Sziasztok!
Én is köszi, hogy befogadtatok
Próbálok visszaolvasni és minél többet megtudni rólatok, de csak lassan fog menni, mert mióta beindult a "nagyfiam" nehezen managelem az időmet, egyfolytában utána rohangálok, hogy NE kapd azt be! Vedd ki a szádból! Vigyázz! Azt tedd le! Ne csináld!ÁÁÁÁÁÁÁÁ
Még hozzá kell szoknom, hogy nem az a "leteszem a sarokba és ott marad" baba. Ezen kívül még nem egészen vagyok túl egy lassan 2 hete tartó influenzán és sajnos még mindig minden naposak a rosszullétek. Annyit hányok, hogy csodálom, hogy még egyáltalán van nyelőcsövem és nem hullottak ki egyenként a fogaim a gyomorsav következtében.
Eddig nem olvastalak benneteket, de ígérem, pár hét és profi leszek!
Az októberi topic eleve halálra volt ítélve, mert a legtöbben a csatlakozás pillanatában vagy nem sokkal azután már tudták, hogy átmennek máshova....nem is értem. Így alakult.
Rólam: 31 éves vagyok, győri, de 6 éve Bécsben élek és dolgozok. Ápolónő vagyok én is, mint Molly. A kisfiam Marcell ( konkri
), jövő héten lesz egy éves. A terhességem vele teljesen probléma mentes volt, mégis valami miatt, amit a mai napig nem tudunk mi volt 35 hét 5 napra született. Szerencsére nagyon jó paraméterekkel, 50cm és 2954g volt és teljesen egészséges. A fájások este 9-kor indultak be én aznap reggel még vizsgálaton voltam, teljesen zárt volt a méhszáj, ctg tök fájásmentes, szívhangok ok, nem készülődött megszületni, másnap reggel 6.55-kor meg kibújt. Ezért most izgulok, hogy ez a baba tényleg októberi legyen, max szept 30
Barbazso: mindketten magyarok vagyunk, még nem a férjem, de ha minden jól megy, már csak pár hónap (lsd. a vonalzómat
)
Manooka: biztosan minden randben, de én is izgulnék a helyedben, ahogy ismerem magamat. Majd az integrált végeredménye remélhetőleg teljesen megnyugtat. Addig is ++++++
Mágnes: Jobbulást nektek! A takony ebben az időszakban úgy látszik nagyon divatos kiegészítő
Erpé: Samunak tőlem is-így utólag Boldog szülinapot!
Sti: Magnézium nem segít? Örülök, hogy jól van a baba
a.ibici: Neked is jobbulást! Én március 15-ig vagyok még GYESEN a kisfiammal ( itt Ausztriában több lehetőség van a GYESRE, az egy éveset választottam), de a szabadságaim miatt csak május 1. megyek újra dolgozni egészen augusztus 7-ig. Nem lett volna muszáj, de csak heti egy napot fogok melózni, csütörtökönként és úgy érzem, hogy ez nekem most jót fog tenni. Picit felnőtt emberek között....hú de jó lesz
Marcira az apukája vigyáz majd azokon a napokon. Szerencsére meg tudta beszélni a főnökével.
Na megyek, felébredt!