Sziasztok
Boró KincsemZoltánjának és MAnga Matyikájának nagyon nagyon sok boldog szülinapot kívánunk:
Köszönöm a dicséreteket alkotás ügyben, nagyon jól esett, és remélem az ajándékok tulajdonosainak is ennyire fog tetszeni majd mikor megtalálják a fa alatt
Noresz
A szalvikat több helyről is vadászom, meg cserélgetek is itt a neten, május körül fertőzödtem meg vele, azóta elég tetemes mennyiségű gyüjteményre tettem szert, már bőven ezer darab felett vagyok és emelett még ott vannak a munka szalvik
mert ugye ami nagyon megtetszik és megmozgatja a fantáziámat abból nem egyet szoktam venni
Crazy helyett kézi
Zita
Hatalmas gratula az ötöshöz
Nagyon ügyi vagy.
Orsko
Neked is gratula a sikerhez, nálunk a fő jelszó az egyetemen mindig az volt, tök mindegy hányas, csak görbüljön a jegy
Koncert
Áramszünet
az elművel már nekem is tele a hócipőm, a héten az egyik nap reggeltől délután majdnem négyig nem volt áramunk és klasszul lehült a lakásunk, hiába fütünk gázzal a cirkuláshoz kellett volna az áram
Sok gyógypuszi hogy Dini egészséges maradjon.
Buksika
Akkor hajrá az alkotással
Mára meg jó bulizást nektek. A bankár fotók nagyon édik, nem lehet elég korán megismerkedni a pénzzel
Hajni
Szegény Alexa
meg kispapi
A doktornőt meg csókoltatni kéne de elég alaposan, nem hiszem hogy nincsen más segitség erre, homeos bogyeszból nem találtál megfelelőt? annak ugye nincs ize igy tuti megenné Alexa és feltehetőleg nem is hányná ki. A szopi meg ezerrel segit ahhoz, hogy ne száradjon ki, igy elég nagy hülyeség az infuzioval idegesiteni téged segitség helyett
Móki
Az a cicibimbós kép nagyon tetszett apának
Látom a pakolás nálatok is ezerrel megy
Nagyon jó a kép.
Azért nem semmi, hogy másra akarják ráverni a bírságot
még szerencse hogy párod résen volt és nem hitt nekik.
Egy régi kollegám járt hasonlóan, még nagyon régen. Kaptak egy fotót gyorshajtásról, a felesége bontotta fel a levelet és igazán azon akadt ki, hogy a foto szerint a vezető mellett egy nő ült. Meg volt győzödve róla, hogy tuti csalja a férje, mikor hazajött jól össze is vesztek, hiába mondta a pasi, hogy ő nem, de hát a fotó mást mutatott. Hazajött a gyerek és nem értette mért puskaporos a hangulat otthon, nézegette a képet ő is, majd egy idő után megszólalt, jó jó hogy itt ez a fénykép, de hol van rajta az autójuk? A kép nem róluk készült, tévedésből kapták
Katianyu
Nagyon klasszak a képek rólatok
Szivesen adok át neked kilókat ha szükséged van rá, nekem túl sok van
Szegény Ákos
Neki is sok gyógypuszi
Ines
Köszönjük a képeslapot, Daninak nagyon tetszett, még táncizott is rá
Ildi
Ismerős az anyagi helyzet, ezért is készítem magam az ajándékokat
A masszir bérlet szerintem tök jó ötlet
A fél 11 es kelést megirigyeltük tőletek
ma mi is akkor ébredtünk, nagyon jól esett
Nelli
Szerintem ha nem kell neki az új cumi akkor ne erőltesd, lehet hogy egy idő után teljesen elfelejti. Mi annak idején direkt duplán vettük és felváltva haszbáltuk, de hála az égnek Dani hamar megunta, nagyon ritkán játszik vele, ha a kezébe kerül.
Rebi
Utólag is nagyon jól esett a jó kivánság
Manóka
köszönöm a dicséreteket
Babóca mekkora már? jól vagytok? minden rendben?
Most ennyire futotta, mert Dani felébredt
Aki kimaradt azoknak dupla puszit küldünk
puszi
Ági