Új privát üzeneted érkezett!

Nem birtam ki, muszaj volt megneznem Edinka pocis kepeit. Persze a ferjem rajtakapott, es jol megdorgalt, amiert nem fekszem az agyba.
Szep nagy pocid van mar! Nekem most kezd beindulni igazan.

Babus!
Szeretnek kerdezni valamit. Olyan furanak erzem a hasam. Nem ugy faj, hogy gorcsol, meg nem is faj, csak mintha feszitenek, vagy tolnak kifele. Ez normalis? Itthon a csalad azt mondja, hogy normalis, mert most kezd igazan noni.

Meg szerettem volna felrakni Babuskank kepeit.
Kerlek segitsetek, az albumoknal beirom a jelszot, meg a nevem, es nem enged be.

Ha nem baj, felraknek kettot ide.
2004.11.03 7.hetesen

2004.12.17 14.het-1.het Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Na ide sem engedte felrakni. Mi van, pikkel ram a babanet Kép
Majd maskor. Lehet ez egy jel, hogy menjek vissza a kuckomba.

Puszi mindenkinek!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Edina
Dehogy kicsi a pocidKép Szép nagy!!!Kép

Judit
Nem tudom mitől érezhetsz ilyeneket. Én mostanság érzek ilyet, na de Kristóf már 33 hetes és fészkelődik, kitolja magát meg odasimul a pocimhoz. Hogy 13 hetesen ez mitől lehet? Hát nem tudom. De biztos semmi komoly.
Nem érzed olyankor keménynek és feszésnek a pocidat? Márcsak, hogy nem olyan tipikus keményedésről lehet-e szó. Bár az még nem lenne túl jó így 13 hetesen.
De tényleg nem tudom. BocsiKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Úgy látom sokan eltűntök karácsonyra, ezér most kívánok mindenkinek Boldog karácsonyt és egy jobb új évet!!!!

Kép

Ahogy Tacsifül írta, az csak jobb lehet!!! Nálunk is ebben az évben szinte semmi nem jött össze (kivétel az esküvő :-) De persze ott is voltak galibák... Ennél az évnél a következő már nem lehet rosszabb!!!!

Én január 2-től eltűnök 2 hétre (addig még vagyok), majd csak jan. 15 körül vagyok újra.

Dorka

Kép
szdorka

Babus!

Látod téged is megcsal néha a megérzésed! Nem fiam lesz, hanem lányom! A Győrfy azt mondta 150 % hogy lány. Kép Nagyon szép képeket kaptunk. Gyönyörűen látszik a pofija. Szinte mosolyog. Kép
Lehet hogy lesz Kristófkának mégegy udvarlója Kép .

Judyt!
Kérek rózsaszín babát. Kép

Edinka!
Tényleg jó nagy pocid van. Kép

Judit!
Pihenj sokat, a biztonság kedvéért.

Stella!
Nem szabad feladni. Remélem semmi baj a kicsikkel.

Vanda!
Nekem jó lesz az időpont a talira, de ha biztos hogy lesz szóljatok légyszi.

Holnap teszek fel UH képeket!

Nicol

Kép
nicol

Sziasztok JányokKép
Most már kicsit jobb a kedv errefelé Kép
A dokit nem értem el, mert egész nap "beavatkozott", de talán nem is baj. Úgysem tudott volna megvizsgálni vagy ilyesmi, mert csak szerdán jön Pécsre.
Már elkerült minket mindenféle barna és piros mutatvány, ugyhogy talán tényleg van még remény.
Bár reggel újra befizettem az adómat a tesztgyártók kasszájábaKép. De dugjuk a fejünket a homokba még két napig és mondjuk azt, hogy biztos korai volt.
Majd meglátjuk!
Köszi mindenkinek a drukkokat!
Lehet, hogy holnap nem jövök, de szerdán majd mindenképpen küldök jeleket valamiképpen, oké?
Stella

Kép
stella9

Stella!
Látod, csak mindig optimistán.Kép
Sikerülnie kell!!!
Nagyon szorítok.Kép
A szerdai nap nagyon fontos lesz mindkettőnk életében.Kép
Nagyon, nagyon drukkolok nektek.Kép

Nicol!
Mit szólt a párod a kislányhoz?
És Te?
Gondolkoztatok már neven?
Na jó sok kérdést tettem fel egyszerre, de hát Én már ilyen kis kíváncsi maradok.Kép
Várom holnap a képet.Kép

Edina!
Nagyon édes a pocid.Kép
Megkérdezhetem, hogy milyen szabadidő nacid van?
Nagyon tetszik, ami a képen van.Kép
Csak azért kérdezem, mert nekem is kellene már itthonra egy kényelmes naci, de nem tudom milyet vegyek?

Judit!
A fotóalbumnál, ha oda kattintasz, hogy fotóalbum létrehozása, akkor a kis ablak alján megjelenik, hogy új vagy regisztrálj.Itt is külön kell regisztrálni.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Judit,
Örülök, hogy most már minden rendben van.

Babus,
Szerintem idén a legnagyobb ajándék a pocidban vanKép Nekünk sajnos nem lesz saját fánk, majd otthon a szülőknél karácsonyozunk.

Nicol,
Gratulálok a lánykához. Már várom nagyon a képeket.

Stella,
Már csak kettőt kell aludniKép Drukkolok, hogy minden rendben legyen szerdán+++++++++++

Judyt,
Neked is nagyon szurkolok a szerdai uh-hoz.

Aki esetleg már nem jön, annak
Boldog Karácsonyi Ünnepeket, és Babókban (és csíkos tesztekben) gazdag Új Évet Kívánok!

Móni

Kép
móni23

Hopsz, ez lemaradtKép

Edina,
Nagyon szép pocid van, és szerintem sem kicsi. Nagyon tetszik a Viktória név is.

Kép
móni23

Nicol
Gratula a lánykádhozKép
Most úgy látszik becsapott a megérzésem( bár nőtt már itt ki idővel kislánynak kukijaKép).
De Stellával kapcsolatosan azért is bejön a megérzésem és sikerülnek a babák!!!Kép
És már nagyon várjuk a képeket!!!Kép

Stella
Türelem, még 2 nap!!! Tuti meg lesz a zebrád!!!Kép

Móni
Ez kétségtelen, Kristóf a legeslegnagyobb karácsonyi ajándékKép

Babus

Kép
babus2005

Judyt!
Koszonom, megcsinaltam titokban, mig apuci nincs itt. Igazan hamar keszen lett. Akit erdekel itt tudja megnezni: http://babanet.hu/album/main.php?album=4248
Abban meg segitenel kerlek, hogy ezt a cimet, hogy tudom bevarazsolni a profilomba?

Stella!
Nagyon drukkolok Nektek!!!

Nicol!
Felteszel majd kerlek kepeket, 4D a kepek? Gratulalok a kislanyhoz, en is azt szeretnek Kép

Babus!
Azon gondolkodom, hogy ha holnap is erzem meg ezt, akkor felhivom a dokit, es unnepek alatt bebattyogok, hogy azert nezze meg, minden rendben van-e.

De most mar tenyleg elhuzok, mert nagyon kikapok majd Kép Azt hiszem fuggo vagyok Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Jó reggeltKép
Köszömjük a sok poci dicsétetet, nagyon jól esettKép
Nicol:
Nekünk is kislányunk lesz úgy nézz ki hogy lassan beindul a lányos tábor isKép)
Judyt:
Csak egy egyszerű melegitő naci amiben itthon elflangálok,kényelmes, és melegKép
Stella: Nagyon drukkolunk
Judit: Jó lett az albumodKép
Szép mennyaszony voltálKép
Edina és Viktória
22+1

Kép

Kép
edinka

Jó reggelt!

Most olvastam viszsa a tegnapi termést.

Stellának továbbra is nagyon sok drukk!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Judyt,
már csak 1-et kell aludni és látod a babucikat!Kép

Én tegnap voltam az orvosnál. A progeszteron szintem nagyon alacsony. a 22.cn-i vérvizsgálaton 16 volt, igaz a 18.cn-hez képest növekvő tendencia.Akkor kezdtem szedni az utrogestant.Szóval több mint valószinű, hogy nincs baba.Bár azt mondta, csodák azért lehetnek. Abban maradtunk, ha addig nem jön meg, hétfőn megyek ultrahangra. Ha véletlenül van baba, akkor hurrá! Ha nincs, kezdhetjük rendbetenni a mensimet.Ha megjön, az is jó hír, mert legalább ezzel nem kell foglalkoznunk,és kezdhetem újra szedni a clostyt, most már 2x1 és az utrogestant, szintén emelt 2x1 adaggal. És jöhet majd a petevezeték átjárhatósági vizsgálat stb.Egyfolytában próbált nyugtatni, hog yne görcsöljek, gondoljak arra, hogy végső megoldásként ott lesz majd a lombik.Ezen először elkeseredtem, de estére már megértettem, ezzel csak nyugtatni akart.

Otthon végigbeszéltük a férjemmel és az alábbiakra jutottunk:
-nem állunk rosszul, hiszen 4 hónapja próbálkozunk és az még eléggé átlagosnak számít.
-tudjuk, hogy nála minden a legnagyobb rendben van.
-tudjuk, hogy nálam probéma a rendszertelemn mensi és az alacsony progiszint, amin lehet segíteni.
-végső megoldásnak ott a lombik (erre a férjem: akkor akár ikreink is lehetnek, így azonnal 2 babucink lenne!)

Szóval nagyjából megnyugodtam, de azért vannak hullámvölgyek. ma reggel a hőm 36,9 volt még mindig....

bocs, hogy ilyen hosszú voltam.jó volt kiírni magamból.

szép napot mindenkinek!

Jófi
jófi

Judit!
Ügyes vagy.Kép
De azért pihenj sokat!!!
Nagyon jók a képek.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Jófi!
Örülök neki, hogy a pároddal megbeszéltétek a babaprojektet.Kép
Nagyon jól fogjátok fel a dolgot.Kép
Az igaz, hogy még az elején vagytok, és az eredmények tudatában tudtok segíteni a progi szinteden.Kép
Nagyon örülök, hogy nem keseredtél el nagyon.Kép
Fel a fejjel, nemsokára neked is babucid lesz.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Szép reggelt Jányok!
Judit!
Megnéztem az albumodat,nagyon szépek a képek!Milyen szép esküvőtök lehetett,nagyon aranyosak a koszorúslányok!A babátok már milyen nagy,én még az első fényképre emlékeztem,amikor még csak egy kis fekete folt látszott!Nagyon rohan az idő!

Stella,Judyt!
Már csak 1 nap a nagy nap!!!Előre is drukkolok Nektek,hogy minden rendben legyen!!!

Nicol!
Kislány!!!Gratulálok!Kép

Mindenkinek szép napot kívánok,aki már nem tud jönni,annak Nagyon Boldog Karácsonyt és babás sikerekben gazdag Boldog Új Évet Kívánok!!!

Kinga
Kinga79

Zsófi és Nicol!
Adjátok át, hogy nagyon sok boldog névnapot kívánok a párotoknak.Kép
Nem tudom, hogy kinek Tamás még a párja, de neki is boldog névnapot kívánok.Kép

Jófi!
Az előbb elfelejtettem, hogy köszi, hogy fejben tartod az UH-t.Aranyos vagy.Kép
Már nagyon izgulok.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Judyt,

köszönöm!Holnap gondolok Rád, nagy örömöd lesz bizotsan!Kép

Lányok!
Holnaptól január 3-ig szabin leszek.otthon van netünk, így néha azért be fogok kukkantani van e (végre) valami jó hír!

Áldott Békés Karácsonyt és Boldog Békességes Új Esztendőt, sok örömöt, sikereket, jó egészséget és sok sok sok mihamarabbi babásodást (!!!!), a babásoknak szép babaváró hónapokat kívánok!

JófiKép
jófi

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Jófi! Jó, hogy így álltok a dolgokhoz és tudjátok mit kell ill. lehet tennetek.

Nicol!
De jó, kislányKép Van már nevetek Neki?

Lányok!
Kb. egy hete írtam, h elég régen köhögök, sajnos még most is. Minden nem gyógyszer megoldást kipróbáltam, legalábbisazt hiszem (tea, méz, vitamin, lándzsás utifű, gargalizálás), de sajna nem múlt el, napközben még viszonylag jó is, de estére felerősödik. Elmegyek ma dokihoz, de félő, hogy vmi erős gyógyszert fog adni. Szerintetek bevegyem (persze attól függ, mit fog adni) és ha igen, akkor mi legyen ezzel a hónappal? Nem akarjuk kihagyni, de ha beteg vagyok az sem túl jóKép
Valami ötlet?
Bocsi, h ilyen hosszú lettem
Éva
évi79

Éva,
szerintem először kúráld ki a betegségedet, hiszen az nem lenne jó, ha akkorra lennél rosszabb állapotban ha esetleg már van babuci a pocakodban.Szerintem első project a meggyógyulás , még ha erős gyógyszerrel is, és egészségesen utána jöhet a babuci!

Jófi
jófi

Sziasztok!

Évi79
Tényleg jó hogy elmész dokihoz, remélem, hogy nem vagy influenzás, mert azt sajnos kezelni kell anitibiotikummal. Jobbulást kívánok neked!

Edina
Szép nagy pocid van, örülök, hoyg van kép rólad Kép

Nicol Kép
De jó hogy már tudjátok, hogy kislány Kép

Judit
Szép az albumod, ügyes vagy Kép Örülök, hoyg jobban vagy!

Judyt Kép
Szuper főnökasszonyod van! Kép Nem mindegy, hogy milyen helyen dolgozik a kismama Kép
Szivesen elmennék veled macit venni ha közelebb laknánk egymáshoz Kép Ajándék lesz? Biztos találtok igazi szép macit, kitartás Kép

Babus Kép
Remélem, a mai bevásárlás már sikeres lesz, vigyázzatok magatokra!
Szerintem marad az egy cserép, Judytnak és Stellának is 1 van, mégis dupla-babásak Kép
Én is szerettem volna olyan nagy macit mint neked van, de most már pici a lakásunk hozzá sajnos Kép

Vanda, Gyöngyi
Az idei talit kihagyom sajnos, de a tavaszi börzét nem szeretném Kép

Vanda
JObban vagy?

Vali
A párommal 3,5 éve együtt vagyunk, azóta jelentősen gyarapodtak a macik Kép 70 db biztosan van, de nem csak plüss, hanem pl. hűtőmágnes is Kép

Kár, hoyg nem tudtam tegnap mindenkitől elbúcsúzni aki már nincs, de gondolatban utólag is Áldott, Békés, Boldog Karácsonyt kívánok nekik, és nektek is! A babásoknak a jövő évre problémamentes világrahozatalt, a még nem babásoknak pedig zebracsíkos tesztet kívánok! Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!
Judyt!
Ma reggel a vártnál kicsit korábban megjött.
Javíts ki kérlek, ma vagyok cn 1 nap.

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska!
Nagyon sajnálom.Kép

Tündi!
A két macit szeretnék venni karácsonyra a fa alá.KépKitalálod kiknek?

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Itt van a mai táblázat:

Kép

Judyt
KépKép
judyt

Mea!
Merre vagy?

Jura!
Kicsit rosszul esik, hogy így cserben hagytál minket.Miért nem jösz?
Csak nincs valami gond?

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok lányok!

KépKép Ilyen ma a hangulatom. Illetve tegnap este ótaKépKép
Tegnap írt az egyik barátnőm, hogy kétcsíkos lett a tesztje. Váratlanul ért a hír, de még ha egy kicsit irigykedve is, de örültem neki, mert teljesen hihetetlen. Több mint egy éve próbálkoznak és kb. egy hónapja mentek el a Kaáliba ahol megállapították, hogy ő a hunyó mert "megöli" a kiskatonákat. Januárban kezdték volna az inszemet. Szóval ezért nagy csoda és drukkolok nekik!
A másik viszont ledöbbentett meg rohadtul elszomorított. A legjobb barátnőm, aki folyton azt mondogatja, hogy neki fontosabb a karrierje meg, hogy mindenük meglegyen és ő még nem akar gyereket, mert az csak akadályozná őt(!). Erre milyen sms-t kapok tegnap??? Terhes! Annyira letörtem, hogy azt el sem tudom mondaniKép Tök depi vagyok és utálom az életet! Annyira igazságtalanság ezKép

Ne haragudjatok, nem akartam a ti kedveteket is elrontani, de nagyon szomi vagyok és meg akartam veletek osztani egy kis vígasztalás reményébenKép

Kép
Kép
tacsifül

Tacsifül!

Ne légy szomorú!Neked is lesz kisbabád!Attól, aki nem is szeretne még gyereket , szerintem nem szabad irigyelnünk, hogy terhes.Ő valóban teherként fogja fel és soha nem fogja átélni azt az örömöt és boldogságot, amit mi, amikor majd megtudjuk,hogy babánk lesz.És az a másik: milyen anya lesz belőle?Lehet, hogy ze meg a kisbaba számára lesz igazságtalan, miért nem egy olyan helyre került, ahol várták és boldogsággal szeretettel fogadták!

Neked is lesz babád és próbálj annak örülni, hogy a másik barátnődnél csoda történt!Ez azt jelenti bármelyikünkkel történhet csoda!!!!!!!!

Fel a fejjel, mindjárt itt van 2005 és az a mi évünk lesz!

Jófi
jófi

Judyt Kép
De drága vagy! Persze hogy kitalálom, kiknek lesz a maci-ajándék Kép Ha meglesznek, lefotózod majd nekem? Kép Nagyon örülnék neki Kép

Vali
Nagyon sajnálom, hogy te is most ebben a cipőben jársz Kép Megértelek, de igazán vígasztalni nem lehet. Saját magadnak kell ezt "túlélned", elfogadni az elfogadhatatlant, hoyg te, aki nagyon szeretnél babát, még nem sikerült, és ők, akik majdnem reménytelenek vagy nem is akarták, nekik sikerült. Nincs rá magyarázat, hogy mért van így, de így van ez Kép Még én sem emésztettem meg a kollegámékkal kapcsolatos dolgot, nagyon nehéz ezzel szembesülnöm nap mint nap. Ha úgy érzed, nagyon fáj, és teheted, akkro szeritnem egy ideig kerüld a társaságukat. Jobb ötletem nincs Kép Mert még a karácsony sem segít ezen Kép

Annácska
Annyira sajnálom! Kép Most megitn nem tudom hogy veled szomorkodjak vagy veled örüljek?

Tündi
Vendég

Tacsifül!

Jófinak teljesen igaza van!
Ne legyél elkeseredve, lesz itt még tavasszal olyan zebrásodás, a gólyák, tudod, akkor jönnek vissza, úgyhogy készülni kell nagyon, mert hozzák a babucikatKép
Kitartás! 2005 tényleg a mi évünk lesz.
A gólyák már gyűjtik az erőt, h minél hamarabb ide érjenek!
Ja és van köztük jó pár edzett, aki az ikrekért felelős! TündiKép !

Éva
évi79

Végre sikerült végig olvasni a tegnapi termést!
Edina!
Nagyon formás pocid van és szerintem egyátalán nem kicsi. Szép nagy hely van Viki számára Kép

Nikol!
Nagyon örülök, hogy van még egy kislány.
Párod mit szólt hozzá? Örül neki? Nevén gondolkodtatok már?

Drága kicsi Stella!
Nem szabad feladni, bízni kell!
Inkább azon gonolkodj, hogyan rendezed be a lákást 3 apróságnak Kép
Nagyon drukkolok, hogy holnap jó híreket kapjál a dokidtól. Küldök +++++++++++++++++++++++++++++ energiákat!

Tündi!
De jó, hogy így szépen megbeszélgettétek a dolgokat.
A csereped nagyon tetszik, igazán mutatós Kép

Jófi!
Szerinetem ez nagyon jó jól, hogy tudjátok hová tartotok és mik a lehetőségek. Drukkolok nagyon!

Vali!
Nagyon ügyeske vagy! Gyönyörűek a képeid Kép
Hidd el teljesen meg tudlak érteni. Én nap mint nap futok össze az ovodában kismamákkal, pici babákkal és pontosan tudom milyen pocsék érzés Kép Üvölteni tudnék a fájdalomtól, ehelyett inkább mosolyogva gratulálok az újabb babához Kép Sírd ki magad az sokat segít!

Judit!
Örülök, hogy nincs semmi komoly baj, de azért mostmár óvatosan Kép

Judyt!
Gondolom már nagyon izgulsz a holnap miatt Kép
Még csak most volt, hogy hajnalban kaptam az sms-t és ár itt tartasz, ez remek Kép

Hű, ez egy kicsit hosszúra sierült, bocsika!

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!!
zsófi76

Sziasztok!

Judyt!
Nagyon örültünk mind a ketten hogy kislány. Még Tamás is, pedig azt hittem le lesz törve. Végig mosolygott az UH alatt és nagyon boldog azóta is. A babucinak a neve: Vivien.
És nagyon figyelmes vagy a névnap miatt, mindenképp átadom. Kép

Babus!
Remélem nem tévedett a Györfy, mert elég murisan festene egy kisfiú rózsaszín ruhában! Kép Kép
Elfelejtettem tegnap írni, hogy köszönöm az AFP felvilágosítást.

Az AFP eredményem: 1.43. A doki szerint jó. Kép És a vérképem is jó lett, csak a koleszterin magasabb egy kicsit a megengedettnél.

Tündi!
Nagyon tetszik a csereped! Kép Biztosan szeretni fogja a gólya is.

Judit!
Nagyon szép mennyasszony voltál! Kép

Nicol

Kép
nicol

Nicol Kép
Viven, nagyon szép név! Örülök hogy ilyen boldogok vagytok mindketten! Kép Húúú de irigykedek Kép

Zsófi szia
Hogy vagy ma?

Évi79
Én azt hittem az ikreket 2 gólya hozza Kép NA de ha 1 jó erőben lévő, edzett, az sem baj Kép Csak jönne már Kép Szerintem is a tavasz jó jel lesz, már nagyon várom Kép

Lányok
Ma megkaptam egybe 3 napi munkámat Kép Annyira nincs kedvem nekiállni, pedig muszály lenne már, mert csütörtökön szabin leszek és addig be kellene fejeznem Kép Nincs erre valami jó receptetek? Kép Mármint nem antimunka tablettára gondoltam Kép Esetleg munkakedv meghozó energiák? Kép Hú de rosszul hangzik ez Kép

Tündi
Vendég

Zsófi!
Küldtem mailt!

Tündi!
Nem igazán tudom én sem. Igazából nem lepődtem meg rajta, csak azon, hogy holnap kellett volna megjönnie. Nem depiződtem be és ez nagyon jó Kép

Nikol!
Nekem tetszik a Vivien Kép
A koleszterinnel azért vigyázz!

Annácska

annácska

Judyt,Tündi!
Válaszoltam a levélre!

Ma hangulatom egész jó bár ez naponta változik!!

A Tamással tegnap este megbeszéltük hogy lehet hogy egy hónapot várni kell az aktiv kezdéshez de már most elkezdhetünk mindent megteni a projectért!!(elméletbe)

Zsófi
zsófi76

Zsófi
A lelki felkészülés is igen fontos, a ti esetetekben meg pláne. Nehéz hetek állnak mögöttetek!

Annácska
Örülök, hogy nem vagy depis, ez fontos! HOgy vagy most? Biztos vagy benne hogy újra előjött a bajod? Nem lehet hogy csak egy múló kellemetlenség volt? Ennek sokkal jobban örülnék, gondolom te is.

Tündi
Vendég

Tündi
aki kettőt hoz az lehet már most elindultKép

Zsófi!
Örülök, hogy jó hangulatod van!

Éva
évi79

Annácska!
Ha jól tudom,Neked most a bacik miatt nem lehetett próbálkozni,ugye?Ezért én örülök,mert talán most már kezdhetitek a projectet!!!Remélem sikerült kiűzni minden fertőzést!KépDrukkolok Neked az új hónaphoz!!!

Zsófi!
Szia,de jó,hogy jöttél!Kép
Remélem már egy picit jobban érzed magad!!!

Kinga

Kinga
Kinga79

Annácska!
Válaszoltam!

Lányok!
Talán kicsitt könnyebb mert a párocskám eljött szabira igy eggyütt vagyunk itthon!!

Tegnap este bekellett mennem a dokihoz és rettenetes dolog volt amit hallotam!!
2 doki beszélgetet és mondták hogy karácsony elööt hogy lehet ilyen sok abortusz!!!
Kereken 10 darab!!!
Ettöl aztán kicsitt kiakadtam!!!!!

Zsófi
zsófi76

Sziasztok!
Most értem haza a vizsgáról és nem győztem visszaolvasni.

Zsófi,
Örülök, hogy itt vagy, tényleg nagyon jó, hogy Tamás most ott van melletted. Sajnálom ami a dokinál történt, tényleg borzalmasKép

Annácska,
Sajnálom, hogy megjöttKép

Judit,
Nagyon szépek vagytok, te is és a babucid is.

Tündi,
Én küldök neked munkakedv meghozó energiákat++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++
Remélem elég leszKép

Judyt, Stella,
Már csak egyet kell aludni, nagyon szurkolok.

Jófi,
Legalább kiderült, hogy mi a probléma. Na és persze tényleg vannak csodákKép

Móni

Kép
móni23

Tündi!
Szerintem tuti, hogy állandóan visszatérő fertőzésem van. Jó lenne, ha csak egy múló kellemetlenség lenne, de nem vagyok ennyire bizakodó. A lányom megszületése óta kinlódom állandó hüvelyfertőzésektől és ezt nem igazán tudják kikezelni. De majd meglátjuk Kép

Kinga!
Úgy bizony, ez még mindig nem a próbálkozós hónap volt Kép De majd jövőre csak összehozunk egy apróságot!
Januárban visszamegyek a dokihoz és megkérem, hogy most már tényleg nézzen utána, hogy mitől van ez.

Lányok!
Csak most néztem meg a babanaptáramat és elkeseredtem Kép Úgy tűnik a következő hónap is ugrik a projektből, mert már 4-én kellene akciózni és addig tuti nem jutok el dokiig Kép
Na majd a következő hónap Kép

Annácska

annácska

Annácska
Miféle fertőzés? Folyásod is van?

Móni
Milyen suliba jársz? Hogy sikerült a vizsga?Kép

Ezvicc
Nem haragszom és köszönöm, hogy ha egy kicsit megkésve is, de írtálKép Neked most el van nézveKép

Kép
Kép
tacsifül

Vali,
BME Építészkarára járok, és valamilyen isteni csoda folytán ötöst kaptam. Építésökonómiából vizsgáztam.
Én rájöttem, hogy nem szabad azon keseregnem, hogy másoknak sikerül nekünk meg nem. Ha úgy érzi, hogy itt az ideje biztosan lesz babucink, és érzem hogy a következő év a miénk lesz.Kép

Annácska,
Úgy sajnálom, már azt hittem, hogy sikerült kikezelni ezt a fertőzést, remélem a doki tud valamit mondani.

Kép
móni23

Annácska
Tényleg nagyon sajnálom Kép Remélem a dokid év elején hajlandó lesz megcsinálni minden szükséges vizsgálatot, mert ez nem állapot így Kép Azért a gólyákat felétek is zargatom ám! Kép

Móni
Szép vizsgaeredmény, gratulálok! Ügyes vagy! Kép
Végülis elkészült az új lakásotok? HOgy álltok a költözéssel?
Köszönöm szépen az energiákat, megérkeztek! Kép

Tündi
Vendég

Móni!
Gratula a vizsgához. Mondtam én, hogy ügyi lány vagy Kép
Ti voltatok a Bolgárkerék u-ba?

Vali!
Igen, állandóan folyásom van. Már évek óta és nagyon unom Kép

Tündi!
Szerintem sem állapot ez már. Gyakorlatilag 5 éve folyamatosan van kisebb, nagyon szünetekkel.

Annácska

annácska

Tündi,
Köszönöm.
Igen a lakás elkészült, de majd csak január elején tudunk költözni, most az ünnepek alatt úgy is otthon leszünk, de már nagyon váromKép

Annácska,
Köszönöm neked is.
Nem, mi a BMC-ben voltunk vizsgálatokon, sajnos a Bolgárkerék utcairól nem tudok semmit.

Móni

Kép
móni23

Móni
Gratulálok, ügyi vagy!Kép Építészmérnök leszel, ha nagy leszel?

Annácska
Ha érdekelnek a dekupi cuccaim nézdd meg az albumomat - "Kisvirág" (a "Kisvirág munkái" nem én vagyok!Kép)

Tündi
Szép kis maci-gyűjteményt szedtetek összeKép Az tök jó lehet, ha valaki gyűjt valamit. Annak sokkal könnyebb még ajándékot is venniKép Van köztük kedvenced? Megmutizod?Kép

Azt hiszem ez nem az én napom, hetem. Tegnap este az sms-ek, most meg itt a cseten van egy csomó új zebrás. Boldog Karácsonyt!Kép

Nehogy azt higgyétek ám, hogy alapból egy irigy dög vagyokKép De baba ügyben igenis az vagyok.

Hol van ma Babus? Bizti vásárolgatnakKép Azért remélem, 3 óráig még benéz.

Kép
Kép
tacsifül

Annácska
Ne haragudj, hogy kérdezgetek! De most(talán) én is hasonló cipőben járok. Már egy hete van fehéres-sárgás folyásom. Van nap, amikor csak egy-két cseppnyi van. Nem tudom elmenjek-e dokihoz. Ünnepek után úgyis mennem kell és hátha nem is folyás ez, csak normális hüvelyváladék normálisnak mondható mértékben. Egyszer már volt egy fertőzés okozta folyásom, de az más volt. Az állaga, mennyisége meg a színe is. Most ez nem olyan. Szóval ez lehet szerinted fertőzéstől? A színe miatt gondolom.

Kép
Kép
tacsifül

Vali!
Már reggel megnéztem a képeidet és tényleg nagyon jók, főleg a férjed kedvence Kép
Szerintem minél előbb keresd fel az orvosod, nehogy úgy járj mint én. Lehet, hogy fertőzésről van szó. Van valami más tüneted is?

Annácska

annácska

Annácska
Semmi. Ezért nem értem. Csak a betéten van hol kicsit több, hol meg csak pár pötty. Meg a színe. De már arra is gondoltam, hogy hátha az illatosított betétben van olyan anyag, amit a folyadék picit megfest és az téveszt meg.

Lányok! Nálatok van valamilyen különleges karácsonyi szokás?

Kép
Kép
tacsifül

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?