Manó, köszi a táblázatot meg az e-mail címet! Ügyi vagy!
Mágnes, ez azt jelenti, hogy érezted? Pont ma mondtam anyunak, hogy én szerintem már éreztem ezt a babót mozogni. Lehetséges ez? Pár napja hullámzást éreztem, tegnap meg, amikor Samut az ölemben vittem, és nyomta a hasamat (konkrétan azon ült), akkor bentről mintha nemtetszését nyilvánította volna valaki.
Úgy meglepődtem, hogy felkiáltottam, hogy híí, és arrébb toltam Samut. Férjem teljesen megrémült, hogy baj van.
A táblázat nyilvánossága engem sem zavar, de ha nyílt marad a fórum, előbb-utóbb lesznek olyan dolgok, amiket meg akarunk egymással osztani, de nem nyilvános helyen, szóval szerintem szuper az e-mai cím is. Oda küldhetünk családi képet is magunkról, én kíváncsi vagyok rátok.
Viszont azt nem szeretném, hogy mondjuk egy véletlen idetévedő iskolai anyuka a képekről felismerjen.
Kollégák számára a nevemből meg a vonalzómból is egyértelműen felismerhető vagyok, és hát már most írtam olyan infot magamról, amit nem kellene, hogy tudjanak...
Konkri, köszi a babona tanácsot!
Babaruhát én is veszek. Már most vettem a vaterán egy cuki GAP bodyt.
(Több dolgot rendeltem a csajtól, és hát annyira tetszett az a pici, csíkos body maci hímzéssel.)
Fú, nagyon sajnálom a keddi napot! Képzelem, mit éreztél! Egy világ omlott volna össze bennem. Örülök, hogy férjed már másnapra átgondolta a dolgot.
Marcell, de édes!
Az egy gyerekesekkel ne is törődjetek! Én nagyon önzőnek találom azokat az embereket, akik az anyagi jólétért fosztják meg a gyereküket a testvértől. Anyu egyke volt, és nagyon szenvedett ettől egész életében. Most is nagyon hiányzik neki egy testvér. Apuék öten vannak és mi is. Sokszor mondja, hogy nagyon irigykedik emiatt. És hogy őszinte legyek, én egy lakásért nem cserélném le egyik testvéremet sem. Persze, ha a férjem nem tudott volna így spórolni amíg nem ismert, akkor nem lenne házunk, de akkor sem gondolnám ezt másképp. Inkább albérlet életem végéig, minthogy egyedül maradjak, ha a szüleim már nem lesznek. Én amúgy négy gyereket szeretnék, Barnusnak elég lenne a náluk jól bevált kettő is, úgyhogy három biztos lesz (arany középút), de én azért nem adom fel. Pont azért szeretnék négyet, hogy egyik se legyen úgy egyedül, mint a te nagytesód. (Mi ugye öten vagyunk, és én voltam a különc. Bátyám sokkal idősebb, öcsém sokkal fiatalabb, én pedig nagyon fiús voltam, utáltam babázni, mint a lánytestvéreim.)
Manapság amúgy nagyon csúnyán be tudnak szólni az emberek. Férjem kollégája, amikor bejelentette, hogy jön a negyedik, azt kapta, hogy mik vagytok, nyulak?!
Nagyon vicces...
Vicces lehet veled eltölteni egy napot! Ha találkozunk, lehet, hogy elröhögöm magam, ha ütögeted vagy köpködöd magad babonából.
Ma eljött anyu délután hozzánk, és segített kicsit elpakolni, annyival rendezettebb a lakás, olyan jó érzés!
Megyek, készítem Samu rizstejét, mert apa már megfürdette.