem befolyásolja a babásodást, mert azért akciózunk is, ha nem is olyan gyakran.Kép

Elkeseredetteknek buksisimi: Kép

Mindenkinek ilyet kívánok: Kép

És hogy jó kedvetek legyen, küldök egy kis virágcsokrot is mindenkinek: Kép

Kóbor
kóbor

Annácska!
Hát persze, hogy írok.Kép
Jó vásárlást.Kép

Zsófi!
Aranyos vagy, hogy gondolsz rám.Kép

Tündi!
Majd küldök egy sms-t.Jó?