Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bekri köszönöm szépen :)
Mi a baj? Ha gondolod írd nyugodtan. Mindenkinek a maga baja a legnagyobb.....azért vagyunk,hogy panaszkodni is lehessen :wink:

Évi mutasd meg a dokinak Tomi lábát. Bencének 1x volt, a körömtől gyulladt be neki majd ilyen kemény bőt lett rajta, de szerencsére elmúlt.
Ha rosszul vagy az pedig jó hír. Persze azért jobbulást meg nem kívánom, hogy beteg legyél mert ugye van ott egy gyerek is melletted. Még emlékszem milyen nehéz volt elviselni a fáradtságot meg gyomorfájást úgy, hogy nem mondhattam Bencének, hogy hagyjál, mert anyád fáradt/rosszul van......

Woody de édes ez a lány. És azok a szemek!

A suli:

Hááát Bence azt mondta "ez volt idáig a legrosszabb", pedig nem is. Csak a szülőknek el kellett menni az egyik osztályterembe ahol eligazítást tartottak, velük pedig a leendő tanítónénik foglalkoztak addig. Nekem persze esélyem sem volt elkülönülni a gyerektől, mert elkezdett sírni (minden új helyzetben ezt csinálja), viszont nem maradtam le semmiről. Abba a suliba fog járni ahová én jártam és az az egyik tanítónéni fogja tanítani aki engem is. A máikkal is megismerkedtünk (ismertem látásból) és nagyon aranyos meg kedves, egyébként több szülőt leinfóztam róla és nagyon meg vannak elégedve vele.
Majd megyünk még mikor ők tartják a foglalkozást meg lesz nyílt óra is. De tuti oda fog járni, már szóltam, hogy írják fel abba az osztályba. Blogban írtam róla, ha valakit érdekel :wink:

Klari jó, hogy előkerültél :D Gyere gyakraban és panaszkodj nyugodtan ha gondolod, minket nem zavar. Sőt ha tudunk segítünk is. Kép Botiról? Mit dolgozol mostanában?

Hát a kis korkülönbséggel vállaló anyukákat én is csodálom. Minden tiszteletem az övéké. Nekem időnként a nagy is gondot jelent. Bár itt is meg ott is vannak helyzetek..... :)

A tanulásban meg semmi ördöngősség nincs, mert érdekel amit tanulok, így persze könnyebben is megy. A gyöngyfűzés meg szerelem. Ja és olvasni is imádok, most elővettem akarácsonyra kapott könyvemet, igaz sokszor csak pár sorig jutok, de majd kisakkozom az időt rá.

Most viszont megyek a konyhába, mert az ebéd ugyan készen van, de este bálba megyünk még sze kell dobjak egy sütit (na nem nehezet, csak muffint)

Folyt. Köv.

királylány

Sziasztok,
gyorsan, amig alszik Botikam nehany kep.
Kép
Kép

Voltunk a magyar kisiskola farsangi bulijan, Boti mint sheriff:
Kép Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Amugy nagyon nagy kope, iszonyat okos, mindent megert es meg is csinal, mar amihez kedve van. De beszelni szinte semmit: nem, mama es a bye. Ennyi a szokincse. :oops: A tobbi meg ooooo, mutogatas, gatya es kezmegfogas es odarangatas ha akar valamit. Ja es egy ket allathangot utanoz meg.
Megmutatja a testreszeit, ha olyan kedve van. Mostanaban a cicit keresi, vizsgalgatja, pedig mar regota nem szopizik.
A hiszti nagyon megy, de ezt mar tegnap irtam. Egesz nap aktiv, egy percre sem ul le, mostanaban mar enni se nagyon, csak belapatolja a kajat es ki is akar jonni az etetoszekbol. De sokszor, be se akar ulni, jovoheten veszek neki egy kis asztalt szekkel es megprobalom hogy ott egyen, mert az etetoszeket szerintem mar "kinotte".
A bilit ti mar probalgatjatok? Tudom hogy meg eleg korai, de en vettem mar egyet es neha elo is veszi es raul, sot olyan is volt, hogy rault es ott kakilt, de a pelus persze rajta volt, mert nem gondoltam hogy azert hozza elo. :oops:
Hmm, mit is mondhatnek meg rola, imad szerelni, a jatek csavarhuzo keszlet nem kell neki, csak az igazi... (Mares :wink: ) a konyhamban tevekenykedni, pedig neki is van jatekkonyhaja, mondjuk azt is szereti, de az enyem az igazi, ja, van is errol egy kepem...
Kép
ez itt mazsola-dio-liszt-kamillatea :cry: Amig en wcre mentem...
De aztan segitett feltakaritani:
Kép

Amit meg tegnap irtam, csak eltunt az eterben, nem emlitettem meg mindenkinel kulon kulon, de igy osszefoglalva szeretnem kimondani: gyonyoru az osszes gyerkoc. Sokszor csaj azert kapcsoltam be a gepet, hogy megnezzem a kepeket, olyan jo latni oket, ahogy szepen nonek, fejlodnek. :oops:

Klári
nklari80

Azta Klári, de durva ez az ételkombináció a földön...
Nálunk általában akkor történnek az életveszélyes helyzetek, amíg én WC-n vagyok. :roll:

bekri

Klári, Boti nagyon aranyos és hidd el, a kis korkülönbséghez nemcsak talpraesett anya, hanem legalább egy irányítható gyermek kell.

Nálunk az első gyermek olyan határozottságot és önfejűséget, gyors életritmust, önállóságot, kitartást hordoz magában genetikailag, hogy én se mertem volna a kis korkülönbséget bevállalni. Pedig nem vagyok én se belassulva. Ezt mindenki maga érzi, látja, hogy mi is lenne jó.

Ha az első gyermekem lett volna Bálint, valószínűleg hamarabb vállaljuk a testvért. De az élet másképp hozta :wink:

bekri

A korkülönbség rengeteg dologtól függ, és sztem nincs ideális, ráadásul nagyon függ a gyerekek egyéniségétől, nemétől, stb, h hogy sül el a dolog. ahogy elnézem, minden korkülönbségnek megvannak az előnyei és a nehézségei is.

Bekri! miért mondod, h nagy? :shock: 2,5 év nem? az messze nem nagy sztem. Az én fejemben vhogy úgy van, h 2 év alatt, az kicsi korkülönbség, 2-4 vagy 5 az normál, és 5 fölött az nagy. Persze ezek csak az én határaim :wink: .

Claire
claire

Klári
Jó, hogy jelentkeztél!
Boti is egy nagy kópé :lol: :lol: :lol:
És látom, már csajozik! :wink:

Woody
Én a kalácsoknál szoktam bűnözni :oops:
Néha belefér a diétába :wink:
Lili :lol: :lol: :lol: Valamitől megijedt, vagy éppen sírt?????

Dia
Most már tudom, hogyan van időd a tanulásra, a gyöngyfűzésre... dolgoztatod a gyerekeidet... Áron nagyon profi a porszívózásban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Bekri
Bevállaltad a kis korkülönbséget! Ha jól tudok számolni, akkor 2,5 év van a gyerekeid között :wink:

Holnap megint doktor, vérvétel, UH...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Látom, eltérőek a fogalmaink a kis korkülönbségről :lol:
Jó, igazatok van, a 2,5 év nem óriási nagy... De szerintem már nem is kicsi. Nekem a kicsi az a maximum 2 év. :roll:
Talán Claire besorolása áll az én elképzeléseimhez a legközelebb.

Barbcsi, megsütöttem a kenyérkét tegnap, nagyon jó lett. Annyi volt, hogy mivel régi típusú sütő van az albérletben, hőfokot nem tudtam belőni pontosan és hamarabb kész lett, kb. fél óra alatt. Szuper lett!

bekri

Egyébként hol olvastátok, hogy azt írtam, nagy a korkülönbség a gyerekeim közt? Én sehol nem látom ezt így leírva :roll: :wink:

bekri

Bekri
Nekem a 2,5 év még a kis korkülönbség kategóriába esik :lol: :wink:
Ha most összejön a kistesó, akkor kb. ennyi lesz nálunk is....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

"Klári, Boti nagyon aranyos és hidd el, a kis korkülönbséghez nemcsak talpraesett anya, hanem legalább egy irányítható gyermek kell.

Nálunk az első gyermek olyan határozottságot és önfejűséget, gyors életritmust, önállóságot, kitartást hordoz magában genetikailag, hogy én se mertem volna a kis korkülönbséget bevállalni. Pedig nem vagyok én se belassulva. Ezt mindenki maga érzi, látja, hogy mi is lenne jó.

Ha az első gyermekem lett volna Bálint, valószínűleg hamarabb vállaljuk a testvért. De az élet másképp hozta :wink:"

:arrow: Bea :arrow: itt :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Nálunk ha minden jól alakul,26 hónap lesz.
(missed ab volt okt 14,mostani kiírásom is ilyesmi lesz :shock: )

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ha a márciusi lombik sikeres lesz, akkor decenberi baba lesz... ha nem sikerül, akkor :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Oké... Én értem, miből gondoljátok, hogy nekem a 2,5 év nagy korkülönbség. De én csak annyit írtam, hogy az nekem már a kicsibe nem tartozik bele. Nem csak fekete és fehér van. :lol:
Legközelebb igyekszem pontosabban fogalmazni.

bekri

Ircsi,sikerülnie kell!!! :wink:

evilany

Bekri! Hát, volt időm elfilózni a besoroláson! :lol:

Ircsi! Március jó omen, nálunk az első két fiú akkori, az egyik aztán dec 28, a másik jan 2-én született! És különben is, akkor van GYÜMÖLCSOLTÓ Boldogasszony! :D

Évi! Jó az az október :D !(akkor meg a nővérem fia született)

Claire
claire

Sziasztok,

haaat,lehet hogy maskepp gondolnam, ha konnyebben iranyithato gyermekem lenne. Mikor januarban itt volt Anyukam 2 hetre, mondta hogy o mar latott nehany gyereket (ovodaban dolgozott) de ilyen aktivat es akaratosat meg nem nagyon. :roll: Ja es hogy a hisztijet tuti nem tolem orokolte, mert en nem voltam ilyen. :wink:
Kepzeljetek ma nem aludt Boti napkozben, pedig 3x is megprobaltam lerakni... pedig voltunk jatszoteren is, sutottunk kalacsot, jatszottunk, aztan lementunk megegyszer kicsit setalni, de akkor sem. Hogy miert??? Igy most 7kor elaludt, de hogy meddig fog aludni, azt nem tudom. :shock:

A kalacs recept is szuper, kiprobaltam ma. Mondjuk legkozelebb annyit maskepp csinalok majd, hogy kulon kulon keverem be a kakaos es a sima tesztat, mert igy a kakaoport alig tudtam beledolgozni a tesztaba a vegefele. (mondjuk en kezzel dagasztottam)

Dia,
meg mindig ugyanaz a melo, a helyi iskolaba takaritok. Meg kozmetikazok alkalmankent. Felterkepeztem a helyi bolcsiket, hogy lassan megprobalnank es akkor tudok mast es tobb oraban dolgozni, de mindket helyen varolista van. :(
Gondok, hmm, segiteni sajnos nem tudtok. De aranyos vagy, koszi.
Mint mar regebben egyszer irtam el akarok koltozni, de ahhoz hogy kibereljek egy lakast penz kell meg munka. (meg megertetni Apjaval hogy azzal hogy kulon koltozunk meg nem vesziti el a fiat) Ha megvan a lakas mar segitene az allam, mint egyedulallo anya, szoval onnan mar "konnyebb". Idovel megoldom, muszaj lesz, mert nem akarom igy leelni az eletem. Folyamatosan spekulalok es ez elege orli az idegeimet. :cry:

Ami meg multkor lemaradt.

Claire,
nagyon jok a szankozos kepek. Na meg az asztalon allos is, mondjuk az kicsit hajmereszto. 8)

Woody,
Lilinek mar ilyen karuszoja van? :shock: nagyon ugyes. Es ez a rovid haj edes. :D

Bocsi hogy ekezet nelkul irok, de nem tusom atallitani ezen a gepen a magyar billentyuzetre. :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nklari80 2012.02.19 22:01-kor.

Klári
nklari80

Klári!! :D köszi
ékezetek: sebaj, így is elolvassuk :D

Nálunk a legnagyobb a legnehezebb eset, de ez csak ovis korában kezdett alakulni :roll: addigra már ott volt az öcsse :wink: !

C
claire

Ma megint voltam vérvételen...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ma én is voltam, de abban semmi izgi nincs :wink: !
C
claire

Kép

Telefonbetyár :lol:

Claire
És minden rendben?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi és milyenek az eredményeid?

Claire,ti hogy vagytok?

Mi jól,ma megvolt az oltás,hője már 37.3,nem is az én fiam lenne,sebaj,kap kúpot iccakára sztem.

evilany

Évi
Általános laborom jó, azt tudtam :wink:
A hormonoknak meg a tendenciája lesz érdekes... Meg az UH-val egybevetve... Még nem volt domináns tüszőm (de nálam ugy a 20-21. napon van peteérés)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Pont így telefonáltak az előbb az enyéim, még "halló, halló"-ztak is! :D
Kösz, az én leleteim meglepően jók, még vasam is van elég ,, pedig sosem szokott! :D De ez csak egy általános labor volt, viszon telég részletes, meg előtte rákszűrés, mivel szülés óta nem voltam dokinál
:oops: :oops:

Mi jól vagyunk, gyorsan be kéne jelentkezni oltásra!
Ma zenélni voltunk, holnap remélem úszunk!
Claire
claire

sziasztok!

visszaértünk pécsről (már hétfőn, csak tegnap még apa szabin volt)...
apu nincs jól... :(
tegnap túlesett a beavatkozáson, a bordái közt belefúrtak a tüdejébe, kivettek egy hüvelykujjnyi darabot, azt elküldték laborba...
eddig az a vélemény, hogy 99,99%, hogy nem daganat, hanem baktérium... :(

Évi a megyeiben fekszik, állítólag a tüdőszanit oda leköltöztették... hogy vagy? mindjárt megyek és olvasom a blogod...

Ircsi a pécsi tüdőszanatórium igazgatója, a Balikó betege és jó barátja az apu, sztem jó kezekben van...
drukkolok a projekthez!

még1x mindenkinek köszönöm a biztató szavakat!
a gyerkőcök édesek!

még jövök...

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Előre elnézést, hogy csak ide-rohanok, és leginkább Ircsihez fordulok....

Ma kaptam meg a kombinált teszt eredményét, ami nem fényes:

A vizsgált markerek eredménye:
PAPP-A: 7348.00 miu/L 1.35 MoM

Szabad ß-hCG: 80.80 Ng/ml 2.72 MoM

Tarkóredő vastagsága (NT): 1.90 mm 1.14 MoM

A szűrővizsgálat eredménye: Közepes kockázat
Kockázat a Down-kór előfordulására: 1 : 330
Kockázat az Edwards-kór előfordulására: kevesebb mint 1 : 50 000

Ircsi: szted? Drukk máciushoz!

Dokim a 2. trimeszterbeli szűrést és genetikai tanácsadást javasol....

Tündi: sajnálom a történteket :( remélem nem lesz gond apudnál

Nklari: édesen főz-takarít a drága :)

na megyek aludni, úgyis eleget sírtam ma már....

pussszika

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares miért nem vetetsz magzatvizet? ott nem tudnak tévedni és nincs találgatás... és egyáltalán nem olyan vészes...

Kép
gtunde75

Tundi: soginom is ezt javasolta....

azert tele a gatyam rendesen....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Nekem dupla magzatvíz mintavétel volt, sztem sem vészes, ha jól csinálják, ha az ad biztos eredményt, akkor maga a vizsgálat ne tartson vissza!!! Megértem az aggódásod és drukkolok!

C
claire

én biztos nem kockáztatnék, ha már ott a gyanú... gondold át, hogy mivel jár, ha esetleg... nem csak Neked, az egész családnak és Gergőnek...
de ez az én véleményem, mindenki maga döntse el...

maga az eljárás nem gáz, bár nem ez a javaslat, de én azért feküdtem 3 napot utána...

Kép
gtunde75

Claire, Tündi: nagyon köszönöm tényleg! A magzatvíz vételt hányadik héten csinálják? 16-20 között? ..... addig még akkor rendesen kattoghat az agyam ..... hála ég aludni tudtam és nem ezzel álmodtam!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Előkerültünk mi is!....Zajlik az élet :) :x

Berci beteg volt, összeszedett egy torokgyuszit, kapott gyógyszert, meggyógyult 3 nap múlva délután 39,4 lázzal feküdt.....ez valami vírus volt, 2 napig tartott....azóta hála jól van. Most győzi behozni a koplalást, olyan adag kajákat eszik, hogy csak nézek.

Hiszti: az nálunk is előkerült......én simán ott hagyom bárhol (ahol nincs veszélyben), a minap éppen a könyvtárban vágta el magát, mert nem akart indulni.....akkor szia Berci, anya megy haza....na ekkor dirrel-durral indult utánam.

Nálunk a fő hír, hogy elköltöztünk...végre megszabadultunk a penészfészektől, mert már kezelhetetlen állapotok voltak. Ja és természetesen mindez a legnagyobb hóesésben történt.

Tündi!....Apukádnak erőt és jobbulást, mielőbb derüljön ki a probléma, hogy el tudják kezdeni kezelni.

Gyerkőcök olyan nagyot nőttek!

Dia!....Klasszak a gyöngyök, régebben én is csináltam ilyeneket, aztán elajándékoztam a családba.

Babaprojekten dolgozóknak egy kalappal!

Mares!.....Nekem is javasolták anno a magzatvíz vizsgálatot, mivel "magas életkorú anya" kategóriába tartoztam, de mi előtte csináltattunk egy integrált tesztet, és attól tettem függővé az amniot. Szerencsére jó lett a teszt, így nem kellett az amnio, de ha kétely lett volna megcsináltatom.

A készülő új szobában: (ő is imád szerelni)

Kép
Kép
limo73

Tünde
Ha az én apukámról lenne szó, én elvinném a Korányiba! Pécsen eddig csak találgattak, hogy mi a baja... A Korányiban tüdőgyógyászatból a legprofibb szakemberek vannak (nem véletlenül az merült fel tüdőtranszplantációs helynek Mo-n)

Mares
Ha van benned kétség, akkor keress megoldást... egy megismételt vizsgálat, egy másik orvos véleménye, magzatvíz-vizsgálat...
DE... legelőször magadban kell tisztáznod, hogy mit csinálsz, ha beteg a baba???

Limo
Jó lesz Berci szobája :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

"DE... legelőször magadban kell tisztáznod, hogy mit csinálsz, ha beteg a baba???"

....na ezért féltem baromira az amniotól, hogy egy nem 100 %-os eredményre mit lépnék, félidős várandósként.
limo73

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lombikbaba 2012.02.23 19:50-kor.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

"....na ezért féltem baromira az amniotól, hogy egy nem 100 %-os eredményre mit lépnék, félidős várandósként..."

mármint úgy érted, hogy egy 100%-os eredményre?!?!

Kép
gtunde75

Tünde
Én értettem Limo megfogalmazását... :wink:
A 100%-os eredmény nem okoz fejtörést, akkor az ember megnyugszik, hátradől, boldogan várja a babát... viszont, ha nem 100%-os az eredmény, akkor jön a nagy gond... eldönteni, hogy bevállalod-e a beteg babát, vagy megszakíttatod a terhességedet...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok
Mares,jajj,elhiszem h fő a fejed!! (én is az amnio mellett döntenék,de tényleg ez a könnyebb döntés)
csuriban a kezem,minden rendben kell legyen!!

Limo na,ezt se tudtam,hova költöztetek?
(hát igen már vagy 1 hónapja nem találkozott a pécsi banda :( )
örülök!!

evilany

Tesztek: nekem nem volt előtte integreált, mivel túlléptük az időt, meg ikreknél különben sem tuti.
Egyébként Tünde, én is feküdtem 3 napot utána, bárn nem volt kötelező!

Mares! én is utánajárnék!
Limo! engem isa korommal piszkáltak. Én nem döntöttem el előre, h mi lesz, ha vmi nem OK, mert az attól is függ, h mi nem OK, mindkettőnél-e vagy sem!
claire

sziasztok
Mares,mizujs,dokival beszéltél?

Tünde,értem,apukám is ott feküdt.
Jobban van most,vagy mik a hírek?

evilany

Sziasztok!

LImo: penész téma ismerős, mi is azért jöttünk itt Keszthelyen más albiba.... hova költöztetek?

Évi: doki integrál tesztet mond, meg genetikai tanácsadás, meg 18hetes uh mellett szívultrahang... eddig ennyi... itt is felvettem kapcsolatot 4D-s centrummal, doki még nem jelzett vissza... ennyire nem lehetek extra eset :D

Mindenkinek köszike a javaslatokat-tippeket... remélem, hogy csak egy rossz álom és pocaklakó igenis jól van :)

áááá, 19 fok van itt KEszthelyen :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Nagyon drukkolok, Mares! Nekem is volt rossz eredményem, Kristóffal. A doki azt mondta, 20. hétig el lehet vetetni... Köszi... :?

bekri

Limo, mi van Berci kezében az első képen? Bármi is az, nagy boldogságnak tűnik :D

bekri

Na, az elvetetésről, meg a dokik miket mondanakról van most a 2011es ikresek topicjában egy rémsztori, lehet, h Ircsi ismeri is a dokikat Debrecenből, bár nem biztos, mindenesetre rémes, nagyon meg kell nézni, h kire hallgat az ember. Mert valóban vannak szuper dokik, szuper emberek, és van aki ez a kettő együtt, de azért messze nem mindenki, és akkor még finom voltam :wink: !

Más: idén mi vagyunk a szezonzárók (?), csütörtökön felrohantunk a gyerekekkel Dobogóköre síelni, azaz csak a 4 nagyobb meg én, aztán másnapra elolvadt. Tegnap még koriztak egyet itt a 3.kerületi önkormi ingyen jegén, már elég tócsás volt, azt ma zárják. Persze az műjég, és eddig is volt hirdetvem de akkor is vicces :D.

Claire
claire

[quote]N írta:a, az elvetetésről, meg a dokik miket mondanakról van most a 2011es ikresek topicjában egy rémsztori, lehet, h Ircsi ismeri is a dokikat Debrecenből, bár nem biztos, mindenesetre rémes, nagyon meg kell nézni, h kire hallgat az ember. Mert valóban vannak szuper dokik, szuper emberek, és van aki ez a kettő együtt, de azért messze nem mindenki, és akkor még finom voltam

Igen, ismerem őket :lol: :lol: :lol: :lol:
Én nagyon szerettem Tóth profot és a genetikus doktornőt is. Szerintem szuperjó szakemberek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Mikor Chloet vártam, voltunk genetikai tanácsadáson (ICSI miatt javasolták)
A doktornő mindent pontosan elmondott.
Amíg Debrecenben voltunk, a prof csinálta az UH-kat. (uh-ban nagy szakember, ő írta pl. a nőgyógy. UH tankönyvet is...)
A személyisége engem egy jóságos nagypapára emlékeztet.

Azért a történtek csak egy oldalról lettek előadva... :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Az igaz, h csak egy oldalról lettek előadva, de sztem ilyen esetben elég az is, ha ő így értelmezte és élte meg, amit mondtak neki. Meg azért azt nem hiszem, h félre lehet érteni, h jöjjön be a terhesség befejezésére..........
Különben erre írtam azt, h sokszor nem is esik le nekik, már az orvosoknak, amikor vmi nagyon rosszat vagy rosszkor vagy rosszul mondanak. És persze mint tudjuk egy kismama még extra érzékeny is. (Mikor Joni lekerült az intenzív osztályról a csecsemőre, akkor pl azt mondta a drnő, h tökre nem úgy viselkedik, mint egy 2 hónaposnak kéne, és most még nem tudja megmondani, h ez csak az altatástól van, vagy agykárosodott... nem tudod elképzelni azt az érzést. Pedig az eszem tudta, h igaza van, meg hogy nem úgy szánta ezt, de valahogy olyan simán dobta oda ezt a mondatot, olyan szenvtelenül, és úgy ott hagyott ezzel, h rosszabb volt, mintha leforráztak volna, aztán nyalogathattam sebeimet ahogy akartam.) És ez amúgy egy tök rendes dokinő volt. A Margitban a fejlődés neurológia sokkal durvább hely, főként a fődr néni...)

Sőt, a debreceni esetben én azt is elhiszem, h esetleg ők akkor annak diagnosztizálták, és az alapján mondták amit mondtak.. csak legalább amikor a drnő utólag szembesült a dologgal, akkor mondhatta volna, h hú, ciki, tévedtem.Ettől ő nem lenne kisebb orvos, csak nagyobb ember!

No, mindegy, túl van tárgyalva. Többiektől bocs a kitérőért :oops: !

Claire
claire

Sziasztok,

Mares, nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen a kis pocaklakoval.

Claire, nem ismerem a sztorit, de ami pl veled tortent anno is durva. Sajnos eleg gyakran elofordul hogy nem figyelnek oda a dokik a megfogalmazasra es a stilusukra. (tisztelet a kivetelnek) :( Itt Angliaban meg ugyan bubajosak, de nem jo szakemberek.. :roll:

Limo, jo hogy jottel (mondom ezt en... :wink: ) jok a kepek, Berci annyira nagyfiu. Betegsegeket sajnalom.

Ircsi, video nagyon aranyos. :lol: :lol:

Na,most megyek is, mert Botikam lazas, nagyon nyugtalanul alszik. :( nem tom mi lehet, tegnap este kezdodott, de azon kivul hogy kicsit folyik az orra es lazas nincs semmi baja... Csak en meg eleg rutintalan vagyok ilyen szempontbol, most eloszor van ilyen magas laza (39 volt este 8kor), adtam egy kupot, azota lejjebb ment.

Klári
nklari80

Csak gyors bekukk!!!

Köszi Ircsi a magyarázatot! Igen, így értettem!

Bekri!....Egy műanyag csavarkulcs van nála....mert ami szerszám, és aminek kereke van az a jó játék!

Költözésről majd mesélek!
limo73

Sziasztok!

Ismét sokáig nem voltam...fejem ezer felé-költözés előtt állunk :arrow: ügyek intézése.... pakolás,Gergő közben beteg lett....hát sajna ez van.
Próbálok visszaolvasni,ha a nyűgös gyermek engedi :)
Pocakosoknak drukk-leendő pocakosoknak még nagyobb drukk!!!
Gyerekek tündériek-hatalmas nagyok! :)
"sajna" nekem is volt egy korai vetélésem....lehet jobb is így-nem volt tervezve...stb...anyuka halála után (Tibivel megtartottuk volna-anyukája miatt) ...de a sors így akarta...most ha megjött a szövettan felrakatom a spirált...egyébként a curet után nem kaptam Anti-D....azt mondta doki nem kell...hát ő tudja...eddig ugye minden szülés után,befejezés után és egészségügyi után kaptam...nem értettem most miért nem...de elég a 3 gyerek...mindennek oka van :(

LIMO-elköltöztetek???? sikerült?

Mares :(

kapkodva most hirtelen ennyi :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi-örülök,hogy itt voltatok egy kicsit...bocsi még egyszer a fejelgetésekért :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?